89387
PlayStation3
-
#79089 Köszi! -
#79088 Melyik Linux verziót érdemes felrakni PS3ra ? -
#79087 igen. az infamous 1-be és 2-be is két befejezés van. -
Noydra #79086 Akey:Köszi a választ, azt nem tudod esetleg hogy akkor mikor fogom tudni megváltoztatni a jelszavamat...? Mert azóta "javítják" a szervert amióta ez az egész visszaállítás "működik"és soha nem tudok jelszót cserélni, ergó elérhetetlen az accom .:( -
#79085 Most tényleg minden 2. hsz ugyanez lesz? Olvass kicsit legalább légyszíves. -
#79084 inFamous-ban van különbség a végét illetően, hogy jóként vagy gonoszként játszom a játékot? -
#79083 Nem. -
#79082 az ingyen játékokat lehet már tölteni? -
#79081 Értem, köszi.
Az a gáz, hogy angol Store-on még mindig behal a L.A. Noire ha DLC-t keresek. :( -
Norbertó13 #79080 Most olvastam a gamekapcson, hogy ingyen lehet tölteni ezt meg azt meg amazt. Én megnéztem usa store-on egyből....de nekem ugyan úgy pénzért kell. meg az ingyen psn plusz szolgáltatás az mikor lesz? mert akkor valóban ingyenes lenne sok minden. üdv!
-
Akey #79079 Nem kell új acc-ot csinálni. A régivel belépsz és küld egy e-mailt. Angolnál meg csak simán megkérdezi, hogy mire szeretnéd módosítani a jelszót. Az előfordulhat, hogy ez a szolgáltatás jelenleg nem működik. -
#79078 csak később lesz. -
#79077 Na most felment, de hol és milyen menüt kell keresni, hogy megtaláljam az a listát, amiből kiválaszthatom a 2 ingyenes játékot?
Mert a főmenüben sehol se látom.
Vagy ez csak később lesz még? -
#79076 Nektek van PSN Store?
Nekem ezt írja:
PSN is undergoing maintenance. -
Noydra #79075 Akkor kérdezem úgy hogy volt aki tudott jelszót változtatni, vagy muszáj új accot csinálni különben egyáltalán nem lehet játszani magyar accounttal?
Ha valaki válaszolna nagyon megköszönném ! -
ToM1113 #79074 Üdv!
Valaki légyszi világositson fel hogy hogy fog működni ez az egész?
Ügye most kaptunk egy ötös listát amiről 2 játékot letölthetünk majd, és azokkal addig játszunk ameddig akarunk.
Viszont Infamousnál és Little big planetnél volt egy csillag. Ez mit jelent? Vmi korlátozás?
A PSN+ pedig ugy fog működni hogy 1 hónapig 6 db játék ingyen letölthető és játszható lesz, utánna pedig már nem?
Mitől számítjuk az egy hónapot?
Köszönöm.
-
#79073 Kipróbáltam infamous 2 demot. nagyon állat. Majdnem 1 órás a demo, jó hosszú. -
kosta #79072 Üdv
Beléptem a storera és most mi igaz abból hoyg letölhetek 5 játék közül kettőt? vagy mi az ajándék valaki segítene ?:) elöre is köszi -
Noydra #79071 ...na jó az amerikai acc-al miért tudom megváltoztatni a jelszavamat, a saját magyarommal meg miért jön a 80.....hibaüzenet?!
Most ezért kell új accot csinálnom mert ebbe a *** országba élek?...
Na elmegy a Sony a **ába.
Valaki segítsen hogy tudom meg csinálni(ha meglehet) könyörgöm mert belebetegszem !:( -
Jude666 #79070 Hol tudom megszerezni a PSN+-om? -
Noydra #79069 Üdv emberek!
Most hogy ma van PSN a jelszómat is meg tudom újítani, vagy csinálhatok új accot és vesznek a trófeák?... -
Akey #79068 Javítanám magamat. Az 1 hónapnyi ingyen PSN+ előfizetéshez 6db játék jár: Burnout Paradise, Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers, Streets of Rage 2, James Pond 2: Codename Robocod (PSOne), BABEL: The King of the Blocks (mini), The 2D Adventures of Rotating Octopus Character (mini). Az áprilisi kínálat csak a rendes előfizetőknek jár, ráadásul nekik a 30 nap kárpótlást 10 nappal megtoldották. link -
Akey #79067 Nem csak szerinted, hanem ténylegesen is. És miért lenne trükkös, amikor tudvalevő a dolog. Kapsz 6 db ingyen játékot (az okosok azért rendelkeznek 3 PSN fiókkal is) meg még ráadásként 3 játékot 1 hónapig ingyen tolhatsz. Sztem korrekt kárpótlás, bár én az elmúlt 2 hónapban amúgy sem tudtam időt szakítani a PS3-ra. -
#79066 Nekem van még több, mint 1 évig, úgyhogy ez nem zavar :) -
#79065 jaja.. de sztem csak addig jatszhatsz vele ami plus-od van, ha lejar mar el sem fog indulni. trukkos ez :) -
#79064 Már nálam is minden oké. -
#79063 Nekem sem, szépen lejött minden. -
#79062 Huh burnout paradise az ingyenes PSN plusos game :O -
#79061 Majd meló után ki is próbálom :) -
#79060 idonkent valami hulye hibauzenetet dob de csak ujra kell probalkozgatni es jo lesz.. -
#79059 Lekopogom, de nekem nem lassú a letöltés. Remélem így is marad, Infamous 2-t már nagyon szeretném látni, mert a videók alapján túl szép hogy igaz legyen. :) -
#79058 Ahogy az várható volt, baromi lassú a letöltés... Inkább szünteltettem. -
#79057 Valami tényleg van :) Bár néha hibát dob ki, azért már csordogál az Infamous 2 és a Red Faction : Armageddon demó.
A Wellcome Back játékokat még nem látom, de gondolom a héten ez is meglesz. -
#79056 Valami van... -
Papesz #79055 A trófeák egészen biztosan nem másolhatók. -
csab2 #79054 Igaz, hogy én még új vagyok, de legjobb tudomásom szerint nem lehet. -
vegytek #79053 nem -
#79052 Demokat lehet letölteni a PStore on kívül máshonnan ? -
mistermiskolcz #79051 Mivel nem volt PS network, a gépet sem kapcsoltam be kb. 1 hónapja. Tegnap újra beléptem, mert megjött a GT5.
Szereztem is 5 trófeát, frissitettem őket, de azt írta ki, a facebook megosztás nem műküdik.
Töröltem és újra beállítottam az FB dolgokat. Azóta ha frissitek nem írja ki ezt a hibát, viszont az adatlapomon nem jelennek meg a trófeák :( -
#79050 Nem változtattál jelszót facebookon?