89387
PlayStation3
  • shaddam
    Scart kábellel egy hányás lesz a hdtv-n a kép.HDMI-t vegyél.Ha le akarnak húzni a 2-3 ezerrel drágább aranyozott csatlakozójúval ne dőlj be.
  • zsolt515
    ÜDV!
    Ma vettem egy Sharp Full HD Led tv-t...az a bajom h nincs itthon HDMI kábelem, és így nem tudom kipróbálni..:D Scart csatlakozó is csak 1 van a tv-n...most LED tv abban lesz vmi hátrányom vagy vmi előnyöm ps-en?
    Sima piros, fehér, sárga kombinációval ahogy eddig volt nem tudom megcsinálni mert a tv-n nincs sárga bemenet..:S
    Ugye HDMI kábelt kell vennem?
  • Bogdogege
    Az sg n garázdálkodó virtuális terrorszervezet.
  • sure
    OFF

LOL, kérdezni akartam, ki-mi van a képen és vattafakk az KK, de az xboxfail2.jpg és xboxfail1.jpg megtekintése után az első rész tárgytalan...

Vattafakk az a KK?....

ON
  • shaddam
    UC3 a jimmy valami showban
  • Zozo76
    Tedd hozza hogy az a gep ami a kepen szerepel.
  • buggyant
    július 3-ig kell legkésőbb aktiválni. én is arra várok, hogy változzon a kínálat, mostani nem nyerő nálam:)
  • Nivea
    Hello!
    Egy olyan kérdésem lenne, h mindegy mikor aktiválom a 30 nap plus-t? Vagy mindenképpen ugyanazok lesznek rajta mert ez grátisz?
  • Jani21
    Ha minden igaz a kapott linket át kell írni az itt olvasható módon és működni fog.
  • JohnnySmith
    Magyar accountot csináltam anno (4éve) azon kezdtem GT-zni.
    A probléma nagyjából annyi hogy most hogy volt ez a sony gebasz, meg kellett változtatni a jelszavakat, nincs is ezzel semmi gond uk,japo,usa accomat simán meg is változtattam, mükdödik flottúl, viszont a magyart nem tudom.
    Elfelejtett jelszóra küld egy linket, email megjön klikkelek (pc) megváltoztatom utánna meg sorry a szolgáltatás nem elérhető a régiómba.... még ezen is átlendűlnék, mert kit érdekel, viszont így nem tudok bejelentkezni , nem tudok GT-ben vásárólni, online játszani GT5-tel stb.
    Ezért hagy ne kezdjem előről a játékot, más accounton...
  • DanielT
    Azt engedik. Nem azt IS engedik :) Az accounthoz rendelt gépek számával azért vigyáznak, mert ha az nem lenne, akkor egy accal letölthető lenne akármennyi gépre az azzal megvásárolt tartalom egyidőben. Ebayen tonnaszám lennének hirdetések mondjuk 30 dolcsiért account, amivel le tudsz tölteni 500 dolcsi értékű cuccot, a trükközésnek nem lennének határai.

A kamu cím meg annyira nem izgatja őket, mert legrosszabb esetben vásárolnak vele, az meg a Sonynak nem kifejezetten árt :)
  • csab2
    No igen, de gondolj bele, azt nem tudja a Sony, hogy sok magyar store felhasználó kamu UK meg USA címről vásárol? Az IP címből is látható a turpisság, nem is beszélve a bankkártya számról. És ezt is engedik.
  • DanielT
    Nem. Erről ennyit. :)
  • Csokis
    Mint ahogy az enyémet is. Erről ennyit.
  • Seth
    A joy-t elküldöd ? :D
  • DanielT
    "Ha a harmadik-on akarod használni, akkor az elsőn vissza kell vonni egy aktiválást és akkor a 3-on is tudod használni. Ha ez így lenne, akkor meg lenne a magyarázat a te igazadra és az enyémre is! "

Ez így működik. Deaktiválni kell a nem használós gépeken és akkor 34769+1 gépen is használható. És bár nem túl elegáns, de mégis megjegyzem, hogy ez csak az én állításaimat igazolja, tekintettel, hogy tisztában voltam a dolog működésével.
  • Bogdogege
    Az X kb ennyit ér , ha kell még kitudom halászni a kukából.
  • zsolt515
    Olyan 140eFt-om van rá...azt tudom h a felbontásnak a legnagyobbnak kell lennie...
  • bpeti72
    Nincs olyan hogy túl nagy, a lehetőség szerint a legnagyobbat vedd. Mire kell figyelni, attól függ mik az igényeid és mennyi pénzed van.
  • zsolt515
    Üdv!
    Új Tv-t szeretnék venni a napokban a PS3-hoz...eddig egy 94cm-es Sony Bravia Tv-t néztem hozzá ami nekem teljesen megfelelne...az lenne a kérdésem h ugye ez nem túl ngy és mire kell nagyon oda figyelni tv vételkor?
    Válaszokat köszönöm!
  • Csokis
    Én azon gondolkodtam (sosem kérdeztem rá), hogy nem-e van valami olyan opció/beállítás, mint PC-n is a Securom-os aktiválásnál?! Már úgy értem, hogy pl. a Sacred 2 is a NET-en aktiválódik és így egyszerre 2 gépen is lehet aktiválni. Ha a harmadik-on akarod használni, akkor az elsőn vissza kell vonni egy aktiválást és akkor a 3-on is tudod használni. Ha ez így lenne, akkor meg lenne a magyarázat a te igazadra és az enyémre is!
  • Goo
    Még az első szériák a spyro-ból minden korosztálynak jó volt, még szerintem hero's tail-ig bezárólag jó a sorozat, mert addig még a "croc"-os hangulata van a szériának, annak ellenére hogy a spyro hero's tail-t és dragonfly-t annak idején sokan kritizálták. Croc legend of gobbos-t és Croc 2-t ismeri valaki, az ps1-es és pc-s játék volt. Nekem sajnos csak pc-n volt meg, de nagyon szerettem.
    Számomra azért fontos ez a kérdés, mert amikor megveszem nem szeretnék rosszul lenni, huszonévesen nem szeretnék égni, de ez számomra olyan mint a másoknak a lego. Szomorú hogy ma már csak a Mario maradt meg igazi platform játéknak a régi játék közül, kivéve raymant. Újakra természetesen nem gondolok, pl. ratchet and clank nem olyan régi viszonylag új sorozat, az lbp-ről nem is beszélve. Szerintetek jak and daxter ps3-on lesz? mert valahol ezt olvastam.
    Szerintetek az új sonic, sonic generations milyen lesz? sonic 4-et leszámítva, az új generációs sonic játékok nekem csalódások voltak. Sonic unleashed nem volt rosz, de a vérsüni hát nem az igazi. Sonic colours-t ha jól tudom nagyon sokan dicsérik, szép pontokat is kap, meg sokan szeretik is ha jól tudom, a játékmenettel nincs is gond, de néhol zene és az irányítás nekem idegesítő, mint majdnem sonic játéknál. Szóval én a sonic generations kapcsán is szkeptikus vagyok, nagyon szépek a trailer-ek és a gameplay videók, de ugyanez volt a sonic colours kapcsán is, számomra még se olyan volt, mint amilyennek mutatták, mint ahogyan a többi sonic-nál is előfordult, annak ellenére h. nagyon vártam, szóval emiatt gondolom azt hogy a sonic szerintem halott, sonic 4 se volt az igazi ha belegondolunk. Azért kérdezem mert wii-re nem jelenik meg és wii u-ra sem, csak 3ds-re állítólag. Ps3-on viszont nem tudom hogy érdemes lesz-e megvenni. Wii u helyett ps3 megvételét tervezem, mert nem hallottam róla túl jókat. Szerintetek most megéri megvenni egy ps3-at, vagy hamarosan jön a ps4 és inkább várjak azzal, mert mást mondanak fórumon és a hivatalos közleményeken. Wii u nekem csak olyan szempontból érné meg, mert most jelenleg wii-n van nagyon sok kiegészítővel és azokat is tudnám használni a wii u-hoz, a gc kivételével. Csak ezért wii u-t venni hülyeség gondolom, szóljatok ha tévedek.
  • Goo
    sziasztok!
    Szerintetek az új spyro nagyon gáz lesz? Most mutatták be 2011-es e3-on (spyro skylanders). Korábban is láttam róla videokat, hát nem olyan mint az eredeti, de a mostani trailer, rosszabb mint gondoltam. Azért kérdezem, mert annak idején nagyon nagy játék volt, még amikor ps1-en megjelent, még szerintem aminek még spyro hangulata van az spyro enter dragonfly és hero's tail ps2-en, xbox-on és gc-n. Tudom hogy ma már ez gázosabb téma mint sok kauzális játék, de nekem a spyro olyan mint másoknak a lego. Ezért kérdezem, szerintetek nagyot csalódnék ha az új részt megvenném, mert a ps network-on ha jól tudom spyro nincs fönnt. Most tervezem megvenni az első ps-emet, eddigi részeket a hero's tail-t és dragonfly-t aminek még spyro hangulata van, azt wii-n toltam, meg volt szerencsém kipróbálni annak idején ps1-es részeket is.
  • DanielT
    Értem! Nos, akkor vannak még csodák, de én csak azt tudom figyelembe venni, ami a szabályzatban van.

És bár eszembe nem jutna megkérdőjelezni a barátod, vagy a te szavahihetőséged, igencsak érdekes, hogy a hetedik gépre aktiválja ugyanazt az accountot, tekintve, hogy aktiváláskor a Szotyi meglehetősen egyszerűen tudja ellenőrizni a gép egyedi azonosítóját és azt, hogy hány van már ugyanazon az accon.
  • Csokis
    Igen, elméletben. Ettől függetlenül a barátom a 7. PS3-as gépén (nem, nem tönkrementek, hanem eladogat-vesz) is ugyan azt az accot használja, minden probléma nélkül! Pedig elméletileg ez lehetetlen lenne...
  • DanielT
    Nem. Ha aktiválva volt a gépen az acc(márpedig fizetős cucc letöltése azonnal aktiválja) és bedöglik, tehát nem tudod deaktiválni, akkor buktad 3 után. 10 bedöglött gép igazolásával a Sony felé egyedileg lehet, hogy meg tudod oldani, de egyébként buktad.

Kicsit nézz utána, köszi!
  • MikX
    Jobbnan jársz, ha maradsz a pcnél, nemkell flassaltetni, netten bejön a piratebay meg az ncore is, kánaán ez neked, hidd el.
  • Csokis
    Hiába jelented ki bátran, attól még tévedtél:

"Töltheted, 5x, tehát a gép halála után még 4 másikra." - Erre írtam, hogy ez nem igaz, mivel új gép vásárlása esetén se csökken ez az 5x (most már tudjuk, hogy 3x). Tegyük fel, hogy ha egy év alatt 10x is tönkremenne a PS3-ad és vennél egy újat, attól még a 10. gépen is tudod használni a PSN-en vásárol cuccaid.
  • Fletcher77
    Miert nem talalom a Dead Nation gamat a store-on? Trailerek,themek,avatarok minden mennyisegben, de magat a jatekot nem lelem sehol. Miert vagyok bena?
  • Fletcher77
    Ez nagy volt! :D :D
  • laslandes
    szerintem vegyél mindkettőt, de a flasseltetést mindenképpen vele csináltasd, mert ő a legjobb a szakmában:

• sty0
    Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni ,Ps3 vagy Xbox360 vásárlásán gondolkodom,de nettezni is szeretnék rajta kérdésem bármelyik oldal elérhető rajta vagy csak a frissítéseket és a demokat tudom elérni,a későbbiekben flassaltetni szeretném,de azt halottam hogy mivel állandóan frissít a nettről így a flassalés után bajok lehetnek,ha valaki tudna segíteni azt megköszönném,thx
  • sure
    ...aki pedig már 4x letöltött egy játékot, annak -1 aktivációja van,és a Sony egy tetszőleges játékot letöröl az adott PS3-ról :)
  • DanielT
    Hát te biztos érted amit mondasz :)

És nem tévedtem semmiben, ezt bátran ki merem jelenteni.
  • Csokis
    Nem is arra válaszoltam. Az egy dolog, de nem erről volt szó. Azóta módosították 5-ről 3-ra, de ez most jelen pillanatban mellékes. Ha új gépet vesz, akkor nem fog csökkenni és ez volt a lényeges, ebben tévedtél, amit én helyesbítettem.
  • gravis
    Sziasztok! Van valaki aki TDU2-vel csapatja? Ha igen, PSN iD: zakkant
  • DanielT
    "mivel account-hoz van kötve, nem géphez"

Ez nem magyarázat arra, hogy a Sony nem csökkenthette 5-ről 3-ra az egyidejű aktiválások számát.

És akkor beidézem a szerződési feltétel módosítást is, amiről beszéltem:

"In-game items or content that you have purchased may be downloaded from PlayStationŸStore. Pursuant to the particular terms of use that govern a specific in-game item or content you have purchased, you may use that item or content on up to three (3) different PlayStationŸ3 systems that have been activated for your account. You may deactivate or activate specific PlayStationŸ3 systems, as long as the maximum activated number of PlayStationŸ3 systems for your account at any given time is three (3)."

• Akey
    A PSN+ indulásakor szó volt róla, hogy az éves előfizetéssel rendelkezők kapnak "árengedményt" a lejárt garanciájú gépek javíttatásakor. Ez a kedvezmény idehaza is él?
  • Fletcher77
    Ertem,koszi a valaszt!
  • Csokis
    Dehogy is. Ugyan úgy 5x, mivel account-hoz van kötve, nem géphez. Az új gépen is ugyan azt az accot használod, ahogy eddig is.