PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor jól tudtam köszi😊
Ja és PH-n írtam üzenetet(GTA5) csekkold majd,sürgős
arty
az egykoron, psn+ idején "megvett" játékaid ujra elérhetőek lesznek, igen!

Forza.

arty
én se 😊
de ps4 topikban leírtam a miérteket és a hogyanokat 😉

Forza.

arty
bocsika

Forza.

DarkSector
Veszel PSN+-t.
Ha megvetted kapol x mennyiség játékot, PS3-4-Vita meg kutyafüle.
És addig játszhatsz velük, vagyis legközelebb akkor ha PSN+-od van, amig nem vagy előfizető addig nem tudsz azokkal a játékokkal játszani.

Visszamenőleg nem szedheted össze a játékokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lenne egy fontos kérdésem.Van PS acc.-om amin volt PS+,ha erre befizetek akkor megkapom-letölthetem a régebben feloldott játékokat?
Vagy csak Crysis3-t kapom.
Továbbá ha megkapom őket akkor másik acc-al is játszhatom őket?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.08. 00:25:44
DarkSector
Srácok, akinek van elfekvőben egy ilyen lemez az legyenszíves keressen már meg privátba, köszönöm!

The Prestige (Bluray)
(akár valamire cserélnék is játék vagy egyéb)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Beyondban két játékos esetében se tud egyszerre mozogni Aiden és Jodie. Szóval vagy az egyik játékos játszik, másik vár, vagy fordítva. Szóval annyira nem co-op. Ugyanakkor így legalább egy kontrollerrel is meg lehet oldani. Maximum adogatni kell egymásnak. 😄
Kongy
Háát nem tudom. Én tuti nem számíttatnám be, mert igazán jól sosem jöhetsz ki az ilyen dolgokból, tapasztalat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

És legalább ellennék a "régebbi ex.címekkel" is+legalább nem költöm el(játékot kapnék kölcsön innen-onnan)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.07. 20:38:51
Számoltatott innen már be valaki PS4-be PS3-at?Ha igen akkor általában jó áron beszámolják?
Most gondolkozok,hogy addig állhatna a pénzem egy PS3-ba.Szerintetek milyen ötlet?
Mert nagyon sok ilyen hirdetés van,hogy konzolba konzolt..
DarkSector

DarkSector
Igen.

Amúgy azt néztem mennyire durva a látvány, hogy mondjuk a laborban annál a véres résznél egy RE játékot képzeltem magam elé, vagy éppen egy Silent Hill-t ilyen részletes karakterekkel...egy álom lenne. 😄

Kongy
Na már te promózol supergameres cuccot? 😄 Nem gondoltam, hogy eljön ez a nap!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ja tényleg demo-ba a tárgyakat is úgy tudtuk borítani,hogy rántottunk a karon.
Hát akkor felejtős a kar(csak mert k...a jó lehet ez a joy PS-hez de nem minden áron)
"konti"

<#wow3> <#wow3> <#wow3>
arty
demo alapján az rémlik, h igen

Forza.

Beyond-ba van "döntögetés"?
arty
ha valakinek nem lenne világos: x360 kialakításu/kiosztású gamepad, ami a ps3-al is perfekt működik (kivéve amelyik játékba a konti döntögetése kell, azt ugyanis nem tudja cucc)

tehát a menübe is ki tudsz vele lépni, bár a ps-t bekapcsolni nem tudja

Forza.

arty
másik topikba írtam egyébként, de ide is elfér és ontopik is:

Speedlink Torid gamepad
supergamer.hu-ról kiszállítva 8990ft volt, paypallal kell (lehet!) fizetni

Forza.

DarkSector
Thx. 😄

Széép😊

Ketten lehet játszani Beyond-ot??Agyam eldobom,hogy ilyen infom se volt.
Na mindegy jó szórakozást hozzá!
DarkSector
64Gb Pendrive!

600-700Ft a posta!

Tinman
Annyiért tényleg frankó volt! Nekem kicsit többe fájt nem is olyan rég :-/

Igen, spec módon, sőt okosteló support is van :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.07. 16:36:07

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
YES+ 😄

5500ft volt. ennyit nekem megért, lehet drága de jó gém.

Ja és mijaza DUO MÓD?????????????
2-en lehet nyomatni? <#wow1>

Tinman
Magyar feliratos?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Na ez is megvan!

😄

bexinho
Igen, elírtam. Köszönöm, hogy jelezted. 😊 Gamer365-ről copy-paste-eztem, de nem tűnt fel, hogy ott is elírtam.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

n000rbi
Gondolom "kihasználatlanság"-ot szerettél volna írni, mert egyébként nincs sok értelme 😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

bexinho
Sziasztok!

Kihasználtság miatt eladó egy 2014. februárjában vásárolt PS3 Super Slim 12Gb...

Amit adok hozzá:

GTA5 + a kifogástalan gyári kontroller mellé + 1 db egyszer sem használt kontroller

Ára: 50.000 Ft

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

DarkSector
Én sem 2 nap alatt viszem végig
😄

Ja azt néztem már veszem is meg😄
Beyond-ot meg borítékolhatod nekem!Ne feledd.Ráér mondjuk mert lesz vagy 20 dobozos játékom így kezdésnek:p
DarkSector
az jó mert gt5 finghugy ft-ért van. 😄

Most ez komoly?A GT5-t kell majd vennem és nem GT6-ot?😊
Nincs annyi pénzem az a baj.Persze,hogy az jobb lenne de hát nem tudok mit csinálni sajna
Kongy
Nem értem miért nem PS4-et veszel inkább. TLOU arra is van.

DarkSector
Használtan.

De közben jött még durvább ajánlat.Még a végén olyan pakkom lesz potom pénzért amit elképzelni se tudtam😄
Nekem szinte semmibe se kerül olyan dolgot kínálok cserére😊
Nem bírtam ki,hogy ne játszak Last of Us-al,Beyond-al és további PS játékokkal(ha valakinek van ideje leírhatná melyek a kiemelkedő PS játékok EX címek).
Meg ehez van Movie pakk és még sose volt kinektem se ilyesmi
Igen😊
Jól emlékszem, hogy neked volt már egyszer PS-ed? Megszabadultál tőle és most megint vettél egyet?
Na úgy néz ki holnap jön a Slim-em,movie pack meg mittudomén mik😊
Viszont kellene játék.Ilyen,hogy Last of Us,Beyond,Diablo.Hol a legolcsóbbak ezek?
"telepített Rogero 4.55 CFW" ez mit jelent?Ettől én még tudok eredeti játékkal online lenni?
Ez megvan még?
Esetleg HG rendbe tenné a topikot ha megkérnénk szépen?
Hello!

Ma kezdte el csinálni az egyik dualshock 3 kontrollerem. Nem párosítja magát automatikusan a PS3-hoz. Bekapcsolni be lehet vele a gépet vezeték nélkül, de utánna nem csatlakozik hozzá automatikusan. Ha rádugom az usb kábelt, majd utánna lehúzom, utánna minden rendben, az előbb is játszottam vele így nem is tudom, kb egy órát. Kontrollert reseteltem, PS3-on is csináltam egy alaphelyzetbe állítást, de a probléma továbbra is jelen van. Van valamit tippetek mitől lehet ez és hogyan oldhatnám meg?
Eladó PS3 Superslim, most 1 éves (de már nem garis). 1 wireless joy+1 HDMI kábel+12GB belső memó+320GB hdd+beépítőkeret+1 választott játék az alábbi listából:
Bioshock 2
Jericho
Dead Space vagy DS2
Demons Souls
Killzone 2
Killzone 3
GRAW 2
Uncharted 2
Dark Souls Prepare To Die Edition
Ghost Recon Future Soldier Signature Edition
Red Dead Redemption GOTY

45.000.-

The Protector
Szia!
1.Mindenképpen Slimet vagy superslimet vegyél.Ezek nagyon megbízhatóak.Használtan a Slimet ajánlom amiatt mert a superslim picit gagyi érzetet kelt a lemezével és a picit csattogós bucsus tvjáték műanyag használattal.A sueprslim tehnikailag teljesen rendben van,itt inkább ezek az apróbb kényelmetlenségek vannak.Slimből bármit választasz,jól jársz.A FAT-et nem ajánlom annyira mert az már régi,lehet vele hiba esetleh,vagyis inkább nagyobb az esélye a meghibásodásásnak.
2.NEm lesz baki a képcsöves tv-vel,én is azzal használtam egy ideig.Tökéletesen felismeri,nincsen hibája/hátulütője.Később azért majd szerezz be egy monitort vagy tv-t mert ég és föld a különbség.
3.Tökéletes az a vezeték.Alapból kapsz mellé egy ilyet.Ha nincs külön csatid a tv-n akkor vegyél egy RCA/SCART átalakítót és így elég scartba bedugni a ps-t.Jómagam is ilyet használtam anno.
4.Ahogy írtam az elején.SLim vagy Superslim.FAT-el inkább ne kockáztass.

U.INekem van egy alig használt,szinte vadonat új SLIM 120Gb gépem ami eladó.Egyelőre 40K ért hírdetem de a héten levihetem az árát 35-re.HA érdekel akkor írj vagy hívj fel nyugodtan,de csak ha kérdésed lenne bármiről akkor is hívhatsz nyugodtan.

[url=http://olx.hu/hirdetes/plastation-3-slim-120gb-ID2mZqb.html#xtor=EREC-55--20140720--7503213%401-20140720130925]PS3 120GB[/url]

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Martinez01
Sziasztok!
Szeretnék majd venni a közeljövőben egy PS3-at, és arra lennék kíváncsi, hogy:
1. Mi az amire oda kell nagyon-nagyon figyelni, hogy minél tovább elkerüljem hogy meghibásodjon a konzol, illetve mik a tipikus betegségek?
2. Egy régebbi képcsöves TV-n szeretném használni majd a konzolt, előfordulhatnak bakik?
3. Kábel. Egy ilyen vezetékkel szeretném összekötni a TV-t és a konzolt (nincs a TV-n HDMI kimenet sajnos).
4. Melyik fajtát érdemes venni? (FAT, SLIM, ULTRASLIM?)

Köszi a válaszokat előre is! ^^
Üdv: Papszi

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

The Protector
Hali.

Levihettem 40K-ra az árat.Ha tudtok facebookon csoportot ami ilyen adok veszek akkor szívesen fogadom,oda is feltenném.
[url=http://olx.hu/hirdetes/plastation-3-slim-120gb-teljesen-hasznalatlan-ID2mZqb.html?action=show&id=35031995&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55--20140720--7503213%401-20140720130925]PS3 Slim 120Gb 40.000Ft[/url]

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?