89387
PlayStation3
  • Anubys
    Ha szereted a Lightgun játékokat, akkor igen. Mi haverral nyomjuk rendszeresen a House of the Dead Overkill-t vagy a Time Crisis-t pár söricilin társaságában.
    Egyedül mondjuk annyira nem nagy cucc.
  • bpeti72
    Nekem bejön.
  • Vadnokedli
    Dungeon Defenders támogatja, de azt nem tudom hogy jó e.
  • oneal1
    érdemes move-t venni?

milyen játékok támogatják?

van aki nyomja rendszeresen?:)
  • priluki
    mondjuk vegyem meg ujra mi?! :D
  • DanielT
    Szerintem rengeteg mindent tudsz csinálni. Ettől persze az a lemez már soha nem lesz használható.
  • zolo
    Ez a Mihálkovics utca pl rajtavan az SC-nél kapott "hivatalos" garis szerviz listán, mostmár teljesen összezavarodok lassan, hogy hova is vihetném. Hu.Playstaion.com-on szerencsére nincs semmi, remélem legalább az emialra válaszolnak..

(Pendrive-ra szerencsére még időben megcsináltam a mentések másolatát, más adat nincs rajta ami hiányozna.)
  • shaddam
    PS3 media serverrel másold rá.
  • priluki
    hi,véletlenül az ágyon hagytam egy gyári lemezt és ráültem..hát nem el törött?! :S ennek annyi ugye? semmit nem tudok csinálni?!
  • bpeti72
    köszi mindenkinek
  • Seth
    Hireltech Kft. 1091 Budapest, Mihálkovics u. 18.
    Tel.: 06-1-215-1965, 06-70-638-4528,

Garanciában nem ők javítják a készüléket, hanem külföldre küldik. De valószínűbb,hogy kapsz egy cserekészüléket,mert a visszaérkezés 1-2 hónap

Ha tudod még mentsd el a hdd-ről a szükséges cuccokat,mert azt már nem valószínű, hogy visszakapod
  • peter31
    Ezt csak CFW-vel tudod megoldani.
  • zolo
    Pontos cím kéne, ahol a gyári garanciával megcsinálják a gépet, "sima" konzoljavító-cégek nem jöhetnek szóba.
  • Vadnokedli
    Tímár utca? 4-6osnál Budai oldal margithidnál?
  • zolo
    Sziasztok

Az utóbbi hetekben Slim 320-as Ps-em elkezdett vacakolni, néha játék alatt lefagyott, nem tudott kikapcsolni csak hosszú gombnyomásra, bekapcsolásnál csak restore után volt hajlandó elindulni. Most GT5 legújabb frissítésére rányomva megadta magát, nem ad már többé képet. Alig 4 hónapos, még garanciás a cucc, szerintem HDD kampec.

Hova lehet elvinni Budapesten garanciális szervizre? (Gameshop és Sony Centrum elhárított, hogy hivatalos szervizbe vigyem, de amit listát adtak SC-ben, kb egyik cím sem létezik gmaps szerint)
  • dudeeg
    egyrészt ekkora file-okhoz (már ha 1 file nagyobb, mint kb 4 gb) nem jó a fat32, ntfs kell.
    Azonban:
    - ntfs-t (m$ closed cucc) nem látja a PS3, csak a fat32-őt
    - ha látná is, szinte biztos, hogy a ps3 nem játszaná le az említett file-okat. MKVt sem játszik le, nemhogy egy rippelt bluray-t.

Vegyél valamilyen medialejátszót 20 ezerért :) az mindent megesz

• DJ RX7
    nem sajnos...
  • bpeti72
    sziasztok
    Megpróbáltam rámásolni egy 32gb-os pendriver-a egy bluray koncert videót. De azt írta ki" a fájl túl nagy méretű a cél fájl rendszeréhez". Utána néztem, azt írja, hogy fat32 rendszerben, max 4gb-ot lehet egyszerre másolni. Át kell alakítani hozzá NTFS-re, ezt lejátszat a PS?
  • baggins
    Kihasználatlanság miatt eladóak a következő Eye cuccok:

- Eye of Judgment játék díszdobozban, kiegészítőkkel (játéktér, állvány, 180 darab EREDETI kártya), kamera nélkül
    - új PlayStation Move kontroller
    - Move pisztoly adapter

Összesen 25000 Ft, csak EGYBEN (külön nem eladó, ne is keress)!!
    Ha érdekel, hívj, privit ritkán nézek!
    06203676144
  • Vadnokedli
    Probald meg a regi emailed kodjait kb. Pasz. Nincs mentseg :D
  • dudeeg
    Sziasztok!

Asszem' jól megszívtam, de hátha van valami tippetek.
    Évek óta auto sign-in-re van állítva a ps3-am, így tökre nem emlékszem mi a jelszavam.
    PSNről szerettem volna Outland-et vásárolni, ami valamiért nekem kéri ezt a jelszót (lehet, hogy a psn hack óta ez a dafault, vagy én állítottam be akkor, nem tudom).
    Persze lehetne Password Reset, csak épp az angol account készítésekor nem adtam meg igazi adatokat, így születési évet sem, úgyhogy resetelni sem tudok.
    Van bármi tippetek, hogy akkor most mit lehet tenni? A belépés az megy, mert el van mentve a jelszó, csak módosítani/vásárolni nem tudok.
    (a "kellett neked nem felírni anno az adatokat" hozzászólástól kíméljetek meg, fogalmam sem volt, hogy egy nyamvadt resethez nem elég az email cím)

Köszi!
  • DJ RX7
    szóval ha a specifikációkat megnézed, ott írja is, hogy van benne HDCP.
  • DJ RX7
    olyan monitort keress ami HDCP-s. az egyik monitorunk nekünk ilyen pl. simán megy rajta a ps3.
  • vezérszuszu
    Én ilyet cseréltem le egy LG 3D Led tv-re ég és füld! Mondjuk 210 000 Ft volt.
  • misztic
    ez ez a tv megfelelő szerintetek a ps3-hoz? vagy ilyen árban vehetnék jobbat is?
  • Vegetasan
    Hot pursuit 3-hoz cheetet nem tud valaki? Vagy mentést?
  • misztic
    vagy tudnátok ajánlani olcsóbb féle monitort vagy tv-t amire rá lehet kötni hdmi-vel?
  • misztic
    akkor van valami más megoldás monitorra kötésre?
  • DJ RX7
    nem lehet, felejtsd el. a hdcp védelem azt hiszi ki akarod játszani ezért nem fog jelet küldeni a vga-ra.
    [apro]ez csak xbox-nál működik, ps3-nál nem.
  • Prof William
    A Storen fenn van a FF XIII-2 valamint a Asura's Wrath.

Az Asura erősen japán de kellemes hangulata. A bossokon meg még Kratos is meghökenne egy kicsit. A videók nem igazán nyerték el a tetszésem de játszva egész kellemes volt.
  • Béka Benő
    Persze a legjobb HDMI-ből HDMI-be !
  • Béka Benő
    Végülis rá, hisz van HDMI kimenet és VGA menet a monitorba, hogy milyen képe lesz már a monitortól függ.
  • bpeti72
    Takard le.
  • iOlcsy
    nem, csak ha pl félálomban vagyok és egy kicsit kinyitom a szemem, bevillog .. :d
  • peter31
    Nyitott szemmel alszol vagy mi? :)
  • Vadnokedli
    Nem tudom az mennyire normális hogy néha, Zöld csíkok felvillannak.. vagy épp a gép néha némely textúrákat nem jeleníti meg, Especiál NFS:The Run-ban, és Battlefield 3 nál néha villog zölden a kép.. :D Szerintetek?

Kérdés, nektek mennyire dinamikus a képmegjelenítés? Nem szaggatott be még soha?
  • misztic
    helló. szerintetek ezzel a kábellel rá lehet kötni a ps3-at monitorra?ezzel
  • iOlcsy
    hali. az rosszat tesz a ps3nak ha hosszabbítóba van bedugva és éjjelre kikapcsolnám mindig a hosszabbítót? a kérdésre válaszoljatok pls, ne azt írjátok h az a havi párszáz forint nem nagy cucc. nem az áram miatt kapcsolnám ki, hanem azért, mert a router is abba van bedugva és zavar éjjel ahogy itt villog .. : d
    Duke Nukem : Balls of steel jó-árasítva!
  • Freedy
    Köszi, sajnos a resistance az egyelőre kimaradt, pedig elég alap játéknak mondják. Majd most pótolom :)