89387
PlayStation3
-
Evoluti0N #88467 5 -
#88466 Hát kár, meg miért tölt GB-okat az 1.02-es up? 9 részletben? LOL :S -
#88465 Kár, hogy nem úgy van megoldva, mint boxon. -
#88464 Már csak a God of War Ascension maradt vissza végigvinni a sorozatból.
Amit végigélek most szenvedést a frissités közben nem kívánom senkinek.
Tovább tart a telepítés, mint a Diablo 3 Ultimate Evil Edition feltelepítése. -
TomStorm #88463 Semmi ötlet senkitől? -
#88462 Hát lehet nélküle és akkor a kontroller felét tartod a kezedben de az eléggé kényelmetlen. -
#88461 De. :D -
#88460 őőő izé, ezt nem az xbox topikba kellett volna? -
#88459 ................
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.17. 11:36:18 -
TomStorm #88458 Az mitől lehet,hogy fekete képernyő van minden program és játék indításnál?A gép megy tovább,zöld a led van menü minden de ha akár csak a Store-t is elindítom csak fekete képernyő van.
HDD csere volt,kapott full format-ot is -
#88457 Már akinek... -
#88456 Beyondnak hány befejezése van? -
#88455 De PSN kicsit horror áron adja a játékokat ( summer sale alatt azért az infamous gyüjteményt berántottam 4 ezerért ). Akcióban vetted?
davidka003: Ez egy nagyon nagyon jó ötlet ! :) Személy szerint én ismegtenném de nem vagyok jártas a dologban sajnos. -
#88454 Killzone 3-hoz elég a Move fagyi irányítani vagy kell az a szar is amit külön lehet venni bal kézbe? -
#88453 JRPG? A legjobbak! -
Evoluti0N #88451 Ez embertől függ. Én nagyon új vagyok a JRPG világban. Most játszom a negyediket. Ezek közül a FF X nem jött be nagyon. A Ni No Kuni tetszett, a Valkyria Chronicles best evör, most játszom a Tales of Xillia első részét, eddig 41 órám van benne és rohadt jó. Azt ajánlom, hogy ezeknek nézz utána kicsit és döntsd el, hogy tetszenek-e.
@Kongy De még mennyire, hogy van. :P -
#88450 Van olyan? -
#88449 FF 1-20. -
#88448 Ha valaki nagyon ráér akkor összeírhatná a must have JRPG-ket. -
Evoluti0N #88447 Errefelé nem nagyon lehet találni dobozos JRPG-ket. Maximum az ilyen nagyon ismert címeket, mint a FF sorozat. Igazából a PSN a legjobb megoldás. Én is onnan szereztem be a Tales of Xillia első részét. -
TomStorm #88446 Bakker szét kellett ám szednem a gépet újrapasztázáshoz.Legbelül a legalján van a proci+Gpu lol.
Amin meglepődtem,hogy semmi por,kosz nem volt benne még a tápegységben sem.Olyan tiszta volt mint új korában(ez még nem volt szétszedve)
Kicsit hangosnak véltem de most jó,Játékok alatt 3.fokozatra is kapcsolt a venti alapjáraton 2 de most alapjárat és game alatt 2 max.
A gép 12óra elteltével sem melegszik,pasztázás elött sem melegedett.Ez nagyon jó.
Az Xbox-om hátsó része igencsak forrósodik de PS az teljesen normális.Brutál nagy ventillátor van benne amúgy:D -
#88445 Tales of Xillia 1 , Drakengard 3 hol szerezhető be értelmes áron? (Jatekaim.hu , Hardveraprón sem találtam) Japán játékot nem is lehet idehaza kapni? :o -
#88444 ja hogy egyéni problem
-
#88443 Migrációs probléma volt. Az össze felhasználó bázishoz képest kevés embert érintett. -
#88442 Ennek már több mint 1 hete, mármint hogy megcsinálták. De mondom, órákon belül jó lett mindenkinek akinek baja volt vele, amint tömegesen össze lett szedve és bejelentve. -
#88441 360 topikban mindenki azt írta, h már tudnak a hibákról ms-ék és gyógyítják :P
szal itt inkább arról volt szó, h lehet észrevették, h már kezd mindeni töke telelenni... -
#88440 Érdekes a live-ra voltak panaszok haveromnak 3-5 napig offline volt, én vigan játszottam minden alkalommal. :D -
#88439 Már működik... amint az egyik gamer 365-ös szerkesztő összeírt a panaszokat és elküldte a magyar supportnak pár órán belül megcsinálták. Ebből két dolgot szűrtem le. Ahelyett hogy 2 hét alatt 1szer is felhívták volna a supportot az emberek többsége nem tette, mert más úgy is megteszi címszóval ( de fórumon sírtak miatt éjjel nappal ) + a magyar semmire nem jó support tett rá nagy ívben, hogy pár ember beszólt miatta.
Nade van akinek kiesett 2 hét amiért addig kéne ütni tömegesen ezeket amíg nem írnak jóvá 2 hét goldot ezeknek, de azóta olyan szép kuss van hogy lefogadom senki nem szólt a kárpótlás miatt semmit.
Birkanoidok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.15. 19:12:05 -
#88438 a live is nagyon jo most: fizetsz, de nem igazán működik - lassan egy hónapja :(
psn-ről meg egy 60 megás video nem ért le, míg megfürödtem :(( -
TomStorm #88437 Kérdezi support megfelel e az a történet,hogy átteszik a játékokat egy másik acc.-ra.Szerintetek?Vagy ragaszkodjak a régi acc.-hoz?
És mit tesznek át ha fejből már azt se tudom mik azok a játékok-.- -
#88436 Csak engem dobál le folyamatosan a PSN? Gondolkodtam egy Destiny PS3 előrendelésen de így eléggé kétséges ha ilyen kaka marad , xbox livera meg nem szeretnék már 360on fizetni. -
TomStorm #88435 Írt support,foglalkozni fognak az ügyemmel.
Na most ez náluk mit jelent?Csak mert kb 1 hét telt el mire is kijukadtunk oda,hogy foglakoznak majd velem -
TomStorm #88434 Na az első online meccsem nyertem 1:0-ra,90.percben fejes gól:DD -
#88432 Igen, szerintem ha csak 1 játék érdekel pl, akkor elég 1 hónaposat venned 2k-ért, mert lehet az egy 10 ezerbe kerülő cím, de most 2k-ért a hülyének is megéri, 1 hónap alatt csak végigviszed. -
Evoluti0N #88431 Úgy is terveztem. Már néztem használtan és forintba átszámolva olyan 5k körül jön ki a starter + még egy kis píz a navi meg a stukker. -
#88430 aha, szóóval akkor ha kell valami játék, akkor beregisztrálok arra a hónapra és kipróbálom :D például. okés, köszönöm szépen mindenkinek! -
#88429 eleve vedd ócsón, használtan ;) -
#88428 Nem, ez feltöltőkártya, a virtuális pénztárcádhoz. PS Plus egy hónapra 2000 Ft. De asszem 1 hónapra csak online lehet venni.3 hónap 5 ezer -
Evoluti0N #88427 Huh.... A végső döntésem, hogy veszek egyet, aztán majd ha nem jön be nagyon, akkor eladom majd olcsóbban. Nagyon beindultam az egészre, főleg azért, mert soha nem játszottam még ilyesmivel. Szóval megveszem, aztán meg lesz ahogy lesz. :)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.15. 14:40:56 -
#88426 DS-t én is akartam, de végül nem tudtam jó áron szerválni. Aztán meg eladtam az egész hóbelevancot :(