89387
PlayStation3
  • Kane85
    Mondjuk amihez nagyon kellene az a GT5! De azt valamiért nem engedi átmásolni. Mert már benne van egy 400óra játékom...
  • DanielT
    Mentéseket pendrivera kirakva vissza tudod tenni a új accounthoz, de csak bizonyos játékoknál, amik ezt engedik. A trófeákat buktad.
  • Kane85
    hmm... semmilyen megoldás nem létezik rá? Mert csináltam egy új Accuntot, mert az előző magyar címre lett!
  • DanielT
    Sehogy.
  • Kane85
    Sziasztok!

Valaki tud abban segíteni, hogy egy új felhasználói névre hogyan tudnám átmásolni a trófeáimat, mentéseimet, stb? Előre is köszönöm!
  • Gideon Wieth
    Hát a játékok alapból nem HD-ban futnak (csak igen kevés hanem 1280 as felbontás körül) de ha jól értem a te képed eennél is rosszabb. Nem lehet monitor/kábellel valami ? Esetleg még azt is megpróbálhatnád, hogy nyomsz alaphelyzetbe állítod a ps3-at és az első bekapcsolásnál akkor felismeri majd a tv-t és beállítja magát :)
  • mikiking
    Sziasztok. Full HD TV-n HDMI kábellal bekapcsolom a ps3-at, a menüben szép tükörtiszta ,látni hogy full HD felbontás. Az is van beállitva egyébként. Játékon belül viszont (crysis 2 , Fifa 11, Tekken 6) elég ronda,mintha leesne teljesen a felbontás legkisebbre. Megnyomom a középső gombot bejön a menü,és elég kockás,szóval látni,hogy teljesen más felbontás van olyankor. Mit lehetne tenni ??? Eddig nem volt ilyen,most pár napja vettem észre ezt csak. Ha játk közbe be akarom állitani a felbontást,akkor ki kell lépni a játékból szóval nemtudok mit csinálni. Bevan állitva egyébként a Full hd felbontás
  • n000rbi
    Meg a Dead Space Extraction és a Time Crisis 4... bár ezeknél a navi kontrollert nem használod szerintem, mert railshooter-ek.
  • LeventeV
    meg a socom 4
  • bertino
    lehet laikus kerdes kovetkezik:

ezzel perpill meg csak a killzone3 jatszhato... ?
    koszi, aki valaszol.
  • LeventeV
    kb annyi kell a rdr-hez mint a gta-hoz. ha a gta-t megértetted akkor a rdr-el se lesz semmi problémád.
  • zsolt515
    Üdv!
    Red Dead Redemption-hoz mennyire kell az angol nyelv? Annyira mint a GTA IV-hez vay jobban...mert GTA-val játszottam és nem volt akadáj a nyelv...Red Dead meg nagyon jó játéknak tűnik és megszeretném venni...:D
  • 5c0rp330n
    tv-n mute gomb?
  • Nivea
    hello! lenne még egy kérdésem azokhoz akik letöltötték a paradise city -t. HOGYAN KELL KIKAPCSOLNI A ZENÉT? kicsit már uncsi
  • LeventeV
    kösz a válaszokat
  • DanielT
    Annyit azért még segítsünk a kollégának, hogy magyar bankkártyával tud fizetni és forintban vonják le.
  • Prof William
    Ps2- Persona 3-4. Sztem a 4- jobb.

Ps3 - Walkyria Cronicles. Nem az klasszikus rpg-inkább ilyen klaszikus UFO-t idéző csapatalapú körökre osztott játék de nem fogod megbánni az tuti.
  • Papesz
    Ingyenes, Európában bárhová.

Angol webshopok, tehát a Gazdálkodj okosan bankjegyei vélhetően nem jók.
  • EnxTheOne
    Sziasztok, lenne egy eléggé láma kérdésem. :D
    Melyek a must have játékok (föleg nyugati és jrpg, de akármilyes stilusu) játék ps2re és ps3ra? (ps2nél csak az rpg érdekel :)
  • tviktor91
    Jaham.
  • gyualmighty
    en ugy hallottam h nem,de nem vok benne biztos...de erre mindig van google
  • LeventeV
    ingyenes a házhozszállítás bárhova az országba? illetve milyen pénzbe kell fizetni?
  • Papesz
    The Hut

Zavvi

Mindegy melyikről rendelsz, ugyanaz az anyacég.
  • Nivea
    Köszi szépen! és tudnál vmi oldalt mondani ami korrekt is és nincs szálitási költsége? Asszony rágerjedt a Bigplanet, Alice, Ironfist polokra és hát ilyenkor nem nagyon lehet mit tenni:)
  • Csokis
    Nem szállítanak Magyarországra.
  • Nivea
    hello. Play.com-rol megbizhato a rendelés? Olyasmi mint a zavvi?
  • n000rbi
    Ha valkinek még gondja lenne a magyar account jelszócseréjével, akkor próbálja ezt
  • Gideon Wieth
    Persze értem én, hogy egyszerűbb szerkezet meg hasonlók :-) Amúgy az a baj amit fentebb is írtál, h új termékeknél, pláne ilyeneknél nagyon kell vigyázni... Belegondolva nem is emléxem egy olyan konzolra se, melynek bevezetése simán ment volna.... Ps1-nél meg még túl fiatal voltam, h ilyenekkel foglalkozzak :D De ugye PS2nél is volt hiba PS3nál is volt nem egy, Ha jól emléxem eleinte a fat pspkkel is volt valami, az xbox és a 360 se épp a zökkenőmentességéről lett híres. :-)

Mindenesetre örülök h legalább javítani javítanak, csak sokkal jobb lenne egy olyan termék amit egyszer összeraknak, és helósziajátsz vele életed végéig boldogan :-) (((de legalább egy 10 évig)))
  • DanielT
    Így van, minden széria elején nagy a kockázat, a következő revíziós Slimek amik maj most jönnek, szintén egyre jobban fogják bírni.
  • Prof William
    A 60 gigások azt hiszem sokkal érzékenyebbek voltak erre. Lehet hogy a legújabb slimek már tovább bírják. Bár az enyém ( slim ) még kb csak másfél éve van meg de eddig minden ok.
  • DanielT
    Nem. Az van amit kapsz a firmwareben.
  • zoli0415
    Hello!
    Lehet hogy hülye kérdés de ps3-mon lehet frissíteni az adobe flash player-t?
  • DanielT
    Azok is hullottak, mint a legyek olvasófej hibával az első időkben, csakúgy, mint a PS2-k.

És bonyolultságukat tekitve sem összehasonlíthatóak.
  • Gideon Wieth
    Sajnos azok az idők elmúltak, ahol veszel valamit, és ha vigyázol rá nagyon sokáig jó... A Sonynál is ... Nézzük meg nekem ott a régi PS1-em még most is megvan, és még most is működik :-) pedig már több mint 10 éves a kicsike :-)
  • DanielT
    Így megy ez sokkal-sokkal nagyobb értékű dolgokkal is. Rövidebb idő alatt akár!
  • bertino
    160 ezerert vetted ?
  • tviktor91
    Sárga ledes lett a 60gigás ps-em..egyem a drága sony szíííívét...
    160ezerért kaptam egy 3.5évig működő gépet
  • shaddam
    576-ot felejtsd el ha nem akarsz ugyanazért többszörös árat fizetni(4000ft az 1500ft-os kábelért). Konkrétan bicskanyitogató amit a ps3-mas játékokkal csinálnak.
  • Seth
    Bemész bármelyik híradástechnikai üzletbe vagy tv szervizbe és kapsz 1500 körül
  • zsolt515
    Oké köszi!
    Ha vki Győri ezen a forumon az segíthetne h 576-ban van HDMI és mennyiért...nem akarok rendelni ha jó árban van...