PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladósorba került néhány PS3 játékom: link
Kongy
Nem tom én játék közben nem a SS hangját figyelem, hangfalam úgyis elnyomja...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

üvöltö szelek

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nem tudom. Nekem a Slim lemezolvasás közben is még mindig sokkal halkabb, mint a gépem alapjáraton.
The Protector
A slim is elég hangos sávváltásnál de az ss bazári mûanyaga méghangosabb,de szerintem nem vészes.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
Hogy halk lenne? utca végébõl hallani ahogy olvassa azt a nyamvadt lemezet a blrúréj mechanika.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem is Super slim volt.Design-ra nem volt gondom vele,lapos volt könnyû meg nekem bejött ez a felül tárazás lemezzel.
Halk és nem melegszik ezenfelül megbízható
Kongy
Na igen, a PS3 fat szvsz a PS4-nél is szebb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
>Egy kérdés: a "nosztalgiázás" okán szeretnek sokan fat-et keresni?

Igen. Vagyis nem nosztalgiázás, hanem mert az szép. Csak ahhoz érteni köll valamicskét hozzá, mert már fõleg leharcoltak vannak, nehéz jót kifogni (azokat már nem nagyon adják el). A slim jó, mert megbízható, olcsón van, stabil,stb, csak abból is a 25XX, vagy afelettit kell venni. Recseg-ropog kikapcsolás után, kínai fosjátékmûanyagból van, de összvissz ennyi a gyíkja. A superslim meg egy határ szar minden szempontból.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
+1

Nekem SuperSlim van, de tényleg egy szutyok a felépítése. Az a bluray behelyezés a halálom... Már megszoktam amúgy, de förtelmes az egész. A Slim még minõségi volt.

+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Superszart ne vegyél, elmúlt generáció legócskább gépe s kurva drága ahhoz képest hogy milyen hulladék a szerelése, anyagok, és technológiája.

Csak is SLIM-et vegyél!

Egy kérdés: a "nosztalgiázás" okán szeretnek sokan fat-et keresni? Mert hirdetésekben láttam nem egy helyen, hogy csak ilyet akarnak, miközben valahogy logikus lenne, hogy megvegyem pl. a superslimet, amiben alapból nagyobb a vinyó + gyártástechnológia javulása miatt kevésbé melegszik, mint az elsõ széria.
n000rbi
Grat, nekem is egy ilyen 80-as szolgál, immáron hatodik éve, hibátlanul 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Hát ilyenre csinázták.<#nemtudom>
Valami gyík minddel van (karcmágnes/ropog/kínaifos).

Kongy
PS4 egyik fele dettó. Egy törlés után tiszta karcos... De ugyan így a PS3 és a PS2 Slim fényes felületei is...

Totti5
1szer töröltem le az X1et, de már hót karcos és VONZA a port 😞(( aki kitalálta ezt a fényes szart az ott rohadjon meg. Ettõl nem lesz elitista, sem nem szép, csak szopás a köbön az egész. Nézek valami fóliát rá, mert ez így nem állapot, aztán be lesz bugyolálva mint a telefon, mert az is természetesen FÉNYES a teljes hátlapja, de arra azonnal tettem fóliát. Remélem van valami X1re is.

arty
matt mûanyag > fényes mûanyag 😛

Forza.

Moby
Abból a 60-as szériából sajnos sohasem készült normális változat, szóval abból maximum a házat lenne érdemes megvenni (bár vannak mûködõ példányok, deeee...) 😞

en annyit tudok, hogy a legelsö 60-as, memkari olvasos, backward kompatibilitis szupersajni gepem volt a legszebb. az azt követö 40-es mar "müanyag fos" volt a csak siman rafestett Playstation 3 felirattal, jol megcsonkitva, ...

en az elsö, fekete fat PS2-est tartom a legszebbnek.😊

arty
azt varhatod 😊

Forza.

Moby
15 SKU volt a fatbõl...nincs ilyen, hogy "A FAT"-ek, amik beszartak. Volt belõlük 90/90-es, na azokkal volt gond bõven, meg volt 65/90-esek, és a végén voltak 65/65-ök, amik az RSX-et tekintve megegyeztek az elsõ sorozat (20xx) slimekkel (bár azokban a cell már 45-ös volt, de soha nem a cell volt a problémás).
Na ez egy 65/65-ös a fat világ végirõl (CECHLx). Amúgy 80-as, de ez semmit nem számít.
De nem is ez a lényeg, hanem a tény, hogy ez a valaha gyártott legszebb konzol. Ez egy iparmûvészeti mûremek, pláne az ezt követõ kiadásokhoz képest.

bar 40-esnek tunik, az mar kakasabb volt.

<#wow1>
attol eltekintve, hogy szepen beszartak a fat-ek.... ezek meg minosegi masinak voltak. ugye made in japan?

azt, hogy olvasd el a kormányrendeletet, amit beírtam
Attól még beszopja a magyar sony, ha esetleg bemegyek a fogyasztóvédelemhez. Hiába filléres téma, bassza az igazságérzetemet.
Moby
lol

/na ezért jó, hogy fogalmatlanok a userek. Így maradnak meg a jó cuccok parlagon, olcsóért 😄

davidka003
Régi hangos megbízhatatlan fat.
Kellene a kutyának ilyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Te otthagytad volna?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
érdekelt a puppeteer... 😄

/találtam egy kívül-belül patika állapotú fatet, amilyet már rég láttam. Éshát ha már a ps4 igc-be szart sem tud tenni a sony, legalább ne vesszen kárba az elõfizu.

what? minek? 😄

davidka003
De az a MS.
Ott azért eléggé korrekt az ügyintézés. Sony szarik az egészre. Kb úgy vannak vele, hogy beszoptad gyökér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Én máig odavagyok, hogy ANGOL support 15 perces chat diszkurzus után szó nélkül visszautaolta a pénzemet 1 órán belül amikor ugyan így be lett kapcsolva az autómata magújítás ( vagyis benne volt az OLVASD el te gyökér a szbabályzatot-ban, amit nyilván sosem olvasok el... ) egy hónapos Xbox music próbaidõ után.

Moby
No, megvan a 11.(?) ps3-am is. Nem tudok elszakadni ettõl a generációtól <#banplz>

arty
mit nem tartott be? te voltál figyelmetlen és sajnos õk ezt rendesen ki is használták 😞

Forza.

213/2008. (VIII.29.) kormányrendelettel teljesen ellentmondó az egész. Nem tudom elhinni, hogy ha van magyarországi képviselete a cégnek, akkor nincs kötelezve, hogy betartsa ezeket.
Jött válasz, röhögök 😄 Ez vagy valami kretén, vagy nem teljesen magyar. Nem tudom elhinni, hogy egy hivatalos PS képviselet ilyet odaenged e-mailt írni a géphez.
---------------------------------
Jó napot kivánok,

Az automatikus megújitást ki kapcsolhatjuk, de a most létezö le kell járjon arra a pénzt nem utalja vissza a Sony Playstation senkinek sem,mert felvan az tüntetve az ingyen kapott kód hátoldalán a 14.ik pontnál ez okból nem is utalnak vissza pénzt mert ök tájékoztatják a felhasználokat arrol ,hogy automatikusan hosszabbitja az elöfizetést. Azt ön is beállithatta volna a kód aktiválásakor, hogy ne legyen automatikus.

Ahhoz,hogy az automatikus megújítást kikapcsoljam szükségem lenne ,az email címre amivel regisztrált és születési dátumra ami a fiókra van regisztrálva.

Üdvözlettel
DarkSector
😄
van itt pause tudtommal

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Errõl az angolról jut eszembe hogy nekem sok játékból hiányzik a stop funkció, hogy legalább idõm legyen lefordítani amit nem értek!. Kivétel a Mass effect, ahol megnyomom a ps gombot akkor nem veszi el a képet, van idõm lefordítani!

DarkSector
jaja, asszem hagyom inkább. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Angoltudás nélkül nekiállni sem érdemes.

DarkSector
Hát ja, a gameplay, az is szar hogy sokat nem értek angolból aztán így kicsit finoman fogalmazva nemsok értelme van végigjátszani, vagy végigszerencsétlenkedni. 😄

DarkSector
😄

Moby
Mint mondtam nincs vele baj. Legtöbbször a valódi mozdulatokst próbálja imitálnii. Inkább csak lószart nem tesz a gameplayhez.

arty
ne légy már élhetetlen 😊

ez van
amire figyelni kell: én duck-tape-el leragasztanám a tokot intenzív játék elõtt 😉

Forza.

DarkSector
ezt sem lehet megrendelni. 😄

amugy néztem youtube--on, max ingyen egy pizza-t ér meg az a játék többet nem. 😄

arty
6$

(emellett semmi más nem kell hozzá, csak a fagyi és a kamera - ez egy railshooter)

Forza.

DarkSector
Ott allul az a 28 fontnyi csomag kéne hozzá nem?
Move controller, nem a fagyi hanem a bal kezedbe a másik külyü, a játék, meg egy pisztoly amibe teszed a move-ot nem?

DarkSector
Csak nem rendelhetõ a játék az a baj, meg ehhez kéne egy fegyver is . 😄

DarkSector
Hát jobb tuti nem lehetett, csak max drágább mert vettél hozzá ilyen szarságot. 😄

amõgy kontrollerrel sem annyira állat, de ez max viccnek jó kiprobálni, de kontroller helyett fergetegesen nagy baromság szerintem.