PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpeti72
"A „beégések” kiküszöbölésére is csak a legújabb fejlesztésû plazmatévéken sikerült megoldást találni."

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
Denon AVR 1911+Wharfadle

bpeti72
Milyen árban gondolod.

JohnnySmith
Erõsítõm Onkyo TX-SR506
Hangfalak meg Yamaha-k...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nekem ilyen van, árához gépest egész jó szerintem.
Onkyo HT-S3305

PSN: berghold

zsolt515
Ha ps3-hoz hangcuccot szeretnék venni akkor ti mit ajánlanátok? Ti milyet használtok?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Köszi az infot ! 😊
DanielT
Mivel a Sony keményen megfizetteti a kiadókkal a demókat(illetve az adatforgalmat amit generálnak), ezért idõvel leveszik õket.
Szia az sztem lemez hibája lesz :\
Én már 3* ra endeltem a God of War 3 mat és semmi ilyen...
De írd meg pontosan hol vagy, hátha van más megoldás.
Üdv mindenkinek!
Kb 1 hónapja Ps3 tulaj és nemrég csináltam online acc-ot. (US)
Le is töltöttem pár demot pl: killzone 3, bulletstorm stb...
Az lenne a kérdésem, hogy csak én nem látom a Dante's Inferno, Dead Space 2 demot... vagy ezek tényleg nincsenek fenn?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Gideon Wieth
Az a baj, hogy ezek egy átlagembernek nem sokat mondanak :-) Ilyenkor szerintem nagyobb segítség lenne ha rámutatnál valamire amit te jónak gondolsz a játékra és szemléltetnéd miért...

Amúgy én samsung 2333HD-n játszok, egész korrekt monitor, szép a képe és gyönyörûek rajta a játékok... :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
Tessék szépen megnézni a technológiák paramétereit, újat már nem lehet mondani a témában. google, stb.

Címszavakban azért: válaszidõ, betekintési szög, pixelpontos megvilágítás, stb.

bpeti72
Akkor írd le légyszi ha neked van fogalmad róla.

JohnnySmith
Kb 2éve T260HD-n nyomom... elég lesz neki ha kb 1-1.5m-rõl játszól 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DanielT
"De nagyon sokan azt mondják, hogy az lcd tv-k jobbak a gamelésre. "

Akiknek fogalmuk nincs mirõl beszélnek.
Sziasztok. God of War 3,amikor mennék le Hephaestoshoz,kifagy egyszeruen..néztem végig játszást,és egy lyukba kéne bemenni,de nekem elhomalyosodik a kép és meghalok ennyi. Valaki találkozott már vele ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

cloud.strife
Dátum el van írva, term. 2011. márc 18-22-ig.

www.digimomentsvideography.com

szerintem is jó a samu erre a célra. Nekem egy 106os pana plazmám van és tökéletesen meg vok vele elégedve, mind játék, mind filmnézés terén. De nagyon sokan azt mondják, hogy az lcd tv-k jobbak a gamelésre. Nekem volt egy régebbi lcd monitorom amin toltam a ps3-at, de nekem a fekete színek elmosódtak mozgás közbe! (de mondom az egy régebbi monitor volt). üdv

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

cloud.strife

LeventeV
szerintem elég. de ha még nem vetted meg akkor inkább várj még egy keveset és vegyél egy hdtv-t. ha viszont már megvan a monitor akkor bátran használhatod vele.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kövesdi A
Köszi a választ , unokatestvéremnél ki is próbálom majd, hogy milyen is (ps1-ps2 van már tapasztalatom , a joyal való játszásban , ps3omnál még nincs )
Még annyi , hogy szerint(ettek)ed
SAMSUNG T260HD lcd monitor , egy ideig elég lesz a ps3-m nak ?

Sajnos még egyenlõre full hd tv re nincs pénzem , a monitor meg úgy mond a pc öröksége
Meg igazából azt se tudom ,hogy full hd tvbõl a Lcd , vagy a plazma a jobb választás !
Mint játékra , mind tv nézésre
Szerintetek ?

Elõre is köszönök , minden segítséget és hasznos információt

Nem rossz cucc szerintem. Itt sg-n még annó a COD4 megjelenésekor beszéltek az emberek errõl, mert ezzel a cumóval mûködött! De nem kell parázni h nehéz lesz a célzás. Végig tolsz egy fps-t single-be és már meg is szokod az irányítást. Én pl már jobban szeretek joy-al játszani mint egér bill. kombóval. De ez csak személyes vélemény!!! Mindenkinek más a bevált módszer!!! Szerintem elõszõr próbáld ki simán joy-al, és ha nem jön be akkor vedd meg az SFX Fradot.

Kövesdi A
Errõl az eszközrõl mi a véleményetek ?
SFX Dual Frag Pro
Használt már közületek valaki ilyet ?
Menyire kompatibilis , és használható ?
Csak mert hallottam hogy a sony , sok nem minõsített kiegészítõt letiltott

Pc rõl készülõk átállni ps3omra , és csak félek hogy fps-nél nehézkes lenne a célzás , fõleg az elején
Ez az eszköz , meg jó alternatívát nyújtana ,fõleg ha meg felelõen mûködik is !

LeventeV
killzone 3<#nyes>

Gideon Wieth
Hát online nem tudom melyik jobb, de single-ben a Black Ops viszi a prímet :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Medal of honor VS COD Black Ops ??? Melyik a jobb online, melyiket ajánljátok ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Akinek van kedve multizni az alairasomban szereplo jatekokkal (remelhetoleg bovulni fog), felvehetne a friends listaba. Koszi.

Szeretem a cicákat

Bence94
na ez jó. sokkal jobban bejön a sonynak a gépe az ehhez hasonló dolgok miatt fõleg most már csak a kess kell...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Persze simán, nekem 500GB-s van benne.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Alien!
"no, megnéztem a 3d tv-t, pontosabban a nagyobb ledes 2szeres árú változatát...háááát, nagyon komoly volt....ha lenne 3d adás vagy bármilyen hely, ahonnan tonnaszámra lehetne hazatalicskázni a 3d-s tartalmat, akkor már itthon lenne a tv...de 3db filmért mégsem tûnik akkora biznisznek..."

van arra már cucc ne aggódj, nekem kb 30-40 filmem van itthon, és jópár ps3 játékom, ami már 3D-s, szal az aggodalmad már nem aktuális!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LeventeV
milyen az új motorstorm?

Csabesz100
Manuálisnál nem kérdez rá a 3D-re. Mindegy, hagyom automatikusan, így legalább jó! Köszi a segítséget!

PS3 ID: Csabesz82

gyerekek Cod MW2-zik most valaki? Nekem olyan fura lett a grafika! Mintha kis felbontásba menne a multyja! Kicsit kickás meg az élsimítással is gond van. A tv-n és a ps-ren ugyan azok a beállítások mint régen! ötlet? köszi

LeventeV
igen

cloud.strife
Sony BDVE370. Az olyan 100e körül. Az se egy hájend, de a legjobban szól ebbe az árfekvésben.

ez 90k- , ejjjj, most agyalhatok ezen is....

Bence94
Üdv! Winchestert tényleg lehet "szabadon" cserélni ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bpeti72
Mennyi az ár fekvése nálad? Amúgy sztm is jajj, de ha neked bejön akkor... Én nem bírnék hallgatni ilyen egybe házimozi vackokat legyen bármilyen márka.

miért miért? én eddig minden samu termékkel elégedett voltam...de ha van jobb ötleted ebben az árfekvésben, akkor szívesen meghallgatom, mert jót akarok magamnak 😊

cloud.strife
Csamcsung házimozi? Jajj......

no, megnéztem a 3d tv-t, pontosabban a nagyobb ledes 2szeres árú változatát...háááát, nagyon komoly volt....ha lenne 3d adás vagy bármilyen hely, ahonnan tonnaszámra lehetne hazatalicskázni a 3d-s tartalmat, akkor már itthon lenne a tv...de 3db filmért mégsem tûnik akkora biznisznek...

közben néztem egy házimozit: Samsung HT-C5500 , ez elfogadható árú, blu-ray és van rajt, bemenet is, meg írja is: "A HDMI-bemenetnek köszönhetõen játékkonzolját vagy a legújabb lejátszóját pillanatok alatt csatlakoztathatja Samsung házimozirendszeréhez. "
szóval ez pipa

az egér, bill is pipa, a konzol is...szóval csak a tv típusa és az idõpont érdekes...szerintem amíg átnyálazom magam a teszteken, beszámolókon meg felteszem a felmerült kérdéseimet lesz 1hónap is...

csak nehogy legyen PS4 😊

amit mondjuk nem értek, hogy miért nincs konzolra stratégia, ha a konzol bírja, meg is vennék, egér+bill is rádugható meg általában a tv is nagyobb mint a monitor...engem eddig ez tartott vissza...

ja, köszi a válaszokat!

sure
Ha a DVD-s házimozinak van HDMI vagy optikai (Toslink) BEmenete, akkor lehet térhangod (5.1, 7.1) meg térképed is egyszerre; "hangfalat" közvetlenül a PS3-ra nem lehet (de legalábbis nem érdemes) kötni. Analógban sztereó jelet ad csak ki, egy filléres átalakítóval bármilyen multimédiás PC speaker settel tudod használni (2.0 vagy 2.1 kialakításúakkal).

Amúgy szerintem a sztereó is "térhang"... <#eplus2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

aham, azt akarok venni, vagyis néztem egyet és elõbb látni akarom, mert ott még a legolcsóbbaknál is komoly felár van a 3d-re...nyilván ha nem vágom hanyatt tõle magam, akkor nem lesz 3d....
és rendesen mûködik is az egér,bill?

nem lehet? hogyhogy :S
tehát a PS lejátsza a 3d-t, de nem lesz térhangom vagy a házimozival lesz térhang, de nem lesz 3d? vagyis lesz, most néztem egyet, csak olcsóbban akartam megúszni a dolgot...mármint PS + egy dvd-s házimozirendszer

bpeti72
3d-s filmeket is lejátszik de ahhoz 3d-s TV is kell, rá lehet dugni egeret és bill.t is.

bpeti72
PS- re nem lehet hangfalakat dugni. Inkább külön erõsítõ+hangfalak ha házimozit akarsz, ezeket az egybe cuccokat felejtesd el, bár nem tudom mik az igények.

nekem lenne egy kicsit összetett kérdésem
vennék egy szép nagy tv-t, gondoltam, akkor már playstationt is hozzá meg házimozit
namármost, hogyan tudom a házimozi hangfaljait rádugni PS-re? mindegyiket rá lehet vagy kell hozzá valami vagy vagy vagy...nekem fogalmam sincs, de azt látom, hogy a dvd-s házimozi olcsóbb, akkor meg minek vegyed blu-rayt abból is ha a PS lejátszik mindent

a PS akkor 3d filmeket is lejátszik?

egeret, billentyûzetet nem lehet rádugni, mondjuk helybõl pc-set usb-n keresztül?

köszi 😊

Az FF8 már a PC-s idõkben is nagy kedvencem volt. Nemrég be is szereztem ps3-ra és még mindig nagyon jó játék.
Seth
Castlevania Symphony of the Night

PSN ID.: Beegabor

DanielT
Akkor csak a legjobbakat hagytad ki 😊