PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
(Mármint a move-os verzióra való kieg.)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SingStar® Dance
Sorcery™
Brunswick Pro Bowling
EyePet™
The Shoot™
Time Crisis: Razing Storm
echochrome™ ii
SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
Start The Party!™
TV Superstars™
The Fight: Lights Out™
The Sly Collection™
Sports Champions™
LittleBigPlanet™ 2
John Daly's ProStroke Golf
NBA 2K11
Kung Fu Rider™
The Lord of the Rings: Aragorn's Quest
R.U.S.E.™
Tiger Woods PGA TOUR 11
Resident Evil®5: Gold Edition
MAG™
Heavy Rain move edition
Igazából engem a sports champoins érdekel eddig a legjobban ebben a moveban....
move pisztply ára 4990.-
Ez a tartozékai:
* Playstation Eye kamera: 8.900 Ft
* Playstation Move mozgásérzékelõs irányító: 11.500 Ft
* Playstation Move navigációs irányító: 8.500 Ft
A mozgásérzékelõs irányítón is van egy csomó gomb, meg a navigációs irányítón is. Mondjuk még nem olvastal el, hogy mi mit csinál, csak a képet néztem. De befizetek arra, hogy valaki ezt egyszerre kezelje.
Bár igazából engem hidegenhagy ez az egész mozgásérzékelõs hype.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én azt nem értem a Sony miért nem ad ki olyan bundle-t amiben két Move kontroller van ? De amúgy egy kicsit lehúzás ez a két kontrolleres megoldás, hogyha többen akarunk játszani olyan játékkal amihez két Move kontroller kell, akkor most vegyen az ember négy darabot ? Biztos jól megvan csinálva, mert a videók alapján jónak tûnik az íjászkodás, meg ez a gladiátor harc de azért szerintem egy kicsit drága.
PS3 ID: SDani456
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ilyet meg nem tapasztaltam...nem hinném, hogy PS3 bug.
Egyébként 2e-bõl összehoztam a chipet. Ezt meg komolyabb dolgokhoz használnám.
15e Ft-os modchip is kivágta a biztosítékot, 10e Ft haszon biztos van rajta.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Ha valaki szeretne projektort a konzoljához :
vadi újak (egy haver a boltját zárta be) Szlovákiából, Komárno, Komárom mellõl.
BENQ MP 776ST üzleti ára 1250euro eladás 850 euro
BENQ MP 626 üzleti ára 530 euro eladás 350 euro
köszi
Hát úgy fest rácsesztem én is. Elvileg egy kupont kéne tartalmaznia, de sehol sámli.
A borító jobb alsó sarkában van is egy körben ábrázolt írás, de nem a +4maps szöveggel.
Hát nem tudom megreklamáljam-e, de ez szemétség.
Szkripteltek ugyan a szituk, de azért elég intelligensek is az ellenfelek, hogy ne legyen 2 egyforma menet. Hiába készülsz rá, hogy majd valahonnan jönnek és akkor mit csinálsz, legközelebb nem onnan jönnek, és kb 1-2 lövést kaphatsz be max, utána ámen. Nagyon kevés olyan hely van, ahova el tudsz bújni a pályán és csak várod, hogy eléd jöjjenek, mert akkor meg gránátot kapsz a fejedre. Folyamatos átkozódás, meg minimum 1 kontroller halála a földhözcsapkodás miatt (esetleg egy TV is bejön), de nagyon kell!
<#nevetes2>#nevetes2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azonban a normal fokozat után végig lehet játszani Hard-on. Annyira jól sikerült játék, hogy simán benne van 2 végigjátszás.
Platinum trófeához Crushingon is végig kell játszani, na az már nem 10 óra 😊
És nem szabad elfelejteni a UC2 Multiját sem. Nem mindenki szereti, de rá lehet kapni. Én még mindig viszonylag sûrûn játszom vele, pedig tavaly november óta megvan.
Üdv,
G.
COD4 GOTY-ból 2 féle létezik, az egyik tokján van +4 map plecsni, a másikén nincs. Namost, ha nincs, akkor értelemszerûen NEM kaptál pályákat hozzá.
Végülis veheted úgy, hogy a kiadó evvel a lépésével totálisan átb*szott, mert a GOTY kiadás bõvítve volt reklámozva.
check
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha azt írom, hogy mondjuk 10 óra, akkor nem veszed meg?
<#nyes>#nyes>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mindegy, megbékéltem már a dologgal..úgysincs sok mkv-m.
Üdv,
G.
Megvásároltam a cod4 +multis pályákkal, de az új pályák sehol. Aktiválni kell valamit valahogy ???
köszi
PS3 250gb PSN ID: olishort1
De te tudod...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85