PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Fordítva jobb a helyzet, mert az X360 valami DirectX verziót használ, amihez több és jobb fejlesztõ környezet van, meg minden programozó amúgy is azt ismeri.
Az X360 GPU-ja általánosan nagyobb teljesítményû, azonban a PS3-é helyenként nagyobb pówára képes. A GPU viszonylagos gyengeségét jól lehet "kompenzálni" a CPU-val, ami fejlettebb a PS3-ban. A PS3 mondhatni teljesen a többszálú programozásra lett kitalálva. A Box jobban követi a hagyományos filozófiát, CPU kiszámol valamit, az adatokat átadja a GPU-nak, de a lépések egymás után jönnek. A PS3 összességében tényleg erõsebb, de ehhez ismerni is kell.
KB. Ha van egy 120 lovas full extrás családi kocsid, ABS-sel, menet stabilizátorral, tempomattal, akármivel, meg van egy 300 lovas vadállatod, akkor melyiket fogod összetörni az elsõ sarkon, ha elõször beülve mindent megpróbálsz belõlük kihozni?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Utána már jó volt.
Ez valami átmeneti elmebaj volt, vagy van esetleg olyasmi, hogy mondjuk 500 bekapcsolásonként megy valami venti teszt/öntisztítás?
www.fortunaplaystation.info
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
assassins creed ami meg hasonlo jatek, de annak is szep grafikaja van ps3on.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Gran Turismo 5
off:
Én ma fogom kipóbálni a PSP-s GT-bõl az autók átrakását 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
- Miért mosottabb a ps3-as verzió? Talán direkt, mert mondjuk Sony szerint ez a nagy tv-ken jobb hatást ér el?
- Miért van kevesebb bokor/fûcsomó? Nem bírja el a vas (kétlem)? Nekem inkább az a gyanúm, hogy sokkal macerásabb portolni a játékot ps3-ra (több idõ, drágább), emiatt kevésbé optimális a kód, és végtére is az jön ki, hogy mégsem bírja el a vas 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szeretem a cicákat
Isten nem bottal, hanem VMware.
1 - ha mondjuk 2. helyen végzek egy A-spec versenyen, akkor pl kapok érte 4000 creditet, majd ha ezután az 1. helyen, akkor megkapom az 5000-et. Ha rögtön 1. helyen végzek, akkor csak simán 5000-et kapok, és utána már nem jár az ezüstért pénz, azaz utóbbi esetben kevesebb dohányt lehet bezsebelni. Így van ez, vagy csak nem jól figyeltem meg?
2 - honnan lehet tudni, hogy már szükséges a szervízben a motor csere (vagy pl karosszéria csere)? Vagy csak használt autónál szükséges ez?
3 - már ütköztem jónéhányat premium autókkal, de még nem törtek össze semennyire. Tudom, hogy nem roncsderbi, és nem is célom ez, de hol kéne látni, hogy meg van zúzva az autó?
4 - hol lehet másokkal online játszani? Valahogy eddig nem találtam meg sehol 😊
Elõre is köszi a válaszokat!
grat.
mondjuk toled ez se meglepo.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elég a 2, 2.5 megás net ahoz hogy megoszam routeral wifin. úgy hogy közbe lehet pl ps3-mon fifán neten játzsani +a gépen netezni?(bocs ha hülye kérdés 😄)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
level 18 playstation gamer.
PS3 ID: Csabesz82
A kezdõ videó az nem anim, ugye? Egyébként elég jó, fõleg azzal a beteg zongorával 😊
De azért vicces, hogy az elsõ nap összeomlott a hálózatuk. Mintha nem sejtették volna, hogy tömegesen robbanak majd rá. Kíváncsi vagyok mára fixelték-e.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
De szerintem az enyém se 1.3a-s és mégis tökéletes.
és esetleg ezek közül valameik?
http://digistreet.hu/?s=HDMI+k%C3%A1bel&x=0&y=0
vagy mind1 hogy mien a képminõség ugyan olyan?
http://www.digitalker.hu/speedlink-ps3-hdmi-kabel
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Gondolom egy jo darabig nem igen lesz olcsobb, vagy csak kevessel, azert meg nem varok 😊