89387
PlayStation3
-
#78969 Nem, én csak leirtam az én helyzetem, gondoltam nem kapcsolod össze. :D
A rinyát arra értem, hogy kapsz egy kis ajándékcsomagot, ámbár simán megtehetnék, hogy nem adnak semmit, hiszen nem az ö hibájuk alapvetöen. (Most hagyjuk ki, hogy lehet nem volt épp a legmagasabb a védelem, mivel szerintem lehet akármilyen, ha fel akarják törni, elöbbutóbb úgyis megcdinálják)
Szóval nem lehet mindenkinek megfelelni. -
#78968 Te hogy gondoltad, ez teljesen természetes hogy onnatól, amikor indul. -
sanyiute #78967 hát igen úgy lenne a Fair!! -
#78966 Logikus hogy akkortól indul az egy hónap amikor lesz store. -
#78965 Gondolom akk mindenkinek "undergoing" a store. Ez azért idegesítő, mert az ingyen játékokat 1 hónapig tudjuk csak letölteni, és az idő szalad. -
l0b1g #78964 ha minden igaz, akkor jövő héten -
sanyiute #78963 és azt mikor óhajtják? -
l0b1g #78962 amint beindul a store -
sanyiute #78961 mikortól fog élni ez a "Welcome back???" -
sanyiute #78960 hmm DLC marad :9 az jó lenen úgy tudom Uncharted 2 höz is van azt amíg plusos leszek letöltök amúgy meg 3-4font -
visa81 #78959
FIFA 12 videó
http://4gamers.postr.hu/fifa-12-kiszivargott-video
-
#78958 dlc-k is maradnak -
#78957 kapsz ingyenes cuccokat és kedvezményt játékokra és dlc-kre. a gond az, hogy ha lejár akkor ezeket a játékokat nem fogod tudni futtatni, csak ha lesz ismét plus-od. az ingyenes témák és avatarok megmaradnak a plus lejárta után is. a DLC-ket viszont nem tudom. elvileg azok is meg kéne maradjanak. -
#78956 PSN plus -
#78955 És az mire jó? Mármint a PSN plus.
Komolyan kérdezem, nem tudom. -
#78954 Kaptál PSN plust 30 napig -
#78953 KZ3-ban most indult a dupla xp hétvége. -
#78952 Tehát ne rinyáljak mert téged compezálnak engem meg nem, meg egy csomó más embert sem. Az infamous nagyon jó játék, én anno adtam érte 12k-t. A minik közül tudnék választani rengeteget egyébként.
"nem siránkozni kéne mindenen" - mi az a minden amin én siránkozom? -
#78951 Nálam egyszer se fagyott még. Kb 6 órát toltam eddig vele. Igaz nekem 320as slimem van -
#78950 De arrol nemtehetnek, hgy neked megvoltak, nem siránkozni kéne mindenen. Nekem pl egyik sem volt meg, az infémüsz pl érdekel, de pénzt nemigen adnék érte, de igy fasza. Ha meg minik közül lehetett volna választani, az lenne a baj. Az meg a legnagyobb bullshit, hogy adjanak lóvét, remélem nem gondolta komolyan senki. -
bcrics #78949 Személy szerint mostanában terveztem megvenni a LBP-et, de sztem meg is fogom,jobb szeretem ha ott csücsül a polcon,jobban örültem volna valamilyen Csak a store-ról beszerezhető Címnek,ami nincs dobozos kiadásban,
ez az 5 játék mind elérhető dobozos kivitelben, a WipeOutHd és Dead Nation is?...ezekre nem emlékszem hogy láttam volna valaha is lemezes változatokat,mert ha nincsenek ilyen kiszerelésben akkor egyértelmű nekem hogy ezeket viszem. -
bcrics #78948 Ha vmelyik kiadó ügyes lett volna akkor valamilyen marketinget erre most lehetett volna építeni,
Rengeteg emberhez el fog most jutni ez a pár játék,és Akármilyen a közeljövőben megjelenő folytatásos,Többrészes játék első részeit lehetett volna eljutattni így a felhasználókhoz pl.
-
#78947 Vagy 1db-ot lehetne választani, de olyat ami nem több éves játék, vagy ugyanígy kettőt, de mondjuk a minik közül bármit. Vagy ha már egy-két ezer forintos játék akkor lehetne egy kicsit hosszabb lista. Ahogy írtam lentebb is itt a cégnél ahol melózom velem együtt van 5 ember aki nem tud választani, és egyikünknek sincs több száz játéka, tehát minket nem kárpótoltak konkrétan semmivel. -
bcrics #78946 Ha te lennél a helyükben milyen kártérítést ajánlanál fel a Szolgáltatást használó usereknek?
Illetve milyen játékok lennének azok amiket te ajánlanál fel,az mennyi darab lenne,természetesen figyelembe véve a körülményeket illetve a piaci gazdasági és saját morális helyzeted,mi lenne a megfelelő lépés? -
#78945 Részemről a #78935 lett volna az utolsó ha nem kezdesz el kóstolgatni. :D -
#78944 A L.A. Noire fagy valakinek? Vagy mi ez a nagy mizéria vele? -
#78943 Hibáztak. Elnézést kértek. 1-1
Még valami? Meddig pörögjünk még rajta? -
Prof William #78942 Nem azért de nem sok céget láttam eddig akik szinte a földig hajolva kértek bocsánatot azért ha valamit elcsesztek. Általában nem ez a morál a cégeknél.
Inkább a kedves hekker(eket) kellene ledarálni akik hatalmas nagy unatkozásukban kicsesztek velünk mert hát "mekkora poén mán"... -
#78941 Senkinek nem kívánom a halálát, még csak nem is utálom őket, ilyet nem is mondtam. De elbaszták, balfaszok voltak, ennyi. -
#78940 Ok. Mindenkit meg kéne ölni, aki ezalatt az idő alatt a Sony-nál dolgozott, majd ledarálva megetetni őket a családtagjaikkal.
Szemét állatok, csak 500x kértek elnézést a létező összes formában és vagy 5 féle ajándékot adnak. -
#78939 Jó abban igazad van hogy nem várhatjuk el hogy új játékot adjanak, végül is ez is egy gesztus amit értékelni kell.
Viszont ha én nyújtok egy szolgáltatást amiért közvetlenül vagy közvetve fizetnek, akkor azért felelősséggel tartozom. Ha elrontok valamit a munkában nem kímélnek engem sem, jogosan, mert vállaltam a felelősséget. -
#78938 Senki sem tökéletes és kintről okoskodni nagyon könnyű. Az még nekem is menne, csak nem vezet semmire.
Igen, nekem is csalódás a játékválaszték, de nem azért mert rosszak, épp ellenkezőleg. Csakhogy emiatt már mindegyik megvolt és hirtelen nem is tudnék mondani olyan, már régebben megjelent címet ami érdekelt és kimaradt. Ha egy Portal 2-t adtak volna, akkor tapsikolnék, de ez nem valós elvárás. -
#78937 Valóban, nem láttam bizonyítékot, csak olvastam több helyen is, és el is tudom képzelni. De ha nem így volt akkor se változtat a véleményemen, elbaszták, utána meg nem úgy reagálták le ahogy kellett volna, ez volt a mondandóm lényege. Leglábbis itt a cégnél van 4 ember akiről tudom hogy egyik játékot se fogja letölteni mert amelyik jó az megvan neki. -
#78936 "plusz egy nem frissített apache szerver egy world-wide hálózaton olyan hiba amit egy kezdő szerver-admin nem csinálna meg"
Hol láttál arre bizonyítékot, hogy "csak" ennyiről volt szó? A netes okoskodó sulinetes hekkerek találgatása nem számít. -
#78935 A Sony túl fogja élni ne izgulj. Viszont sajnálni azért nem kell őket, főleg hogy három napot vártak amíg képesek voltak közölni az érintettekkel hogy ellopták az adataikat, plusz egy nem frissített apache szerver egy world-wide hálózaton olyan hiba amit egy kezdő szerver-admin nem csinálna meg, kurvára égő. Arról nem is beszélve hogy a lóvét szépen vonták még le két hétig az előfizetőktől. Inkább kérjenek pénzt a psn-ért, de csinálják rendesen. A választható játékok helyett meg még annak is jobban örültem volna ha azt mondják hogy a minik közül lehet tölteni kettőt mindenkinek, ne olyanokat adjanak már amiről tudják hogy a játékosok nagyrészének az 5-ből tuti megvan vagy megvolt már 2-3. -
#78934 én örülök a választéknak, mert se az LBP se az inFamous nincs meg. -
#78933 istenem, ez a nyafogás. Már így is elég veszteséget okozott nekik ez a kis ügy, ne várjuk már el, hogy új megjelenésű játékokkal / nagy nevekkel ajándékozzanak meg mindket.
Én kb. annak is örülök, ha a sony túléli, mert ha csak az ms marad majd a piacon részemről lőttek a konzolgamingnek értelmes exkluzívok nélkül.. -
#78932 Nem hülyültek meg, az nagyobb veszteség lenne a Sony-nak, mint ezek a pénzt már nem különösebben hozó címek -
#78931 Szerintem az lett volna a legjobb ,ha azt mondják, mindenki kap pl. 20 Euro-t a PSN-en és elköltheti, amire akarja. DLC -re, játékra, akármire. -
#78930 Nem értem miért nem lehetett úgy megoldani hogy választ mindenki amit akar, viszont csak 1-et. Infamous meg LBP az egyik első játékom volt, Wipe-out volt már volt Plus-on is, Ratchet-et már lassan a vidámparkban osztogatják a belépő mellé, a Dead Nation meg akkor se kéne ha nekem fizetnének. Kabbeszoni...