PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
a backup manager elindul rajta de a jatekot nem tolti be.
ha erre rajottek volna a modchipek megjelenese elott akkor az nagy segitseg lett volna a hackerek szamara. de ez igy most nem sokat csinal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Skynet
Mellveregetésre és fröcsögésre.😊
kirol
Azokat nem olvastam, de akkor ez mire jó?

LeventeV
de kommentbe irjak ,hogy jatekokt nem lehet igy futtatni. ez inkabb egy kisebb exploit.

kirol
Ezen beszartam, hogy egy számológéppel feltörték a PS3-at. Ez hatalmas! 😄

Tikal
még maradtak drága címek, de gondolom jól kell kijönni az akcióból 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cloud.strife
Elöbb linkkelt zakciósba már jók az árak, el volt szaródva a rendszer...

www.digimomentsvideography.com

örülök neki hogy csak engem zavar ha nem tudom elsõre értelmezni valaki hozzászólását amiatt mert lusta vesszõket és pontokat tenni a mondatába különösen akkor amikor segítséget kér másoktól és elvárja hogy olvassák el a hozzászólását amúgy elnést kérek az offolásért amúgy sem szokásom

😉

tomi890125
új inFamous 2 gameplay!
beszabehu

The Only One!

NEXUS6
Többször hallottam ezt a kifejezést: központozás.

Tudja valaki, mire használják?

Köszi!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

házifeladat:
1-másik PS3 tulajtól gyári A/V kábel kölcsönkér. TV-n kipróbál
2-ha mûködik, akkor örül, és ugrik 4-es pontra
3-PS3 szervízbe elvisz
4-utánanéz interneten, hogy mi az, hogy központozás...hogy ne csak PSN-re használd 😉

G.

nightsucker
okés😊

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Tikal
Szerintem ott kérdezd ahol vetted...illetve annál a szervíznél aminek a neve a jótálláson szerepel...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nightsucker
esetleg egy telo számot tudsz adni vagy az egyik konzol bolt szervizét kérdezzem?

nightsucker
köszönöm szépen a válaszod😊

Tikal
kérdezd meg a szervízt... én mindig így teszek, pláne ha nagyon fontos...

nightsucker
Leirtam hogy sima SD tv-van és a sima kábellel amin van ps3 hoz alapból szal nem a HD és ne haragduj h nem vágom mi az hogy központozás mert nem 2 percenként használom a fórumot hanem ha csak segitséget szeretnék kérni olyanoktol akik sztem jobban vágják 😄.......

Lehet, hogy több ember elolvasta volna a kérdésed, ha használtad volna az úgynevezett központozást. Akkor talán nem lenne annyira fájdalmas elolvasni 😉

Azt sem írtad milyen TV-d van, és mivel van összekötve.

cloud.strife
nightsucker
Amugy télleg nagyon segitökészek vagytok :\ kösz hogy irtatok :S

jelenleg donationt kér, ahhoz, hogy elkezdhesse. dreamcast és ps2 isokat beszerezni neten nagyon könnyû, bárki belefut, szerintem se éri meg ezért jailbreakelni (majd). nem mintha érintene, de az mkv támogatás viszont hasznos lenne. legalább egyértelmûvé tenné az igényeket.

ez csak a JailBreak orvosoló update, nem?
Egyébként a Sony igazán csomagolhatná az ilyen update-eket kicsit pozitívabb köntösben is. Pl a "hehe, megoldottuk, hogy ne lehessen hekkelni" mellett még lehetne olyan tartalom, ami valóban valami érdemi fejlõdést jelent a PS3 tulajoknak...

Köszönöm! Bár, nem hiszem, hogy belevágnék.

DanielT
Hát sok sikert!
Uhh, bocs! Azt hittem szerda van. <#smile> Szóval az európai frissítés holnap van, ma van/volt az USA, tehát holnap keresd! <#wink>

Köszönöm

Európai frissítés az ma van, szóval valamikor késõ este vagy holnap szvsz.

Nem tudja valaki,mikortól lehet letölteni Jimmy's Vendetta DLC-t ? A másik két helyen már fönn van.

Számomra ezek a régi cuccok a szutykok, így nem vennék. Inkább emulatorok. NES/SNES, stb.

Mediaserverhez meg kell a PC. Van, akinek NAS van.

DanielT
Ps2-t és Dreamcastet együtt kapsz 25-ért... a szutyok (képzeletbeli) emulátorok miatt venni másik Ps3-at? Nem tûnik egy logikus döntésnek.

XBMC? Minek? Mit nem tud a Mediaserver?
Azt én sem, viszont egy másik gépet használtan vennék + a pendrive, de nem játékoknak! Hogy akkor mire? Hmm.. A home made cuccoknak! Pl. már készül a PS2 emu, Dreamcast emu és az XBMC készítõi is elgondolkodnak a portoláson! Ráadásul már most lehet MKV-t is lejátszani, szóval ilyenre nem lenne rossz. De csakis egy másik gép. A mostani maradna a játékoknak. <#vigyor>

LeventeV
en se akarok warezolni.

Áhh, akkor félreértettelek! Elnézést! <#worship>

MikX
Én meg csak annyit mondtam, hogy Ennél a lehúzós undorító játéknél elgondolkodtam rajta...
Amúgy énsem warezolok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Megjött a 3.42-es frissités!

Én úgy tudom, hogy nem, csak a PSN-nek van rá szüksége. Illetve ezt is át lehet verni, szóval ehhez se feltétlenül szükséges. Ráadásul, ha warezolsz ugye, akkor eleve ban lesz PSN-rõl, szóval akkor felesleges frissíteni. Ha csak nem lesz majd valakinek szüksége a következõ frissítésekben lévõ + dolgokra. Pl. most októberben a 3D Blu-ray lejátszás és ilyenek. Dehát valamit valamiért ugyebár. Én meg továbbra is megveszem azokat a játékokat, amivel játszani akarok. <#wink>

LeventeV
a ps3nal nincs olyan mint a psp-n, hogy az ujabb jatekok igenylik az ujabb fw-ket?

Még mindig nem értem. Én nem warezolok, csupán egy tényt közöltem annak, aki igen. Nem kell ahhoz frissíteni, hogy használd, ez ilyen egyszerû.

n000rbi
#76221 -> #76224 -> és itt jöttél te... nem tudom miért csodálkozol, hogy úgy reagáltak, ahogy...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ez most hogy jön a hozzászólásomhoz? <#confused> Nem igazán értem.

MikX
Nem kötelezõ w4rezolni...

Bár legutóbb a mafia2-n akadtam ki, hogy gyakorlatilag kiszedték a fél játékot, ami nyomokban megtalálható benne, és majd gondolom DLC formában meg lehet venni, hogy aztán az amúgysem olcsó játék 3-4szereséért legyen egy használható játékod, hát kapják be...
Ittmár elgondolkodtam, hogy remélem valahogy lehet majd eredeti játékhoz w4rez dlc-t használni, persze pécén, mert akkor még talán hozzányúlnék a játékhoz. De semmi esetre sem 0 day megvevõs, asszem jóltettem, jólesz az majd használtan is ötezeréé 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nem kötelezõ frissíteni. <#smile>

LeventeV
es en

Sem az aki beéri 2-3 havonta 1 játékkal, mert nincs sok ideje játszani, pl én. 😊

jaszy
Az új frissítéssel már nem mûködik 😞

ja, es aki eveket szuttyogott, hogy epenis fenyezes celjabol trofeakat gyujtson, az nem fogja megkockaztatni a bannt. sem az, aki online jatszik.

mûködni mûködik, de jelenleg azért elég sok hátránya van. a korai verziókat használókat azonnal bannolta a sony, nem tudsz minden jatekot futtatni a fat32 miatt. be tudjak foltozni barmikor a lyukat, es aki frissit az bukta elvileg. szoval van hatranya. csak azert elgondolkodtato hogy ez az egesz cucc a sony sajat eszkoze ellopva, gyanus hogy 3 ev alatt senkinek nem tunt fel. az emberi termeszet (ajanlom a humanetologiai szakirodalmat) nem igy mukodik

Anubys
Én ma próbáltam ki az 1.0-át, azt hiszem, lassan elözönlik a fórumot a warezpistik... 😞
Mûködik a cucc.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

SD456
Hi all!

Ma megvettem és végig vittem a Castle Crashers-t 😊 Nagyon jó kis játék. Még nagyon sok cucc van amit meg kell szerezzek benne, a fõ ellen eléggé nehéz volt. Szerintem kötelezõ vétel mindenkinek aki szereti az ilyen stílusú játékokat (meg annak is aki nem 😛).

PS3 ID: SDani456

tudom, hogy nem szeretitek a warezt, de ha már szóba került, elvileg az új ps3 jailbreakkel járó backup manager 1.1-es esedékes verziója támogatni fogja majd ezt a funkciót