89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Ezt feltételeztem mert PS2-n volt direkt 4 ilyen kis gumi genyó az oldalán, azt ugye lehetett úgy tárolni.
  • sure
    Megnő a mechanikai sérülés kockázata (eldőlés)
  • FlyHigh
    Megvan.
  • Vadnokedli
    Kitöltve

btw: Dualshock3 as 'eredeti' Sony controllert hol tudnék nagyon olcsón beszerezni? (Dobozosat/blizterest) - webáruházban amit láttam eddig az 9000ft-volt.
  • Yoda001
    ment a kitöltött kérdőív :)
  • shady87
    Kedves PS3-asok!

A szakdogám elkészítéséhez nyújtanátok hatalmas segítséget azzal, ha megszánnátok és kitöltenétek az alábbi kérdőívet. Tényleg csak pár percet vesz igénybe és a temája is ismerős lesz. Előre is hálás köszönet!

További szép napot!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
  • Vadnokedli
    De szerinted befolyásolná az élettartamát? :D
  • Yoda001
    fél karom adnám egy ilyen, de fat géphez való, alul kéken világító tartóért... :)
  • Vadnokedli
    Egy kérdés: Mennyire egészséges a PS3 at 'állítáva' tárolni-használni egy >ILYEN< tartótalpban?
  • cloud.strife
    Elfogyott mind....... :/
  • bertino
    -.-
  • balee4
    És a győri boltba sok érkezett, ha holnap délután megyek lesz még belőle?
  • vegytek
    ELADÓ: Dante's Inferno
  • cloud.strife
    Speciel a GT5 3D nem túl extra, KZ3 se, Resi 3 jó, Motorstorm Apocalypse nagyonjó, Ico, Shadow jó, Uncharted 3 szar.
  • vili 27
    Főképp a ico és shadow of the colossus érdekel majd. Az újított változat hd-be, és 3d. Az egyik legjobb game volt ps2-n.
  • deep
    Én láttam párat, maximálisan frankón néznek ki!
  • Vadnokedli
    Egy kérdés- tejesen analfabéta vagyok a konzolhoz(még)- (eddig csak PS1-PS2-m volt.) Lehet e telepíteni a játékokat BD-ről? Vagy csak amit Storeon töltök le? :/
  • cloud.strife
    Digibe ma már feladták az első adag előrendelt U3-akat. Meg holnap is mennek.

Van még. :)
  • kirol
    The War of the Worlds az már van PSN-en is? Nem tudjátok, mennyibe kerül?
  • vili 27
    emberek! van valakinek tapasztalata ps3 3d játékaival ? hogy mutatnak 3d -ben ?
  • sure
    Ha vigasztal (nyilván nem...), itt csehbe 1200-1300 CZK (vagy több) a sztenderd ár (14-15 k HUF)
  • Aaron1212
    CSak az lenne a kérdésem hogy a fifa játékokat ps3-on kurzór gombokkal is lehet irányítani a játékosokat vagy csak a kettő pöcökkel lehet?
  • 5c0rp330n
    nyilvan qrvara nem szamit az a minimalis kulonbseg, csak onmagaban is meglepo (a draga ar mellett), hogy egy itteni boltban olcsobb egy jatek, mint kint, foleg ugy hogy tudtommal a legtobb ilyen bolt is ugyanonnan hozza, ahonnan rendelnem kint.
  • sure
    Hát igen, 12900 vagy 13300, tényleg érdemes napokig tépelődni, még előfordulhat, hogy 12800-ért is meglesz az. Inkább 7-8 hónapig kéne még gondolkozni rajta, addigra talán már érdemben is olcsóbb lesz.
  • 5c0rp330n
    ti hol lattok a legolcsobban uncharted 3-at? ahol nezem angol oldalakon, 38-39 fontrol indul ami a fasza kis arfolyamok miatt 13k felett van. tenyleg nincs ennel olcsobban? nem nagyon fizettem egy jatekert meg ennyit. lehet h meg jobban jarok pl egy platinumshoppal most (12900-ert adjak)?
  • Vadnokedli
    Valaki aki Borderlands vagy BF:BC2 / GT5 el játszik az vegyenfel: Shepherd_6061
  • Papesz
    Kódolt át ezzel a fájlt és nem fog akadni. A minőségromlás láthatatlan/hallhatatlan.
  • bpeti72
    sziasztok
    Média szerveren keresztül szoktam filmet nézni PC-ről. Általában csak Bluray filmeket. Ugye a szokásos módon kikeresem a PS-n a filmet. Több lehetőség közül lehet választani, feliratok , nyelvek. Én eredeti hanggal, magyar felirattal szeretem nézni a filmeket. De van mikor csak a sima magyar szinkronost engedi normálisan lejátszani, a többinél ha megpróbálom, általában akadni szokott a kép. Mondjuk ez volt hogy egyik filmnél csinálta, másiknál nem. Eleinte wifin csatlakoztam az otthoni netre, hátha az a baj, de most bedobtam egy routert, és most is előfordul ilyen.
    Ha valaki esetleg tudna segíteni mi lehet, köszi előre is.
  • vortel
    én boxon kipörgettem a két NFS pályát... nem fogtok elájulni szerintem. HP szintet meg sem üti szvsz
  • bpeti72
    18.-át írtak, de én nem találtam.
    Az új NFS demó fent van már vajon?
  • LeventeV
    dobozos változat van meg. szerintem inkább azt vedd, mert olcsóbban és egyszerűbben hozzájuthatsz.
  • Mester8522
    Igen érdekel psn networkos is ha megvan és eladod dobj privit
  • LeventeV
    a God of War 3 psn networkos -is érdekel!

a God of War Collection-re gondolsz?
  • Mester8522
    Akinek van eladó ps3-as játéka az írjon privit, legfőképp Gran Turismo 5 érdekelne nem a prologue, és a God of War 3 psn networkos -is érdekel!
  • Vadnokedli
    Borderlands al valaki játszik(én még nem :D)? vagy BF:BC2 / majd BF3? vegyen fel: Shepherd_6061
  • bertino
    user fail.
  • kovigabi911
    sziasztok akinek van eladó ps3 ja az legyen szives irjon privbe!!!!!!!!!!!!
  • Béka Benő
    Fontos, hogy a PSN ID melyik kontinens és országhoz van regisztrálva. Szóval egy EU Fifával onlineát , csak európai országos ID-vel tudsz megnyitni. Viszont, ha már sikerült amerikai PSN id-vel is játhatsz.
  • Bandi 18
    Egyszerű. Számlával a kezedben visszamész és reklamálsz :)