89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Hát nem mert nem AMERIKAI. Amerikai acc.hoz csak Amerikai bankkártya.
  • VWfan
    Magyar Measter Card nem jó? :O
  • Vadnokedli
    Amerikai bankkártyával tudsz csak fizetni.
  • VWfan
    Sziasztok! Rendelni szertnék psn-ről egy 19.99 dolláros játékot csináltam is egy accountot a bannerben található generátorral. Sikerül is minden de amikor kéri a számlázási adatokat a banneres cím nem jó neki (USA-t nem is engedi módosítani) Itt mit adjak meg neki? Saját cím eleve kiesett, mert USA-t nem engedi. Előre is köszi! :D
  • Gideon Wieth
    És én is hardon vittem végig, a sivatagos rész szerintem meg fenomenális volt :D Nagyon bírtam :)
  • Gideon Wieth
    Én teljesen jól elvoltam vele, multival sem volt különösebb bajom ((máskérdés h vissza kell rá szokni :D )) mellesleg a mögdteleportáló katonák csak a képzeleted szüleménye :P egyébiránt meg meg lehet őket ölni, csak nem pisztollyal kell nekik esni meg ak-val mert az egy tár... A pálya meg tele van szórva rakétavetőkkel. egy két lövés és kampec.
  • sanyiute
    1-2 höz képest tényleg elbaszták:/ Hardon 2nap alatt végig toltam:S Multin meg az agyamat baszom fel...
  • Hugh Hefner
    mekkora egy rakás fos ez az uncharted 3... csak azért nem basztam földhöz még, mert ennyibe került. iskolapéldája annak, hogy hogy lehet elcseszni valamit ami tökéletes volt. mögémteleportáló golyótól meg sem rezzenő katonák akikre még csak célozni sem lehet ezzel a szarral. remélem kapott már pár tarkóst a designer akinek az ötletei voltak ezek a változások, a kedvenc játékomat barmolták szét : (
  • Győri Devi
    kipróbáltam és működik
  • sanyiute
    frissítését feltolta azt csumi
  • DanielT
    Kiírod lemezre és ráteszed a gép tetejére. Más módszer nincs.
  • Anthrax
    Érdeklődnék,hogy a sykrimhoz jöttek ki modok,azt ps3ra is fellehet rakni és ha igen,hogyan ?
  • Yoda001
    ha lenne 10k körül eladó Uc3, már mehetne is a multi... tegnap lett Platinum az Uc2 :)
  • Gideon Wieth
    Én már végig is vittem :) Gondolod vegyél fel aztán majd multizhatunk :-)

Bárki másnak is áll az ajánlat :-)

Rick_Wyeth
  • TDC Geronimo
    Nincs install
  • a.carkey
    Az Uncharted 3 installálható? Az első két résznél ez kimaradt ...
  • kovalik
    Vki tolja az f1 2011-et thrustmaster ferrari gt experience kormánnyal ?
    Az Options menüben nem lehet kiválasztani az advanced wheel beállítást.
    Miért lehet ez ?
  • sanyiute
    hahaaa Uncharted 3 megvan:)
  • Petike125
    Tudja valaki, hogy a CECH-30xxB számú (2011 Júli utáni) gépeken milyen firmware van alapból?
    Google-el nem jutottam még semmire.
  • nyuszmurusz
    Akkor nem tudom, mi lehet a gond...
  • Papesz
    Nem lassú wifin keresztül sem, nekem is 40 gigás gépem van.
  • vegytek
    jatekaim.hu
  • Yoda001
    ezt lesd meg, hátha érdekel
  • Vadnokedli
    Van aki akar cserélni valamilyen játékot, vagy elakarja adni?
  • Csibe001
    Ezért írtam én is, mert 1-2 helyen ezért a kiadásért 20-23 ezret akarnak...Igen fegyver, taunt is jár mellé kód formájában.
  • Yoda001
    ahogy elnézem van még mellé egy pár plusz, amit kóddal adnak, de köszi :)
    mondjuk most egy nem túlárazott sima Uc3-nak is örülnék, de páran elég röhejes árakat adnak meg...
  • Csibe001
    Sziasztok, akit érdekel, Saturnban az Uncharted 3 special edition (olyan a tok mintha könyv lenne) 14.000 Ft. :)
  • Mnemomic
    Nekem is wifi-n megy és tökéletes. Még multiban sem szokott gond lenni, igaz, drágább típus van nekem.
  • nyuszmurusz
    Lehet, hogy a régebbi modelleknek még gyengébb a wifije?
    Az enyém első generációs 40 Gb-os.
  • bcrics
    Nálam wifin megy és csurig tölt.
  • Prof William
    Nálam is így volt. Wifiben nagyon nagyon lassú volt. De kábel megoldotta a dolgot.
  • nyuszmurusz
    Mert így is sok a kábel.
    Ezek szerint másnak is ennyire lassú?
  • vegytek
    hülye kérdés: szobán belül miért nem kábelezel? gyorsabb és stabilabb lesz a net.
  • nyuszmurusz
    A segítégeteket szeretném kérni.
    Egy TP-Link WR740-es routerrel megy a vezeték nélküli net tökéletesen a laptopomon, telefonomon, viszont a PS3-on nagyon lassú, nem éri el a 100 kbyte-ot sem a letöltési sebesség, ami amúgy 700 kbyte körül van. A jelerősség maximális(szobán belül van a gép és a router).
    Mi lehet a probléma?
  • Papesz
    Ez nyilván annak a függvénye, hogy mennyiért adod.
  • kovalik
    Az f1 2011-el játszom vettem kormányt Thrustmaster Ferrari GT Experience-t, de nem találom, hogy a ps3-ban hol lehet beállítani illetve a játékban sem tudom.Érzékeli, lehet vele játszani, de a finomhangolását a kormánynak már nem tudom hol beállítani.Ha vki tud segíteni nagyon megköszönném.
  • Yoda001
    Papesz, téged érdekelne a játék, vagy ez csak random volt? :)
  • Vadnokedli
    Hát majd lecsekkolom az újon majd :D ha tényleg szaggat akkor tényleg kuka, bár így se fogom megvenni.. :D
  • DanielT
    Szerinted :)
  • Vadnokedli
    Szaggat? Nekem a rossz PS3 on amit vissza vittem azon nem szaggatott 1 hete.