89387
PlayStation3
-
#80251 Killzone 3 meg a move. Játékosok 90%-a pár fejezet után visszatért joy-ra :) -
#80250 Azért AAA-s move cím már van, lásd Killzone 3 :) Emellett azért ott van a Resident Evil 5 és a SOCOM is :) -
#80249 nem semmi válasz lett, én nyomok egy pluszt rá :) -
PayaV87 #80248 Szia!
Szerintem nem lesz azért annyira gyenge 2012 exclusive-okban:
Jön ugye a Twisted Metal rebootja februárban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Emellett a Move-ot nagyon támogató Sorcery:
És ha már Move akkor ott van márciusban a Bioshock Infinite, ami támogatni fogja a Move-t, lényegben első AAA third party címként:
Nyárra ráadásul érkezik a PSN exclusive Journey, ami tuti nagyon különleges játék lesz:
Még nyáron megjön a Starhawk, ami jó kis multi TPS-nek néz ki:
A karácsonyi szezon majd az E3-on fog letisztázódni, de már tudni a Sly Cooper 4-ről, ami valószínűleg kiváltja a Ratchet hiányt jövőre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG]http://www.vgboxart.com/boxes/PS3/43713_sly_cooper_thieves_in_time.png[/IMG]]]
Meg ugye az eddigi leghype-osabb cím, a The Last Guardian-t is említsük meg:
És emellett ne feledkezzünk meg a kisebb címekről, mint a figther game Tekken Tag Tournament 2 vagy az MMOFPS Dust 514.
Aztán még ott vannak a régen futó projektek, mint az Rockstar exclusive-ja az Agent, amit lehet halasztanak picit, ha GTA V-öt fogják idén tolni.
Illetve itt van a Final Fantasy Versus XIII, amiről azért nem biztos, hogy megjelenik, mert jön már egy FF XIII-2, és a Type-0-val együtt nem hiszem, hogy három Final Fantasy játékot hoznának ki.
És még van pletyka Killzone 4-ről, God of War 4-ről, valamint arról, hogy ebben a generációban nem tervez a Naughty Dog új Uncharted-et, hanem a Jak 4-en kezdtek dolgozni.
Izgalmas évünk lesz szerintem.
-
#80247 BATTLEFIELD 3 / Bad Company 2 / Borderlands
Vegyetek fel:
Shepherd_6061
-
#80246 ÁÁÁ :/ -
#80245 szóval akkor fagyogat a 60 GB-osod? -
#80243 Annyiban tudok segíteni,hogy nincs magyar nyelv. -
ozgid #80242 Sziasztok ismét!
Ha pl. németben vagy hollandiában vásárolok gépet az befolyásol valamit? Mert nem tudom, hogy ha itthon veszem akkor megyar nyelvű benne a menü? Vagy nincs is benne magyar, szóval mind1 hol veszem. Befolyásol valamit hol veszem, a garancián kívül??? -
#80241 szerintem az összes Slim jó széria. -
#80240 Én most jutottam el a PS3 vásárláshoz, és szerintem a legjobb szériába estem bele 3000B -
#80239 ps4 még be sincs jelentve. szóval még minimum 1 év mire jön. és akkor még várhatsz vagy 2-3 évet mire megjelenik egy épkézláb mennyiségű játék amit beszerezhetsz. meg aztán a kezdeti ár, és az esetleges hibák, amiket már említettetek. -
#80238 Na igen, én se értem ezt a sok "pöcsöt" hogy ne vegyél PS3 at mindjárt jön a PS4... De hova jön? Amúgy? Van kakaó azért még a PS3 ban nem? -
Fletcher77 #80237 Szerintem is butasag lenne meg a kovetkezo generaciora varni. Nagyon sok jo cim van es lesz is meg Ps3-ra. Ha mar holnap itt lenne a nextgen meg akkor sem biztos,h rohannak a boltba. A draga kezdo arak, elso szeriak esetleges hibaja, keves jatekcim stb miatt. -
#80236 nem exkluzívat mondtam, van épp elég játék, amit tolhat ha megveszi a PS3-at, ez a lényeg, ne várjon már szerencsétlen éveket is akár... jövőre itt lesz a GTA V is, remélem -
bcrics #80235 Milyen nagy Durranás, Exluzív várható még ps3 a Last Guardian-on kívűl, Mellett? -
#80234 (bertino hozzászólása alapján) magyarul nyugodtan vegyed, lehet az 1-2-x év is, van elég játék amit ha kipróbálsz, nem fogod letenni... és még jönnek :) -
#80233 miutan mar pletykalnak ezerrel a "nextgen" gepekrol, igazabol en mar nem vennek se ps3at se x360at.
de ez az en velemenyem, vegulis pontosan csak a sony es ms tudja, hogy mikor jonnek, de ha mar beszelnek roluk, nyilvan nem kell tul sokat varni. -
ozgid #80232 Mikor? -
#80231 ps3 slim ?
hisz nemsokara jon az uj konzol. -
ozgid #80230 Rendben, akkor marad az olcsóbb!
Köszi! -
#80229 Mivel a PS3 nem is tud 1440p-t és a legtöbb TV-se vagy egyáltalán van ilyen felbontás? Ezért ez egy szimpla parasztvakítás (és csak ez az előnye, azt hiszem) :D De max sebességben lehet különbség, ami 2milisec- lehet max.
szerk; 2640 x 1440 felbontást tud a TV-d most láttam egy videót amiben PS3 is tudta hmm... ha tudja a TV-d ezt a felbontást akkor mégis vegyed a drágábbat. :D -
ozgid #80228 http://www.konzolokszervize.hu/sony-playstation3-ps3/kiegeszito-hdmi-kabel
http://www.konzolokszervize.hu/sony-playstation3-ps3/kiegeszito-speedlink-high-end-hdmi-kabel-3m-aranyozott-1440p- -
#80227 Biztos hogy nem lesz olcsóbb, hova legyen olcsóbb? Így is 2 játékkal 65 ezer :D alapba meg 50-56 között
Meg mutatod azt a 2 HDMI kábelt? :D -
ozgid #80226 Sziasztok!
PS3 slim 320GB vásárlásán gondolkodom. Lenne „pár” kérdésem:
- Full hd-s led tv-re szeretném csatlakoztatni, egyértelmű hogy HDMI kábellel, de mi a különbség az 1.500ft-os es az 5.000 Ft-os között? Érdemes a drágábbat venni?
- A házban van wlan, a gépben pedig wifi, akkor simán tud csatlakozni és már nézhetem is vele az ingyenes tartalmakat, demókat stb. Jól tudom?
- Mi a tapaszt, érdemes várni karácsonyig (hátha olcsóbb lesz, akció címen), vagy vegyem meg most (úgy sem lesz olcsóbb), vagy várjak januárig?
- Honnan érdemes vásárolni? Hol szokott jó árban lenni? (csak új érdekel)
Hírtelen ennyi, előre is köszönöm a válaszokat!
-
#80225 Egy kérdés; beteg vagy? (baráti kérdés.)
7900.- újonnan -
#80224 én ugyanekkora Samsung Smart D5500 TV-t vettem 120 ért. Wifis USB-vel; igaz ez LED tv. -
#80223 Szintén van eladó / cserélhető játékom Gran Turismo 5. Hibátlan karcmentes keveset használtam. 8500-ért megválnék tőle.
Privátban jelezd ha érdekel. -
#80222 Van két eladó PS3 játékom, szinte a kipróbálás szintjéig jutottam el velük.
- Dark Souls Limited Edition 11.000
- Elder Scrolls 5 - Skyrim 10.000
Együtt 19.000 Ft.
Ha érdekel, kérlek privátban jelezd. -
#80221 Nem tudom mennyi igazi 1080p tartalmad lesz, játékod sajna úgyse sok és nem vettem észre semmilyen szemfolyást a speckó demólemezeken se.
Hát az ennyiért 102-107-esek azért nem ez a szint, azok az abszolute bóvli kategória, hiába "márkás". (pedig őszintén a BX sorozat se egy húdeextra) -
#80220 igazából ennyiért vannak 10x centisek, de vagy garancia nincs, vagy talp, távirányító, stb... legjobban a garancia fáj, ennyi pénznél nem vállalnám be ha tönkremenne :)
csak 1080i-t tud, p-t egyáltalán nem, mennyire lesz ez a "szem kifolyó" dolog? nem akarom megszívni ilyennel... -
#80219 Hogy mit várjál? Sokkal jobb képet, mint a csamutól... :) És még a .xls fájlokat is viszi!!! :) -
#80218 ez így mennyire lenne megfelelő a PS3 mellé? most egy nagyon kicsi 60-as samsung fullhd-m van, de mindenképp váltanék... eddig Samsungok nagyon beváltak, nagyon szép képet is adnak, nem tudom egy ilyen Sony-tól ennyiért mit várjak, szerintetek? -
gala1 #80217 Szuper! Köszi a gyors választ! A fájlok beolvasásával nincs gondja? A támogatott formátumokat simán kezeli? -
#80216 Magyarul, csak az apróbetűs részek miatt: Támogatott formátumok (zene)
Támogatott formátumok (Film) -
#80215 Támogatott video formátumok
Támogatott hangformátumok
Szerintem nagyon jó Blu-rayes média center, és emellett játékkonzolnak se rossz :)
Egyetlen hátránya szerintem, hogy fájlnév alapján nem, csak tagek szerint lehet válogatni (meg lehet szokni, illetve egyszer rá kell hasalni PC-n az mp3 kollekció normális taggelésére...). Audio CD-t lehet berippelni ATRAC meg mp3 formátumba, online adatbázisból le is húzza a CD infót. -
gala1 #80214 Mennyire jó média centernek a Playstation 3? Értem ezalatt a filmézést (DVD, DivX), zenehallgatást (MP3). Simán lejátszik minden ilyen formátumot? Előre is kösz a válaszokat! -
sanyiute #80213 tény hogy rövidebb lett sajna egy hétvége alatt végig nyomtam:S -
col75 #80212 Megosztanám:
red dead redemption összes dlc
call of duty classic
Zen pinball
Joe danger
Pain
Wipeout HD
PSN:columbo344 -
#80211 Az érdekes! :)