89387
PlayStation3
-
Evoluti0N #88507 Kisregényem Beyondról.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.18. 21:21:47 -
#88506 mindegy csak pc nem nagy eresztés, az exclusiveok nagyon erősek. -
nú #88505 Ma megszereztem a Heavy Raint, nem is csalódtam a Quantic Dreamben. Kicsit visszaköszön az a hangulat, ami annak idején nekem megvolt a Fahrenheitben. Magával ragadó. Akinek van összehasonlítási alapja: a Beyond: Two Souls játékmenetben és hangulatban ehhez képest kb hol van? Azt is tervezem később.
Nem bántam meg, hogy ps3 lett és nem box, mikor lecseréltem a PC-t konzolra :D Kurvajók az exkluzívok eddig.
Utoljára szerkesztette: nú, 2014.08.18. 21:16:36 -
TomStorm #88504 Ezek vannak Xbox-ra,minek cserélnéd le a konzolt?
Az Exclusive címek miatt érné meg inkább.
A multiplayer ingyen van és vannak Store-ba ingyenes játékok van amihez PS+ előfizu kell,van amihez nem.
A megvásárolt játékok mind mennek online ingyen.
Ezeket érdemes venni:Slim vagy Superslim 320v.500GB.
Warezt felejtsd el.Net képtelenné teszik a géped és még a szoftverét is butítják+dobhatod ki a gyári HDD-t.Röviden iszonyat szétbarmolják a drága géped és még ezért fizetnél is.. -
#88503 Jó akkor kezdjük előröl.
Xbox360-am van, de váltani szeretnék.
A kiszemelt játékok a következőek: CoD, Madden, NCAA, FIFA..(legújabbak)..Ehhez milyen gépet ajánlotok? Tudok vele MKV típusú fájlt lejátszani? Hallottam azt is hogy az xbox pal formátumú itt az euban, de a ps-nek nincs ilyen az mindent visz+ a PSN, multi ingyenes. ezek mennyire igazak? -
#88502 Jó nem értesz hozzá, csak ahoz hogy letöltsd a játékokat rá.
De pls gondolkozz már kicsit vajon miért engednék hogy játékokat másoltan tudj futtatni?
Nem idióták.
/film, zene más, saját használatra, de a softvert neked semmi nem fogja soha belenyulkálás nélkül futtatni a warezt, valami védeni fogja...
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.18. 17:46:20 -
#88501 Nem az a probléma, hanem érettségi kell olyan kérdésekhez hogy a Microsoft vagy Sony fel-e készíti a gépüket arra hogy te letölts egy játékot, és azt vigan alap géppel futtasd.
Valamint X360-nál mikor telepitezs egy játékot, hogy miért kéri mégis a lemezt ha full telepités van.
Vajon miért...OMG.
Mindegy kár a szóért, a Warz téma csak hab a tortán. -
#88500 Azért vagyok buta mert nem értek hozzá és merek kérdezni?.. -
Evoluti0N #88499 "WAREZ = azonnali BAN!"
Szóval itt elég egy érzékeny téma az ilyesmi. -
#88498 Kritzállak? nem, egyszerüen buta vagy, azt mondom. -
#88497 Nem azt kértem hogy kritizálj..David köszi a segítséget;) -
#88496 Maga a kérdés is buta. :D -
#88495 Nem. -
#88494 Ilyenekre érdemes válaszolni? -
#88493 Valami olyasmi. Kevés helyen csinálják de olyan 15-20 ezerre számíthatsz. -
#88492 Tehát akkor kikell ezt is chipeltetni, mint ahogy az xboxot is lehet? -
#88491 "ps viszi az írott játékokat? "
Nem. Ahogy az xbox sem. -
#88490 Az igaz hogy a PS3-on elmennek azok a játékok is amik Xboxon nem? Itt most a regionra gondolok..Ugye xboxon nekem csak pal formátum megy, de úgytudom hogy psnél ilyen nincs..a ps viszi az írott játékokat? -
Evoluti0N #88489 Röviden, hogy én miért vettem PS-t és szerintem neked is miért érdemes: BAZI SOK NAGYON JÓ exkluzív cím. Ha nem volt PS2-d se, ahogy nekem se, akkor a HD feldolgozások miatt még több BAZI SOK NAGYON JÓ exkluzív cím. Röviden ennyi. Majd a kollégák leírják hosszabban, hogy miért érdemes, vagy nem. :D -
#88488 Sziasztok! Nagyon új vagyok, győzzetek meg hogy mért érdemes áttérnem a Playstationre..
Szeretnék megtudni mindent. -
nú #88487 pro-kontra mit tudtok amúgy mondani a játékról? -
#88486 Midnight Club La -
#88485 Sziasztok!
Autós ökörködéshez tudtok ajánlani valamit? A tizenakárhány részes NFS szériában már totál elvesztem, nem vagyok képben. A Gran Turismo mellé kellene valami kevésbé komoly... :) -
TomStorm #88484 Azt,hogy induljanak a játékok,filmek,programok.Black screen-em volt a rosszabbik fajta tehát nem a közönséges "video jel hiba,fekete képernyő" jelenség hanem itt bizony hardveres és Dashboard gondok is voltak új HDD beszerelése végett.
Röviden az lehetett a baj,hogy nem akarta "befogadni" a gép az új HDD-t.
És ehez a netnek vagyis a router-nak is köze volt mert bizony még PSN Store-ra se csatlakozott.Simán fekete képernyő mindennél.
Azt leírni már viszont nem fogom,hogy oldottam meg mert kb 12 órás meló volt-.- -
#88483 Mit csináltál? -
TomStorm #88482 Holnap érkezik The Last of Us,Beyond,Infamous részek,God of War részek.Diablo 3 Ultimate meg héten valamelyik nap.Kemény heteknek nézek elébe:) -
TomStorm #88481 Tadaam megcsináltam:D
Nem volt egyszerű.Már úgy voltam,hogy szerviz lesz belőle de aztán isten is megsegített szerintem vagy nem tudom de összejött:D
Természetesen köszönhetem annak a sok-sok tippnek is amit neten találtam. -
#88480 ja hogy az az 5. értem. :D
látom lesz folytatás amikor a világvége lesz. :D már várom, mikor felvették a végén a pajzsot, azt hittem beszarok annyira brutális volt...:D (látványos.) -
Evoluti0N #88479 4 van, ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szal összesen 5.Jodie életben marad, meg van 1, ha azt választod a vége felé, hogy meghósz és Aidenékhez, meg a többi szellemhez csatlakozol. -
#88478 és ennyi ez a 4 fő befejezés? :D -
Evoluti0N #88477 Hát, akkor azért nem volt ott a negyedik. :D -
#88476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alone
Jay
Zoey
(ryan-t nem vút mert meghalt, életben hagytam William-et)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.17. 20:58:07 -
#88475 ja oksi, csak mert én életbe mentem. -
Evoluti0N #88474 Melyik nem volt nálad azok közül, amiket felsoroltam? -
Evoluti0N #88473 Hm... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig négynek kéne lennie. Itt egy videó. 24 befejezést ír, de azért, mert minden kisebb változást beleszámít. Ugyanakkor 4 nagyobb befejezés van az életnél, valamint egy a halálnál. Írja is alul: Alone (egyedül marad), Zoey (csövesek), Jay (indiánok), Ryan (CIA faszi), Beyond (meghal). Szal 5 fő befejezés, valamint minden befejezésnél kisebb változások (az öreg indián faszi, ha életben maradt, akkor őt is mutatja, ha hozzájuk mégy vissza, meg egyéb apróságok).
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.17. 20:24:48 -
#88472 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt választottam hogy élet, de csak 3-at adott ki...a szellemvilágot nem néztem még. -
#88471 Hy.Tudtok nekem ajánlani olcsó üzletet vagy olcsó kontrollert ahol eredeti vagy utángyártott-at lehet venni?
Ha tudtok ajánlani utángyártottat nekem az is megfelel,csak legyen vele tapasztalatod.
Köszi -
Evoluti0N #88470 Nem akcióban. Olyan hosszú és sok tartalom van benne, hogy bőven megéri az árát. 45 órát játszottam eddig és még mindig nem vagyok a végén. Ráadásul az elején két karakter közül lehet választani és érdemes mindkettővel végigjátszani külön-külön. Igaz, hogy a játék nagy részében együtt van a két karakter, de vannak olyan részek, ahol különválnak valamennyi időre az útjaik és ezért a teljes történet megismerése miatt érdemes kétszer végigjátszani. -
Evoluti0N #88469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudsz a vége felé választani, hogy átmenj a szellemvilágba, vagy életben maradj. Ha azt választod, hogy életben maradsz, akkor azon belül lesz a legvégén 4 lehetőség: Az indiánokhoz mégy; a csövesekhez, akik már nem csövesek; egyedül maradsz; vagy a CIA-es csávóhoz visszamégy. -
#88468 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3-at láttam
mikor a temetőbe kijön a 3 gomb.
Azon kivül hol a másik 2-ő?