PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és PH-n írtam üzenetet(GTA5) csekkold majd,sürgős
Ha megvetted kapol x mennyiség játékot, PS3-4-Vita meg kutyafüle.
És addig játszhatsz velük, vagyis legközelebb akkor ha PSN+-od van, amig nem vagy előfizető addig nem tudsz azokkal a játékokkal játszani.
Visszamenőleg nem szedheted össze a játékokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy csak Crysis3-t kapom.
Továbbá ha megkapom őket akkor másik acc-al is játszhatom őket?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.08. 00:25:44
The Prestige (Bluray)
(akár valamire cserélnék is játék vagy egyéb)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.07. 20:38:51
Most gondolkozok,hogy addig állhatna a pénzem egy PS3-ba.Szerintetek milyen ötlet?
Mert nagyon sok ilyen hirdetés van,hogy konzolba konzolt..
Amúgy azt néztem mennyire durva a látvány, hogy mondjuk a laborban annál a véres résznél egy RE játékot képzeltem magam elé, vagy éppen egy Silent Hill-t ilyen részletes karakterekkel...egy álom lenne. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát akkor felejtős a kar(csak mert k...a jó lehet ez a joy PS-hez de nem minden áron)
<#wow3>#wow3> <#wow3>#wow3> <#wow3>#wow3>
tehát a menübe is ki tudsz vele lépni, bár a ps-t bekapcsolni nem tudja
Forza.
Speedlink Torid gamepad
supergamer.hu-ról kiszállítva 8990ft volt, paypallal kell (lehet!) fizetni
Forza.
Ketten lehet játszani Beyond-ot??Agyam eldobom,hogy ilyen infom se volt.
Na mindegy jó szórakozást hozzá!
Igen, spec módon, sőt okosteló support is van :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.07. 16:36:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
5500ft volt. ennyit nekem megért, lehet drága de jó gém.
Ja és mijaza DUO MÓD?????????????
2-en lehet nyomatni? <#wow1>#wow1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
😄

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kihasználtság miatt eladó egy 2014. februárjában vásárolt PS3 Super Slim 12Gb...
Amit adok hozzá:
GTA5 + a kifogástalan gyári kontroller mellé + 1 db egyszer sem használt kontroller
Ára: 50.000 Ft
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
😄
Beyond-ot meg borítékolhatod nekem!Ne feledd.Ráér mondjuk mert lesz vagy 20 dobozos játékom így kezdésnek:p
Nekem szinte semmibe se kerül olyan dolgot kínálok cserére😊
Meg ehez van Movie pakk és még sose volt kinektem se ilyesmi
Viszont kellene játék.Ilyen,hogy Last of Us,Beyond,Diablo.Hol a legolcsóbbak ezek?
Ma kezdte el csinálni az egyik dualshock 3 kontrollerem. Nem párosítja magát automatikusan a PS3-hoz. Bekapcsolni be lehet vele a gépet vezeték nélkül, de utánna nem csatlakozik hozzá automatikusan. Ha rádugom az usb kábelt, majd utánna lehúzom, utánna minden rendben, az előbb is játszottam vele így nem is tudom, kb egy órát. Kontrollert reseteltem, PS3-on is csináltam egy alaphelyzetbe állítást, de a probléma továbbra is jelen van. Van valamit tippetek mitől lehet ez és hogyan oldhatnám meg?
Bioshock 2
Jericho
Dead Space vagy DS2
Demons Souls
Killzone 2
Killzone 3
GRAW 2
Uncharted 2
Dark Souls Prepare To Die Edition
Ghost Recon Future Soldier Signature Edition
Red Dead Redemption GOTY
45.000.-
1.Mindenképpen Slimet vagy superslimet vegyél.Ezek nagyon megbízhatóak.Használtan a Slimet ajánlom amiatt mert a superslim picit gagyi érzetet kelt a lemezével és a picit csattogós bucsus tvjáték műanyag használattal.A sueprslim tehnikailag teljesen rendben van,itt inkább ezek az apróbb kényelmetlenségek vannak.Slimből bármit választasz,jól jársz.A FAT-et nem ajánlom annyira mert az már régi,lehet vele hiba esetleh,vagyis inkább nagyobb az esélye a meghibásodásásnak.
2.NEm lesz baki a képcsöves tv-vel,én is azzal használtam egy ideig.Tökéletesen felismeri,nincsen hibája/hátulütője.Később azért majd szerezz be egy monitort vagy tv-t mert ég és föld a különbség.
3.Tökéletes az a vezeték.Alapból kapsz mellé egy ilyet.Ha nincs külön csatid a tv-n akkor vegyél egy RCA/SCART átalakítót és így elég scartba bedugni a ps-t.Jómagam is ilyet használtam anno.
4.Ahogy írtam az elején.SLim vagy Superslim.FAT-el inkább ne kockáztass.
U.INekem van egy alig használt,szinte vadonat új SLIM 120Gb gépem ami eladó.Egyelőre 40K ért hírdetem de a héten levihetem az árát 35-re.HA érdekel akkor írj vagy hívj fel nyugodtan,de csak ha kérdésed lenne bármiről akkor is hívhatsz nyugodtan.
[url=http://olx.hu/hirdetes/plastation-3-slim-120gb-ID2mZqb.html#xtor=EREC-55-
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretnék majd venni a közeljövőben egy PS3-at, és arra lennék kíváncsi, hogy:
1. Mi az amire oda kell nagyon-nagyon figyelni, hogy minél tovább elkerüljem hogy meghibásodjon a konzol, illetve mik a tipikus betegségek?
2. Egy régebbi képcsöves TV-n szeretném használni majd a konzolt, előfordulhatnak bakik?
3. Kábel. Egy ilyen vezetékkel szeretném összekötni a TV-t és a konzolt (nincs a TV-n HDMI kimenet sajnos).
4. Melyik fajtát érdemes venni? (FAT, SLIM, ULTRASLIM?)
Köszi a válaszokat előre is! ^^
Üdv: Papszi
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Levihettem 40K-ra az árat.Ha tudtok facebookon csoportot ami ilyen adok veszek akkor szívesen fogadom,oda is feltenném.
[url=http://olx.hu/hirdetes/plastation-3-slim-120gb-teljesen-hasznalatlan-ID2mZqb.html?action=show&id=35031995&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?