89387
PlayStation3
  • bcrics
    Csak fat32-re formázott Hdd kezel a Ps3.
  • kovalik
    usb-s külső hdd-t támogat a ps3 ? milyeneket ? mert nekem nem érzékelt egyet sem.
    filmet szerettem volna lejátszani BR 1080p felbontásút , de nem ment.Vagy csak kiírt BR lemezzel működik ? Köszi
  • MikX
    Gép téren rendben van, én is vettem már ott gépet, játék viszont szerintem drága, valamint a psn feltöltő kártya is, azokra inkább platinum.
  • cloud.strife
    Paré..... :)
  • DanielT
    1. Kizártnak tartom, hogy valaki vásárolt volna már ott. Miért tette volna?
    2. Szerintem kitartó kereséssel és utánajárással akár 1 ezressel olcsóbbat is találhatsz.

Na, már megint paraszt vagyok :D

• Paranoiac #79804
    sziasztok!

van ez az oldal konzolstudio.hu, itt tervezek vasarolni egy ps3mast.
    slim 320gbot dobnak 59990ert az ember utan.
    link
    esetleg valaki vasarolt mar itt? vagy van meg jobb aron valahol?
    elore is koszi. =)
  • zaki
    A legújabb, CECH-3000-es gépeket lehet már valahol itthon kapni?
  • bcrics
    Eladó játékok ps3ra
    LINK
  • atinq
    Nekem PS3 Slim 320 GB-osat ajánlottak 50 ezerért. Kicsit szétnéztem neten de 60-tól 100-ig vannak. Valaki légyszi linkeljen már be egy oldalt ha van ahol utánnanézhetek mi a külömbség közöttük. Sőt egyáltalán mire is képesek ezek a masinák. PL a wi-fi mit jelent ennél a gépnél? Lehet vele netezni vagy csak online játszani? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de nem vagyok otthon ebben a témában.
  • mate555
    Sziasztok!
    Szerintetek ér 50 ezer forintot egy használt PS3 Slim 120GB, fél év garanciával,dobozában?
  • vortel
    hehe. fogalmam sincs, sose játszottam vele ps3-on, főleg nem MOVE-val, csak hülyülésből írtam a választ, szerintem jó poén volt :-)

wii-vel viszont virtua tennis 4-ezni szoktam, és az k*rva jó! mivel a wii irányitoja hasonló a move-hoz, gyanitom hogy a virtua tennis 4 ps3-on is jó, szoval szerintem próbáld ki mindenképp
  • kovalik
    Kösz !
    bővebben esetleg ? irányítása kifinomult ? csuklómozdulatokat érzékeli pl. ?
    online lehet játszani ? jobb. mint a virtua 4 move-val ?
  • vortel
    Igen!
    Jó!
    Nincs mit!
  • kovalik
    Valaki játszott a Top Spin 4-el Move vezérlővel ?
    Milyen ?
    Kösz !
  • vegytek
    Eladó: Metal Gear Solid 4
  • Prof William
    Ha igen akko ma este nagyon rossz napjuk lesz az eretnekeknek. Valaki leszedte már? Milyen?
  • cloud.strife
    Ahha. NOT.
    Playstation-be legalábbis.
  • Prof William
    Úgy hallom a steamon már van a Space Marine. Vajön jön majd a stores demo is?
  • Gideon Wieth
    van 20 % és az itthoni cég :) csak teljesíteni kell :-) van olyan is akinél még azt se :)
  • cloud.strife
    Leirom mégegyszer. Ugyanannyiért tudtam gépet venni mint ők , ugyanabból a nagykerből. Nincs 20%, ne röhögtess már.

Egyiket se bántottam, pont őket nem akartam. Becsúszott, sorry... :)
    Vannak sokkal rosszabbak. De az 58e körüli gépár az ma reggel sem érthető számomra, most néztem a legjobbnak mondott nagykerben az árát. Ha kiveszem a Move pack-ot belőle és eladom 13e-ért, akkor se jön ki.
    Biztos rossz a beszerzési forrás. Biztos az. Más nem lehet.
  • zaki
    köszi. jobb is így, hogy nem lehet minden autót megvenni rögtön, hanem a gyengébb autókból kell jót/jobbat építeni :)
  • Gideon Wieth
    Hát barátom nekem amit te írtál nagyon nem stimmel...

Lehet kis haszonkulccsal árulni dolgokat, mi is azt csináljuk, (sok kicsi sokra megy ugye...) És ha kicsit képben lennél tudhatnád, hogy vannak olyan nagykerek, akik viszonteladóknak kedvezményeket adnak, akár 20%ot is... Így pedig előfordulhatnak ilyen összegek. PlatinumShopot meg nem bántani, nekem is tőlük van a PS3-am :-)
  • cloud.strife
    Mér gondoljátok hogy a levegőbe beszélek?
  • cloud.strife
    Kedves PlatinumShop.

Sajnálattal kell értesítenelek, hogy nem konkrétan titeket, hanem úgy az egész szakmát értékelem akkor amikor ilyen kijelentéseket teszem.
    Sajnos nem tudom elfogadni azt, hogy az ilyen boltokban 1EUR=cirka 236 HUF váltásban van.
    Ha ez mégis így lenne, akkor szertnék váltani ezkben a boltokban Eurót, egész jó biznic.

Köszönöm hogy felvilágosítottatok a kinti beszerzésről, nekem is van 2-3 nagykerkapcsolatom kintről (UK), ahol köztudottan a legolcsóbb a szoftverek ára, sőt ha nagyon akarom és bénácska kis stílű lennék, akkor nekiállnék az ebay-ről és a Game, Hut, Zaavi, stb oldalakról beszerezni játékokat és áruln, de sajnos azokon nincs hivatalosan magyar vonatkozás, így árulni sem szabadna boltban (ez ugye nem újdonság, bár kevésbé érdekes a vevőknek).
    Annó mi is berendeltünk attól a nagykeről ahonnan ti is és a másik legnagyobb konkurenciátok is vásárol (gondolom ti is onnan), én is tőlük kaptam az ajánlást oda. Ugyanannyiért vettem a közel 1 milliós pakkot, mint Ők (az árak azonosak voltak, a szállítási költség is belefért), de sajnos sehogy sem jöttek ki azok az árak mint a menő üzleteknél. Pedig volt benne premier cím is, régi cím is, de valahogy, valami nem stimmelt. Azt meg nem tudom elképzelni ogy egy bolt 1-300ft/ játék haszonért, plusz jó esetben is nulszos (inkább bukós) szállításért dolgozik hivatalosan.
    Én egyébként nem a szoftverárakért háborodtam most fel, hanem a gépáron, de ezt te is olvastad. Nem lehet hogy egy gép 250eur, akkor azt 56- meg 58 990.-ért lehet adni. Csak ha valami nem klappol. Vagy sok 236 ft-ért vett eurójuk van ezeknek a boltoknak. (UK nagykerben se jön ki a gép ára ennyire ha befizetem az áfa-t. Régen se jött ki)
    Bankkártyás fizetésnél meg elég szar szerződésetek van, nekünk max. 0,7%-ot vonnak, igaz nem tudom a hivatalos forgalmi adatokat hogy mennyivel több vagy kevesebb, biztos az is számít)
    Azt sosem állítottam hogy baj hogy árulnak, árultok olyan dolgokat amit nem forgalmaznak hivatalosan. Ennek (mint kocagémer) én is örülök, hisz vagy 2-300 fontot már elcsesztem én is a PSN-en.

Bocsánat, én tartom a véleményem. :(

(és az a baj hogy az egész rothadó országban ez megy, de ha állambácsitól meg kéne valami aztán meg nincs a válasz, akkor meg megy a hörrögés..... ehh... diszidálni kéne :) PEACE
  • deep
  • platinum9
    Tisztelt "kolléga"!

Ne haragudj, de már nehezen tudom szó nélkül hagyni a folyamatos lejárató kampányodat a "kisboltok" ellen. Érdekelne, hogy honnan vagy ilyen jól informált rólunk (Platinum Shop). Ez a "szürke importos" agymenésed pedig már egyenesen nevetséges. Áruld már légyszives, hogy miért számít szürke importnak az, ha egy kereskedő külföldi hivatalos disztribútoroktól szerzi be az áruját, rendesen kifizetve a termék árát és a fuvarköltséget. Nem a szabad áruáramlás az Európa Unió egyik lényege? A Nem fizetünk adót és áfát? Minden (!!) termékünk hivatalos számlával érkezik üzleteinkbe, minden eladott termék után befizetjük az áfát., sőt mindegyik eladónk hivatalosan be van jelentve és fizetjük utánuk a járulékokat, tb-t, személyi jövedelem adót stb... Miért baj az, ha valami olcsóbb külföldön , mint az itthoni disztribútornál, akkor azt onnan szerezzük be? Talán azért, mert alacsonyabb a beszerzési ár és olcsóbban tudjuk, mint más? Ez pedig Téged nagyon zavar... Szerintem Te tudod a legjobban, hogy egy konzolgép árán minimális (vagy nulla) a haszon és csak a tartozékokon, játékszoftvereken lehet normális profitot realizálni. A KS pedig valószínűleg ezért nem tudja a gépeket bankkártyás fizetéssel adni, mert sajnos a bank 2-3%-os kezelési díja teljesen elvinné a hasznot, vagy több lenne a kezelési ktg, mint a haszon. Utoljára pedig kérdeznék Tőled valamit: ha valaki Mo-on szeretne játszani mondjuk a White Knights Chronicles 2 játékkal (aminek ugye a SONY a kiadója) és nem tudja megvásárolni egyik "hivatalos" SONY márkaboltban sem, mert a SONY hivatalosan nem (!!) hozta be Mo-ra, akkor az az ember a szürkeimportot támogatja, ha mondjuk a Platinum Shop-tól vásárolja meg régóta várt játékát? Vagy ha mondjuk 3 évvel ezelőtt meg akarja vásárolni a Metal Gear Solid 4 játékot (aminek ugye a Konami a kiadója és az pedig hivatalosan nincs jelen Mo-on), elmegy megveszi valamelyik kicsi konzolboltban, mer máshol nem tudja megvenni, akkor szintén a szürkeimportot támogatja? Nem csak játszani akar? Ha PSN kártyát akar venni, mert vannak jó játékok a Playstation Store-on, és elmegy venni egy 25 vagy 35 fontost... stb-stb. No comment. Amúgy szerintem nem az itteni emberkéket kéne lehülyézned, hanem ezeken a dolgokon elgondolkodnod! Tisztelettel: Tóth László, Platinum Shop
    Ui.: amennyiben valamit nem tudsz biztosan Rólunk, kérlek ne írj valótlant, hanem előtte inkább kérdezd meg tőlünk! :) PEACE
  • sure
    Megnéztem.
    Engem beenged az emailcímeddel meg a jelszóddal.
  • aresz96
    Valaki megnézné a problémámat???:D
    http://www.youtube.com/watch?v=IKuRbtsuqBQ
  • TDC Geronimo
    Ma reggel be akartam kapcsolni gamepaddal a ps3at erre pittyegett egyet a gép, de nem kapcsolt be és a kontrolleren villogtak a ledek. Bekapcsoltam simán a gépen és észrevettem, hogy resetelt a dátum/idő beállítás meg az XMB téma beállítása. Nem tudjátok mitől lehetett?
  • shaddam
    Storeban a gamescom-nál mi az a TRY>> ?
  • Akey
    Használtautó kereskedésben kell keresni, de folyton változik a kínálat. Benézhetsz még az online dealershipbe is, ott gyakoriak a special eventekhez való masinák.
  • vortel
    COD MW2-t tolja valaki? szívesen csatlakoznék klánhoz
  • zaki
    amatőr kérdés:
    gt5-ben hogy tudok eseményhez illő autókat venni?
    a kereskedésben hiába keresek x eseményhez autót, egyszerűen nincs semmi, amivel elindulhatnék.
    forzában pl látni az összes autót, de itt a gtben ugye van 1000 verda, de abból miért nem látni az összeset a kereskedésben?
  • TDC Geronimo
    Csak PSN +os felhasználóknak lesz a beta szeptember 3tól. Sima felhasználóknak nem lesz.
  • MikX
    Nyilván... ki kérne pénzt egy bétáért, továbbmegyek, ki fizetne egy bétáért? :D
    Bár z lehet, hogy az első pár napban csak plus-osoknak lesz...
  • Kongy
    AC Revelations béta ingyenesen letölthető lesz Store-ról? Tudtok erről vmit?
  • MikX
    Portal2 inyenes dlc... hmm, bármi is legyen, jöhet, nagyon eltalálták ezt a játékot, még online is frankó, pedíg nemjátszok online...
  • cloud.strife
    Mondomén fingodsincs.
  • cloud.strife
    Ahha. Gratulálok.
  • shaddam
    És az 576 meg a cd galaxis mint a 2 nagykutya(akik mindig mindent egy áron adnak), esetleg a többi "tisztes bolt" nem mártják be őket minden létező hatóságnál?Biztos kiürítik a raktárat meg a számlák is hamisak, az ellenőröket is lefizetik...