PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koder
Csak azt nem értem hogy minek egy szaros 82centisnek "fú hádé".
Nem tudom milyen messzirõl fogja nézni,de gondolom h 2-2.5méter már megvan...akkor meg.:link
Vagy a nagyobb (50") testvérét 197-ért.

Gideon Wieth
100Eért én sem ajánlom :-) Azért már full HD :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Csabesz100
Annyiért szerintem sem olyan jó vétel. Ennyiért már kapsz Samsung 32c530-as Full HD-t is. Mondjuk, ha megbízható helyrõl akarod venni, ahol gyári 3 év garanciával adják, akkor olyan 110e-et kell érte kiadni. Szerintem ez sokkal jobb, mint egy alap Sony. Ez a Samsung pl. már USB-n keresztül simán viszi az MKV-t is! 10-el többet ér szerintem! Ja és kivitelre is szebb, mint a 32BX300, legalábbis szerintem!

PS3 ID: Csabesz82

Annyiért már jobbat újabbat és nagyobbat kapsz. Nézd meg a BRAVIA KDL 40EX401-es szériát! 102 centis (1920x1080) fullhd, USB port ami nagyon hasznos ha sokfilmet nézel, 60Hz, 4 HDMI bemenet. Nekem is ilyen van, imádom😊

LeventeV
100 ezer

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

... hát kösz 😄
Csabesz100
Mennyi lenne ez a tv?

PS3 ID: Csabesz82

Gideon Wieth
Szerintem kizárt 😄 Egyrészt két gombbal kevesebb van rajta mint kellene... Másrészt, ha lehet is biztos nem sony támogatottan ergo csak warez, azt meg nem akarjuk :-) De ötletnek am nem volt rossz 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Csáó! Azt szeretném kérdezni, hogy a PS3-momhoz csak egy kontroller van és akarnék multiba is játszani... egyik haveromnak van egy psp és azt próbáljuk megcsinálni, hogy a psp -t lehessen konrtollerként használni és akkor így tudnánk ketten tolni... szerintetek lehetséges ez???
Gideon Wieth
szerintem átméretezi magának ( értsd: Lebutítja ) :-)

LeventeV
tervbe van veve egy hdtv vasarlasa es ezt neztem ki: SONY KDL-32BX300. a leirasnal azt irja, hogy hdready (ami nekem tokeletes mivel fulhd filmet nem nezek) de viszont kepes az 1080p-s jelet venni, es ezt nem ertem. azt hittem, hogy az 1080p az maga utan vonja a fullhd-t.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Visszamenõleg nem mindig kompatibilisek a régi firmware-ekkel, de ha új kell nekik, akkor úgy is rákerül a blu-rayre.
Gideon Wieth
úgy tudom, hogy nem, legalábbis multihoz biztos kell a legfrissebb :-)

oneal1
a játékoknak mind1 hogy milyen soft van a gépen?

!Forza Ferrari!

az jóóó hmm kell majd😊

Gideon Wieth
Tudtommal lehet, bár én nem próbáltam... Elvileg coopba vihetitek társaddal a fõ storyszálat :-)

Gideon Wieth
platinumshop :-) Én ott vettem :-)

oneal1
hol érdemes most új ps3 at venni?

tud valaki megbízható viszonylag olcsó üzeltet?

!Forza Ferrari!

hi all olyan kérdésem lenne hogy a Dead Rising 2 játékot lehet online-on nyomni? és ha igen miféle játékmódokkal? értem ez alatt hogy multiba pl egymással vagyunk és free run (csak öldökölünk stb. vagy ki öl meg többet X idõ alatt) ilyenek érdekelnek benne játékmódok ez érdekelne köszönöm elõre is a válaszokat!

Egyik játéknál sem hátrány a kontroller, lévén PS3-on MINDENKI azzal játszik.

Papesz

ma már nekem is mások az igényeim fps terén, csak ez a legszemléletesebb példa. cod1-2-ben is kijönnek ilyen kombók, ami utána jön cod, az meg nem fps, az valami szerencsétlen rpg elemekkel teletüzdelt baromság szerintem, nem értem hogy lehet ilyen népszerû az egész. mondjuk a bosszantó az egészben, hogy azért vannak elég jó fps-ek konzolra, eltekintve az irányítástól, pl legutóbb a mag nagyon tetszett, ott nem hátrány annyira a kontroller, mert akkora távolságok vannak, hogy nem kell gyorsnak lenned.

koder
Szerintem meg fölösleges ezen vitázni,mindkettõ szar és kész xDDD
Najó,nálam ez úgy mûködik hogy ha a ps joy van a kezemben akkor az a jó ha az xbox akkor meg az.A ravaszgomb xbox-on jobban kézre áll annyi biztos,viszont szánalmas hogy elemet kell benne cserélgetni.Ps-nél nem kell elemet cserélgetni,ráadásul 500km-rõl is veszi az adást a joy,szóval még a wc-rõl is lehet tolni.

NEXUS6
Lehet, hogy nekem ortopéd kezeim vannak, mert én tökéletesem tudom használni a kontroller minden ravasz gombját?

Szerinted forduljak orvoshoz, vagy most mi legyen?
<#nemtudom>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
360 ravaszgomvjaival legalább lehet lõni és ótókázni, viszont a PS3é annyira szarok hogy még a fejlesztõk sem merik normálisan használni és más gobokra teszik azokat a dolgokat amik amúgy egyértelmûen odavalok lennének. Legtöbb esetben a ravaszokat használod mert az az akciógomb, a kát felsõ olyan funkciókat lát el amit néha használsz, szóval még ha szar is lenne elérni akkor sem tragédia mert annyira nem lényegesek sosem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Te is tudod hogy van rá alternatíva(igaz codokon kívül szarra nem mész vele és egyébként sem 100%-os egér).Az már más kérdés hogy fotelrõl/kanapéról nem éppen kivitelezhetõ a dolog.Asztalon monitorral konzolozni meg maximum végszükség esetében,

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

De, ott van az. Legalább egy játékhoz tudja is használni. Csak éppen azt az egyet nem õ választja ki. <#wink>

Papesz

DanielT
Nincs ott az egér.
NEXUS6
Ja leesett, hogy mit értesz ezen a dinamikán meg sebességen. Mondjuk nekem ezek a neonfények között rohangáló, házakat átugrós ugribugrik nem jönnek be, ilyenekbõl tényleg nincs sok a PS3-on.
De pl. ott van az UT3 is, az ráadásul alapból megy egérrel! Meg tölthetsz le hozzá pályákat, szal szinte 1 az 1-ben, mint a PC.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Köszi a válaszokat!
Tudom triggert veszek ha zavar majd, de lehet az is könnyen megszokható.
Így most már jobban bízok a ps3 analógban is, hogy nektek is bevált. 😊
Végsõ esetben tényleg ott az egér. 😛
Gideon Wieth
Igazából nem értem most ezt a hisztit a kontrollereknél. Mind a kettõ tökéletesen betölti a funkcióját, (mondhatom úgy, hogy mind kettõ van). PS3nál egyedül az nem tetszik, ha a hátsó ravaszokra osztják a lövést, mert néha lecsúszik az ujjam, kicsit kényelmetlen, de mint elõttem írták, van rá megoldás. Mind a kettõ teljesen jó.... Szidni akartok joy-t tudok mást ajánlani, rengeteg pc-s gamepad van ami olyan pocsék hogy az hihetetlen...

shaddam
Nem mindenki a rocket jumpos rohangálós játékokat szereti.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Szervízekkel is vigyázz, mert nagyon sok youtube-os módszerrel dolgozik.

igazából inkább a halo tartozik egy kategóriába vele, de ps3-at kérdezett, és a halotol meg konkrétan elsírom magam, annyira nyomorékul hat az egész, hogy ilyen lassú, a killzone 2 legalább nem olyan gyors játékmenetû

NEXUS6
Azért ez így ebben a formában nem igaz.

shaddam
1500ft-ért vegyél rá giotech real triggers-t és akkor megoldódnak a ravasz problémák.

ha nem zavar, hogy negyed akkora sebességgel, pontossággal és dinamikával tudsz játszani, mint egérrel, akkor hajrá, amúgy szerintem felejtõs. sokan játszanak vele, engem a halálba lehet kergetni vele.

NEXUS6
Szerintem a PS2-höz képest jelentõsen javult a helyzet. Ráadásul már van move, ami gyak egy fénypisztolyszerû alkalmatosság.

Az irányítás elvileg nem lehet gond.

Végsõ esetben pedig van arra is lehetõség, hogy PC-s egeret, vagy egérhez hasonló kontrollert használj.

Szerintem nyugodtan belevághatsz a PS3 projektbe, jó játékot!

NEXUS6
"Kezdõdik, Apa kezdõõõdik!"

(Szerintem az X360 ravaszgombjai is elég gázok, nehéz az alsóról a felsõre átrakni az ujjat. De az analog karok valamivel kényelmesebb helyzetûek).

DanielT
Azért jobb, mert jobb. A D-padot kivéve. Több szót nem érdemes rá vesztegetni, 4 éve lejátszott meccs.
5c0rp330n
amugy nemtom miert lenne jobb a 360 kontrollere. most ha azt a viccet nem is nezzuk hogy elemes, nehez, nagy, es a dpad teljesen hasznalhatatlan (ami mind mind egyertelmuen hatrany nalam), akkor sem tudtam felfogni hogy megis kinek jo az hogy az egyik analog total mas helyen van mint a masik. olyan erzesem volt mintha valami mutans kezunek terveztek volna, par ora utan meg lehet szokni, de megis minek ez? a hatso 2 gombja talan nem olyan elbaszott, ez az egyetlen elonye.

DanielT
360-nál szarabb, PS2-nél jobb.
Üdv.!
Nem tudom h itt szabad e ilyet, de megkérdezném...
Ps3-at akarok venni és szeretném tudni, hogy milyen a kontroller analógja(fps játéknál)?
Haveromnál próbáltam a konkurencia kontrollerét és ott fps játéknál egész hamar megszoktam az irányítást. Ezt csak azért kérdezem, mert ps2-õn játszottam fps-t és hát ott nem igazán volt jol megoldva ez az analóg dolog.Persze olvastam h ezen is javítottak azóta, de gondoltam megkérdezem hogy akinek van tapasztalata megoszthatná velem.(esetleg probálta mindkét kontrollert)
köszönöm elõre is
elsõre lapostetveket olvastam<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

MKpowaa
Köszi a válaszod

Nem kezdtem bele magamtól mert jelenlegi állás szerint csak hétfõre jönne meg a hütõpaszta amit rendeltem ebayrõl.
Én youtubeon ennek a gilksy videoja alapján probáltam volna megcsinálni.
De ha te azt mondod hogy nem fog kitartani sokáig akkor inkább halgattok rád és elviszem akkor hétfön szervizbe. Csak legyen már jó 😊
Deepre meg ne haragudj nem csinált õ semmi rosszat 😄

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Te meg minek írsz neki ilyen hülyeségeket?Igaz ott az XD jel, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy hülyének nézed, és az ellenkezõjét mondod, mint amit kellene. Lehet nekiállt házilag javítani, aztán ott lesz több tíz-ezer Ft-ja kidobva, ahelyett, hogy reballoztatta volna.

NEM!!!!!!!!!!!!!! Meg ne próbáld, azok gányolós videók. Ha csak nincs otthon egy BGA forrasztóállomásod, akkor nehogy nekikezdjél, mert csak még nagyobb kárt fogsz okozni!!! lehet hogy pár napig, esetleg hétig jó lesz youtube-os módszerrel, de utánna meg már a normális, korrekt javítás se tud rajta segíteni.

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 80 Gb-os ps3 gépem van, október 20.-án töltötte a második életévét, csak a meghajtó úgy döntött, hogy szülinap alkalmából nem hajlandó tovább mûködni. A lemezt alig volt hajlandó kiadni, csak sokadik próbálkozásra adta ki. Milyen szervizt ajánlotok, hova érdemes elvinni? Ár-érték arányban a legjobbat szeretném megtalálni...

deep
Persze XD