89387
PlayStation3
  • DJ RX7
    Hát az ugyan ennyit tudó LG 700Ft-vel több csak. Nem is tudom miért nem azt vettük először.
    3 napos cseregarancia van ugye. Nagyon kétlem, hogy lenne rá esély, hogy visszacseréljék.
  • deep
    Szerintem cseréltesd ki a tévét egy másik tipusra, nem hiszem hogy ezt ne tennék meg, ha árban ugyanannyi, vagy több a másik.
  • DJ RX7
    Rágugliztam. Nincs is PS3-hoz VGA.
    Csak a szopás megy itt. Xbox-ot kellett volna venni anno.

Boltnál el lehet állni a vásárlás jogától, de ott maximum 30 nap alatt fogják visszafizetni a készülék értékét.
  • Vadnokedli
    Ugytudom a VGA nem tud HDt atvinni marmint felbontast. vagy ha igen lassan. Guglizz ra pasz. :Dxd
  • DJ RX7
    Közben gondolkoztam és rájöttem nem fog menni, mert a HDCP védelmet nem lehet mjad kikerülni.

Már csak annyi kérdésem maradt Komponens AV vagy VGA AV?
  • DJ RX7
    Srácok ha veszek egy DVI aljzat - VGA dugó átalakítót és azt a HDMI - DVI-re kötöm és úgy a TV-be a VGA bemenetbe dugom akkor az mennyire fog működni?
    (Gondolok itt arra, hogy a digitális jelet analóggá alakítja)

Vagy ha PS3 AV - VGA csatlakozót veszek akkor az mennyire lesz jó? Abból ki tudná küldeni az 1080p-t és működne ?
  • oneal1
    köszi!

néztem is, 69e a 320gigás motorstrom+gt5
  • FlyHigh
    Vegyél egy új 320gb slimet, én 2 játékkal vettem a konzolvilágtól 1 év garival 70e alatt.
  • Yoda001
    bármilyen, nem kifejezetten PS3-hoz való mikrofon is megfelel neki? egy ilyen 3-5 ezres kategóriában vennék valamit, gondolom ha usb csatlakozós akkor csak jó lesz neki, szerintetek?

oneal1: nyugodtan vegyél használtat, de 80e (90 esetleg) körül húzz egy határt, mert annál nagyobb értékben már kidobás... bár attól függ, miket adnak hozzá, ezek alapján nézd te is
    ajánlom neked a hardveraprót a keresgéléshez
  • oneal1
    volt már egyszer ps3-am, de meg kellett vállnom tőle sajnos.
    Szeretnék most venni egyet, hol érdemes boltban?
    Esetleg használtan?

köszönöm előre is!
  • DJ RX7
    Szinte minden létező beállítási lehetőséget kirándultunk.

A Philips egyelőre e-mail-ra, fórumon nem válaszolt. Felhívni még nem volt idő.
  • DJ RX7
    Az lehetetlen, mert youtube-on van fent videó, hogy ugyan ilyen típusú TV-n megy a PS3. A készüléken belül pedig a HDMI súgó alatt utalnak is az Xbox-ra és a PS3-ra is.

• Baumgar
    Szia!

Nekem is Philips TV-m van (Philips 37PFL5405H) és gond nélkül megy a PS3-al.
    Beállítottad a TV-n, hogy melyik HDMI-ről vegye a PS3 jelét?
  • bpeti72
    Nekem, a HD műhold vevőnél volt olyan, hogy a csak a kép jött át, hang nem volt. Telefonáltam, azt mondtak, hogy nem kompatibilis, a Philips beltéri a Panasonic TV-vel. Lehet itt is ez a gond.
  • DJ RX7
    2 HDMI kábellel is megpróbáltuk. A port-ba ütközésik megy. (nem a tv műanyagjába ütközik hanem a csatlakozóig)
  • FlyHigh
    Kábel hiba esetleg? Vagy találkoztam már olyannal is, hogy a port túlságosan süllyesztve volt és így a csatlakozó nem érintkezett.
  • priluki
    Üdv,nem tud valaki eladó Logitech g25 kormányt? :)
  • DJ RX7
    Hat hatha a PS3 nem mukodesere lehet majd kenni es akkor megis kicserelik vagy valami.

A komponens?
  • Vadnokedli
    3 nap a visszacserélés úgy tudom.
  • DJ RX7
    Ha nem cserélik vissza a TV-t akkor valószínűleg marad a komponens megoldás. Az tud továbbítani az 1080p vagy az csak 1080i?
    És ha tud 1080p mennyivel gyengébb a képminősége az 1080p-s HDMI-hez képest?
  • JGTC
    1 kérdés amit tegnap elfelejtettem, hátha belefutott már itt vki. PS3 sárga led, cd benne maradt, az ilyenkor szokásos eljárás h ejectet nyomom hosszan még mielőtt a főkapcsolót benyomnám, ez után kis idővel ki kéne dobja ha bekapcsoltam a gépet. Nekem nem reagál rá, (kb mintha az ejectet nem nyomnám) valakinek ötlet? Ha nem muszáj akkor nem szedném szét. Thx!
  • DJ RX7
    AV kábellel működik csak HDMI-n nem.
  • zoliii
    ps3-hoz is létezik olyan softmod-os trükk, mint ami a ps2-höz van? Amúgy eladom a ps2-met, ha valakit érdekel! Softmodos, HDD-ről is viszi a játékokat, avi-kat is lejátsza, pendrive-ról is mennek a játékok! ár:25.000ft
  • deep
    Akkor csak a PS3-on nem lesz valami jól beállítva. Biztos hogy megvolt a power gomb nyomvatartós bekapcsolás, ami visszaállítja alap felbontásra? Nem létezik, hogy AV kábellel sem működik...
  • DJ RX7
    Ez a probléma, hogy a PC: DVI - HDMI csatlakozással tökéletesen működik...
  • deep
    Azért kíméld meg magad egy úttól és próbálj ki rajta valami más HDMI eszközt is, mert ha más működik, iszonyúan nem fogják kicserélni.
  • FlyHigh
    Nem fogad hdmi eszközt, akkor minek van rajta? Igen, vissza kell cseréljék és pont. Próbáld meg más márkára cseréltetni egyből, pl lg.
  • DJ RX7
    Szereztünk AV kábelt. Sajna így sem megy. A tv-t vissza kell ilyenkor cseréljék nemde? Vagy, hogy van ez garancia szempontjából?
  • DJ RX7
    Holnapi nap adnak kölcsönbe egy AV kábelt. Ha azzal sem fogjuk tudni működésre bírni akkor a TV cseréje marad.
  • FlyHigh
    Nálam villám gyorsan és gond nélkül viszi az írott bd a ps3. Ugyan azt a minőséget hozza mint a pana bd asztali lejátszóm 40 ezerért és a lényeges beállítások ps3-on is megvannak hozzá.
  • deep
    Vagy a PS3mediaserver...
  • Holland Kemence
    USB-ről akkor a bluray felejtős mert a fő videófájl abban bőven 22 giga körül mozog.
    Szóval akkor marad hozzá a gépben a BD író és az írott BD lemezek. (Remélem azért az írott BD-t kezeli :) )
    Köszönöm a segítséget!
  • JGTC
    Köszi, sejtettem!
  • FlyHigh
    külső vinyót kezel 2tbig úgy tudom és egy halom formátumot játszik is róla közte a blurayeket, csak az a lényeg, hogy fat32 legyen a filerendszere. Működik lényegében mint egy asztali bluray lejátszó.
  • Holland Kemence
    Mondjuk újraírható BD-re írom ki a cuccot és felmásolom a ps3-ra, de úgy veszem le a szavaidból, hogy ezt nem lehet megtenni.
  • DanielT
    Inkább 10millióból egy.
  • JGTC
    Sziasztok. Ma beadta a kulcsot a 60 gigás PS-em (sárga led) olvastam hogy ez lehet akár hdd hiba miatt is. Van ennek reális esélye tényleg, vagy ez az 1000-ből 1 példája szokott lenni? Csak azért kérdezem hogy ne fussak felesleges köröket. Köszi!
  • ToM1113
    Közben leteszteltem hogy ha az én fiókomban újrakezdem a játékot akkor se indul el az első fejezet. a második fejezet elindul a chapter selectből.....
    De az első sehogy se akar. Nem tölt a ps3... csak forog a gyűrű.
    Ez mitől lehet?
  • FlyHigh
    Igazad van, köszi, átformázom fatre.
  • DanielT
    Miért akarod kímélni a lemezt és mitől? El ne szédüljön a sok pörgéstől?