89387
PlayStation3
-
#88425 Köszönöm szépen mindenkinek, meggyőzöm őket! :D
szerk.:
A PS+ az mennyibe kerül? Ez az? :D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.08.15. 14:35:00 -
#88424 Ha pedig még az eddigi jótanácsokhoz megengedsz még valamit: kerüljétek azt a boltot jó messzire, mert látszik, hogy fingjuk sincs az egészről :) -
TomStorm #88423 Vannak ingyenes játékok is PS store-ban aminek kell a nagyobb HDD.Szerintem 80GB a minimum ami kell de inkább 160.Ha meg befizetsz PS+ akkor még havonta lesz+1 játékod amit szintén le kell tölteni és ha olyan akkor lehet az a játék akár 20GB is vagy több.
Szóval miért ne raknál játékot a HDD-re ha már ingyen van? -
#88422 Hát nem éppen. Van olyan játék (pl GTA V, Splinter Cell Blacklist, Red Dead Redemption), ami 8 gigát is képes telepíteni HDD-re. Szüleidnek mondd meg, hogy 12 giga (amiből igazából 9 használható) semmire sem elég. Amúgy meg vegyetek használtan egy sima Slim PS3-at, 320-asat. Kb egy 12 gigás Super Slim árából kijön. -
#88421 Ha nem szoktál demót tölteni meg nem töltesz teljes játékokat akkor 99%-ban elég lehet a 12GB-os. -
#88420 Nem kell erre semmise. Az egyetlen dolog ami működik ezeken azok a railshooterek, de amúgy a wii az egész témakört csontig rágta. A sony nagyon jól tudta mi kell erre, hálisten meg is lépte: felszámolás, sóval behintés :) Az sem világos mi az istent akartak ezzel. Valszeg ők sem. -
#88419 Sziasztok, tudnátok egy kicsit segíteni?
Vennénk egy PS3at, de szüleim nem akarnak 500 gigásat venni, szerintük a 12 giga is elég, mivel az üzletben azt mondták neki, hogy ha nem raknánk rá a játékot a hdd-re, akkor nem telepít fel semmit..
Tehát...ha folyton a cd-vel baszakodnánk (lol, tiszta 2005), akkor a 12 gigára csak a mentések mennének, vagy hogy működik ez? -
#88418 Kinect Star Wars van, és jó nagy hulladék lett. -
TomStorm #88417 Én mondtam mi kellene rá,STAR WARS!De nincsen baccák meg csak ilyen lego-.-
Nem kellene túl bonyolítani SW játékot csak lennének benne jó csaták,űrharc(2 fagyival lehetne irányítani),lenne Trooper move gun-hoz aztán csempész a pisztolyhoz és ugye a fagyi fénykard:)
Arénák és full Multiplayer vagy CooP. -
#88416 Ja meg nyomtam azt a sportpakkot, nem tudom mi a neve, de annyira időelbaszás kategória volt, hogy ennyi erővel játszhatnék tapitelefonon is :) -
#88415 Én ezeket toltam move-al anno:
Dead Space extraction - óriási élmény imádtam. Letoltam vagy 3x.
Heavy Rain - semmivel nem jobb, mint kontrollerrel, sőt, talán kicsit rosszabb
Killzone3 - egynek elmegy, nem sokat tett hozzá a move
Socom4 - annyira rossz játék, hogy nem bírtam végigjátszani, pedig ehhez vettem a sharpshootert :D -
#88414 ilyenem volt -
Evoluti0N #88413 Jaj, de elveszitek még itt a végén a kedvemet az egésztől. :( -
#88412 a lényeg az új élmény + valamit visszakapsz a régi fénypisztolyos, játéktermi hangulatból + coopban a szokásos 2x szorzó az élményhez :)
én house of the dead overkillt nyomtam le haverral (2 fagyi, 2 pisztoly-forma-müanyagbaszás) és hatalmas buli volt
utána párszor lepörgött a Time Crisis: Razing Storm kampány mindenféle módokban, utána pedig ugyanezen játék másik módjában "partijátékszerűen" lehetett egymás ellen akár négyen versengeni (hány ellent lősz le adott pályákon, adott kombókkal, ésatöbbi) - nekem az egész move buliból ez tetszett a legjobban egyébként, ezért agyalok mai napig egy ujravásárláson.... -
TomStorm #88411 Aki "oktatna":) Fifa'14-be mivel online még sose játszottam focit csak haverokkal egy gépen akkor vegyen fel:StormTMS
Bár ha ugyanolyan online is mint simán akkor nem lehet gond.
Reggel néztem random meccseket,80ezer emberből volt online 4000.Nem is rossz.Persze nem mertem indítani egyet sem pedig már jó sok éve focizok de nem online aztán kifogok egy full profit aki rommá ver:DD -
TomStorm #88410 PS+ DC Universe ingyen DLC pakk!Most nem tudom hirtelen melyik de ad új Power-t is -
TomStorm #88409 Move Gun-t én se hiszem,hogy bevállalnék.Szerintem egy sima move starter használtan pár ezerért elég. -
#88408 Szerintem van ahol fizetnének érte, hogy vidd már el. Anno valami 13 környékén vettem, ha jól rémlik(amiből nagyon gyorsan lett 7-8) :(( -
#88407 Épp annyira pontos, mint a telefonokban lévő giroszkóp (vagy a kontrollerekben lévő giroszkóp). Semennyire. A világitós baszás kizárólag a távolság, és a tévé síkjára mért helyzet meghatározásához kell (azt is rohadt pontatlanul, lévén a kamera felbontása gyökkettő), ami neked releváns, az a döntés/forgatás. Ráadásul nincs bázispont. Vagyis van, de állandóan újrakalibrálódik.
Szóval pontatlan mint a k.élet egy egérhez képest(vagy egy kontrollerhez képest).
Amúgy szerintem rohadtul nem éri meg. Letolod azt a 4-5 játékot, ami tényleg okés, és többet nem veszed elő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.15. 10:30:41 -
Evoluti0N #88406 Bassza meg a nyuszi. Én meg itt azt gondoltam, hogy mivel itt van világító szerkentyű és nem a kezeddel irányítod, mint a Kinectet, ezért baromira pontos. Mindegy. Semmi se tántoríthat el attól, hogy vegyek egyet. Légyszi azért írjátok már le, hogy azért megéri venni egyet, mert tök jó élmény, meg minden. :D -
#88405 Nem, baromira nem pontos.. :D És a Kinect sem. Az egér még mindig 10-szer olyan pontos mint a Move meg a Kinect együtt. -
Evoluti0N #88404 Na! Ez nem túl biztató. :D Nem tök pontos, meg könnyen irányítható, meg minden a múv? Én valahogy úgy képzel(t)em el, hogy kb. olyan pontossággal lehet vele játszani, mint egy egérrel, vagy akár pontosabban. Mondjuk elsősorban az új élmény miatt akarok venni és csak második az überpontosság.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.15. 10:06:24 -
#88403 inkább a múvosokkal szemben nem, de majd meglátod ;)
totti: azt nem tudtam, h ennyire leestek az árak :) régen ez a horror kategória volt... -
Evoluti0N #88402 Tényleg. Az olyan FPS-ekben, amikben van Move támogatás és multiplayer is, ott a multiplayerben is lehet a Move-ot használni? Mert az úgy nem túl fair azokkal szemben, akiknek nincs Move-ja. -
#88401 "drága" puska manapság 3 k körül megy a boltokban -
Evoluti0N #88400 Egyébként az Eye-on mi a fenének lehet állítani a látószöget? Mindegyik Move-os játék elején, valamint a Move GYIK-nél is azt írja, hogy a legszélesebb szögre kell állítani. Akkor egyáltalán minek lehet állítani? :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.14. 18:54:54 -
Evoluti0N #88399 Pont a drága puskához jó a navi. Van rajta tartó a navihoz (alul a fehér rész; a képen is van egy benne) és így az olyan játékokat, amik nem rail shooterek, hanem FPS-ek, de támogatják a Move-ot (Killzone 3, Resistance 3, stb.) lehet úgy játszani, hogy mindkét kezeddel a puskát fogod. Ráadásul a nem FPS-ek esetében nyilván nem puskával fogok játszani és a navit kényelmesebb egy kézzel fogni, mint a dualshockot. -
#88398 Uristen, nemar nem jarsz utana?? -
#88397 En anno ket fagyit es ket pisztoly alaku tartot vettem, railshooterezni coopban.
Navi sztem felesleges, plane a draga puskaval. -
TomStorm #88396 Nincs sajnos.Azt nem tudom ezeket ki találja ki vagy csak le van ejtve nagy ívben a Magyar Store.
Én UK store-ban vettem régebben csak az accountom már sehol nincs:(Nem tudom az adatokat(emlékeztető meg ilyen szarságok) már és nem is deaktiváltam anno így ment a levesbe a 15 játékos acc
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.14. 16:49:00 -
Evoluti0N #88395 Ok. Majd beszámolok. Nyaralás, egyebek miatt csak valamikor szeptember vége felé veszem meg a cuccokat, szóval azért nem most rögtön lesz. :)
Egyébként még az elején, amikor a PS3-at vettem, megmondtam a haveroknak, öcséimnek, hogyha akarnak valamit együtt játszani, akkor szépen mindenki vesz magának egy kontrollert. Nem fogok csak most azért plusz pénzt költeni, hogy pár hetente, havonta eljöjjenek pár órát játszani. :P Persze senki se hajlandó venni, de aztán meg mindig megy a sírás részükről, amikor itt vannak, hogy nem tudunk co-op játékokat játszani, mert csak egy kontrollerem van. :D -
TomStorm #88394 Puskáról most viszont én kérnék beszámolót majd:)Eye kamerát azért sunyiba megtartottam az előző PS3-ból amit eladtam de pszt:D
Tehát egy puskát lehet bevállalok.. -
#88393 A hazai PSN leárazásoknak semmi köze nincs a külföldi akciókhoz? US storeban van mindenféle leárazás nálunk perpillanat csak 1 darab van.. -
TomStorm #88392 Egyébként itt a PS3 hibátlan,gyönyörű állapotban,mintha új lenne egy hajszálkarc nincs rajta.Ez a FAT mintha egy tükör lenne,csillog villog rajta minden fény:))
A Thrustmaster Scuderia kontroller egész jó.Kicsit tartottam tőle de kényelmes nekem sokkal kényelmesebb mint a DS3 és az analog karok iszonyat precízek rajta és az alsó ravaszok is.Crysis-t próbáltam vele nagyon komoly.Azért meglátszik,hogy drágább is..
Fifa '14 akinek van majd szóljon,mehetnek a meccsek:) -
Evoluti0N #88391 Csak tudod, hogy ennek mi lenne a folytatása. Jön az, hogy veszek még egyet, aztán jön a co-op, majd az olyan játékok, amik két fagyisak, de akkor már kéne négy fagyi, hogy együtt is lehessen két-két fagyival játszani. :D Egyelőre mindenféleképp maradok az egy fagyinál. :P
Sőt, utána jönne még az, hogy, akkor kéne még egy nav kontroller, hogy a szerencsétlen másik játékosnak ne a dualshockkal kelljen szenvednie, de akkor kéne még egy puska is. Pénz, pénz, pénz. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.14. 16:38:20 -
TomStorm #88390 Hát akkor már +1 fagyi mit számít?:)
És ha felmegy hozzád valaki?Biztos játszana ő is de egyel nem tudtok ketten -
Evoluti0N #88389 Eldöntetett. Veszek motion controllert és kamerát, azaz starter packot, egy navigation controllert, meg egy ilyent. Aztán majd ha kifogyok az olyan játékokból, amik egy motion controllert támogatnak csak, akkor lehet, hogy veszek még egyet. Ezt majd azért még jól meggondolom. -
TomStorm #88388 Risen 3-at megvette valaki? -
TomStorm #88387 Ok köszi,lehet beszerzem -
TomStorm #88386 Hát csak használt dolgokkal foglalkozó oldalról+alku:-)