89387
PlayStation3
-
Prof William #79489 A képarány játékoknál is elcsesződik így?
Olyan szűk két méterre ülök a TV-től. -
#79488 Sajnos nem. -
#79487 Valószínü, hogy az összes agyatlanlövölde támogatja. (Cod, bf, resistance, stb.) -
Megerkezett .... egyenlore csak a Kill Zone 3 demo van meg ( jon a jatek is ) de ez a dolog hihetetlenul jo :0
A szomszedban ott az xbox Kinect .... mit mondjak PS3 motion controller sokkal elvezhetobb .
Meg a vegen leszokok a PC-rol :) bizok benne hogy az ujonnan erkezo jatekok tamogatjak majd . -
csab2 #79485 Érdekes. Akkor nem tudom mi lehet a baj. :( -
Snake11 #79484 Itt -
Snake11 #79483 Egy kis olvasmány a nézési távolságokról:
http://pcworld.hu/on-eleg-kozelrol-nezi-a-hd-tevejet-20090606.html -
#79482 igen csak ajátéknál recseg,se filmnézésnél,se pedig zene hallgatásnál nem jelentkezik a probléma. -
#79481 Én is 2.5-3m-re ülök a TV-től és 82cm-t javasoltak az üzletben...nagybátyámnak 102cm-es van és 3m-ről nézi és szemorvohoz járt sokáig...most már nem tudja teljes képernyőben nézni hiába van 102-es tv-je...én legalább 82cm teljes képben tudom nézni...am előszőr énis sony akartam aztán rébeszéltek az üzletben egy Sharp-ra...szöveg alatt meglehet nézni... -
csab2 #79480 Csak játéknál recseg? Ha pl. dvd-t nézel vagy avit, vagy zenét hallgatsz akkor nem? -
dudeeg #79479 minden attól függ milyen közel akarsz ülni a TV-hez.
Nekem 2.5 - 3 méterre van a kanapé a TVtől. Ehhez már kell az 50-52 col.
Plazmákban nem olyan drága a nagyobb képátmérő.
És ne hagyd magad elkábítani a marketing dumákkal. Nézegesd meg mondjuk a 2010es pana plazmákat. Megeszi az LCDket reggelire (najó, a local dimming LCD-ket nem annyira, de azok meg úgyis félmilla fölött kezdődnek ;) )
-
#79478 Passz. Én ilyet egyedül eddíg a Mass Effect2-ben vettem észre, az néha elkezd reecsegni, kilépek újraindítom és jó, csak idegelő azért. Minden játéknál, vagy csak bizonyos játékoknál?
Baja nem hinném, hogy lenne ettől, csak max a fülednek a recsegéstől :D -
#79477 na valaki tudna segíteni,hogy miért is recseg,csak a ps3-nál az új hifim? se zene hallgatásnál,se pedig filmnézésnél nem tapasztaltam recsegést,csak a ps3-nál játék közben,de ugye a hifinek nincs ettől,és nem is lesz különösebb baja?
azért kérdem,mert még csak új alig egy hetes a hifi. -
Fidolorous #79476 Hehe, én meg 24"-zok :D -
#79475 A lehető legnagyobbat vedd, amekkorát csak tudsz. Nekem 42-es Panasonic van, és kb 1,5m ről játszok, és semmi baja a szememnek -
Papesz #79474 Ott a pont. -
#79473 40 col alatt nem érdemes foglalkozni vele.
Hiába tűnik soknak a 82 centi, a 16:9-es képarány miatt az egy kis fing. -
Prof William #79472 Hm... Akkor melyik az a méret ami felett már megéri vásárolni? Persze csak akkorát veszek amekkorát tudok de azért jó tudni.
+ Lehet hogy egy összegben veszem és nagykerben (ahol nagyobb a választék és olcsóbb) szóval hátha belefutok valami jó kis akcióba. -
Papesz #79471 Ami az első mondatot illeti: én is ezt hittem, meg általában mindenki ezt hiszi.
De nyilván az anyagi keretek behatárolják a vásárlást. -
rossitibi #79470 Én is így voltam vele,ha már van ps3,nem kell lejátszó,de úgy néz ki nem ilyen egyszerű...Más fórumon tanácsolták a multimédia lejátszót,lehet az lesz! köszi a választ! :) -
Prof William #79469 Ez ami még szóba jöhet...
Samsung LE32C530 Erről sok jót olvastam. -
#79468 ilyen a hifi
-
Prof William #79467 Sztem azért 82 centinyi kepeátmérő azért már elég szép nagyság. A mostani TV-nél mindenképpen nagyobb. Legalább nem fog kirohadni a szemem miközben a Star Oceannal játszok. Már alapból szemgyilkos olyan TV-n de ha a rajzfilmes megjelenítésre váltok akkor aztán tényleg elég 5 perc hogy KO legyen a szem. El is kezdem újra amint meg lesz az új TV.
82 centinél nagyobb meg már sajna tényleg csak 100 000 felett van. -
#79466 Mit takar az a Samsung hifi? -
#79465 Össze is kötöttem,de valami nem jó,mert a hang recseg!
Előfordulhat az,hogy a hifim nem bírja el a PS3-mat?Mert próbáltam más hogyan is,se zene hallgatásnál,se pedig film nézésnél nem jelentkezik a recsegő probléma,csak a játékoknál.
Gondolom a hifinek különösebb baja nem lesz ettől. -
Prof William #79464 Az összekötéshez meg ilyenkor HDMI kábel kell? -
#79463 Egyáltalán nem muszáj,ha bírja a géped/sávszélességed,akkor gépről is le lehet játszani őket,nekem külső adathordozón amúgy sem találta az mkv fájlt,de én már nem próbálkozom ezzel,végülis megtartom a blueray lejátszómat az 1TB-os vinyómmal,azzal egyszerűbben mennek a dolgok,csak gondoltam,ha már van ps3om,akkor egyben lehet az egész,de ez így nem alternatíva :) -
#79462 be kell állítani a settingsbe, hogy a kimenetet ne a hdmi kábelen adja. -
#79461 Segítség kellene nekem,a múlt héten vettem magamnak egy új Samsung hifi-t le kellet már
cserélenem,a közel 15 éves aiwa-t egy újra!
Kérdésem a követező,hogyan tudom összehozni a PS3-mal??
Az odáig oké,hogy az AV kábel egyik végét a hifi-be,a másikat meg a PS3-ba és tovább??
Hogyan kell a PS3 menüjében beállítani,hogy szóljon???
-
Papesz #79460 Nekem is 32 colos van, csak annyit tudok mondani, hogy kicsi lesz.
De majd jön mindjárt MikX és megmondja, hogy nem. -
Prof William #79459 Most ezen a ketőn gondolkodok.
samsung le32c450 85 000
sony kdl32ex402 110 000
Mindkettő jónak tűnik de a sony valamivel jobban tetszik.
-
rossitibi #79458 Szia vixo!
Én azt szeretném kérdezni ha már ennyire belemerültél a témába,hogy muszáj átmásolni a külső vinyóról a ps hdd-re a filmet hogy meg tudjam nézni? Készülök 3d tv-t venni de nem tudom hogy tudnám megoldani a lejátszást ps3-mal vagy bárhogyan lemezek nélkül! nekem is külső vinyón lennének a filmjeim! Vagy ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném! -
#79457 Én a múlthéten vettem egy LG 42"LD420-at.... sztem 110K-ért.... AVplaneten talán még olcsóbb is pár ezressel. (ár/méretben sztem a legjobb választás, plusz meg is lett okosítva mkv-t is játszik mint a "komolyabb" testvérei) -
#79456 Annyi, de nem nekem kell, azokra értettem, akik hozzáértés teljes hiányában választanak ár alapján, benyelve a marketingbutitást. -
#79455 arra ... koszonom. -
#79454 Ha a Move-ra gondolsz, akkor itt egy lista a kompatibilis játékokról. -
#79453 Sziasztok
Valaki tudna adni egy linket ahol fel van sorolva azoknak a jatokoknak a neve amik tamogatjak a motion sensor-t. ( ami erdekelne az a Call of Duty Modern Warfare 3 ; Medal of Honor )
elore is koszonom -
Papesz #79452 -
#79451 "Arról nem is beszélve, hogy sok helyen egy több éves modellt is ugyanannyiért árulnak"
Akkor itt az ultimate tanácsom, azt hiszem Papesz koma ezt magától értetődőnek gondolta:
"Nézzed meg szépen a szép kis szemeddel, hogy mikori típus és a 2010-11-es modellek közül vedd a legnagyobbat amit megengedhetsz magadnak."
-
#79450 Nincs különbség??
Nemtudom, én azért gyártón belül is óriási különbséget látok, még hasonló árkategóriában is.
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen egy több éves modellt is ugyanannyiért árulnak, pont olyanok miatt, akiknek mindegy, csak az árra figyelnek, mert "tuti nincs különbség".