PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

segítség!

mitõl lehet az hogy ha a laptop megy routerrõl, és közben online játszani akarok ps3on, nem indul el. ha tesztelem a netet akkor pedig a nat type vagy mi a túró failed hiba üzenetet írja.
utána hiába kapcsolom ki a laptopot, ugyanez van, nem reagál. playst. store viszont megy. másnap minden mûködik. zavarja egymást a laptop wifi és a ps3wifi?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Vatera is tele van már mindenféle ebayrõl/kínából rendelt hamisítványokkal😞

kirol
Durva is azért, hogy 12.500 Ft egy Dual shock 3.

Gideon Wieth
Elég sok mindent hamisítanak a sonytól... Joy, memóriakártya, hasonlók :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kirol
Hamisítják a joy-t PS3-on?
Hol tartunk már? 😞 Ilyet még nem is hallottam.

ha villog midna 4 led akkor nyomj egy OS butont ami középen van

most kipróbáltam egy másik kart és az megy a gépen....ezekszerint mégiscsak ezzel a controllerrel lehet a baj??? Mibõl derül ki hogy hamisítvány lenne?
egy régebbi fw. van rajta de nem tudom pontosan milyen. A kart az üzletben vettem ,rendesen dobozában van és ugyanolyan mint a másik kar amit a géphez adtak. ettõl még lehet hamisítvány? vagy a hamisított kontrollerek is ugyanúgy néznek ki mint az eredeti?...ez lehet a baj? :-(
azon a ps3-mon, amelyiken mûködik milyen FW van?
Arra gyanakszok, hogy hamisított a kontrollered. Valamelyik update-tól kezdve a vezetéknélküli hamisított gamepadok nem mûködnek. Ha régebbi FW van a másik ps3-on, akkor lehet, hogy emiatt nem jó nálad😞

Tudnátok segíteni? Van egy ps3 slim cech-2104b gépem 3.56 frissítés van rajt semmi hackelés", és most próbálok egy második controllert /sony sixaxis dualshock3 új!/ csatlakoztatni.Az usb kábellel elfogadja és azzal mûködik is az 1es és a 2es led világít rajta egyszerre,de ha kihúzom a kábelt akkor nem mûködik csak villog mind a 4 led. resetelni már próbáltam az se segített. Egy másik ps3on kipróbáltam a kart és ott tökéletesen megy :-(
A frissítés lehet a probléma? Tudnátok segíteni? Elõre is köszönöm!
azért 100% ra meg csináltam volna:/

Tikal
meg áll az ész. nem tudod kimaxolni, most ez tényleg akkora probléma? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lol ezt komolyan megmerik tenni hogy egy jatekot mar sehogy se tudsz kimaxolni trophyk teren ?

Szeretem a cicákat

DE kurva jó... kösze Singlebe már csak 1 trophy kellene 38% kb. a Multija:S

Tavaly márciusban leállították a szervereket. link
hi all segítség kellene megvettem a Lord of the Ring Conquest játékot és nem tudok vele multiba játszani rá megyek a multiplayer opcióra és kidob disconnect-el játék könyvében itt ír valamit a routerrõl gondolom át kell állítani és akkor tud csatlakozni az EA szerverekhez
Routeren mit kellene állítanom hogy mûködjön?itt amit le ír egyik dolgot se találom

Gideon Wieth
Az agyatlant most kivételesen nem a mész és lõssz típusban értettem :-) Hanem az elborult meg hasonló pozitívnak számító dolgok... najó meg kicsit benne volt, hogy végülis az alap felállás a mész és lõsz, csak most a hogyant is beletették :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kirol
Köszi!

gazgoblin
parancsolj, story spoiler mentes kz3-move teszt

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

kirol
A Killzone 3 támogatja a Move!-ot?
Érdekes. Kíváncsi vagyok hogy lehet vele irányítani.

Totti5
A Bulett pont nem agyatlan mert a kombozásra épít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gideon Wieth
Na kipróbáltam a bulletstormot :-) Nem is rossz játék :-) Agyatlan de ötletes lövölde, bár csak akkor éri meg megvenni sztem ha lejebb ment az ára :-) De unalmas vasárnap délutánokon jól el lehet vele lenni :-)

ViniSoundz
A napokban nagyon felba**ott a Skate 3. Idáig csak csinálgattam a küldiket, meg sokat krúzinoltam 😊 de már szinte lehetetlen dolgokat kell csinálni. Nem értem hogyan a fenébe gyorsíthatok fel hogy olyan nagy távolságokat ugorjak át mint amik a küldetésben vannak.

Nem értem a pontozást sem, egyszer megcsinálom simán 2 csúszásból az 1500-at máskor meg 8at ér. hú nagyon kiakaszt. Most is 1500at kell csinálni egy ugrásból, de nemmegy, vagy néha véletlenül összejön. De felcseszett tegnap, majdnem szétcsaptam a ps-t :S 😊)
Gideon Wieth
Elõbbivel nem játszottam, Condemned se rossz, de annak meg a nulla története elég sokat elvesz az egészbõl 😞

shaddam
Szokás szerint este rakják fel.De legalább ingyéé

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

FlyHigh
Mikor lesz psnen bulletstorm demo?

Thrash \'Till Death

zzeN
Abba meg pláne nincs, akkor inkább a Penumbra😊 vagy a Condemned!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gideon Wieth
Csak én nem látom a bulletstorm demót psn-en ? :-)

Én a Dead Space-t pc-re szerzem majd meg 😛 A rettegés meg kicsit azért túlzás szerintem ennél a játéknál 😛 Akkor már inkább Amnesia 😛

Victor1103
EZAZ végre megjött a Dead Space 2<#taps> Überkonzolnál rendesek voltak, hogy nem 28.án szállítottak. Ma este full sötétben, max hangerõn, legnehezebb fokozaton kezdetét veszi a rettegés 😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Mindkettõt lehet.
A böngészõt inkább csak másodlagosként kezelem. (jó, hogy van -néha egyszerübb 1-1 oldalt megnézni, vagy válaszolni egy e-mail-re, mint bekapcsolni a pc-t- de messze nem tökéletes).

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Playstation 3-mal lehet elõfizetés nélkül interneten böngészni vagy akár csak játékokkal játszani? Köszi elõre a választ!
Basszus ennel a Heavy Rainnel az trophy vadaszat eleg neccesre sikerult. Nincs valami modszer hogy a legtobbet egy vegig jatszassal kinyitom ? (mar ketszer vegigvittem de meg mindig van..)

Szeretem a cicákat

Azt értem. De ugye a ps3 divX lejátszására alkalmas-ami avit is jelent?-az más tészta,hogy abból sem mindet ismeri fel. Nem wareznak szántam a kérdést, csak még keveset tudok a ps3-ról. A hagyományos aviknál is többször van olyan, hogy unsupportednek látja az avi-t.

For the greater good

deep
Igen, ha warezolsz, szívsz😄
Sziasztok!

Bdrip filmnézés közben ezt az üzenetet kaptam,aminek következtében elmegy a hang.
"Audio outputs temporarily muted. Do not adjust the playback volume. The content being played is protected by Cinavia™
and is not authorized for playback on this device. For more information, see http://www.cinavia.com. Message Code 3.”

Valakinek esetleg ötlete van erre?

A választ elõre is köszönöm!

For the greater good

Tikal
dehogynem, csak ma már máshogy hívják, de ugyanaz a tevékenység 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gideon Wieth
Hát nem egészen 😄 Sam nem orgyilkos 😄

Tikal
mindkettõ orgyilkos 😊

Gideon Wieth
Azért ezt a játékot ne egy Splinter Cellhez hasonlítsuk :-)

Tikal
nekem rém gagyinak hatottak a lopakodos részek egy splinter cell vagy akár egy uncharted után... most tényleg higyjem el hogy fényes nappal a tetõn állva nem vesznek észre az õrök nyolc tiz méterrõl?
van egy épület a pálya közepén, egy fürdõ, ha megprobálok bemenni az õrök megállítanak, ha tovûbbmegyek megtámadnak.... ezért mellettük egy méterre felmászok a faloon és bemegyek, bent tele õrökkel, de le se szarnak... WTF? Akkor most be lehet menni vagy sem?
mikor leonardo fegyvereit kell elpusztitani, ott is rengeteg ilyen gagyiság van...

cloud.strife
LBP2 mi a faxért nem lett 3D-s? :/

Késõbb peccseli azzá? Pont az ilyen stílus hurtajól nézne ki az ilyen inkább akváriumhatású 3D-s tévéken.... 😊

www.digimomentsvideography.com

Gideon Wieth
Hát, ha ez igaz, rohanok a boltba majd 😄 A harmadik rész a mai napig kimaradt, (illetve csak a feléig jutottam el, addig a részig, amiután a láthatatlan faszit aki a fákon ugrál kicsináltam :-)

Gideon Wieth
A brotherhood nem volt teljesértékû játék, hanem egy kiegészítõ volt :-) És valljuk be õszintén, annak a legjobb a mostani felhozatalok közül. Fejlõdött, és egyre több volt a ne vegyenek észre típusú küldetésekbõl :-) Ezek nekem tetszettek, és csak nagyon rotkán hiányoltam a guggolást és az egyebeket :-) Amúgy meg, hogy nyers erõvel mész be vagy anélkül rád van bízva :-)

Tikal
Közeledek az AC brotherhood végéhez, de.... de néha a hajam téptem.. nem igaz hogy egy orgyilkosoo játékban pont a lopakodás van a leggyengébben kidolgozva. tulajdonképpen ha nem volt követelmény akkor minden célpont simán kinyirhato volt nyers erõvel. nem tud gugolni, falhoz lapulni, az õrök nagyon buták stb... remélem következõ részben fejlesztenek is, nem csak helyszin csere lesz..

Gideon Wieth
Azért nem mindegy hogy egy 1080p-s tartalom 50 vagy 60 hertzen megy-e szerintem :-)

Gideon Wieth
plusz, módósított gépet bannolják majd a PSN-rõl, illetve a hekkereket perelik, a kulcsok és minden eszköz beszolgáltatását kérik :-) Annyit tehetnek meg esetleg, bár nem tudom, hogy ez lehetséges-e egy olyan frissítés ami amelett h megtartja az eredeti kulcsot egy újat generál és az új játékok csak ezzel mennek :-) Igaz félmegoldás de azért mégiscsak lenne valami :-)

Találkoztatok már valamilyen nyilatkozattal Sony részérõl a töréssel kapcsolatban?
Én eddig csak annyit olvastam, hogy "vizsgálják az esetet" és azért a hekkereket a biztonság kedvéért beperelték.

FlyHigh
Arról, ez az 5ms csak az elektronikáig megadott érték, onnantól a képig még van, hogy +80ms eltelik. Mondjuk kérdés, hogy egy tv-nél számít-e ez annyira, konzolokon úgysem játszanak reflex játékokat, + wireless kontroller, összevetve az egész egy idõgép, ahogy aby mondaná.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Egyébként a képfrissítésre visszatérve, a PS3 a Samu TV-n is 60Hz-en megy.