89387
PlayStation3
  • Zozo76
    "a gép árával megfizeted a kapcsolódó szolgáltatás árát is, a sony a ps magyar oldalán most is ingyenes network hálózat lehetőségével árulja a gépet"

Szo sincs rola hogy ugymond te a gep araval az online lehetosegeket is megveszed. A online jelenlet egy kiegeszito szolgaltatas amit biztosit ha tud. Nyilvan ha fizetsz egy szolgaltatasert havi dijjat/eves dijjat elvarod hogy mukodjon is. De ha nem fizetsz erte milyen alapon varod el hogy mukodjon? Persze a SONYnak az a jo ha muxik, de ezt felroni neki butasag.

Csak egy kerdes: van hivatalos magyar PS online?
  • nutiform
    1. Azért váltottam boxról mert ps3-n ingyenes volt multi
    2. Csak multit játszok ps3-on
    Úgyhogy ne hálálkodjak már azért ,hogy kapok 5 játékot amire egyrészt nincs szükségem, másrészt nem érdekelnek, valamint ne legyek már hálás azért,hogy majd 2 hónap leállás után, mostanra sikerült a sonynak olyan rendszert építenie amiből nem lopják el a felhasználói adatait. (mindezt úgy ,hogy ezt valószínűleg már korábban is megtehették volna, hiszem ha most sikerült, akkor valszeg korábban is ment volna kis odafigyeléssel)
    "a felhasznalok fele nem tartozik mukodtetessel mindenaron, mivel nem szed dijat erte."-ez messze nem így van, a gép árával megfizeted a kapcsolódó szolgáltatás árát is, a sony a ps magyar oldalán most is ingyenes network hálózat lehetőségével árulja a gépet.
  • barcames
    bad company 2 egy búghalmaz :D
  • Zozo76
    Teljesen egyetertek. Bar asszem az MS is adott valamikor valami biszbasz jatekot mikor 1-2 napig allt a LIVE, de lemaradtam rola. Az hogy kaptatok ingyen jatekot nem rossz a Sonytol, mert siman megtehette volna azt is hogy csak elinditja valamikor, hiszem a felhasznalok fele nem tartozik mukodtetessel mindenaron, mivel nem szed dijjat erte.
  • Prof William
    Én sem értem a sok fórumon a nyivákolást.

Először is ingyenes...

Megtehették volna hogy elbagatellizálják a dolgot aztán majd működik amikor működik de ők majd a földig hajolva kértek bocsánatot (ritka manapság az ilyen) és 5!!! darab játékot adnak nekünk ingyen! + egy 30 napos Ps+ -t csak hogy kárpótoljanak minket.
    Nekem tetszik ez az üzletpolitika. Mintha emberszámba néznék a vevőket...
  • Zozo76
    De ott fizetned kell a LIVE-ert, ergo megalapozott a felhaborodas ha leall. De amiert nem fizetsz azert nem is nyivakolhatsz ha nincs. :)
  • LeventeV
    nekem tetszik. bár az autóknál nem mindíg jók a standard beállítások, de verseny előtt állíthatsz az autón
  • LeventeV
    van FAQ
  • SD456
    Ez elég nagy probléma.
    De szerintem megpróbálkozok majd vele. Csak akkor majd erre figyelek, hogy nehogy felszakadjon. Köszönöm a válaszokat!
  • MikX
    Jah, bár szerintem akkor is ugyanúgy menne, ha 2hszt nem képesek beleolvasni a topicba, akkor egy kiemelt faq szerinted megakadályozná ezeket a jómadarakat?
    Más... Dirt3, valaki vélemény? Kéne valami fun ótóka, egyenlöre elvagyok a plusos burnout paradise-al, és valoszinü az a 30 nap elég is lesz belöle. GT-t már szétuntam, semmi nem motivál, h megcsináljak még 5000x1000000000000 futamot, hogy 38-ról lépjek tovább, fura ez, mert a gt mindig is a nirvana volt nekem, sajnálom...
    ami dirt ellen szól, hogy 30frém (ami nemtudom h állando e, de van egy tippem). Meg, hogy elfogadható e a fizika valamelyest.
    Nem várok el sokat, csak, hogy lekössön egy idöre.
  • cloud.strife
    Na jó, 12.
  • cloud.strife
    Ennyire kib@szott nehéz visszaolvasni úgy 6 bejegyzést? :/
  • kirol
    Valami FAQ kellene ide a Welcome-hoz, mert már tényleg kezd túlzás lenni ami itt megy. :D
  • Ironmask
    nekem csak egy kocka jelenik meg,ha rálépek a Welcome Back-re és nem tudom letölteni így az ajándék játékokat!Segítsetek már legyetek szívesek,hogy miért van ez!!!
  • DanielT
    A slimek még nem hullanak, szóval addig nem aggódnék feleslegesen.
  • LeventeV
    az akkor elég nagy baj :(

én két év garanciát kaptam a slimre, jövő év tavaszán jár le. akkor nekem is ugrik az újrapasztázás, vagy nekem azért jobbak a kilátásaim?
  • DanielT
    Ahogy hallottam a szakértőmesterhekkerektől a melegítés se segít, annyira ki van már száradva a cucc :(
  • LeventeV
    és ha előtte játszana egy pár órát és utána szedné szét, nem menne könnyebben?
  • Ironmask
    felmentem a store-ra,majd rámentem a welcome back-re,és nekem csak 1 kocka jelenik meg aplus-nál láttam videókban,hogy több kocka van nem csak 1 nálam van a baj???
  • DanielT
    Nagy a kockázata, hogy leszakítod a procit hűtőbordástól, annyira rá van tapadva a paszta... :(
  • LeventeV
    ha minimális szinten értesz hozzá és bízol magadban akkor megcsinálhatod magad is, és 60as gépeknél ajánlott óvintészkedés az újrapasztázás. ha nem vagy biztos magadban akkor vidd el szervízbe, de ne engedd hogy nagyon lehúzzanak ami a pénzt illeti.

AND5- ha április 21. után csináltad az accountot akkor lemaradsz a wlcome back programról.
  • And5
    Hali! Nem rég óta vagyok PS3 tulaj és olyan problémám lenne, hogy nem jelennek meg a játékok a welcome back contentnél se az account managementen belül nem találom. Van valami limit, hogy melyik ps3 tulajoknak elérhető ? USA regionben vagyok.
  • SD456
    Sziasztok!

Szerintetek érdemes szervizbe vinni a PS3 60GB Fat gépemet kitakarítani meg újrapasztázni, vagy megoldható itthon is ? Nem szokott nagyon felpörögni a hűtés benne, de jobb lenne inkább megelőzni a ylod-ot. Meg még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek milyen pasztát érdemes használni ? (Artic Cooling MX-4-re gondoltam először)
  • gravis
    Megvan, sikerült LeventeV módszerével.
  • gravis
    Sziasztok, lenne egy kis problémám. Beléptem PSStoreba, és láttam, hogy kint wannak a welcome back játékok, rákattintottam a kis ikonra, kiirta, hogy köszönjük, hogy megvásároltad stb, ott láttam a kis ikonokat, de gondoltam majd később megnézem még, mert nem tudtam melyiket válasszam. kiléptem és most nem tudok rákattintani, se a welcome back logóra, se alatta a kis ikonokat mutató dologra. Ezek szerint akkor kellett volna kiválasztanom a játékokat, és mostmár nem választhatok semmit? Remélem értitek mi a para.
  • ToM1113
    elvileg működik. :) Köszi
  • LeventeV
    nekem működött. ha error-t ad akkor próbáld többször.
  • ToM1113
    kösz, lejön a Rachet és megpróbálom.
  • LeventeV
    Anyone having problems go to XMB > account management > transaction management > services list and you can access it again from there.
  • ToM1113
    UK accomon elinditottam a letöltést, Rachet and Clanckot kezdtem tölteni, majd kiléptem a store ról, de kilépés közben eltűnt a játékválasztó ikon....
    A 2. játékot hogy tudom így leszedni?
    Egyszerre kellett vna a 2 játékot elkezdeni tölteni???
  • cloud.strife
    Németről szedtem a Little Big-et, a "magyar" kiadású lemezes játék mentését ette.
  • Prof William
    Ha 2 accom van akkor meg lehet csinálni hogy a másik 30 napos accot csak az első után aktiválom?
  • Csibe001
    Basszus nem kell sokat visszanézni.. #79114
  • bpeti72
    sziasztok
    Nektek működik ez a játék kiválasztás? Hiába megyek rá az 5 játékra a WeBack felirat alatt, nem csinál semmit.
  • ViniSoundz
    lol, ez mire volt válasz??? :)))))

utána meg megy az okoskodás :)))))
  • Ironmask
    A Store-on belül,melyik menüpontba vannak az ingyen letölthető játékok honnan lehet le szedni őket???Nekem az Infamous kellene,hogy hétvégén ne unatkozzak
  • Rossing
    Szia! Igen ilyenre gondolok.
  • Akey
    Sztem olyanra gondolt, aki már eladta a gépét és nem is venné hasznát a "welcome back"-nek. Vagy mondjuk koliban volt a gép és az egész emelet csinált magának fiókot a gépen és van feleslegben egy-két darab reg. De valóban, most ezek a játékok elértéktelenednek, így pofátlanul lehet rájuk alkudozni. :D
  • Csibe001
    Szerinted mivel? Kb 3-4 hét online deaktivitással?
    Mondjuk vizsgaidőszakom van úgyhogy nem nagyon zavar. De szerinted, ha valakinek van accountja, s mivel minden régió más-más játékot kapott, akkor azt inkább odaadja, s nem tölti le magának? :D
    Különben is ha új vagy akkor ezeket a játékokat kb 3000 Ft-ért megkaphatod.
  • Rossing
    LOL. Én ezt értem. Csak azt kérdeztem, hogyha valakinek lenne nem használt accountja, akkor azt megadhatná nekem, hogy én is let tudjam tölteni valamelyik játékot. Miért téged mivel károsítottak meg?:D