89387
PlayStation3
  • bpeti72
    Hogy 3D ben lehessen élvezni a játékokat,filmeket, ahhoz 3D TV kell.
  • priluki
    Hát én nem találtam 3d-röl szóló dolgot a használati utasításba :S
  • Yoda001
    nem lesz rossz az a tévé, nekem C550 van, csak nagyobb képátmérővel... gyönyörű, még mindig elcsodálkozok a képen amit tud :)
    egyébként olvass bele a használatijába, valahol benne kell hogy legyen a 3d támogatás, múltkor néztem anyám tévéjénél, mert ugye átlapozta az egészet de azt nem találta ami kellett volna. :)
  • priluki
    SAMSUNG LE32D551K2WXXH ezt vettem... gondolom ezzel esélytelen összehozni a 3d-t még ha meg is veszem a cuccokat hozzá?! :(
  • PayaV87
    Mi a Resistance első részét toltuk ki ketten, az úgy nagyon jó volt. Ráadásul használtan kifejezetten olcsón beszerezhető. Aztán ha megtetszik a sorozat, akkor a többi részében sem fogsz csalódni, mivel egyre jobb a játékok minősége.
  • DJ RX7
    nincs downgrade. nincs warez.
  • Vadnokedli
    késő megvettem, az MGS4-et :D eléggé képbenvagyok már vele, leginkább 70% ban vissza nyúl a kezdetekhez szóval.
  • Freedy
    Hello!
    Tudnátok ajánlani valami jóü cooperative kampánnyal rendelkező játékot? Amit ehet osztottképernyőn játszani, vagy esetleg LAN-on.
    Néztem listákat, de jó sok cím közül nem tudom melyiket lenne érdemes kiróbálni.
  • n000rbi
    ...lehet az előbb félreérthető voltam, tehát: semmiféle összefüggés nincs a winchester tartalma és az aktuális firmware között -> hiába formázod
  • n000rbi
    Attól, hogy a leformázod a vinyót, még a 3.73 marad rajta. Miért is kellene annyira a 3.55?
  • zoliii
    Sziasztok! Van egy PS3 konzolom, amit véletlenül, 3.73-ra frissítettem! :( Ha formatálom a winyóját Fat32-re, utána usb-n visszatudom tenni rá, a 3.55 szoftvert? Amúgy ha leformatálom a ps3 winyóját, nincs a konzolon bios rész? A A Youtube-n nem találok olyan videót, amin mutatják, hogy formatálás után hogyan tovább :(
  • Gideon Wieth
    Hát nekem sajnos az MGS 3 ps2 nélkül kimaradt a végigjátszás sorából, de majd a mostani HD kiadással maradéktalanul pótlom. Amúgy az MGS 4 oltári nagy játék és olyan hangulatot ad a rajongóknak, hogy az eszméletlen. Emlékszem, hogy elsőként vettem a gép mellé, és akkor az első két rész már sok sok év távlatából kacsintgatott vissza rám. Aztán jött a rész, és olyan nosztalgia érzés, és hangulat fogott el, ami eddig még sehol :-)

A singularity-t én nem venném meg amúgy, nekem annyira nem jött be. A tipikus jó ötlet, átlagos megvalósítás szindróma :-)
  • Seth
    MGS4 kizárólag a 2-3 után.
  • Vadnokedli
    Singularity vagy MGS:4 Legutoljára MGS-t PS One-on játszottam :'D még 98 asat. XD
  • oneal1
    köszönöm a helpet mindenkitől!

összeállt a cucc!:)

már csak pár játék kéne:D

ki mivel játszik unalmas óráiban?
  • sure
    A PS3 menüjében Settings -> Sound settings -> Audio Multi-Output: On
    Így az analóg hangkimenetre (a piros-fehér végű drautok) is küld jelet.
  • DanielT
    Semmi gond, simán meg tudod csinálni, hogy ott menjen a hang és a kép meg HDMI-n.
  • oneal1
    Na feher piros, ez az igy mar tudom!:)

Viszont akkor at kell allitani vala
    It mert az elwjen jerdezte hogy hdmi n keresztul menjen a hang is
  • DanielT
    Simán kivezeti a fehér/piros RCA-t a multi-out kimeneten.
  • vegytek
    hdmi-vel kapcsold össze a ps3-mal. így viszont felejtős a sztereo hangfalad, hacsak nincs rajta optikai bemenet.
  • oneal1
    Tv/monitor ilyen: samsung 2770HD
  • oneal1
    Huuuh, nem ertek a nyulakhoz:D:D

Nem ertek hozza az a baj.. Milyen kabelt hova?:)
  • vegytek
    háát, rákötöd a TV-det :)

vagy komponens/kompozit kábel hangkimenetei kötöd rá, a képet meg a TV-re
  • oneal1
    Hogy kossem ra a hangfalamat ps3ra?

Logitech z323 2.1

Koszonom!
  • bpeti72
    MK is 3D
  • gyualmighty
    milyen tv-t vettel??
  • gyualmighty
    az Uncharted 3 nekem is nagyon bejott a 3D-vel...de meg a batman is jo,meg a crysis 2,mortal kombat-ot is probaltam de mivel az eleve 2D-es verzio igy nem nagyon van ertelme a 3D-nek...multival-en is igy vok,csak ritkan hasznalom a szemcsit,meg hat a elkezdek multizni akkor kb 6-8 orat is lehuzok egy utmeben..szemnek az azert mar sok lenne...
  • priluki
    basszus pont most vettem tvt.. eszemben sem volt ez a 3d :S
  • PayaV87
    Nekem egy 40" 3D-s Sony Braviam van, hát mit mondjak Uncharted 3 eszméletlen volt. Sokan mondják, hogy fáj a fejük, hát nekem semmi ilyesmi nem volt, 4 óra játék után kényszerítettem magam, h abbahagyjam, mert különben végigtoltam volna 1 nap alatt. Multihoz már nem használok szemüveget, csak ritkán, ott nincsenek epic jelenetek, ami miatt megérné, meg sok esetben az ember nem akar szöszmötölni a beállításokkal csak leülni játszani. Egyetlenegy bajom volt a dologgal, az átvezetőkben a mélységet nem változtatja a beállítás, így lényegében ahhoz kell beülni, és ahhoz a gameplayt beállítani. Szerencsére nekem csak egy fél métert kellett a kanapét hátrébb tolni, h jó legyen ott is, ennek a játéknál, meg elég sok átvezető van.

Jó lenne, ha az ND ezt javítaná, bár gondolom csepp vagyok a tengerben.

Most a bevásárló listán szintén a 3D miatt a az AC:Rev. és a Batman AC van a toppon, őket is szeretném nagyon megvenni.
  • oneal1
    hopp ez nem ide akart jönni de végülis témaba vág:)
  • oneal1
    holnap szeretném megvenni a játékot, mindegy , hogy milyen kiadásban veszem meg?

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=4854

ennél tud valaki jobbat?:)
  • gyualmighty
    amazonrol rendeltem oket,mert boltban draga...amugy atszamolva ugy kb. 40 rongy(kabel,szemcsi,meg a 3D atalakito),hisz a tv-em 3D ready szoval kellett hozza az extra atalakito v konvertalo v transmitter...ki hogy hivja
  • DanielT
    Több D van benne.
  • priluki
    mennyibe kerül kb ezeket beszerezni? egyépként a tv miben más?
  • gyualmighty
    Skacok vki nyomta mar a ps3-at 3D-ben?
    En kb 1 hete szereztem be hozza a szukseges cuccokat(tv,szemcsi,kabel stb..)Es azt kell h mondjam h egy uj szintre emeli a jatekelmenyt.Crysis 2 vmi eszmeletlen
    Hozzaszolasokat varok a temaval kapcsolatban
  • Vadnokedli
    Ez zsír! :D...
  • oneal1
    LG W2363D

erről mik a vélemények?
  • FlyHigh
    Nekem Benq XL2410T moncsim van, aminek elvileg jó az interpolációja, de sokkal szebb képe van mondjuk a Pana 42G30-as tv-mnek PS3-on, se ez se az nem jön ki natívra többnyire, de tv élesebb a 720p.
  • darkmore
    Holnap leírom miben különbözik a két dolog, most van egy 38col-os LED Samsung, ma veszek egy LG M2362DP-PZ LCD televízió-monitor-t, PS3-at is rárakom, hogy megnézzem a különbséget (nem csak a méretbeli kölönbséget...)

bár elvileg mind a kettő 1920x1080 üzemel, hmm, ezért kíváncsi leszek.
  • DanielT
    Én néztem be, az is 16:9-es arány, nem pedig 16:10 amivel összekevertem.