PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attól hogy feltörtem miköze lehet ahoz hogy feltörtem?
LeventeV
hogy ráéreztem 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
LOL!
igen feltörtem a konzolt és csak azótakat a programokat tettem fel amiket felkellet tegnap vígan játszok kilépek már nem olvassa be az eredetit ami benne volt, most beveszi a dvd-t de senem olvassa nem csinál vele semmi csak bevegyik a lemezt és kész
Soldiers
srácok van 1-2 mentés amiért nem tudom rátenni a pendrive-ra az mért van??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LeventeV
feltörted a konzolt?

DanielT
Mi a sz@rt tudtál rátenni ilyen hihetetlen értékeset az 1 hét alatt, hogy ezen problémázol?
deep
Nemmondod? 😄 A lényege akkor is ez a dolognak.
pointer4
A kimentések, mert beleöltél X idõt, azok fontosak. Meg képek, zenék amiket tárolsz esetleg a winyón. Játékokat újratenni, meg letölteni a patchot, csak kis idõ kérdése.
Mentsd ki ami fontos, aztán kísérletezz 😄
Es ha megpróbalom a Restore file system opciot??

Akkor is torlodik minden?
pointer4
Sajnos van olyan, hogy cd/dvd olvasás megy, bluray meg nem.
Seth
Ez nem így mûködik sajnos

PSN ID.: Beegabor

Remélem nem japanba😊
Szerintem nem fogsz újat kapni. Elküldik megjavíttatni.

DanielT
Nem? Nekem pedig úgy tûnik.

<#ravasz1>
remélem tényleg újjat adnak nem azért fizettem ki 70e-t
deep
Na vajon mit? Beviszed a boltba a számlával. Jónapot, nem indulnak el a játékok. Tessék, itt egy másik gép. Köszönöm, viszlát.
LeventeV
azt, hogy valószínû kapsz egy új ps3at, vagy visszakapod ezt megjavítva.

mit értesz komplett gépcsere alatt?
deep
Installálni te tudsz rá firmware-t. Menüben system options és software update menüpont asszem. ha ez nem segít, akkor koplett gépcsere, ilyenkor nyilván újra kell mindent rakni.
rendes dvd filmes olvass csak játékot nem
Írtad, hogy filmet olvas. blu ray filmre gondoltál? Ha CD-t és DVD-t olvas, akkor szerintem a fej romlott el. Amúgy ha frissíted az FW-t nem tûnnek el a mentések.

és ha az újrainstalálás sem segít rajta akkor mivan??
o bazd
pointer4
Mentéseket rakd ki egy pendrive-ra, megtalálod a játékok felett, savegame. Játékokat újra kell rakni.
és ha újrainstalálják akkor minden elfog veszni mentések,programok?
deep
Bár ha még nem raktad volna fel a legfrissebb firmware-t, akkor kösd netre a gépet és frissítsd, hátha megoldódik.
deep
Vidd vissza garanciális cserére. Valószínûleg firmware probléma, és újrainstallálás sem segít általában ezen a hibán.
Srácok 1 hete vettem a zsír új ps3-t és mindíg ezt írja ki és faszom nem tudok játszani KATT filmet olvass de játékot kurvára nem olvass
mi lehet a baj????
Éjszaka azért összeveszhet a lemez meg a fej mechanikája. Láttam már ilyet, egyszer fogadtam is a Bwin-en a lemezre. De nem jött be sajnos.

Papesz

DanielT
Écet kaphat.

Egyébként logikusan egy PICIT belegondolva, mi gondot okozhat szerinted?
Soldiers
Srácok ha a olvasó benne hagyom mindíg a lemezt az okozhat problémát a meghajtónak vagy a fejnek??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

5c0rp330n
orange box nem tud ilyet, portal 2 lesz az elso ami ilyet fog tudni. (es amugy ps3-as portal tartalmaz egy pc/mac verziot is, igy azt fogom megvenni sztem annak ellenere is h elsodlegesen pc-n jatszanek vele.. marcsak azert is mert lokal coop pc-sben nem lesz..)

Megpróbálhatsz akkor egy másik ventillátort belerakni, lehet segítene, mert a ventillátoron belül is van egy vezérlõ aminek köze van a fordulatszámhoz, lehet az romlott el. Én regebben ebay-rõl rendeltem ventillátort, de vigyázz, hogy nehogy rossz típust rendelj, mert rengeteg fajta ps3 ventillátor létezik.
azt mondjuk elfelejtettem mondani, de gondolom utánnanéztél, hogy hogy kell ps3-at szétszedni, szétszedés elõtt pár percet ajánlott járatni a gépet hogy ne legyen merev a paszta, mert ha merev, elvileg felszakadhatnak a cpu/gpu lábai

shaddam
Nem jó.Erre majd a portal 2 lesz alkalmas.A ps3-as orange box meg kerülendõ akkora egy fosport.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

pointer4
Köszi, átpasztáztam, de sokat nem javult :S
Ha már olyan hangja van mint egy porszívó, legalább takaríthatna is 😄
Nivea
Hello! Láttam Ps3ra orange boxot. Ha van steamen pc-n orange boxom akkor psen is tudok vele játszani v egyenlöre majd csak a portal 2övel?

Szét kell szedni a gépet, ki kell fújni pl sõrített levegõvel, és a a hõátvezetõpasztát ki kell cserélni. Legtöbbször a gép hangosságát a kiszáradt hõátvezetõpaszta okozza(régi gépnél 100% hogy száraz a paszta), bár nekem volt olyan gépem(40gb fat), amiben a hõérzékelõ szenzor romlott el, és csomószor maxon járatta a ventillátort és nem lehetett vele semmit se csinálni.

pointer4
Sziasztok!

Keresgélek neten, de nem találtam még semmi normális leírást.
Van egy régi ps3am, és lassan a szobában nem lehet megmaradni, olyan hangos a ventilátora.
Van rá valami jó megoldás? Mire érdemes cserélni, milyen venti van benne, meg mennyit kell hozzá bontani, hogy cseréljem ?
shaddam
Hétvégén majd belenézek és megmondom.Cod3 meg medal of honor airborne is játszható pedig nem mai darabok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

egy több éves amúgy nem túl nagy szám rts konzolon szerinted mennyire fut még multiban?

shaddam
Ja.Ha psn+os vagy a felhõ a mentéseid is megõrzi

Ugye a recover gamertag ugyanúgy mûködik itt is ? Tehát ha veszek újonnan egy gépet, betudok jelentkezni a most használt profilommal, mégha törölnöm is kell azt ? (gép eladás miatt)

Szeretem a cicákat

zsolt515
Üdv!
Nem tudtok olyan oldalt ahol RGb scart csatlakozót és GTA Iv-et vagy RDR-t lehet venni olcsón? konzolokszervizén olcsó a GTA IV csak nin cs RGB scart...😄 ha vki tudna segíteni hálám örökké üldözné..😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

DanielT
Nem.
ha új gépet veszek konzolboltban, érdemes kipróbáltatni ott a helyszínen?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

lolSL

02

LeventeV
nem lehet. egyes játék telepít, de ezt nem te szabod meg.

Gideon Wieth

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Soldiers
srácok van 3 játékom azokat hogy lehet felmásolni HDD-re??