89387
PlayStation3
  • TomStorm
    Hát ez sokkal szebb mint bármelyik PS3 model vagy PS4.Kár,hogy csak Mono audio..
  • DarkSector
    :DDDDDD

lecserélem a mostatnit...nem játszom már vele de lecserélem. :D
  • Kongy
  • arty
    :D

meg i sjöttek az első képek az új, japán modellről:
  • arty
    Vagy nem - nekem pl heteken át nem szinkelt fel, csak amikor rámentem a menüben, pár percig néztem a csikot és végül tádááám, megtörtént, aminek a háttérben, kussban kellett volna - s végre a raptr is látta az acsikat ( -> online-ba kerültek).

psn -> szánalom^3
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.20. 13:14:47
  • DarkSector
    Kézzel tekerős lemez? :D
  • Kongy
    Hidd el, képesek rá :D
  • DarkSector
    SS-től gagyibb? :)
  • Kongy
    Még gagyibb lesz az olvasó kialakítása.
  • DarkSector
    Miben lesz más a másiktól? :D
  • davidka003
    Érkezik az új PS3
    Jó tudni. :D
    Hátha itthon is olcsóbb lesz.
  • TomStorm
    köszi
  • Totti5
    Kapod, aztán ha online mész szinkronizál.
  • TomStorm
    Trophy-kat kapom amúgy akkor is ha offline játszok?Mindet ami Single játékért jár?
  • TomStorm
    Megvan az account!Magyar Support oldotta meg végül.Mind a 14 játék rajta OMG:))

TLOU is elkezdtem nagyon jó game de nekem Beyond jobban tetszik.De lehet csak mert sok a game egyszerre,megpróbálom egyesével végigvinni majd őket.Rá kell hangolódnom külön mindegyikre mert durván rá lehet ezekre:)
    Aztán közben megjött XB-ra Halo részek is:D
    Ott van Defiance MMO is amit elkezdtem hát szóval besokalltam!?:)
  • Moby
    Valami egységes és konszezusos piaci magatartással rendezhető lenne ez, de a memkártyák, nandok, ssd-k előretörésével ez inkább csak távolabb került, pedig kb senkinek nem jó. Ami azért vicces is, hogy ha a memcsipet az usb-be dugom akkor decimálisan kapom a méretet a gyártótól, de ha memslotba, akkor már binárisan. Evvan sajna.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.19. 20:48:43
  • Totti5
  • Moby
    Nem kerekít senki semmit. A hdd gyártók decimálisan adják meg a méretét 30 éve, az oprendszer meg binárisan írja ki. Mindkettő létező mennyiségi terminus, csak eltér a számrendszer bázisa (újabban már megadják a gyártók a bináris számrendszerben kifejezett méretét is).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.19. 20:40:41
  • Kongy
    Én nem kérdeztem, hanem kijelentettem. A 2 nem ugyanaz.
  • Totti5
    Ja hogy üreset is kérdezted. Ott kerekítenek.

"Ez a gyártók kerekítése miatt van. Példa: 1 KB adat 1024 byte, a MB 1024 KB, és 1 GB 1024 MB. Tehát 1 GB 1024 byte x 1024 KB x 1024 MB, azaz 1,073,741,824 byte. A számítógép így számolja ki a méretet. Ezzel szemben a gyártók számításaiknál 1000-el szoroznak, tehát 1 GB náluk 1,000,000,000 byte-al egyenlő. Tehát ha a gyártó azt mondja, hogy a merevlemez formázott kapacitása 25 GB, akkor azt mondja hogy a kapacitás 25,000,000,000 byte... Ez szépen hangzik, viszont ugyanez a számítógép számára mindössze 23.28 GB."
  • Kongy
    Egy hót üres külső vinyón? Megformázod is 465 :D
  • Totti5
    Nem kerekeítenek semmit. Az OS / rendszereknek van fenntartva bizonyos hely gyárilag abból a 16 vagy 500 GB-ból.
  • Kongy
    És akkor az iPhone 5s-t miért úgy hirdetik, hogy 16 gigás, amikor ténylegesen csak 12 van rajta? És az 500 GB-os külső vinyón miért csak 465 GB hely van? Megmondom miért: kerekítenek. Mondjuk a 9-et nemtom hogy kerekítik fel 12-re, de biztos jól hangzik :D
  • arty
    Fos sg.... Kereso nem talalja.

speedlink torid gamepad
  • arty
    Lapozz vissza parat vagy keress ra speedlink szora.
    Nagyon bevalt - nekem.
  • davidka003
    Amúgy mekkora idióta a Sony. A picsáért nem úgy hirdetik akkor, hogy 9GB.
    Amúgy se értem honnan jött ez a 12 GB, 20GB-al adnák még akár ajánlható is lenne.
  • Ricsi234
    Köszi akkor valószínű hogy a 320 lesz a megfelelő.
    Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.19. 15:43:12
  • Evoluti0N
    Azért, mert kb. semmi se fél rá. A dobozos játékoknak nagy részével valószínűleg nem lenne gondod, mivel sok szinte semmit, vagy tényleg semmit nem tepelít fel, de némelyik felrak több gigát is. Emiatt vannak olyanok, amiket ha felraksz (pl. GTA V), akkor utána már semmi más nem fér fel a PS-re, illetve patchelni se tudsz, mert nincs már hozzá elég helyed. Emellett a digitálisan vásárolt játékokról is lemondhatsz, mert nincs számukra elég hely. Ja és valaki írta múltkor, hogy az a 12 valójában 9 giga felhasználható helyet jelent csak, ami tényleg szönyen kevés.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.19. 15:33:24
  • Ricsi234
    A 12-gigás mért nem jó?
  • DarkSector
    persze, de ahogy te nem játszol autóst ugy más meg mást, ezért egyetértünk hogy ez szubjektív.
    Ahogy te is mondtad, nekem a resident+silent hill+dmc sorozat mellett amik a régi kedvenceim, ebben a genben csak ezek a játékok tetszettek úgy istenigazán:

PS:
    Uncharted, God of War

Xbox:
    Alan Wake, Gears of War

Ezek azok a címek, 5 darab, amiknél már meg sem kell kérdeznem egy következő résznél, hogy na milyen lesz? jó vagy rossz, mert érdekelnek.

Jó a Capcom fejlesztői megbuzultak így a végefelé, de remélem észheztérnek majd.
  • Evoluti0N
    Autósokat nem játszom. Én csupán azt vettem észre, hogy NES óta ismét van konzolom és sokkal, de sokkal több PS3 exkluzív játékkal játszottam, mint sima konzol exkluzívval és alig van olyan játék 360-ra, ami érdekel. Igazából ezért is döntöttem a PS mellett. Főleg most, hogy felültem az eddig mellőzött JRPG szekérre és nagyon élvezem az utat. Azokból pedig egyértelműen PS-en van a legtöbb (Wii mellett).
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.18. 21:56:39
  • DarkSector
    Engem most igazából Gears of War + Alan Wake csábított el, ahogy most ONE-ra a Quantum.

De Ps3-ra GoD of War meg Uncharted, a többi meg nekem csak ugy van, csak úgy végigjátszom, mint a Beyond, de nem kifejezettem érdekel, mindet megnéztem de ha Uncharted + God of War nem lenne nem is tartanék PS-t, autósban a Forza szerintem messze kinőtte már a GT-t.
  • Evoluti0N
    Az exkluzívok miatt. Nyilván ez szubjektív dolog, de úgy érzem, hogy a PS-eknek (jópár PS2-es játék HD feldolgozásával is játszottam) vannak a legjobb exkluzívaik. Igazából leszarom én, hogy mennyi FPS, meg mennyire userbarát a rendszer, meg hasonlók (jól van nem leszarom, de mellékesek), az érdekel, hogy milyen játékok vannak rá és ebből a szempontból ver(nek) mindent.
  • DarkSector
    Hát én nem feltétlen tudom elmondani ugyanezt attól függ mit nézek....melyik funkció, melyik játék?
  • DarkSector
    Listát! :D
    Valami ilyesmire gondoltam egyébként én is. Nem játszok annyira rettentő sokat, de amikor igen - nos arra ez maga a tökély, fasza játékokkal
  • Evoluti0N
    Durvára büdös fanboy szagút mondok, de valaha hozott legjobb gamer döntésem volt PS3-at venni.
    nem hagyom ki tuti. Van egy jó hosszú bakancslistám még ps3-ra, felénél se tartok :D
  • DarkSector
    azért játszd végig . Elég fasza, ahogy ugrál az időben.
    köszi, akkor kb az, amit pár review alapján is gondoltam: kicsit butított történetvezetés és kevesebb ráhatás, de így is fasza játék