PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Mentsd ki ami fontos, aztán kísérletezz 😄
Akkor is torlodik minden?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
mi lehet a baj????
Papesz
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
azt mondjuk elfelejtettem mondani, de gondolom utánnanéztél, hogy hogy kell ps3-at szétszedni, szétszedés elõtt pár percet ajánlott járatni a gépet hogy ne legyen merev a paszta, mert ha merev, elvileg felszakadhatnak a cpu/gpu lábai
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha már olyan hangja van mint egy porszívó, legalább takaríthatna is 😄
Keresgélek neten, de nem találtam még semmi normális leírást.
Van egy régi ps3am, és lassan a szobában nem lehet megmaradni, olyan hangos a ventilátora.
Van rá valami jó megoldás? Mire érdemes cserélni, milyen venti van benne, meg mennyit kell hozzá bontani, hogy cseréljem ?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szeretem a cicákat
Nem tudtok olyan oldalt ahol RGb scart csatlakozót és GTA Iv-et vagy RDR-t lehet venni olcsón? konzolokszervizén olcsó a GTA IV csak nin cs RGB scart...😄 ha vki tudna segíteni hálám örökké üldözné..😄
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3