89387
PlayStation3
-
#79849 Nem lehet.
Amúgy nehogy a controller döntse már el hogy melyik gépet veszed. Mindegyik rendesen betölti a funkcióját, könnyen szokhatóak. -
Drakuf #79848 Köszönöm a segítséget. Még annyi kérdésem lenne, hogy esetleg xbox kontrollerel nem -e lehet játszani ps3-on ? :D -
bcrics #79847 Vortel Összegzése.:
"Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:
kezdjük a box-szal:
Pro:
- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlője szvsz)
- KINECT mozgásérzékelő (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
- felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
- MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
- multiplatform játékok szebbek
kontra:
- fizetős a neten játszani
- wifi adapter 20 k körül van újonnan
- csak 4 kontroller csatlakoztatható
- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
- gyengébb az exklúzív kínálata
PS3:
Pro:
- Blu-ray lejátszó
- ingyenes online játék
- jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
- erősebb hardware
- kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
- könnyen növelhető a háttértár
- egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható
kontra:
- gyengébb a klasszikus kontrollere
- nem másolhatóak fel a játékok
- kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
- multiplatform címek kevésbé szépek
Remélem kicsit tudtam segíteni" -
Drakuf #79846 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy érdemesebb -e ps 3-at venni mint xbox 360-at és ha igen, miért? Gondolom páran elfogultak lehettek a témában hisz ez egy ps topic :P, úgyhogy arra kérem a válaszolókat, hogy próbáljanak meg semlegesek maradni. Mellesleg érdemes még egyáltalán ps3-at avagy xbox 360-at venni, nem lenne érdemesebb megvárnom az "újabb" szériát, ami valószínűleg 2 éven belül a polcokon lehet? Előre is köszi! -
#79845 Uncharted 3-ra van valami előrendelési akció?
Most vittem végig a 2. részt. Nagyon jó volt. :) -
bcrics #79844 navégre, köszönöm:)
-
#79843 Béefhárom előrendelés, a ps3 verziókhoz van egy rahedli bónusz dlc.
És mielőtt kapnék a fejemre nem fekete import a cucc -
#79842 Ugyan nem kérdezte mostanában senki, de én qrvára várom már... :) Csak így finoman fogalmazva... :) -
#79841 Igen. Meg esetleg még a készítő csapat családtagjai, akik már csak a becsület kedvéért is megveszik. -
bcrics #79840 Baszki ,a last guradiant csak én várom? -
#79839 Egyik részén egyértelműen a Chihiro, a másikban meg a Paprika jutott eszembe nekem is...
0 day buy! :) -
Prof William #79838 Nagyon Myazakis a játék grafikája. -
#79837 Pelus-csere...... :) -
#79836 -
#79835 miért miez? -
#79834 A dragon quest 8-9-white knight chronicles-prof layton-rogue galaxy fejlesztője most ezt akarja ps3ra:
asszem ezzel a játékkal emiatt a játék miatt kell majd ps3. -
#79833 Jah koszi, targytalan mar, csak tegnap mikor irtam meloba voltam es nem tudtam utananezni. -
bcrics #79832 Úgy tudom ez már elég régi modell, és 150.000ért már itthonról is találhatsz LG 50Pk550 Típusú készüléket, ami szerintem konzolhoz a legjobb választás ebben a kategóriában, én is ilyet veszek ha Összejön rá a Cash.
Illetve van még az alatta lévő modell a pk350 ami már 150k alatt is van,.bár az csak egy fullhd 50 plazma minden extrák nélkül, fapados verzió.- -
#79831 Bocsi az offert picit, de havernak van 1 samsung ps50b451b2wxxu hdtvje, es 500 fontert adja, baja nincsen, csak gondoltam elobb ide is beirom, haths van valakinek tapasztalata ilyen/errol a tvrol. Ha megosztana velem akar csak priviben is, megkoszonnem. -
Sajnos ez nem lesz 0day vétel, az Uncharted 3-ra kell gyűjteni. -
#79829 Ment PÜ -
#79828 az új vaio? zsíír -
#79827 Mától kapható.
-
#79826 Nézd meg itt. -
sanyiute #79825 Hello annyit jelent hogy 320 másikba 160 tároló hely van oda mennek a Játékmentések netről letöltött dolgok(játék téma stb. zene) -
#79824 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni :-) Meg szeretném rendelni az Assassin'S Creed Animus kiadását a több mint 200 oldalas enciklopédiával, de itthon nem nagyon találtam sehol, ahol előrendelhető lenne....
Tud valaki valami olyan külföldi oldalt, ahol meg lehet venni a játékot ? És megbízható, szállít MO-ra, stb :-)
Köszi :-) -
#79823 Sziasztok.
sony playstation 3 slim 320gb és 160gb közzött mi a tud többet és erre is lehet telpiteni játékot?(nagyom kezdö vagyok) -
#79822 Portal 2 Steam kódót vennék, mely a PS3 verzióhoz járt. P.ü. -
Papesz #79821 Nem. -
#79820 leszedtem egy dlc-t uncharted 2höz, csak ugye usa storeból a játék pedig elvileg eu... szóval nem mennek, kérdésem hogyha szereznék egy usa játékot, a játék mentése és minden ezzel kapcsolatos megmaradna (működne)? -
#79819 baxameg.... nincs egy hónapja hogy náluk vettem a 320asom 66990-ért... msot meg 59990... ezazz. xD am nyugodtan veheted,naon korrektek. -
#79818 Csak tisztánlátás kedvéért:
Memóriakártya mint olyan már nagyon régóta megszűnt létezni a nextgen konzoloknál. Egyedül a x360 az, ami launch-kor kijött külön egy memóriakártya is, mert akkor még drága volt.
De mind 360 ps3 és wii-ben is már beépített merevlemez fekszik. (jó wii-ben beépített memória) -
Quantumleap #79817 Haveromék most vettek PS3-at, azt nem tudom milyet, csak azt, hogy beépített memóriakártyája van. És van egy játék, amivel szeretnék játszani, de PC-re nem jött ki, csak PS2-re. És gondolkodtam, vajon érdemes lenne-e náluk megpróbálni. -
#79816 Ha első szériás 60 gigás PAL Ps3-ad van (vagy 20 gigás NTSC), akkor igen tudsz ps2 játékokat lejátszani ps3-on.
Ellenben amik utána jött új szériás ps3-ak (80 gb-tól a slim 160/320 gigásig) már kivették a ps2 processzorait az olcsó árcédula miatt, így ugrott is a ps2 támogatás.
Ellenben a ps1-es nem, így ha van ps1-es játékod, azt a mai napig letudja játszani bármelyik ps3.
Ha mindenképp játszani akarsz ps2 játékokkal, sajna ahhoz vagy az első szériás gépet kell szerezni (bár nem ajánlott, a háromnegyede már úgyis feldobta a bakancsát), vagy most már 20 ezer környékén dobálják a ps2-t utánad, memóriakártyával együtt. -
Quantumleap #79815 Szevasztok! Lenne egy kérdésem. De légyszi, ne szidjatok a föld alá, ha hülye kérdés, ugyanis nem annyira értek a konzol dologhoz. PS2-re készült játékkal tudok játszani PS3-on is? -
#79814 Erősen kétlem, hogy menne TC-vel darabolva, mivel így headert csak a legelső fájl tartalmazna (azt is hibásan, miután az egész fájlra vonatkozó adatokat tartalmazna...) Nem tudom, mi a legegyszerűbb megoldás, talán tedd fel itt a kérdésed, elég sokszor szoktak a PS3 médialejátszási képességeivel kapcsolatban értekezni:) -
#79813 Vágó István lenne ideális, az ő hiányában olló, balta, esetleg fejsze is megteszi. Total Commanderből meg csakis a rücskös az igazi! -
kovalik #79812 köszi, akkor 4 gb-ra kell darabolni gondolom ...
sima total commanderrel meg lehet oldani vagy vmilyen videó vágó kell hozzá ? -
#79811 "Egyáltalán hogyan lehet a belsőre felmásolni filmeket?"
Ha a külső vinyó már látszik csatlakoztatás után, onnantól viszonylag egyszerűen
(az elméleti max fájlméret 4 giga fat32-nél...) -
kovalik #79810 fat32 ???? 2011-ben ?? Az igen ! Elméletileg az 2 gigánál nagyobb fájlt nem is kezel.
Nincs is akkor semmilyen lehetőség, hogy hdd-ről bd50-es filmeket játsszak le ?
A belső wincsije is fat32-es ? Egyáltalán hogyan lehet a belsőre felmásolni filmeket?