PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en tegnap vettem egy 40 go-s modelt 😊 kurva szep allapotban van es halkabb mint gondoltam volna. marcsak ezt az sdtvt kene lecserelni...
kerdes: a gep barilyen usbs bill t tamogat ?

Szeretem a cicákat

a menteseidhez. ezert en egy 320-as ala nem mennek a helyedben, sokat foglalnak a save game-ek.:S

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tibi7
Sziasztok! PS3 vásárlás elõtt állok, viszont nem tudom eldönteni hogy milyen merevlemez mérettel vegyem. Mihez szükséges a merevlemez?
Gideon Wieth
Idõközben újraindítottam a ps3at és megy a net... nem értem mi volt, ACban játszottam volna azt szimplán kidobott :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!

Sonynál karbantartás van? 80710102 DNS errort ír nekem :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

itt van egy tablazat ami segit.

azt még elmondanátok mi a különbség a 2 típus között?

Sony PlayStation 3 Slim 320GB >>>>(2504😎
Playstation 3 Slim 320Gb. >>>>Modell: CECH 2104A

ÜDv,,
ahogy nézem PS3 Slim 320gb 74.000ft ért van a legolcsóbban,,ennél van jobb áron?..esetleg 1-2E ftal többér de monnyuk játékkal?😊

Kösz

Samballah
üdv.
adott: új ps3 slim +hdmi + full hd 24" led monitor és teljesen randomszerûen, kitolja monitort (vagy játék, böngészés stb. akármi lényegtelen) menet közben standby-ra, és néha visszaadja magától, van hogy csak a moncsi ki-be kapcsolása segít, hogy újra kapjam a képet.
Van hogy csak egy egy pillanatra tûnik el a jel. És ki íirja az aktuális felbontást majd megy rendesen. :S
Ötlet mitõl lehet ?
konzol boltos azt ajánlotta vegyek új kábelt, de a kábel szerintem tökéletes, egy elég jó minõségû ilyen aranyozott csatis, és Xbox360 hoz hibátlanul mûködik ott nem ad ilyen hibát.
köszi elõre is!

PsnID: YOULUPUKKI

Hidd el nekem, a kutyát nem érdekli, hogy milyen nemzetiségû vagy. Ha esetleg mégis, akkor úgyis megkérdezik.

Papesz

hát, akkor ezt elszúrtam.
Egyébként nyílván pontosan tudja, hogy Hungary-ból nyomulunk. Nem véletlen, hogy bizonyos szolgáltatásokat IP alajpján engedélyez (vidzone) míg másokat nem (store). Ez utóbbi kiskapu vszínû tudatos Sony részérõl...

Attól jobb, hogy magyar zászló alatt multizhatsz, nem pedig brit vagy amcsi lobogó díszeleg a neved mellett.
mivel jobb a magyar account mint a UK?

n000rbi
Nem kötelezõ, csak mégse higyjék azt, h texasi vagy 😄 ... én már nagyon bánom, h annak idején (kb másfél éve😊) az usa-as accoountommal kezdtem játszani. Most meg már annyit trófea van, hogy nincs szívem váltani a magyarra...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ez engem is érdekel: miért kell egy elsõdleges magyar acc?
Az elsõ napon (kb 1.5 éve) csináltam egyet, de azóta sem használtam semmire.

n000rbi
Nagyjából ugyanazok az árak, de én eddig inkább USA-store-on vásároltam... jövõre lehet, hogy befizetek egy plus-ra.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

FlyHigh
Nekem csak egy UK accom van, most gondolkodom egy 50 fontos kártyán, kéne az új lara játék, meg erre-arra a storeról. Érdemes több helyre is is regisztrálni? Melyik a legolcsóbb?

Thrash \'Till Death

Mindig is volt, de magyar store meg sose lesz. <#rinya>
Tikal
magyar account? van már olyan?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Majd elõször olvasd el ezt: PS3 FAQ. Már csak azért is jó, mert fény derül a kicsike képességeire. 😉 Aztán csinálj egy elsõdleges magyar accountot (amivel játszani fogsz), aztán meg töltögetéshez meg vásárláshoz egy-egy angolt, amcsit, japánt, hong-kongit és egy indiait. Utóbbit azért, hogy letölthesd a Killzone 3 véletlenül kint-felejtett multi bétáját. 😉
ugyanígy vagyok vele, még elgondolkodni sem érdemes rajta. angliából illetve használtan veszek játékokat és max 1000 forint veszteséggel túl is adok rajta. és ennyi pénzért 1 hétig játszottam, nem tûnik drágának😊

level 18 playstation gamer.

Gideon Wieth
Ha használtan veszed, én nem venném olyan embertõl aki JB-zett. Csak egy tanács :-)

döntöttem !
holnap meglesz a kicsike!
lehet holnap lesz pár kezdõ kérdésem 😊

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

FlyHigh
Igazából még gondolkodni sem állok neki a kiskapukon, amíg 4-5-6e forintért veszem meg a játékokat használtan és ennyiért is passzolom tovább.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
jailbreak-ról annyit, hogy nyomot hagy a gépben, netre sem kell menni vele többet, ráadásul egy frissítéssel már el is intézték, ami nélkül az új játékok nem futnak. fullosan mûködõ ps3 warez nincs és ez így jó is.

Thrash \'Till Death

ejj <#falbav> sorry

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

látod itt ezt felül? 😊
"WAREZ = azonnali BAN!"

oks köszi.
most beszéltem egy sráccal akitõl lehet veszem a dolgot. aztmondta ad valami jailbreak usb bigyót amivel tudom futtatni a gémeket vinyórol.

ez mûködõ dolog? nem ismerem

Ezzel kapcsolatban lásd a #77134-es hozzászólásomat.
A link angol nyelvû oldalra mutat, de ha nem tudsz angolul, nem nagy gond, mert az ábra elég szemléletes.

FlyHigh
Ha van, akkor szard le, ne cseréld le. Másrészt 82 centin elég bõven a hdready.

Thrash \'Till Death

akkor nincs akkora különbség hogy érdemes legyen venni ezért egy full hd-t egyenlõre... most egy 82 es hd ready lcd-m van.

FlyHigh
Ha tényleg hobbi játékos szemmel nézzük, akkor minden gép csak eredeti játékot tud futtatni, szóval ez ne szóljon bele a döntésbe, remélem érted mire célzok.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

A legtöbb játék csak 720p-ben fut, vagyis a fullHD és a HDready között normál esetben nincs különbség. Viszont a filmek és néhány komolyabb játék (GT5) már 1080p-s, ezeknél bõven észrevehetõ a különbség, pláne 80+ cm felett. Ezt tapasztaltam, de néha CRT-n PS3-azok, szóval ne vegyél viszonyítási pontnak. 😉
FlyHigh
Nincs igazán, 720 soros a legtöbb játék, de egy-egy felskáláz 1080i. Itt inkább arról beszélhetünk, hogy nincs értelme hdready-t venni, már szinte nincs is és nem olcsóbb igazából mint a fullhd.

Thrash \'Till Death

Amúgy nagy különbség van egy sima hd ready lcd és egy full hd lcd között?
Mármint a ps en játék közben ?

Hát akkor elõre is üdv a körünkben 😊
Amúgy viszonylag ritkán szokott elhangzani az a kétségtelen elõny, hogy a PS3 bizony blu-ray lejátszó is. Sokakat itthon ez még nem érdekel (látva az itthoni film árakat), pedig bizony jó kis dolog az, ha megvan hozzá a megfelelõ tv. Nekem pont most van úton az Alien1-4 blu-ray kiadás. Már elõre félek tõle 😊

Sziasztok !
Most tervezem elsõ konzol-om vásárlását.
Vacilálok a PS3 és az Xbox 360 között de PS3 felé húz a szívem annak ellenére is hogy csak eredeti játékokat tud futtatni.

De valahogy jobban bejön a PS. Valahogy más az egész közösség is <#kacsint>

Bocsánat. GT5 fórumra akartam ezt írni.
scusi

Hehe, GT5 a user születésnapján ad ajándékba egy autót. És állítólag az autó a user születési évéhez van igazítva. Szerintem jópofa 😊

Gideon Wieth
Erre a kategóriára amiket te kértél, akkor inkább Samsung 2233 HD, vagy hasonlók... ALapból monitor, beépített tunerrel, én is másfél méterrõl használom, pár nap alatt megszokod, játszani pedig nagyon jó rajta :-)

😄 😄
Nem kell neki nagyobb, na!

oneal1
27 est vettem nemrég, teljesen jó!

!Forza Ferrari!

Krisztiam
min 24-est nézz 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DanielT
19 col? Az király, kicsit kisebb mint az órám 😄
Csontkovacs74
Sziasztok!

Remélem tud valaki felvilágosítást adni Tv vásárlás terén. Szeretnék venni egy 19" Tv-t konzolhoz illetve Pc monitornak és nem utolsó sorban ami az eredeti funkciója. Kb. 1.5 méterrõl lenne használva, ezért nem is gondolkozom nagyobba.

Válaszokat elõre is köszi.

XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti

Igen, úgy látszik ezt csak csomagküldõvel szállítják a nagyság miatt! <#shakehead> Elnézést! <#worship>

zzeN
Mondom na ezt veszem is meg, kiválasztom h Hungary erre a postaköltség: 31 font.
MEG ANYÁD!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dzsedi
Valamint most már a Castlevania LoS. is: 17.95.
Assassins C. 2 : 9.95

LeventeV
ket ertelmu volt amit irtam... en is ugy gondolom, hogy jobb volt. jobban elveztem a rdr-t es framerate problemak se voltak benne.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tikal
nekem jobban bejött mint a GTA--- és szebb is---

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''