89387
PlayStation3
  • koccadam
    Én is azt hittem,hogy ma indul a store, erre jövök haza melóból és mi fogad? MAINTENANCE...na elmehetnek ezek a .... akkor ki se írták volna, hogy ma indul újra.
  • ViniSoundz
    Pfú, ez már igen idegesítő, hogy megint nem lehet multizni.
  • sanyiute
    egyáltalán msot Online a PSN? mert nálam
    PSN is currently undergoing maintenance ír ki.
  • TDC Geronimo
    Több forrás szerint is ma indult volna újra, ehelyett megint kapunk egy "karbantartást" . Hivatalos blogon ma írták, hogy se ma se holnap nem áll helyre még a store.

Lehet találgatni.
  • Ironmask
    akkor most megy a store vagy nem???
  • Christian88
    Akkor megyek is bekapcsolom a PS-t :D
  • TDC Geronimo
    Bleh

PlayStation Network will undergo routine maintenance today, between 16:00 BST and 00:00 BST. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:00.

The latest information I have on PlayStation Store is that we are aiming to have it live by the end of May. Contrary to popular rumours, it will not be reopening tomorrow but we will let you know here as soon as the date is confirmed.
  • kirol
    Itt írta valaki, hogy mától lesz. De nálam nincs. :)

• dudeeg
    Nem tudom. Hol írták ezt?
  • Csabesz100
    Akkor ezen is javítottak! Pozitívan fejlődött az oldal! Az áraik is jók, szóval érdemes tőlük rendelni! Én még a shopto-t szeretem, ott is jók az árak, csak az a baj, hogy ha 2 játékot rendelsz egy időben, akkor is 2 szállítási költséget számít fel!
  • kirol
    Mától van elvileg Store?
  • vegytek
    nekem az elmúlt 1 hónapban 2 rendelésem volt. mind megjött 5 munkanapon belül.
  • ToM1113
    köszönöm.
  • Csabesz100
    Az komoly! Már csak azon javíthatnának, hogy ne 2 hét alatt jöjjön meg 1 játék!
  • Papesz
    Kontrollerrel is működik.

Egy hét alatt itt van.
  • ToM1113
    Üdv!

Ez a verzió csak Move-al működik? vagy kontrollerrel is?

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/heavy-rain-platinum-move-edition/10240347.html
    Mert elég korrekt áron van fenn.

Kiszállítási idő mennyi körülbelül amugy?

thx
  • Soldiers
    már az sincs
  • Csabesz100
    Kijavítanálak! Szinte ingyen van! 0,99 font!
  • Krisztofer45
    ezt ismerem és van még más is vagy csak ez??
  • vegytek
    innen ingyenes a posta Mo.-ra
  • MikX
    Már jó lenne, ugyanis kapott DLC-ket sem tudom így aktiválni.
    Jah, és faszán jártam, vettem nemrég egy Skate3-at, a hozzá kapott kódot meg nem tudtam aktiválni, mert mikor megvettem nemrég, még nem volt store eleve, de viszont a kártya szerint az érvényessége lejárt 11-én.
  • Krisztofer45
    Srácok tudtok olyan boltot,játék honlapot mondani külföldit ahol ingyen vagy nem olyan drágán szállítanak Magyarországra??
  • warass
    "A közelmúltban bekövetkezett hackertámadások következtében leállított PlayStation Network online játékot biztosító szegmensét ugyan a napokban már helyreállította a Sony, ám a rendszer Store felülete sajnos a mai napig elérhetetlen a felhasználók számára. A japán vállalat mai ígérete szerint a bolt már jövő héten kinyit, ráadásul a hosszú kihagyás miatt két frissítést is fog kapni. A tartalmi bővítés első hulláma május 24-én, míg a második 27-én fog megérkezni. "

PSC
  • kirol
    Az mi, hogy első hullám?
    Hol lesz holnaptól?
  • LeventeV
    remélem felkészültek arra, hogy rohadt nagy forgalom lesz most a store-on és 2 óra után nem írják ki ismét, hogy karbantartás.
  • warass
    Állítólag holnap lesz az első "hullám", pénteken a második.
  • MikX
    Hívd fel ezügyben az ezotv-t, majd egy tisztánlátó megmondja valószínűleg. :D
  • Herkulles
    Még mindig vacakól.
  • Ironmask
    és mikortól lesz elérhető a store???
  • l0b1g
    igen, majd a store-ból.
  • Nivea
    hello!
    Honan lehet letölteni az ingyen játékokat? Majd Storebol?
    köszi
  • Ironmask
    halljátok felmentem a playstation home-ra,amúgy ez mire jó konkrétan???van még fennt valaki rajtam kívűl?:)
  • l0b1g
    hali!

játszik itt valaki a TOP SPIN 4-gyel?
    meg tudnátok mondani, hogy mire jó az L2, a "play swing inside out"???

köszi!

• Hugh Hefner
    halkan jegyzem meg hogy frissítve volt. ez a pletyka csak egy korai, azóta hamisnak bizonyult pletyka
  • n000rbi
    Olvasd el a Ps3 FAQ-ot (fent)...
  • Ironmask
    Valaki tudna segíteni,hogy hol tudom átállítani a régiót????
  • Ironmask
    egy kérdés ma reggeltem a psn-re és hungary region-t adtam meg ez gond???és mikor rámennék a store-ra,akkor ki ít a country/region-nal kapcsolatos valamit.hol tudom át állítani a régiót???
  • sanyiute
    Store indul azt gondolom onnantól az lenne a normális
  • hcs1
    kosz a valaszokat.
    akkor johet a gep, indulhatnak a jatekok
  • Prof William
    De gondolom amiket ps+ alatt veszünk olcsóbban játékokat azokat lehet használni a ps+ után is. Csak az ilyen free tartalmak válnak használhatatlanná 1 hónap után.