PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Én még csak az elején, az elsõ titán után vagyok, de véleményem ugyanez. 😄

Én most leginkább az Enslaved-et tolom, zseniális egy játék, a valaha egyik legjobb játék amivel játszottam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

LeventeV
az IGN 8-at adott ra, ami meglepoen jo. negativumkent 2 dolgot emeltek ki: fos az angol hang, amire lehetett szamitani; a masik pedig az, hogy vegig kell vidd a story mode-ot hogy unlockold az osszes karaktert (mondjuk ez szubjektiv dolog, en amugy is vegigvinnem).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Gideon Wieth
én még a felénél se vagyok 😄 Nagyon sok játék jött amivel játszani kellene 😄 Medal of Honor, Castelvania, Move, Gothic 4, (((aztán nemsokára Fallout, Star Wars és még sorolhatnám ))) 😄 Csak elõbb legyek túl az olasz ZH-n 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ezt gondolom eggyel lejebb szántad :-) Am érdekesnek tartom, hogy a ps3 nem 1080P-t én simán kinézném belõle :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Victor1103
Hát gyerekek most toltam végig a Castlevania: Lords of Shadows és azt kell mondjam ez valami eszméletlen jó játék volt.
Minden téren simán felveszi a versenyt a God of War 3-al egyetlen hibája hogy a közepén egy picit leült a játék, de ezek a bossharcok amik bennevoltak hát némelyik simán rávert a GOW3-ra. Egy dolgot emelnék ki ami számomra Lords of Shadows-t olyan monumentálissá tette az pedig a befejezése ami megalapozza a második részt. Elspoilerezni nem fogom, de a legkifejezõbb szóval leírva EPIC!!! Engem már megvettek a második részre az 100😛 Mindenkinek akinek bejött a God of War és egy új hack n slash trilógiát keres az ezzel a cuccal nem fog mellé mert nagyon jó úton halad hogy akár trilgia is legyen belõle.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Győri Devi
jah ma jött meg nekem, be jön ahogy az elsõ rész is

やられたらやり返す。倍返しだ!

Már kapható Naruto Ultimate Ninja Storm 2. Már megvan valakinek? Vélemény?
Hát ja csak a Crysis 2 soha nem fog full HD ban menni PS-en max 720p-ben az pedig ugye HD ready, na nem baj majd PC-n lesz 1080p, meg nagyobb is:-) Bár ez engem nem érint mivel csak HD ready TV-m van ami egyben a monitorom is a PC-nek:-) Mikor jön a bétája/demoja amúgy Storera?

Gideon Wieth
Na sikerült végre megcsinálni az AC bétát- Szerintem hatalmas lett, nagyon tetszik!!! nagyon jó, egyedül ami nem tetszik, hogy miután ölsz, esélyed nincs hogy védekezz, mert téged is megölnek... Valami counter attackot be lehetne tenni, amire gyorsan reagálunk 😊

Sziasztok! Véletlenül valamelyikõtök tud valamit arról, hogy a Crysis 2-ben a tengerpartos részek, meg dzsungel vele együtt lesz-e benne? Vagy csak és kizárólag maga New York épületei között lehet majd lövöldözni? Azért kérdem, mert ha mégis lenne benne ilyen környezet is, azért nem lenne rossz annak a látványvilága sem, kiváncsi lennék rá fullhd-n! 😄 A válaszokat elõre is köszönöm!

balee4
Dead Space Ignition tényleg egy vicc, ingyen sem kéne.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

dragon ball az tényleg kutya:S

Demók s Storeon...

Dragon Ball Raging Blast 2. - Egyáltaán nem tetszik. A régi PS2-es DB sokkal hangulatosabb volt mint ez. A grafikára meg bármelyik PS2-es játék büszke lehene na de a 3-as? hát azt nem hiszem...
A Naruto: UNS 2 mellett labdába sem rúghat. Bár még abból is csak a demót láttam de hangulatban fényévekre körözte le.

Sw: Force Unleashed 2 : A demó alapján jobban tetszik mint az elsõ rész.

Dead Space Inginton: Szánalomhegy a köbön... "Adjunk el egy csomó Dead Spacehez minimálisan kötõdõ minijátékcsokrot hátha lessz olyan aki megveszi mert hát Dead Space!" alapon készülhetett el.
jaja az

NEXUS6
Ez nem a Starwarsban volt valami robotnak, vagy koréliai szállító ûrhajónak a neve?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zzeN
Toy Story?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tikal
ez milyen típusú film? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

720p.BluRay.X264-HUBRIS az ilyen típusú filmeket letudom játszani a ps3-on?

5c0rp330n
semmilyen hivatalos datuma nem volt a jateknak a novemberi idopontig, ez az elso keses.

balee4
Tovább késik a Gran Turismo 5 Mégsem jön ki november 3-án, csak majd vmikor karácsonykor.

Tényleg vicc, mennyire mondta a Sony, hogy most aztán már tutira kijön novemberben.

szeretnék venni egy jó minõségû vezeték nélküli fülest elsõsorban lövöldözõs játékhoz, ami headsetként is használható... nem szoktam sokat jatszani, de az a pár alkalom elég, hogy a párom kiboruljon az 5.1-es hangrendszeremen...
Tudnátok ajánlani vmit?
Húzd ki kicsit az áramból a modemet, ha visszadugod jónak kell lennie.
Gideon Wieth
ez mekkora kibszás már :-(

Gideon Wieth
kaptam Assassin béta kulcsot ... :-) A gond csak az, hogy nem mûködik, mert az Ubi honlapján nem lehet beregisztrálni.... mivel azt írja h a nagy érdeklõdés miatt lezárták....

LeventeV
van egy olyan problemam, hogy nem megy az internet a ps3on hogyha egyenesen a modembol dugom a kabelt a ps3hoz. routerrel gond nelkul megy, de most per pillanat nincs routerem. mi lehet a gond?

Gideon Wieth
Én nem tapasztaltam hasonlót. Kombóknál is korrektül ment a játék :-)

LeventeV
akinek megvan a castlevania attol kerdezem: a komboknal megmaradt az fps drop vagy mar gond nelkul megy?

Ez jó hír. 😊 Így elsõ körben nem kell +1 kontrolert vennam ha mással is játszani akarok. 😊 Persze majd eljön az is de nem most...
balee4
Nem sztem csak az elején ilyen erõs Starkiller, egyébként sztem egy az egyben így kezdõdik majd a játék. Bár elején lehet, hogy még lesz vmi hosszabb átvezetõ.

Gideon Wieth
Nah ez érdekes, bár lehet csak nekem... Szobámban ((eddig nappaliban ovltam ) egy méterrõl, Heavy Rain külön kalibrálás nélkül, azonnal beállította magának a Move-ot, tökéletesen mûködik, arra mutat amerre én akarom, hogy mutasson, teljesen pöpecül mûködik minden.

A játék nagyon élvezetes így, konkrétan a karod azokat a mozdulatokat csinálja amiket a szereplõ, elõrenyúl visszahúz ( ajtó nyitás ) kulcsforgatás (csuklóból mozdítasz egyet a pálcán) stb... Nagyon jó lett, tetszik :-) Eddig ez a legjobban :-) Meg a ping pong, - ha hajlandó mûködni .... 😄

Gideon Wieth
Szerintem csak a demó miatt volt ilyen erõs :-) De ne legyen igazam :-) Mondjuk most kis terminátornak éreztem magam, akinek nem lehet ártani, bizonyára az erõk fele nem lesz meg rendes induláskor. Amúgy nekem is tetszett a játék, picit fejlõdött is, úgyhogy kíváncsian várom, az elsõ részt szerettem, pláne a vége felé :-)

LeventeV
igen.

A Naruto, Ultimate ninja Storm 2-ban lesz lehetõség netes játékra? Vagyis a neten keresztül küzdeni egy másik játékos ellen.

Más. A Force Unleashed II demója tetszett. A történet érdekes volt valamint végre mint a "valóságban" a fénykard 1-vágás-1-halál fegyverré vált.
kirol
Zsír! 😊

Sziasztok.

Megszereztem a Dead Rising 2-öt és naon jó lenne vkivel co-opban tolni.

Marcilius az ID ha akarnál gamelni velem.

Köszi. M
Gideon Wieth
el is felejtettem am kérdezni, kik kaptam végül MO-n betakulcsot az AC: Brotherhoodhoz ??? Mert égbe világba hangoztatták GAMER 365ön hogy 50-50 van 576nál és media marktnál... Aztán bármelyiket hívtam, semmelyik cég nem hallott róla... :-(

Gideon Wieth
én se tudtam rájönni :-)

kirol
Az király, nálam a max. az 38%.
Mégis mi a maradék 62%?

DanielT
Állj messzebb.
Ok sok sikert! Majd írj,hogy milyen a Rain moveal!

Gideon Wieth
Kb két méterre álok én is :-) Kamera tv alatt is volt felett is... Ha alatta az nekem olyan deréktáj, de mindig ugy volt hogy fej tetõtõl kb combközépig látszódtam.... Az xmb-s kalibrálás az kimaradt, majd akkor azt is megcsinálom, a T-gombot folyton nyomom, :-) És ez az amit nem értek, mert van amikor elsõ pöccre sikerül és nagyon jól megy az egész, (( és ez a ritka.... Ping pongnál pl eddig egyszer jött össze, akkor viszont nagyon profin csinálta :-) Shoot is egész korrekt... Majd még este letöltöm a Heavy Rainhez a move kieget, és megnézem azt is :-)

Nekem eddig minden ok, kalibrálás is ment mindig elsõre, persze elõtte csináld meg az XMB-s settingsben is a kalibrálást a blutooth eszközöknél(valami mágneses É hókusz-kókusz). Ja és kalibrálásnál folyamatosan nyomod a T-gombot ahogy kéri én néha ott buktam el. Nekem a ping-pong is szuper volt és a Thumble is szépen megy kamera a TV-m alatt széleslátószögre állítva(ez is fontos!) és kb 2m-re vagyok a kamerától moveostol mindenestül:-)

DanielT
Akkor ott valami nem stimmel. Túl közel, vagy messze állsz, ez az elsõ tippem. Másik, hogy nem mented el a kalibrációt, hanem mást nyomkodsz.

Gideon Wieth
Azt a hiperszuper mozgáslekövetést eddig nem nagyon éreztem....

Gideon Wieth
ámblok az a gond, mielõtt bénázol, hogy full ugyanazt megcsinálom amit a képen kérnek tõlem, (tekintve h nem vagyok fogyatékos))) erre fel cseszik utána normálisan mûködni... Nem arra megy amerre én mozdítom a move-ot stb....

Ombika
Re5 Move-rol milyen tapasztalatotok van?

DanielT
Béna vagy, nem is kicsit. Elképzelésem nincs mi olyan nehéz a kalibrálásban? Nem tudod leolvasni az ábráról, hogy mit kell csinálni? Esetleg alkalmatlan a tested a bemutatott mozdulatok végrehajtására? Nincs kezed? Lábad? Mi a gond?

Gideon Wieth
Na egy óra játék után a tapasztalatok.... Ami az egész dologban a rossz, hogy a kalibrálás nekem veszettül nehezen ment... Vagy bejött, vagy nem....többnyire nem.... A golf nyögvenyelõsen de végül sikerült, de az se volt hibátlan.... A shoot elsõre lekalibrálta magát, tökéletesen ment minden, másodszorra már azt se sikerült kivitelezni... A ping pong és a freezbee miután sikerült eltalálni a kalibrálást nagyon jól ment, teljesen jól követte a mozdulatot erõket, és jóvolt játszani az ellenféllel... sajnos a starter lemez és más se adott demót a gladiátorosdiból amire a leginkább kíváncsi voltam, így azt csak a teljes játékban lesz alkalmam kipróbálni :-) Kár érte.... Volt egy tumble nevû játék is, aminek a calibrálása veszettül szar volt, egyszerûen képtelen voltam rendesen megoldani, játszhatatlan volt az egész.... A többit majd este kipróbálom :-)

Gideon Wieth
na champions mostmár egész korrekt lett és megy, a kalibrálás nekem nem volt egyszerû, illetve igazából a fényviszonyok amik meghatározóak voltak ugye :-)

Viszont a Golf az nagyon nem megy, mármint a kalibrálás része... Ez a legnehezebb az egészben sajnos szerintem,... Azt nem tudja valaki, hogy a gladiátoros demo fenn van e psnen ?

Gideon Wieth
Nah hát most picit felálltam a gép mellõl... A Starter pack van meg, nekem nagy csalódás hogy a Gladiátor játék demója egyáltalán nincs rajta.... :-( A ping pong nekem nem jött össze, akárhogy próbáltam kalibrálni a cuccot, nem az lett amit én akartam, szóval ha valaki ebben tud segíteni, annak megköszönöm... Nekem richtig nem úgy fordul az ipse keze ahogy kell, nem ott van az ütõ aholl ennie kéne.. EGyenlõre ezt fel is adtam.... Ellenben a the Shoot nekem egész jó mókának tûnt, teljesen profin bekalibrálta a move-ot és gond nélkül tudtam vele pörögni forogni és lövöldözni, ez egyenlõre nálam 5/5 :-) Most jön a golf :-) A sport championshoz meg segítséget kérnék mert azt sehogy sem tudom jól bekalibrálni :S :-(