89387
PlayStation3
  • Fidolorous
    RDRhez se árt, rengeteg beszélgetés van abban is....
  • ToM1113
    Uncharted eddigi részeit nézve ha nem érdekel a történet csak mész és csinálod a küldiket akkor semmi se kell szinte hozzá.

Ha érdekel a történet, ami ajánlott azért ha már játszol vele, akkor közepes szintű angol tudás bőven elég hozzá sztem.
  • ViniSoundz
    nekem 3-ig van plusom. akkor holnao meg hetfon nem tudok jatszani u3-at? tudja ezt valaki, vagy csak talalgat mindenki?
  • zsolt515
    Ma néztem az előrendeléseket...:D
    Idén sztem nálam ezek lesznek a befutók...

F1 2011 Megjelenés: 2011.09.23.
    Assassin's Creed: Revelations Megjelenés: 2011.11.15. ehhez is kell az előző rész?
    Need for Speed The Run Megjelenés: 2011.11.17.
    Uncharted 3: Drake's Deception Megjelenés: 2011.11.04. ehhez az angol mennyire kell?
    esetleg még RDR amit már rég meg akarok venni...:D
  • lowdog
    sziasztok
    ha van itt aki nyomja a brutal legend-et, kuldjon egy priviatot
    koszi
  • TDC Geronimo
    De
  • Banyapapa
    Nekem az inditásakor irta jön update,ok,és ujraindult a gép.

De nem foglalkoztam vele,mert töröltem is a demot,elég volt 1 menet belöle.
  • ToM1113
    Nektek nem indul újra a ps3 amikor ki akartok lépni az UC3 bétából?

Nekem rendszerint kilépéskor csipog hármat és újra indul.
  • Papesz
    Ezt értem, csak arra céloztam, hogy jelenleg gyakorlatilag nincs olyan felhasználóréteg, akinek várnia kell jövő keddig.
  • LeventeV
    de ha lejár a plus-od még jövő kedd előtt akkor elméletileg nem használhatod majd a bétát csak jövő kedd után.
  • Papesz
    Na ja, csak már tegnap óta elérhető a beta.
  • LeventeV
    de van akinek lejár a héten.
  • Papesz
    Tulajdonképpen most is hozzáférhet bárki, mert ingyen van a Plus szolgáltatás.
  • LeventeV
    de erről nem tudok konkrét infóval szolgálni. ez csak feltételezés abból a tényből kiindulva, hogy a plus megszűnésével bukod az ingyen játékot. csak itt ugye jövőhét keddtől bárki hozzáférhet majd a bétához.
  • LeventeV
    elméletileg ha jövőhét keddig lejár a plus akkor nem lesz lehetőséged használni majd csak kedd után amikor a normál userek is hozzáférhetnek.
  • Gideon Wieth
    Én is már alig várom a bétát... kérdésem viszont, h ha lejár a plus akkor játszhatok tovább, mert asszem pont úgy áll majd le h a free userek is megkapják az UC3-at :-)
  • ToM1113
    UC3 Beta holnap biztosan ki lesz próbálva.. :)
  • LeventeV
    leszedheted a Burnout Paradise-t és játszhatsz vele 1 hónapig ingyen. emellett kapsz pár avatart és kedvezményt témákra. de szerintem a most megjelenő Uncharted 3 Beta a legjobb dolog amit megkapsz. ezenfelül ha találsz valami játékot ami tetszik neked és van rá kedvezmény akkor olcsóbban megveheted és a plus lejárta után is szabadon használhatod.
  • ToM1113
    Különben jelenleg mi olyan van amit a plus segítségével érdemes letölteni és kihasználni hogy 30 nap free van?

Nem vártam tovább mivel úgy hallottam hogy 3.-a fele már nem lehet majd aktiválni.
  • ToM1113
    köszönöm.
  • LeventeV
    ma éjjel vagy holnap délelőtt. amikor frissítik a store-t.
  • ToM1113
    Üdv!

Most aktiváltam a PSN Plus-t és érdeklődni szeretnék hogy az Uncharted 3 beta hol és mikortól elérhető? mert USa store-n nem találtam...
  • Gabesz911
    Szia! Akkor megnyugodtam hogy egyenlőre nem kell másik tv.-t vennem! Amúgy köszi a választ! De mit értessz SD alatt? Mert nem értem!
    Üdv: Gabesz
  • Norbertó13
    Hali én 2 évig egy sima JVC SD televízión játszottam vele. Tökéletesen megfelelt! Igaz mostmár van egy full HD-s tv-nk amin meg kell hagyni, hogy gyönyörű a kép. De néha felesleges, hiszen a játékok nagy részét nem 1080 képpontba írják, hanem csak 720-ba. A ps3 vagy akár a box, igazán hd tv.n az igazi. De ezért külön felesleges új tvt vásárolnod. De ha van egy HDCP-s monitorod akkor arra nyugodtan rákötheted a ps-t.

u.i.: a sárga valószínüleg sima videó ki/bemenet, a fehér....az meg lehet hangkimenet egy pirossal együtt:)
    Üdv!
  • Gabesz911
    Sziasztok! Most szeretnék venni egy Ps3-at! Csak gondoltam ogy előtte kérdezek valamit tőletek! Muszáj a ps 3-hoz egy jobb tv.-re szert tennem? Nekem egy régebbi Sony tv.-m van ami 50-60 Hz.-re képes mert rajta van! És hátul tudok beledugni sárga meg fehér csatlakozót! ocs de nem vagyok egy műszaki zseni! Kérlek írjatok valami bíztatót!
    Üdv: Gabesz
  • Jimanszky
    Szevasztok!
    Hejj de rég jártam erre, biztos sok új tag van már :)
    Egy olyan kérdésem lenne h még mindig a PS3 mediaserver a legjobb szerver progi?
  • Gideon Wieth
    CFW de garancia még él ? hogy is van ez ? :D
  • lac14
    Lenne egy eladó 160Gb-os Playstation 3-am Kmeaw CFW-vel kihasználatlanság miatt.(viszi a másolt játékokat)
    A gépet tavaly novemberben vásároltam, tehát még van rá gari.
    Amik hozzá vannak:
    -eredeti doboz, papírok, tápkábel, videókábel + ajándék hdmi kábel
    -2 db eredeti kontroller
    -2 db eredeti játék: Resistance 1, LittleBigPlanet + pár játék a merevlemezen
    Csere is érdekel hasonló értékű műszaki cuccra!
    Szekszárdi vagyok, de posta játszik!
    Irányár: 67ezer HuF
    Érdeklődni: [email protected]
  • Fidolorous
    Nálam a pc-s Logitech gamepad is működött.
  • Gideon Wieth
    Nem tudja valaki véletlen, hogy vezetékes PS2 BIGBEN kontroller működik-e ps3al ? Ha nem USB-s a csati vége akkor bocsi a hülye kérdésért, csak van egy fölös raktáron nálunk, és ha működik akkor nekem tök ideális lenne ha multizni akarok valakivel :)
  • DanielT
    Lehetett, de ott is bőven volt korlátozás, hogy milyen erőforrásokat érhetett el a Linux. Egy fos volt lényegében.
  • Gideon Wieth
    Csak kíváncsiságból, amikor Linux volt lehetett egyéni programokat telepíteni a Linux rendszerre??? Kimaradtam abból a mókából, azért kérdezem :-)
  • DanielT
    Felháborítóan hülye kérdés valóban. SEMMI egyénit nem tudsz rátenni. Ez nem pécé.
  • zoli0415
    Lehet megint hülye kérdés de az érdekelne hogy Veetle lejátszót lehet telepíteni ps3-ra? Mert megyek balaton-ra és jó lenne meccset nézni rajta.
  • Kane85
    Ja, király! Akkor nem ver a víz...
  • Seth
    De, a letöltött cuccok mindegyik account-on jók
  • Kane85
    Mondjuk annyira nem fontos, csak mondjuk pl.:a Mortalhoz jönnek az új dolgok és ha letöltöm a másik accountra, akkor a magyar accounton nem adja be a dolgokat...
  • Akey
    Vagyis kis trükközéssel le lehet cserélni a jelszót. Aki még nem esett túl a dolgon annak itt a link .
  • Akey
    És miért nem jó neked a magyar account? A jelszócsere már működik, szóval az nem lehet akadály.
  • DanielT
    Na azt speciel szintén buktad, direkt nem engedi másolni.