PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát egy kalap kaki szerintem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Én végigtoltam többször movel-al, és kontrollerrel is. Nekem nem volt nehezebb move-al, vagy könnyebb. És jobb sem.

Adversus solem ne loquitor

arty
szerintem kontrollerrel is szar, szal .... 😄

jó(!) move játék: Time Crisis pakk

Forza.

Játssz Move nélkül. Nincs összehasonlítási alapom, mivel nincs Move-om, de anélkül tök élvezetes és egyértelmû.
The Protector
Adj még neki egy esélyt,de legalább közös bennünk h szar mova-al.Van már 2 ember a világon aki így gondolja............

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Kipróbáltam Move-al a Heavy Rain-t, ez egy rakat szar az egész, szinte irányíthatatlan.

Nem pontos, van hogy a fejem fölé kellene gyors emelnem a szar fagyit, meg nem értem a jelek is a jeleket ugy dobálja hogy nehéz esõre eldönteni mit akat, ha 10-bõl 1x sikerül, még az ajtóknál kopogni sme egyszerû.
Én nem értem ebbe mi a jó. <#wow3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
UK Store-on a Demok közt fent van már a cod ghost multija.3napig ingyenes lehet nyomatni.Nagyon rég nyomtam cod multival az utóbbiak mind okádék volt,de erre az újra kíváncsi vagyok,nincs elõítéletem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Akkor én hogy tudtam másik account-al játszani velük?Vagy a lényeg,hogy a gépen legyen egy élõ Ps+?Érdekes mindenesetre mivel ha acc.-ot váltok akkor nincs Ps+
The Protector
Igen,erre gondoltam.Ha lejár a psplusod akkor nem játszhatsz többet azokkal a játékokkal,csak ha újra befizetsz.Nem engedi õket elindítani.Viszont ha újra regelsz plusra lejárat után akkor megint mûködik a dolog

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ezt most nem értem. Majdnem az összes játék, ami ingyen van, csak a ps+ aktív létéig játszhato aztán már nem, csak ha megint aktív ps+-os vagyok. Innentõl kezdve wtf? Lehet nem értem amire gondolsz. Na meg pc-rõl pontosan mit tudok most mûvelni? Letölteni gondolom nem, csak kezelni az accountot
The Protector
Van egy olyan mentõlehetõség,hogy pc-ról lépsz be a jelszavaddal store-ba és leszdsz minden játékot(psvita,ps3,ps4) és így majd ha lesz olyan géped és idõd akkor játszhatsz velük.

szerencsére csak 3 hónap és amúgy elismerem, hogy tök jó dolgok vannak a plus-on, ami miatt megéri a pénzét, de nagy részüket nem tudom egy ideig még szerintem kihasználni, ezért pénzkidobás, késõbb lehet befizettem volna egy pár hónaposat, de mostanában nem érek rá, hogy pl az ingyenjátékokkal szórakozzak (pontosabban ráérnék, de a GTA V és az RDR még egy jó ideig lefoglal 😄)
The Protector
Végigjátszottam a sly coopert.Nagyon jó kis játék lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sziasztok, cserére ajánlom: red dead redemption+littlebigplanet 2+uncharted 3+Brink+The simpsons game. mindegyik patika állapotban csere csak beyond two soulsra!
DarkSector
még ps3 vinyo lenne jo külön. 😄

DarkSector
szerintem sem lehet ps4-re átvinni 😄

kirol
Hát én még csak-csak letölthetném, de eladom a gépet eladom a MOVE-ot, de a profilomat neem. 😄 Szóval a vevõ már bizti nem tölti le. Na ez legyen a legkevesebb.
PS4-re meg gondolom nem tudom azokat letölteni hiába vettem meg PS3-ra.

DarkSector
De újból le tudod tölteni nem? 😄

The Last of Us-ra vevõ lennék, ha meg lehet oldani, milyen állapotban van?
Elõre utalnék.

ugy kabe 10000%-ig biztos vagyok benne, hogy figyelmeztetett erre a gep...😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kirol
Ha nyomtam egy gyári állapot visszaállítást a gépen, akkor eltüntette a letöltött játékokat a géprõl?
Már utána jutott ez eszembe. 😄

kirol
Ha esetleg érdekel valakit eladó a PS3-am:
PlayStation 3 sok tartozékkal (MOVE) és játékkal eladó

arty
fejed a falba? 😉

egyébként igazad van, nem teljesen etikus, ahogyan ezekkel a megújításokkal a cégek eljárnak (sajna nem csak a sony, mind! ez az üzlet benne!)
most kiderül, milyen a support...

Forza.

The Protector
Szia.Autómatikusan mújul a psplus,ezt rögtön az elején ki kell kapcsoni,hogy újiítson.Tekintsd ezt sajnos tanúlópénznek,Gondolom 1évre hosszabbított neked plust.Sajnos ez van.A pénzedet szinte biztos,hogy nem kapod vissza.

Kongy
Nem, mert az account managementnél rögtön kikapcsoltam ezt megelõzvén.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok,

Elnézést a kifejezésért, de kb. mit basszak most olyankor, mikor a PSN Plus elõfizetést magától megújította a PSN accountom? Rohadtul nem hívta fel a figyelmem a PS, mikor a walletem beállítottam, hogy ez egy default beállítás, vagy esetleg az ingyen 1 hónapos plus aktiválása után lett ez? Írtam a supportnak, de nem sok jóra számítok, a help szerint nem szokásuk alapból refundolni. Márpedig kapják be, ugyanis nem ártott volna ezt jelezni elõre. Ti jártatok már így?
Sziasztok!

A gépemen két profil van UK és US. Eddig ezt US volt az alapértelmezett, de most a UK profil alatt lettem PS+ elõfizetõ, és azt használom.

Lehetséges valahogy az US profil játék-mentéseit átvinni a UK profil alá?
DarkSector
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - már nem exkluzívak a DLC-k
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában.

DarkSector
Akkor letörlöm a Beyond demo-t

DarkSector
Nekem is ez van! 12mb nem is 112. 😄

LeventeV

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Az enyém is csak 12 Mb-ot ír. Elsõ kiadás, nem az amelyiken már a lemezen van a Move patch.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem vágom te mirõl beszélsz. Az én Heavy Rain-em borítója akárhogy is nézem 6.48GB szabad helyet kér....

DarkSector
azért tökre jo hogy a dobot hátulnán valami 112mb hdd van irva.

DarkSector
vagyis akkor még 800 kell neki ezekszerint?

Én olyan 4 GB körülre emlékszem, ami kell neki.
DarkSector
Pedig kiirja hogy kell 870mb kb hely neki
holott a flash-en 3.5 GB szabad.

Kongy
Az pont egy olyan játék, ami elég sokat installál, szóval nem hiszem.

DarkSector
Heavy Rain-el nem tudok játszani HDD nélkül? 😄

The Protector
Szerintem nem rossz.Mostanában csupa olyan játék van amit soha de soha nem vennék meg pedig fasza játékok.

The Protector
Playstation Plus Május (hivatalos):
ami elmegy:
április 30.: Mercenary kings
április 30.: Pro Evolution Soccer 2014
április 30.: Bioshock Infinite
Április 30.: Hotline Miami
Április 30.: MotoGp13
Ami Jön:
Április 30.: Stick it to the man
Április 30.: Payday2
Április 30.: Puppeteer
Április 30.: Muramasa Rebirth
Április 30.: Everybody's Golf

Kongy
Nagyon gyenge.

Move nélkül is lehet, habár gondolom, hogy azzal egész más a hangulata. Egyébként egy nagyon aranyos és érdekes játék, sok egyedi ötlettel, változatos pályákkal, folyamatosan újuló játékmeneti elemekkel, jópofa történettel, nagyszerû szereplõkkel, fantasztikus szinkronhangokkal és egyedi, utánozhatatlan grafikával. Simán hozza egy Rayman Origins vagy Legends szintjét.
LeventeV
Következõ havi IGC tartalom:

PS4
Stick it to the Man

PS3
Puppeteer
Payday 2

PS Vita
Muramasa Rebirth
Everybody's Golf

Muramasa-nak örülök, Puppeteer-re meg kiváncsi vagyok. Utóbbihoz kell a move is, vagy lehet DS3-al is játszani?

ajhe, köszi!<#eljen>

DarkSector
PS Now mikor lesz elérhetõ nálunk? 😊

DarkSector
Hát wtf ha mész erdõbe vagy az útn, nem taposol el bogarakat? 😄

a.carkey
Bitvadász. Höhö. Jó rég volt. Ha jól emlékszem ez volt az elsõ - "egyszámos" - próbálkozás, még a CV elõtt, vagy tévedek?

A medve nem játék.

BMW M5
Sziasztok .

A meghirdetett 16 db Magyar Playstation Magazin egyben elkelt . Köszönöm az érdeklõdést .

blood sweat and beers

Én személy szerint jobban csípem a magazinokat. Elég sok szart kell intéznem telefonon, tableten. megragadtam a nyomtatott sajtónál 😊