89387
PlayStation3
-
#80371 Tehát akkor BD-t csak lemezről játszik le, és a ps sem kezel 4 gigánál nagyobb fájlokat?
Van valami lemezkímélő opció, azzal nem lehet felmásolni a BD tartalmát a gépre? -
#80370 Mivel 1080p film, ezért nagyobb összeget tennék rá, hogy NTFS-re van formázva a vinyó, ergó a PS3 nem fogja látni. -
#80369 van egy kis problémám, 500gb-os külső vinyót szeretnék a ps-hez csatlakoztatni és szeretnék róla lejátszani egy bluray 1080p filmet, de már a vinyót sem találom sehol a ps menüjében. Merre kéne keressem, vagy mit kellene beállítanom? -
ToM1113 #80368 Sziasztok!
Uncharted 3-al elkezdtem játszani egy magyar fiókon, simán megy semmi gond.
Öcsém is elkezdett volna vele játszani az ő magyar fiókján. De mikor New Gamere megy és kiválasztja a nehézséget, majd elkezdődne a játék, akkor a gyűrű forog és nem lép tovább, nem csinál semmit, csak a gyűrű forog egyfolytában...
Gondoltam h karcos a lemez vagy ilyesmi, de miután visszaléptem a fiókomban és folytattam a játékot ment minden remekül.
Mi lehet a gond? -
#80367 szerintem cseréltessétek minél előbb, mert működnie KELL... egyébként Samsung, szerintem. valahogy nálam ezek váltak be, volt kb 6-7 tv és monitor, de még nem sikerült csalódni, hála az égnek -
detoxic #80366 Koszi a valaszt!
Milyen jatekokra erdemes beruhazni?Egy par kihagyhatatlan game?Fifa 11 mar jon ebay-rol(4font),most licitaltam killzone 2re 3fontert+crisys 2re 4 fontert.
Fifa 11+Crisys2 nagy kedvencem volt xbox-ra. -
#80365 Először LG-t akartunk. Hiba volt, hogy nem azt vettük. Végső esetben ha nem fog menni sehogy semmi akkor visszacseréltetjük a bolttal, mert ez így nem állapot. -
#80364 Philipset. Soha! szoptunk mi is vele. -
#80363 Monitoron (HDCP-s) DVI - HDMI kábellel tökéletesen megy. Nem a PS3-nak van problémája. Egyik srácnak írtam egy e-mailt ő azt írta, hogy AV + HDMI kábellel bírta működésre nagy nehezed.
Ebben az egészben az a legjobb, hogy eltűntettük a AV kábelét a PS3-nak. -
#80362 Ott valami gomoly gond lesz. Próbáljátok meg a PS3-at egy másik tévén és egy másik PS3-at ezen a tévén, csak ez fog tuti választ adni, hogy mi a baj. -
#80361 Sziasztok!
Karácsony alkalmával beújítottunk egy 42PFL3606H/58 (Philips 3000 Series) FullHD-s TV-re.
Sajnos a PS3-at semmilyen módon nem akar rajta elindulni. HDMI kábellel próbáltuk meg rákötni, de teljes a sötétség. Próbáltuk más HDMI bemenetben, más HDMI kábellel, bekapcsoló gomb sokáig nyomásával, beállításokkal macera, de sajnos semmi sem vezetett eredményhez. PC-t rákötöttük DVI - HDMI kábellel és tökéletesen ment. Frissítettük a TV szoftverjét is.
Utána olvasgattam máshol is és nem írnak arról, hogy ne lenne kompatibilis a PS3-al vagy valamilyen hasonló probléma lenne vele. YouTube-on videó is van róla, hogy PS3-at használják ugyan ilyen TV-n.
Van valamilyen ötletetek, hogy tudnánk működésre bírni a készüléket? -
#80360 PS3-ra bluray filmek felmásolhatók? Esetleg úgy is, hogy pendriveról? Szóval ha letöltök egy filmet, azt mindenképp ki kell-e írnom BD-re. -
#80359 Európai létedre inkább UK Acc.ot csinálj... Nekem tökéletes, vettem is hozzá 35 Fontos feltőkártyát minden oké vele. -
xtray #80358 Sziasztok a Storral kapcsolatban tud valaki segíteni? Csináltam USA accountot is, de azt írja, hogy "you cannot using another usder's sign-in ID"
Hát elakadtam :(
-
#80357 Vinyó lényegtelen, kompletten felmásolni nem lehet a játékokat, egyik másik installál valamennyit.
Menni fog a régebbi tv-vel is. -
detoxic #80356 Sziasztok!
En egy leendo ps3 tulaj vagyok(ex xbox 360),es erdeklodnek egy ket dologrol.
Kezdenem azzal:miert jobb,ha nagyobb merevkemez van a gepben?Fel lehet masolni a jatekokat mint xbox-ra?
Tv-m egyenlore egy regebbi tipusu crt,van rajta scart csati.Mindenkepp kell a hdmi?Mert mar nagyon jatszanek,es a ps beelozre a tv-t a fontossagi sorrendben.
Londoni tag van itt?Csak azert,hatha tudja hol a legolcsobb a ps.En amit kineztem 180 font....330 gigas.Egyenlore ennyi,majd meg(sokszor) jelentkezek. ;-)
-
xtray #80355 PlayStationŸStore is not available in the selected country or region.
mit tegyek?? -
#80354 Igazából BD filmekhez kéne meg veszek hozzá pár PS meg konzol only játékot, pl god of war stb. -
#80353 Nálunk most a 320Gb + Virtua 4 + Move csomag volt 89e. Azt vitték mint a cukrot.
Hivataloséknál a leárazás után mindjárt volt egy felárazás is (csak mo) a magas EUR miatt... :( -
#80352 Sok is a 80 érte. 50-60ért megkapod. Sony féle leárazás nem várható, esetleg egy-két üzlet leárazza, bár karácsony után érdekes lenne.
Jönnek majd a többiek és ajánlanak valami konzolüzletet ahol olcsón megkapod. -
#80351 Januárban jöhet valami leárazás?
Most volt a mediaban 160as +1kontroller +gt5 80ért amit sokallottam érte. -
#80350 320ast vegyél. Jobban megéri. Nem sokkal drágább és játékot is kapsz hozzá. Uncharted 3 packet ajánlom a mostaniak közül. -
#80349 Legolcsóbban hol kapok 160 gigásat, vagy nincs akkora difi a 320as meg a 160as között árban? -
vegytek #80348 ELADÓ: Resident Evil 5 gold edition katt -
#80347 Jól hallottad, és tud. -
#80346 Sziasztok!
Azt hallottam, hogy még mindig az egyik legjobb bluray lejátszó a ps3.
3D-s lemezeket tud kezelni? -
#80345 Végre megérkezett Eagle-eye, indulhat a harc. -
#80344 Jó lenne ha PS3 on is megcsinálnák..., mert ezt én se értem. -
peter31 #80343 Csak mert az xbox-nál amcsi címmel gond nélkül ment a magyar kártya. -
#80342 Ha Angliaban elsz nem. Persz angol bankkartyaval angol accounthoz. -
peter31 #80341 Sziasztok!
Bankártyás vásárlás a store-ból felejtős?
köszi
p -
#80340 szokott, ha nagyon felmelegszik :) -
#80339 Nekem is pattog néha.. Amióta kihúztam csak úgy az árambol mert annyira felbasztam magam :DD.. majd valami Restore szart csinált.. és azóta :'D -
sanyiute #80338 nekemaz éjszaka közepén pattant régi tv-m meg egyebek
-
#80337 Szokott nálatok olyat csinálni a ps, hogy pattan egyet a műanyag? Hővel tudnám összefüggésbe hozni, mikor melegszek, meg hűl akkor tapasztalható 1-2 pattanás. Zsír új 320gb gépről van szó. -
#80336 Csak a fizikai minőség a különbség, illetve az, hogy a drága kábeleket letesztelik mielőtt csomagolják az olcsó szarokat meg nem.
Mi is árulunk 1000Ft-os 1m-es HDMIt, egyszer próbaképp kicsomagoltam 3-at. Bedugtam, megrángattam kicsit őket, majd mindhárom megszűnt jelet továbbítani. Pedig csak megtekergettem 2x a csatinál a kábelt. De ha valaki megveszi és egyszer bedugja, majd soha többet nem nyúl hozzá, akkor jó lesz. Nem kell tekergetni. Ennyi... :) -
#80335 Arról van itt szó, hogy legtöbb elismert cég már régről nyomja az analóg hifis korszakból, ott még volt is komoly jelentősége ennek, csak ők ebben a digitális világban is meg szeretnének élni és itt jön képbe a kamu marketing, mivel sok szelepes ember van, meg is élnek.:D -
#80334 mechanikai igénybevételnek igazából nincsenek kitéve a hdmi kábelek, senki sem húzkodja szét és csavarja fel napi 3x őket, digitális jel roncsoló hatásáról meg még nem láttam semmi kimutatást, ugyanannyit ki fog bírni egy gagyi, mint egy fullos monster. Otthoni használatra megfelel az olcsó. Persze teljesen más az ha rendezvényekre van kipakolás naponta és kapja a hideget, meleget, párát, oda megérheti a legjobbat megvenni erősített csatlakozókkal és kábelvédővel. -
#80333 Utolsó mondat a lényeg... :) -
#80332 Ez csak apró észrevétel volt a "legolcsóbb mindig működik" és a "digitális jel vagy átmegy, vagy nem" témájához.
HDMI kábelből én is 2 különböző Datart gazdaságost (itteni MediaMarkt...) használok 2+ éve gond nélkül, de van egy ismerősöm, aki vett egy kb. 10 ezer forintos LG DVD-lejátszót, és mivel előtte nem nézett utána a dolgoknak, rábeszélték a boltban egy kb. ugyanennyibe kerülő 1.5 méteres HDMI kábelre...Oké, például a csatlakozó elfordítható rajta, ami hasznos lehet mondjuk szekrényben tartott lejátszó, vagy falhoz betolt TV esetén, nem kell meghajlítani a kábelt, de szegény a fejét fogta, mikor utólag felnézte a normál kábel árakat. Mondjuk simán lehet, hogy a lejátszó 2 év múlva már lerohad, a kábelt meg tudja majd máshoz is használni :)