89387
PlayStation3
  • vegytek
    mire kitolod az obliviont, addigra talán lesz megfelelő patch skyrim-re
  • darkmore
    Sziasztok,

tudnátok segíteni abban, hogy mit érdemesebb választani Skyrim vagy Oblivion 5th?
    Anno nagyon tetszett a Morrowind PC-n és most PS3-on is szeretnék ilyen stílusú játékkal játszani.
    Sajnos a Skyrim-ről nagyon rossz dolgokat olvastam, hogy néha szinte játszhatatlan a PS3-on, pl.:
    http://kotaku.com/5865381/trying-to-explain-skyrims-awful-ps3-lag

Van esetleg valaki mind a kettő játékot játszotta huzamosabb ideig? Mik a tapasztalatok?
  • Akey
    A PSN Plus keretében decemberben a Tomb Raider Underworldot és az első 3 Spyro részt lökik oda ingyen az előfizetőknek.
  • PayaV87
    Dec 10-én derül ki, most csak annyi infó van, amit a linken látsz.
  • Prof William
    Ez valami PS3-as cím lesz vagy mi?
  • Seth
    A címe alapján valami utolsó emberes, I am Legend-es cucc, és igen, valószínűleg zombifikálódott, mutálódott emberi ellenfelek lesznek
  • shaddam
    Azt csiripelik valami zombikóros nyavaja
  • bcrics
    De mi a nyavaja akar ez lenni.?
    http://www.lastofus.com/
  • Papesz
    Akkor The Last Of Us.
  • priluki
    Hi,a Fight Night Championnal szeretnék online játtszani.. be kéne irni valahova a kodot ugye? de nem találom sehol.. ahova szerintem kéne valami "region" problémát ir..
  • Akey
    Az a Game Informer nagy címlapos meglepetése volt és multiplatform lesz. A Sony bomba még hátra van, mint ahogy a citált idézetedből is kiderül. VGA-ig még hatot kell aludni.
  • Freedy
    Mi a baj a HDMI-vel? Mindegyik kimenet digitális, szóval a hangminőség inkább attól függ, hogy milyen digital/analog dekóderbe dugod be az adott kábelt. Sőt az optikai, ha jól tudom nem képes Dolby-true HD vagy DTS HD jel átvitelére sem.
  • kirol
    Jó hanghatáshoz jó optikai kábel kell, nem HDMI. :-)
  • Papesz
    És ami a lényeg: A Sony is bejelentette, hogy meg fog jelenni egy olyan PS3 exclusive-val ott, amit mi - Geoff Keighley, a show házigazdája szerint - "Nem fogunk elhinni."

South Park RPG

Én valóban nem hiszem el, hogy ilyennel ki mernek állni.
  • Anubys
    Igen, de arra figyelj, hogy a játék régiója ugyanaz legyen, mint a store-é, ahonnan letöltesz hozzá, tehát EU játékhoz UK store-ról tölts, mert az USA store-ból töltött DLC nem fog menni vele.
  • bcrics
    Úgy tudom 1.4 Hdmi kell a HD hangsávok átvitelére...?
  • Goo
    A playstation store-nál más országba regisztrálok be pl. Egyesült Királyságba vagy Usa-ba, akkor a store-t teljesen igénybe tudom venni? Pl. egyes játékoknál ingyenes letöltéseket is igénybe tudom venni?
  • Goo
    Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!
    Még azt szeretném megkérdezni tőletek, Hogy a ps3 store-t hogyan kell használni? Azért kérdezem mert a játékokhoz tartozó dlc tartalmakat leszeretném majd tölteni vagy psn játékot szeretnék venni. Megveszem az LBP Goty-t és szeretném kihasználni az általa adott extra lehetőségeket, remélem ez lehetséges.

Előre is köszönöm a segítséget!.
  • sure
    A jó hanghatáshoz elsősorban jó hifi kell

Hogy milyen kábelre van szükséged, ahhoz tudni kell, milyen bemenetek vannak a TV-n és a hangrendszereden; a HDMI kábel átviszi a hangot és a képet is, tehát ha csak TV-t használsz, akkor lesz képed és hangod is (1.3-as és 1.4-es HDMI kábellel is).

Ha van erősítőd, azon biztos, hogy van legalább analóg RCA bemenet a hangnak (ilyesformán néz ki, , piros-fehér általában), a PS3-hoz adott kábellel rá tudod kötni, sztereó hangot hangot kapsz. Ha optikai (TOSLINK) bemenet is van az erősítőn, akkor optikai kábellel (külön kell venni) digitálisan is át tudod vinni a hangot (többcsatornást is tud). Ha pedig olyan házimozi rendszered van, amin van HDMI bemenet és kimenet is, akkor célszerű a PS3-at és a házimozi erősítőt öszekötni HDMI kábellel (lesz több csatornás hang), és kell még egy HDMI kábel, amivel az erősítőből kiviszed a képet a TV-re.
  • Goo
    Sziasztok! ÉN is ps vétel előtt állok. Azt szeretném megkérdezni, hogy szép video és hanghatáshoz milyen hdmi kábelt válasszak? Hdmi kábel kiválasztásánál van jelentősége a márkának? Noname hdmi 1.3 1500 Ft-ért vagy Noname hdmi 1.4 1900 Ft-ért megéri? 1.4 jobb mint az 1.3?

A jó hanghatáshoz elég egy hdmi kábelt venni, vagy más kábel is kell oda? Nem igazán értem.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • kirol
    Mondjuk most néztem az E3 trailert. Olyasminak tűnt először, mint boxon a Kinectimals. Azt hittem simogatni, meg játszani kell ezzel a tollas kutyával.
  • PayaV87
    Remélhetőleg már 2012-ben, de már elvileg 2011-ben megjelent volna...
  • kirol
    Ez a "The Last Guardian" 2013-ban fog csak megjelenni?
  • PayaV87
    Én utoljára a GTA V bejelentésénél lepődtem meg. Az nem volt olyan rég.
    De komolyan, és ha csak a Quantic Dream jelenti be az új játékát. Én már attól össze-vissza lennék.

Persze az E3 az E3, valószínűleg a legnagyobb gammák ott lesznek bejelentve.
  • DanielT
    Szerintem, ahogy már lenni szokott, a nagy büdös csalódás lesz. Az igazán nagy címek készültéről tudunk,nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy a semmiből csapott volna le valami atombomba.

Ilyenkor szoktak jönni a Twisted Metal, meg a Modnation Racers szintű szutykok mint gigantikus meglepi.
  • PayaV87
    Épp ezért izgalmas, hogy mi lesz. Bár még az se kizárt, hogy egész egyszerűen elindul az Agent promógépezete.
  • DanielT
    Mindegyik felsorolt exkluzív lehetőséget kizártnak tartom.
  • PayaV87
    Érdemes lesz nézni idén a VGA awards-ot:

Egyrészt kiosztják az év játéka díjakat, és mostanában ez kezd az egyik legelismertebb díj lenni, tehát ennek van relevanciája ki nyer, plusz én ilyenkor jövök rá, mi maradt ki év közben.

Másrészt jönnek a nagy bejelentések:
    - Arról már tudni, hogy Hideo Kojima az MGS Rising-ot fogja ott promózni.
    - Ott mutatkozik be a Bioware új IP-ja (mert a Dragon Age, Mass Effect, TOR mellé kell egy negyedik.) Ami military környezetben játszódik majd. (Még megy a vita, hogy Modern Day, vagy Sci-Fi környezet lehet, hiszen csak egy nagyon pici részlet jelent meg eddig.)
    - Bemutatják a Transformers - Fall of Cybertron-t (ez engem annyira mondjuk nem izgat)
    - Bemutatkozik az Alan Wake folytatása (ami egyenlőre csak kiegészítőnek tűnik, nem AW 2-nek, bár ez PS3-as körökben lényegtelen, tekintve, hogy X360 exclusive lesz.)

És ami a lényeg: A Sony is bejelentette, hogy meg fog jelenni egy olyan PS3 exclusive-val ott, amit mi - Geoff Keighley, a show házigazdája szerint - "Nem fogunk elhinni."

Eddig több találgatás jelent meg, mi lehet ez:
    - Szó volt róla, hogy egy Super Smash bros.-hoz hasonló játék lenne a Sony mascot-jaival, de ezt már cáfolták, hogy a bejelentés erről szólnak.
    - Final Fantasy VII HD remake a másik tipp, amiről épp egy hete beszéltek a készítők, hogy milyen nehéz lenne megvalósítani.
    - God of War 4. - Ez a legvalószínűbb, mivel a jövő évi húzó név (The Last Guardian ide vagy oda) hiányzik a Sony repertoárjából.
    - Metal Gear Solid 5. - Ez kevésbé valószínű, főleg a Rising miatt, ami ugye nem exclusive, és most jön majd ki.
    - Megy a pletyka, hogy a Bungie új játéka lenne ez. Ugye a cég a Halo sorozatért felelős, és nem rég szakított a Microsofttal. Jelenlegi kiadójuk az Activision, ezért én ezt valószínűtlennek tartom.
    - Az igazi nagy robbanás viszont a másik pletyka, miszerint a PS2-es időkhöz hasonlóan a GTA V is Playstation exclusive lenne, akár teljesen, akár csak fél évig, mint régen. Mindkettő nagyot ütne.
  • lagos01
    Kösz a választ.

Azt jól tudom hogy a mostaniak is simán tudnák vinni a ps2-t csak szoftveresen nincs ez megengedve?
    Mintha ilyesmire emlékeznék.
  • PayaV87
    Third party-t írtam, mondjuk a RE5-tel igazad van, de az is csak utólag kapta meg a Move támogatást. Ezért Különleges a Bioshock Infinte. A Killzone 3, Resistance 3, Socom 4, meg az összes Move játék, szinte mind Sony gamma, szóval First party.
  • Yoda001
    a legelső PS3 széria támogatta a PS2 játékokat, alapból, a PS1 játékokat pedig mai napig mindegyik támogatja. elvétve találhatsz még az első szériából, nekem is megvan még javítás nélkül, kopp-kopp :)
    a 2.36fw-t gondolom az utólagos törés miatt hangsúlyozzák, ebben nem vagyok benne
  • lagos01
    Sziaztok

Ps vétel elöttvagyok és miközben nézegettem boltokat belefutottam egy pár gépbe aminek a leírásában ezt kihangsúlyozták:
    2.36-os gyári rendszerszoftver

Ez mitöl külömleges.
    Még azt szeretném megkérdezni hogy még mindig nem lehet használni a ps 1 és 2 játékokra?
    (nekem úgy rémlik még az első ps3 megjelenésekort támogatta a ps1&2 játszhatóságát de utána kikerült és nem lehetett)

Üdv
    Lagos
  • Goo
    Köszi a választ!
  • Goo
    Sziasztok!

Normálisan játszaható dualshock 3 kontroller-rel a LBP2? Tudom prehistoric sackboys nem, de úgy egyébként általánosságban kérdeztem. Most veszek ps3-at, de már van 5 játékom.
  • cloud.strife
    Vegyetek inkább egy jó japán tévét.... :)
  • gansol
    LG LW5590 és LG LV5590 között vacilálok. A kettő között 50e Ft ésa 3D az egyetlen különbség.
    Amúgy megnéztem, és elég sok 3D játék van PS3-ra, de nem tudom eldönteni, hogy jók-e, mert még nem láttam ilyet élőben.

Üdv
  • bpeti72
    Megéri sztm, nem csak a játékok miatt, a filmek miatt is. De az sem mindegy milyen tv-t veszel.
  • gansol
    Sziasztok!

TV vásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy szerintetelk érdemes-e 3D TV-t venni ahhoz, hogy kihasználjam a ps3-on elérhető 3D-s játékokat. Esetleg játszottatok már ilyennel? Megéri 50e Ft + költséget?
    Előre is köszi!!
  • Yoda001
    nem rég jött meg a Samsung LE40C550 tévém, aki nem hiányolja a Smart, 3D tévé funkciókat, és van helye, annak bizony tökéletes lesz hangzásban, és képben pláne... most a LE37C550 (94cm) típus 110e Saturnban újonnan, nem csalódtam a Samuban
  • DanielT
    Vagy abbahagyta, mint én is tettem. Majd kontrollerrel esetleg valamikor folytatom.