PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kerdes: a gep barilyen usbs bill t tamogat ?
Szeretem a cicákat
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Sonynál karbantartás van? 80710102 DNS errort ír nekem :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Sony PlayStation 3 Slim 320GB >>>>(2504😎
Playstation 3 Slim 320Gb. >>>>Modell: CECH 2104A
ahogy nézem PS3 Slim 320gb 74.000ft ért van a legolcsóbban,,ennél van jobb áron?..esetleg 1-2E ftal többér de monnyuk játékkal?😊
Kösz
adott: új ps3 slim +hdmi + full hd 24" led monitor és teljesen randomszerûen, kitolja monitort (vagy játék, böngészés stb. akármi lényegtelen) menet közben standby-ra, és néha visszaadja magától, van hogy csak a moncsi ki-be kapcsolása segít, hogy újra kapjam a képet.
Van hogy csak egy egy pillanatra tûnik el a jel. És ki íirja az aktuális felbontást majd megy rendesen. :S
Ötlet mitõl lehet ?
konzol boltos azt ajánlotta vegyek új kábelt, de a kábel szerintem tökéletes, egy elég jó minõségû ilyen aranyozott csatis, és Xbox360 hoz hibátlanul mûködik ott nem ad ilyen hibát.
köszi elõre is!
PsnID: YOULUPUKKI
Papesz
Egyébként nyílván pontosan tudja, hogy Hungary-ból nyomulunk. Nem véletlen, hogy bizonyos szolgáltatásokat IP alajpján engedélyez (vidzone) míg másokat nem (store). Ez utóbbi kiskapu vszínû tudatos Sony részérõl...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az elsõ napon (kb 1.5 éve) csináltam egyet, de azóta sem használtam semmire.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Thrash \'Till Death
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
level 18 playstation gamer.
holnap meglesz a kicsike!
lehet holnap lesz pár kezdõ kérdésem 😊
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
"WAREZ = azonnali BAN!"
most beszéltem egy sráccal akitõl lehet veszem a dolgot. aztmondta ad valami jailbreak usb bigyót amivel tudom futtatni a gémeket vinyórol.
ez mûködõ dolog? nem ismerem
A link angol nyelvû oldalra mutat, de ha nem tudsz angolul, nem nagy gond, mert az ábra elég szemléletes.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Mármint a ps en játék közben ?
Amúgy viszonylag ritkán szokott elhangzani az a kétségtelen elõny, hogy a PS3 bizony blu-ray lejátszó is. Sokakat itthon ez még nem érdekel (látva az itthoni film árakat), pedig bizony jó kis dolog az, ha megvan hozzá a megfelelõ tv. Nekem pont most van úton az Alien1-4 blu-ray kiadás. Már elõre félek tõle 😊
Most tervezem elsõ konzol-om vásárlását.
Vacilálok a PS3 és az Xbox 360 között de PS3 felé húz a szívem annak ellenére is hogy csak eredeti játékokat tud futtatni.
De valahogy jobban bejön a PS. Valahogy más az egész közösség is <#kacsint>#kacsint>
scusi
Nem kell neki nagyobb, na!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Remélem tud valaki felvilágosítást adni Tv vásárlás terén. Szeretnék venni egy 19" Tv-t konzolhoz illetve Pc monitornak és nem utolsó sorban ami az eredeti funkciója. Kb. 1.5 méterrõl lenne használva, ezért nem is gondolkozom nagyobba.
Válaszokat elõre is köszi.
XBOX 360 Játékaim: jatekaim.hu / CsOnti
MEG ANYÁD!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0