89387
PlayStation3
-
Kane85 #79289 Mondjuk amihez nagyon kellene az a GT5! De azt valamiért nem engedi átmásolni. Mert már benne van egy 400óra játékom... -
#79288 Mentéseket pendrivera kirakva vissza tudod tenni a új accounthoz, de csak bizonyos játékoknál, amik ezt engedik. A trófeákat buktad. -
Kane85 #79287 hmm... semmilyen megoldás nem létezik rá? Mert csináltam egy új Accuntot, mert az előző magyar címre lett! -
#79286 Sehogy. -
Kane85 #79285 Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy egy új felhasználói névre hogyan tudnám átmásolni a trófeáimat, mentéseimet, stb? Előre is köszönöm!
-
#79284 Hát a játékok alapból nem HD-ban futnak (csak igen kevés hanem 1280 as felbontás körül) de ha jól értem a te képed eennél is rosszabb. Nem lehet monitor/kábellel valami ? Esetleg még azt is megpróbálhatnád, hogy nyomsz alaphelyzetbe állítod a ps3-at és az első bekapcsolásnál akkor felismeri majd a tv-t és beállítja magát :) -
mikiking #79283 Sziasztok. Full HD TV-n HDMI kábellal bekapcsolom a ps3-at, a menüben szép tükörtiszta ,látni hogy full HD felbontás. Az is van beállitva egyébként. Játékon belül viszont (crysis 2 , Fifa 11, Tekken 6) elég ronda,mintha leesne teljesen a felbontás legkisebbre. Megnyomom a középső gombot bejön a menü,és elég kockás,szóval látni,hogy teljesen más felbontás van olyankor. Mit lehetne tenni ??? Eddig nem volt ilyen,most pár napja vettem észre ezt csak. Ha játk közbe be akarom állitani a felbontást,akkor ki kell lépni a játékból szóval nemtudok mit csinálni. Bevan állitva egyébként a Full hd felbontás -
#79282 Meg a Dead Space Extraction és a Time Crisis 4... bár ezeknél a navi kontrollert nem használod szerintem, mert railshooter-ek. -
#79281 meg a socom 4 -
#79280 lehet laikus kerdes kovetkezik:
ezzel perpill meg csak a killzone3 jatszhato... ?
koszi, aki valaszol. -
#79279 kb annyi kell a rdr-hez mint a gta-hoz. ha a gta-t megértetted akkor a rdr-el se lesz semmi problémád. -
#79278 Üdv!
Red Dead Redemption-hoz mennyire kell az angol nyelv? Annyira mint a GTA IV-hez vay jobban...mert GTA-val játszottam és nem volt akadáj a nyelv...Red Dead meg nagyon jó játéknak tűnik és megszeretném venni...:D -
#79277 tv-n mute gomb? -
#79276 hello! lenne még egy kérdésem azokhoz akik letöltötték a paradise city -t. HOGYAN KELL KIKAPCSOLNI A ZENÉT? kicsit már uncsi -
#79275 kösz a válaszokat -
#79274 Annyit azért még segítsünk a kollégának, hogy magyar bankkártyával tud fizetni és forintban vonják le. -
Prof William #79273 Ps2- Persona 3-4. Sztem a 4- jobb.
Ps3 - Walkyria Cronicles. Nem az klasszikus rpg-inkább ilyen klaszikus UFO-t idéző csapatalapú körökre osztott játék de nem fogod megbánni az tuti. -
Papesz #79272 Ingyenes, Európában bárhová.
Angol webshopok, tehát a Gazdálkodj okosan bankjegyei vélhetően nem jók. -
EnxTheOne #79271 Sziasztok, lenne egy eléggé láma kérdésem. :D
Melyek a must have játékok (föleg nyugati és jrpg, de akármilyes stilusu) játék ps2re és ps3ra? (ps2nél csak az rpg érdekel :) -
#79270 Jaham.
-
gyualmighty #79269 en ugy hallottam h nem,de nem vok benne biztos...de erre mindig van google -
#79268 ingyenes a házhozszállítás bárhova az országba? illetve milyen pénzbe kell fizetni? -
Papesz #79267 The Hut
Zavvi
Mindegy melyikről rendelsz, ugyanaz az anyacég. -
#79266 Köszi szépen! és tudnál vmi oldalt mondani ami korrekt is és nincs szálitási költsége? Asszony rágerjedt a Bigplanet, Alice, Ironfist polokra és hát ilyenkor nem nagyon lehet mit tenni:) -
Csokis #79265 Nem szállítanak Magyarországra. -
#79264 hello. Play.com-rol megbizhato a rendelés? Olyasmi mint a zavvi? -
#79263 Ha valkinek még gondja lenne a magyar account jelszócseréjével, akkor próbálja ezt -
#79262 Persze értem én, hogy egyszerűbb szerkezet meg hasonlók :-) Amúgy az a baj amit fentebb is írtál, h új termékeknél, pláne ilyeneknél nagyon kell vigyázni... Belegondolva nem is emléxem egy olyan konzolra se, melynek bevezetése simán ment volna.... Ps1-nél meg még túl fiatal voltam, h ilyenekkel foglalkozzak :D De ugye PS2nél is volt hiba PS3nál is volt nem egy, Ha jól emléxem eleinte a fat pspkkel is volt valami, az xbox és a 360 se épp a zökkenőmentességéről lett híres. :-)
Mindenesetre örülök h legalább javítani javítanak, csak sokkal jobb lenne egy olyan termék amit egyszer összeraknak, és helósziajátsz vele életed végéig boldogan :-) (((de legalább egy 10 évig))) -
#79261 Így van, minden széria elején nagy a kockázat, a következő revíziós Slimek amik maj most jönnek, szintén egyre jobban fogják bírni. -
Prof William #79260 A 60 gigások azt hiszem sokkal érzékenyebbek voltak erre. Lehet hogy a legújabb slimek már tovább bírják. Bár az enyém ( slim ) még kb csak másfél éve van meg de eddig minden ok. -
#79259 Nem. Az van amit kapsz a firmwareben. -
zoli0415 #79258 Hello!
Lehet hogy hülye kérdés de ps3-mon lehet frissíteni az adobe flash player-t? -
#79257 Azok is hullottak, mint a legyek olvasófej hibával az első időkben, csakúgy, mint a PS2-k.
És bonyolultságukat tekitve sem összehasonlíthatóak.
-
#79256 Sajnos azok az idők elmúltak, ahol veszel valamit, és ha vigyázol rá nagyon sokáig jó... A Sonynál is ... Nézzük meg nekem ott a régi PS1-em még most is megvan, és még most is működik :-) pedig már több mint 10 éves a kicsike :-) -
#79255 Így megy ez sokkal-sokkal nagyobb értékű dolgokkal is. Rövidebb idő alatt akár! -
#79254 160 ezerert vetted ? -
#79253 Sárga ledes lett a 60gigás ps-em..egyem a drága sony szíííívét...
160ezerért kaptam egy 3.5évig működő gépet -
#79252 576-ot felejtsd el ha nem akarsz ugyanazért többszörös árat fizetni(4000ft az 1500ft-os kábelért). Konkrétan bicskanyitogató amit a ps3-mas játékokkal csinálnak. -
#79251 Bemész bármelyik híradástechnikai üzletbe vagy tv szervizbe és kapsz 1500 körül -
#79250 Oké köszi!
Ha vki Győri ezen a forumon az segíthetne h 576-ban van HDMI és mennyiért...nem akarok rendelni ha jó árban van...