PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt nem vágom DLC-ben, hogy van talán 5 féle befejezés.
Amikor egyel végzek azt kipipálja. De ha másnap belépek, már elfelejti. Nálatok is?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Én Német store-ra vettem 20 euro-s karit azthiszem, de lehet csak 10-est. 😊
Prof William: elvileg a DLC-knél is csak a Heavy Rain-nél van ilyen korlátozás. A többi játékot akárhonnan megveheted, ott érdemes, amelyik store-on olcsóbb.
Nos beszereztem a Medal of Honor-t PS3-ra, de megbántam.
A single látványos, akciódús, a lopakodós rész tetszett, rövidsége ellenére is, de a multi nagyon rossz. Bugos, a pályák kicsik, vagy csak én vagyok hozzászokva a BC2 óriási területeihez......
Megválok tõle, havernak odaadom szüliapjára, a béta alapján neki tetszett. A kódot nem használtam fel, hisz mind a PSN, mind az EA account magyar nekem, így hiba kiírást kaptam, amit több helyen is olvastam, hogy magyar reg-nél ez van.
Na már most, anno a BC2-höz kreáltam mind a PSN és EA accountot. Ott kérte, hogy csináljak, de itt amikor elindítotam a MoH-t, nem kért semmi ilyet, automatikusan bejelentkezett az én EA fiókomba. Szóval ha havernak odaadom a játékot (neki még nincs, vagy nem tudok EA accountról), akkor az enyémre akar majd bejelentkezni, vagy az övét fogja keresni (esetleg kéri tõle hogy csináljon)?? Vagy ez PS3-hoz van kötve?
Próbaképpen készítettem egy új felhasználót, és ott indítva a MoH-t úgy vettem észre, hogy nem érzékelte a másik profil adatait.
Aki esetleg ebben jobban benne van, adhatna tanácsot, nem szeretném azt, amit korában leírtam, ha elajándékozom a játékot. Elõre is köszi
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Tehát, ha kizárólag 3D-s PS3-at lehet kapni akkor ez azt jelenti, hogy egy adott firmware verzió után tudják ezt, vagy ezt tudták már pl. a 80 gigásak is? A régebbieknél csak frissíteni kell? Jól értem? köszi p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Papesz
A 3D-s képesség az meghajtó kérdése vagy firmware kérdése a PS3-nál? Még nem vettem, de most lehet kapni ilyet is olyat is.
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
MÁS
Beszereztem egy wifi routert... Eddig kábellel tökéletesen ment az AC Brotherhood béta.... Viszont amióta átálltam WIFI-re meg se nyekken... Nem lép be még a multi szekcióba SE..... tesztnek megnéztem az UC2-t annak a multija tökéletesen ment.....
akkor fölösleges nekem a pack inkább veszek két nyalóka kontrollert és egy sport championst,vagy esetleg heavy rain-t mert az alapból nem volt meg és akkor inkább move-al nyomom végig.😊
A héten tervezem megvenni a starter packot,csak olyan "gondom" lenne ,hogy már van ps camom,és a starter packban is van egy,így talán fölösleges lenne ezt a verziót megvenni,elég lenne 1nyalóka kontroller külön meg valami teljes játék hozzá,vagy esetleg van jobb variáció?
A demo disc tartalmát egyébként store-ról nem lehetne letölteni?
Amúgy mi a tapasztalatod? Van játékos dögivel? Nem kell sokat várni?
Köszi,
G.
Ha így lenne, akkor az abból a szempontból jó, hogy nagyobb a "közösség", viszont az irányítás miatt esetleg elõnyhöz jutnak a pc-sek, nemigaz?
Heti 2-3 nap szoktam vele multizni. Leginkább esténként.
id: tinnitus_
Üdv,
G.
G.
délután felveszlek.
Üdv,
G.
Metal Gear Multija se rossz, bár az annyira nem jött be, mert nincs csapat munka....
Assassin's Creed 2 Brotherhood multija hatalmas, csak ajánlani tudom mindenkinek :-) Más multis játékkal még nem játszottam:-)
Uncharted-et én is imádom, ha gondolod vegyél fel :-)
Rick_Wyeth :-)
Elõre is elnézést, hogy olyan kérdést teszek fel, amire tudnám a választ, ha rendszeresen olvasnám a fórumot, de sajnos erre nincs idõm 😞
Szóval érdekelne, hogy milyen online multi játékot ajánlanátok, ami hosszú távon is élvezetes? UC2 multija nekem nagyon tetszik, mással multival még nem játszottam.
Persze olyan kéne, ami elõreláthatólag még jó ideig aktív lesz. Ne kelljen 10 perceket várni 5 emberre 😊
Köszi,
G.
Nekem az Uncharted 2 féle grafikai és képi hatás tetszik nagyon, szép, színes, jól eltalált emberi karakterek, akik elfeledtetik velem, hogy játszok, és elõhozzák a filmek világát :-) és még sorolhatnánk, MGS, Heavy Rain ( pedig ez sem tökéletes ), Assassin's Creed. :-) Ezek egyike sem tökéletes mégis nagyon hangulatos és összetéve az elemeket nagyon szépek :-)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A fos angol hangon nem lepõdtem meg mert valahogy az anime angol szinkorok ism indig elég sdzörnyûre sikerülnek. De ugyebár erre van a japán hangsáv a játékban, amit az eredeti színészek nyomnak szóval azzal nem lesz gond. 😊
És végig kell vinni a Story módot? Jajj de szörnyû! 😊