PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Add el a tied piaci áron, ezt meg hirdesd évekig 55-ért, és használd 😄
Problem solved. És még csak rossz érzésed se legyen, HISZEN TE csak azt teszed, amire kértek 😄

Adversus solem ne loquitor

The Protector
Tudom.40ezerért adom el 45ért hírdetem.Egy darabig marad nálam a gép,itt fog akkor porpsodni nem náluk.Igazából annyira szarnak az egészbe,hogy azt sem vennék észre ha nálam maradna örökre,de az ilyen mi a fasznak vesz konzolt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szerintem mindenhova 40 ezerért tett fel.Most 35-ért ne add el ha a tulaj 50-et akar még a végén vitátok lesz..
Magad ellensége ne legyél,vagyd hagyd az egészet add vissza neki és intézze õ a dolgokat.
Sajnos rossz üzlet.Még ha keresnél vagy simán el tudnád adni neki annyiért amit kér és ezzel szivességet teszel neki még okés de így necces😊
The Protector
Írtam lejjebb,hogy az volt az elsõ h megnézzem az fw-t de az nem volt annyira régi,hogy lehessen törni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na igen az még dobott volna az árán az igaz..
The Protector
Tudom.NEkem a tulaj 50ezeret mondott mire pofánröhögtem,mondom örülhet ha 40ért elmegy.
Ami viszont nagyon jó ebben a gépben,hogy érintetlen.Gyerekek,a kibaszott fóliákat is én szedtem le róla hogy kipróbáljam,egy az egyben használatlan.A játéklista tök üres,nem is volt játszva rajta egyáltalán.Az FW is nagyon régi rajta,azt lefrissítettem,sajnos annyira nem volt régi h fel lehessen törni mert az még dobott volna az értékén.
Én 40ért adom de szerintem 35 lenne a reálisabb ár.

davidka003
Warez miatt gondolom. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
A fw-t nagy hiba vot lefrissíteni 😊 így már tényleg sok az 50 😊

Adversus solem ne loquitor

Hardverapró,bár ott 40 alatt mennek a Slim-ek.Ettõl függetlenül felmehet 40-ért.
Most lennt vannak a használt PS árak,sokan adják el
davidka003
Jatekaim.hu

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

The Protector
Nem,sima SLim.

Felbasztam apródra.Amúgy ma néztem át,még játszani sem játszottak rajta,kipróbáltam rajta mindent,lefrissítettem az FW-t,az is ezer éves volt.Ezt tényleg a kuyta sem használta.

OLX-en kívül még hova érdemes feltölteni?Vaterához nem értek.

Superslim?
pár ezret keress rajta te is😊

The Protector
Igen.Barátnõm kolleganõje hozta a gépet.A gyerekük kapta ajándékba,ment pár napot a gép majd kapott a gyerek egy boxot kinektel,a ps3-at eltették dobozba,nem is használta.A bnõm mondta h nekem van ps3-am meg szoktam üzletelni stb....elhozták nekem a gépet,adjam el.A doboza olyan mintha most vették folna.A gép az eredeti dobozban van,szépen el lett pakolva.A kábeleken még rajta a matrica,meg sincsenek hajolva stb...a ds3 is szinte érintetlen.Olyan mintha most lett volna kihozva a boltból.Ez a gép valóban csak állt a dobozban egy jó ideje,alig van használva.Most itt a gép nálam,eladom.50K-t mondtak rá bnõmnek,szerintem 40 a reálisabb ár érte.

És ott porosodott azon a polcon évekig? Márhogy ilyen konfigot hol lehet manapság kapni újan?
The Protector
Ps3 120Gb+ds3 papírok meg ilyesmi is van mennyit érhet.Nekem adták,hogy adjam el.Árnak 50ezret mondtak de mondtam,hogy az felejtõs de nagyon.Mennyi lehet az értéke kb?
120gb os a vinyó.Az egyetlen extra az,hogy alig volt használva.Az alig annyit takar,hogy ment a gép összesen pár órrát majd kapott a gyerek egy boxot ezt meg eltette a polcra.

Hello, játékok közül melyek a legjobb 3D terhatasu játékok?
Crysis2-3-at próbáltam 3D-ben de semmi extra.
Van olyan játék ahol hozzatesz a 3D a jatekelmenyhez, kapkodod a fejed a targyak elõl, stb?

Tibi7
Szóval:

az "érdekel valakit?" rész kimaradt.

Eladó NHL 14 és/vagy FIFA 14 PS3-ra?

Totti5
Akinek kell PS3 a legjobb exlúzívokkal, fullos Move pakkal az írjon
PlayStation 3 SuperSlim 12GB + MOVE kontrollerek + pisztoly pack + 16 eredeti játék eladó - 80k

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LeventeV
Beszereztem közben a Prince of Persiat, 2500 Ft volt a sima kiadás. Megérte a pénzt szerintem. Jól elvoltam vele a hétvégén. Sztori és a harc átlagos, de az ugrálás az szórakoztató volt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

meg

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Simát kapsz 3000 Ft-ért, szerintem az a plusz fémdoboz meg plusz cd nem ér meg +1000 Ft-ot, de te tudod 😊 Maga a játék nem rossz, a platformrészek fõleg a vége felé királyok, csak kár, hogy minden más semmitmondó, a sztori is egy nagy nulla...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Köszi a válaszokat.
Azért a gyûjtõi, mert ugyanannyi a sima is. XD

davidka003
Szerintem meg bár nem a legjobb rész a sorozatban. A karakter mozgása nagyon lomha és gagyi.

arty
a játék jó (szerintem)
hogyy akarsz-e belõle gyûjtõit, azt pedig neked kell tudni <#nyes>

Forza.

a.carkey
Döntsd el!

A medve nem játék.

LeventeV
Szerintetek megér a Prince of Persia Forgotten Sands bontatlan gyûjtõi kiadás 4000 Ft-ot?

Sziasztok, egy 2012 novemberében vásárolt PlayStation 3 320Gb Slim gépem van, Move-al (PS3 Eye, +2 db fagyi), FIFA 14-gyel és NHL 14-gyel, PS3 VGA/Wii kábel, 2db dualshock 3 kontrollerrel. Valamikor néztem a kódját és ha minden igaz akkor ezt nem lehet "simán" hackelni, gondolom ez is befolyásolja az árát.

Szerintetek egy ilyen gépért mennyi lenne a reális ár? Nem sokat volt nyüstölve, alkalmanként volt bekapcsolva 3-4 órára...

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=8265

Én ilyen hdmi vga adaptert vettem az én LGmhez. teljesen jó. szép kép.
Na már nem elérhetõ , állítólag e3 után újra elérhetõ lesz
Uncharted 3 single része ingyenes lett US store-ban , nem kell hozzá ps plus
arty
olyan nincs

ilyen komponensrõl átalakító szutykok vannak, nem túl jó képminõséggel ...

Forza.

Renjike
<#worship><#worship>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

The Protector
Ps3 Wii VGA Cable.Nagyobb konzolboltban lehet kapni.Csak annak van szép képe ami 720p ben fut minimum,ha ez alatt megy a játék akkor overbrightolt mint a picsa,ha nincs elég beállítás a monitorodon akkor hanyagold.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Renjike
PS 3 hoz nincs olyan HG VGA kábel amivel monitoron tudnék nyomulni, mint Xboxon? 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LeventeV
PS+ júniusi pletyka:

PS3
NBA 2K14
Lone Survivor

PS Vita
Dragon's Crown

Most fog jönni az éves update is, így ez a lista nem teljes, ráadásul csak peltyka, így kezeljük a helyén.

Forrás - PS Blog EU

nekem nagyon tetszik azért érdeklõdtem, csak kicsit kevés a pálya :S a többért meg perkálni kell...
The Protector
Ugyan ezt akartam írni.Nagyon jól rávesznek a sunnyogásra.Soha egy lopakodós játékban,még az ac multiban is futkorászott legalább egy idióta,itt nem,itt instant halál ha futsz és hülye vagy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Játszottam vele pár kört, de nem fogott meg. Az pozitív benne, hogy nem mindenki rohangál, kicsit csapatmunkára vagy utalva, mert gyorsan leszedhetnek ha rambózni próbálsz. Meg a craftolás sem rossz benne. De engem nem kötött le.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vásárol(t) innen valaki Watch Dogs-ot ? (nyilván PS3-ra) Ha a multija nem kódos és az illetõt esetleg csak a single érdekli, engem egy használt változat (nyilván a bolti árnál 2-3ezerrel olcsóbban) érdekelne. Akinek van, az dobjon majd privit. Köszi!

szoktatok last of us multizni? mi a véleményetek róla?
davidka003
+1

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

The Protector
Én szívesen leszek HG😊

davidka003
Utolsó látogatás idõpontja: 2014. 05. 21. 18:10

Nyugodtan lelehetne váltani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
HG mondjuk törölhetné.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Nem mellesleg spoiler + indokolatlan 😄