PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
lesz egy frissítés 😊 Gondolom játék elején megkérdi majd, hogy van-e :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kirol
De a Heavy Rain-t most még egyszer meg kellene venni, vagy a letölthetõ a kiegészítés?
(Mármint a move-os verzióra való kieg.)

Gideon Wieth
Várom mikor jön a Star Wars 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Heavy Rainnel tuti kipróbálom, de igazán a R.U.S.E.-ra és a Sorceryre vagyok kíváncsi. Sly-t most viszem PS2-n és mocskos nagy meglepés számomra, de a Collection helyett inkább majd az LBP2-t szerzem be.
bertino
csak ennyi ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

2010.december 31.-ig kiadott playstation move játékok....(elsõ körben)
SingStar® Dance
Sorcery™
Brunswick Pro Bowling
EyePet™
The Shoot™
Time Crisis: Razing Storm
echochrome™ ii
SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
Start The Party!™
TV Superstars™
The Fight: Lights Out™
The Sly Collection™
Sports Champions™
LittleBigPlanet™ 2
John Daly's ProStroke Golf
NBA 2K11
Kung Fu Rider™
The Lord of the Rings: Aragorn's Quest
R.U.S.E.™
Tiger Woods PGA TOUR 11
Resident Evil®5: Gold Edition
MAG™
Heavy Rain move edition
Pedig egyszerû lesz a kezelése......bal kézben. a navigácios kontroller ami gyakorlatilag a sima kontroller függõleges kialakítása....szerintem abszolut kézreáll.....jobb kézben pedig a pisztoly vagy a "fagyi"..😊
Igazából engem a sports champoins érdekel eddig a legjobban ebben a moveban....
Playstation 3 move time crisis 4 ....megjelenés 2010.október......
move pisztply ára 4990.-
kirol
Én is most néztem ezt a Move-ot.
Ez a tartozékai:
* Playstation Eye kamera: 8.900 Ft
* Playstation Move mozgásérzékelõs irányító: 11.500 Ft
* Playstation Move navigációs irányító: 8.500 Ft

A mozgásérzékelõs irányítón is van egy csomó gomb, meg a navigációs irányítón is. Mondjuk még nem olvastal el, hogy mi mit csinál, csak a képet néztem. De befizetek arra, hogy valaki ezt egyszerre kezelje.

MikX
Mért, nemtudod megfogni balkézzel a DS3-as kontrollert, másikkal meg a fagyit?

Bár igazából engem hidegenhagy ez az egész mozgásérzékelõs hype.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gideon Wieth
Egyébként még azt nem értem, hogy oké h a kontroller helyettesíti a move-os navigationt- de mutassa már meg nekem valaki, hogy kezelitek majd egyszerre a kettõt 😄

Gideon Wieth
Igen, ezt a kettes bundle dolgot én sem értem... :S Bárhol kerestem nem találtam. De a lövöldözéshez a revolver viszont kurvára tetszik... Tényleg van PS3-ra Time Crysis játék ? Vagy hasonló ??? Amúgy, a demók vajon PSN-en elérhetõek lesznek?? Mármint azok amik a demó lemezen vannak :-)

SD456
Ezt nem tudtam, akkor azt jól megcsinálták 😊

PS3 ID: SDani456

Gladiátor harcban be lehet állítani, hogy hány fagyival akarod játszani. Ha egyel, akkor a pajzsot a ravasszal vezérled. Ha kettõvel, akkor értelemszerûen a pajzsot a második fagyival mozgatod.
SD456
Hi all!

Én azt nem értem a Sony miért nem ad ki olyan bundle-t amiben két Move kontroller van ? De amúgy egy kicsit lehúzás ez a két kontrolleres megoldás, hogyha többen akarunk játszani olyan játékkal amihez két Move kontroller kell, akkor most vegyen az ember négy darabot ? Biztos jól megvan csinálva, mert a videók alapján jónak tûnik az íjászkodás, meg ez a gladiátor harc de azért szerintem egy kicsit drága.

PS3 ID: SDani456

NEXUS6
És olyan nincs ahova 3?
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

LeventeV
Resident Evli Gold edition es a SOCOM 4 tamogatja. ezekhez eleg a move plusz a dualshock 3 ami helyettesiti a masik vezerlot. tehat az alap csomagba kapsz egy move-ot meg egy eyecam-et ami a dualshock 3al kiegeszitve elegendo a jatekhoz. vannak olyan jatekok mint az ijaszat ahova 2 move kell.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Gideon Wieth
Sziasztok! Nálam járatosabb embert kérdeznék Move ügyben 😄 Most nézegetem a vezérlõket, és van pár dolog ami nem tiszta :-) Megveszem az alap vezérlõt. Azzal elvileg tudok már játszani néhány alap dolgot, de ahhoz hogy olyan játékkal is tudjak játszani aminél mozogni kell a karakterrel, oda kell egy sima vezérlõ is ugye? Illetve ha olyannal játszok, ahol két kézzel vezérlek, oda meg mégegy move vezérlõ kell. Jól mondom ? (((milyen lövöldözõs játék fogja támogatni a vezérlõt ? Nincs valami leírás ehhez ? 😊

Sosem lesz ilyen sajnos, ahogy mondod... :-(

huhh, biztos nem a file-al van a gond?
Ilyet meg nem tapasztaltam...nem hinném, hogy PS3 bug.

ha olyan filmet teszek a pendrivera ami teljes dvd minõség akkor 1 óra után mindig a magyar hang átugrik angolra:S ez miért van?

hát akkor veled nem szívesen kerülnék össze multin...max 1 csapatban 😊

persze ilyen sosem lesz, de ha mi is tudnánk itthon hivatalosan feltöltõkártyát venni, akkor nem 290Ft lenne 1 $ 😉

TothLaci
Nem, nem törték fel a PS3-at. Ez csak a modchipet helyetesíti. Nem nagy cucc.
Egyébként 2e-bõl összehoztam a chipet. Ezt meg komolyabb dolgokhoz használnám.
15e Ft-os modchip is kivágta a biztosítékot, 10e Ft haszon biztos van rajta.
Nem kamionról pottyant 😊 de ha látok sony vaio-t repülni elkapom és jelzek neked 😊

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

kamionról leesett de még az aszfalton nem széttört sony vaioja nincs?

Szevasztok !

Ha valaki szeretne projektort a konzoljához :

vadi újak (egy haver a boltját zárta be) Szlovákiából, Komárno, Komárom mellõl.

BENQ MP 776ST üzleti ára 1250euro eladás 850 euro
BENQ MP 626 üzleti ára 530 euro eladás 350 euro

köszi

Fifa 11-be bent lesz a debrecen nem tudja valaki??😊
Fent van angolon én is onnan szedtem le......
Köszi öreg.

Hát úgy fest rácsesztem én is. Elvileg egy kupont kéne tartalmaznia, de sehol sámli.

A borító jobb alsó sarkában van is egy körben ábrázolt írás, de nem a +4maps szöveggel.

Hát nem tudom megreklamáljam-e, de ez szemétség.

újonnan rendeltem netrõl.

Totti5
nekem 9 volt

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
A crushing tényleg dúrva és aki HC lõdözõsnek tartja magát, annak kötelezõ.

Szkripteltek ugyan a szituk, de azért elég intelligensek is az ellenfelek, hogy ne legyen 2 egyforma menet. Hiába készülsz rá, hogy majd valahonnan jönnek és akkor mit csinálsz, legközelebb nem onnan jönnek, és kb 1-2 lövést kaphatsz be max, utána ámen. Nagyon kevés olyan hely van, ahova el tudsz bújni a pályán és csak várod, hogy eléd jöjjenek, mert akkor meg gránátot kapsz a fejedre. Folyamatos átkozódás, meg minimum 1 kontroller halála a földhözcsapkodás miatt (esetleg egy TV is bejön), de nagyon kell!
<#nevetes2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem fogadja el Mo.-ról a kártyákat egyáltalán. Próbáld PSN network carddal pl innen:psn pontok Én ezzel veszek ezt-azt amazt.

valóban kb 10-12 óra.
Azonban a normal fokozat után végig lehet játszani Hard-on. Annyira jól sikerült játék, hogy simán benne van 2 végigjátszás.
Platinum trófeához Crushingon is végig kell játszani, na az már nem 10 óra 😊

És nem szabad elfelejteni a UC2 Multiját sem. Nem mindenki szereti, de rá lehet kapni. Én még mindig viszonylag sûrûn játszom vele, pedig tavaly november óta megvan.

Üdv,
G.

Alien!
sajnos lehet, hogy te is beleestél abba a sz*pásba, mint mi annó.

COD4 GOTY-ból 2 féle létezik, az egyik tokján van +4 map plecsni, a másikén nincs. Namost, ha nincs, akkor értelemszerûen NEM kaptál pályákat hozzá.

Végülis veheted úgy, hogy a kiadó evvel a lépésével totálisan átb*szott, mert a GOTY kiadás bõvítve volt reklámozva.

check

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

shevy
hali, psnplusra, hogy tudok befizetni? már két kártya adataival is próbálkoztam, de nem veszi le a pénzt róla. Egy mastercard, és egy visa electron. Jah UK-s, és valami kamu londoni címet adtam meg, ez számít? Vagy mitõl nem mûködik?

IGN fórumon írták, hogy az elsõ rész sikerülhet 2 és fél óra alatt is könnyû fokozaton. Ha a platinumra hajtasz, akkor benne lesz akár 20 órád is. Amúgy számomra a legidegesítõbb, amikor valaki folyton nézi a filmnél / könyvnél / játéknál, hogy hány perc / oldal / fejezet van hátra. Tönkre teszi az élvezeti értékét. Amúgy meg nem tudod még, hogy az Uncharteddal mibe vágtad a fejszédet. <#nyes>
balee4
Egyáltalán nem rövidek, akciójátékhoz mérten bõven elég a játékidõ, sztem 10-12 óra körül van mind2, de ez egyénfüggõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

meg van csak még nem kezdtem el csak kíváncsi vagyok:S

NEXUS6
Pont elég!

Ha azt írom, hogy mondjuk 10 óra, akkor nem veszed meg?
<#nyes>

uncharted 1-2 milyen hosszú?

Nem vagyok kétségbe esve, csak furcsállom hogy ennyire nagy külömbség lenne, a két store között.

Tikal
szerintem még nincs vége a napnak, nem kell kétségbe esni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam
Használtan vetted?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem tudja valaki,miért nincs frissítve az angol store? Nincs fenn a Jimmy's Vendetta DLC. Pedig az amerikai store-on, már fenn van. Nem olvasott valaki róla valamit?

Igen, köszi ezt ismerem (sõt, használom is sikerrel 😊 ). Azonban ez a cucc nem segít a mkv-s videókon (amibõl a mkv2vob-bal lehet PS3-on nézhetõ videót csinálni), mert azokba nem tudja stream-ként beletenni a feliratokat 😞

Mindegy, megbékéltem már a dologgal..úgysincs sok mkv-m.

Üdv,
G.

CALL OF DUTY 4 game of the year editio SEGíTSÉG !!!!!

Megvásároltam a cod4 +multis pályákkal, de az új pályák sehol. Aktiválni kell valamit valahogy ???

köszi

http://playstationcommunity.hu/blog/11350

PS3 250gb PSN ID: olishort1

MikX
Én nemvenném meg a helyedben, kb egy 0 az egész, arcare cucc, elég volt 3 perc is öcsém PC-jén belõle, nemhogy fizessek is érte...
De te tudod...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85