PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead Space Extractionsrõl van valakinek tapasztalata? Hogy sikerült a PS3-as port?
Gideon Wieth
Szia!

Nekem van Move-om egy darab... Engem eléggé le tud kötni. A Heavy Rain nagyon jó vele, a Sport Championsról nem is beszélve :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Victor1103
Sziasztok! Move-ot tervezek, hogy veszek és a véleményetekre lennék kíváncsi persze akinek már van hogy megéri az árát? Leköti hosszútávon az embert egyedül vagy ketten játszva? általános véleményekre vagyok kíváncsi😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Gideon Wieth
Rick_Wyeth :-) Írj, majd felveszlek elfogadom ha hazakerülök 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

shaddam
Add ki magad 14 éves lánynak ps homeban és hamar megtelik 😄
Viccet félretéve mivel játszol?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Szasztok!
Nemrég vettem PS3-at és szivesen megtölteném a "Friend" listámat. Akinek van kedve csatalkozni, annak a felhasználónevem "Gabriel_HU", vagy felveszek mindenkit aki megadja a nevét.
Pussz!
cloud.strife
Sony Centeres vagyok... 😊

www.digimomentsvideography.com

Hello
Nem tudjátok hogy Fifa 11-ben a téli átigazolások után mikor lesz elérhetõ a keret frissítés frissítés ps3-mon?
shaddam
Fingomsincs

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cloud.strife
Szerinted? 😊

zola2000
A nippon ichi software of america mostanában jól nyomja ps3 jrpgket:

http://www.nisamerica.com/index.php?nav=g&cat=ps3

A

Üdv. All !
Csináltam egy playstation-os wallpapert a fanoknak. <#smile> <#eljen>
Deviantart HD-ben
Remélem tetszik!
shaddam
Na mesélj csak honnan

LeventeV
IGN is 8.5ot adott es ok is a tortenetre panaszkodtak, de minden mas teren dicsertek a jatekot.
kulonosen azt, hogy a palyak nagyon jol visszaadjak a haboru hangulatat es azt, hogy a reszletes kamerakezelesnek koszonhetoen (ujratoltesnel, maszasnal es a melee tamadasoknal) eggye tudsz valni a karakterrel

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Victor1103
KZ3-ra Gamespot adott 8.5-öt. Szerintük minden téren jó lett a folytatás, de a sztori barátok közt szinten szar<#duhos2> Ezt sose fogom megérteni, hogy itt van egy játék minden téren jó és mégis egy igazán nem kölcségvonzatos részt a történetet nem tudják normálisan megcsinálni. Mert ha még a grafika, vagy játékmenet hiba, de pont a történet..Tudom, hogy ez nem egy RPG, de így nem sokat ér a játék ha megalszik a tej a számba annyira unalmas a cselekménye.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

cloud.strife
KZ3 hétfõtõl.... 😊

shaddam
Na jó postaköltséggel 5100ft

shaddam

[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=13&data=Red+Dead]Platinum shop(BP)[/url]
Red Dead Redemption: Undead Nightmare 7900.- Ft. már ha ez kell

gazgoblin
vagy jatekaim.hu-n használtban

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

A Red Dead Redemtion most mindenhol 9990 Ft-ba kerül. A "háromszámjegyben" és a többi konzolboltban is. Szóval bárhol megveheted.
Sziasztok!
Két problémám lenne, remélem valaki tud segíteni.
Azt vettem észre, hogy a frissítéseket követõen belassul a gép. Játékok betöltése nagyon lassú lesz. (GTA4, GT5, stb.) Egyszer kipróbáltam, hogy lereseteltem a rendszert és utána megint gyors lett. Lehet összefüggés vagy én képzelem be?
A másik problémám az usb-re mentéssel van. Leírtak szerint szépen lementem a fájlokat, majd amikor az elõbbiekben említett leresetelés után visszatölteném a mentéseket, azt írja ki, hogy hibás a fájl és nem tud vele mit kezdeni. Ez a probléma konkrétan GTA4 mentéseknél jött elõ. Jó lenne, ha ez mûködne, mert GT5 lvl30-amat nem szeretném ilyen módon elpusztítani.😊
A segítséget elõre is köszönöm!
zsolt515
Muszály mert vidéki vagyok és Gyõr közel van meg oda is járok suliba...Mondj olcsóbb helyet ahonnét kiszállítással eggyütt olcsóbb mint 576-ba!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Vajon jön majd az EU-ba? a Persona 3-4 is jött.
Általában drága! <#smile>

Mert mi baj van vele??<#conf>

Tikal
Ne legyél mar hülye! 576ba??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam
576?<#guluszem1>

zsolt515
Akkor jövõ héten elsõ dolgom az lesz suli után h bemeek 576-ba remélem lesz raktáron!!!<#hamm>

shaddam
Japán store-on fenntvan egy ideje

A Catherine nevû Altus játéknak jön demója Storera? Azok csinálták akik Persona 3-4-et szóval szívesen kipróbálnám.
skymannn
ijjjjjjjjjjjjjjj nem szoltam... 😞

skymannn
Szerintetek ez valami rossz átverés? Mert ha nem azonnal lecsapok rá! 😄

Törölt felhasználó
Nem vagyok PS3 közelben, valaki nem tudja fent van már a Fight Night új demója?
shaddam
Megéri.Ráadásul a lemezes dlc is kapott egy leárazást.

Tikal
Megéri, vedd meg.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A legjobbak között van, vedd meg bátran.

Papesz

zsolt515
Üdv!
Játékot szeretnék vásárolni és a véleményeteket szeretném kérni a Red Dead Redemption címû játékról! Aki játszott vele legyen szíves megírni véleményét róla!
Esetleg ha vki tud jobbat nyugodtan ajánlhat..mind1 milyen kategóriában!

Sziasztok! Olyan problémám, vagy kérdésem lenne, hogy már egy ideje nyomom a Cod MW2-t multiba és most megjelent a jobb oldalon egy FPS mérõ és alatta meg kijelzi h éppen ki a host! De mindig ott van, minden fajta játékmenetbe:S Zavar! Hogy került az oda? Eddig ne volt ott sosem! Ki lehet kapcsolni? tök fölösleges! Meg észrevettem, hogy egyre több az olyan host aki belenyúl a game-be és össze vissza állítgat mindent. :S Vélemény? Elõre is köszi

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

wordsworth
Nem lehetséges 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ökölszabályon kívül nem tudom milyen megoldásban reménykedsz...
ha 1 haverom megosztotta valakivel a ps profilját,hogy pl le tudjon tolteni valamit de volt olyan kocsog,hogy oda adta másoknak(akiknek nem lett megengedve) akkor azzal lehet mit tenni?
mert már meg volt osztva 3 emberrel a profilja.oda adta neki de az oda adta még valakinek és így el is ment az 5 megosztás...
ez ellen lehet valamit tenni,hogy vissza szerezze?

PSN ID:misi2mezei

köszi hogy reagáltál.
az érdekesség benne hogy miután kikapcsolom a laptopot, hiába kapcsolom ki-be a routert vagy a ps3-at, utánna is hibát ír ki. nem tudom mennyi idõre rá, de konkrét ma próbáltam, és ma már minden rendben volt. viszont ha a ps3 megy és közben kapcsolom a laptopot nincs gond, csak fordítva.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

cloud.strife
Igen, bocsánat. Most nézz rá... 😊

romeozor
Meg kéne nézni a hálózati beállításokat a PS3-on és a laptopon is. Elõfordulhat hogy ugyanazt az IP címet akartja mindkettõ használni és emiatt ütköznek a dolgok. Laptopon cmd-ben ipconfig parancs, PS3-on meg XMB-n megtalálod a hálózatot. Esetleg a router webadminján is meg lehet nézni, de azt már neked kell tudnod hol.

Mivel a téma nem fér bele két mondatba ezért nem is folytatnám, majd ha bebizonyosodik a feltevésem, akkor majd utána lehet szót ejteni az orvoslásáról.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Szállítás meg 1900HUF! <#mf1>

tomi890125
én tavaly vettem meg 1990ért! Az se volt pénz érte! Ezredest simán megér!

The Only One!

cloud.strife
Igaz nem egy nagy játék de.......

990ft

Meg lesz egy Official PS3 Headset akció is......

Ombika
Ha mukodik ugyanolyan jol es fel aron van,kit erdekel!