89387
PlayStation3
-
#88385 Honnan? -
#88384 Közép-felső szintű angoltudás nem árt, de abszolút érdemes beszerezni, nagyon jó játék. -
TomStorm #88383 LA Noir-t érdemes még beszerezni?Lehet azért érteni a játékot és nem túl unalmas? -
TomStorm #88382 22:01 Küldemény információ:
"A küldemény továbbítás-, szállítás alatt"
Mondtam,hogy beszerzek egyet 25-ért:))és még fifa'14+Thrustmaster Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition is benne van:o -
TomStorm #88381 Ha PS+ volt egy gépen amit eladtam és azon volt a system-be aktiválva akkor most egy új gépen a PS+ account-ommal használhatom majd vagy elöbb deactiválni kell a régin? -
Evoluti0N #88380 Azt írták másik fórumban, hogy a Sports Champions 1-2 némelyik játékához, valamint a Medieval Moveshoz ajánlott két motion controller. Eh, nem hiszem, hogy 3 játék miatt veszek két darabot.. -
TomStorm #88378 Online meg esélyed nem lesz egy fagyival.Csak ha az ellen is egyel van akkor ja:) -
TomStorm #88377 Mondjuk olyan játék ahol kard+pajzs van a kezedbe oda 2 kell,gondolom én.Lehet egyel is de akkor jobb kézzel kell védekezned is.És szerintem kettő move-al jobb minden
pl:
-
TomStorm #88376 Én akartam szerkeszteni de a törlés opcióra mentem,mégegyszer meg le nem írom:D
Igen a hozzá járó összes játéknál kérdezte,hogy 1 vagy 2 fagyira kalibrálja -
Evoluti0N #88375 De milyen játéknál kérdezte a két fagyit? Főleg inkább ilyen direkt Move-hoz készített sportjátékoknál?
Szerk: Hova tűnt TomStorm hozzászólása? :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.12. 15:25:13 -
#88373 olyan nincs szerintem :D -
Evoluti0N #88372 Áhám. Értem. Én úgy gondoltam, hogy esetleg van-e olyan játék, amiben a játékosnak mindkét kezében fagyit kell tartania, mert olyan a játékmenet. Szal nem coop, hanem szingli, de két fagyival. -
#88371 Fogalmam sincs, de szerintem csak olyan címekhez kellhet, amiben van local coop mód, mást nem nagyon tudok elképzelni. -
Evoluti0N #88370 Köszi! Nem tudod, hogy van-e esetleg valahol valamilyen lista, amin írja, hogy melyikhez ajánlott két fagyi? Akárhogy is próbáltam keresni guglin, mindig csak régebbi, még a Move megjelenése előtti találatokra sikerült csak bukkannom, ahol még csupán csak találgatták a júzerek, hogy vajon melyikhez kell majd két motion controller. -
#88369 Legtöbbhöz elég egy fagyi, nav controller igen hasznos tud lenni, mert a sima kontrollert nehéz egy kézben tartani. -
Evoluti0N #88368 Vannak itt Move-os kollégák? Lenne két kérdésem.
1. Vannak-e esetleg olyan játékok, amihez két világítós fagyi kell, vagy mindegyik működik eggyel normálisan?
2. A navigation controller mennyire szükséges? Egy sima kontroller is tudja teljesíteni a feladatát? -
#88367 ááj, ahelyett, hogy inkább gyűjtöttél volna PS4-re, amíg a PS3-exeket kitolod. -
#88366 bazze és mit kezdesz a szép notbukkoddal? :D
// literes korsó elég stabilan áll rajta. :P
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.11. 20:01:30 -
Evoluti0N #88365 -
TomStorm #88364 Hát ennyi volt a PS-em lol
Elcseréltem egy nagyon szép 17"-os DELL Notebook-ra.Egyszerüen kihagyhatatlan volt ez az üzlet.Egy az egybe:)
Aztán még majd lehet behúzok egy PS-t megint ha lesz jó ajánlat a héten.Mondjuk 25ezer annyit kapásból.. -
#88363 Igen, van, egy CIA-s küldetés, logikai feladványokkal. Special Edition mellé alapból járt. -
#88362 Van letölthető tartalom a Beyond Two Souls-hoz?????? -
#88361 A Crash Bandicoot mióta nincs a magyar Store-ban? -
TomStorm #88360 Egész szépen viszi a Crysis 3-at is PS3 és még a játék is tetszik.Soha nem játszottam még Crysis egyik részével sem.
Meg elkezdtem Move-al Heavy Rain-t,durva:-)remélem elkapok egy jó story line-t és lesz egy szép kis befejezés(mert régen sikerült elcsesznem..)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.10. 22:12:02 -
TomStorm #88359 Ment PM.Remélem meg tudunk egyezni:) -
#88358 Ha lenne pénzem én 4-5 ezerért elvinném -
#88357 Tölem 3000-et. -
pike011 #88356 Mennyit lehet elkérni egy ps3-as egyszer-kétszer (amíg végig lett víve) használt TLoU-ért? Kód nincs aktiválva! -
Evoluti0N #88355 Köszi. Utánanéztem egy kicsit és meglehet, hogy majd veszek egyet, de akkor már úgy mindent az egyben. :D Starter pack + navigation controller + shooting attachment és jöhet a móka. Játékokból egyelőre nem is kell vennem külön hozzá semmit, mivel van pár, ami tartalmaz Move támogatást és megvan, csak eddig simán kontrollerrel játszottam. :) -
TomStorm #88354 Evolution:Move tesztelve,egyszerüen remek.Nagyon nagy fun:)
Voltam már Gladiátorral,ping-pong,Íjászat.Ezeket próbáltam eddig.Gladiátor viszi a pálmát eddig.Online még persze nem mentem mert a gép is elvert:D
Nem gondoltam volna,hogy ilyen jól működik.Tényleg úgy lendíti a kardot ahogy te csinálod és abba az irányba blokkol pajzsal amerre te akarod.
Maga az irányító kényelmes,súlya teljesen jó.Kamerát teheted TV mellé,ugyanúgy fog érzékelni.
Most nézek játékokat mi van hozzá.Remélem Star Wars van
-
TomStorm #88353 Ez PSN hiba lesz akkor.Mert azóta sikerült még 1 játékot letölteni+1 témát(amit eddig egyszer se engedett).Viszont most megint hiába nyomogatok a többire már mindre hibát ír.
Pár játékot update-elni is sikerült már de valami borzasztó sokszor próbáltam,egyszer gondolt egyet és frissítette.
A Multiplayer megy frankón,azzal nincs gond csak amelyik játéknál ugye nem enged update-et ott nem is indul el a Multi-.-
Mocskos bugos az egész az egyszer biztos:D -
el bruja #88352 Volt nekem is ilyen gondom, semmi se segített, csak ha nem frissítettem a játékot akkor elindult gond nélkül. Páran azt mondják hogy segít ha visszaállítod az alapértelmezett beállításokat. -
TomStorm #88351 Pár játék update nem megy és 1-2 játékot nem is tudok letölteni.
"Error 800233ec" ezt kapom.El se kezdi az update-t vagy a letöltést.
Próbáltam router reset aztán router nélkül,ugyanaz.Vezetékes a net.Csináltam rendszer visszaállítást az se segített.
Ez mitöl lehet?Szar a PSN vagy nálam van probléma? -
#88350 komolyan nem lehet gt5el multizni?!?!?!?! -
#88349 A GT5ben tavasszal megszűnt. -
El Gigante #88348 multi van abban még? -
#88347 Hát nem tudom a support mit tud tenni, én nem várnék tőlük csodát. -
TomStorm #88346 Most csináltam egy új account-ot és arra is ráment a PS+ kód.Tölti is crysis3-at.De a másik is jelzi,hogy rajta van viszont Store-ba semmit nem ad.Dashboard-on elérhető a felhőbe mentés.
Nemértem én ezt az egészet,először is hogy a francba tudtam 2 account-ra tenni ugyanazt a kódot.De nem is ez a fő probléma hanem az,hogy a régi egyszerüen resetelt és félig jó félig nem.
Ebből support lesz,csak a Magyar support hétvégén nincs:( -
TomStorm #88345 De most valami k...a nagy gáz van.Eltünt minden a régi profilomról és beregisztráltam rá PS+ és már az sincs.
Megkértem Kongy-t nézze meg barátlistán neki se mutat már se trophyt-t semmit:( -
TomStorm #88344 AC4,,Dragons Dogma,Heavy Rain(2X:),RDR,Grid,Skyrim úgy kapásbol ennyi.Csak 2-3 hónapig volt PS3-am..