PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõre nem tûnt bonyolultnak a probléma, de azt látom, hogy külföldi fórumokon sem igazán találtak megoldást a mkv2vob kimenetébe történõ sub stream beágyazásra.
Encode-olni tuti nem akarok. Mediaserver sem tetszik. Marad a fülhegyezés 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ahogy írtam, visszanéztem 40 oldalt, kb áprilisig. Kb 2-3x volt szó az mkv2vob-ról, de feliratokról nem.
Mediaservert meg inkább nem használnék, mert egyszerûen pazarlásnak vélem, hogy 2 gép is be legyen kapcsolva egy felirat miatt. Nem okoz gondot a villanyszámla kifizetése, de inkább keresem a jobb megoldásokat.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
biztos a könyökötökön jön ki az mkv on PS3 téma, de 40 oldalt visszaolvasva sem találtam választ egy kérdésre:
Mi a helyzet abban az esetben, ha felirattal szeretném ps3-on nézni a filmet? Ebben az esetben csak a transcode segít?
(és nem, nem szoktam mkv-kat torrentezni, hanem amazon.co.uk-ról szépen megveszem jó áron a BR filmeket..viszont néha azért elõfordul, hogy hozzám vágnak valami rippet, hogy nézzem meg, és ilyenkor azért nem fogom azt mondani, hogy "húú, az illegális" 😊 )
Köszi,
G.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Papesz
mail:[email protected]
Üdv. Goo
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3SP06-Sports%20Champions%20Move.html
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Headset-et milyet érdemes venni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS3 ID: SDani456
hogy nem scipteltek hanem valós idejûek...?
kösz a választ
PS3 250gb PSN ID: olishort1
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Megszeretném venni PSN Store-ban a Castle Crashers nevû játékot de a Store nem engedi át utalni a pénzt. Mindig ezt írja: "The funds could not be added to your wallet." Visa kártyám van nem járt le, kaptam a bank-tól sms-t is, hogy -1ft. Gondolom ellenõrzik a kártyát. Valaki tudna segíteni ?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Én angol store-on néztem, de ott a leírt kód nem azonos az én lemezemmel. Így inkább nem töltöm le onnan.
Metal Gear Solid multiában van valami különleges mód?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"The Starter Pack is just what it sounds like. It includes the PlayStation Move controller, the PlayStation Eye camera, and one game called Sports Champions. You get all of that for only $99. However, the UK version of the same bundle, instead, isn’t getting a full retail game at all. According to a recent report with MCV, the UK bundle is actually going to be ship with nine demos, and not the same Champions title.
Instead, purchasers will get six snippets of retail titles like Sports Champions, The Shoot, TV Superstars, and Beat Sketchers. Amongst others. The UK Start Pack for Sony’s Move will be £49.99."
magyarul UK-ban (es gondolom rank is ez vonatkozik ill. europara nagyjabol) 50 font-ba fog kerulni a starter pack (ami olcsobb mint a kinti 100 usd-s ar), viszont csak demok lesznek hozza, nem lesz Sports Champions teljes jatek. ha olyat akarsz, usa-bol kell rendelned. pl innen
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Van aki valszeg erre fog játszani!
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát így fog kinézni a GT5 törésmodelje:
LINK
Nem tudom, hogy ezek után, hogy akadályozzák meg hogy az emberek roncsderbit csináljanak minden online játékból, csak mert olyan jól néz ki!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!