89387
PlayStation3
  • Papesz
    Én sem tartom mindegynek, hogy mit kapok a pénzemért. Csak gyakorlatilag nincs különbség a mai panelek között. A három piacvezetőből te is leírtál kettőt. Akkor meg?
  • MikX
    Ez egy hatalmas tévedés, bár mindenki döntse el maga... Én azért nem tartom mindegynek, hogy mit kapok a pénzemért...

#79446: Olcsóbb árkategóriában érdemesebb LG-t nézegetni, árához viszonyítva szvsz nem olyan rosszak. Vagy samu.
    Egyik sem egy technikai csúcs, de csodát nem lehet várni...
  • Papesz
    Tökmindegy. Minél nagyobb legyen.
  • Prof William
    Egy LCD tévét tervezek olyan október felé venni. Tudom hogy még messze van de milyen márka/típus felel meg a legjobban? Lehetőleg 100 000 alatt.
  • LeventeV
    a Mortal Online Pass 2021 április 18-ig érvényes.
  • vixo
    jaja,így már világos.(bár mintha store-on olyat olvastam volna,h a kód megvétele után használhatod az online múltit egy ideig szabadon,de aztán elévül vagy vmi hasonló,de lehet félre néztem vmit :S ) infamous 2-nél találkoztam ilyen kóddal 2vel is,az egyik az uncharted 3 beta tesztje volt,a másik az első rész 50%os kedvezménye,sajnos uncharted beta teszt kódjáról lecsúsztam,mert pont előtte való egy héttel járt le :S erről sem tudtam,h ezek a kódok lejárnak :S mondjuk egy béta tesztnél érthető,de az 50%os kedvezmény az 1évig jó kb
    a mortal-nál néhány helyen árulják skinek-kel,egy scorpion skineset néztem ki magamnak,annál a kód vajon meddig érvényes? illetve az online pass meddig lehet érvényes?
  • MikX
    Az az online játékhoz kell, de ha újonnan veszed, az hozzá jár egy kód formájában. De ha használtan, akkor lehet azt már felhasználták, és így meg kell venned store-ról. Az meg külön undorító, hogy mostanában mindig úgy csinálják zeket a kódokat, hogy nem kaparós, hanem csakúgy oda van írva. Ugyanis próbáld így eladni, és bizonyítani, hogy te tényleg nem használtad fel... 2-3e minusz egyből az értéke. Bár nyilván direkt csinálják így, hogy nehezítsék a használtak értékesítését.
  • vixo
    Még nincs meg a játék,de most tervezem a beszerzését és most store-on töltöttem le ingyenes skineket hozzá,nehogy elvesszenek,mire beszerezném és belefutottam ebbe az online pass-ba,akkor az mire jó?
  • Seth
    Dehogynem. Kivéve ha használtan vetted és az előző tulaj már felhasználta az online pass-t. Abban az esetben venned kell egy kb 10$ értékű online pass-t
  • vixo
    Mortal Kombat 9-ben nem ingyenes az online multi???
  • Roccio
    Sziasztok! Mikor a múltkor újból raktam a win7 et azután megjelent a ps3 ba számítógép neve a win 7 lógójával : videos, photo és a music menübe (amit meg kellett adni újratalepítéskor/telepítékor nevet) hogyan tudom azt kitörölni, mit tegyek? köszönöm! És még egy kérdés, hogy a routert azt hogy tudom megnézni, hogy levan e továbra is védeve!? köszönöm!
  • vixo
    Köszi szépen! majd teszek vele 1próbát :)
  • Papesz
    Szedd le ezt, aztán alakítsd át az mkv fájlokat mpeg-2-vé. Akadás nélkül fogja streamelni a médiaszerver, a minőségromlás pedig láthatatlan.
  • vixo
    sajnos itt is megakad 1-1x kisebb időkre,úgy látszik nem bírja a sávszélességem,majd még a copyzást megpróbálom,hátha azzal megy majd rendesen
    Köszi a segítséget mindenkinek! :)
  • DanielT
    Amikor belemész a film könytárjában akkor lennie kell egy "Transcode" nevű könyvtárnak, amibe ha belemész, tudsz választani, hogy milyen felirattal és milyen nyelven menjen a film. Most abból indulok ki, hogy mkv kiterjesztésű HD filmekről beszélünk.

Itt a TSmuxer módot kell választani.

Ha nincs Transcode könyvtár akkor a Pc-n a Mediaserver progiban kell bekattintani, hogy legyen, már nem emlékszem, hogy hol, de meg fogod találni.
  • MikX
    Sehogy, ez nem pc. Automatikusan a videofileokat a video-k közé, a képeket a képek közé rakja értelem szerűen.
  • vixo
    DanielT, erről a muxer módban való indításról írnál nekem egy kicsit bővebben,ha megkérlek? :)
    ˆ Akey,igen próbáltam a háromszöges megoldást,de akkor is csak a divx filmek látszódnak és a hd filmek nem :(

Megpróbálkoznék még a gépről PS-re való másolással,de hogy hozhatok létre mondjuk a video menüpont alatt új mappát,ahova a bluray filmeket másolnám? illetve hogy másoljam oda? már elkezdtem az egyik film copyzását gépről PS-re legalábbis gondolom,h oda,mer csak egy copy parancs volt,de nem kérdezte,h hova,de meg is szakítottam,mert nem volt túl gyors a folyamat,viszont próbálkoztam egy kép másolásával,az csak simán a photo-k közé másolta a gépről a képet,de hogy tudom rögtön mappába másolni őket,ahova én szeretném?
  • Akey
    Próbáltad a pendrivenál a háromszöget lenyomva előhozni azt a menüt, ahol a show all menüpont lakozik?
  • DanielT
    Mert nem bírja a sávszélességet a wifid. Ha kábelen használod, akkor meg a pc nem elég erős a realtime enkódingra, vagy a router gyengusz.

Próbáld a muxer módban indítani a filmet a PS-en, akkor kicsi a bitráta, de nincs felirat. Szinkronos filmeknél ez nyilván nem gond és a képminősé is így a tuti.
  • vixo
    Nah igen,most töbentem rá erre,próbáltam formázni az 1TB vinyóm NTFS-ről FAT32-re de csak vmi másik FAT-ra lehetett,viszont azt nem látja a PS :S
    A FAT32-re formázott 8GB pendriveommal is próbálkoztam,rámásoltam egy 1,5 GB HD sorozat részt,de azt sem látta a PS. :S
    A mediaserver lenne a legoptimálisabb,mert az látja a hd filmjeimet a gépről,viszont,ha elindítok egyet,akkor pár másodpercig minden megy jól és utánna elkezd iszonyatosan laggolni,ez miért van??? :/
  • LeventeV
    nem azt mondtam, hogy azért szép mert sokat foglal, hanem azért foglal sokat, mert szép. te is ugyanezt mondtad, csak nem ilyen parasztnyelven. mert a magas bitráta ugye nem a minőség rovására megy. de mindegy.
  • DanielT
    "gow 3-ra meg elég csak ránézni és rájön az ember "
  • MikX
    Csak van egy baj a fat32-vel... történetesen a max 4Gb-os fileméret, s ilyenkor a legtöbb, ha nem minden film kilőve...
    Marad a mediaserver, vagy pl a legtöbb tv-nek már van médialejátszója, én is onnan nézem, az felismeri az ntfs usb-s vigyómat, és frankón megy minden mkv, s még a ps-sem kell hozzá.
  • LeventeV
    melyik mondatrészből következtettél erre?
  • vixo
    Nah,köszi majd kipróbálom,eddig a 8gb-os pendriv-val néztem meg 1-2 filmet,de a másolást belső vinyóra nem próbáltam,aztán csatlakoztattam az 1TB külső hdd-met,de azt nem ismerte fel sajna,pechemre NTFS-re formáztam annó,úgyh most a gépemen csinálok helyet és másolgatom a fontosabb hd filmjeimet,h utána FAT32-re formázzam,el leszek vele egy darabig XD
  • DanielT
    Nem a játék fogal annyit, hanem a tömörítetlen hang, a magas bitrátájú videók, az Uncharted esetében pl az "Így készült videók HD-ban", a töltések optimalizációja miatti adatduplikálások, stb. Nem takarékoskodnak a hellyel, mert van.

És látod, még ad is a fílingnek, mert itt is Levente kolléga meg van győződve róla, hogy azért ilyen szép, mert sok helyet foglal, illetve vica-versa.

• LeventeV
    ezek nem 40 gigás játékok, "csak" 20at foglalnak.
    annyit tudok, hogy a FF13 azért lett kétszer annyi mint a boxos verzió, mert sokkal jobb minőségű videókat tettek fel rá, mivel volt hova pakolni, fizikailag így is csak 1 lemez, az xboxos 3 lemezzel szemben.
    gow 3-ra meg elég csak ránézni és rájön az ember :D
  • Fidolorous
    ezen csodálkoztam amúgy hogy Heavry Rainen, vagy egy Uncharteden mi a halál 40 GB ? mármint szép és jó mindkettő, de akkor se értem mi foglalhat annyit...
  • LeventeV
    simán usb-n keresztül, csak vigyázz, hogy a külső hdd fájlrendszere fat32 legyen.
  • vixo
    nah,így mindjárt világosabb a dolog,köszi! :D
    de még a hdd témánál maradva:
    az lehetséges,h külső hdd-ről a belsőre másoljak,mondjuk filmeket és ha igen,akkor hogyan? ^_^
  • Seth
    Mindenképp kéri a lemezt. PS3-nál egyfolytában olvasgat róla,mert soha nem rakja fel hdd-re az egész cumót. 360-nál felrakja az egészet hdd-re, ilyenkor csak induláskor ellenőrzi hogy eredeti e,aztán utána már nem nyúl hozzá(persze kivenni nem lehet akkor sem)
    PS3-nál próbálnál felinstallálni egy gow3-mat, vagy Final 13-mat a szerény 40+ GB-jukkal :D
  • vixo
    és a dirt 2-nél,telepítés után is kéri a lemezt? vagy ugyan kéri a lemezt és a hdd-ről játsza a játékot a lemez meg csak úgy ott van a konzolban? :D
    Sry ezekért az esetlen kérdésekért,de még új a dolog :D
  • LeventeV
    xboxnál te szabod meg. mondjuk ps3nál nincs probléma, mert nem olyan hangos a meghajtó mint az xboxba. nekem is volt régen.
    dirt 2-nél 4 gigát telepít pl. de ez tényleg játéktól függ.
  • vixo
    Köszi szépen!
    1.Ezzel a PS3 Media server-rel minden remekül működik! :)
    Amúgy a teljes szöveg,amit kiír a másiknál:
    Acces to the media server is not allowed. Its possible that the system name for this PS3 system, "PS3 855",has not been registerd. Check the settings for the media server
    Végülis mind1,mert a másik megoldással működik.
    2.Akkor félreértettem a dolgokat,azt hittem minden eredeti játékot fel lehet másolni belső illetve külső hdd-re,h ne lemezről fussanak,boxnál így van vagy ott sem így működik? ott csak lemezről játszottam,mert nem volt hdd a régi gépemben.megnéztem infamous 2. tok hátulján 700mb minimum-ot írnak hdd-re.
  • LeventeV
    hdd-ra telepítés a játéktól függ. nem tudod szabályozni. minden játék dobozán írja hátul, hogy mennyit telepít fel (van, hogy csak pár MB (save fileok) de van hogy 5-6 GB)
  • MikX
    A systemben engedélyezd azt a valamit, pl... :D
    DLNA-szervert lát a ps, és tud is kommunikálni.
    Ez kelleni fog.
  • kirol
    1. Nekem is ezt csinálja, én is kíváncsi lennék rá. :)
    2. Szerintem sehogy. :)
  • vixo
    Sziasztok!

Nah,megjött a ps3 slim 320GB-os gépem,nagyon nagyon bejön!
    Lenne 2kérdésem:
    1. A PS3 látja a PC-met,gondolom wifin keresztül,h tudom elérni a pc-n lévő képeim/zenéim/videóim PS3-on? mert a csatlakozásnál vmi olyasmit ír ki,h a systemben nincs engedélyezve vmi :S mit kell ehhez engedélyeznem és hol? :D
    2. Hogy tudom a lemezről játékot átmásolni hdd-re?
    Előre is köszi a válaszokat! :)
  • Fidolorous
    kettő együtt nem megy sajnos
  • obence
    NA szal:

Email címem: [email protected]
    a jelszó tartalmazott kis és nagybetűt meg számot, de azt írja még mindig, h incorrect valamelyik.
    Hogy érjem el, hogy tudjak reggelni?