89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Vannak szervizek ahol javítják a régieket finomított módszerrel, épp olvastam róla egy cikket vagy mit nem rég. Amúgy: PS2-PS1 es játékoknak mennie kell a PS3 on ugye? (Persze eredeti.)
  • Yoda001
    én csak azt nem tudom, hogyha az én régi 60GB FAT gépem beszarna (ylod, vagy más fajta hiba), akkor hova kellene vinni, és kb. mennyiből jönne ki az egész? nagyon jól bírja amúgy, még az első szériás ps2 "emulátoros", kopp kopp...remélem nem is lesz baja :)
  • Vadnokedli
    Remélem 1GB vel több lesz benne :Ð
  • bcrics
    ja, egy refurbished gépet kapsz, .
    a lényeg hogy nincs várakozási idő,. min.3 hét.
    beviszed, és kapsz egy teljesen felújított gépet a sajátod helyett.
  • Vadnokedli
    Ezt nem is tudtam: Tudtátok ha valami szar van a PS3 al, akkor nem javítják hanem szimplán cserélik és egy újat kapsz?(Garanciában.)
  • Zsinder
    Hol rendelted meg, hogy már ma megkapod az Explorer Editiont?
  • Seth
    próbáld más régiós profillal, pl UK, ha ott nem megy,akkor USA
    Ezekhez az Online-pass-pkhoz kell valamit beállítani? Nekem továbbra sem fogadja el a kódot, igaz frissítést sem kért még a gép.
  • ViniSoundz
    Már megy a multi jó pár órája. Aki akar, vegyen fel és ölhetjük az ellent :)
  • Gideon Wieth
    A hivatalos megjelenés tengeren túlon elvileg ha jól tudom ma volt, eu meg 4ike :-) szerintem akkortól lehet majd ultizni :) A tengerentúli ma pedig holnap reggel lesz nálunk szóval szerintem akkortájt keresd :)
  • LeventeV
    Amikor van a heti Store frissítés. Valamikor szerdán.
  • Vadnokedli
    Hát nekem kb 1 hónap után kezdett el ilyeneket csinálni. :D
    Pontosan lehet tudni mikor jön az a frissítés? Nekem még mindig nem megy a mutli :(
  • bcrics
    Mivel vásárlást követő 3 napon belül visszavittem így kapásból cserélték egy másik dobozos termékre.
    1-2 hónapos gép esetében szervíz lesz. vagy utána kell járni.
  • Vadnokedli
    Egyből cserélték neked vagy kivizsgálták? HDD-t meg át tudom rakni a másikba majd nem? mert már van rajta egykét dolog.. :D (bár szerintem pont az OS al lesz a gond.)
  • bcrics
    Nélam is ezt produkálta a Zsír újonnan vásárolt gép, másnap már vittem vissza cserére,
    Szóval csere lesz az a gép sztem.
  • Vadnokedli
    Valaki tudna segíteni? Az miért van hogy néha serceg a hang ha játszok? Meg megáll a kép és lefagy az egész... És vagy kikapcsol- vagy nekem kell kikapcsolnom.. Meg a Borderlandsnál FPS laggol a játék bizonyos effektusoknál.
    1-2 hónapos a gép. Fontos a véleményetek hogy szerintetek mitévő legyek :/

Ja, és sejtem hogy szervizelni kéne.., de de mit kezdek az életemmel ha nem lesz egy ideig PS3-am? :/ :(( hülyültem.
  • laslandes
    mondjuk ezeket.
  • Gideon Wieth
    A vicc az, hogyha csak a sima játék kellett volna már csütörtök óta játszhatnék :D De a nagykerbe csak szerdán jön az explorer edition :) Mellesleg ez a kód amit kapunk, accounthoz van kötve ugye?
    Nagyon jó lett az Uncharted 3. Már alig várom, hogy menjen a multi is.
  • Gideon Wieth
    Ahogy megvan teszek fel róla :-) Már nagyon várom. Az assassinra már csak szülői támogatással maradt és abból már nem is a gyűjtőit veszem ((pedig eddig mindig az volt bár most semmi extra nincs a gyűjtőiben max a 300 oldalas enciklopédia de az csak külföldről a legolcsóbb helyről is majd 30 000 annyit meg nem ér nekem :)
  • Gideon Wieth
    Resident evil, ha van move akkor a GOLD edition, Army of two (főleg a második rész), Killzone 3, Resistance 2-3 (asszem valamelyik coopos). Most jön majd az Uncharted 3 pénteken (hivatalosan), abban is lesz: )
  • Papesz
    Ratchet & Clank: All4One
  • Yoda001
    melyik játékokat mondanátok jónak, amiben van coop, és leginkább abban kell menni? :)
  • lowdog
    vegul nem birtam magammal, es egesz napos troubleshootng utan MOST megy minden, USB-rol linux boot, es az alabb emlitett tool-ok - dualshock 3 usb-n laptophoz kotve, a laptop bluetooth-on kuldi tovabb az utasitasokat, modositva ahol kell...

batran ajanlom barkinek hogy vagjon bele, ha hasonlo gondja van
  • lowdog
    nem kell mindenhez, csak ahhoz a par stuffhoz amibe nem sikerult ezt a bonyolult ficsort integralni :)

no de tovabbra is all a kerdes, ismer-e / hasznalt-e mar valaki ilyen funkcioval rendelkezo atalakitot?

az ekezeteket meg felejtsuk el, teljesen mas teszta, ne sullyedjunk grammarnazi szintre koszi.
  • sure
    Ha hosszú távra és fixen mindenhez kell, egy hozzáértő biztos át tud forrasztani ezt-azt a kontrollerben. Sanszos, hogy minden egyéb megoldás szopósétahajókázás-jegy váltása a szopástengerre.

(OFF: 2003-hoz képest az ékezetes betűkről is sikerült leszoknod...)
  • lowdog
    koszi a bolcs tanacsot, igazad van :) azt is meg lehet szokni hogy estenkent neger fegyencek kenyeztetik az anuszrozsadat, de ez nalam nem palya

valami linuxos ganyolassal meglehet oldani (gimx, qtsixa), de a szopastenger elkerulese nekem megerne meg a duplajat is mint amiket a kinaiak ezekert az adapter szarokert kernek, csak tudjam hogy melyik mukodik :)
  • DanielT
    Szia!

Szokj át. Amit meg lehetett szokni, arról át is lehet szokni.

Utald át az XCM árának a felét a tanácsért és mindketten jól jártunk!
  • lowdog
    sziasztok!

olyan modszert keresek amivel invertalni lehet az analog karokat - sajnos nem minden jatekban lehet ezt beallitani (pl resistance 2), en pedig igy szoktam mar meg...

az XCM re-mapperrol olvastam egy review-ban, hogy tud ilyet, de ez x360-hoz van. van esetleg valakinek tapasztalata az XCM swapper-rel, ami ennek a ps3-as verzioja, van-e benne ilyen funkcio?
  • shady87
    Köszönöm szépen minden kedves kitöltőnek! Tényleg nagy segítség volt!

Aki még kitudná tölteni, továbbra is nagy szívességet tenne:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
    Ahhoz előre is gratula! Majd dobjál róla képet, ha megérkezett.
  • kirol
    Ti hol vettétek és mennyiért?
  • Gideon Wieth
    Az alapvető gond meg az, hogy hivatalosan ugye meg se jelent, de az itthoni eladók ezt nem nagyon tartják be :-)

Én szerdán megyek az explorer editionomért :-) Egész nyáron arra gyűjtögettem :)
    Köszi!
  • Kongy
    Vagyis tegnap lettél gazdagabb 1-el :D Nekem is be kéne már szerezni.
  • LeventeV
    hogy még nincs fent a store-on az online pass amit akkor tölt le mikor beírod a kódot. a jövőheti frissítéssel kerül fel.
    Sziasztok!

Ma gazdagabb lettem egy Uncharted 3-al, de érdekes módon az Online kódot nem fogadja el.
    A játékon belül írtam be, de semmi, azt írja hibás.

Mi lehet a gond?
  • Vadnokedli
    Original' vízszintes pozitúrában tartom továbbra is. :D

Tud itt valaki megbízható-olcsó Konzolos webáruházat/ boltot ahol olcsók a kiegészítők. Mint pl: Kontrollerek Dualshock3as
  • sure
    Értem egyébként. hogy mire gondolsz elsősorban (hűtési hatásfok, mechanikus alkatrészek másfajta kopása a vízszinteshez képest), szerintem elég sokan használják (világszerte, nem feltétlenül itt a fórumon) így ahhoz , hogy az már kiderült volna és tele lenne vele a net, ha lényegesen lerövidítené az élettartamot vagy növelné a meghibásodás kockázatát. Az meg ugye, ha esetleg meghosszabbítja, talán még nehezebben bizonyítható :)