PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Problem solved. És még csak rossz érzésed se legyen, HISZEN TE csak azt teszed, amire kértek 😄
Adversus solem ne loquitor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Magad ellensége ne legyél,vagyd hagyd az egészet add vissza neki és intézze õ a dolgokat.
Sajnos rossz üzlet.Még ha keresnél vagy simán el tudnád adni neki annyiért amit kér és ezzel szivességet teszel neki még okés de így necces😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ami viszont nagyon jó ebben a gépben,hogy érintetlen.Gyerekek,a kibaszott fóliákat is én szedtem le róla hogy kipróbáljam,egy az egyben használatlan.A játéklista tök üres,nem is volt játszva rajta egyáltalán.Az FW is nagyon régi rajta,azt lefrissítettem,sajnos annyira nem volt régi h fel lehessen törni mert az még dobott volna az értékén.
Én 40ért adom de szerintem 35 lenne a reálisabb ár.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most lennt vannak a használt PS árak,sokan adják el
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Felbasztam apródra.Amúgy ma néztem át,még játszani sem játszottak rajta,kipróbáltam rajta mindent,lefrissítettem az FW-t,az is ezer éves volt.Ezt tényleg a kuyta sem használta.
OLX-en kívül még hova érdemes feltölteni?Vaterához nem értek.
120gb os a vinyó.Az egyetlen extra az,hogy alig volt használva.Az alig annyit takar,hogy ment a gép összesen pár órrát majd kapott a gyerek egy boxot ezt meg eltette a polcra.
Crysis2-3-at próbáltam 3D-ben de semmi extra.
Van olyan játék ahol hozzatesz a 3D a jatekelmenyhez, kapkodod a fejed a targyak elõl, stb?

PlayStation 3 SuperSlim 12GB + MOVE kontrollerek + pisztoly pack + 16 eredeti játék eladó - 80k
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azért a gyûjtõi, mert ugyanannyi a sima is. XD
hogyy akarsz-e belõle gyûjtõit, azt pedig neked kell tudni <#nyes>#nyes>
Forza.
Szerintetek egy ilyen gépért mennyi lenne a reális ár? Nem sokat volt nyüstölve, alkalmanként volt bekapcsolva 3-4 órára...
Én ilyen hdmi vga adaptert vettem az én LGmhez. teljesen jó. szép kép.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PS3
NBA 2K14
Lone Survivor
PS Vita
Dragon's Crown
Most fog jönni az éves update is, így ez a lista nem teljes, ráadásul csak peltyka, így kezeljük a helyén.
Forrás - PS Blog EU
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nyugodtan lelehetne váltani.