PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor xboxot is vettem, mondták, hogy tök faszán felskálázza a kéet meg minden, tök jó lesz a kép monitoron. Hát nagy fenét, egy rakás szar, ha normál számítógépes használat távolságból nézzük az átlag méretû monitort. még hd ready tv-n is simán látszik, ha nem natív felbontásban fut a játék.
Ezekszerint én is az 1%-ba tartozom.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
beállítással van baj vagy játékfüggõ?
!Forza Ferrari!
A zene és a hangulat 10/10 a demó alapján.
Kicsit mintha a jó régi Metal Slugos idõk jöttek volna vissza.
Sztem majd a felöltõkártyából a FF8 mellett erre is áldozok.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 ID: Csabesz82
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Amúgy, ha valóban megelõzi a meghibásodást a hûtõpaszta kicserélése, akkor az még mindig olcsóbb, mint a 15 ropis javítás, nem?
Ilyet amúgy meg még nem hallottam, hogy már nem garis készüléknél a javítás ára függne attól, hogy sérült-e a matrica vagy sem. Persze el tudom hinni, hogy így van. Ebben az esetben inkább nem szedem szét (persze azért szívesen megnézném közelebbrõl a belsejét 😉 )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
!Forza Ferrari!
Lehet, hogy rosszul tudom?
Steam: greyfox
thx
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
lehet nem a legjobb helyre írok, de szeretnék venni konzolt és eddig legjobban a ps3 tetszik, de ebbõl se tudom, h melyiket érdemes megvenni, tudnátok esetleg pár tanácsot adni thx
Én annyira nem vagyok oda a LED tv-ért, fõleg ilyen méretben. (Szerintem nem ér annyit) Szerintem jobban jársz egy sima LCD-vel, ami olcsóbb és ráadásul Full HD, vagy egy 37"-os Full HD tv-vel.
nektek nem fordult elõ filmnézésnél(avi), hogy fodrozódik a kép? Szétcsúszik, de csak minimálisan, és nem az egész képernyõn, hanem egy kis részén, konkrétan a színészek fél arca volt néha hullámzó, közeli felvételeknél. Laptoppal nézve nem jelentkezett.
Õ viszont olyan 100-120 ezret gondolt rá, abból meg szerintem ezeket érdemes venni! De ezt úgysem mi döntjük majd el, hanem Õ!
Nekem szerencsére még hibátlan a PS3-am (kb 1.5 éves), és nem is szeretném, ha újra kéne forrasztani a procit. Mondjuk vszínûleg itt a melóhelyen meg tudnánk csinálni, de jobb a megelõzés.
Szóval: érdemes újrapasztázni a hûtõt? Ezt azért gondolom egyszerûbb megcsinálni, mint forrasztgatni
Köszi!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Gondolom GT5-ben lesz majd split screen, de az még mindig nem jelent meg....
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
135-ért kap egy 107 centis plazmát,ami már legalább tv-re hasonlít nem egy kis monitorocskára.
Egyébként mint utólag kiderült PC-re is akarja használni,ezért a plazma kilõve,hacsak nem elégszik meg a mostani monitorjával,és helyette legalább egy normális tv-n fogja tolni a gammákat.
#924.. ,,azt veszem amelyiknek szebb a kepe, mert az fontosabb mint a meret." Nem igaz,mert a méret fontosabb.Persze azért ne legyen túl nagy szakadék a két tv között..de ha nagyjából ugyan azt nyújtja akkor a nagyobbikat kell választani.Mivel a méret mindig "szem elõtt van",a képminõséget meg csak a boltban tudod összehasonlítani...utána úgyis megszokod.
a samsung le32c530at nagyon dicserik, ara is elfogadhato. nekem meg ajanlottak az LG 32LD320-as modelt. az valami 90 korul van.
kb 110et szanok hdtv-re, 82-94 centisre gondoltam, de ha mondjuk 100ert van egy 82es es 94es is akkor azt veszem amelyiknek szebb a kepe, mert az fontosabb mint a meret.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Papesz
Nem gondolod, hogy azért néz 100 ezerért tv-t, mert nem akar rá többet kiadni?!
A Full HD-t meg azért ajánlottam egyébként, mert nem kerül sokkal többe és ezek a panelek általában jobbak szoktak lenni, mint egy alap modell panelje!