PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használt gépet meg én sem vennék. Ki tudja mennyit volt nyúzva, hogy használták, mennyire tudott jól hûteni, amikor szüksége volt rá, etc. Persze, ha ismerõs, és világos a gép elõélete, az más.
De azért az 1 év gari szerintem kellemes dolog.
G.
Nem azért érdekel, mert szeretnék élni vele. Egyszerûen csak kíváncsi vagyok.
G.
Nem nyomnám fél napokat a játékot szóval nekem akkor felejtõs lesz a törés😊
Grand turismo 5 lesz elõször meg nba
aztán majd meglátjuk, még ismerkedem csak a dologgal.
!Forza Ferrari!
Egyedül a játékoknál jó ez mert azokat lényegesen nehezebb elrontani mint egy ps3-at.
A használt gamékkel nincs baj sztem. Én már elég sok alkalommal vettem és mindig tökéletes karcmentes állapotban voltak. Persze meg kell nézni hogy mit veszel.
A törés meg... Ha nem vagy nagy PS3-fan aki az eddig kijött összes gaméval játszani akar napi 12 órát és nem akarsz multit akkor szerintem hanyagold. Elég sok jó játék van már jó árban valamint használtan amivel sokáig el lehet venni... Ha meg új címekre fáj a fogad akkor is 2-3 havonta meg lehet venni egy olyat még ha nem is vet fel a pénz.
járt már így valaki? javítják valahol? vagy próbáljam otthon én szétszedni? régebben a ps2 korszakban haverommal profi kontroller javítók voltunk, bár akkor mindig az r1, r2, l1, l2 gombokkal volt a gond, nem az analóggal.
level 18 playstation gamer.
azt meg nem is értem mioért mondod hogy a mediamarkt rendben van az árakkal 😄D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Most készülök TV-t venni. Alapjáraton PS3 mellé kéne, és az lenne a kérdésem, hogy ti melyiket ajánljátok a 3 közül amit kinéztem.
1.: Sony Bravia 40" LCD TNT HD
2.: Samsung 40" LCD HD
3.: LG 50" Plasma HD
Szóval mi a vélemény, ha fõként játékra kell?
Papesz
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Papesz
még1 kérdés bár lehet lesz még: 😄
mekkora tárhellyel érdemes megvenni?
!Forza Ferrari!
ha aveszek ps3 at használtan, mirek ell odafigyelni nagyon?
vannak buktatói a dolognak?típushiba ilyesmi?
!Forza Ferrari!
Tévét vegyél valamit, ahogy lentebb ajánlottam, a monitornak teljesen más a képi élménye, mert másra is tervezik.
Ezek a videók ugyan a játékból vannak, de ráeresztettek utólag jópár szûrõt, amitõl hibátlan, tökéletesen éles és recementes lett a végeredmény.
Be fogsz sz@rni, úgy néz ki a játék is, csak megfelelõ képméretet megfelelõ távolságról kell nézni.
tehát egy LCD full hd monitorral, megkapom azt a képminõséget ami a videón van?
!Forza Ferrari!
Szóval szerintem nagyon nem lehet mellényúlni. Én egy középkategóriás 42 colos Sony Braviat vettem, és szerintem nagyon jó, vegyél ilyet 😊 De szinte mindenki ezt mondja a sajátjáról. Nem érdemes heteket vacakolni vele. Ha nem 80 ezer forint és 100 centi fölöti fullHD, akkor nagyon rossz már nem lehet 😊 Én ezt a LED dolgot nem erõltetném, mert -ha jól tudom- drágábbak, mint az LCD, viszont az LCD-vel meg szerintem nincs igazán probléma (max nagyon felfújt dolgok vannak, mint clouding meg banding, meg ilyenek)
Természetesen HDMI input kell rá, de az lesz is rajta.
Én még a válaszidõktõl paráztam, de mivel egyik TV-nél sem lehetett megbízható adatokat találni, ezért megvettem azt, ami tetszett, és végül nem is volt vele gond.
olyan lcd tv-t akarok ami géphez is jó.
Grand turismo 5 öt tuti megveszem, lenyûgözött a látvány, gondolom vezetni is jó.
!Forza Ferrari!
2: monitort? semmilyet. minimum 42 colos LCD TV-t. Full HD jatek miatt nem kell, de egyeb okokbol (pl BluRay, fullHD adas) jol johet
3: tores? Latod ezt itt felul? "WAREZ = azonnali BAN!". Egyebkent meg torni nem lehet, csak betonon. Ha warez kell, ott a PC vagy az X. Amugy meg ha sporolni akarsz, vagy csoro vagy, akkor vegyel hasznaltan jatekot fele annyiert.
(amugy meg 5 eve SW fejlesztessel foglalkozom, es kurvara ruhellem, hogy kapasbol ingyen kell a cucc, amit esetleg 100-200 ember evekig fejlesztett)
Monitort felejtsd el, egy olcsóbb LCD tv-vel 10x jobban jársz.
közeljövõben akarok venni ps3at.
eddig még nem volt konzolom soha, gép mellé lenne.
Milyen monitort érdemes venni, hogy ki is nézzen valahogy a dolog?
ez pl?
Törés a géphez vagy ilyesmi hogy mûködik?
Sorry ha hülyeségeket kérdeztem de ez van, nem vágom a témát😊
!Forza Ferrari!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ma vettem meg. Kissé zavart hogy nincsen tréning mód de a gép ellen jól be lehet tanulni a kombinációkat bár még nagyon az elején vagyok a dolognak.
Mellesleg a ellen-jutsu sztem nagyon nehéz (bár még csak másfél órát vittem) pont akkor nyomi a R/L 2-t amikor megütnek. ez eddig csak párszor sikerült. Furcsa hogy online csatában ezt pl egy ütéssorozat közben is meg tudják csinálni. Nekem eddig sosem sikerült közben... Mi lehet a titka?
Online mód. Nagyon élvezetes bár az eddigi mind a 4 csatát elvesztettem még a velem egyszintûek ellen is. hiába no be kell gyakorolni a dolgot... 😊
A Sztori módban tetszik hogy tényleg SZTORI szóval nem csak jönnek a csaták egymás után hanem lehet mászkálni, feladatokat megoldani stb... - Ezerszer jobb mint a klasszikus "jönnek az ellenfelek egymás után és fél óra alatt már vége is 1 karakterrel."
A sztori csaták (A demóbeli csengõharc valamint azt követõ 2 csatát vittem eddig) elképesztõen hangulatosak mintha egy animés harcot néznék csak kihagyva az idegesítõ idõhúzásos, emózós, visszaemlékezõs, szájkaratézós részeket. ÉS azt ezt követõk valószínûleg csak jobbak lesznek. 😊 A Pain harc biztosan epic lesz.
A Narutot anno asszem vagy 50 részt láttam és nem igazán érdekel se anime se a manga (bár azt a het i2 percet rászánom hogy átfussam) de a játék szerintem egy nem Naruto-fan szemében is megállja a helyét.
Mindent egybevetve eddig 10/10 a játék.