PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek. De ez csomó másra is érvényes. Amúgy sokan tényleg nem látják a különbséget.

Amikor xboxot is vettem, mondták, hogy tök faszán felskálázza a kéet meg minden, tök jó lesz a kép monitoron. Hát nagy fenét, egy rakás szar, ha normál számítógépes használat távolságból nézzük az átlag méretû monitort. még hd ready tv-n is simán látszik, ha nem natív felbontásban fut a játék.
Ezekszerint én is az 1%-ba tartozom.

bertino
😄DDDDDDDDDDdddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
Nem, csak nekem nem mások mondják meg mit látok és mit nem.

koder
Akkor droid vagy..na mindegy akkor úgy mondom hogy az emberek 99%-a nem veszi észre a különbséget 1.5-2méter után ennyi.

bertino
tudjuk, te mindig kivetel vagy 😄DDDDDDDDDDddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
De.

3,5 méterrõl nézek 50 col fullhd-t.
koder
+1.5méteren nem hinném😊

DanielT
Hát a kamu 1080 és a valós között durván észrevennéd 😉
koder
Arról nem is beszélve hogy ha nem 1.5méterre ülsz a tv-tõl akkor észre se veszed a különbséget.

DanielT
Játékfüggõ. Alig van olyan ami tényegesen fullhd felbontásban fut, gyakorlatilag a játékok 1%-a körül. A többi csak átskálázza a jóval alacsonyabb felbontást.
oneal1
az miért van, hogy pár játék nem indul el full hd ban?
beállítással van baj vagy játékfüggõ?

!Forza Ferrari!

A Castle Crashers a demó alapján hatalmas jóságnak tûnik.

A zene és a hangulat 10/10 a demó alapján.

Kicsit mintha a jó régi Metal Slugos idõk jöttek volna vissza.

Sztem majd a felöltõkártyából a FF8 mellett erre is áldozok.
okés, köszönöm a tanácsokat. Mindenképp melóhelyen fogom csináltatni, és nem otthon. Egész high-tech laborunk van. Szerintem még BGA forrasztó állomás is akad itt valahol 😊

Gideon Wieth
nagyon, :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

n000rbi
Megnézted az abban a hozzászólásban lévõ linkeket, amire reagáltál? Elolvastad? Nem, hiszem, mert akkor nem kérdeznél ilyesmit.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

amúgy kötelezõ magyar névvel? vagy más országból is lehet

LeventeV
kosz szepen a segitseget.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Az xmedia 14ezerért javítja(CELL és RSX teljes újragolyózása, jóminõségû forrasztóanyaggal) Ennél többet a hivatalos szervíz se tud a ylod ellen tenni. Szóval szerintem érdemes az újrapasztázás, mert elég rendesen lecsökken a ylod esélye, és ha mégis elõjönne, akkor még mindig el tudod vinni/küldeni xmediaba. Arról nem is beszélve, hogy tudomásom szerint nincs Magyarországon hivatalos sony szervíz, így külföldre küldik, és csak nagyon-nagyon sokára kapod vissza a gépet. Ha nekiállnál újrapasztázáshoz, a borda levételét nagyon óvatosan csináld, és szétszedés elõtt játsszál a géppel 5-10 percet, hogy átmelegedjen a paszta, mert különben amikor leszeded a hûtõbordát, felszakdhatnak a lábak. Újrapasztázáshoz Arctic MX2 vagy MX3 pasztát ajánlok.

Csabesz100
Szerintem jól döntöttél, bár Karácsonyig még esni fognak az árak. Úgyhogy ilyen 110-120 ezer körül már esélyed lesz 37"-at is venni!

PS3 ID: Csabesz82

LeventeV
maradok a samsung 32LEc530-nal. ha minden jol megy akkor karacsonyra osszejon a penz 😛

TothLaci
veszek két fagyit. Szerintetek mennyire érte meg?
kb 1.5 éves a gépem, és hibátlan (kopp, kopp)

Amúgy, ha valóban megelõzi a meghibásodást a hûtõpaszta kicserélése, akkor az még mindig olcsóbb, mint a 15 ropis javítás, nem?
Ilyet amúgy meg még nem hallottam, hogy már nem garis készüléknél a javítás ára függne attól, hogy sérült-e a matrica vagy sem. Persze el tudom hinni, hogy így van. Ebben az esetben inkább nem szedem szét (persze azért szívesen megnézném közelebbrõl a belsejét 😉 )

Olvasd el itt a "Regisztrálás a hálózatra és a Store-ra" fejezetet. A vége felé van. Címgeneráláshoz meg itt a segítség. Mindkét link ott van a topic fejlécében is. <#wink>
Tikal
csinálni kell egy fiokot....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oneal1
valaki segítsen legyen olyan szives, itt a ps3, hogy tudok vele csatlakozni abba store-ba, hogy leszedjek pár demot?

!Forza Ferrari!

greyfox
Szerintem nem érdemes, mert ha 3 éven belül van, és sértetlen a garanciamatrica, csak akkor fogják 15k-ér megjavítani méltányossági gariban.
Lehet, hogy rosszul tudom?

Steam: greyfox

Tomászító
kezdem érteni😊 köszi az infókat, ha meglessz biztos lesz még kérdés😊
thx

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Gideon Wieth
semmit szinte :-) De ha van neted, és felmész psn-re mindig felteszi neked a legfrissebbet :-) A játékok pedig elmennek mindenen, ha esetleg új firmware kell neki, az meg rajta van a lemezen 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tomászító
és hogy milyen szoftver van rajta az mennyit számít?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Gideon Wieth
Érdemes egy PS3 Slim verziót venni, ha külön oda van írva, akkor új tipusút, de amúgy nagyon megbízható kis gépek, szóval túl nagy gond nincs vele, hogy milyet veszel :-) Ha van valami jó kis Bundle akkor érdemes arra is beruházni :-)

Tomászító
Sziasztok!

lehet nem a legjobb helyre írok, de szeretnék venni konzolt és eddig legjobban a ps3 tetszik, de ebbõl se tudom, h melyiket érdemes megvenni, tudnátok esetleg pár tanácsot adni thx

Csabesz100
82cm-es HD Ready LED tv. Szinte ugyan az, mint a 32C4000-es Samsung, csak más kivitel. Szerintem a Samunak szebb a dizájnja, meg abban jó kép is van. Ezt az LG még nem láttam élõben, úgyhogy nem tudok róla mit mondani.
Én annyira nem vagyok oda a LED tv-ért, fõleg ilyen méretben. (Szerintem nem ér annyit) Szerintem jobban jársz egy sima LCD-vel, ami olcsóbb és ráadásul Full HD, vagy egy 37"-os Full HD tv-vel.

LeventeV
mit tudsz errol a tv-rol? Lg 32le3300

sziasztok,
nektek nem fordult elõ filmnézésnél(avi), hogy fodrozódik a kép? Szétcsúszik, de csak minimálisan, és nem az egész képernyõn, hanem egy kis részén, konkrétan a színészek fél arca volt néha hullámzó, közeli felvételeknél. Laptoppal nézve nem jelentkezett.

Csabesz100
Én nem azt mondom, hogy nem jobb a nagyobb! Persze, Tv-bõl nem lehet elég nagyot venni. Én is egy 102-es tv-t bámulok olyan 2,5 méterrõl. Elõször nagynak tûnt, most meg már el nem tudnék képzelni kisebbet.
Õ viszont olyan 100-120 ezret gondolt rá, abból meg szerintem ezeket érdemes venni! De ezt úgysem mi döntjük majd el, hanem Õ!

oneal1
holnap érkezik végre a ps3 am😊

!Forza Ferrari!

LeventeV
hat ha nincs mar ra garancia akkor erdemes.

Sziasztok!

Nekem szerencsére még hibátlan a PS3-am (kb 1.5 éves), és nem is szeretném, ha újra kéne forrasztani a procit. Mondjuk vszínûleg itt a melóhelyen meg tudnánk csinálni, de jobb a megelõzés.
Szóval: érdemes újrapasztázni a hûtõt? Ezt azért gondolom egyszerûbb megcsinálni, mint forrasztgatni

Köszi!

semennyibe, ugyanis konzolt csak UK-ba szállítanak.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

koder
Nem tudjátok shopto-tol mennyibe kerül egy xbox 360 szállítása MO-ra?

Tudnátok ajánlani valami osztott képernyõn is játszató autó-/motorversenyzõs játékot?

Gondolom GT5-ben lesz majd split screen, de az még mindig nem jelent meg....

koder
Nappaliban régen egy 102-es LCD-nk volt..mert úgyis "elég lesz"...1évre rá kicseréltük egy 50-es plazmára,ami jelenleg is megvan de már lassan ideje lesz kicserélni egy 60-as LG-re, mondjuk mi elég messze ülünk a tv-tõl úgy kb 6-7 méterre.

n000rbi
Így van, kb egy éve én is 82, vagy max 94 centis TV-ben gondolkodtam, aztán hál'istennek a 106-os mellett döntöttem. Igaz nem egy hipercsúcsszuperplazmaképe van, de nekem megfelel és szép nagy (õszintén szólva már egy nagyobbat is el tudnék képzelni 😊) Az esetleges recék játékoknál meg nem zavarnak, mert beépített anti-aliasing-ot használok (értsd: 3méterrõl már elég szarul látok) Szóval itt a méret a lényeg 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

koder
120-at szán rá..amibõl vehet egy 82centis fúhádét amit majd 2méterrõl fog nézni..jó vicc.
135-ért kap egy 107 centis plazmát,ami már legalább tv-re hasonlít nem egy kis monitorocskára.
Egyébként mint utólag kiderült PC-re is akarja használni,ezért a plazma kilõve,hacsak nem elégszik meg a mostani monitorjával,és helyette legalább egy normális tv-n fogja tolni a gammákat.

#924.. ,,azt veszem amelyiknek szebb a kepe, mert az fontosabb mint a meret." Nem igaz,mert a méret fontosabb.Persze azért ne legyen túl nagy szakadék a két tv között..de ha nagyjából ugyan azt nyújtja akkor a nagyobbikat kell választani.Mivel a méret mindig "szem elõtt van",a képminõséget meg csak a boltban tudod összehasonlítani...utána úgyis megszokod.

Rendben, kicsit drágább. 180ezer körül mozog az általam említett TV-nek a bolti ára, de jönnek az ünnepek és biztos, hogy lesznek akciók és addig még biztos összetudna rakni annyi pénzt és venni egy kicsit komolyabb TV-t mint egy 32 incses hdready samsungot xd

LeventeV
2 dologra kell az LCD: ps3 es pc. szoval az mkv nem fontos.
a samsung le32c530at nagyon dicserik, ara is elfogadhato. nekem meg ajanlottak az LG 32LD320-as modelt. az valami 90 korul van.
kb 110et szanok hdtv-re, 82-94 centisre gondoltam, de ha mondjuk 100ert van egy 82es es 94es is akkor azt veszem amelyiknek szebb a kepe, mert az fontosabb mint a meret.

Csabesz100
Ha max. 120-at szánsz rá, akkor ez is jó vétel lehet. LG 37LD450 Ezt már olyan 117 ezer HUF-tól megkapod. Szép készülék, jó képpel! Alapból nem viszi USB-rõl az MKV-t (nem tudom mennyire fontos ez neked), de csak egy kis állítgatás és ez a probléma is orvosolva van!

Mutatsz pár helyet, ahol százezerért 40 colos Bravia-t adnak?

Papesz

Csabesz100
Nem azt mondtam, hogy a legjobb választás a 82 cm-es Full HD, hanem, hogy ezért az árért amit õ írt, jobbat kapna. Te meg rögtön jössz egy majnem 140e és egy 197e-es árral, ami ráadásul plazma és nem LCD! Plazmára soha nem kötnék konzolt! Ne haragujd, de ehhez csak gratulálni tudok!

Nem gondolod, hogy azért néz 100 ezerért tv-t, mert nem akar rá többet kiadni?!

A Full HD-t meg azért ajánlottam egyébként, mert nem kerül sokkal többe és ezek a panelek általában jobbak szoktak lenni, mint egy alap modell panelje!

LeventeV
2 meterrol fogom nezni es max 120at szanok ra, de az a nagyon max. eleg a 82 centis, vagy legyen 94.