89387
PlayStation3
-
priluki #80170 Győr :D -
#80169 Hol laksz? Hozd el nekem, meg nézzük a TV-men :'D nekem most úgy sincs PS3-am :D -
priluki #80168 nyomva tartottam.. egy idő után csippant egyet.. aztán nyomtam tovább kb 6-8 másodperc mulva meg kikapcsolt -
#80167 A hdcp csak a monitoroknál fontos, de amelyik készüléken van HDMI azon mennie kell. -
priluki #80166 de a tvm az hd ready elég régi szóval azon tuti nincs hdcp tehát nem fog elindulni azon.. vagy rosszul gondolom? -
#80165 HDMI, mivel csak az tudja a magas felbontást. -
#80164 Szerintem csak nem tartod elég ideig nyomva bekapcsoláskor. Tartsd amig újra nem indul, asszem 3-at csippan olyankor. -
priluki #80163 hát mivel? -
#80162 Ne, azzal nem fog működni. -
priluki #80161 a sima analog kábellal próbáljam? -
#80160 Akkor a legjobb kombinációval próbálkozol, viszont ennek megfelelően nincs több ötletem, hogy mit tehetnél.
Ha van a közelben másik Tv, próbáld meg azon és a felbontás beállításoknál csak az 1080p legyen bepipálva (persze ha az a tv tudja) és utána vidd vissza a monitorodhoz.
-
priluki #80159 azt hol látom? minkét felére a kábelnek hdmi van irva annyit látok -
#80158 Ok, tudja a HDCP-t.
Milyen kábellel kötöd? HDMI-HDMI vagy HDMI-DVI? -
priluki #80157 SL 3260W -
#80156 Valami számot még vadássz le róla, hátul biztos rajta van. -
priluki #80155 fujitsu siemens ennyit tudok:D magyarul akkor vehetek uj monitort?? ez kurva jó... -
#80154 Ha nem támogatja akkor semmit, iszonyatosan káromkodj és dühöngj.
Mi a pontos típus? -
priluki #80153 na megcsináltam.. sajnos ugyanaz.. elindul a monitor kiirja hdmi1 de ugyanugy fekete kép.. ha esetleg nem támogatja azzal mit tudok csinálni? most vettem 1.5 hónapja a monitort is:S -
#80152 Ugyanakkor ha DVI-HDMI kábellel kötötted össze és a monitorod nem támogatja a hdcp szabványt, akkor nem lesz kép. Keress rá google-n a moncsidra és a hdcp-re. -
#80151 Jó eséllyel, meg asszem sárgán is villog. -
priluki #80150 akkor áll vissza mikor csippanik egyet? -
#80149 Tartsd lenyomva a PS3 bekapcsológombot amikor indítod a gépet, amíg vissza nem állítja az alapokra. -
priluki #80148 hdmi -
Freedy #80147 Milyen kábellel kötötted össze monitorral? -
priluki #80146 Hi,valaki segitden pls:( Most vettem az elöbb egy ps3-at netről.. elmentem kipróbáltam minden fasza volt.. hazahoztam összedugtam és nem működik.. elindul a gép a monitpr is bekapcsol de csak nagy feketeség van .... -
#80145 Tökéletes médialejátszó, akár mobil vinyóról, akár gépről streamelve. Megtalálod a számításod. -
Tomyx82 #80144 Már én is utánanéztem, hogy tervezett leállásról volt szó. Csináltam egy angol accountot, így már működnek a dolgok. Kösz a tanácsokat! -
#80143 Csak ezt a változatot kapod, 3000 es legyen az a lényeg szerintem. Bár én nem rég vittem vissza egy 3004B-t -
gala1 #80142 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Vásárlás előtt állok, az lenne a kérdésem, mennyire használható médialejátszóként a Playstation 3? Engem leginkább a DVD formátum és a DivX lejátszása érdekelne, képmegjelenítés, zenehallgatás. Ha ajánlanátok, melyik változatot keressem a boltokban? Előre is köszönöm a válaszaitokat! -
#80141 Dobd ki! :D -
#80140 Uncharted 3 is in da house:) -
#80139 előre bejelentett karbantartás folyik. mit kell úgy fosni mindíg? -
#80138 Jelenleg karbantartás folyik a PSN-en sztem holnap már talán lehet, ( hacsak nem olyan támadás van amiről még nem tudunk ).
PS HOME pedig ahogy elnézem régiókötött. Magyar Accot csináltál, mert azt nem szabad : ) ? -
sanyi150 #80137 Konzolról nem próbáltam belépni, de a hivatalos weboldalról sem enged belépni PC-ről:
http://uk.playstation.com/psn/
"Sing in"-re kattintva az általad írthoz hasonló üzenet jelenik meg miszerint karbantartás zajlik...
"The server is currently down for maintenance"
-
Tomyx82 #80136 Sziasztok! Mint friss PS3 tulaj fordulok hozzátok. Játékot egyelőre nem vettem a géphez, gondoltam majd letöltök valami demót kezdésnek.
Na most amikor a Playstation Home-ba szerettem volna bejelentkezni, akkor eleinte ez az üzenet fogadott "This content cannot be accessed on your account". Most pedig már a PSN-re egyálatlán nem enged fel ezzel az üzenettel "Playstation Network is currently undergoing maintenance".
A kérdés az, hogy ez szokványos dolog vagy megint valami támadás érte-e a PSN-t. Esetleg az én account beállításaim nem stimmelnek? (Utalva inkább az első üzenetre) -
#80135 Semmi ilyen nincs benne. (bár nekem patch letöltéssel kezdett még megjelenés előtt), De a lényeg, hogyha volt is . Nincs . :-) -
#80134 Uc3-ban állítólag kisebb-nagyobb késés van bármilyen gombnyomásra, tehát lövésnél, vagy kamera mozdításnál... ez mennyire él még (esetleg patchelték), és mennyire zavaró? -
#80133 :D Köszi -
#80132 Dehogy lehet, 6 év múlva talán. -
#80131 Magyar acc-al meg nem lehet vássárolni. Vagy már igen?