89387
PlayStation3
  • bcrics
    Gecc, aki expresszről vagy bárhonnan szokott vásárolni ps3 játékokat, a következő emberkét messze kerülje el

BAKRÓ JÁNOS ZAGYVARÉKAS PIPA UTCA 7/1

Akkora analfabéta sötét seglyuk hogy ilyet én még nem láttam, életem első, és remélem utolsó ilyen szarfaszújába futottam bele...
    előre utaltam neki pénzt, természetesen az árut nem kaptam, így mehetek majd a rendőrségre feljelentést tenni stb...

Persze utólag botlottam bele a következő linkekbe...
    Okuljon mindenki az én hibámból...ha a közeljövőben erre a címre kelle utalnotok vagy bármi más, meneküljtek míg nem késő..Fussatok bolondok ahogy a jó öreg gandalf mondaná.

http://www.cserebere.hu/termek/csalo-barko-janos-zagyvarekas-pipa-utca-7-1-palkoki-balazs-33-csalok
    http://www.cserebere.hu/termek/tisztelt-csereberetarsaim-1

• LeventeV
    ellenőrizd, hogy a jelszavad tartalmaz kis- és nagybetűt illetve számot.
  • obence
    Hy!

Regisztárlok a PSnetworkre, és kér email címet... De amikor meg adom a sajátomat, meg a jelszót, akkor azt írja, h Incorrect vagy a jelszó, vagy a cím. Mit csináljak?
  • Samballah
    megváltoztatni a account adatait már próbáltam amúgy de csak ez a karbantartós site fogad "The server is currently down for maintenance." úgy 1 hete.
  • MikX
    Csinálsz új felhasználót xmb-n, és ott store-ra regelsz egy fake angol címmel.
  • Samballah
    oké köszi kipróbálom. ehez új online id, angol cím reg, meg minden uj kell gondolom ugye? :S
  • MikX
    Hát ha eu-s a játék, akkor az usa-store-ról nem tudsz tölteni hozzá. csinálj egy angol acc-ot és azzal menni fog.
  • Samballah
    sziasztok! red faction armageddon-t játssza valaki? a gondom, hogy ruin mode, és a másik extra multis tartalom nem fogadja el a kódokat amikor le akarom tölteni. valaki tapasztalt ilyet? Akár más játéknál is? (úgy hogy minden rendben volt a game-el és a kóddal is megbizható forrásból lett véve újonnan) amerikai reg-em van, lehet hogy ez a gond? vagy valami régiózár miatt nem kaphatom meg? Csak hogy tudjam a jövőben mire lehet számítani amikor extrás játékot veszek... a multiplayer rész működik csak az extra letölthető tartalom nem. ha valaki co-op-ozna vagy akármi vegyen fel havernak ID:sixpackdog
    köszi
  • MikX
    Vegyél moddolt tápot, arra lehet linuxot telepiteni, az mellé felmegy a win7, azon belül ps3 emuval kell futtatni a játékokat, igy elérhetö az indiai war3z store, onnan kell leszedni a moddolt kernelt, meg játékokat, s már megy is! Haver igy már képzeld fél éve nem vett játékot, de játszott mindennel ami kijött. Ja és igy meg lehet buherálni, hogy vigye az x360-as játékokat is a ps!
  • shaddam
    Szedd le az updatet a jailbraket meg hagyd a francba, vagy vegyél pécét ott van warezmulti.
  • obence
    Hello!
    Vettem 1 PS3-at, 3.55-ös verzióval. És nem működik rajta a Network, azt írja , mennyek a settings/system settings-re, és ott valami update-et töltsek le.

Viszont ki szeretném Jailbreakelni, viszont az csak 3.55-ös verzióig jó.
    Tehát nem lehet egyszerre a kettőt?
    PLS help!
  • Akey
    Az. De jó tanács a jövőben sorstársakká avanzsálók számára. Én már most fel is írom kophatatlan filccel mindkét karomra, ha esetleg eszméletlen lennék gipszelés közben. Amúgy jobbulást!
  • MikX
    Fasza... eltört a bal kezem, de a dokival megdumáltam, hogy a gipsz legyen kontroller-approved, ez beteges? :D
  • Fidolorous
    HDMI-vel próbáld meg úgy hogy amikor bekapcsolod még jó sokáig a bekapcsoló érintő gombon tartod az újjad amíg asszem kettőt nem csipog a gép.
  • bcrics
    Hát a resistance 2 már elkelt, de a haze és resi1 még megvan,..majd ha aktuális lesz írj rám,Kösze.
  • Gideon Wieth
    Resistance 1-2 meg a Haze érdekelne engem :-) de csak egy hét múlva lenne esedékes :)
  • Freedy
    *kezdik el.
  • Freedy
    Nem az az egyedüli. De a 60-as is, ha karban van tartva, azzal sincs baj. Csak sokan a karbantartást két év, vagy még több idő után.
  • bcrics
    Egyébként van pár eladó ps3 játékom, akit érdekel.

Haze
    Little big Planet
    Lost planet 2
    BorderLands
    StormRise
    Mirrors Edge
    Resistance
    Resistance 2
    KillZone 2
    Clive Barker Jericho Special Edition (SteelBook)
    Genji Day of the Blade
    F.E.A.R. 2
    Operation FlashPoint 2 : Dragon Rising

Kép.:
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/15/p1939_15-07-11.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/15/p1940_15-07-11.jpg

Kb Ők vannak a kifutón, lehet rájuk licitálni stb
    Személyes átvétel : Budapest
    Posta ok a vevő terhére +500ft elsőbbségivel, minden esetben előre utalás után.
    Lehetőség szerint a Postát preferálom, olcsóbb mint 2 bkv jegy, és házhoz mennek a Csajok.
    Kb ennyi,.
  • bcrics
    "és kérd vissza a géped."

Kérd vissza a pénzed..ehh,..
  • bcrics
    Kicsit rátetteél volna arra az 55 rongyra még némi pénzt és kaptál volna egy vacsiúj slim320gb-at.
    De már pár hónaposat is láttam annyiért...elkapkodtad ezt a vásárlást, esetleg körbekérdeztél volna vmelyik fórumon, akár itt, jobban jártál volna,
    És azt tanácsolom, vidd vissza a gépet a gazdájának mivel használhatatlan és kisebb vagyont fizettél érte, és kérd vissza a géped.
    Mikor vetted, próbagarit kaptál -e rá?
    Általában 1-2 hetet szoktak adni az eladók, a korrektebb fajta, így ha van vmi bibi az ki is szokott jönni ilyenkor, ha megtúráztad egy hosszú hétvége alatt a gépet-

Szóval ha már így jártál akkor ne hagyd annyiban.
    Ez a gép Meghalt.
    dead
    finito
  • suzuki rg
    Akkor jól belenyúltam...Királyság.:@
  • LeventeV
    az a baj, hogy a 60as model az egyedüli amelyekkel gondok vannak. idő kérdése, hogy mikor jön elő.
  • suzuki rg
    Nem volt megbontva, ma lett tisztítás miatt.
  • suzuki rg
    55-ért és azt monddta hogy korrekt a gép és nem volt agyonhasználva, megbízhatósága van pár prohardveren.
  • LeventeV
    lehet már volt ylodos és megvolt csinálva. kérdezd meg azt akitől vetted. mennyiért adta?
  • suzuki rg
    Fat 60gb.
  • LeventeV
    melyik típus?
  • suzuki rg
    Köszönöm a választ, felhívtam közben egy szerelőt, azt monddta hogy a gpu-forrasztása lehet a baj.:@
  • Freedy
    Sajnálom,de nagyon úgy tűnik, hogy a végét rja a gép :s
    Ha nincs benne a HDD, akkor kiírja, hogy nem találja.
  • suzuki rg
    Na megtörtént a takarítás és újrapasztázás, ugyan az a helyzet sőt néha be se tölt.:@
    Elkéne indulnija hdd nélkül?Nekem még a menüsem jön be.:S
    Valaki segítsen!
  • Hugh Hefner
    ó, szóval ezért nem találom már a psn-en : \ vagy tart/lesz még? basszus lecsúsztam róla úgy néz ki : \
  • suzuki rg
    Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám hogy tegnap vásároltam egy használt ps3-at, minden működött a\v-kábelen, monddom megnézem milyenis hdmi-n.Na ez nem jött annyira össze.Akkor sokadik próbálkozásra inkább maradtam az a\v-nál, de már ittsem volt kép.Még a helyreállító menü sem jött be, egyszerűen semmi.Vártam vele, később tök jólett majd becsíkozódott.Ujraindítottam, nem volt kép.Jó monddom várok vele.Később megint ment majd játék közben csíkozódott.Én arra gyanakszom hogy retkes, poros belül plussz a paszta is elöregedett nincs jó hűtése és így szórakozik, esetleg fagy.Szerintetek mi lehet a baj?Válaszotok előre is köszönöm.
  • LeventeV
    nekem előfordult az, hogy túl érzékenyek lettek az analóg gombok és nem tudtam beállítani őket a játékokban. a megoldás az. hogy a programban xbox kontrollernek állítod be. ez a probléma nem mindenkinél fordul elő, ha mégis akkor itt a megoldás :D
  • Christian88
    Köszönöm szépen!
  • LeventeV
    MotionJoy nevű programra keress rá a neten. az oldalukon megtalálhatod a programot és van pontos leírás a telepítéshez és a konfigurációhoz is.
  • Christian88
    Sziasztok, nem tudjátok véletlenül lehet e a kontrollert géphez is használáni? (Usb miatt gondolom lehet) esetleg kel lvalami illesztő progi hozzá?
  • Bogdogege
    Helló halló vettem egy Sony Wireless Bluetooth Headset-et ,próbálnám beizzítani de nincs hang ,elolvastam a kis könyvet, youtube videokat is néztem a mikrofont beállítottam csak ez a buzi hang nincs.
    Mit kell beállítani hogy legyen hang?

• polux
    Jön az új verziójú PlayStation 3 konzol
  • Prof William
    Store -ról.