89387
PlayStation3
  • Skynet
    A HDMI-t ne keverjük a Toslink kábellel.
    A HDMI kábelnek teljesen mind1 másfél méter alatt hogy milyen márka milyen minőség,mennyire aranyozott, van e szűrve stb...
  • sure
    Én ezzel egyszer faragtam csak rá, kicioccó egy méteres Toslink kábel átvitte ugyan a fényt, ott volt a piros pötty a túloldalon, de kevés volt a DAC-nak, hogy összerakja belőle a hangot ("no signal" üzenet). Egy normális Philips kábellel megoldódott a dolog (szemmel láthatóan is erősebb volt a piros fény a kábel másik végén).

A sima HDMI kábel valószínűleg nem ennyire érzékeny az anyagminőségre, illetve a digitális jelben az a szép, hogy a szabványokba elég frankó hibajavító eljárások vannak beépítve, így ha van is kábelminőségből adódó veszteség, szemmel-füllel gyakorlatilag lehetetlen észrevenni a már dekódolt anyagon, de biztosan van műszer, amivel ezt is ki lehet mérni.
  • Papesz
    És abszolút jól is teszed.
  • FlyHigh
    Az a szép a digitális jelben, hogy vagy átmegy, vagy nem. Mindig a legolcsóbbat veszem.
  • Skynet
    Akkor elmondanám hogy 1-1.5 méter alatt kb teljesen lényegtele mennyire minőségi és milyen márkás a HDMI kábel...
    Az pedig hogy jó kábellel előfordulhat hogy egy hdready tv-n kétszer jobb képet kapunk mint egy fullhd-n...lol...:D
  • Vadnokedli
    NFS: The Run / BF3 ha valaki ezekkel játszik az vegyen fel Friends List-be :
    Shepherd_6061
  • sure
    "annál konzolnál vga kábel jobb képminőséget ad mint a hdmi"

Bár nincs XBoxom, de ezt nehezen tudom elképzelni.

Szerencsére szabványos HDMI csatlakozója van a PS3-nak, nem kell egyedi Sony kábelt venni.
  • DanielT
    Viccelt.

Tökmindegy milyen HDMI kábelt veszel.
  • Goo
    Kösz sokat segítettél. A snakebyte az jó márka vagy a sonynak van saját hdmi kábelje? Vga kábel micsoda? Tudom hogy ez nem xbox, de azt mondják hogy annál konzolnál vga kábel jobb képminőséget ad mint a hdmi. Én úgy tudom, hogy a hdmi a legjobb, és az szabványos hd.
  • sure
    Köztudott, hogy az aranyon jobban csúsznak a bitek (de csak 24 karátoson!), valamint a neves gyártók HDMI kábeleibe be van építve egy azonosító csipp, amit megfelelő tévé felismer, és jobban optimalizálja a képet. Így előfordulhat, hogy akár egy HD-ready TV-n is a full HD kétszeresének megfelelő képminőség jön létre!
  • Goo
    hdmi kábelem 1.4, aranyozott a csatlakozó , Cable-5503-1.5, 1,5 méteres, 4K x 2K felbontás támogatás, HDMI Ethernet csatorna
  • Goo
    Szerintetek a noname hdmi és a márkás hdmi között minőségben van különbség? Egy másik fórumon azt mondták hogy nincs. Nekem noname hdmi kábelem van. Gondoltam itt is megkérdezem. Előre is kösz!
  • PayaV87
    A trilógia legjobb része szerintem, annak ellenére, hogy a 3 is legalább olyan jó, és talán egy elvékonyított és hosszában elvágott hajszállal gyengébb is, amit nekem a hiánya okozott. A 2 viszont a tökéletes rész, csak először végig kéne tolnod az első részt, főleg a sztori miatt, ami szerintem jó volt (bár a második-harmadik rész földbe döngöli ezen a téren) plusz azért a második rész karakter kapcsolatainak megértéséhez kellett is.

Arról nem is beszélve, hogyha elkezded utána a harmadikat, akkor meg fogsz lepődni mekkora hangsúlyt kap az egyik mellékszereplő, aki a másodikban alig van porondon.

No, lényeg a lényeg, sorba érdemes.
  • Skynet
    Kérdés:
    Haverommal tolunk pár játékot online de a hang ilyen darabos,lemaradnak a mondatokból szavak,halk is...Egy sony ericssonhoz kapot blutoth fülest és egy motorola blutooth fülest használunk. Ez ilyen szar más fülesekkel is,vagy tudtok ajánlani vmi értelmes fülest? Pl Gioteck EX-1 ilyen téren jó,ne produkál ilyen szar élményt? Köszi!
  • Prof William
    Hangulatos kis trailer lett.

Ha már a Naughti Dog... Ma jutottam hozzá a vatera közreműködésével egy tökéletes, karcmentes állapotban lévő Uncharted 2 -höz 4500 Ft-ért. Most majd kiderül hogy tényleg olyan jó e. :)
  • baggins
    Ismét felteszem őket, mivel az előző érdeklődő nem jelentkezett a játékokért, annak ellenére, hogy "nagyon sürgős" lett volna neki (ezúton is köszönöm, hogy megszívatott).

- Dark Souls Limited Edition 10.000
    - Elder Scrolls 5 - Skyrim 10.000
    Együtt 18.000 Ft.

Ha érdekel, kérlek privátban jelezd.
  • bpeti72
    sziasztok
    PS3+ media szerver+ Pc ről szoktam filmeket nézni. Ilyenkor, nem jelzi az erősítő, a D Digital, vagy DTS hangot. Csak PCM-et jelez. Ha berakok egy dvd-t a PS3-ba akkor minden jó és rendesen jelzi az erősítő a hangot. Médiaszerveren keresztül csak így lehetséges?
  • PayaV87
    Az elején mikor a növényeket mutatják, vagy a végén mikor az utcát, nézz a távolba, semmi AA-t nem látni szinte. Nyilván van egy kis turbó benne, de látva a korábbi játékaikat, főleg az utolsót, elhiszem nekik egyenlőre, aztán az E3-on valószínűleg az első gameplaynél elválik minden.
  • 5c0rp330n
    grafikailag es karakteranimacioilag brutalis, de elsosorban a felbontas es AA miatt (de egyeb durva dolgok miatt sem) en nem nagyon hiszem el, hogy ingame lenne, de ezeket leszamitva tudva hogy kik fejlesztik, elhiszem, hogy tenyleg hasonlo lesz. kivancsi leszek, zombis temaju jatekok tomegevel jonnek manapsag, minosegben ezekbol mondjuk a toppon van, az biztos.
  • Goo
    Bocsi unreal enigne 3.0 a játék grafikai motorja.
  • Goo
    Sziasztok! Megvettem az Alice madness returns video játékot. A játék átvezető videóinál a képernyő szélén pixel hiba van. Ez természetes? Ha nem akkor ezt lehet javítani "házilag"? pl. ps3 beállítás, vagy valamilyen ps3-ra feltelepítendő progi, vagy más progi amit nem a ps3-ról futtatok, tv beállítás stb. Ennek a dolognak van köze a hdmi kábelhez? 1.4 kábelt használok, nincs 3d tv-m, csak full hd tv-m van. Függ attól hogy a hdmi-kábelt melyik cég gyártotta, más szóval függ a hdmi márkájától? Vagy a ps3 hardware-nek és a játék grafikai motorának (eningne 1.3 ha jól emlékszem) a kapacitása miatt van ez a dolog?
  • Bandi 18
    Hello

Én Logitech X140-et vettem (8-9000FT). Van rajta hangbemenet. Arra rákötöttem a PS3-at egy olyan csatival ami az RCA-ból csinál sima jack aljazatot. Így a kép HDMI-n megy a hang pedig RCA-n. A gépen is be kell lőni hogy a hang nem HDMI-n jön és már működik is.
  • OptimusPrime
    Dead Island utánérzés, kicsit I Am Legend helyszínen, jónak tűnik. :)
    Ha in-game, akkor must have kategória azonnal, van még kraft a PS3-ban! :)
  • PayaV87
    Aki követte a reggeli híreket, vagy a hajnali élő adást az már tudja, hogy bemutatták a The Last of US trailer-ét- Elég nagy vita van róla, hogy In-game vagy CGI, mivel az elején ki van írva, hogy a PS3 hardware-n fut. Én nem szeretném megítélni, de eddig nem úgy ismertem a fejlesztőket, mint akik a levegőbe beszélnek.

Tehát a trailer:
    http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-the-last-of/724687

Én a 15. másodpercnél döntöttem el, hogy megveszem a játékot. A GTTV nagyon bepromózta a játékot, hogy nem fogjuk elhinni kicsinálja, hát őszintén szólva én azért elhittem, csak azt nem értettem, mikor volt a készítőknek ideje rá.

Maradjon meglepetés a készítőknek a neve, de akinek nincs kedve megnézni a videót:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Naughty Dog készíti a játékot. Igen, az Uncharted sorozat fejlesztői.
  • sed
    Bocs szóval optika kimenet nincs rajta,az ami kéne a PS-hez
  • sed
    Üdv,van egy Samsung SyncMaster P2370H "Ecofit" 23" LCD monitorom
    És van,a PS3-hoz HDMI kábelem,de hangot,hogy varázsoljak hozzá? A géphez van hangfal csakhogy abban nincs digitális hangkimenet.Akkor hogy hozzam össze?
    Vagy vegyek új hangfal? És milyet? Nem kell 5.1 csak ne legyen drága

Köszi
  • Yoda001
    hali, ezt próbáld ki:
    menj a settingsbe:
    sound settings
    audio output settings
    optical digital- pipáld be mindet
    save
    menj az audio multi out-hoz és kapcsold be
  • Svlad Cjelli
    Sziasztok!

Vettunk egy PS3-mat egy csomo eredeti filmel, viszont nem tudjuk oket lejatszani mert frissites utan a gep egy CINAVIA errort dob ki.

A gep nincs modositva es a lemezek 100% eredetiek!

Valaki tudd megoldast erre a problemara?
  • sure
    Valószínűleg TV-je is válogatja, meg ugye a betömörítés minősége (nem feltétlen csak a felbontás) is befolyásolja a képminőséget.

Most belenéztem a kedvedért egy-két hordozható médialejátszóra átkonvertált (már a forrás is AVI volt) 320x240-es felbontású videóba (ez elég kis felbontás? ), a TV USB bemenetéről (2.5 éves full HD-s LG) lejátszva, kb. 2 méterről nézve, összességében szerintem jobb a kép, mint PS3-ról. Kicsit kevésbé éles, de pont ezért kevésvé pixeles és artifaktos, szerintem ez a "nézhetőbb", de lehet, hogy valakinek meg pont a kicsit kockázódóbb, de élesebbnek tűnő kép jön be.

Hogy kinek mi és mennyire nézhető, nehéz megmondani; ahogy igazi audiofil veszteséges tömörítésű zenét meg se hallgat, így biztosan vannak olyan vájtszeműek, akik 720p alá nem adják.
  • kovalik
    valaki a Winter Stars-ról tud infot mondani ?
    Move kell hozzá, de ugye a kontroller nem kell ? Pl. bobnál a futást, hogy szimulálja ?
    A videókon nincs a kezükben a move kontroller, bár lehet, hogy az csak xbox kinect-es verzió.
  • Yoda001
    egy kisebb felbontású film mennyire elviselhető, milyen minőségű ps3-al lejátszva / tv usb bemenetéről nézve egy fullhd tévén?
  • ironhorses
    Sziasztok! Hot Pursuit 3.-ba tényleg nincs megosztott képernyős multi, vagy én vagyok a béna??
  • priluki
    értem,akkor csináljak egy uj accountot?
  • Vadnokedli
    Jateknak megfelelo account kell tehat UK USA stb.
  • priluki
    Hi,a Fight Night Championnal szeretnék online játtszani.. be kéne irni valahova a kodot ugye? de nem találom sehol.. ahova szerintem kéne valami "region" problémát ir.. valaki pls:)
  • n000rbi
    Jaja, azért is írtam ;) :)
  • Seth
    Skyrim-ben rengetegszer előfordul ez a nyíl a térdbe mondat :D
  • darkmore
    Mindent összefoglalva, akkor inkább Fallout 3-azok tovább :)
    bár azt is szidják, de én még nem találkoztam benne buggal.

Holnap megyek becserélem a használt LA Noir-omat egy új Oblivion 5th-re, legfeljebb ráfizetek még valamennyit. Itt azért megjegyezném, hogy az LA Noirt viszont nem tudtam végigjátszani a bug-ok miatt, kb. 2szer mindig összeszakadt mikor játszottam vele, valamint kedvencem volt, mikor betöltött egy szobában minden objektumot, csak a falakat nem, közben legalább lehetett látni mi történik kint az utcán XD
  • n000rbi
    :D:D Mintha ezt a sztorit már hallottam volna :D
  • Seth
    Én a Skyrim-et vettem volna meg, de aztán kaptam egy nyilat a térdembe