PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a 3. is durván jó!
PS3 ID: Csabesz82
Amit te akarsz csak egy modon mukodhet, ha megveszed az uj gepet majd oszekototd a ket gepet es van egy funkcio amivel clonolhatod az egyik gepet a masikra!
Backup-ot akarok csinálni a géprõl, hogy meglegyen minden mentésem! Ha ezt a backup-ot rárakom majd az új gépre, akkor az FW-je marad az eredeti (mondjuk 3.50, ha az van rajta) vagy az is módosul arra, amilyenrõl a backup-ot csináltam?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PS3 Slim 250 PC
www.digimomentsvideography.com
Jóval megbízhatóbbak.
Szeretem a cicákat
Az NTSC Ps2 cuccokat még pluszban beszerezni, szép móka.
Szeretem a cicákat
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Aki akar multizni Unchartedben vagy Skate 3 õrült, az felvehetne psn-re. Jahmeg Burnout paradise õrült is vagyok 😊
Sajna most nincs nálam a Red Dead, pedig az volt a legkomolyabb 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Azt szeretném kérdezni ,hogy nem játszik-e valaki mw2-vel neten közületek? (mert unalmas egyedül és utálok kikapni a sok balfasz miatt...)
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Szerintetek Red Dead Remptiont éri meg venni vagy Moto Gp 10/11-et?
Ha valaki tud jobbat akkor nyugodtan ajánjhatja mert mostanában nem volt idõm követki a kiadott Ps3 játékokat...:S
Dante'S Infernot megvettem de nagyon nem etem hasra tõle nekem annyira nem tetszik...viszont a Fifa11 az nagyon bejön..😄
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Szeretem a cicákat
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Szeretem a cicákat
Gyári PS3-as kar-t lehet használni PC-hez?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
De a legtutibb módszer, hogy beledugsz egy sima LAN kábelt a gépbe, viszont a másik felét nem dugod se routerbe, se sehová, hanem az érpárokat összecsavarod. A gép tehát érzékelni fogja, hogy van benne kábel, de mivel nem tud csatlakozni semmire, belép a fail-safe rendszer és kikapcsol az ellenõrzõ, tehát így is mindent visz.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://prohardver.hu/tema/ps3_tapasztalatok/friss.html
http://ps3hack.jatekoldal.net/news.php
Pénteken lettem egy PS3 boldog tulajdonosa. Lenne néhány kérdésem, biztosan voltak már, ezért elnézést kérek elõre is!
1. Van-e arról valami infó, hogy itthon mikor lesz elérhetõ a Network?
2. Ajánljatok már valami jó magyar nyelvû oldalt, ahol okosodni lehet PS3 ügyben!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx