PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És azt hogyan?? (Bocs balf**sz vagyok)
LeventeV
csinalj angol accountot.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ezt nem teljesen értem, akkor mit tudok csinálni?
Csak olyan accounttal tudod aktiválni, aminél van Store! Tehát pl. UK accounttal tudod, de ha magyar PSN accod van, akkor nem.

Sziasztok, egy nagy problémm lenne, megvettem a Need for Speed: Hot Pursuit-ot, de nem tudom online módban használni mível gyszerûen nem tudom aktiválni az online kódomat, valahányszor megpróbálom mindig azt irja ki hogy próbáljam késõbb. Az EA szerint az lehet a baj, hogy routert használok és az nincs jól beállítva, probáltam állítgatni de nem sok sikerrel.
Kérem hogy akinek volt hasonló problémája vagy tudja mi a megoldás segítsen.
Elõre is köszi!

[email protected]
jha igen, az lemaradt hogy van e mód az Online ID megváltoztatására ?

Szeretem a cicákat

Halihó. Érdeklõdnék hogy létezik e olyan Guitar Hero gitár ami egyaránt használható PS3-hoz és 360-hoz is. Nomeg hogy mennyire támogatott (igazából csak a Beatles Rockband miatt kéne, de ha már meg lesz egyszer akkor a többi részt is átnyálaznám.)

Szeretem a cicákat

Gond van a szerverrel. Csinálják.

Papesz

xeth004
Ez engem is érdekelne.

nem tudjátok, mi van a psc-vel? egy napja elérhetetlen a lap.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Nekem másodikra is fura. Miért tudnád?

Papesz

Hali mindenkinek, Lehet elsõnek fura kérdés lesz ,de azt szeretném megtudni hogy XBOX 360 Kart rátudom kötni vagy érzékeltetni tudom valami mondom a PS3-mal?
NEXUS6
Én is zavart érzek az erõben, legutóbb mesterem jelenléte során éreztem ezt!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát én nem tudom mitõl van<#fejvakaras> tegnap még gond nélkül bejött az oldal, ma reggel óta alig tudom megnyitni.

Mert XP-vel fordul ez elõ, hogy lassú! Van topik is PH-n és van már rá megoldás is. Csak XP alatt van ez, szóval nálad nem ez a probléma. Mondjuk most már nekem is elég lassú lett, de eddig nem volt gondom.

Nem. Windows 7-et! Miért?

XP-t használsz? Komolyan kérdezem!

Hát nekem dög lassú a ph, sokszor meg sem jelenik.

PH van egész nap, míg nCore pedig írta, hogy nincs és majd lesz.

Hát szerintem ez elég komoly zûrnek nevezhetõ 😄

NEXUS6
Ja jó, akkor megnyugodtam, már azt hittem valami komoly zûr van.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

De az nCore és PH sem jön be ma reggel óta. világvégevan <#idiota>

Nem.<#rinya>

NEXUS6
Nektek bejön a PSC oldal?

LeventeV
szerezd be mindkettot. az IVest nagyon olcson megkapod mar.

Szerintetek meik GTA jobb az IV vagy a Liberty City???
Blasta
koszonom szepen

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gideon Wieth
Ennek a válasznak lehet nem fogsz örülni :

nemigen...

Jelentése:

Sikerült, de semmit nem ér, és már ki is védte a sony egy patch formájában .

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Blasta
sziasztok!
nem ertek a temahoz, nincs konzolom, egy baratombak szeretnek csak segiteni, info kene:

a ps3-at sikerult mar feltorni, letezik hozza mukodo tores? nem kerek linket, igen/nem megteszi.
koszi elore is

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

LeventeV
a psn id-t meglehet mar valtoztatni vagy nem is lesz ilyen ujitas?

Gideon Wieth
Sziasztok, ez a SLY micsoda? Mert túl sok értemi gameplay-t nem találtam youtube-on, csak ugrándozást cél nélkül :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kijött a 3.55-ös firmware! Semmi érdemleges, csak security patch!

cloud.strife
Mától itt:

bolthely.hu/digicenter

www.digimomentsvideography.com

Samballah
ok köszi! utólag lakhelyet nem lehet gondolom megváltoztatni vagy igen?

PsnID: YOULUPUKKI

Én a konzolstúdióbol vettem,még múlthéten,de úgy látom már nekik is elfogyott.Eddig még csak náluk láttam.
romeozor
Véletlenül nem tudod oda mikor rakták ki? Mert a GameStore-on is már elég rég kint van (még valami novemberi megjelenési dátummal ráadásul) és csak várok és várok...

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Banyapapa
Lakhelynek Magyarországot kell megadni a PSN regisztrációnál.
mert úgy jelzi hogy Hidden Trophy ha meg nézem a trófeákat kb. 6-7db-ot vagy az késõbb jelenik meg ? vagy mi?

romeozor
A Sly Trilogy-t lehet már valahol itthon kapni? PSC-n láttam valami tesztet aminek a végén mintha azt írták volna, hogy a Platinum Shop-tól kapták, de többek között náluk sem látom. Külföldön meg persze mindenhol.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

hi all olyan kérdésem lenne GTA IV ha Cheatelek akkor XY trófeákat nem lehet megszerezni??

Samballah
én elsõre se tudtam magyar accot létrehozni csak valahogy csináltam de emléxem hogy sehol nem kellett ill. nem is tudtam sehol sem hungary, vagy magyarországot választani a beállításkor, és mégis volt axn, és animax player a TV menüben (amugy most hogy csinaltam egy kamu amcsi acc-ot, még tv menü sincs... ) na és csinaltam azon az accon belül egy második usert és ott meg csak BBC player volt. ezt totál nem értettem. csináltam ujat igy még tv menü sincs már.
Amugy abban tudna valaki tippet adni hogyan lehetne megszabadulni a Netflix programtól? letöltöttem de közölte hogy csak ami vagy canada régiókban mûködik. nem tudom letörölni. THX

LeventeV
es ha en most letrehozok egy magyar accountot akkor fogok tudni nezni axn meg animax reszeket?

Csak magyar account-nál van AXN és Animax. Bár én még egyszer sem használtam. Ami biztos, hogy angolnál BBC player van, ami meg IP korlátos. :/
Samballah
hi! tudja valaki mitõl lehet hogy elsõre mikor beüzemeltem ps3-at még volt egy Tv-alkalmazás magyar AXN, és Animax epizódokat lehetett rajta sasolni, de mikor csináltam egy uj felhasználót a gépre ott már nem volt. akartam uj accounttal regisztrálni,egy uj ID-vel nyomtam egy gyári beállítás visszaállítást. és most sincs ez az alkalmazás...pedig minden gyári beállítást visszaállítottam+teljesen uj címre névre regisztráltam mindent a gépet és a store-t is.

nem mondod <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Egy év alatt töltöttem meg a 250GB-ot, pedig raktam rá bõven demókat és filmeket is (persze, hogy családi videókat <#hehe>). A GT5 elõtt kellett csinálni egy kis helyet, ezt megoldottam 2 régen nem használt játéktelepítés törlésével. Simán elég a 160-as is, de a plusz 160 gigát cirka 4eFt-ért adják, ami nem rossz ár érte.
deep
LOL! Mentések? A PS3.am vinyóján levõ 33 játék mentéseinek mérete 74kbyte-tól nem egészen kemény 5 megáig terjed. Életem végéig elég lenne 500 mega is a mentéseknek. Ellenben demo-k (sokszor 1-2 giga méretben), videok, filmek, zenék stb tárolására kell a hely.
Elkezdtek írogatni egy listát a PSfórumon a támogatott klaviatúrákról: link