PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Jaja.
Én azt nem vágom DLC-ben, hogy van talán 5 féle befejezés.
Amikor egyel végzek azt kipipálja. De ha másnap belépek, már elfelejti. Nálatok is?

balee4
Oké köszi, tehát akkor a lényeg, hogy eurós kártyát vegyek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ha jól tudom, csak a 2-ben lesz Move támogatás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

LeventeV
tenyleg jo a Castlevania es jo hosszunak igerkezik. nektek mennyi idobe telt vegigvinni? en egy 20 orat saccolok.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

koder
Littlebigplanetet lehet move-al játszani,ha csak a sima verzió van meg?Esetleg valami patch után mûködni fog move al?😊

kirol
Nem, angol maradt.
Én Német store-ra vettem 20 euro-s karit azthiszem, de lehet csak 10-est. 😊

balee4
Jah és a német store-hoz milyen PSN kártya kell?

balee4
De attól, hogy a német store-ról vásároltad, nem lett német a DLC?

Prof William: elvileg a DLC-knél is csak a Heavy Rain-nél van ilyen korlátozás. A többi játékot akárhonnan megveheted, ott érdemes, amelyik store-on olcsóbb.

Simán letöltött gaméknál ugye nem számít semmi ilyen? A FF8-at akarom majd megvenni az UK storeról.
Bocsi, hogy ide írok, de külön topicja nincs, és ilyenért nem érdemes csinálni. Szükségem lenne egy tanácsra:
Nos beszereztem a Medal of Honor-t PS3-ra, de megbántam.
A single látványos, akciódús, a lopakodós rész tetszett, rövidsége ellenére is, de a multi nagyon rossz. Bugos, a pályák kicsik, vagy csak én vagyok hozzászokva a BC2 óriási területeihez......
Megválok tõle, havernak odaadom szüliapjára, a béta alapján neki tetszett. A kódot nem használtam fel, hisz mind a PSN, mind az EA account magyar nekem, így hiba kiírást kaptam, amit több helyen is olvastam, hogy magyar reg-nél ez van.
Na már most, anno a BC2-höz kreáltam mind a PSN és EA accountot. Ott kérte, hogy csináljak, de itt amikor elindítotam a MoH-t, nem kért semmi ilyet, automatikusan bejelentkezett az én EA fiókomba. Szóval ha havernak odaadom a játékot (neki még nincs, vagy nem tudok EA accountról), akkor az enyémre akar majd bejelentkezni, vagy az övét fogja keresni (esetleg kéri tõle hogy csináljon)?? Vagy ez PS3-hoz van kötve?
Próbaképpen készítettem egy új felhasználót, és ott indítva a MoH-t úgy vettem észre, hogy nem érzékelte a másik profil adatait.
Aki esetleg ebben jobban benne van, adhatna tanácsot, nem szeretném azt, amit korában leírtam, ha elajándékozom a játékot. Elõre is köszi

kirol
Én megvettem és így van. Németrõl vettem én is.

balee4
Válaszolok magamnak: "...az itthon vásárolt BCES-00797 kóddal ellátott Heavy Rain-hez nem jó a UK PSN-rõl letöltött DLC. Helyette a német PSN store-ról kell leszedni a kontentet."

balee4
Vki itt megvette a Heavy Rain DLC-t, attól kérdezem, ha nekem EU-s játékom van (BCES-00797), ehhez melyik store-on kell vennem a DLC-t? Az angol store-on BCES-00458-as játékhoz valót lehetne csak venni...

Gideon Wieth
😄 Sõt akkor legyen 4 😄 mert idõben van 😄 nem mindegy mit mikor adnak 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

n000rbi
MINDEN tv 3D-s...van szélessége, magassága, mélysége <#idiota><#idiota><#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Gideon Wieth
tök mindegy milyen ps3at veszel :-) A 3D egyik alapfeltétele a blu-ray ami minden ps3ban van, a firmware frissítést ha van neted a gép megoldja magának, utána már le is játszhatod, a monitorok tévék meg akkor 3D-sek, ha a kép frissítés 120 Hertz minimum.... Ennél kevesebb akármekkora betûkkel írják rá, hogy 3D- nem lesz az....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

n000rbi
Pontosan, firmware-frissítés után bármelyik tudja.

Persze a tv az teljesen egyértelmû. Úgy értem, hogy láttam az E. W.- ben olyat aminek a dobozán nincs 3D logo és van olyan más üzletben aminek van.
Tehát, ha kizárólag 3D-s PS3-at lehet kapni akkor ez azt jelenti, hogy egy adott firmware verzió után tudják ezt, vagy ezt tudták már pl. a 80 gigásak is? A régebbieknél csak frissíteni kell? Jól értem? köszi p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Kizárólag 3D képes PS3-at lehet kapni.

Papesz

n000rbi
Firmware...na meg nem árt egy 3D-képes tv is 😊 Hogy érted, hogy ilyet is, olyat is lehet kapni??

Sziasztok!

A 3D-s képesség az meghajtó kérdése vagy firmware kérdése a PS3-nál? Még nem vettem, de most lehet kapni ilyet is olyat is.

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Gideon Wieth
Helyes 😄 Heavy Rain nagyon menõ 😄

MÁS

Beszereztem egy wifi routert... Eddig kábellel tökéletesen ment az AC Brotherhood béta.... Viszont amióta átálltam WIFI-re meg se nyekken... Nem lép be még a multi szekcióba SE..... tesztnek megnéztem az UC2-t annak a multija tökéletesen ment.....

koder
Thx,
akkor fölösleges nekem a pack inkább veszek két nyalóka kontrollert és egy sport championst,vagy esetleg heavy rain-t mert az alapból nem volt meg és akkor inkább move-al nyomom végig.😊

Gideon Wieth
De le lehet tölteni store-ról ahogy én néztem az összes demó fenn van. :-) Szóval én only nature pálcikát javaslok :-) meg mondjuk egy sport championst : -)

fook
Pluszban MAG és Uncharted 2 is eladó 😊

fook
Red Dead Redemption , Assassins Creed 2 , Fifa 10 , Gta 4 játékaim eladók lettek 😊 Érdeklõdni privátban tessék 😊

koder
hi(move-ról lenne szó)
A héten tervezem megvenni a starter packot,csak olyan "gondom" lenne ,hogy már van ps camom,és a starter packban is van egy,így talán fölösleges lenne ezt a verziót megvenni,elég lenne 1nyalóka kontroller külön meg valami teljes játék hozzá,vagy esetleg van jobb variáció?
A demo disc tartalmát egyébként store-ról nem lehetne letölteni?

Gideon Wieth
alkalom függõ... Általában elég gyorsan bejönnek az emberkék ... :-)

végülis jogos.
Amúgy mi a tapasztalatod? Van játékos dögivel? Nem kell sokat várni?

Köszi,
G.

Gideon Wieth
Nincs platformkeverés :-) Xbox360nál volt még szó h Talán keverik a PC-sekkel de nem történt meg tudtommal 😄

LeventeV
tudtommal ps3as csak ps3assal kerulhet, pc-s csak pc-ssel illetve xboxos csak xbosossal.

ezek szerint a multiban nem csak ps3-as játékosokkal kerülhet össze az ember, hanem pc-sekkel is?
Ha így lenne, akkor az abból a szempontból jó, hogy nagyobb a "közösség", viszont az irányítás miatt esetleg elõnyhöz jutnak a pc-sek, nemigaz?

Gideon Wieth
persze, nyugodtan :-)

én is szívesen betársulnék UC2-be, ha gondolod.
Heti 2-3 nap szoktam vele multizni. Leginkább esténként.

id: tinnitus_

Üdv,
G.

Uncharted-et akartam mondani, elnezest! xd am a badcompany 2 az tenyleg letehetetlen jatek nekem is naon bejon! hiaba hogy pc-sek azt mondjak iranyithatatlan konzolon, de szerintem kisebb gyakorlassal ra lehet eszmelni h megsem olyan lehetetlen ez! 😄

Az Unchaszed2 nekem is megvan és eszméletlen szép grafikával és tájvilággal rendelkezik, söt a multija is frankó szerintem is! 😊 lehet fel is veszlek es idonkent nyomathatjuk egyutt ha gondolod! 😊

Ombika
Szerintem nem lehet letenni! 😊

és mi a véleményetek a Bad Company2-rõl? Jókat olvastam róla.

G.

okés, köszi!
délután felveszlek.

Üdv,
G.

Gideon Wieth
Én nagyon szeretem a Red Dead Redemtion multizját, és most a DLC-kkel nagyon nagyon jó lesz majd :-)

Metal Gear Multija se rossz, bár az annyira nem jött be, mert nincs csapat munka....

Assassin's Creed 2 Brotherhood multija hatalmas, csak ajánlani tudom mindenkinek :-) Más multis játékkal még nem játszottam:-)

Uncharted-et én is imádom, ha gondolod vegyél fel :-)

Rick_Wyeth :-)

Sziasztok!

Elõre is elnézést, hogy olyan kérdést teszek fel, amire tudnám a választ, ha rendszeresen olvasnám a fórumot, de sajnos erre nincs idõm 😞
Szóval érdekelne, hogy milyen online multi játékot ajánlanátok, ami hosszú távon is élvezetes? UC2 multija nekem nagyon tetszik, mással multival még nem játszottam.
Persze olyan kéne, ami elõreláthatólag még jó ideig aktív lesz. Ne kelljen 10 perceket várni 5 emberre 😊

Köszi,
G.

A Naruto: UNS 2 ben próbálta már valaki a netes játékosok elleni módot? Hogy sikerült?
LeventeV
a Heavy Raint az olyan aprosagok csufitjak el mint a telefon/taviranyito. az uncharted rohadt szep, hihetetlenul tetszik az a jatek, az Assassins Creed meg ahhoz kepest hogy egyszerre mennyi minden van a kepernyon egyenesen bamulatos.

Gideon Wieth
mondjuk a graf nézõpont kérdése :-) Nekem például a Killzone 2 grafikája nem tetszik. Nem mondom, hogy ronda, mert nem az. De nekem nem jön be, túl szürke, az emberkék pedig túl robosztusak. ((tudom tudom páncél, de akkor sem az én stílusom )) Ami nem változtat a tényen, hogy nagyon jól ki van dolgozva, és illik hozzá... :-)

Nekem az Uncharted 2 féle grafikai és képi hatás tetszik nagyon, szép, színes, jól eltalált emberi karakterek, akik elfeledtetik velem, hogy játszok, és elõhozzák a filmek világát :-) és még sorolhatnánk, MGS, Heavy Rain ( pedig ez sem tökéletes ), Assassin's Creed. :-) Ezek egyike sem tökéletes mégis nagyon hangulatos és összetéve az elemeket nagyon szépek :-)

Ez csak beállítás kérdése... 😊 Amugy sztem azért igy elõre ne szögezzük le hogy az nem lesz full hd-s! Legfeljebb 720p-s lesz oztan mivan, a killzone 2 is 720p-n megy és eszméletlen gyönyörû a grafkója! 😄 Szal majd még meglátjuk, de nem is ezt kérdeztem szal mindegy... 😛

Victor1103
Akkor lehet hogy a Ps3-nál van valami:S Próbáld meg jól belenyomni a kábelt hátulról mert néha nem érzékeli megfelelõen. Nekem is volt ilyen régen azóta viszont routerral wifi-n kersztül meg a net a Ps-be.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LeventeV
rakotottem modemrol a netet ps3ra. bejelentkezett. ment minden aztan elinditottam egy jatekot. kilepett a networkbol az inditaskor es azota nem megy a net megint. ujrainditottam a modemet es a ps3at is es semmi. aztan megprobaltam uj kapcsolatot letrehozni es tesztelni. az ip cimet megkapja de mikor az internet connectiont teszteli az nem sikerul. bedugtam a kabelt a gepbe es van net. a ps3on akkor miert nincs?

Törölt felhasználó
Enslaved tényleg jó. De lehetett volna hoszabb is 😊
Hát...

A fos angol hangon nem lepõdtem meg mert valahogy az anime angol szinkorok ism indig elég sdzörnyûre sikerülnek. De ugyebár erre van a japán hangsáv a játékban, amit az eredeti színészek nyomnak szóval azzal nem lesz gond. 😊
És végig kell vinni a Story módot? Jajj de szörnyû! 😊