PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. németre, hogy letudjam tölteni a Heavy Rain kiegészítõt.
De most már nem trendi a minõség és a megbízhatóság, ha ugyan azt az eladást, de fõleg bevételt a marketingre rakott kis plusszal is lehet produkálni.
A mai világban nem az van hogy a piacon mindenki korrekt módon megpróbálja az üzlet ráesõ részét teljesíteni, hanem van valami kis szolgáltatás aztán a követeléseket (gyakorlatilag azt a pénzt, amit elterveznek hogy nekik jár) idióta marketinggel, vagy a politikusokon keresztül törvényekkel, és hatalmas ügyvédi gárdával megpróbálják érvényesíteni.
Minõség, korrektség, megbízhatóság?
Felejtsd el, számukra ezek nem jelentenek semmit!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Miért nem lehet beismerni, hogy azért nem támogatjuk a blu-ray-t mert akkor besegítünk a sony-nak és nekünk az a célunk, hogy senki ne vegyen sony terméket. Miért kell hülyének nézni a vásárlókat? Aki kicsit is benne van a formátum- vagy ha jobban tetszik konzolháborúban az tisztában van vele ki mit miért támogat vagy épp nem támogat. Az Ms szerint a 3D egy fos nem ér semmit...ja mivel most épp nem támogatják, a sony szerint a rázós joy egy ideig baromság-elavult technika volt...
Csípnék egy olyan céget aki be meri vállalni és megmondja a frankót, de úgy látszik ennek még nem jött el az ideje...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
level 18 playstation gamer.
Lenne egy kérdésem hogyha meglesz a PS3-am, hogy kössem össze? Úgy akarom hogy ne a TV-nél legyen hanem a gépemnél. Az még OK hogy a HDMI-t majd bekötöm a monitoromba(DVI-s a monitorom de majd adapterrel be lehet kötni). De viszont a hang az még most is elgondolkodtat. Úgy akarom hogy az én Logitech G35-ös 7.1-es fülesemen jöjjön ki a hang. Ezt hogy lehetne megoldani?
Gondolkodtam azon hogy veszek egy ASUS Xonar D2X/XDT hangkártyát a géphez ami 7.1-es meg van rajta digitális bemenet, de ha én abba bekötöm a Ps3-am akkor fogja tudni a gép hogy a G35-ön kellene kijönnie a hangnak? Mellesleg a G35 az USB-s.
Elõre is köszi!
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Simát tudnék venni 5000 Ft körül, a GOTY-t meg csak boltan, az 8500 + PK.
Megéri ez egyáltalán azt a + pénzt?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mert mindenhol azt hallom hogy akad, meg hogy a Red Dead Redemption is akad és hogy a Rockstar még mindig nem küszöbölte ki a hibát, de csak én vagyok egyedül akinek EGYÁLTALÁN nem akad a GTA4?
Amióta megvan, kb fél éve, összesen 5-ször ha megakadt, akkor is negyed másodpercekre...
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Ne legyen igazam, mert az azért látszik, hogy van benne munka. Hátha a teljes verzió...
A platinum, ahogy többen írták egy olcsóbb újrakiadás, rondább csomagolásban, általában csak az addig megjelent javítások vannak rajta, de azért van kivétel (pl. a Silent Hill 2 platinum kiadásán van egy extra fejezet, ami máshol nem jelent meg). Gyûjtõk nem foglalkoznak platinum kiadással, kivéve persze az ilyen extrázottak (pl. az említett SH2 platinumban többet ér, mint a gyûjtõi díszdobozos kiadás).
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://www.facebook.com/photo.php?pid=645174&l=ef6d614bec&id=1670382835
http://www.facebook.com/photo.php?pid=645176&l=447e824b06&id=1670382835
Haverok, Buli, Fight Club!
www.digimomentsvideography.com
-A gold általában tartalmazza az elsõ kiadást+a játék elsõ kiadása óta kiadott extra tartalmakat (plusz pályák, plusz ruhák/fegyeverek, esetleg küldetések)
Steam: greyfox
Az érdekelne, hogy mi a különbség egy adott játék esetében ha van platinum és golden edition változata? Konkrétan a Star Wars Force Unleashed-et a gyerekeimnek venném meg. Két rugóval drágább a golden edition, viszont az eladó esküdözik, hogy amúgy ugyanazt kapom bármelyiket veszem. Nem feltétlenül az ár miatt kérdezem, de most már sokszor láttam leírva hirdetéseknél, hogy fel van tüntetve, hogy platinum. Ez különb mondjuk egy szimpla kiadásnál?
Elõre is köszi!
Az analog kar nyaka teljesen makulátlannak tûnik ( az én ps2-es ds2-mön már alig tartja vmi a gombát XD)
Töltögettem most már több mint 1 órát, de ha lehúzom nem lehet bekapcsolni,szóval gyanús a dolog.
A pc felismeri ps3 joy-ként, de nem mûködik,gondolom kell vmi extra driver neki
PSN ID.: Beegabor
Tehát ha nincs közelben ps3,akkor is ha nyomva tartom a ps gombot vmi visszejelzést kéne adnia? Mert jelenleg semmi nem történik, csak ha rádugom gépre
Lenne most egy olcsó sixaxis controller, itt van nálam, ps3 viszont nincs a közelben.
Hogy tudom megnézni hogy mûködik e? Ha nyomvatartom a ps gombot,akkor nem történik semmi, és nem tudom,hogy azért e mert nincs ps3 közelben. Ha rádugom sz.gépre usb-n keresztül akkor kigyullad a 4 led a tetején és folyamatosan villog.
Most kellene megvennem,csak nem tudom hogy merjem e
hibáztatni lehet ilyen esetben a történelmet pl.
meg bizonyos nemzeteket/országokat...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nemtudom, engem nem nagyon hoz lázba ez a MOVE dolog, egyenlõre nem érdekel.
Még egy fontos kérdés lenne. Szeretnék venni MOVE-ot, viszont nincs kedvem a starterre plusz pénzt fizetni ha nem muszáj... A lemezen lévõ Demók letölthetõek a PSN-rõl is ? :-) Sport Champions stb ??
Papesz
Nem nagyon vagyok oda az ilyen elvont cuccokért, de ebben megfogott valami.A harcok tetszenek és az is ahogy a repülõgép lezuhant nagyon ötletesen volt megcsinálva. Grafika is ok tuti hogy a végtermék szebb lesz. A szinkronhangokkal se volt bajom meg még a fõszereplõk is szimpik. Így már csak a történetnek kell klaffolni és akkor nagyon jó kis cuccnak nézünk elébe.
Furcsáltam am, hogy a legtöbb fórumon eléggé gagyinak minõsítették meg sok játékosnak nem tetszett, de azt nem tudom miért..:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2