PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mert szeretnék majd venni egyet de sehol nem találok olcsón....
esetleg ha valahol tudtok olcsón ujonan az még jobb lenne.
PSN ID:misi2mezei
Kirol: ha be tudod szerezni 3e körül, annyit simán megér, többet ne adj érte. Ha játszottál a PS2 verzióval, akkor kb. tudod mire számíts, de az idegesítõ dolgokat kijavították benne. Ha egy beteg survival horrorra vágysz, akkor jó választás, de tényleg nem olyan, ami napokra leköti az embert.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem megvan.
Nem nagy cucc ne várj tõle sokat, ps1-es garifa, televan idegesitõ dolgokkal,
a sztori egy lárgott csont,
játékélmény 2/10.
kb ennyi. 😄
Kellene csinálni valami mást, de nem tudom, hogy kell.
MKV filmeket fel lehet másolni a konzol winchesterére? Lejátsza-e a fórmátumot? 😊 elõre is köszönöm
The Only One!
The Only One!
De rég multiztam ennyit mint most, hogy van ps3 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
...vagy format.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Mi ez a rengeteg verzió, hogy Goty, Game of The Year, Platinum sbt?
Szóval a kérdésem, JB-elt gépet frissítek 3.42-re (leszedett backup manager mellett természetesen), akkor banolnak-e?
A másik lehetõség, hogy ezt a fat gépemet megtartom demózásra, és veszek (mondjuk 1-2 hónap múlva) egy Slimet az eredeti stuffoknak, bár hozzáteszek, ez a "megvenni" lista rovására menne. :o
Eladó pár bontatlan, természetesen eredeti PS3 játék.
Red Dead Redemption
Split/Secound
Skate 3
Super Street
Dual shock 3 kontroller / Több darab (gyári)
Mint mondtam minden bontatlan, eredetiségükrõl számlát tudok mutatni. Van amibõl több példány is van. Ár megegyezés szerint.
Érdeklõdni mail-ben és MSN-en lehet.
MSN: [email protected]
Mail: [email protected]
(éjjelkettõkormáá hülye 😄)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Azt szeretném tudni, hogy egy HDMI kábel segítségével nem lehet e összekötni a HDMI kivezetésû laptopomat a PS3-al?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
olyan kérdésem lenne hogy
Saturn/Media Markt/Electro World melyik adja jobban a PS3 -at mert frankó honlapjukon sosincs kiírva frankó ár ja és kérném oda írni esetleg hogy ez Slim vagy nem esetleg hány GB?
(ha jól tudom már csak slimet gyártanak 120 és 250-esben)
meg egy elég láma kérdés hogy slim vagy normál gép a jobb ? típus híbák?
Én a következõképpen tettem fel. Letöltöd ezt a filet INNEN NI
Kicsomagolod feltelepíted. Ha 64bites a rendszer, újraindítod, bõszen nyomogatod az F8-at és a legalsó opcióra mész, valami olyasmi h tanusitvány kérésének kikapcsolása....
Bedugod USB-n a joyt. Hagyod h feltelepüljön magától :-)
Utána elindítod a programot rendszergizdaként. Látni fogsz egy connected controller feliratot alatta ott van h nem talál. Mellette gomb DEVICE MANAGER: rákatt.
Utána van egy olyan alul, hogy LOAD. Ha végzett, akkor az about menünél látni fogod, a program verzióját pirossal, egymás alatt kétszer. Utána átmész QuickStart gombra, látod a kontrollert hogy ott van, átállítod alatta a gombokat, hogy Analog Gamepad 3 . Game Controller Panel” ha erre rányomsz pedig szükség esetén kalibrálni lehet. Nos ennyi lenne. az F8at mindig csinálni kell induláskor ha játszani akarsz a kontrollerrel. Angol nyelvû leírás itt van.
http://www.motioninjoy.com/wiki/en/install/latest
The Only One!
Eladnék egy PS3 Slimet (250Gb), pár játékkal. A Winyón rajtavan az Elefunk meg a Flower, továbbá egy D.A. Origins kiegészítõkkel, Infamous, G.o.W. Collection, Heavenly Sword. Van még pár hónap garancia is rá. Ár:80 000 Ft Érd.:0620/9477045
A
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Szerintem Japánban sikeresebb lesz mint a final fantasy 13 volt (nyugatot meg inkább hagyjuk, az más kultúra) ^^
A