89387
PlayStation3
-
#80611 Apró pénzért lehet venni ps2-t. Jobban megéri minthogy olyan ps3at vegyél használtan ami viszi a ps2es játékokat. -
rumkola #80610 Szeretnék venni egy használt PS3-at, úgy 50K körül.
Mire kell figyelnem, melyik verzió ajánlott és melyik nem? Nem vagyok otthon PS3-ban, de azt tudom, hogy több féle verzió létezik, és biztosan van ajánlott ill. kerülendő típus.
előre is kösz -
Speedy86 #80609 Valaki próbált már 3d blu-ray filmet lejátszani média serveren keresztül? Elégséges ehez a wifi kapcsolat? Gondolok itt arra, hogy elképesztő adatmennyiséget kell realtime mozgatnia. Vagy, hogy kell ezt elképzelni?
Egyébként ha nem lehet a video-kat lemezre menteni, akkor mi értelme van a nagy lemeznek?
Utolsó kérdésem, megigérem :) :
Nagy Gran Turismo fan vagyok, és szeretnék játszani majd a 4el is vagy akár a 3-al. Úgy hallottam, hogy a slim ps3 már nem viszi a ps2 lemezeket. Van esetleg valami megoldás erre? Letölthető valami ps3 kompatibilis verzió? Vagy ezekből nem csináltak? -
#80608 ha van itt valakinek Androidos telefonja, az próbálja már ki a Skitfa alkalmazást, ez valami média alkalmazás és lehet vele használni a PS3 on, tehát PS3 on játszhatod le a zenéket, videókat, képeket a telefonodrol. Én nem vágom hogy kell(nem vájtam bele magam túlzottan.) -
Speedy86 #80607 De ha media centeren keresztül játszom le akkor nem a PC végzi a lejátszást?
Másik kérdésem pedig, hogy írtad, csak külső vinyóra lehet feldarbolni? a belsőre miért nem? -
#80606 Ja, mármint külső vinyóról megoldható ha feldarabolod. Fat32 miatt 4GB ugye a maximális fileméret -
#80605 Ha feldarabolod a filmeket akkor megoldható. Csak felirat nem lesz. Media serverről meg ha kicsit vársz, akkor feltölti a puffert, és rendesen le fogja játszani. -
#80604 Nem, oda nem tudsz filmet rakni. -
Speedy86 #80603 Csak az a baj, hogy gyenge a PC-m és maga a PC is csak akadozva játsza le a full hd 3d filmet. Tehát ez a megoldás nálam nem működhet. Maga a PS vinyóján nem lehet megoldani? -
#80602 Média szerveren keresztül lejaszat a filmeket Pc-röl. -
Speedy86 #80601 Utánaolvastam oldalakon és ezt a mkv átkonvertálást írják sok helyen. Elég régi cikkeket találtam csak, újabb firmen se megy az mkv lejátszás? Arról viszont még mindig nem találtam leírást, hogy akkor most hiába FAT rendszer van rajta lehet merevlemezre tenni 20 gigás filmeket? Lejátsza? -
#80600 Simán elég. A mentések inkább 1-2 MEGAbájtosak... vagy minimálisan nagyobbak. -
abel0317 #80599 hát ha ilyen sok hely marad akkor a 160-as is megéri.
és az olcsóbb is -
#80598 Nekem 250 gigás ps3-om van, kb 20-25 játéknak a telepítései, dlc-k, mentések vannak rajta, de még így is van 150 gigám szabad.
Akkor vegyél 320ast ha adnak hozzá játékot is. Akkor nagyon megéri. -
abel0317 #80597 1-2 GB?? akkor 320GB-os PS-t veszek.. -
#80596 nem hiszem hogy van értelme 1 évet várni, de a te döntésed.. pl gta 5 valószínűleg idejön, sehol semmi hír másról...
néha pedig olvass majd vissza, vagy böngésző/sg kereső.. néhány játéknál lehet menteni, de akkor is kell majd hozzá a lemez, mert csak a gyorsabb betöltésért telepít fel dolgokat... a játékmentések 1-2gb-ok max -
abel0317 #80595 azt meg, hogy milyen HDD-vel vegyem azt csak azért kérdeztem mert láttam pár oldalon, hogy sok hely kell a játékmentéseknek. egyébként itt lehet HDD-re rámásolni a játékot és akkor onnan játszani? -
abel0317 #80594 még valami:
megéri most még venni PS3-at? mert ha pl. 1 év múlva jön az új PS akkor inkább megvárnám azt -
#80593 persze hogy jó egy kisebb tévé is, én is azon toltam 2-3 évig, viszont az tény hogy a 102 centis samsungnál már az állam esett le...
könnyű irányítani, az fps-t is megszokod, mert meglehet :)
szerintem 320asat vegyél ha annyival nem drágább, egyébként mindegy a dolog -
abel0317 #80592 Gondolkoztam, hogy veszek egy PS3-at. milyet vegyek 160 vagy 320GB-osat?
könnyű vele játszani? anno volt PS2-m de FPS játékot nagyon nehéz volt nekem irányítani..:S
jólenne hozzá egy kisebb TV-is? mert nincs pénzem 102centis plazmákra meg ilyenekre....
gondolom jó lenne hozzá egy 56centi körüli LCD TV-is nem?????
-
Speedy86 #80591 Sajnálom én nem találok ott erről a témáról, hasznos dolgot. Vagy lehet rosszul keresek -
#80590 fontosan es surgosen ott van a bannerban, de sebaj. -
Speedy86 #80589 Olvastam pl azt is, hogy csak fat32 filerendszert ismer fel a ps. Akkor nem is látja a 20-30 gigás filmeket a vinyón? Ha lerágott a téma kérlek dobjatok 1 oldalt ahol utána olvashatok, de fontos és sürgős lenne a dolog. -
Speedy86 #80588 Konkrétan mit szívsz vele? Nálam kb 50-50%os fontossággal kerül a kalapba a két dolog, így ha nem viszi szépen, akkor nem veszek ps3-at. Ezért érdekelne a dolog, mi a buktató ezekben stb. -
#80587 Én sokat szívok vele, sztm nem érdemes vele kínlódni. Veszek melle egy medi playert, meguntam a sok szarakodást. -
Speedy86 #80586 Sziasztok!
PS3 vásárlását tervezgetem. Módosított nem érdekel, viszont lenne egy kérdésem. Fontos lenne, hogy 3d blueray filmeket lejátsza szépen Merevlemezről. Kérdésem arra irányulna, hogy merevlemezről lehet mkv filmet lejátszani? Illetve másolt filmet lejátszik a meghajtója? (módosítás nélkül) -
#80585 Jatszani mindig faraszto:) en pl egyedul sosem jatszom, alt kolykokkel hetvegen vagy munka utan max 30 perc -
#80584 2mnél már a 42 coll full hd plazma tv oké. 1080p , ilyenkor egy hd film is kiadja a reszleteket, pl Avatar BD. Egy GT5 útős , de egy 720p s proevo is megfelelö, a hangulatrol nem is beszelve
24 collt csak pchez ajanlanam -
#80583 Hali !
Valaki tudna nekem segíteni Fifa12 -online szeretném játszani , viszont nem konyítok , hogy mit is kell tennem , magyar email címmel vagyok regelve , de ezzel nem lehet. Elég láma vagyok a kérdésben és böngésztem már össze vissza , de sehol nem találtam egy leírást , hogy pontosan mit is kell most tennem , és hol , hogy müködjön. Természetesen eredeti a game meg minden , ha valaki el tudná magyarázni mit csinálja az megköszönném. -
darkmore #80582 Én felváltva játszok egy 23 és egy 38 colos vásznon, de furamód a 23-as sokkal jobban tetszik, a nagy képeernyö valahogy fárasztóbb. -
#80581 Múlthéten elkezdtem én is tölteni ,de meguntam és leállítottam. -
#80580 Töltsétek le Store ről ingyenesen A DC Universe Online-t 16GB nekem 3 és félórába telt letölteni Wi-Fi-n :) -
#80579 Pc közelről ocsmány lesz képe, de annyira, hogy az őrület határán leszel. A nagyobb tv azért jó, mert elég hátra tudsz ülni, hogy már szép legyen, de még mindig látod ami történik.
Persze a monitornál is hátrébb lehet ülni (kell is), csak lehet, hogy mire már megfelel a képminőség, nem látod elég jól.
Egy 24 colos monitortól kb minimum 1,5 méterre kellene ülnöd (mármint a fejed legyen annyira). -
#80578 Én 24-es monitoron tolom 2m-ről nekem élvezhető. Bár biztosan jobb lenne egy nagyobb tv. De addig nem érzem a szükségét míg ki nem próbáltam nagyobb tv-n :D -
#80577 jó, de szép, élvezhető vagy inkább tv? milyen távolságból élvezhető monitorral
mintha gépen játszanák, vagy lehet dögleni a 2 méterre lévő fotelba -
#80576 Ha meg-meg akad a kép ps3on az miért lehet ? Szétlehet szedni a garancia elvesztése nélkül kiporolni ? -
#80575 Már hogy milyen , ugyan olyan mint a gép előtt ülnél csak egér helyet kontroller van a kezedbe. -
#80574 Köszi!
Még egy kérdésem lenne.
Jelenleg hagyományos tv-n vagyok kénytelen játszani ami elég....
Ha vennék egy 24"-os monitort azon mennyire élvezhető. MErt egy 90-100cm-es oké hogy jobb lenne, nem is tudnám hova tenni.
Mert nekem még a sima tv-n is kicsit furcsa volt 3m-ről játszani, hozzászoktam hogy pc-nél 60-80cm re vagyok.
Aki monitorral használja írjon róla, hogy milyen. -
#80573 hali, üdv a ps3 klubban :)
nincs előttem a ps menüje hirtelen, de baloldalt a legvégén a settingsbe lefelé menve találsz majd valahol egy system information részt, és azon belül ott lesz :)
a profil törlést passzolom... ne lépj be, töröld ki a felhasználók közül a profilt, és meg van oldva a dolog :) -
#80572 Sziasztok!
Tegnap óta én is a konzolosok táborát bővítem, PS3 tulajdonos lettem. :)
Két kérdésem lenne.
hol tudom megnézni, hogy mennyi szabad hely van még a belső HDD-n? (jó lenne tudni mennyi filmet zenét pakolhatok még rá)
Illetve profilt hogy lehet törölni? (sajnos sehol sem találom)
Köszönöm előre is!