PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van Move-om egy darab... Engem eléggé le tud kötni. A Heavy Rain nagyon jó vele, a Sport Championsról nem is beszélve :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Viccet félretéve mivel játszol?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nemrég vettem PS3-at és szivesen megtölteném a "Friend" listámat. Akinek van kedve csatalkozni, annak a felhasználónevem "Gabriel_HU", vagy felveszek mindenkit aki megadja a nevét.
Pussz!
Nem tudjátok hogy Fifa 11-ben a téli átigazolások után mikor lesz elérhetõ a keret frissítés frissítés ps3-mon?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://www.nisamerica.com/index.php?nav=g&cat=ps3
A
Csináltam egy playstation-os wallpapert a fanoknak. <#smile>#smile> <#eljen>#eljen>
Deviantart HD-ben
Remélem tetszik!
kulonosen azt, hogy a palyak nagyon jol visszaadjak a haboru hangulatat es azt, hogy a reszletes kamerakezelesnek koszonhetoen (ujratoltesnel, maszasnal es a melee tamadasoknal) eggye tudsz valni a karakterrel
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Red Dead Redemption: Undead Nightmare 7900.- Ft. már ha ez kell
Két problémám lenne, remélem valaki tud segíteni.
Azt vettem észre, hogy a frissítéseket követõen belassul a gép. Játékok betöltése nagyon lassú lesz. (GTA4, GT5, stb.) Egyszer kipróbáltam, hogy lereseteltem a rendszert és utána megint gyors lett. Lehet összefüggés vagy én képzelem be?
A másik problémám az usb-re mentéssel van. Leírtak szerint szépen lementem a fájlokat, majd amikor az elõbbiekben említett leresetelés után visszatölteném a mentéseket, azt írja ki, hogy hibás a fájl és nem tud vele mit kezdeni. Ez a probléma konkrétan GTA4 mentéseknél jött elõ. Jó lenne, ha ez mûködne, mert GT5 lvl30-amat nem szeretném ilyen módon elpusztítani.😊
A segítséget elõre is köszönöm!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Papesz
Játékot szeretnék vásárolni és a véleményeteket szeretném kérni a Red Dead Redemption címû játékról! Aki játszott vele legyen szíves megírni véleményét róla!
Esetleg ha vki tud jobbat nyugodtan ajánlhat..mind1 milyen kategóriában!
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
mert már meg volt osztva 3 emberrel a profilja.oda adta neki de az oda adta még valakinek és így el is ment az 5 megosztás...
ez ellen lehet valamit tenni,hogy vissza szerezze?
PSN ID:misi2mezei
az érdekesség benne hogy miután kikapcsolom a laptopot, hiába kapcsolom ki-be a routert vagy a ps3-at, utánna is hibát ír ki. nem tudom mennyi idõre rá, de konkrét ma próbáltam, és ma már minden rendben volt. viszont ha a ps3 megy és közben kapcsolom a laptopot nincs gond, csak fordítva.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Mivel a téma nem fér bele két mondatba ezért nem is folytatnám, majd ha bebizonyosodik a feltevésem, akkor majd utána lehet szót ejteni az orvoslásáról.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
www.digimomentsvideography.com