PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mit jelent hogy beépítve?
keress rá erre: PS3 handshake lcd tv...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
van egy ps3-am és kb. 5 nappal ezelõttig nem volt vele semmi baj. egyik este még játszottam rajta, másnap már nem adott képet a tv-men: annyit írt ki hogy jel keresése, nincs jel. ezután levittem a lenti tv-re ugyanazzal a kábellel(HDMI) rákötöttem a lenti tv-re is és ott prímán ment.
érdekesség: ha a számítógépemet hdmi kábelen keresztül kötöm a tv-mre azzal csodálatosan mûködik, ezért teljesen tanácstalan vagyok. több helyen is érdeklõdtem senki nem mondott semmi érdemlegeset. lefrissítettem a tv firmware-ét, és av kábelen keresztül a tv-men visszaállítottam a ps3-amat alap beállításra, érzékeli ezután h be van dugva a hdmi kábel le okézom hogy tegye át a képet és így is ugyanazt írja ki hogy jelkeresés-> nincs jel
valaki lécci segítsen köszi! nagyon kellemetlen szitu... 😞
De felszakadás is szóba jöhet, mert még 3.41 elõtt is volt ilyen, ahogy a fórumokat nézem.
logic3 Topográfia
GT-PSU448 típusú kormányom van. be lehet ezt állítani ps3 konzolhoz? Segítsetek!!!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Thrash \'Till Death
Lenne egy olyan problémám h néha olyan mintha fagyna kicsit a ps3 am 1-2 játéknál a legdurvább az nfs uc nál ha valalki tud magyarázatot azt megköszönném.😄
SILM 120 van.
most hallottam, hogy a PS3 Slim verziók nem játsszák le a PS2 és PS1 játékokat, ez igaz?
Csak mert akkor nem cserélem le a régi PS3-am, a vaterán már majdnem eladtam.
Köszi
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Azzal a kérdéssel kapcsolatban fordulok hozzátok,hogy van egy ps3 gépen és sajnos amikor megkaptam nem olvastam rednesen utána,hogy az id-met nem mo.ra kéne bejelenteni mert itt nem mûködik a ps store!A másik meg,hogy egyre több játékhoz adnak regisztrációs kódot pl fifa 11 és nem tudom használni.Az lenne a kérdésem,hogy lehet ezt megoldani?Gondolom törölni kell az id-met és egy újat csinálni nagy britt vagy osztrák címmel!?A másik meg,hogy azért elég sokat játszottam már egy 4 játékomat megcsináltam 100%ra gondolok itt a kupákra,hogy ha csinálok egy másik címet azokat át lehet vhogy menteni vagy elvesznek?
Kérlek segítsetek ebben!Köszönöm!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy egy játék leírásában a kameraman késése mit jelent?
Nekem wii-m van, tudom hogy ez nem az a fórum, de a wii fórumban amikor megkérdeztem, akkor erre nem kaptam választ!
Azért kérdem, mert a játékoknál valamikor belassul a wii-m. A zene, az effektek és videók minden rendben, de bizonyos kamera pozícióban belassul. Ez azt jelenti hogy a wii gyenge, kevés benne a vas? Én a wii fórumba erre lettem volna kíváncsi, de erre nem kaptam választ. Mert ha nem errõl van szó, akkor az van bennem, hogy a wii-m hibás. Számomra ez a kérdés, ezért fontos.
Egy hivatalos cikkben írták, hogy az operatõr elég sokat késik. Youtube videóknál is láttam, hogy sok wii játék bizonyos helyzetekben belassul.
Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget. Nagyon hálás lennék érte, mert a wii fórumban erre nem kaptam választ! Üdv: Goo
A mostani konzolokon meg jönnek a futószalagjátékok. Sok a szinvonalas, profi munka, de kevés az érdekes. 😞
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Bár a demo nem túl jó,a játék csak jobb lesz ( egy castlevania nem lehet rossz)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Wrc? minek, itt a GT5 a nyakunkon!
Medal of Honor? majd használtba beszerzem pár ezresért, ha a GT5 mellett lesz idõm még mással is játszani 😄
The Only One!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
The Only One!