PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

használt játékokat már én is vettem. Sõt, elõnyben is részesítem, mert féláron hozzá lehet jutni. Van erre egy jó kis oldal.

Használt gépet meg én sem vennék. Ki tudja mennyit volt nyúzva, hogy használták, mennyire tudott jól hûteni, amikor szüksége volt rá, etc. Persze, ha ismerõs, és világos a gép elõélete, az más.
De azért az 1 év gari szerintem kellemes dolog.

G.

egyébként milyen törésrõl beszéltek? Arról, amit a következõ firmware update-tel a Sony már orvosolt is? Vagy van valami újabb.
Nem azért érdekel, mert szeretnék élni vele. Egyszerûen csak kíváncsi vagyok.

G.

oneal1
miért nem vennél használtan?

Nem nyomnám fél napokat a játékot szóval nekem akkor felejtõs lesz a törés😊

Grand turismo 5 lesz elõször meg nba
aztán majd meglátjuk, még ismerkedem csak a dologgal.

!Forza Ferrari!

Én nem ajánlanám a használt ps3-at.

Egyedül a játékoknál jó ez mert azokat lényegesen nehezebb elrontani mint egy ps3-at.

A használt gamékkel nincs baj sztem. Én már elég sok alkalommal vettem és mindig tökéletes karcmentes állapotban voltak. Persze meg kell nézni hogy mit veszel.

A törés meg... Ha nem vagy nagy PS3-fan aki az eddig kijött összes gaméval játszani akar napi 12 órát és nem akarsz multit akkor szerintem hanyagold. Elég sok jó játék van már jó árban valamint használtan amivel sokáig el lehet venni... Ha meg új címekre fáj a fogad akkor is 2-3 havonta meg lehet venni egy olyat még ha nem is vet fel a pénz.
tegnap forma1 közben az egyik kanyarban beragadt az analóg kar. visszaugrasztottam a helyére, de azóta állandóan beragad balra.
járt már így valaki? javítják valahol? vagy próbáljam otthon én szétszedni? régebben a ps2 korszakban haverommal profi kontroller javítók voltunk, bár akkor mindig az r1, r2, l1, l2 gombokkal volt a gond, nem az analóggal.

level 18 playstation gamer.

Tikal
talán a városában is vannak ps3 tulajok....

azt meg nem is értem mioért mondod hogy a mediamarkt rendben van az árakkal 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gideon Wieth
Én látatlanba is samsungot :-) LG-krõl sok jót nem hallottam, a másikat meg nem is ismerem :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Hát nem tudom, én a használ gameimmel is teljesen megvagyok elégedve és több ezer pénzt spóroltam vele... Viszont tény, hogy console cornernél legközelebb nem veszek semmit... Négy játékból mind a négynél lenyúlták a guide bookot, és mikor rákérdeztem, ,, Hát az nincs! " válasz fogadott... Jelzem eredeti .... Egyáltalán mi a tökömért bontják fel??? Red dead volt az egyetlen ami nem volt felbontva, gondolom az is azért mert akkor érkezett...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Sziasztok!

Most készülök TV-t venni. Alapjáraton PS3 mellé kéne, és az lenne a kérdésem, hogy ti melyiket ajánljátok a 3 közül amit kinéztem.
1.: Sony Bravia 40" LCD TNT HD
2.: Samsung 40" LCD HD
3.: LG 50" Plasma HD
Szóval mi a vélemény, ha fõként játékra kell?
ha van kedved szarozni a kiskunpusztalapujtarcsai playstation 3 tulajokkal a postai utánvétellel, és az esetleges átbaszásokkal, amire akár a balkánon van esély, hogy elõfordulhat; a nevetséges media marktnál magasabb árakkal, akkor hajrá, személyes vélemény volt, hogy nem éri meg a 35 Ft különbség ennyit.

Semmi, lásd alább.

Papesz

Tikal
semmi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Semmi, a legjobb/legolcsóbb megoldás, csak Hefner úr egy elmebeteg, ne foglalkozz vele.
oneal1
mibaj a használt játékkal?

!Forza Ferrari!

Sztem új 160/320 GB-os modellt vegyél, már csak az élettartama miatt is.
törés van, az összes játék mûködik, kivéve az elmúlt hetekben megjelenteket, azokat speciális módon kell elindítani, macerás. ha nem nagyüzemben akarsz ráfüggeni a játékokra, és kell a multi, akkor felejtsd el szerintem. igazából egy hörcsög is fel tudja már törni, de mivel most veszel ps3-at, és rengeteg a lemaradásod, én a helyedben inkább a párezer ft-os platinumra mennék rá, használt játékot meg felejtsd el szerintem.

oneal1
áááhááá!
köszi a válaszokat!

!Forza Ferrari!

Tökmindegy, akkorára cseréled a winchestert, amekkorára akarod.

Papesz

Tikal
ha akarsz rajta tárolni filmeket fényképeket akkor a legnagyobbat, tárhelybõl sosem elég... mondjuk én tobbnyire streamelem rá a filmeket...játékok, mentések sok helyet nem foglalnak, ez ne legyen szempont..

oneal1
nincs valaki veszprém környéki? megnéznék egyet közelrõl😄

!Forza Ferrari!

oneal1
ok köszi!

még1 kérdés bár lehet lesz még: 😄
mekkora tárhellyel érdemes megvenni?

!Forza Ferrari!

Tikal
az elsõ gépek háza még fényes volt, sima, az ujabbak már mattak... slimet vegyél szerintem...

oneal1
mi az hogy fényes?😄

!Forza Ferrari!

DanielT
Ne a fényes fajtát vedd és nagy baj nem lehet. Típushiba nincs.
oneal1
rendben körülnézek, köszi!
ha aveszek ps3 at használtan, mirek ell odafigyelni nagyon?
vannak buktatói a dolognak?típushiba ilyesmi?

!Forza Ferrari!

DanielT
Ez sajnos kuka, már a képaránya sem stimmel. Ha monitort akarsz, akkor 1920x1080-as felbontású csak a megfelelõ, tévébõl pedig vagy szintén ez, vagy 1366x768-as.

Tévét vegyél valamit, ahogy lentebb ajánlottam, a monitornak teljesen más a képi élménye, mert másra is tervezik.
DanielT
Igen is, meg nem is 😊

Ezek a videók ugyan a játékból vannak, de ráeresztettek utólag jópár szûrõt, amitõl hibátlan, tökéletesen éles és recementes lett a végeredmény.

Be fogsz sz@rni, úgy néz ki a játék is, csak megfelelõ képméretet megfelelõ távolságról kell nézni.
Tikal
azt mindenképp 😊

oneal1
most egy samsung 223bw monitorom van, ebból nemtudom mit hozna ki egy ps3

!Forza Ferrari!

oneal1
pedig én ezt akarom kérdezni
tehát egy LCD full hd monitorral, megkapom azt a képminõséget ami a videón van?

!Forza Ferrari!

DanielT
HD capture kártyával. Gyors kereséssel 200 dollár körül mozog egy népszerû fajta.

Hai engem az érdekelne hogy hogy lehet gameplay-t felvenni hd-minöségben. elõre köszönöm.
Gideon Wieth
Miért ne vinném végig??? Most sikerült bejutnom Merylékhez a legelején ... :-) Igazság szerint rohadt lassan kell benne haladni meg odafigyelni, hogy mikor merre... Viszont jól sejtem, hogy több katona lett így a játékba??? Meg ami még feltûnt, hogy a másik sereg tagjai, akik a pmc-k ellen küzdenek, normalon nem bántottak álruha nélkül sem, kinnt a harctéren, most viszont igen :-)

Gideon Wieth
2233HD-s samsung MONITORON játszom, és kurva szép ez is :-) Szóval bármilyen ennél nagyobb tv-t veszel csak jobb lehet, rosszabb nem :-)

DanielT
Próbáld újra, mert nem ezt a videót akartad betenni szerintem. Így nincs értelme a kérdésnek.
nem is harapok 😊
Szóval szerintem nagyon nem lehet mellényúlni. Én egy középkategóriás 42 colos Sony Braviat vettem, és szerintem nagyon jó, vegyél ilyet 😊 De szinte mindenki ezt mondja a sajátjáról. Nem érdemes heteket vacakolni vele. Ha nem 80 ezer forint és 100 centi fölöti fullHD, akkor nagyon rossz már nem lehet 😊 Én ezt a LED dolgot nem erõltetném, mert -ha jól tudom- drágábbak, mint az LCD, viszont az LCD-vel meg szerintem nincs igazán probléma (max nagyon felfújt dolgok vannak, mint clouding meg banding, meg ilyenek)
Természetesen HDMI input kell rá, de az lesz is rajta.
Én még a válaszidõktõl paráztam, de mivel egyik TV-nél sem lehetett megbízható adatokat találni, ezért megvettem azt, ami tetszett, és végül nem is volt vele gond.

oneal1
és ha ilyen monitor tásul ps3 mellé akkor ilyen lesz a kép?

!Forza Ferrari!

DanielT
Valami Fullhd Samsung. Gondold át mennyit szánsz rá és vedd azt ami ebbe belefér. Minél nagyobb annál jobb, de konzol elé ne úgy ülj mintha monitor lenne, hanem tévé távolságból, minimum 2 méterre, akkor lesz megfelelõ a kép. Közelrõl moslék.
oneal1
milyet javasolsz?

!Forza Ferrari!

oneal1
kérdeztem csak, nem kell harapni😄

olyan lcd tv-t akarok ami géphez is jó.
Grand turismo 5 öt tuti megveszem, lenyûgözött a látvány, gondolom vezetni is jó.

!Forza Ferrari!

1: nagyon helyes, hogy veszel PS3-at 😊
2: monitort? semmilyet. minimum 42 colos LCD TV-t. Full HD jatek miatt nem kell, de egyeb okokbol (pl BluRay, fullHD adas) jol johet
3: tores? Latod ezt itt felul? "WAREZ = azonnali BAN!". Egyebkent meg torni nem lehet, csak betonon. Ha warez kell, ott a PC vagy az X. Amugy meg ha sporolni akarsz, vagy csoro vagy, akkor vegyel hasznaltan jatekot fele annyiert.

(amugy meg 5 eve SW fejlesztessel foglalkozom, es kurvara ruhellem, hogy kapasbol ingyen kell a cucc, amit esetleg 100-200 ember evekig fejlesztett)

deep
Törés? Miért akarod összetörni?<#idiota>

Monitort felejtsd el, egy olcsóbb LCD tv-vel 10x jobban jársz.
oneal1
hello

közeljövõben akarok venni ps3at.
eddig még nem volt konzolom soha, gép mellé lenne.
Milyen monitort érdemes venni, hogy ki is nézzen valahogy a dolog?
ez pl?
Törés a géphez vagy ilyesmi hogy mûködik?
Sorry ha hülyeségeket kérdeztem de ez van, nem vágom a témát😊

!Forza Ferrari!

DanielT
<#hehe>
Seth

PSN ID.: Beegabor

DanielT
Nem fogod.
Gideon Wieth
MGS 4 BIG Boss Extreme ( vagy mi a legnehezebb 😄 )) módon halál 😄 Lépéseimet meghallják.... Beszarok !!! 😄 Rohadt nehéz , de csak azért is végigviszem így 😄

LeventeV
meg csak annyit, hogy orulnek egy ilyen stilusu dbz jateknak. ezzel a maszkalos storyval ujraeleszthetnek a szeriat, mert mar nem ad semmi ujat, es a minoseg is romlik a budokai tenkaichi 3 ota.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
a naruto eleg szar mint anime, de a shippuuden jobb. a jatekot en is tervezem, csak sokallok annyit adni erte. ha kapok egy jo ajanlatot mint a Castlevanianal akkor megveszem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Naruto Ultimate Ninja Storm 2

Ma vettem meg. Kissé zavart hogy nincsen tréning mód de a gép ellen jól be lehet tanulni a kombinációkat bár még nagyon az elején vagyok a dolognak.

Mellesleg a ellen-jutsu sztem nagyon nehéz (bár még csak másfél órát vittem) pont akkor nyomi a R/L 2-t amikor megütnek. ez eddig csak párszor sikerült. Furcsa hogy online csatában ezt pl egy ütéssorozat közben is meg tudják csinálni. Nekem eddig sosem sikerült közben... Mi lehet a titka?

Online mód. Nagyon élvezetes bár az eddigi mind a 4 csatát elvesztettem még a velem egyszintûek ellen is. hiába no be kell gyakorolni a dolgot... 😊

A Sztori módban tetszik hogy tényleg SZTORI szóval nem csak jönnek a csaták egymás után hanem lehet mászkálni, feladatokat megoldani stb... - Ezerszer jobb mint a klasszikus "jönnek az ellenfelek egymás után és fél óra alatt már vége is 1 karakterrel."

A sztori csaták (A demóbeli csengõharc valamint azt követõ 2 csatát vittem eddig) elképesztõen hangulatosak mintha egy animés harcot néznék csak kihagyva az idegesítõ idõhúzásos, emózós, visszaemlékezõs, szájkaratézós részeket. ÉS azt ezt követõk valószínûleg csak jobbak lesznek. 😊 A Pain harc biztosan epic lesz.

A Narutot anno asszem vagy 50 részt láttam és nem igazán érdekel se anime se a manga (bár azt a het i2 percet rászánom hogy átfussam) de a játék szerintem egy nem Naruto-fan szemében is megállja a helyét.

Mindent egybevetve eddig 10/10 a játék.