PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
ezt a mondatot így nem nagyon értem 😄 Az elsõre gondolok 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

FlyHigh
Nem véletlenül lett a ps3 exkluzív player, ami csak erre készül az a világ legjobb játéka, pl unchartedek, god of warok, gran turismok. Utolérhetetlenek színvonalban.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Szerintem nem kell vele foglalkozni, egy-egy fagyás, csak úgy magától kikapcsolás, ventipörgés ,stb belefér. Akkor van gáz ha pittyeg, meg piros, sárga ledezik.

Thrash \'Till Death

n000rbi
Ha valakit érdekel, zavvi-n megint 17.95 a Vanquish.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

HOMIE 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

NEXUS6
Ez milyen nyelven van?
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Teljesen eltérõ architektúra. Ha a boxra kezdenek el fejleszteni elõbb, akkor kb ugyan annyi idõ/pénz átportolni PS3-ra, mint az eredeti játékot kifejleszteni.

Fordítva jobb a helyzet, mert az X360 valami DirectX verziót használ, amihez több és jobb fejlesztõ környezet van, meg minden programozó amúgy is azt ismeri.

Az X360 GPU-ja általánosan nagyobb teljesítményû, azonban a PS3-é helyenként nagyobb pówára képes. A GPU viszonylagos gyengeségét jól lehet "kompenzálni" a CPU-val, ami fejlettebb a PS3-ban. A PS3 mondhatni teljesen a többszálú programozásra lett kitalálva. A Box jobban követi a hagyományos filozófiát, CPU kiszámol valamit, az adatokat átadja a GPU-nak, de a lépések egymás után jönnek. A PS3 összességében tényleg erõsebb, de ehhez ismerni is kell.

KB. Ha van egy 120 lovas full extrás családi kocsid, ABS-sel, menet stabilizátorral, tempomattal, akármivel, meg van egy 300 lovas vadállatod, akkor melyiket fogod összetörni az elsõ sarkon, ha elõször beülve mindent megpróbálsz belõlük kihozni?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az elõbb bekapcsoltam a PS3-at, és úgy elkezdett pörögni a ventillátor, hogy azt hittem elrepül az egész. Sosem csinált korábban ilyet. Nagyon hangos volt és csak úgy fújt belõle a szél. Megijedtem tõle, úgyhogy kb 2 másodperc múlva ki is kapcsoltam a fõkapcsolójával.
Utána már jó volt.
Ez valami átmeneti elmebaj volt, vagy van esetleg olyasmi, hogy mondjuk 500 bekapcsolásonként megy valami venti teszt/öntisztítás?

Még véletlenül se küldjetek SMS-t a megadott számra, mert az ott leírtakkal ellentétben 2000HUF egy SMS!!!

WTF mit találtam lol, nézzétek csak meg 😄
www.fortunaplaystation.info
LeventeV
egyetertek

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

LeventeV
a god of war 3 azert eleg jol megmutatta, hogy mire kepes a ps3. psp eseten is ugyanez van.
assassins creed ami meg hasonlo jatek, de annak is szep grafikaja van ps3on.

JohnnySmith
Srácok a GT-s kérdéseket nyugodtan a saját topikjában fel lehet ám tenni...
Gran Turismo 5

off:
Én ma fogom kipóbálni a PSP-s GT-bõl az autók átrakását 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

én kb lesz*rom, hogy ps3-on hogy néz ki valami xbox-hoz képest, de ettõl függetlenül érdekel, hogy miért van ez.
- Miért mosottabb a ps3-as verzió? Talán direkt, mert mondjuk Sony szerint ez a nagy tv-ken jobb hatást ér el?
- Miért van kevesebb bokor/fûcsomó? Nem bírja el a vas (kétlem)? Nekem inkább az a gyanúm, hogy sokkal macerásabb portolni a játékot ps3-ra (több idõ, drágább), emiatt kevésbé optimális a kód, és végtére is az jön ki, hogy mégsem bírja el a vas 😊

Gideon Wieth
Szerintem hatalmas játék, pláne a multija... szereted a westernt kötelezõ vétel...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

nekem nincs psp-m, de olvasgattam a gt5 user guide-ját (ami a játékban van), és ott pontosan leírják hogy hogy kell..úgyhogy gondolom mûködik

üdv neked is! jó szórakozást 😊

5c0rp330n
valaki probalta mar a psp-s gt-bol attenni a kocsikat gt5-be, mennyire mukodik? hallottam valahol hogy lehet ilyesmit, es meg nem ert ide a gt5, addig legalabb szerezhetnek meg nehany kocsit a psp-sben..

üdv a fórumozónak már én is hivatalosan PS3 tulaj vok😛

DanielT
Hát nem egy remekmû, de nem is vállalhatatlan szemét.

Olvasgass
LeventeV
gta-val ossze se lehet hasonlitani 😛

Ez a Red Dead Redemption hogy muzsikál PS3-on ? Tipikus konverzió ez is vagy alig van külömbség ?

Szeretem a cicákat

sure
Jah, benéztem szerintem, részemrõl a <#lama>ság

Isten nem bottal, hanem VMware.

Miért, ha másodszorra is csak az ezüst sikeredik, akkor jár érte credit? Nem csak akkor, ha jobb eredményt (itt ugye arany) érek el?

sure
1 - Ha másodszorra is csak ezüstre sikeredne, jobb lenne, ha nem is járna érte dodó? ;-)

Isten nem bottal, hanem VMware.

lenne 1-2 kérdésem GT5-el kapcsolatban...hátha ti már tudjátok a választ:

1 - ha mondjuk 2. helyen végzek egy A-spec versenyen, akkor pl kapok érte 4000 creditet, majd ha ezután az 1. helyen, akkor megkapom az 5000-et. Ha rögtön 1. helyen végzek, akkor csak simán 5000-et kapok, és utána már nem jár az ezüstért pénz, azaz utóbbi esetben kevesebb dohányt lehet bezsebelni. Így van ez, vagy csak nem jól figyeltem meg?

2 - honnan lehet tudni, hogy már szükséges a szervízben a motor csere (vagy pl karosszéria csere)? Vagy csak használt autónál szükséges ez?

3 - már ütköztem jónéhányat premium autókkal, de még nem törtek össze semennyire. Tudom, hogy nem roncsderbi, és nem is célom ez, de hol kéne látni, hogy meg van zúzva az autó?

4 - hol lehet másokkal online játszani? Valahogy eddig nem találtam meg sehol 😊

Elõre is köszi a válaszokat!

bertino
sg hirnek hinni ?

grat.
mondjuk toled ez se meglepo.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bocs a sok kérdésér de lenne még1.
Elég a 2, 2.5 megás net ahoz hogy megoszam routeral wifin. úgy hogy közbe lehet pl ps3-mon fifán neten játzsani +a gépen netezni?(bocs ha hülye kérdés 😄)
Totti5
Itt volt téma, hogy a Microsoft a warezosokat segíti?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

holnap jön rá a patch. állítólag 500 ezer fõre terveztek, de legalább kétszer annyian támadták a szervereket elsõ nap😄

level 18 playstation gamer.

Csabesz100
Nem tudjátok, hogy shopto-n hogy lehet megváltoztatni a "Delivery Address"-t? Sehol sem találom! :-(

PS3 ID: Csabesz82

No, tegnap én is szert tettem a GT5-re.
A kezdõ videó az nem anim, ugye? Egyébként elég jó, fõleg azzal a beteg zongorával 😊

De azért vicces, hogy az elsõ nap összeomlott a hálózatuk. Mintha nem sejtették volna, hogy tömegesen robbanak majd rá. Kíváncsi vagyok mára fixelték-e.

köszi, ez nekem is hasznos infó. bár még soha nem találkoztam ilyennel vagy csak elfelejtette megemlíteni az eladó a hirdetésében😊

a korrekt válasz az, hogy nem feltétlenül, a promo vátlozat lehet korábbi, nem teljesen végleges verzió is, de általában ugyanaz mint a bolti.

igen, maga a játék teljes értékû. könyv az biztos nincs hozzá, a lemezen meg fehér alapon piros és/vagy fekete írás van.

a promós játék ugyanolyan teljes értékû játék, csak nincs hozzá ps3 tok meg könyvecske?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Teljesen mindegy milyen(hacsak nem 10méternél nagyobb távolságban gondolkozol). Az a lényeg, hogy 1.3a-s legyen(azthiszem volt már valakinek ebbõl problémája).
De szerintem az enyém se 1.3a-s és mégis tökéletes.

oké kösz a választ.
és esetleg ezek közül valameik?
http://digistreet.hu/?s=HDMI+k%C3%A1bel&x=0&y=0
vagy mind1 hogy mien a képminõség ugyan olyan?
Tökéletes lesz.

Szerintetek ez a HDMI kábel jó vagy az mind1 hogy mien ps3ra?? Mármint ahol eddig néztem 3000-ft volt a legolcsóbb.
http://www.digitalker.hu/speedlink-ps3-hdmi-kabel
n000rbi
Nem vagyok egy nagy multis, de a GT5-öt jó lenne online is csapatni (ha majd menni is fog 😛). Ehhez lenne kérdésem: tökmindegy, h USA, vagy EU verziójút veszek? Milyen van itt a többségnek? Egyáltalán van olyan korlátozás, h EU csak EU-val vagy ilyesmi?

n000rbi
Nem fog menni... indításnál úgyis kéri a lemezt. Gondolj csak bele, ha így menne, akkor egy embernek kellene csak megvenni 😉 A telepítés csak rövidíti a töltési idõt, ennyi.

Hali! Pls valaki segítsen... Nincs még ps3-am de egy haveromnak van, ha megveszem a GT5-öt és õ feltelepíti a gépére, én meg veszek egy gépet és én meg lemezrõl játszok vele akkor ez így mûködik vagy pl. egyszerre neten játszani nem tudunk? vagy hogy van ez?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

no, kozben talaltam egy boltot, ahol 12900, ami meg mindig eleg huzos, de ha ez az ara, akkor ez. Holnap asszem' el is megyek erte.
Gondolom egy jo darabig nem igen lesz olcsobb, vagy csak kevessel, azert meg nem varok 😊

5c0rp330n
mind1, mar megrendeltem. az amugyis dragabb, lassabban er ide, DLC nem hiszem h szempont nekem, sosem vettem, nem is nagyon szandekozok venni.

Ombika
Usa verza 13K-bol kijon es olcsobb is lesz DLC oda!!

5c0rp330n
szar arfolyam, stb miatt kintrol is fizetek 12k-t erte. persze ez meg mindig olcsobb mint itthon es bennevan a szallitas is.

visszavonom. már találtam több helyen is..de azért ez a 13-14 ezer forint elég durva