PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
lenne pár kérdésem, ha tudtok segíteni megköszönöm:
PS3-at élvezhetõen össze tudom kötni egy sima pc monitorral? Ha igen milyen kábellel és hol lehet olyat kapni? továbbá, ha jól gondolom, akkor egy sima monitoron nem lesz hangom, de ettõl még mûködni fog, ugye?
Még valami, az mitõl lehet hogy a kuplung felirat melletti csúszka nem állítható és a sima váltót sem engedi használni, Lancia nál az elsõ autónál nem tudtam használni.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
húzd ki a g25-t újra be és a h-shifter paneljérõl tudod vezérelni a cuccost 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
TDU2 nyomja valaki G25-el? Hogy kell beállítani hogy kormánnyal tudjam használni?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Playstation vásárlása elõtt állok, ezért szeretném megkérdezni hogy a psp vagy a ps3 a jobb? Ps2-vel szerintem már el vagyok késve, így az már kimarad az életembõl. Egyébként nekem a pc mellett még egy wii-m van. Úgy vagyok vele wii mellett szeretnék egy másik konzolt is.
A psp-vel az a bajom, hogy megjelenik psp2, így szerintem emiatt most psp-t nem érdemes venni. Monster hunter szériát nagyon szeretem, wii-nél beleszerettem a sorozatba. Monster hunter 4 lesz egyébként ps3-an vagy wii-n? Psp-t talán a monster hunter miatt vennék, de psp2 miatt ezt inkább meggondolom. Monster huntert szívesen tolnám ps3-am, így ezért is gondoltam erre a konzolra, mert gondolom a monster hunter valamelyik része csak megjelenik erre a konzolra is. Little Big planet, ratchet and clank is nagyon tetszik. A sok Mario mellett kell a vérfrissítés, olyan élmény amit a Nintendo nem tud nyújtani, ezért gondoltam a Sonyra, meg a HD miatt is. Mario játékok wii-n is nagyon szépen néznek ki, a wii olyan mint a ps2. Csak attól egy kicsivel erõsebb. Van HD tévém, és emiatt úgy vagyok vele az SD grafika mellett a HD játékokat is ki kell próbálni. Szerintem sony digitális játékai nem sokkal egy picivel talán jobbak mint a wiiware játékai. Félreértés elkerülése végett a wiiware-en is sok jó játék van, de valahogy psn játékok szimpatikusabbak. Psn-nel igazából az a bajom, hogy az angol oldalakon egyes játékok ára szerintem egy kicsit irreálisan magas, de az is lehet hogy ezt beképzelem. Amerikai oldalakon elég barátságos árakkal találkoztam, csak az angol oldalakon nem. Még ez a tényezõ, ami számomra nagyon fontos. Egyébként köztudattal ellentétben szerintem a ps3 olcsóbb mint a wii. A Sony HD játékai szerintem olcsóbbak mint a wii SD játékai. Ps3 játékokat szerintem elég olcsón is lehet kapni, a wii játékokhoz képest, azok általában tízezer Ft. körül mozognak. Én a Ratceht and Clank-ot láttam már 4000 Ft-ért is, ilyen áron egy nintendonál egy fõjátékot pl. Mariot nem lehet kapni. Számomra nem is a BD a kérdés, hanem a digitális játékok.
Gondolom xbox helyett ps3-at érdemes vásárolni. Sony termékei a nintendo termékei mellett mindig is szimpatikusak voltak, microsoft párti idáig nem igazán voltam.
Köszönöm elõre is a segítséget!
Üdv: J
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amúgy ma pingpongoztam a Sports Champions -al vagy 30 percet és fullra fáj a karom, izomlázam van bakker. 😄
http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater#comments
Míg a motion kontrollert kedden töltöttem, amikor egyébként mindkettõt és az még mindig fullon van, pedig az még világít is.
Az alap kontroller akár hónapokig is kitart nálam, mert nem sokat játszom vele egyébként. Szóval nem hinném, hogy ez normális, amit a navigation kontroller csinál.
Szerinted?
Neked meddig bírja?
A sport championst lehet eggyel is játszani, én is úgy tolom, de persze kettõvel teljesen más az élmény :-)
Van még a gladiátor harc, ((itt 1 vs 1 felállásban kell elgyepálni az ellent, sztem fenomenális lett)) van íjászat, az egész jó lett, és jó nehéz is egy idõ után... van még strandröplabda 2vs2 felállásban nekem ez is tetszett... és van bocha ami lényegében golyódobálós mulatság, a lényeg hogy egy kisebb golyóhoz kell minél közelebb dobni a nagyokat, persze az ellenfeled kilökhet téged :-) lényegében ennyi :-)
Igazából amire még kivi vagyok, hogy a Resident evil Gold hogy mûködhet Golddal, ha majd lesz money-m biztos megszerzem valahonnan :-)
Egyedül az Eye pet nem megy, mert szerintem nem Move! kompatibilis a szõnyegem, mert a k***a életnek se tudja bekalibrálni.
De amúgy tényleg vigyázni kell. Sikerült egyszer odavágnom a csillárhoz a motion controllert ping-pong közben. 😄 Meg ezekhez 2 db motion controller kellene? 😞
Abban a fehér gömbben nincs semmi belül ugye? Csak belül a fekete részben, ugye? Oda csak rávilágít remélem.
A Sport champions -ban mi van még? Demoban csak ping-pong, meg valami "frizbidobálós" dolog.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ennek fizetõs multi lesz a vége srácok
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
Am sztem ha már van move-od, akkor szerezz be egy sport championst :-) Én azzal nagyon el tudok lenni, a ping pong és a gladiátorjáték fenomenális benne 😊
Mondjuk még kb. 5 percet, ha Move!-oztam.
Köszi!
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Ki volt ez az illetõ? Megoldódott a problémája?
Csak mert vettem Move! -ot és egy Navigation controllert is és az utóbbi, vagyis a Navigation controller nem akar mûködni. Megnyomom rajta a bekapcsoló gombot, villog kb. 3 mp-ig, majd kialszik. És a PS3 is csak a sima kontrollert és a Motion controllert jelzi ki csatlakoztatott eszközként.
Próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam a sima controllert, de a Navigation controller akkor se ment.
Mi a bibi itt? Ill. a megoldás?
Papesz
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Ugye KRETÉNEK?
A szerzõdés azt is egyértelmûn kimondja, hogy semmilyen a Sony által nem elfogadott hardvert (beleértve természetesen a külsõ perifériákat is), illetve szoftvert nem használhatunk, miközben a PSN-re csatlakozunk. Olyan hardvereket említenek, mint a kontroller, adapter, és tápegység?! Minden esetre érdekes lenne, ha valakit azért bannolnának, mert a Playstation Slim-et az eredeti tápkábel helyett, a magnója tápkábelével használja...
FORRÁS: http://ps3hack.jatekoldal.net Nem WAREZ-elés csak aki nem nagyon van képbe a mostani PSN dologgal!
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun