89387
PlayStation3
-
#80411 Hát az ugyan ennyit tudó LG 700Ft-vel több csak. Nem is tudom miért nem azt vettük először.
3 napos cseregarancia van ugye. Nagyon kétlem, hogy lenne rá esély, hogy visszacseréljék. -
#80410 Szerintem cseréltesd ki a tévét egy másik tipusra, nem hiszem hogy ezt ne tennék meg, ha árban ugyanannyi, vagy több a másik. -
#80409 Rágugliztam. Nincs is PS3-hoz VGA.
Csak a szopás megy itt. Xbox-ot kellett volna venni anno.
Boltnál el lehet állni a vásárlás jogától, de ott maximum 30 nap alatt fogják visszafizetni a készülék értékét. -
#80408 Ugytudom a VGA nem tud HDt atvinni marmint felbontast. vagy ha igen lassan. Guglizz ra pasz. :Dxd -
#80407 Közben gondolkoztam és rájöttem nem fog menni, mert a HDCP védelmet nem lehet mjad kikerülni.
Már csak annyi kérdésem maradt Komponens AV vagy VGA AV? -
#80406 Srácok ha veszek egy DVI aljzat - VGA dugó átalakítót és azt a HDMI - DVI-re kötöm és úgy a TV-be a VGA bemenetbe dugom akkor az mennyire fog működni?
(Gondolok itt arra, hogy a digitális jelet analóggá alakítja)
Vagy ha PS3 AV - VGA csatlakozót veszek akkor az mennyire lesz jó? Abból ki tudná küldeni az 1080p-t és működne ? -
#80405 köszi!
néztem is, 69e a 320gigás motorstrom+gt5 -
#80404 Vegyél egy új 320gb slimet, én 2 játékkal vettem a konzolvilágtól 1 év garival 70e alatt. -
#80403 bármilyen, nem kifejezetten PS3-hoz való mikrofon is megfelel neki? egy ilyen 3-5 ezres kategóriában vennék valamit, gondolom ha usb csatlakozós akkor csak jó lesz neki, szerintetek?
oneal1: nyugodtan vegyél használtat, de 80e (90 esetleg) körül húzz egy határt, mert annál nagyobb értékben már kidobás... bár attól függ, miket adnak hozzá, ezek alapján nézd te is
ajánlom neked a hardveraprót a keresgéléshez -
#80402 volt már egyszer ps3-am, de meg kellett vállnom tőle sajnos.
Szeretnék most venni egyet, hol érdemes boltban?
Esetleg használtan?
köszönöm előre is! -
#80401 Szinte minden létező beállítási lehetőséget kirándultunk.
A Philips egyelőre e-mail-ra, fórumon nem válaszolt. Felhívni még nem volt idő. -
#80400 Az lehetetlen, mert youtube-on van fent videó, hogy ugyan ilyen típusú TV-n megy a PS3. A készüléken belül pedig a HDMI súgó alatt utalnak is az Xbox-ra és a PS3-ra is.
-
Baumgar #80399 Szia!
Nekem is Philips TV-m van (Philips 37PFL5405H) és gond nélkül megy a PS3-al.
Beállítottad a TV-n, hogy melyik HDMI-ről vegye a PS3 jelét? -
#80398 Nekem, a HD műhold vevőnél volt olyan, hogy a csak a kép jött át, hang nem volt. Telefonáltam, azt mondtak, hogy nem kompatibilis, a Philips beltéri a Panasonic TV-vel. Lehet itt is ez a gond. -
#80397 2 HDMI kábellel is megpróbáltuk. A port-ba ütközésik megy. (nem a tv műanyagjába ütközik hanem a csatlakozóig) -
#80396 Kábel hiba esetleg? Vagy találkoztam már olyannal is, hogy a port túlságosan süllyesztve volt és így a csatlakozó nem érintkezett. -
priluki #80395 Üdv,nem tud valaki eladó Logitech g25 kormányt? :) -
#80394 Hat hatha a PS3 nem mukodesere lehet majd kenni es akkor megis kicserelik vagy valami.
A komponens? -
#80393 3 nap a visszacserélés úgy tudom. -
#80392 Ha nem cserélik vissza a TV-t akkor valószínűleg marad a komponens megoldás. Az tud továbbítani az 1080p vagy az csak 1080i?
És ha tud 1080p mennyivel gyengébb a képminősége az 1080p-s HDMI-hez képest? -
#80391 1 kérdés amit tegnap elfelejtettem, hátha belefutott már itt vki. PS3 sárga led, cd benne maradt, az ilyenkor szokásos eljárás h ejectet nyomom hosszan még mielőtt a főkapcsolót benyomnám, ez után kis idővel ki kéne dobja ha bekapcsoltam a gépet. Nekem nem reagál rá, (kb mintha az ejectet nem nyomnám) valakinek ötlet? Ha nem muszáj akkor nem szedném szét. Thx! -
#80390 AV kábellel működik csak HDMI-n nem. -
#80389 ps3-hoz is létezik olyan softmod-os trükk, mint ami a ps2-höz van? Amúgy eladom a ps2-met, ha valakit érdekel! Softmodos, HDD-ről is viszi a játékokat, avi-kat is lejátsza, pendrive-ról is mennek a játékok! ár:25.000ft -
#80388 Akkor csak a PS3-on nem lesz valami jól beállítva. Biztos hogy megvolt a power gomb nyomvatartós bekapcsolás, ami visszaállítja alap felbontásra? Nem létezik, hogy AV kábellel sem működik... -
#80387 Ez a probléma, hogy a PC: DVI - HDMI csatlakozással tökéletesen működik... -
#80386 Azért kíméld meg magad egy úttól és próbálj ki rajta valami más HDMI eszközt is, mert ha más működik, iszonyúan nem fogják kicserélni. -
#80385 Nem fogad hdmi eszközt, akkor minek van rajta? Igen, vissza kell cseréljék és pont. Próbáld meg más márkára cseréltetni egyből, pl lg. -
#80384 Szereztünk AV kábelt. Sajna így sem megy. A tv-t vissza kell ilyenkor cseréljék nemde? Vagy, hogy van ez garancia szempontjából? -
#80383 Holnapi nap adnak kölcsönbe egy AV kábelt. Ha azzal sem fogjuk tudni működésre bírni akkor a TV cseréje marad. -
#80382 Nálam villám gyorsan és gond nélkül viszi az írott bd a ps3. Ugyan azt a minőséget hozza mint a pana bd asztali lejátszóm 40 ezerért és a lényeges beállítások ps3-on is megvannak hozzá. -
#80381 Vagy a PS3mediaserver... -
#80380 USB-ről akkor a bluray felejtős mert a fő videófájl abban bőven 22 giga körül mozog.
Szóval akkor marad hozzá a gépben a BD író és az írott BD lemezek. (Remélem azért az írott BD-t kezeli :) )
Köszönöm a segítséget! -
#80379 Köszi, sejtettem! -
#80378 külső vinyót kezel 2tbig úgy tudom és egy halom formátumot játszik is róla közte a blurayeket, csak az a lényeg, hogy fat32 legyen a filerendszere. Működik lényegében mint egy asztali bluray lejátszó. -
#80377 Mondjuk újraírható BD-re írom ki a cuccot és felmásolom a ps3-ra, de úgy veszem le a szavaidból, hogy ezt nem lehet megtenni. -
#80376 Inkább 10millióból egy. -
#80375 Sziasztok. Ma beadta a kulcsot a 60 gigás PS-em (sárga led) olvastam hogy ez lehet akár hdd hiba miatt is. Van ennek reális esélye tényleg, vagy ez az 1000-ből 1 példája szokott lenni? Csak azért kérdezem hogy ne fussak felesleges köröket. Köszi! -
ToM1113 #80374 Közben leteszteltem hogy ha az én fiókomban újrakezdem a játékot akkor se indul el az első fejezet. a második fejezet elindul a chapter selectből.....
De az első sehogy se akar. Nem tölt a ps3... csak forog a gyűrű.
Ez mitől lehet? -
#80373 Igazad van, köszi, átformázom fatre. -
#80372 Miért akarod kímélni a lemezt és mitől? El ne szédüljön a sok pörgéstől?