PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Red Alert 3-nak a multija nem halt még meg??
Mert most terveztem a megvételét és fõleg a multi érdekelne, de hallottam olyat, hogy várni kell 10 perceket mire bead egy ellenfelet

LeventeV
oh... csak átfutottam a szememmel a mondatot, nem vettem észre, hogy leírta...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

erre az elsõ két mondatból rá lehetett jönni.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

LeventeV
fat géped van (csak kiváncsiságból)

dualview
Valaki nyomja a Crysis 2-t fat PS3-on? Nem tudom mennyire természetes hogy játék közben egy idõ után felkapcsol a hûtés 3-as fokozatba. Korábban ilyet csak nyári hõségben csinált, most meg kb 5 perc után elkezdi és csak akkor hagyja abba ha kilépek játékból. Szét is kaptam a gépet, a hõvezetõ paszta be volt kövesedve, azt letakarítottam és újrapasztáztam, de csak annyi változott hogy kicsit késõbb kapcsol be a hangos hûtés fokozat. Mondjuk gondolom eléggé megizzasztja a gépet a Crysis, de nem vagyok benne biztos hogy ez jelenség normális.

PSN ID: dualview

Tikal
1. bedugod a netkábelt a ps3ba vagy wifin keresztül is lehet
2. regisztrálni egyszerû, majd ugyis felajánlja, lépésrõl lépésre végig visz
3. ingyenes
4. nem kell fizetni, ingyenes a multi
5. jól müködik

😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok. Fifa 11-et szeretnék multiba nyomni. Még nem volt netre kapcsolva a ps-em egyébként (slim 120G😎 . Mit kell tennem ,hogy neten tudjak jáétszani ? hogy kell regsztrálni meg ilyesmi ? és egyébként ez ingyenes ??? Vagy fizetni kell ezért is,hogy neten akarok játszani ???? Hogy müködk ez ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Soldiers
holnap jön meg a gép

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Tikal
használati utasitást nem kaptál a gép mellé? 😊

1. valamelyik menuben
2. power gomb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Soldiers
srácok lenne pár kérdésem
1,hol lehet megnézni milyen firmware van a gépen?
2, ha beteszek egy játékot azt elindítja automatikusan ha igen hol lehet kikapcsolni?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LeventeV
igen.

MikX
Gondoltam, ha jó a multi, majd ha szinglit végigtoltam, kipróbálom.
Egyébként szingli után lehet még játszani, mármint tollak gyûjtögetése, mellékküldetések?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LeventeV
a brotherhood rövidebb, csak ott megtolja a játékidõt a multiplayer.

MikX
Jah, már megvan, csak küldik elõtt gondoltam felderítem a térképet, ezért ütköztem bele ebbe...

Egyébként bejön a játék, eddíg nemis értem,valamiért mindíg kimaradt, 1 is beszerzõs lesz, ha végeztem ezzel, brotherhooddal, meg a davinchi-s dlc-vel...
Ami nem kevés idõ lesz, ahogy elnézem, baromi hosszú játék.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

warass
Pont Velencében az elsõ küldiknél tanítják meg; ugrásnál a kiszögelléshez legközelebb nyomod a kört, úgy kapja el.

MikX
Elkezdtem az AC2t, a mellékküldik végigtolhatok sztorimod befejezése után is? Mert mindegyikre nemsok kedvem van. Ill. Most jutottam el velencébe, csak az egyik viewpointhoz nem tudok feljutni, van olyan, hogy késöbb fejlödik a skillje, és nagyobbat tud ugrani? Csakmert ugy felidegelt, megnéztem youtubeon, és ott simán felugrik a manus ahol én hiába ütlegelem az Xet.

Egyik módon sem tudsz fizetni. Vegyél feltöltõkártyát.

Papesz

DanielT
Bármilyen PS1-PS2-PS3 RGB kábel megteszi és igen, jobbak lesznek a színek és a kép is, mint az alap kompozit kábellel.
zsolt515
Jó én sem egész életemben akarok crt-n játszani de most egy darabig muszály..:S

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

igen de sokszor mondták hogy igazából nem érdemes crtvel bohóckodni, én képes voltam egy 7" colos konka tvre rábaszni de nem nagyon kellett volna, az eredmény fõleg utólag egy vicc..

Szeretem a cicákat

zsolt515
TAláltam egy ilyet is: RGB/AV Cable (bigben) van külnbség a kettõ között?

zsolt515
Üdv!
Ha veszek egy ilyen kábelt a CRT tv-hez akkor szebb lesz a kép? http://consolecorner.hu/playstation+3+rgb+scart+k%E1bel-PlayStation+3-4-11-6597.html
ha a ps3-at és tv-t összekötöm ezzel a kábelel akkor nem kell semmit állítani hanem automatikusan szebb lesz a képe?

Üdv,Otp masterCardal tudok fizetni psstoreban?
Vagy elõbb töltsek fel pénzt paypalra és onann Fizessek,?

Magyar accounttal nem tudtok belépni a Store-ba, valamint a kódokat se tudjátok érvényesíteni (pl az EA játékok multiplayer kódjait). A magyar acc mellett ezért tartsatok egy UK vagy USA accot is. Majd arról vásárolgattok meg töltitek a demókat.
Elõször is grat mindkettõtök ps-éhez, jó szórakozást hozzá. Másodszor külföldi e-mail (gondolok itt pl gmail-re, stb) És amcsi, vagy angol címet adjatok meg! A kommentem felett látszik is a link ( Cím generátor PS Store-hoz) 😉 jó szórakozást

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Szevasztok
Jövõ héten érkezik meg a ps3am és érdeklõdnék ha neten szeretnék vele játszani magyar valós címmel regeljem vagy valami kamu címmel? elõre is köszönöm a segítséget.
Soldiers
thx

LeventeV
egészséggel használd és jó játékot hozzá 😊

Soldiers
már megis rendeltem !!KEDD!! jó lesz

Csáss
Jajaa korrektek nagyon. Én is tõlük vettem a slim-em, meg a használt gamek is megbízhatóak nálluk, még egy kis garanciát is adnak rá. (de beszámítani ne próbálja meg senki😄 ) Szóval nyugodtan vásárolhatsz tõlük, megbízhatóak 😉

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Soldiers
Hello ps3 vásárlás elõtt állok innen néztem ki
KATT
ez a bolt megbízható? rendesek?

sure
A "visszanyalt a fagyi"-t arra értettem, hogy bepöccent anonymusok esetleg feltört PS3-asokkal is részt vehettek PSN elleni DDOS attakban.

Rosszindulatú programok megjelenése PS3-ra meg szerintem csak idõ, illetve annak függvénye,hogy mennyire terjed el a törés.

Isten nem bottal, hanem VMware.

mi volt a másik 4? kb azért nem jailbreakeltem a ps-em, mert nincs olyan játék ami miatt megérné. 3 játék miatt nem fogok szórakozni, úgyhogy szívesen venném, ha valami jó játékot ajánlanál.

igen, ha hackelt a ps3-ad, akkor elkezd illegális windows másolatokat is tölteni, és majd jön a bsa és benyom a buci mellé. ne szopjunk már be mindenféle marhaságot...

a sonynak meg nem visszanyalt a fagyi, meg voltak számlálva a napjai, sztem tanítanivaló, hogy mennyi ideig kihúzták. nyilván törhetetlen rendszer nem létezik.

Lenne 1 hülye kérdésem: viszonylag nem rég váltottam SD-rõl egy 66 centis HDTVre (szóval nem túl nagy). Míg anno Xboxon és a törpe kis CRTn nem volt problémám a feliratok olvasásával, itt már a nagyobb felbontás miatt (?) egyszerûen nem tudom egyszerre a feliratot és a gameplayt is követni. Valahogy túl alul van és míg olvasok, addig lazán nem látom minek megyek neki. Ez egyéni szoc probléma ?

Szeretem a cicákat

LeventeV
2es elég egyelõre aztán majd az 1est is végigtolhatod. de a 2est mindenképp vidd végig a BH elõtt.

MikX
Kérdés... Megvettem az AC brotherhoodot davinchi cuccal együtt, de nekem kimaradt kompletten eddig az egész széria, vegyem meg inkább az AC2-t, s kezdjem azzal, vagy olyannyia kötödik, h inkább az 1el lenne érdemesebb kezdeni. Mindenképp be akarom szerezni, de most a 2t be tudom szerezni rögtön. Az a baj, h elkezdtem a brotherhoodot, csak szartsem értek, hogy nem tudom az elözményeket.

cloud.strife
Naja. Mondjuk egy is elég lett volna a saját gyûjteménybe.... 😊

www.digimomentsvideography.com

Syphon Filterbõl kár hogy már nem lesz több 😞

Szeretem a cicákat

sector512
Elég sokat játszom, 2 év alatt nem sokszor volt hogy ne lett volna elérhetõ a psn. A második meg egyáltalán nem probléma, aki warezolni akar ne vegyen ps3-at...

PSN: s3ctorHU

MikX
Hát igen, a 3- al igyvoltam énis, mig meg nem jelent a 4... vagy millioszor vêgigtoltam., és a mai napig is idönként rámjön, és végigtolom. Szal most nemtudnék dönteni kb egy szinten áll nálam. Bár az egêsz sorozat.. 2cim van ami még anno ugy megfogott ps1en, hogy azota is rajongok érte, ez az mgs széria, és a GT.
Szerk: lehet igylennék a 3 al is, csak nincs sdtv-m hd-n meg hányok az sd felbontástól.
pedig elövennék már némi klasszikust...

Érdemes meglesni a Konzolok Szervíze honlapját, mert jó pár cucc (játék/gép/move) le van árazva! KZ3 - 9990, LBP2 - 6990, Crysis 2 - 9990, Shift 2 - 9990HUF, stb! <#wink>

ViniSoundz
Hát ez a Socom beta ami psn-en fent van, nem a legjobb...legalábbis számomra.
Kaszi46
jól tippeltél, az elsõ 5 demoban amit letöltöttem psn-rõl,a flower is benne volt..😊

*Posse*T.W.D*

shaddam
Semmi olyan ami miatt aggódnia kéne a tisztességes ps3 tulajnak. A hackereknek meg remélem rálép a tökére a sony.Szabad információáramlás meg hasonló magasztos sallangokat hangoztatva nem tisztességes emberek szórakozásával kéne babrálniuk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DanielT
Ja, ezek nagyon valósnak hangzó problémák. <#wilting>
pl.: elérhetetlen psn; régebben halottam olyanról is, h hackelt géprõl bárkit ki lehetett tiltani psn-rõl, stb.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

sure
Ehhehe, most nézegetem csak a híreket, hogy visszanyalt a fagyi a Sonynak egy kicsit <#beka2>

Szerintem, ha valaki csak eredeti firmware-t használ, nincs semmi aggódni valója; fõleg ha valakinek van PC-je is, nem értem, miért hiányozna a Linux, vagy homebrew alkalmazások, mint olyan.

Azt mondjuk nem tudom, ezen a platformon hol tart az ipar,és lehet-e már tudtodon kívül "zombivá" tenni és mondjuk DDOS-támadás, vagy spamhálózat részévé tenni egy jailbreakelt PS3-at. Mert ha nem, milyen "fejleményekre" gondolsz, ami befolyásolhatja a döntést?

Isten nem bottal, hanem VMware.

ViniSoundz
Nekem most megvan psn-rõl az elsõ rész. Igen komoly ismét ezzel játszani 😊)
a ps3 körüli herce-hurca (hack, ban, ddos támadás, stb) körül van vmi fejlemény? mert ezek kicsit eltántorítanak, h beszerezzek egy ps3-at, pedig azt szeretnék venni, mert tesómnak is az van.