89387
PlayStation3
-
#79129 De akkor hol a probléma? Nem károsítottak meg téged. Nem kapsz játékot, ez így tiszta. -
Rossing #79128 Ezt én is sejtettem:).
-
#79127 Valószínű azért, mert most regisztráltál. -
Rossing #79126 Sziasztok! Új PS3 felhasználó vagyok. És csak ma csináltam accountot (amerikai címre). Problémám,h mivel új vagyok, számomra nem elérhető az ingyenes tartalom. Esetleg akinek van régi, nem használt accountja és annak részletei azt megosztaná velem nagyon megköszönném. -
sanyiute #79125 -
#79124 ne is gyere vissza.... -
#79123 Mivel most lett újra elérhető a store ÉS most tölthető a welcome back ajándék, azt hiszem ez eléggé egyértelmű, hogy most ez foglalkoztatja az embereket leginkább.
Egy-két hét és lecseng. -
#79122 Majd ha LIVE áll 6 hétig, megnézem mi lesz a 360 topikban :D -
#79121 én sem értem miért kell sírni.
inFamoust szedem 1 Mb/sec-el, ez a maximum a netemnek még 100 perc és lent is van. -
#79120 Nemtudom mire a siránkozás, infémüszre nyomtam, fele lennvan, kb anno sem volt ennél gyorsabb nálam, dehát jószokás szerint mindig kell rinyálni valamiért. Most, hogy már lehet tölteni, az a baj, hogy nemjön le 1perc alatt, meg még jöhetnének az olyan irányú rinyák is, hogy miét nem lehet modernvórfért meg krájziszkettöt, és mért nem ingyenes minden a storeon. -
mikiking #79119 Ide bejön az ember,semmi másat nem lát,csak PSN meg Store.... Másról nem tudtok irni ??? Ha benézek a x360 topikba ott legalább értelmes dolgok vannak. Szégyen -
tihibaby #79118 Most komolyan....
Ez az összetákolt,szedett-vedett rendszer lépten nyomon összerogy.
Ki hiszi el,hogy ez mind a hackerek műve?
Sony hívők kerüljenek a véleményükkel.... :) -
#79117 Nekem most nem jött be a store error-t írt ki,majd holnap megpróbálom újra.Egyébként melyik menüpontba vannak az ingyen letölthető játékok honnan lehet le szedni őket???Nekem az Infamous kellene,hogy hétvégén ne unatkozzak:D -
sanyiute #79116 köszee!!! -
#79115 Oks, köszi, majd később ha lemegy a roham elpöcsölök vele... :)
InFamous-ra tippek? :) -
#79114 Ki van írva ps twitterre mit kell csinálni ha nem tudod visszahozni a cuccost:
go to XMB > account management > transaction management > services list and you can access it again from there.
tehát XMB-ből kell ott ki tudod listázni mit akartál leszedni és visszadob storeba és már töltheted is. -
#79113 Én is ugyan így jártam. Remélem javítva lesz. -
sanyiute #79112 köszee!! -
#79111 Ha 0 pénzért kaptad (ingyen), akkor nem. Ha csak kedvezményesen, de vetted (pénzért), akkor igen. Egyébként a hivatalos blogon van egy FAQ ami pont ezt taglalja. -
#79110 USA acc-ról nekem is lejött az Abe plusszos, meg a Dead Nations is, viszont a 2-ra csak rányomtam, majd meggondoltam magam és gondoltam majd később eldöntöm, hogy melyik másik legyen. Erre eltűnt a game2 ikon. Remélem javítják.
Szerintetek honnan szedjem az Infamous-t? Magyar kiadásos verzióval kitoltam jóként, viszont megcsinálnám a mentésemmel rosszként is. Német verzás működhet a mentésemmel? Vagy az angol is jó? -
sanyiute #79109 ha PSN Plusal töltök le ADD-on okat azok megmaradnak?? -
#79108 Nekem jön rendesen, 1MB/s-el az infamous. 10-20 perc és lent is lesz. Plust aktiváltam, ha tetszik, akkor meghosszabbítom pénzért jövő hónapban. Egyelőre nem nyűgözött le. -
ToM1113 #79107 Remélem ez csak valami átmeneti dolog.... és javítják. Mert ha nem, akkor lesz á felháborodás a felhasználók körében.. :D
Én még csak rápillantottam PSN ben a játékokra, de nem mentem egyik játékra sem.
Majd talán holnap... -
sanyiute #79106 ugyan ez... és csak 1 gamét választottam azt beakadt -
#79105 Köszönöm! -
#79104 Én erroroztam egyet az UK accommal és eltűnt a kis ikonok közül a játékválasztó, csak a plus aktiválódott, viszont játékot nem sikerül választanum. Zsír..... -
ToM1113 #79103 A játékokról szeretnék érdeklődni, van valamelyikben értékelhető multi esetleg?
Wipe Outról nem tudok sokat, közte és a Dead Nations között vacilálok a 2. számú játéknak.
Infamous az fix.
Van USA és UK accom is. szval akk 4 et tudok leszedni ezek szerint... ez tök fasza.
USA accon nekem vmi tök más van a Rachet and Clank helyett... ( stardust vagy ilyesmi) miért?
Viszont remélem ezeket majd 30 nap után is el tudom majd inditani.. :) -
#79102 Én a helyetekben megtartanám jövő hónapra. Júliusban lesz 1 éves ez a szolgáltatás és állítólag valami durva ingyen játék lesz majd. -
#79101 Q: When does the 30 days of my PlayStation Plus access expire?
A: Your PlayStation Plus 30 day access will expire 30 days from the date you activated it in PlayStation Store. -
#79100 Nem tudjátok véletlenül, hogy a psn+ 1 hónap ingyen, az az aktiválástól számítva 1 hónap? Mert nekem még két hétig vizsgaidőszak van így felesleges lenne most aktiválnom... Válaszotok előre is köszönöm! -
#79099 tök zsír :D
LBP megvan szóval a maradék 4 jöhet is :D -
#79098 1 hónapig elérhetőek ezek az ingyenes játékok, tök fölöslegesnek érzem egyből rácuppani, mert úgy is mindenki ezt teszi ezért is hal be :D -
Csokis #79097 Ezért várok vele holnapig. Úgyis ilyenkor USA mozdul rá. -
#79096 Jól le is halt picsába store annyian cuppantak rá :D -
Csokis #79095 Ráadásul accountonként(!) választható a 2 játék! -
#79094 Welcome back content elérhető -
#79093 Megint betörtek a Sony-hoz... Sony Pictures, 1 millio jelszó ellopva................... -
#79092 Üdv!
Szeretnék a nyár folyamán TV-t venni...egy Sony Bravia tv-t néztem ki magamnak 82 vagy 94cm-es de nem tudom melyiknek mennyi az ára...neten körül néztem de mindenhol mást írnak 120-180eFt-ig már mindent láttam! Van aki tudja h mennyi az ára egy átlagos TV boltban?
Mi a véleményetek a tv-ről? -
#79091 Miért ? -
#79090 Leginkább semmilyet