89387
PlayStation3
-
#80571 Szint? Vagy Skill? Én COOP ot már nem tolok mert meg csináltam mindet HARD-ba esetlek Drop em like liqued et az Ach ért -
#80570 40gigás fat,alig múlt 3 éves -
vegytek #80569 fat vagy slim géped van? -
#80568 Igen,tudom hogy csak átmeneti..de addig sem kell nélkülöznöm míg összekaparom a zsét egy másikra -
vegytek #80567 ha valóban működött, akkor nyugodj meg, ez csak ideiglenes, hamarosan újra elromlik -
dezsolti78 #80566 Sziasztok!
Aki rendelkezik BF3-al és szeretne normálisan kóperálni, az vegyen fel barátnak, mert eddig nem sok értelmes emberrel jött össze ez a mutatvány....
Az sg- s néven futok PS3-on is.
üdv a harcmezőn! -
#80565 Sziasztok!
Pár hete sárga ledes lett a masinám,ma szabin voltam és rászántam magam hogy kipróbáljam a YouTube-os technikát.Pontosabban azt amelyiknél nem kell szétkapni a kicsikét,hanem csak a szellőzőnyílásba fújni hajszárítóval...és láss csodát,működik.Gondoltam leírom ide..hátha nektek is jól jöhet,de ne legyen szükségetek rá..ezt kívánom.És most végre irány a batlefield harcmező :) -
#80564 köszi -
#80563 Szerintem energia takarékosság.
Nem akarsz hifin hallgatni valamit, így nem kell bekapcsolnod az erősítőt és szól a tv.-n
Nekem ehhez kábelt kell cserélnem. -
#80562 Denon 1911
Mondjuk azt nem értem, mi ennek a funkciónak a lényege. -
#80561 Ez így van, én is leszoktam, már csak telefonon internetezek. :D -
Papesz #80560 Majd leszoksz a PC-ről, nyugi. -
#80559 Bár az én erőlködőm tudná ezt.
Milyen tipusú van neked, ami tudja ezt? -
#80558 köszi
Valószínű az lesz, csak nincs magyar kezelési hozza. -
#80557 Lehet, hogy tud az erősítőd Standby HDMI passthrough -t, nézd meg a kezelési útmutatóját. -
#80556 A PS3 HDMI-vel van, csak az erősítőre kötve , onnan a tv-re. Ugyebár, csak akkor lehetne kép és hang, ha be van kapcsolva az erősítő. De mikor kikapcsolt állapotban van az erősítő, ugyanúgy visszajön a kép és a hang a tv-re. -
janihunk #80555 Csak nem tudom mennyire érdemes 1-2 játékér kiadni azt az 50-60K-t. Mert a muntiplatform játékokat PC-n játszom. -
janihunk #80554 Ja bocs azt hittem a gépen nincs hdmi kimenet:D Igazából engem csak az exkluzív játékok érdekelnének azon belül os a GoW-3 meg majd a 4 mert elvileg lesz az is. -
sanyiute #80553 hát indításhoz kell eredeti CD és amit ps storeból tölteszs le/vásárolsz ahoz meg ugye nem kell
hát azt a "tartozékot" HDMI kábelnek hívják:D amúgy alapjáraton Scart csatlakozóval adják -
#80552 hdmi kábel a neve, logikusan, a hdmi csatlakozóhoz. :)
igazából telepíteni csak ott lehet, ahol a játék felajánlja az első indításkor... és ez sem azt jelenti, hogy utána pl. lemez nélkül működni fog
de igen, jópár játék telepít :) -
janihunk #80551 Módosítást alatt a cfw-t értem. Ép az hogy nem akarom módosítani mivel sok vele a macera inkább tolom eredetivel. Akkor is fel tudom telepíteni a játékot a vinyóra? Gondolom kell az indításhoz az eredeti lemez mint a 360-nál nem? Am igen olyan tv-m van ezt a tartozékot hogyan hívják? -
sanyiute #80550 1- minden tartozéka meglegyen (HDMI csatlakozó az nem gyári tartozék de ha olyan a tv-d akkor érdemes már beszerezned
2- mit szeretnél módosítani??
3- igen multi ingyenes -
janihunk #80549 Sziasztok PS3 vételén gondolkodom, eddig nem nagyon követem ezt a konzolt így szeretnék feltenni pár kérdést:
1- mire kell figyelnem ha használtan veszem a gépet?
2- ha nem akarom módosítani akkor is fel tudom tenni a játékokat a vinyóra?
3- a multiplayer ingyenes jól tudom?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#80548 Lehet. -
#80547 vettem move-t. kérdésem az volna, ha kikapcsolom a ps3at és tölteni szeretném a move controllert, akkor a pc-m usb-re is rá lehet dugni tölteni? -
vegytek #80546 ELADÓ: Batman Arkham Asylum GOTY -
#80545 Eladó egy 60 gb-os fat Playstation 3!
2009 júliusában lett vásárolva, hibátlan állapotban van. Nem volt túl sokat használva, pár játék lett rajta végigjátszva. Se jailbreakelve nem volt, se belenyúlva a belsejébe, semmilyen javításra nem szorult még. 1 gyári kontroller van hozzá, és az alábbi játékok:
-Uncharted 1
-Uncharted 2
-Motorstorm
-Grand Theft Auto 4
Akit érdekel az itt privát üzenet formájában megtalál. Budapesti személyes átvételt preferálnám -
kufi #80544 valamennyire tudok es pont ez a bajom hogy sok embernek van iylen problemaja de egyszeruen nem talaltam ra megoldast es az a vicces az egeszbe hogy az utobbi 1-2 evbe kezdte ezt el csinalni.
Es te valamit allitottal a routeren vagy hagytad az alapbeallitasokon? -
#80543 így van, szerintem ez a legrégebbi, "legelső verzió"... ami alapból viszi a PS2-es játékokat, szerintem egyre gondolunk, és igen wifit használok.
angolul mennyire tudsz? ha beírod angol címszavakkal a problémát szerintem találsz majd megoldást, biztosan nem egyedi a dolog -
kufi #80542 Neked is a legelso verzio ps3-ad van es wireless-t hasznalod? -
#80541 hello, én sajnos segíteni nem tudok ebben, de tuti hogy nem a PS3-al és a fw verzióval van baj, mert nálam tökéletes még minden, már jópár éve... :) -
#80540 először is köszönöm a move-os kérdésemmel kapcsolatos válaszokat, még 1 kérdés a témával kapcs.
érdemes, hozzá venni azt az irányítót is amivel a mozgást lehet szabályozni? -
kufi #80539 sziasztok
Remelem itt majd valaki tud segiteni.
Regi ps3-am van a 60gb-os legelso verzio es az a problemam hogy ha wireless-el csatlakozom a netre akkor nagyon lassan sot meg is szakad midnen letoltesem.
Egszeruen semmit ne mtudok eltotleni viszont neten tudok jatszani problemamentesen.
Internet conenction tesztbe pedig PSN tesztnel FAILED-et ir ki vagy ha egyszer ketszer tul is megy rajta a letotles es a feltotles tesztnel irja ki a FAILED-et.
Vettem uj router 1 linksys e3000-et es ugyan ezt csinalja ezzel is.
Probaltam mar DMZ-t megadni portokat megynitni es ugyse mukodott.
Elkepzelheto hogy a 60as modelleknel valamelyik firmwire updaet utan ez egy iylen altalanos problema lehet?
Mert amikor megvettem semmi baj nemvolt a wireless kapcsolodassal.
A valaszokat elore is koszonom, -
#80538 Amúgy erre nincs szerintetek megoldás? Ha a szolgáltató alhálózatba rakott, mert csak így lehet, akkor cseszhetem? Összeszedtem pár portot, leírtam a szolgáltatónak, kinyitották az állítólagos tűzfalon, de ugyanolyan sz@r.
Mit lehet ilyenkor tenni? Baromi jó a RDR multija, most meg nem tudok vele játszani.
Ha valakinek van ötlete, akkor írjon!
THX! -
#80537 Kóddal együtt? MÁRIS! mi van ha ide írom? Shepherd_6061 -
Festéknotajcs #80536 ha akarsz 1 pro ismerőst XDküld el az accod privátba. -
#80535 ÉN! -
Festéknotajcs #80534 ma 17:00tól reggel 7:00ig PSN karbantartás! türelem XD
valaki tolja itt bf3at? -
Prof William #80533 Nem tudjátok a Catherie mikor jön az EU-ba? Vajon olcsóbb lessz mint az USA verziót? -
iOlcsy #80532 Hali. WWE '12 játékom van és ugye be kell írni a CDkulcsot ahhoz, hogy interneten lehessen játszani vele. De mikor rámegyek, hogy "ONLINE AXXESS" /elvileg itt kéne beírni a CDkulcsot/ annyit ír ki, hogy "Accessing...", de ez egyszer csak eltűnik, mintha rá se mentem volna. Valakinek hasonló probélma? Megoldás rá? Köszi előre is.