PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
van olyan megkotes a move-nal, hogy mondjuk minimum 2 meterre kell allj a kameratol, vagy ez szabadon konfiguralhato, es fel meterrol is tudok jatszani?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

FlyHigh
TP Link WR340GD-vel nekem patentul megy wifin.

Thrash \'Till Death

JGTC
Hi.

Tudnátok ajánlani, egy megbízható vezeték nélküli routert PS3-hoz? A mostani beszart, próbálkoztam egy Tp-Link WR841ND-vel de lehetetlen a PS-t beállítani hozzá. Thx!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ThugEdge
sziasztok
vennék psnrõl játékot és a tesónak is letölteném, persze úgy, hogy ne kelljen még1x kifizetni😄
ez mûködik még nem?
elég, ha a psn storera fellépek a gépén a saját azonosítóimmal vagy kell a gépére a profilom is?
köszi elõre is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hali!

multhét hétfõn rendeltem a gamespontcopontuk ról 3 játékot.
A postázásra az volt írva hogy 3-5 nap, de mivel a GT5 re 2-3 nap beszerzési idõ volt írva ezért a 3-5 napból 5-8 nap lett elvileg. A kártyáról a pénzt már Aznap este levonták mikor rendeltük.

A csomag azonban még mindig nem jött meg....
Azt írták hogy már szerdán feladták. ( a csomagkövetésnél)

A héten szerintem még megérkezhet, de kezdek azért aggódni... karácsonyra lenne.

Gyakori az ilyen eset? Mit lehet tenni?
Köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

n000rbi
"mentéseknek 320gb?" -Ja, mentéseknek, játékinstallnak (ami egyes esetekben a 10gb-hoz közelít)
"demo..minek?" -ööö, hogy kipróbálj valamit, mielõtt megveszed? Szvsz ez jó dolog, mert a saját véleményemre adok, nem pedig arra, hogy valaki megrevjúolja keményen.
"zene, fénykép stb ott a PC" - most erre mit mondjak? Lelked rajta.

Törõdj bele, h egy ideig lesz sok szabad helyed (bár egyszer minden tárhely megtelik, a 320as is meg fog...)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mentéseknek 320gb?
demo..minek?
zene,fénykép stb ott a PC.

Mentésnek, demonak, zenének, fényképeknek?

Papesz

CS,.a játékot nem lehet sehogy felmásolni a gépre?...
muszály a lemezt pörgetni.:S

mer a gyásznak van 320gb hdd ha nem lehet felmásolni rá a játékokat.

ViniSoundz
nah, ma en is ps3 tulaj lettem. Vegre. Meg is vettem hozza a skate 3-at. Brutal jo! Majden teljes a keszlet, mar csak egy ps1 hianyzik 😊
Kösz 😊.
Megy, de nem ajanlom nekem 1 ora jatek utan kifolyik a szemem

Szeretem a cicákat

Ha sima TV alatt a katódsugárcsövesre (CRT) gondolsz, akkor igen, fog rajta mûködni. A PS3-hoz adott kincstári kompozit kábel is erre szolgál.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Most lesz majd PS3-mam és azt szeretném kérdezni hogy minden TV típuson rendesen müködik. Ezzel azt értem hogy Sima Tv-nk van nem HD hogy ugy is kiad egy normális képet vagy csak HD-n fut. Bocs ha kicsit hülye a kérdés ,de nekem már annyi hülyeséget mondtak evvel kapcsoltaban. Elöre is Kösz.
Így is tettem,és nem kértem a hdmis beállításokat,,így maradt a jó kis standard TvFelbontás,,576p vagy mennyi,,de legalább nem kapcsolt ki...1 ideig,simán fel tudtam telepíteni az Új moha-t..viszont játék közben lekapcsolt😄...még épp az intro pörgött és se kép se hang elszunyókált..2ik nekifutásra ahoyg a continue gamera kattintottam már kapásból lekapcsolt...pedig épp kezdetm azon filózni hoyg vhoyg a 720p belövöm rá...

Szóval lehetséges hoyg szar gépet fogtam ki?..nemhiszem,,de télleg nemtudom mi kínja lehet..nemtudom..így is a legalja displaysettingsen van,nemtudom hova lejjebb venni..nagyon nem fér össze a monitorral:S

Senkinek nemvolt még iesmi Probléma?

Gideon Wieth
Én igen párszor jól mondtad.. Bekapcsnál hosszan le kell nyomni bekapcsoláskor csippan, aztán jön a kép :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

tomi890125
úgy kapcsold be a ps3at, hogy a bekapcsoló gombon hagyod az ujjad folyamatosan, amíg csipog vagy mi és be nem kapcsol
azt hiszem így kell 😄 még ezt se csináltam soha

The Only One!

HEllo,HDMI/DVi Kábellel Toltam rá a gépet a monitorra...Annyi a probléma hoyg a gép kb 3-4 perc után lekapcsol.tennap vettem a gépet,most tudtam csak megvizslatni és egyelõre gõzöm sincs mi lehet a gondja.

Illetve a felbontásra tippelek,
A monitor 1600X900 tud Max.bekapcsoláskor jelzi is hoyg nem optimális a felbontás...na hol tudnám én ezt beállítani hogy 1600X900 ban mûködjön?..más ötletem nincs erre.

Vki?

ViniSoundz
Sziasztok!

Még nem nagyon írtam ide, mert még csak ps2-m van, de nemsokára meglesz a 3as is. Ma sikerült lepróbálnom tunerbox-al lcd monitoron és elég jó eredményeket kaptam. Eddig csak a ps2-t használtam lcd monitoron komponens kábellel.

Úgyhogy akinek olyan monitorja van, amiben nincs HDCP áramkör, az egy kb 10ezer ft-os külsö tunerbox-al tudja tolni.
Mivel ez analóg cucc, max 1080i-ben tudja továbbítani a jelet. Amúgy az x3m ab300-as boxról van szó az én esetemben, de van még egy pár fajta.
kirol
Nagyon komoly! Még 11 hónap, addig végignyomom talán a 2. részt. 😊
Most 20%-nál tartok azt hiszem.

balee4
Büntetni fog, mint ahogy a 2. rész, nagyon várós.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gideon Wieth
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=12785&news& Uncharted 3 trailer]AZT A ROHADT!!!! UNCHARTED 3 VGA TRAILER A JÁTÉK MOTORJÁVAL[/url]

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Azon agyalok hogy hiába rákötöm a monitorra,hang az nem lesz rajta.meg vok lõve😊
este kiderül.

Szerintem Logitech Z5500 lehetett.

Nemrég ajánlottatok itt a ps3-hoz 5.1 hangfalszettet, amihez nem kell külön erõsítõt venni. Meg tudjátok mondani, hogy mi volt az?
tomi890125
tessék 1100 Ft
1.5 méteres
kábel

The Only One!

Aham,a monitor hdcp-s

Ez lenne az

Jó van,,akkor utána nézek a hdmi-dvi hol kábel mennyibe kerül..kösz szépen

tomi890125
hdmi-dvi kábelt kell venned! kb 2 3 ezer ft
a moitornak valami hdcp kompatibilisnek kell lennie vagy mi, ehhez nem értek, tv-n nyomom 😄

The Only One!

Üdv,Ps3at akarok rákötni monitorra,..a monitoron DVI és RGB csatlakozások vannak,,mien kábel kell akkor nekem,és mennyi az ára,?
a monitor max felbontása 1600x900...ezt menni fog?

vortel
fifáznék olyanokkal akik nem lépnek ki, van itt aki tolja a fifát? ha van kedve valakinek játszani, akkor vegyen fel. PSN: vortel

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Gideon Wieth
Én sem értem ezt a hisztit a kontrollerrrel. Kényelmesen lehet kezelni. ( tény a Box-é jobban ki van találva :-) ))

FlyHigh
Ez joy úgy van kitalálva, hogy a matató ujj a ravasz feletti gombon van, a fuck you pedig a ravaszon. Nekem így kényelmes, pedig nagy kezeim vannak. Amúgy nekem kényelmesebb az x360 joya, de ez is tökre szokható.

Thrash \'Till Death

közel kétméteres ember vagyok hatalmas lapát kezekkel, amiben a DS3 egyszerûen elvész. Egy hosszabb GT5 versenyen begörcsölnek az ujjaim (fõleg a jobb mutató a ravaszon, amire kitettem a gázt) annyira nem ergonomikus az egész. Sehogy nem áll kézre.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

DanielT
Próbálkoztak a "banán" kontrollerrel a PS3 elsõ bemutatásakor, de gyakorlatilag kiröhögték õket, ezért kínjukban nem tudtak jobbat, csak azt, hogy kitartanak a réginél. Amikor azt bemutatták, szintén kiröhögték õket (szó szerint az elõadáson). Azt amit a 360 kontroller esetében jól csináltak, nyilvánvalóan nem vehették át, már csak büszkeségbõl nem. Ezért lett a ravasz egy rossz vicc, ezért olyan kicsi, hogy alig tudom megfogni. Japán törpéknek és 15 évvel ezelõtt a ravaszok nélkül nekem is megfelelt.

A forma márkaértékét többre értékelték mint az ergonómiát, ennek a levét isszuk.

vortel
csak azt nem értem, hogy a SONY ezt hogy engedheti meg magának? miért 16 éves tervezésû kontrollert ad el még mindig 2010-ben? anno a konzolok gyerekeknek készültek, gyerek koromban el is játszottam a PS1-el vígan, de felnõttként ez a kontroller egy vicc:S miért nem gyártanak valami rendeset? nem értem <#fejvakaras>

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

DanielT
A ravaszokra tudsz venni "feltétet" a többi megoldás aránytalanul drága és több vele a szívás. Próbáld megszokni, sajnos ez van 😞
vortel
Sziasztok! nem rég vettem ps3-at, és nagyon elszomorodtam, hogy a kontroller ennyire gáz. olvastam, hogy nem a legjobb, de nem gondoltam hogy ennyire nem áll a kezemre. ha valaki hasonló gonddal küzd, tud valami megoldást javasolni? olvastam különbözõ átalakítókról, pl xbox kontrollert lehet ps-hez használni, meg különbözõ 3rd party kontrollerekrõl, de nem nagyon tlalátam itt MO-n olyan terméket webshopokban ami megfelelõ. köszi a segitséget

n000rbi
Csak nekem tûnik úgy, hogy Drake felszedett pár kilót? 😄 Legalábbis a feje mintha megnõtt volna 😛 Na mindegy, amúgy várom <#eljen>

Ahh.. 3d az nem kicsit fog odabaszni!! Azthiszem jõvõre TV csere lesz. Pc gamerek meg xdobozosok eret fognak vágni ha mi megkapjuk ezt a játékot<#eplus2>

Találóan csak Unchart3D-nek írom innetõl kezdve. <#hehe>

bertino
metal <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tomi890125

The Only One!

tomi890125
ja

The Only One!

Hivatalos. Jön az Uncharted 3! <#worship>

n000rbi
Akkor majd én 😊 Tudtommal nem lehet megváltoztatni, csak újat csinálni... de egyébként nem lenne hülyeség, mert már én is változtatnék rajta 😄

Ignore: ON ?

Szeretem a cicákat

Köszi a segítséget!!!
Ahogyan a FAQ-ban le van írva. Csinálj egy új felhasználót és a regisztrációnál adj meg angol lakcímet.