89387
PlayStation3
-
Papesz #79769 Azért mert nem tudsz versenyezni az áraikkal, felesleges őket fújolnod. Ez inkább szánalmas benyomást kelt, nem pedig a becsületes eladóét. -
#79768 Ráadásul minimum 5%-al kisebbek kint az áfatartalmak. -
#79767 Azért ha valami a hivatalos árnál Magyarországon olcsóbb (ráadásul ennyivel, 250EUR->~68e HUF), akkor az aligha adódik abból, hogy a többiekkel ellentétben "normális" árrést alkalmaz:) -
#79766 Az. Ne haragudj, nem akarok személyeskedni, de akkora segghülye vagy a témában hogy az már fáj. Vagy csak gyerek vagy még??? :)
Lenti linken meg azt írja: Ezen terméknél a bankkártyás fizetés nem lehetséges.
Ahha. Nehogy nyoma legyen.... -
#79765 Fújj te felbújtó feketéző!Nem szégyelled magad hogy nem támogatod a politikusok fizetésést?
Azt várom hogy valaki megmagyarázza ha valami az 576-ban 14-15 rugó akkor ha 12-ért veszem az már feketézés? -
#79764 Ennél olcsóbb jelenleg nincs :) -
#79763 Szerinted? Nemáfás, nemadós.
Amúgy meg aug 31-ig a mondott árakból lejön 10% most nálunk is. -
#79762 Akkor a platinumban lopott van?Inkább az eladó nem húzza le az embert... -
dudeeg #79761 #79752 ;) -
#79760 Platinumban a 160gb-s 59k. -
#79759 Akkor itthon sokat nem változott, én cirka egy éve cseréltem le a gépem, akkor 79 volt a 320-as. -
#79758 Egyébként mától hivatalosan, áfa-san, adósan:
160 GB 67 990 Ft
320 GB játék nélkül 74 990 Ft
320 GB játékkal (Move, stb) 84 990 Ft -
#79757 Bármelyiket, mert az ilyesmi cégek pár száz milliárdos forgalom utáni adó- és áfa befizetéséből lesz nektek gázártámogatásra, meg svájcifrank segítségre, egészségügyre meg úgy minden másra pénze az állambácsinak.
Isten bizony drukkolok az államcsődnek, aztán majd lehet pislogni. Sztem pont annak lenne a legnagyobb szája aki...... ááá hagyjuk. -
#79756 Konzol boltok között melyik számít megbízhatónak (értsd: hivatalos Sony/MS garanciát adnak, nem valami sajátot), de ugyanakkor nem is szállnak el az árakkal? Egy ideje gondolkozom egy konzol beszerzésén (leginkább PS3), amely most az árcsökkenés hatására újra felmerült.
OFF: Comic Sans, most komolyan? -
dudeeg #79755 Új a PS3ad, vagy használtan vetted?
Amúgy a videón épp bejelentkezni akar valaki. Te meg úgy emlékszem a regisztrációnál akadtál el.
Ha egyszer leírnád halál pontosan, lépésről lépésre, menü pontról menü pontra, hogy mit csinálsz talán tudnánk segíteni.
Amúgy mi az ip email cím? (ne válaszolj...)
G. -
aresz96 #79754 Nekem az lenne a próblémám,hogy a sign up-nál az ip email cim után ,és a jelszó után ezt irja ki INCORRECT!!!
Mint ebben a videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=4ALfKb_ygmE -
Prof William #79753 A 160GB-s mer' hát az egy ezressel olcsóbb! Magyar ember a sz*t is megveszi ha egy kicsit olcsóbb. -
#79752 Paltinumshopot néztem még csak, de elég érdekes a dolog :
160 Gb - 58.900
320 Gb - 59.900
Vajon melyik éri meg jobban -
bcrics #79751 Ebay:) -
dudeeg #79750 kiválóan megfogalmaztad :)
Amúgy én sem gondolom, hogy PS3-on lenne olyasmi, hogy beállítási hiba miatt akadozik valami. Ez nem PC, ahol mindig b*szakodni kellett, hogy mekkora felbontást bír el a grafkártya, hányszoros antialising és mittomén' milyen shade effektek mellett...szerencsére. -
Papesz #79749 Amerikában.
Európában euróval fizetnek, az meg 270 forint. -
#79748 Jó lesz az 68 ezernek is és akkor még csak a Euró árat váltottam direktben.
A szürkeimport ár lehet ez alatt persze valamivel -
#79747 Jövő héten -
Prof William #79746 Nem tudjátok vajon Space Marine demó majd lesz vajon a Storen valamikor? -
#79745 Nálunk az lesz 60 -
bcrics #79744 Mai sony Sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentették hogy a ps3 160gb slim ára, mostani árfolyamon számítva kb.:
46.563ft.
ez azért durva.
-
#79743 Beállitási hiba? Konkrétan a fényerő, vagy a hangerő beállitásra gondolsz? :D -
Prof William #79742 Ott eleve megáll kép hogy átérezhesd az ütés erejét. Nem akadás. -
Fidolorous #79741 amikor a szerencsétlen áldozatot épp derékbe törik és te csontvázként láthatod őket.. na ezt fogalmazza meg valaki jobban -
dudeeg #79740 beakad a játék? nem adja ki a lemezt, vagymi? mi az, hogy bekad? És mi az az "xrayknél"?
-
#79739 Mert sony... :DD -
BongoBácsi #79738 Sziasztok ! Nem rég óta vagyok PS3 tulaj 1 játékom van összvissz és az a Mortak Kombat 9. És lenne egy olyan kérdésem, hogy miért akad be a játék néha xrayknél még pár effektnél ? Valami beállítási hiba ? -
#79737 Értem, köszi. -
Prof William #79736 Egyes játékok esetében van erre lehetőség de ezzel csak azt éred el hogy kevesebbet használja a lemezt. Magához játékhoz továbbra is kelleni fog a lemez. De ahogy eddig láttam nem túl sok játék ajánlja fel ezt a lehetőséget. -
#79735 Nem.
Ha a fejlesztők úgy akarták, akkor felrak valamennyit a játék, de nem tudsz beleszólni az esetek 98.5%-ban. -
#79734 üdv
sry, kezdő ps3-as vagyok (xbox360-om már lassan 3 éve van). szóval lehet-e installálni játékokat a hdd-re, ahogy pl xbox360-on is lehet? -
csab2 #79733 Nem akarok belepofázni, de minek egy ilyen házimozi amikor ott van a PS3 DVD/BD lejátszónak? Én is ilyesmin gondolkodom, de inkább egy külön AV erősítő + 5+1 hangrendszer kombóban. -
#79732 De például a linkelt terméknél, alul a "hasonló termékek"-re kattintva, elsőként dob be egy Samsungot, ami "hasonló", van rajta optikai digitális bemenet (tehát tudnád 5.1-ben hajtani a PS3-mal), és még olcsóbb is ötezerrel. -
#79731 Amire mindenképpen figyelj oda, hogy legyen rajta HDMI vagy optikai digitális ("Toslink") BEmenet, mert a PS3-ason az analóg hangkimenet csak sztereó (2.0, ha úgy tetszik). Amit linkeltél, azon - a leírás alapján - csak analóg BEmenet van, tehát nem tudnád 5.1-ben hallgatni a PS3-at vele. -
#79730 Hasonlóra gondoltam mint ez: http://www.edigital.hu/Hazimozi_rendszer/LG_HT503PH_hazimozi_rendszer_-p36486.html