PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni, meghülyült a ps-em 😞 a kontroller-rel vmi nem oké a menüben meg a játékban is pl csak lefele megy minden felfele már, gta-ban niko-val futni se lehet magától mászkál az ember (ez minden játéknál elõfordul) és most kezdte el 1 órája.... mi lehet? :-(

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

kirol
Nem hiszem, nálam nem is halt meg senki.
Illetve csak akiket szkripteltek, hogy meghaljanak.

TothLaci
HR-ben melyik lenne a legjobb alternatíva?
Szóval minél kevesebben haljanak meg.

Másik, és mûködõ dolog. Akinek kell a terv, küldöm.
egy dolby digital dekóderre lenne szükséged.

valaki leírná miket kellene vennem ahhoz , hogy rátudjam kötni a ps3-ra az 5.1es jack dugós hangcuccot?
komplett termékek,kábelek is érdekelnek!
kirol
Végigvittem másodszorra is a HR-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát olyan vége lett, hogy ihaj. Ennek hány féle befejezése van amúgy?
Most a kórházban lévõ öreg nyanyóca fogadta anno örökbe Shelbyt?
Egy feladatot se kell elvégezni ahhoz, hogy meglegyen a megfejtés. Én meg még megöltem valakit az apával, és a végén azt mondták, szabadon távozhatok. Mert lecsuktak, és a drogos FBI ügynökkel a nyomokból találtam meg a tettest egyértelmûen.

zzeN
Pluszosoknak már elérhetõ, de szerdán már mindenki töltheti.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
A Castlevania -ból létezik valahol demo?

kirol
3,99 Euro volt. Most még végig akarom tolni másodszor, aztán kezdem el.

Kérdéseim (Heavy Rain):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Most hogy is volt az a temetõs jelenet? Meghalt xy, az õ nevét vette fel a gyilkos, akit adoptáltak. De miért vette fel a nevét, meg ha felvette, akkor hogy lett Scott Shelby?
- Az az idõs csávó miért vitt virágot a sírra?

Gideon Wieth
már fenn van store-on a move patch :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

deep
Minden játék régiófüggetlen PS3-ra.
SD456
Hi all!

Nem tudja valaki, hogy az EyePet-hez lesz valami Move patch ? Vagy külön meg kell venni újra a Move Edition-t ?

PS3 ID: SDani456

Fapuma1977
Sziasztok!
A kérdésem a következõ lenne a hozzáértõkhöz.Ománba mennék melózni és vinném a PS3-at.Vki megtudná mondani h az mien régiókóddal rendelkezik?Tehát ha ott veszek egy gamet akkor menni fog az én gépemmel?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

balee4
Nagyon király platform game, PC-n nekem megvan, 2x is végigtoltam, érdemes megvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Majd a DLC-rõl írjál, hogy milyen, én is tervezem, hogy megveszem. Amúgy mennyi volt?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszi a kódot.

EF7D-B3B3-PG9D

ez egy lara croft and the guardian of lights beta key ps3-ra
aki kapja marja 😄
Seth
Remek játék, ha van rá pénzed meg is veheted,nem fogsz csalódni

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
Sziasztok! Én láttam most egy demot store-on ami TRINE néven fut. Ha jól láttam a trailerét, akkor ez valami logikai 2D-s szösszenet. Jó játék? Találkozott már vele valaki ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

FlyHigh
Fektetve sem lesz probléma egyik géppel sem, csak jobb a hõleadás állítva.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
nagyon szarul csinálták meg az bizti, alulról hûteni valamit, tök hülyeség.

Thrash \'Till Death

Csak az ilyen állított használatot,meg a drive nem szereti,ill. a paszta is kifolyhat (márha még normális halmazállapotú,és nincs kõkeménnyé beleszikkadva).
Ha meg már szikkadt a paszta,akkor tökmindegy. <#nyes>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

nekem slim van , az lehet fekve?
azzal nem lesz probléma?
FlyHigh
Van egy jó tanácsom, akinek fat gépe van az állítva használja, ha fektetve van konkrétan az alaplapot fûti fel, ugye a meleg felfelé szál. Ha állítva van akkor simán alulról felfelé hûti a bordákat és minden akadály nélkül kimegy a hõ a rácsokon, így az alaplaptól is el van vonva a + hõ.

Thrash \'Till Death

Tudna vki válaszolni?<#rolleyes>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

hm, hova tûnhet el a hely a ps3-ról? letöröltem minden demot, a felesleges save gamekat, a felesleges game data utilitybõl mindent, és így is van 30 gb, ami nem tudom hogy hol van. oO

n000rbi
<#taps>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Hmm...megnézném én is azt a kábelt ami optical out-ból jön ki és jack-in be megy <#wilting><#wilting><#wilting>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

attól függ. ha 3.41-es fw van rajta, akkor sokért, ha 3.42 vagy 3.50 akkor kevesebbért. ha 3.41 alatti, akkor nemsokára szintén sokért.

mennyi egy erõsítõ?
és az nem jó megoldás hogy a digitális kimenetbe dugok egy olyan kábelt ami pont bele passzol , az a kábel egy jackben végzõdik , veszek hozzá egy toldót ami ismét jackben és úgy belenyomom a hangcuccot?
kirol
Köszi a választ a kérdésemre! 😊
Itt senki nem vesz semmit se store -on?

Én most megvettem a Heavy Rain DLC-t, meg még Move -os is lett az egész, bár ilyen eszközöm nincs.
A menüje is más lett.

Úgy tudtam megvenni, hogy a PS3-on új felhasználót csináltam és azt regiztem be Németországba. Ezzel letöltöttem, majd visszaléptem az eredeti User-embe és szerencsére ott is ott van a DLC, szóval onnan is tudom játszani, így a trófeák nem vésznek el.

Ez volt az elsõ dolog, amit vettem store-on.
Van valami jó cucc, amit érdemes lenne megnézni?

TothLaci
Nem, ez nem warez. Az már az user dolga, mire használja. Hamarosan érkezhet rá a media center, és egyéb finomságok.
Létezik ilyen átalakító, erõsítõnek nevezik. Mindenképpen költened kell. Egy bluetooth-os headset-tel olcsón megúsznád és elõbb-utóbb úgy is felmerülne az igénye a multi miatt.
"WAREZ = azonnali BAN!"
<#levele><#levele><#levele><#szomoru2><#ticking><#violent><#violent><#violent>

na már kapizsgálom csak a gond az , hogy a hangfalon nincs digitális bemenet.
Szóval kellene valami átalakító ami a ps3 digitális kimenetébe megy és egy jackbe végzõdik , majd ebbe dugnám az 5.1et. Létezik ilyen?
ez nem sok mindent mond nekem.
egy digital out van hátul a többi fontos be és kimenet mellett.
Hangnak semmi sincs ha csak ez a digital out nem az.
De ez pedig nem sima Jack dugós. Akkor ezzel , hogyan tudok hangot kicsikarni?
PS3-on van optikai kimenet.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Tegnap vettem egy Ps3at hozzá egy 23"os fujitsu FullHD monitor.
Lenne egy kérdésem. A hanggal hogyan tudok bûvészkedni? Mert a monitor hang az nagyon kaki.
5.1 van itthon. Nekem a 3 csatlakozós (2elsõ-2hátsó-mély+magas)van , tesómnak pedig 1 csatlakozóval van megoldva. Ha azt betolom a monitorba elvileg jónak kellene lennie?
Mert a géphez ugye semmi köze az egésznek , a monitoron pedig 1 zöld hang dugasz van és kész.
A másik , hogy a gépet sima vga kábellel kötöttem össze a pc-t a monitorral , de ha ps3azni akarok akkor mindig ki kell húzni a kábelt? mert csak akkor kaptam a képet , ha kihúztam a gép és a monitor összekötõ kábelt. HDMI-t kaptam hozzá.
Nem lehet megoldani valahogy , hogy ne kelljen mindig huzogatni?
Próbáltam a monitorba egy mp3as füllhalgatót dugni de nem szólt , a beállításai között pedig nem találtam erre vonatkozóan semmit!
hello
mennyit érhet a 2007 tavaszán itthon vásárolt PS3-am? el akarom adni, mert nem igazán használom, de nem tudom mennyiért adjam.
kössz

kirol
Persze, meg még ki tudja mit alakítottak a JB-n. 😊

kirol
Az új STORE-hoz a PS3-on a "USER" menüben elõször egy új felhasználót kell létrehoznom és csak azzal bejelentkezve tudok új STORE-ra regisztrálni?

Így eltûnik az összes trófeám, mert ugye az az eredeti user nevemhez van rendelve.

5c0rp330n
3d bluray miatt 😊

kirol
Regizni akartam egy új store-ra és látom, hogy már megint frissíteni kell. 3.50-re.

Most jött ki a 3.42 nemrég. Ha jön egy áramszünet én beperlem a Sony-t, hogy mi a faxért kell hetente frissíteni.

Használd egészséggel! A Sony címekkel egészen biztosan nem fogsz befürödni, de én azzal a néhány 3rd party gémmel is elégedett vagyok, amivel eddig találkoztam. A Move meg csak hab a tortán.
kirol
Oké.

Igen, ahol a felhasználókat váltogatod, ott kreálj egy új fiókot az adott országba regisztrálva.
Van nekem mégegy felhasználónevem ami az Írországba van regisztrával, most néztem meg, itt van a BCES 00797 számú DLC! ez kell neked!

Ha leszedted és kijátszottad mind az 5 befejezést légyszives írj róla pár szót mert engem is érdekel ha csak fele olyan jó mint az alapjáték.

Sziasztok!
A mai nappal én is PS3 tulaj lettem, X360-ról váltottam, remélem nem fogom megbánni! 😊
320gigás slimet vettem move starter packkel.

kirol
Hát én nem látok angol store-n olyan kódút, mint az enyém.
(2-es régió, a száma pedig BCES 00797. )

Új felhasználót magán a PS3 készüléken is kell rögtön a baloldali menüben?

UK Stor-on fent van a BCES-00458-as DLC! Csinálsz egy új felhasználót és abba az országba regisztrálsz ahonnan töltögetni akarsz. Kódszámra figyelj!😊