89387
PlayStation3
-
sanyiute #78929 ezek lesznek a választható gamék valószínűleg hastore is beindul! -
#78928 Szerintem azt a rengeteg apró betűs részt, amire a sok "*" utal! -
#78927 Mit kell nézni ? -
sanyiute #78926 hoppácska:)
1. Two PlayStation 3 games from the following list:
* LittleBigPlanet
* InFamous*
* WipEout HD/Fury
* Ratchet & Clank: Quest for Booty
* Dead Nation*
2. For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list:
* LittleBigPlanet PSP
* ModNation Racers PSP
* Pursuit Force
* Killzone Liberation
3. 30 days free PlayStation Plus membership for non PS Plus subscribers*
4. Existing PlayStation Plus subscribers will be given 60 days free subscription.
5. Existing Q Music Unlimited subscribers will be given 30 days free subscription.
6. In addition, we are working on a Welcome Back offer in PlayStation Home and will share that when it is confirmed. -
#78925 Ott a pont ;) -
#78924 + amit n000rbi nem írt: ha retrozni támad kedved, akkor a ps1 és ps2 játékokból is csak PAL-osak mennek. -
#78923 Az utolsó mondat persze az esetemben érvényes :P Neked az NTSC DVD-k nem fognak működni. -
#78922 Itthon működik az NTSC-s PS3, nekem az van. Semmi extra nem kellett hozzá, csak egy másik tápkábel, a tápja univerzális. Játékoknál régiófüggetlen, szóval azzal se lesz baj. Egyedül a PAL-os DVD-ktől kell búcsúznod (de ott úgyse kapsz:D) -
#78921 akkor most ne is próbáljak meg regisztrálni PSN-re??? -
hcs1 #78920 halihoo.
kint elek az usaban ahol persze ntsc formatum van.
szerintetek tudom itt hasznalni a magyar (PAL) rendszeru PS3at?
ha igen tudok rajta futtatni az usaban (ntsc) vasarolt jatekot?
kosz
Csabi -
#78919 Én azt nem értem hogy eddig hogy lehetett szimpatizálni velük... -
#78918 Hát kb. -
#78917 mostmár basszák meg a hackerek... elegem van. jobban kibasznak a játékosokkal mint a sonyval. rohadjon le a keze az összesnek. -
vegytek #78916 PSN: hekkelik a jelszóváltoztatós oldalt -
ppista #78915 És ezt egy szarul beállított TV, gyenge minőségű képéből következtetted ki, ami ráadásul nem is hajszálra ugyanazt a beállítást ábrázolja? Neked tehetséged van. :)
Ne érts félre, ez a melyiknek nagyobb a pénisze téma engem kurvára nem érdekel, csak vicces amikor különböző online lapok ezen elmélkednek. -
Csokis #78914 Persze, hogy lehet. -
#78913 Üdv,
valakinek van eladó Top Spin 4-e?
-
#78912 Ez most költői kérdés volt ugye? Egyébként egy mail a sony ügyfélszolgálatra email cím változtatási kéréssel csodákra lehet képes. -
#78911 Nem -
beigliboy #78910 üdv!
aki hülye volt és anno nem létező emailt adott meg a magyar psn account-nál, az mit tehet? oda hiába küldi a resetelős linket... a psn oldalon pedig nem tudom megváltoztatni a jelszót -
toza #78909 nem ez a hej az ahol a jailbrekkel kapcsban feltenni szandekozott kerdeseimre fogok valaszokat kapni e ? -
#78908 Van, store nincs. -
hiperindián #78907 akkor most van PSN? -
#78906 Nekem a HinnyeFingBanyeg kivételével a másik 4 jöhet :) -
Csokis #78905 Pontosan erről van szó! -
#78904 Egyedul a Dead Nation nem volt meg, de abbol a cime miatt meg egy screenshotot se neztem meg es nem is tervezek. -
#78903 Részletesebbek a textúrák boxon, ennyi, szokásos kis különbség, de ez nem a gép hibája, csak nem elég jók a fejlesztők ps3-hoz. -
Csokis #78902 Arról nem én tehetek, hogy te nem látod. -
#78901 hat ezekbol 3 megvolt, 1nek talan orulnek, 1rol pedig alig hallottam barmit :) -
vegytek #78900 legfeljebb ingyen kipróbálhatod a többit ;) -
ppista #78899 Hogy te milyen különbséget vélsz felfedezni a másik előnyére vagy hátrányára, az nekem totál rejtély. -
#78898 Orulok, higy nem lett igazam es nem gagyikat adtak, bar mindegyik megvolt mar ami erdekelt, tehat semmit nem kaptam :( -
#78897 Multizni is lehet velük? Én csak single playerben szoktam játszani haverom szokott multizni... -
Csokis #78896 Miért ne futnának? Ha amerikából rendelnél, az is futna. Csak a DLC-kel lenne gond, de ez most mindegy. Szóval, nyugodtan vedd angliából olcsóbban a játékokat! -
#78895 Üdv!
Külföldről szeretnék játékot rendelni és az érdekelne h azok a játékok is PAL-ak?
pl: zavvi..stb
Futnak azok a játékok magyar gépeken? -
Prof William #78894 Az viszont megvan. Még anno a Starter packban volt benne a Killzone 2-vel együtt. -
#78893 2 óra, ha mindent összeszedsz talán 3.
Akkor inkább az Infamous. Kicsit tartalmasabb -
Prof William #78892 Vagyis rövidebb mint egy átlagos epizód? Ebben az esetben Wipeout -
#78891 A LittleBigPlanet az tuti, de mi legyen a másik? :)
Nekem egyik se tetszik. :( -
#78890 Ratchet-ről nem árt tudni, hogy az csak egy kiegészítő epizód