PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem messze a 3. a legjobb rész. Fõleg a Subsistence verzió.
ViniSoundz
Elsõt szerintem 100szor vittem végig 😊, a második annyira nem jött be, a 3. részt még nem toltam végig, pedig megvan 😊
Amúgy a 3. is durván jó!
Csabesz100
Ezt nem mondod?! Akkor csak az marad, hogy a mentéseket egyesével lementem, már amelyiket lehet másolni! Köszi!

PS3 ID: Csabesz82

zsolt1983
BackUp a masik gepen nemfog mukodni!
Amit te akarsz csak egy modon mukodhet, ha megveszed az uj gepet majd oszekototd a ket gepet es van egy funkcio amivel clonolhatod az egyik gepet a masikra!

Csabesz100
Már megegyeztem egy sráccal 50e Ft-ban. Lehet elmenne 55-ért, de nem akarok segget csinálni a számból, fõleg nem 5e Ft-ért!

Backup-ot akarok csinálni a géprõl, hogy meglegyen minden mentésem! Ha ezt a backup-ot rárakom majd az új gépre, akkor az FW-je marad az eredeti (mondjuk 3.50, ha az van rajta) vagy az is módosul arra, amilyenrõl a backup-ot csináltam?

MikX
<#eljen> Remélem 1-2-3 megvolt elõtte úgy az igazi, tekintve, hogy rendes befejezése van, magyarázatokkal ok-okozattal zárul. (persze aki szeret órákig cutscene-t nézni, bár ez MGS velejárója, és kell 😄)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ViniSoundz
dánke,

be is szereztem a metál gíírt 😊
nekem se megy.

PS3 Slim 250 PC

Christian88
Csak nekem nem megy a PSN? vagy nem tudok valami "karbantartásról"?

http://www.twitch.tv/hegii

DanielT
Újkori árát még 20 év múlva sem érné el 😊 50 év körül keresnél rajta, nem számolva az inflációt 😊
cloud.strife
Én vagyok a legnagyobb marha, hogy a megjelenés napján nem raktam el úgy 2-3db origi, bontatlan példányt..... 😊

www.digimomentsvideography.com

DanielT
Szerintem vaterán 55-ért simán eldurrantod, csak rakj fel jó képeket és emeld ki, hogy PS2 kompatibilis stb.
Csabesz100
Közel 4 éves gép! Azért pár karc van rajta..., de szerintem nagyon jó állapotban van! <#lookaround> Doboz természetesen megvan hozzá. Minden mûszaki cikkemnek megõrzöm a dobozát!

DanielT
Ha karcmentes+dobozos (a lehetõségekhez és a fos borításhoz mérten) akkor 60-ért is el tudod adni.

Jóval megbízhatóbbak.
DanielT
Ejha! Nem sámli! Majd kipróbálom a Recsetkettõt, hogy lecsekkoljam a sebességet!
Csabesz100
50-et adnának érte. Szerinted? Megbízhatóbbak az új 320 gb-sek? Mondjuk nekem ezzel sem volt semmi problémám!

DanielT
Borító.
ViniSoundz
Mi a különbség a sima Metal Gear Solid 4 és a Guns of the patriots alcímmel jelzett Metal Gear között? A borító csak? Be szeretnék egyet szerezni, de nem világos ez a dolog.
DanielT
Nem láttam még összehasonlítást a témában, de érdekel. Bár, mivel a GPU az rajta van, a grafikáért pedig az felel, ezért kb hótmindegy, hogy a CPU emulált.

Az NTSC Ps2 cuccokat még pluszban beszerezni, szép móka.
Nekem NTSC verzióra fájna a fogam, a szoftveres emulálás ugye már nem az igazi...

Szeretem a cicákat

DanielT
Nem vicceltem. Ne tékozold el fillérekért.
zsolt515
Melyek a legolcsóbb konzolboltok magyarországon?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

ViniSoundz
Háj,

Aki akar multizni Unchartedben vagy Skate 3 õrült, az felvehetne psn-re. Jahmeg Burnout paradise õrült is vagyok 😊

Sajna most nincs nálam a Red Dead, pedig az volt a legkomolyabb 😊
MikX
Ez igaz bármelyikre, szal...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz100
Tõled nem is számítottam másra... <#taps> De nincs harag, mert már megszoktam!

Csabesz100
Köszi, én is olyasmire gondoltam.

DanielT
Beépített szerencsejáték! Értéknövelõ tényezõ.
Ombika
Plane, hogy barmikor YLOD ledes lehet! 😊

DanielT
Állapottól függõen szerintem bõõõven 50, de simán 60 felett is. A legfullosabb, az origi PS3, nem kis történelmi jelentõséggel, ami miatt kult státuszba fog spurizni igen gyorsan.
Seth
szerintem olyan 40k körül

PSN ID.: Beegabor

Csabesz100
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 60GB-os PS3-at? Soha nem volt semmi baja, most is tökéletes mûködik!

uncharted gyakorlatilag olyan szinten céloz magától, hogy nyugodtan játszhatod. a multi meg ugyanolyan frusztráló komolytalankodás mint bármilyen fps. sztem azt ne hagyd ki. meg van egy tippem, hogy tetszene a flower nevû játék, de csak a lastfm profilod miatt ; )

Gideon Wieth
Red Dead Redemtiont venném ... De nem tudom milyen játékokat szeretsz .... De a Red Deaddel én még most is játszom... és nálam ritka, hogy megjelenés után ennyivel még menjen a játék 😄 😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

AkAfinucsi
Üdv!

Azt szeretném kérdezni ,hogy nem játszik-e valaki mw2-vel neten közületek? (mert unalmas egyedül és utálok kikapni a sok balfasz miatt...)

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

zsolt515
Üdv!
Szerintetek Red Dead Remptiont éri meg venni vagy Moto Gp 10/11-et?
Ha valaki tud jobbat akkor nyugodtan ajánjhatja mert mostanában nem volt idõm követki a kiadott Ps3 játékokat...:S
Dante'S Infernot megvettem de nagyon nem etem hasra tõle nekem annyira nem tetszik...viszont a Fifa11 az nagyon bejön..😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Nem tudom felfogni hogy lehet nulla agykapicitással hackelésbe fogni a fejünket...

Szeretem a cicákat

Köszönöm a kimerítõ választ!!!!!!!!!!!!!!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Csabesz100
Mindig jókedvre derítesz a hozzászólásaiddal! <#eljen>

LeventeV
igen lehet, Motion Joy nevû programmal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Segítségre nem sajnálom! Egyszer nekem is szükség lehet rá!
LOL de sok idõd van basszameg..

Szeretem a cicákat

Martinez01
Üdv!
Gyári PS3-as kar-t lehet használni PC-hez?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

DanielT
De, volt egy speckó freemware verzió, ami az összes jövõbelit is vitte, viszont, ha már azt updatelted, akkor nem lehet visszacsinálni. Valami nem elterjedt béta volt. Ezt egyébként ki lehet azzal játszani, ha vezetékes kontrollerrel használod (abban nincs ellenõrzõ chip) és USA átalakítóval dugod a konnektorba, mert az a régiózárat zavarja össze és nem tudja rendesen csekkolni, hogy eredeti -e a játék.

De a legtutibb módszer, hogy beledugsz egy sima LAN kábelt a gépbe, viszont a másik felét nem dugod se routerbe, se sehová, hanem az érpárokat összecsavarod. A gép tehát érzékelni fogja, hogy van benne kábel, de mivel nem tud csatlakozni semmire, belép a fail-safe rendszer és kikapcsol az ellenõrzõ, tehát így is mindent visz.
sziasztok! Még sajnos nincs ps3-as gépem, de rajta vagyok, ezért lenne egy kérdédem! Ps3-nál is úgy mülködik ez a freemware-s dolog mint psp-n? Mondjuk egy régebbi freemware nem tudja lejátszani az újabb fejlesztésû játékokat??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

TDC Geronimo
mastercardos fizetés nem megy UK regnél gondolom?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!
Pénteken lettem egy PS3 boldog tulajdonosa. Lenne néhány kérdésem, biztosan voltak már, ezért elnézést kérek elõre is!
1. Van-e arról valami infó, hogy itthon mikor lesz elérhetõ a Network?
2. Ajánljatok már valami jó magyar nyelvû oldalt, ahol okosodni lehet PS3 ügyben!
Játssz magyar accról, mellé meg gyárts angol és amcsi accot vásárlás gyanánt. A magyar játékok esetenként problémásak, mert már elõfordult, hogy a német store-ból kellett hozzá euróért megvenni a DLC-t, de az esetek túlnyomó többségében jó hozzájuk a UK store-ban vásárolt is.
TDC Geronimo
Most tervezem nemsokára egy ps3 beszerzését, de lenne pár kérdésem. Melyik accot érdemesebb regelni/használni, UK vagy US? A másik az lenne, hogy egy UK/US storeból pl feltöltõkártya segítségével lehet-e itthon vásárolt játékokhoz DLCket letölteni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx