89387
PlayStation3
  • Prof William
    Ha csak gépenként kettő akkor a Littlebig + a Rachet and Clank-ok választom majd,
  • Tikal #78888
    második részt már vitte, akkor lehet valami fájl hiba volt...

egyébként jó kis sorozat lesz ez ugy érzem :)
  • shaddam
    Éppen azt néztem meg és simán vitte.Ellenben linux alatt az utóbbi időben nekem is ilyen hibát generál.
  • Christian88
    Szerintem annak ellenére, hogy mindenki tudta nem kapunk fullos vadi új játékokat, nem rossz a felhozatal. Littlebigplanet mindig érdekelt mit szeretnek benne, bár fogalmam sincs mit kel lcsinálni benne :D. Infamous viszont szerintem korrekt game, hiába van kint a 2. Dead nationbe is belenéztem, azzal is el lehet szórakozni szerintem. rohangálni fel alá és gyilkolni
  • Seth
    trükközünk,trükközünk ? :D gondolom gépenként
  • Prof William
    És én még éppen gondolkodtam hogy megveszem LittleBig-et. :)

Accoutonként lehet 2-et választani vagy gépenként? Mert nekem van egy USA + EU-s accom is...

• arsnl
    az 5 játék
    LittleBigPlanet
    Infamous*
    Wipeout HD/Fury
    Ratchet and Clank: Quest for Booty
    Dead Nation*
  • Csokis
    Sajna a L.A. Noire is szarabb lett PS3-on, hiába volt a PS3 a Lead platform.

Összehasonlító képek
  • sanyiute
    a hogy van multi már nyomom:D
  • Tikal #78880
    game of thrones 720p ctu release amivel nem boldogul :)
  • Tikal #78879
    ha a media server nem tud lejátszani valamit ( file type not supported, pedig csak egy sima mkv ), akkor lehet ezen segíteni?
  • Christian88
    De vegyél fel, bár én csak manualon szeretek játszani.
  • cloud.strife
    MotorStorm Apocalipse is fasza 3D-be.
  • zoli0415
    de jó volt végre újra fifázni online :D
    Valaki egyébként nem akar innen ?:DD
  • Győri Devi
    gyere elpicsázlak majd XD
  • pointer4
    Szerintem a legjobb 3D-s játék a superstardustHD! Annyira jó a 3D-s hatás, a többi mind bóvlinak tűnik mellette.
  • Seth
    Ha van hozzá 3d tv-d is
  • barcames
    ha veszek 3d starter pack akkor tudok majd játszani a 3d játékokkal is?
  • Prof William
    Remélem mihamarabb megküldik a jelszó emlékeztetőmet. A Tesóm accára már megjött de nekem már egy fél napja nem.
  • bcrics
    Az alábbi linken lesz majd elérhető az a lista amelyből lehet majd a játékokat válaszatani,egyelőre még nullás a link,Coming soon:)

Ps3 Welcome Back

• LeventeV
    mortal kombat-ba van 2 napos online trial, tegnap sikerült játszak egy pár meccset, de store nélkül nem lehet aktiválni az online pass-t. remélem megoldják valahogy és nem kell várni a store-ig.
  • Seth
    Most szerintem ne akarj még nagyon multizni
  • sanyiute
    nebved?
  • kufi
    koszi a segitseget de meg sajnos nemtudtam kiprobalni mert "A server error has accured" hibat ir ki.
  • bcrics
    jeah most akarok énis tolni Uncharted2vel vmi multifélét...
  • sanyiute
    jaja:) csak már töltenék Uncharted 2 höz valami kiegészítőt ha van ingyen:)
    - Uncharted 2 multihoz mindig ilyen sok idő a felcsatlakozás??? vagy 3percet vártam:S
  • Prof William
    Jó közben megnéztem. Azt írták hogy 24 órán belül.
  • 5c0rp330n
    a lenyeg hogy a lenyeg mar megy :)
  • Prof William
    Mennyi iső múlva jön az emlékeztető levél? Sajna már nem emlékeztem a jelszómra ezért kértem egy emlékeztetőt. De ez jó fél órája volt.
  • sanyiute
    na megy a PSN csak Store nincs:S legalább is nálam
  • arsnl
    megoldás
    így már mükszik nekem is, csak a linket átírod és kész
  • dudeeg
    pl nekem is
  • kufi
    ohh most neztem masik ket acc az mukodik mivel ott nem kuld egy resetelo levelet e-mail cimre ugyhogy megse kuka.
    De a magyar accom meg mindig a semmibe van egyenlore
  • kufi
    sziasztok nekem lenne 1 kis problemam.
    Magyar accountot hasznaltam PSN-en es most nem engedi megvaltoztatni a kodomat mert hogy a store nem elerheto az en orszagomba.
    Ilyenkor mi a teendo? Nem nagyon szeretnek uj accot letrehozni az osszes trophym elveszne.
    persze van ket masik accom is 1 UK es 1 US de haat meg aakkor csinaltam ezeket amikor megjelent ps3 es haat akkor meg nem mukodo emailcimeket adtam meg ugyhogy azoknak az accoknak annyi.
  • Christian88
    Én most kapcsoltam ki végig, ment a multi része.Bár itt a végefele a chat rész meghalt. Sonysok is azt mondták, hogy kicsit túlterhelt a rendszer. Gondolom mindenki felment most aki tehette, pár nap biztos lesz amíg visszarázódik mindenki és akkor játszik, amikor szokott.
  • 5c0rp330n
    nekem is ment, de azota megint nem megy.. remelem holnapra stabilizalodik a dolog, egyelore tobbet all a dolog mint megy.
  • sanyiute
    srácok Uncharted 1-2 kinek van meg???
  • Christian88
    Most megy nekem megint online rész is!
  • Christian88
    Nekem ment a multi része is. Fifáztam is neten.
  • 5c0rp330n
    sztem tokmind1, csak latszolag volt bejelentkezve amig ki nem leptem addig is, semmilyen multi jatek nem ment pedig legalabb 3at megprobaltam. a rendes multi nagyon keves ideig mehetett..