PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Ezeket hanyagold már. Olyan undorító dolog, hogy a kurva mobilnetembõl most elment 10 MB, mert benéztem ide a topicba. A faszért nem lehet linkben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

The Protector
Én nagyon sokat nyomtam,de soha nem megyek rá trófeákra,de hátha tudok neked segíteni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Köszöntem a válaszokat lekopogom, fagyásokat egyenlõre abba hagyta, de ezekszerint gta nyavajája a fagyás és nem pedig a ps-é. Rockstarosok jo sokat kihoztak a játékból meg a psbõl, amit csak tudtak. Ha valakinek van kedve bandázni akkor vegyen fel frendsnek 😊 : SzabeeBMX
Djuree
srácok aki sokat nyomta az injustice-t jelentkezzen már nálam pls., aki platinum trophy körül jár. köszönöm elõre is!
kéne kis help.

Waaaaaagh!

arty
végtelenségig töltés nekem is volt már (online voltunk, free roamba akartam küldi után menni)

sima slim

szvsz a gta5 ilyen - ha sokat nyomod, elõbb utóbb belefutsz fagyiba 😊

Forza.

Jah, másnál már nálam is elõfordult. Heavy Rain, Beyond, Infamous.
Kongy
De a resetes fagyás meg nyilván néha elõfordul, de pl anno haverom sima Slim gépén is kétszer fagyott az Uncharted 2 mikor végigvittem... szóval, azt mondom, ami mûszaki cikk, az képes a fagyásra 😄 Egyedül egy cuccom nem fagyott még és az az iPhone-om... 😊 Az Apple tud valamit.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát van egy olyan anomália, ami inkább bug, hogy ha régebbi mentést akarsz visszatölteni, akkor a töltõképernyõ "befagy", de az nem olyan fagyás, hogy resetelni kell a gépet, hanem csak simán végtelenségig tölt, és forog a töltést jelzõ kör. Ez a SuperSlimeknél egy jellemzõ probléma volt/most is az. Én is találkoztam vele, elég idegesítõ. Elvileg ha a gép nem csatlakozik a netre játék közben, akkor minden oké.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Akkor lehet, hogy csak pletyka. 😄 Nem tudom már, hogy itt hirdette valaki, vagy valahol máshol, de egyesek azt mondták, hogy nem szereti a GTA V. Nálam már csak azért is tûnt hihetõnek a dolog, mert a Slimem esetében egyszer se fagyott le. Lehetséges, hogy a Super Slimnél is csak bizonyos szériánál? Meglehet, hogy most hülyeséget írtam. 😄 Nem tudom.
Kongy
Érdekes nekem is Super Slim-em van és egyszer sem fagyott ki a GTA V..

Superslim. Sajnos ettõl. Gyakori vele a fagyás. Nem tudom, hogy van-e rá megoldás.
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy GTA 5 játszása közbe egyszer csak lefagy a gép. Mai nap többször is megadta magát. Eredeti a játék is és a géphez se lett hozzá nyulva. Eddig még nem csinált ilyet. Kb fél éve vettem Euronicsban és 500 GB-os superslim . Mitõl lehet? Köszönöm elõre is a segíitséget.
Üdv Szabi!
hm, 9.98-ért meg van Fight Night Championship.
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Nyomatékosan alávonásokkal. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ps3-ba _BÁRMILYEN_ 2.5"-ös (notebook) hdd jó

Forza.

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
Van 360 és PC is . Inkább az exkluzív címek vonzottak de sajnos Beyondra nem jutott pénz 😞 Ellen Page <#szeret>

arty
arty
hardveraprón valami olcsó, kicsi, garis példányt 😊

(hacsak nem tervezel psn+-ra elõfizetni és MINDEN játékot berántani... lemezesdihez elég egy 60-120 gigás is. hdd keret opcionális, anélkül eléggé lötyöghet a hdd a helyén, ki kell ékelni - ami igy viszont ingyen van 😉 )

Forza.

Tibi7
Ha szeretne, úgy az igazi, de ha egy helyen áll a gép, akkor a nélkül is elketyeg.
Kongy
Igen + kell hozzá pár ezerért beépítõ keret.

Tibi7
Ahol a legolcsóbb 😄 Mindenesetre én az elérhetõ árú western digital-t, vagy a seagate-t javaslom. Én pár hete vettem páromnak egy 500GB-os western digital-t itt pesten, 12500Ft körül volt compker-ben. Jómagam már 3 éve nyúzok egy ilyet, és tökéletes állapotban van.
Renjike
Még 1 kérdés hol érdemes HDD-t venni? 12Gb modellem van de erre nem fér rá még a God of War Origins sem .

DarkSector
Rittyó Silent Hill HD-t akarunk!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
Király ! 😊) Meg is szerelem mindjárt .

Kongy
Akkor jó! Ezesetben csak csinálnod kell egy USA accot, USA címmel..stb, és ott simán beaktiválhatod.

Renjike
2016 😊 de szerintem usa régióhoz vannak kötve :/

Kongy
Azok valszeg nem is fognak mûködni, mert már lejárt a beváltási idejük.

Renjike
Sziasztok! Vettem egy gépet és egy God of War Sagát de letöltõs kód a két psp epizódhoz nem szeretne mûködni . (Magyar regisztrációm van)

Bil Ur Sag
Szia!

Megmondom neked az igazat, hogy fogalmam sincs. Én is kéz alól vettem anno, így nem mernék rá megesküdni, hogy nem volt. Éppen ezért is csaptam hozzá még játékokat, mert maga a gép már lassan egy matuzsálem. A játékokat meg nehéz eladni nélküle. A listáról lemaradt amúgy még:
Mlb The Show 12
Ratchet And Clank - Tools Of Destruction

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Aha.

DarkSector
Itt is thx, vagyi a boxal megegyezik végülis a tudása dvd videó ügyben nem?

Totti5
Persze hogy az, így a legkönnyebb elintézni. Te amúgy játszottál FN játékokkal? én szívesen beszélgetek róla. Miért kell lenézni egy játékot azért mert sport és mert nem darálda?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
régiók: dvd r2, bluray B
másolat megy, ha pl régiomentes akkor mindegy - viszont a cinavia védelmet "ismeri" (ha te nem, akkor guglizz utána)

Forza.

Kongy
Okcsá.

Totti5
Miért nem? csak X360 és PS3ra van. Állejtõs grafika, brutáis fizika, hosszú, tartalmas karrier és játékmódok. A box mint esszenciája benne van. Semmiben sem gynegébb minõségû játék mint egy Uncharted.

Kongy
Én csak itthon vásárolt eredeti blu-ray-t meg dvd-t próbáltam, azokat lejátssza. Nem tudom NTSC-t lejátszik-e. Írott DVD-t is lejátszik.

Kongy
Semmi, csak épp nem a legfõbb vonzóereje a PS3-nak.

DarkSector
Srácok a PS3, dvd filmekben miket játszik le? Eredeti , másolt, usa, europa?

Totti5
Mi a baj a Fight Nightal?

The Protector
Hát igen.Nekem mind meg is van.Õ csak FIFA,PES meg Fight Nightal játszik,nekem meg majdnem az összes ex cím megvan.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Fight Night..... XD LOL. Ha még God of War lenne megérteném, vagy Uncharted. 😄

The Protector
Kurvára utálom az ingyenélést,azt,hogy az én cuccaimmal baszakodik,utálom 2naponta kiresetelni a gépemet mert õ katódos tv-n én meg HD tv-n játszok.Utálom azt,hogy szétbassza a rendszert,igen lefagyasztja a gépet és hogy felelõtlenül bánik vele.

Mondtam neki vegyen warezboxot.
Amúgy a játék a fight night champion.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a.carkey
Melyik az a játék?

A medve nem játék.

arty
melyik miatt? 😄

(1 játékért miért nem adod kölcsön a tiéd? 😉 )

Forza.

The Protector
A gép az FAT ugye?Volt valaha javítva?
Még egy kérdés,játékok nélkül olcsóbb lenne?Faszkalap tesóm akar ps3-at venni egyetlen egy játék miatt.

Sziasztok!

PS3-as Pro Evolution Soccer 2014-hez keresek online hozzáférést. A játék UK-s, Store-ról letöltött. Elõre is köszönöm!
Bil Ur Sag
Sziasztok! Eladó egy 40 gb playstation alapgép az alábbi játékokkal:
- Motorstorm - apocalypse
- Little Big Planet
- Infamous
- Gran Turismo 5 Academy Edition
- God Of War 1-2 (collection)
- Motorstorm
- Motorstorm - Pacifict Rift
- Resistance - Fall Of Man
- Resistance 2

A játékok kiváló állapotban vannak, gyûjteménybõl valók.

Az egész ára: 30 ezer ft.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Moby
Ez a puppeteer valami csodálatos. Kényszerítenem kellett magam az abbahagyásra <#eljen>

Adversus solem ne loquitor