89387
PlayStation3
  • Kane85
    Sziasztok!

Valaki tudna abban segíteni, hogyha csinálok egy új Usert és azzal együtt egy új Psn felhasználói accuntot, akkor a mentett dolgaimat (trófeák,mentett adatok,stb...) a régi Userről átmásolhatók az újra? Mert elég gáz lenne pl:elkezdeni újra a Gt5-öt mert már vagy 300óra játékom van benne.
  • pointer4
    Örülj neki, pl az ismerőseid mindjárt nem szánakoznak majd annyira :D
  • mistermiskolcz
    A megszerzett trófeáim nem jelennek meg a Facebook adatlapomon. Ez is a PSN nem 100%-os müködése miatt lehet?
  • Fletcher77
    Optimista vagyok, sztem itt lesz a store hetvegere! Csak birja aztan a terhelest..
  • Akey
    Biztos azért nem indul Ázsiában a Store, mert az ottani szerverparkkal is a fokozott nyugati igényeket próbálják majd kielégíteni.
  • LeventeV
    ebbe a hsz-be nagy igazság van.
    bár én is félek a tömeges letöltés általi következményektől.
  • DanielT
    Az E3-on nem jelenhetnek meg úgy, hogy nem megy a PSN, úgyhogy várható(remélhető) volt, hogy 7.-ig összekapják a cuccot.
  • TDC Geronimo
    An official news release by Sony has detailed a full return of all PlayStation Network related features by the end of the week. Included are the following, as detailed by the statement:

Full functionality on PlayStation®Store
    In-game commerce
    Ability to redeem vouchers and codes
    Full functionality on Music Unlimited powered by Qriocity for PS3, PSP, VAIO and other PCs
    Full functionality on Media Go
    Ha lesz is belőle valami, szerintem mindenki eygszerre esik majd neki a letöltéseknek és lehet bele döglik a szerver :)
  • butyokanime
    Azt írták hogy "Ezen a héten", szóval a mai napot is buktuk. Szerintem a héten se lesz amúgy,csak kapunk megint egy újabb ígéretet .
  • LeventeV
    úgy értettem, hogy május 31,én se lesz. majd valamikor juniusba. de bár ne lenne igazam.
  • bpeti72
    Nem is volt szó májusról, 31.-ét mondtak.
  • TDC Geronimo
    "PSN is experiencing a couple of issues with sign in right now, looking into it, in the meantime don't sign out!"
  • LeventeV
    én se fogadnék a májusi store-ra.
  • TDC Geronimo
    Május 31én lesz nagy karbantartás majdnem fél napos. Ha lesz store visszakapcsolás akkor szerintem 31én. Bár ki tudja ezeknél lehet utána se lesz store még...
  • nyaSGem
    De ezek szerint akkor nem csak nálam van hiba??
  • LeventeV
    lehet lesz store? elméletileg keddig vissza kéne állítsák (kedd május utolsó napja).
  • nyaSGem
    Sziasztok!

Csak nem megint haldoklik a PSN?
    80710092 hibát dob és azt írja hogy "signed out"
  • OptimusPrime
    Nem is vitattam, éppenséggel csak tényleg meglepő és egyben elismerésre méltó, hogy egy konzol-generáció sem tudott fennmaradni ennyi ideig ilyen háttértámogatással, nem csoda, hogy All-time rekorder a PS2 sok tekintetben! :)
  • FlyHigh
    Persze, hogy fogy a ps2 is, atom stabil és rengeteg kitűnő játék van rá.
  • Győri Devi
    nekem is van utángyártott nem ez pontosan de elég ratyi
    arra jó ha jön egy kisgyerek azt kezébe nyomni had tépje a verekedős gamen
  • 5c0rp330n
    ranezesre ja, elegge.
    Az ilyen utángyártott controllerek nagyon gázosak?

Unokaöcsém akar venni, de eredetire nincs pénze.
  • OptimusPrime
    Sony jelentés:
    260 milliárd yen bukó a földrengés és a tsunami miatt! :SS
    Sony hálózati termékek és a szórakoztatási divízió együttesen profitáltak 35,6 milliárd yen-t.

14,3 millió PS3 fogyott világszinten! :) - bár 15 milliót vártak, de tavaly "csak" 13 millió ment el, szóval a terveket nagyságrendileg szinte hozta! :)

PSP 8 millió ment el, tavaly ugyaneddig 9,9-en állt a mérleg (arról nem szól a fáma, hogy ebben a GO vajon benne van e, de valószínű, hogy igen). PS2-ből azért 6,4 millió még elment a tavalyi 7,3-hoz képest (BASZKI! TÖBB, MINT 10 ÉVES A HW! :D)

De a szoftver-eladás vitte a pálmát!
    PS3: 147.9 millió (115,6 millió volt tavaly)
    PSP: 46,6 millió (44.4 millió volt tavaly)
    PS2: 16,4 millió (35,7 millió volt tavaly) - órási a visszaesés, de mivel hivatalosan alig-alig gyártanak mér PS2-re játékot, az az több, mint ezer, ami a világpiacra kikerült (amibe nincsenek benne a zárt, csak Japánban forgalomba hozott játékok, azt kell mondjuk még így is tisztességes!

A PSN-támadás miatti veszteség 14 milliárd yen! :S
  • Herkulles
    Úgy könnyű :)
  • bpeti72
    Kint lakom Londonban, és nagyon sokat vásárolok itt, főleg neten, mert helyben ingyenes a kiszállítás.
  • Fletcher77
    En azt sem tudtam sokaig,h van webcimuk, csak az egyik blokkon vettem eszre. Orszagon belul szerintem ingyenesen postaznak , de nem hiszem,h szallitanak mas orszagba is sajnos.

Meg ezek is jok:
    game.co.uk
    gamestation.co.uk

Meg nagyon jo az ebay.co.uk is, hasznaltam mar a ps2-es korszakomban is. Keresni kell olyan eladot aki szallit MO-ra is, a postakoltseg sem veszes, en talaltam olyat aki 1 fontot ker a szallitasert Magyarorszagra. Abban a buborekos boritekban szoktak feladni.
  • bcrics
    Postázni nem nagyon postáznak gondolom?..meg kell kérjem tesómat ugorjon be akkor:)
  • cloud.strife
    Kint voltam én is vettem Londonban egy Magic Mouse-t ott, az origi volt és háromnegyed áron vettem... Tényleg fazonok, de királyak. Megint megyek ki biztos veszek valamit megint náluk.
  • Fletcher77
    uk.webuy.com - Egy kis info errol a helyrol. Jelenleg Angliaban elek, en szoktam ebben az uzletben vasarolni mert a mi varosunkban is van ilyen. Nagyon olcson lehet "second hand" jatekokat venni. En mar 4 fontert is vettem itt regebbi cimeket. Ezek mind hasznaltak,a muanyag tokok kisse kopottak mar sajna, de a lemezek mind hibatlanok. Akit az elobbi nem zavar annak jo kis hely ez. Amugy hangulatos kis bolt, az eladok egytol-egyig exkluziv kulsovel birnak, sracoknak punk frizura, csajoknak tupir :D erdekes hely, de olcso :)
  • Prof William
    Ez volt a hiba. Kösz.
  • cloud.strife
    Hátha köll pár Move játék....
  • dzsedi
    Lehet, hogy a tűzfal. Nekem volt már olyan, hogy amiatt nem találta.
  • Prof William
    Valamiért nem találja média szerver a PS3-at. Mi lehet baj? eddig semmi baj sem volt vele. A Net megy a ps3-on szóval nem kapcsolattal lehet a baj.
  • nutiform
    Én is megvettem a ma dirt 3-at mondom este már tolhatjuk a multit, erre persze nem megy a store ahol a vip passt a multihoz aktiválni lehetne. Gratulálok.
  • bpeti72
    Ezt nem néztem bocs.
  • buggyant
    ez tényleg tök olcsó hely, már a múltkor is linkelte itt valaki. csak az a baj vele, hogy "We currently only deliver to UK addresses"
  • bpeti72
    Ez a legolcsóbb!
  • MikX
    Ki, és hol írta ezt?
  • sanyiute
    ismét online..:S