PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert most terveztem a megvételét és fõleg a multi érdekelne, de hallottam olyat, hogy várni kell 10 perceket mire bead egy ellenfelet
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
PSN ID: dualview
2. regisztrálni egyszerû, majd ugyis felajánlja, lépésrõl lépésre végig visz
3. ingyenes
4. nem kell fizetni, ingyenes a multi
5. jól müködik
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
1. valamelyik menuben
2. power gomb
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1,hol lehet megnézni milyen firmware van a gépen?
2, ha beteszek egy játékot azt elindítja automatikusan ha igen hol lehet kikapcsolni?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Egyébként szingli után lehet még játszani, mármint tollak gyûjtögetése, mellékküldetések?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként bejön a játék, eddíg nemis értem,valamiért mindíg kimaradt, 1 is beszerzõs lesz, ha végeztem ezzel, brotherhooddal, meg a davinchi-s dlc-vel...
Ami nem kevés idõ lesz, ahogy elnézem, baromi hosszú játék.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Papesz
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Szeretem a cicákat
Ha veszek egy ilyen kábelt a CRT tv-hez akkor szebb lesz a kép? http://consolecorner.hu/playstation+3+rgb+scart+k%E1bel-PlayStation+3-4-11-6597.html
ha a ps3-at és tv-t összekötöm ezzel a kábelel akkor nem kell semmit állítani hanem automatikusan szebb lesz a képe?
Vagy elõbb töltsek fel pénzt paypalra és onann Fizessek,?
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Jövõ héten érkezik meg a ps3am és érdeklõdnék ha neten szeretnék vele játszani magyar valós címmel regeljem vagy valami kamu címmel? elõre is köszönöm a segítséget.
Jajaa korrektek nagyon. Én is tõlük vettem a slim-em, meg a használt gamek is megbízhatóak nálluk, még egy kis garanciát is adnak rá. (de beszámítani ne próbálja meg senki😄 ) Szóval nyugodtan vásárolhatsz tõlük, megbízhatóak 😉
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Rosszindulatú programok megjelenése PS3-ra meg szerintem csak idõ, illetve annak függvénye,hogy mennyire terjed el a törés.
Isten nem bottal, hanem VMware.
a sonynak meg nem visszanyalt a fagyi, meg voltak számlálva a napjai, sztem tanítanivaló, hogy mennyi ideig kihúzták. nyilván törhetetlen rendszer nem létezik.
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
PSN: s3ctorHU
Szerk: lehet igylennék a 3 al is, csak nincs sdtv-m hd-n meg hányok az sd felbontástól.
pedig elövennék már némi klasszikust...
*Posse*T.W.D*
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Szerintem, ha valaki csak eredeti firmware-t használ, nincs semmi aggódni valója; fõleg ha valakinek van PC-je is, nem értem, miért hiányozna a Linux, vagy homebrew alkalmazások, mint olyan.
Azt mondjuk nem tudom, ezen a platformon hol tart az ipar,és lehet-e már tudtodon kívül "zombivá" tenni és mondjuk DDOS-támadás, vagy spamhálózat részévé tenni egy jailbreakelt PS3-at. Mert ha nem, milyen "fejleményekre" gondolsz, ami befolyásolhatja a döntést?
Isten nem bottal, hanem VMware.