89387
PlayStation3
-
Fidolorous #79329 RDRhez se árt, rengeteg beszélgetés van abban is.... -
ToM1113 #79328 Uncharted eddigi részeit nézve ha nem érdekel a történet csak mész és csinálod a küldiket akkor semmi se kell szinte hozzá.
Ha érdekel a történet, ami ajánlott azért ha már játszol vele, akkor közepes szintű angol tudás bőven elég hozzá sztem. -
#79327 nekem 3-ig van plusom. akkor holnao meg hetfon nem tudok jatszani u3-at? tudja ezt valaki, vagy csak talalgat mindenki? -
#79326 Ma néztem az előrendeléseket...:D
Idén sztem nálam ezek lesznek a befutók...
F1 2011 Megjelenés: 2011.09.23.
Assassin's Creed: Revelations Megjelenés: 2011.11.15. ehhez is kell az előző rész?
Need for Speed The Run Megjelenés: 2011.11.17.
Uncharted 3: Drake's Deception Megjelenés: 2011.11.04. ehhez az angol mennyire kell?
esetleg még RDR amit már rég meg akarok venni...:D -
lowdog #79325 sziasztok
ha van itt aki nyomja a brutal legend-et, kuldjon egy priviatot
koszi -
#79324 De -
#79323 Nekem az inditásakor irta jön update,ok,és ujraindult a gép.
De nem foglalkoztam vele,mert töröltem is a demot,elég volt 1 menet belöle. -
ToM1113 #79322 Nektek nem indul újra a ps3 amikor ki akartok lépni az UC3 bétából?
Nekem rendszerint kilépéskor csipog hármat és újra indul.
-
Papesz #79321 Ezt értem, csak arra céloztam, hogy jelenleg gyakorlatilag nincs olyan felhasználóréteg, akinek várnia kell jövő keddig. -
#79320 de ha lejár a plus-od még jövő kedd előtt akkor elméletileg nem használhatod majd a bétát csak jövő kedd után. -
Papesz #79319 Na ja, csak már tegnap óta elérhető a beta. -
#79318 de van akinek lejár a héten. -
Papesz #79317 Tulajdonképpen most is hozzáférhet bárki, mert ingyen van a Plus szolgáltatás. -
#79316 de erről nem tudok konkrét infóval szolgálni. ez csak feltételezés abból a tényből kiindulva, hogy a plus megszűnésével bukod az ingyen játékot. csak itt ugye jövőhét keddtől bárki hozzáférhet majd a bétához. -
#79315 elméletileg ha jövőhét keddig lejár a plus akkor nem lesz lehetőséged használni majd csak kedd után amikor a normál userek is hozzáférhetnek. -
#79314 Én is már alig várom a bétát... kérdésem viszont, h ha lejár a plus akkor játszhatok tovább, mert asszem pont úgy áll majd le h a free userek is megkapják az UC3-at :-) -
ToM1113 #79313 UC3 Beta holnap biztosan ki lesz próbálva.. :) -
#79312 leszedheted a Burnout Paradise-t és játszhatsz vele 1 hónapig ingyen. emellett kapsz pár avatart és kedvezményt témákra. de szerintem a most megjelenő Uncharted 3 Beta a legjobb dolog amit megkapsz. ezenfelül ha találsz valami játékot ami tetszik neked és van rá kedvezmény akkor olcsóbban megveheted és a plus lejárta után is szabadon használhatod. -
ToM1113 #79311 Különben jelenleg mi olyan van amit a plus segítségével érdemes letölteni és kihasználni hogy 30 nap free van?
Nem vártam tovább mivel úgy hallottam hogy 3.-a fele már nem lehet majd aktiválni. -
ToM1113 #79310 köszönöm. -
#79309 ma éjjel vagy holnap délelőtt. amikor frissítik a store-t. -
ToM1113 #79308 Üdv!
Most aktiváltam a PSN Plus-t és érdeklődni szeretnék hogy az Uncharted 3 beta hol és mikortól elérhető? mert USa store-n nem találtam... -
Gabesz911 #79307 Szia! Akkor megnyugodtam hogy egyenlőre nem kell másik tv.-t vennem! Amúgy köszi a választ! De mit értessz SD alatt? Mert nem értem!
Üdv: Gabesz -
Norbertó13 #79306 Hali én 2 évig egy sima JVC SD televízión játszottam vele. Tökéletesen megfelelt! Igaz mostmár van egy full HD-s tv-nk amin meg kell hagyni, hogy gyönyörű a kép. De néha felesleges, hiszen a játékok nagy részét nem 1080 képpontba írják, hanem csak 720-ba. A ps3 vagy akár a box, igazán hd tv.n az igazi. De ezért külön felesleges új tvt vásárolnod. De ha van egy HDCP-s monitorod akkor arra nyugodtan rákötheted a ps-t.
u.i.: a sárga valószínüleg sima videó ki/bemenet, a fehér....az meg lehet hangkimenet egy pirossal együtt:)
Üdv! -
Gabesz911 #79305 Sziasztok! Most szeretnék venni egy Ps3-at! Csak gondoltam ogy előtte kérdezek valamit tőletek! Muszáj a ps 3-hoz egy jobb tv.-re szert tennem? Nekem egy régebbi Sony tv.-m van ami 50-60 Hz.-re képes mert rajta van! És hátul tudok beledugni sárga meg fehér csatlakozót! ocs de nem vagyok egy műszaki zseni! Kérlek írjatok valami bíztatót!
Üdv: Gabesz -
Jimanszky #79304 Szevasztok!
Hejj de rég jártam erre, biztos sok új tag van már :)
Egy olyan kérdésem lenne h még mindig a PS3 mediaserver a legjobb szerver progi? -
#79303 CFW de garancia még él ? hogy is van ez ? :D -
lac14 #79302 Lenne egy eladó 160Gb-os Playstation 3-am Kmeaw CFW-vel kihasználatlanság miatt.(viszi a másolt játékokat)
A gépet tavaly novemberben vásároltam, tehát még van rá gari.
Amik hozzá vannak:
-eredeti doboz, papírok, tápkábel, videókábel + ajándék hdmi kábel
-2 db eredeti kontroller
-2 db eredeti játék: Resistance 1, LittleBigPlanet + pár játék a merevlemezen
Csere is érdekel hasonló értékű műszaki cuccra!
Szekszárdi vagyok, de posta játszik!
Irányár: 67ezer HuF
Érdeklődni: [email protected] -
Fidolorous #79301 Nálam a pc-s Logitech gamepad is működött. -
#79300 Nem tudja valaki véletlen, hogy vezetékes PS2 BIGBEN kontroller működik-e ps3al ? Ha nem USB-s a csati vége akkor bocsi a hülye kérdésért, csak van egy fölös raktáron nálunk, és ha működik akkor nekem tök ideális lenne ha multizni akarok valakivel :) -
#79299 Lehetett, de ott is bőven volt korlátozás, hogy milyen erőforrásokat érhetett el a Linux. Egy fos volt lényegében. -
#79298 Csak kíváncsiságból, amikor Linux volt lehetett egyéni programokat telepíteni a Linux rendszerre??? Kimaradtam abból a mókából, azért kérdezem :-) -
#79297 Felháborítóan hülye kérdés valóban. SEMMI egyénit nem tudsz rátenni. Ez nem pécé. -
zoli0415 #79296 Lehet megint hülye kérdés de az érdekelne hogy Veetle lejátszót lehet telepíteni ps3-ra? Mert megyek balaton-ra és jó lenne meccset nézni rajta. -
Kane85 #79295 Ja, király! Akkor nem ver a víz... -
#79294 De, a letöltött cuccok mindegyik account-on jók -
Kane85 #79293 Mondjuk annyira nem fontos, csak mondjuk pl.:a Mortalhoz jönnek az új dolgok és ha letöltöm a másik accountra, akkor a magyar accounton nem adja be a dolgokat... -
Akey #79292 Vagyis kis trükközéssel le lehet cserélni a jelszót. Aki még nem esett túl a dolgon annak itt a link . -
Akey #79291 És miért nem jó neked a magyar account? A jelszócsere már működik, szóval az nem lehet akadály. -
#79290 Na azt speciel szintén buktad, direkt nem engedi másolni.