89387
PlayStation3
  • DanielT
    Töltheted, 5x, tehát a gép halála után még 4 másikra. (Bár mintha csökkentették volna 3 -ra valamikor, de ezt most nem mondom biztosra)
  • Fletcher77
    Egy amator kerdes, de nem vagyok tul regi PS3 tulaj. Mondjuk teli van a gepem a store-on vasarolt jatekokkal, de 1xcsak tonkremegy a masinam es vennem kell egy masikat. Ilyenkor buktam a jatekokat vagy az id-m alapjan ujbol letolthetem oket?
  • Fletcher77
    Bingo! Koszi!
  • laslandes
    Bomberman Ultra
  • Bogdogege
    köszi
  • deep
    Természetesen.
  • Bogdogege
    Sziasztok

Érdeklődnék ,van egy logitech formula force ex kormányom a GT5 meg a ps3 támogatja-e ?

köszipuszi
  • Fletcher77
    Tudna valaki olyasmi jatekot mint anno pc-re a Dyna Blaster? Valami franko kis egyszeru jatekot keresek amivel jol el lehet ket jatekosnak szorakozni egy vagy ket gepen. Varom az otleteket, de inkabb valami kis mini jatek legyen, koszi!
  • Akey
    Aktiválástól kezdve 30 nap. Forrás:
    Q: When does the 30 days of my PlayStation Plus access expire?
    A: Your PlayStation Plus 30-day access will expire 30 days from the date you activated it in PlayStation Store.
  • rossitibi
    Sziasztok!
    Szerintetek ha kb 2 hónap múlva aktiválom a ps plust akkor onnantól kezdve 30nap vagy a helyreállástól kezdve? A lényeg hogy nem vagyok otthon és nem tudom hogy később is lesz-e lehetőség rá!
  • bertino
    mi ebben a durva ? manapsag teljesen normalis, hogy rendszereket tornek fel.
  • visa81
    na ez azért már durva!!!

http://4gamers.postr.hu/hacker-tamadas-a-codemasters-ellen

• Csokis
    Pff... Mekkora pofátlanság. A Resistance 3 demó fent van a singapúri PSN-en, máshol meg a szar BA:Los Angeles Blu-Ray film-re teszik csak rá. Kár, hogy nincs singapúri accom, és sajnos csinálni se lehet még.
  • Verseghy
    Valaki nyomja a Portal 2-t (eredetiben)? Írjon már rám egy üzit.:) Kössziii
  • Csibe001
    Nekem 3-4 munkanap alatt szokott megérkezni Zavviról.
  • Krisztofer45
    Srácok a zavvi-ről megrendeltem a Black Ops-t hétfőn küldtek üzit hogy feltették az kb mikorra fog megérkezni??
  • Csokis
    Épp akkor ment, amikor linkeltem!
  • Josse
    Sziasztok. Psn bejelenkezéssel lenne gondom: jelszócsere megvolt, egy ideig be is tudtam jelentkezni de most sajna valamiért nem. A böngésző simán működik psen de networkre nem akar fellépni. Átvittem haverhoz..ott be tudtam jelentkezni. Kikötöttem a routert és közvetlenül a modembe dugtam be a pst de így sem megy. Valaki légyszi segítswn
    Köszi
  • cloud.strife
    thx, megpróbálom.
  • shaddam
    Hánytól lesz itteni idő szerint?
  • Csokis
    Uncharted 3 live stream!!!
  • n000rbi
    A mailben kapott linkben át kell írni a "security"-t "reset"-re, csak akkor működik :P
    Tehát https://store.playstation.com/accounts/RESET/resetPassword.action....

Legalábbis nekem csak így működött magyar account esetén.
  • LeventeV
    valami jó side scrolling játékokat ps3-ra tudtok mondani (store-ról)?
  • cloud.strife
    Skacok, egy analfabéta ismerős áthívott, hogy nézzem meg a gépét ugye password change. Egy magyar meg egy angol van neki.
    Angolt a PS3-on szépen jelszócseréltem, megy is, viszont a magyar email-t küldött a címre. Oks, belép, linkre klikk, biztonsági kód oks, új jelszó kéccer begéel, elfogadja. Kiírja, hogy your country...., nemérdekes. Majd PS3-hoz oda, beír, majd hiba, email, password páros nem megfelelő....
    Ejjha, mondom akkor weben belépek, ott is. Weben forgot password, Server Maintenance..... brrrr....
    PS3-on forgot password, ott szülinap oks, majd küldi a password reset dolgot. Az egész elölről, majd a végén ugyanaz a hiba.

Épp nem megy a szerver? Akkormeg minek küld reset mail-t? :/

Valaki?
  • Gideon Wieth
    Annyi kérdésem lenne, hogy az 5 választható játékból mit ajánlotok ??, Infamous már megvan, LittleBigPlanet még nincs (ez lesz az egyik). WhipeOut annyira nem jött be, szóval a maradék kettőn gondolkodok, melyiket érdemesebb szerintetek? Egyiket sem ismerem ((illetve Rachetet csak hírből ) :-)
  • Gideon Wieth
    Igen a készülék nekem is bejön, már én is gyűjtögetek rá :D Csak hát valszeg Novemberben majd kicsit megcsappan a kassza :D Uncharted 3, Assassin's Creed Revelations :D Hogy csak a két legjobban vártat említsem :D
  • dzsedi
    Nekem se, de a PSV már egész jó. Maga a készülék viszont nagyon tetszik. Egy Wifi-s változatot biztos beszerzek.
  • Gideon Wieth
    Nem tudom hogy vagytok vele emberek, de nekem ez az NGP átnevezés VITA-ra nem nagyon jön be :D
  • Győri Devi
    "No warranty is given about the quality, functionality, availability or performance of Sony Online Services, or any content or service offered on or through Sony Online Services."
    Mielőtt jogi kérdésekről beszélnél olvasd el az EULA-t.
  • ToM1113
    Killzone 3, Mortal Kombat, GT5 ezeket érdemes megvenni midnenképp.
  • vegytek
    ha szereted az autós játékot, akkor GT5 (vigyázni, ez nem arcade stílusú)
    csak a demot próbáltam, de az MK-t is megvenném
  • MikX
    Te járatod magad, a cinizmusod meg nevetséges, mint ahogyan az érveléseid (már ha annak nevezhetö a próbálkozás) kicsi troll...
  • nutiform
    79165, 79166 hsz.eknek nincs egy napja és azokat nem én írtam, úgyhogy ennyit arról hogy mindenki túllépett rajta.
    Ez egy jogi kérdés, ha majd meglesz a kis érettségi talán te is többet megértesz belőle.
    Téma részemről lezár.
  • MikX
    Nyavajgás a semmiért. Addel, vegyél boxot, azt kész. Többek megvannak elégedve a dologgal, söt el is felejtették és játszanak, te meg nyavajogsz...
    Ezeket az érveket amiket felhoztál meg remélem te magad sem hiszed el.
    Inkább kibirok némi állást, minthogy fizessek egy online szolgáltatásért microsoftnak. És igenis hálásak is lehetnek az emberek, hogy a sony kiáll továbbra is az ingyen szolgáltatás mellett, holott az egyetlen konkurencia mellett megtehetné, hogy havidijas legyen, és pont. Úgyhogy ha továbbra is problémáid vannak ezzel ne itt trollkodj. Mindenki túllépett már rajta, ember!
  • Prof William
    Nem azt akartam én sem csak szerintem ez a Welcome Back akció rendes tőlük. Éppen a múlt hónapban terveztem megvenni a LittleBig 1-et szóval örültem amikor halottam hogy az lesz az egyik.
  • nutiform
    Szerintem ha valamit a playstation hivatalos magyar weboldalán (http://hu.playstation.com/ps3/key-features/index.html) így reklámoznak, hogy :
    A PLAYSTATION 3 főbb jellemzői:
    .
    .
    PLAYSTATION Hálózat
    Az ingyenes PLAYSTATION Network hálózatra feliratkozva (szélessávú kapcsolat szükséges hozzá) olyan szolgáltatások sora válik elérhetővé, amelyek még a PS3 élményét is képesek magasabb szintre emelni. Társaságra vágyik? Próbálja ki kedvenc játékait online - külön költségek nélkül -, vagy cseteljen írásban vagy szóban a barátaival"
    És ezt a funkciót nem látja el, azt úgy szerződésszegésnek (ami az adás-vétellel létrejön) hívják. Ezt felróni nem látom be miért lenne butaság. A sony is tudja ezt és nem szívjóságból "próbál" kárpótlásként adni valamit.

"Ha ez így lenne akkor MMORPGkkel ingyen leehetne játszani mert hát a 10-11 -ezer forintba csak benne van kapcsolódó szolgáltatás ára is. Pedig nem..."- HA egy MMORPG-t azzal reklámoznak, hogy ingyen játszatsz vele a program megvásárlásával pedig nem az, akkor ugyanaz mint a fenti eset.

És nem a sonyt bántom ezzel, csak azért nehogy már szentéavatás legyen a végén.

• Csibe001
    MvC3 mindenképpen és SSF4, ezt a kettőt választanám ebből a listából, ezek meg is vannak, szóval akár játszatunk is, én se vagyok pro csak szeretek mókázni verekedős játékokkal. :D
    MvC3 lehet a te játékod, mert ott nagyon sok múlik a szerencsén, szerintem SSF4 inkább tudásalapú, én haverral tolom mindkettőt, szóval max akkor megyünk online, ha épp úgy tartja kedvünk, s mai napig sokat játszunk SSF-be van vagy 50-60 órám s megunhatatlan. MvC3-ba még ennyi nincs, mert közbejött egy vizsgaidőszak. :D
    Remélem ez segít. :D
  • romeozor
    Nekem ezek közül van MvC3, MK meg SSF4. Én elég amatőr vagyok ilyenekben, de ettől függetlenül szeretem a verekedősöket. MK-ban volt a legtöbb sikerem, egyelőre pozitív a statom, de a másik kettőben nagyon bucira vernek online így nem is élveztem őket sokáig.
  • benedekpepe
    Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Alábbi játékokon gondolkoztam, de nem tudom melyiket vegyem meg (tudom hogy pár játék teljesen más stílus, de azért érdekel a vélemény).
    - Marvel vs capcom 3
    - Gran Turismo 5
    - Mortal Kombat
    - Super Street fighter 4
    - Tekken 6
    - Killzone 3
    - Crysis 2

Inkább a multi érdekelne. Ha valaki tudna mondani pár dolgot ezekről a játékokról, hogy melyiknek a legélvezetesebb a multija, melyik éri meg a legjobban, stb. nagyon megköszönném.
  • Prof William
    Ha ez így lenne akkor MMORPGkkel ingyen leehetne játszani mert hát a 10-11 -ezer forintba csak benne van kapcsolódó szolgáltatás ára is. Pedig nem...

A PS3 egy játékplatform és ha esetleg online is akkor duplán lehet örülni mert akkor a sima játszáson kívül lehet onlineozni is. Nem nyafogtam két hónap alatt. Szépen kivittem a Valkyria Chroniclest meg a FF13-at újra midnekettő szép, izgalmas és tartalmas játék volt. + maradék időmben Naruto: UNS2-tem is amihez igaz hogy nem rossz ha van PSN de anélkül is jól lehet élvezni.

És igenis hálás lehet az ember mert elintézhették volna annyival is "Na leállt a rendszer most meg már van szóval örüljetek hogy megint onlineozhattok aztán meg kuss" de ehelyett adnak 5 játákot ingyen (amik közül azért 2 még mindig a párezres kategóriában van) + egy hónap ingyenes PS+-t.

Lehet neked nincs szükséged arra az 5 gamére de sztem jó pár 10/100 ezer ember (köztük én is ) nagyon örül pl a Little Big Planetnek vagy más címeknek.