89387
PlayStation3
  • Seth
    Nem lehet.
    Amúgy nehogy a controller döntse már el hogy melyik gépet veszed. Mindegyik rendesen betölti a funkcióját, könnyen szokhatóak.
  • Drakuf
    Köszönöm a segítséget. Még annyi kérdésem lenne, hogy esetleg xbox kontrollerel nem -e lehet játszani ps3-on ? :D
  • bcrics
    Vortel Összegzése.:
    "Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:

kezdjük a box-szal:

Pro:
    - fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlője szvsz)
    - KINECT mozgásérzékelő (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
    - felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
    - MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
    - multiplatform játékok szebbek

kontra:
    - fizetős a neten játszani
    - wifi adapter 20 k körül van újonnan
    - csak 4 kontroller csatlakoztatható
    - gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
    - háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
    - gyengébb az exklúzív kínálata

PS3:

Pro:
    - Blu-ray lejátszó
    - ingyenes online játék
    - jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
    - erősebb hardware
    - kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
    - könnyen növelhető a háttértár
    - egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható

kontra:
    - gyengébb a klasszikus kontrollere
    - nem másolhatóak fel a játékok
    - kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
    - multiplatform címek kevésbé szépek

Remélem kicsit tudtam segíteni"
  • Drakuf
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy érdemesebb -e ps 3-at venni mint xbox 360-at és ha igen, miért? Gondolom páran elfogultak lehettek a témában hisz ez egy ps topic :P, úgyhogy arra kérem a válaszolókat, hogy próbáljanak meg semlegesek maradni. Mellesleg érdemes még egyáltalán ps3-at avagy xbox 360-at venni, nem lenne érdemesebb megvárnom az "újabb" szériát, ami valószínűleg 2 éven belül a polcokon lehet? Előre is köszi!
  • kirol
    Uncharted 3-ra van valami előrendelési akció?

Most vittem végig a 2. részt. Nagyon jó volt. :)
  • bcrics
    navégre, köszönöm:)
  • shaddam
    Béefhárom előrendelés, a ps3 verziókhoz van egy rahedli bónusz dlc.
    És mielőtt kapnék a fejemre nem fekete import a cucc
  • cloud.strife
    Ugyan nem kérdezte mostanában senki, de én qrvára várom már... :) Csak így finoman fogalmazva... :)
  • DanielT
    Igen. Meg esetleg még a készítő csapat családtagjai, akik már csak a becsület kedvéért is megveszik.
  • bcrics
    Baszki ,a last guradiant csak én várom?
  • cloud.strife
    Egyik részén egyértelműen a Chihiro, a másikban meg a Paprika jutott eszembe nekem is...

0 day buy! :)
  • Prof William
    Nagyon Myazakis a játék grafikája.
  • cloud.strife
    Pelus-csere...... :)
  • n000rbi
  • vortel
    miért miez?
  • zola2000
    A dragon quest 8-9-white knight chronicles-prof layton-rogue galaxy fejlesztője most ezt akarja ps3ra:

asszem ezzel a játékkal emiatt a játék miatt kell majd ps3.
  • bertino
    Jah koszi, targytalan mar, csak tegnap mikor irtam meloba voltam es nem tudtam utananezni.
  • bcrics
    Úgy tudom ez már elég régi modell, és 150.000ért már itthonról is találhatsz LG 50Pk550 Típusú készüléket, ami szerintem konzolhoz a legjobb választás ebben a kategóriában, én is ilyet veszek ha Összejön rá a Cash.
    Illetve van még az alatta lévő modell a pk350 ami már 150k alatt is van,.bár az csak egy fullhd 50 plazma minden extrák nélkül, fapados verzió.-
  • bertino
    Bocsi az offert picit, de havernak van 1 samsung ps50b451b2wxxu hdtvje, es 500 fontert adja, baja nincsen, csak gondoltam elobb ide is beirom, haths van valakinek tapasztalata ilyen/errol a tvrol. Ha megosztana velem akar csak priviben is, megkoszonnem.

Sajnos ez nem lesz 0day vétel, az Uncharted 3-ra kell gyűjteni.
  • koccadam
    Ment PÜ
  • Győri Devi
    az új vaio? zsíír
  • cloud.strife
    Mától kapható.

• bpeti72
    Nézd meg itt.
  • sanyiute
    Hello annyit jelent hogy 320 másikba 160 tároló hely van oda mennek a Játékmentések netről letöltött dolgok(játék téma stb. zene)
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni :-) Meg szeretném rendelni az Assassin'S Creed Animus kiadását a több mint 200 oldalas enciklopédiával, de itthon nem nagyon találtam sehol, ahol előrendelhető lenne....

Tud valaki valami olyan külföldi oldalt, ahol meg lehet venni a játékot ? És megbízható, szállít MO-ra, stb :-)

Köszi :-)
  • Osi20
    Sziasztok.
    sony playstation 3 slim 320gb és 160gb közzött mi a tud többet és erre is lehet telpiteni játékot?(nagyom kezdö vagyok)
  • Tinman #79822
    Portal 2 Steam kódót vennék, mely a PS3 verzióhoz járt. P.ü.
  • Papesz
    Nem.
  • Yoda001
    leszedtem egy dlc-t uncharted 2höz, csak ugye usa storeból a játék pedig elvileg eu... szóval nem mennek, kérdésem hogyha szereznék egy usa játékot, a játék mentése és minden ezzel kapcsolatos megmaradna (működne)?
  • koccadam
    baxameg.... nincs egy hónapja hogy náluk vettem a 320asom 66990-ért... msot meg 59990... ezazz. xD am nyugodtan veheted,naon korrektek.
  • Karez
    Csak tisztánlátás kedvéért:
    Memóriakártya mint olyan már nagyon régóta megszűnt létezni a nextgen konzoloknál. Egyedül a x360 az, ami launch-kor kijött külön egy memóriakártya is, mert akkor még drága volt.
    De mind 360 ps3 és wii-ben is már beépített merevlemez fekszik. (jó wii-ben beépített memória)
  • Quantumleap
    Haveromék most vettek PS3-at, azt nem tudom milyet, csak azt, hogy beépített memóriakártyája van. És van egy játék, amivel szeretnék játszani, de PC-re nem jött ki, csak PS2-re. És gondolkodtam, vajon érdemes lenne-e náluk megpróbálni.
  • Karez
    Ha első szériás 60 gigás PAL Ps3-ad van (vagy 20 gigás NTSC), akkor igen tudsz ps2 játékokat lejátszani ps3-on.
    Ellenben amik utána jött új szériás ps3-ak (80 gb-tól a slim 160/320 gigásig) már kivették a ps2 processzorait az olcsó árcédula miatt, így ugrott is a ps2 támogatás.
    Ellenben a ps1-es nem, így ha van ps1-es játékod, azt a mai napig letudja játszani bármelyik ps3.

Ha mindenképp játszani akarsz ps2 játékokkal, sajna ahhoz vagy az első szériás gépet kell szerezni (bár nem ajánlott, a háromnegyede már úgyis feldobta a bakancsát), vagy most már 20 ezer környékén dobálják a ps2-t utánad, memóriakártyával együtt.
  • Quantumleap
    Szevasztok! Lenne egy kérdésem. De légyszi, ne szidjatok a föld alá, ha hülye kérdés, ugyanis nem annyira értek a konzol dologhoz. PS2-re készült játékkal tudok játszani PS3-on is?
  • asysoft
    Erősen kétlem, hogy menne TC-vel darabolva, mivel így headert csak a legelső fájl tartalmazna (azt is hibásan, miután az egész fájlra vonatkozó adatokat tartalmazna...) Nem tudom, mi a legegyszerűbb megoldás, talán tedd fel itt a kérdésed, elég sokszor szoktak a PS3 médialejátszási képességeivel kapcsolatban értekezni:)
  • sure
    Vágó István lenne ideális, az ő hiányában olló, balta, esetleg fejsze is megteszi. Total Commanderből meg csakis a rücskös az igazi!
  • kovalik
    köszi, akkor 4 gb-ra kell darabolni gondolom ...
    sima total commanderrel meg lehet oldani vagy vmilyen videó vágó kell hozzá ?
  • sure
    "Egyáltalán hogyan lehet a belsőre felmásolni filmeket?"

Ha a külső vinyó már látszik csatlakoztatás után, onnantól viszonylag egyszerűen

(az elméleti max fájlméret 4 giga fat32-nél...)
  • kovalik
    fat32 ???? 2011-ben ?? Az igen ! Elméletileg az 2 gigánál nagyobb fájlt nem is kezel.
    Nincs is akkor semmilyen lehetőség, hogy hdd-ről bd50-es filmeket játsszak le ?
    A belső wincsije is fat32-es ? Egyáltalán hogyan lehet a belsőre felmásolni filmeket?