PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Igazad van, azt sem szeretném 😊
Elsõre nem tûnt bonyolultnak a probléma, de azt látom, hogy külföldi fórumokon sem igazán találtak megoldást a mkv2vob kimenetébe történõ sub stream beágyazásra.
Encode-olni tuti nem akarok. Mediaserver sem tetszik. Marad a fülhegyezés 😊

MikX
Ahogy gondolod, bár lehet jobban jársz, mintha beleégeted a feliratot 50órán keresztül PC-n egy progival, és aztán úgy nézed meg 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

igazán kössz a kérdésemre adott választ.
Ahogy írtam, visszanéztem 40 oldalt, kb áprilisig. Kb 2-3x volt szó az mkv2vob-ról, de feliratokról nem.

Mediaservert meg inkább nem használnék, mert egyszerûen pazarlásnak vélem, hogy 2 gép is be legyen kapcsolva egy felirat miatt. Nem okoz gondot a villanyszámla kifizetése, de inkább keresem a jobb megoldásokat.

MikX
Nemhiszem, h nem volt mostanába leírva, node mind1. Legegyszerûbb, ha mediaserverrel játszod le a filmeket.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

no, csak jó lett végül valamire a 250 gb-s hdd

Sziasztok!

biztos a könyökötökön jön ki az mkv on PS3 téma, de 40 oldalt visszaolvasva sem találtam választ egy kérdésre:
Mi a helyzet abban az esetben, ha felirattal szeretném ps3-on nézni a filmet? Ebben az esetben csak a transcode segít?

(és nem, nem szoktam mkv-kat torrentezni, hanem amazon.co.uk-ról szépen megveszem jó áron a BR filmeket..viszont néha azért elõfordul, hogy hozzám vágnak valami rippet, hogy nézzem meg, és ilyenkor azért nem fogom azt mondani, hogy "húú, az illegális" 😊 )

Köszi,
G.

Anubys
PS3-ra? <#wow1>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bármilyet. Nekem egy Nokia van, háromezer forint volt.

Papesz

Jól állapotban lévõ, tokkal füzettel Super Mario Sunshine pal érdekelne!!!
mail:[email protected]
Üdv. Goo

nightsucker
sziasztok van egy ps3 ami lassan 2 éve és az lenne vele a problémám hogy egyik napról a másikra egyszerûen bekapcsolom és nem akar bejöni a kép gondoltam Hd re váltott próbálkoztam a hosszan nyomom a bekapcs gombot módszerel ami nem sikerül ezért átvittem egy másik tv hez bekötöttem és itt annyival lett jobb hogy hallom a startup hangot és ha joy a navigálok azt a "kattogást" a kábelra gyanaksz bár szeretném tõletek megkérdezni hogy mi lehet ?? lehet nagyobb probléma is?Lécci segítsetek elõre is kösz

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

kirol
Köszi!

5c0rp330n
ok, en vegig a move starter pack-rol beszeltem..

spatz
Ez csak a Sport Champions játék ára, a csomagolás megvétozott most már ennyi a sima.
http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3SP06-Sports%20Champions%20Move.html

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

5c0rp330n
azt a csomagot amiben Sports Champions van, nem hiszem. mellesleg a szallitas 3,5 font shopto-rol. viszont joval olcsobbnak tunik minden move-os cucc shopto-rol, ez nem rossz.

spatz
Angliából is lehet rendelni, http://www.shopto.net/, 24,85 font és szállitás 2,5 font.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

3.41 fw

Headset-et milyet érdemes venni?
kirol
Mi most az aktuális firm verziószáma?

balee4
Gyerekek ez a Castlevania hatalmas lesz, 0-day vétel lesz. Illetve az Enslaved és Vanquish is kurva jónak tûnik, asszem durván sokat fogok október-novemberben játékra költeni. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

SD456
Értem. Köszönöm szépen a segítséget! Szerintetek válaszol Iceakos most vagy már csak holnap ?

PS3 ID: SDani456

Jelenleg a feltöltõkártya a legegyszerûbb megoldás.Ha ez érdekel és tudsz utalni otpdirekten pénzt akkor keresd Iceakos-t és akár egy órán belül már szedhetnéd is.Más egyszerûbb gyorsabb megoldást nem tudok.

ez mit is jelent pontosan?
hogy nem scipteltek hanem valós idejûek...?
kösz a választ

PS3 250gb PSN ID: olishort1

SD456
Akkor semmiféleképpen nem tudom megvenni ?

Sajnos tényleg nem mûködik.Nemrég volt rá alkalom(kitudja mi miatt),hogy az USA mellett még a UK store is elfogadta.Mindkettõt kipróbáltam egyszerre mûködött.Aztán késõbb jöttek az infók, hogy már megint nem jó.Legolcsóbb megoldás egy feltöltõkártya lenne.Igaz egyszerre 50 vagy 20 fontot kellene feltöltened de megfelelõ helyrõl vásárolva 1 font ára nem a mostani 340 ft lenne.Egyedül még AMEX hitelkártyával lehetne vásárolni de azt még igényelni is kell meg lehet, hogy nem is lenne rá szükséged.

zzeN
Nem lehet feltölteni, az összes kártya le van tiltva.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

SD456
Hi all!

Megszeretném venni PSN Store-ban a Castle Crashers nevû játékot de a Store nem engedi át utalni a pénzt. Mindig ezt írja: "The funds could not be added to your wallet." Visa kártyám van nem járt le, kaptam a bank-tól sms-t is, hogy -1ft. Gondolom ellenõrzik a kártyát. Valaki tudna segíteni ?

jaszy
Jó game. Pár órám benne van a multiban.

kirol
2-es van rajta.
A száma pedig BCES 00797.

LeventeV
a jatek boritojan.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
nezd meg hanyas zonaba tartozik. az oldalan, vagy a hatan kell legyen egy fekete negyzetbe egy szam 1, 2 vagy 3.

kirol
A Heavy Rain DLC-t megvette valaki?
Én angol store-on néztem, de ott a leírt kód nem azonos az én lemezemmel. Így inkább nem töltöm le onnan.

SD456
Valaki nem tudja, hogy a Move demók amiket lemezen adnak a Starter Pack-hoz azok fenn lesznek-e a PSN Store-ban ?

Gideon Wieth
Olyat Uncharted 2-ztem multiban 😄 Láncfoglalásnál a végén két perc alatt elfoglaltam egyedül az összeset halál nélkül 5 Killel. 😄 Öröm volt hallgatni az olasz kölyök káromkodását 😄

Metal Gear Solid multiában van valami különleges mód?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Köszönöm de ennyiért már nem éri meg mert az szállítással kb. 25 ezer HUF, annyiból meg itthon majdnem megveszem a kamera+move controller+játék triumvirátust igaz 2 részletben:-)

5c0rp330n
a linkeden le is irjak a lenyeget:
"The Starter Pack is just what it sounds like. It includes the PlayStation Move controller, the PlayStation Eye camera, and one game called Sports Champions. You get all of that for only $99. However, the UK version of the same bundle, instead, isn’t getting a full retail game at all. According to a recent report with MCV, the UK bundle is actually going to be ship with nine demos, and not the same Champions title.

Instead, purchasers will get six snippets of retail titles like Sports Champions, The Shoot, TV Superstars, and Beat Sketchers. Amongst others. The UK Start Pack for Sony’s Move will be £49.99."

magyarul UK-ban (es gondolom rank is ez vonatkozik ill. europara nagyjabol) 50 font-ba fog kerulni a starter pack (ami olcsobb mint a kinti 100 usd-s ar), viszont csak demok lesznek hozza, nem lesz Sports Champions teljes jatek. ha olyat akarsz, usa-bol kell rendelned. pl innen

Na végre újra élvezkedhetek a PS3-amon, eddig minden rendben vele kopp-kopp(aki nem tudná most jött szervizbõl és SLIM). Más. Beindította a fantáziám ez a PS Move nagyon, ilyet tudok elõrendelni 15 ezer pénzért: Playstation MOVE Starter Pack, DE nekem ilyen kéne: PS Move amelyik tartalmazza ezt a Sports Champions nevezetû full játékot is!? Ilyet sehol nem találok itt Mo.-i boltokban! Ti nem tudtok ilyet elõrendelésben valamerre?

LeventeV
de nem fog, nyugi... <#idiota>

FlyHigh
Mondjuk itt "faluhelyen" csak nem törik fel, de ha mégis akkor még egy eszköznek meg kellene jelennie gondolom.

Thrash \'Till Death

LeventeV
eleg. en is ugy hasznaltam. es kiprobaltam psp-vel es nem kapott jelet amig nem irtam be annak is a mac addresset.

FlyHigh
nah megy minden faszán, az volt a baj a címnél, hogy a ps kettõspontokkal írta, routernek pedig kötõjelekkel kellett megadni a címet. MAC filter megy, más titkosítás nem kellene? Elég ez így?

Thrash \'Till Death

LeventeV
pontosan ugyanugy ird be a gepen a MAC addrest ahogy a ps3 irja. vonalastol mindenstol.

FlyHigh
Már megvan, csak azt írja rá, hogy nem jó. Kezdõõõõõõdik.

Thrash \'Till Death

LeventeV
lesz point-to-point rally a gt5-ben?

NEXUS6
Ja a lényeg lemaradt, a törések nem scripteltek, legalább is bizonyos kocsiknál ahogy tudom, hanem valós idejûek!

Van aki valszeg erre fog játszani!

<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tikal
Lehet hogy a PS3 network settingsben? <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

NEXUS6
Khmm...

Hát így fog kinézni a GT5 törésmodelje:

LINK

Nem tudom, hogy ezek után, hogy akadályozzák meg hogy az emberek roncsderbit csináljanak minden online játékból, csak mert olyan jól néz ki!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

FlyHigh
vagyis addressét<#vigyor0>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
értem, és a ps3 mac andressét hol találom?

Thrash \'Till Death

LeventeV
van egy ip cim a leirasban amit beirsz a bongeszobe es akkor elered a router konfiguralasat. ott a wifinel a vedelmet kivalasztod, hogy MAC address alapjan szurjon. alul a listaba beirod a ps3 MAC addresset es kesz is. kesobb ha boviteni akarod akkor az uj keszulek MAC addresset hozzaadod a listahoz.

Hát szerintam ha kijön a led,akkor az már halál.... <#bdead>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

FlyHigh
vettem egy tp-link routert, hagyon tudom titkosítani a wifi-t, hogy csak és kizárólag a ps3-at fogadja wireless?

Thrash \'Till Death