PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tudnátok ajánlani, egy megbízható vezeték nélküli routert PS3-hoz? A mostani beszart, próbálkoztam egy Tp-Link WR841ND-vel de lehetetlen a PS-t beállítani hozzá. Thx!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
vennék psnrõl játékot és a tesónak is letölteném, persze úgy, hogy ne kelljen még1x kifizetni😄
ez mûködik még nem?
elég, ha a psn storera fellépek a gépén a saját azonosítóimmal vagy kell a gépére a profilom is?
köszi elõre is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
multhét hétfõn rendeltem a gamespontcopontuk ról 3 játékot.
A postázásra az volt írva hogy 3-5 nap, de mivel a GT5 re 2-3 nap beszerzési idõ volt írva ezért a 3-5 napból 5-8 nap lett elvileg. A kártyáról a pénzt már Aznap este levonták mikor rendeltük.
A csomag azonban még mindig nem jött meg....
Azt írták hogy már szerdán feladták. ( a csomagkövetésnél)
A héten szerintem még megérkezhet, de kezdek azért aggódni... karácsonyra lenne.
Gyakori az ilyen eset? Mit lehet tenni?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
"demo..minek?" -ööö, hogy kipróbálj valamit, mielõtt megveszed? Szvsz ez jó dolog, mert a saját véleményemre adok, nem pedig arra, hogy valaki megrevjúolja keményen.
"zene, fénykép stb ott a PC" - most erre mit mondjak? Lelked rajta.
Törõdj bele, h egy ideig lesz sok szabad helyed (bár egyszer minden tárhely megtelik, a 320as is meg fog...)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
demo..minek?
zene,fénykép stb ott a PC.
Papesz
muszály a lemezt pörgetni.:S
mer a gyásznak van 320gb hdd ha nem lehet felmásolni rá a játékokat.
Szeretem a cicákat
Szóval lehetséges hoyg szar gépet fogtam ki?..nemhiszem,,de télleg nemtudom mi kínja lehet..nemtudom..így is a legalja displaysettingsen van,nemtudom hova lejjebb venni..nagyon nem fér össze a monitorral:S
Senkinek nemvolt még iesmi Probléma?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
azt hiszem így kell 😄 még ezt se csináltam soha
The Only One!
Illetve a felbontásra tippelek,
A monitor 1600X900 tud Max.bekapcsoláskor jelzi is hoyg nem optimális a felbontás...na hol tudnám én ezt beállítani hogy 1600X900 ban mûködjön?..más ötletem nincs erre.
Vki?
Még nem nagyon írtam ide, mert még csak ps2-m van, de nemsokára meglesz a 3as is. Ma sikerült lepróbálnom tunerbox-al lcd monitoron és elég jó eredményeket kaptam. Eddig csak a ps2-t használtam lcd monitoron komponens kábellel.
Úgyhogy akinek olyan monitorja van, amiben nincs HDCP áramkör, az egy kb 10ezer ft-os külsö tunerbox-al tudja tolni.
Mivel ez analóg cucc, max 1080i-ben tudja továbbítani a jelet. Amúgy az x3m ab300-as boxról van szó az én esetemben, de van még egy pár fajta.
Most 20%-nál tartok azt hiszem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
este kiderül.
The Only One!
Ez lenne az
Jó van,,akkor utána nézek a hdmi-dvi hol kábel mennyibe kerül..kösz szépen
a moitornak valami hdcp kompatibilisnek kell lennie vagy mi, ehhez nem értek, tv-n nyomom 😄
The Only One!
a monitor max felbontása 1600x900...ezt menni fog?
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Thrash \'Till Death
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A forma márkaértékét többre értékelték mint az ergonómiát, ennek a levét isszuk.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Szeretem a cicákat