89387
PlayStation3
  • nayrobi
    Erre is találták ki a Playstation TV-t, elvileg ősszel már nálunk is kapható lesz.
  • Kongy
    Pár játéknál van cross buy funkció, így ha megveszed Vitára, akkor PS3-on is tolhatod, pl God of War collection, Jak & Daxter, Flower, ilyenek.
  • DarkSector
    ilyen nem lehetséges ezt te is tudod.
  • Evoluti0N
    Szóval arra gondolsz, hogy PS3-on futtatsz Vita játékot? Megveszed PSN-en, letöltöd és játszod rajta? Azt nem lehet. Így is alig fogy a Vita, még csak az hiányozna nekik, hogy PS3-on is fussanak a rajta levő játékok.
  • Renjike
    Nem erre gondoltam hanem hogy megveszem PSN aztán letöltöm . Mintha PSP játékot játszanék PSvitán. 1-2 játékért nem akarok PSvitát venni
  • DarkSector
    Aha a HD portolás.
  • Renjike
    Van rá mód hogy én PSVita játékot futtassak a konzolon? :)
  • TomStorm
    Nincs PSN ma?
  • TomStorm
    Azt de durva Dragon's Dogma-ban a saját Pawn-ok mennyit fejlődtek:O
    Nem játszottam vagy fél éve vele és online hagytam úgy látszik Pawn-okat,hogy használja addig más lol
  • TomStorm
    Még régen a Superslim-nél ilyen soha nem fordult elő.Pedig ugyanaz a router minden.Sima slim és ennél a FAT-nál van ez a gond
  • TomStorm
    De hogy ez miért van nekem az update error,fogalmam sincs.Valami 20-30X kell újraindítanom a játékot,hogy meginduljanak a patch-ek,egyszer úgy gondolja akkor felteszi és bizony erőszeretettel ki is lépked online módban néhány játék alatt.
    Vagy a netem/router szar vagy a PSN
  • TomStorm
    Eladtam.Csak az áramot zabálta.17" notim bőven jó nethez,filmezésre(rákötve tv-re persze) meg amire kell.Játékra PS3+X360 ami itt van.
    Aztán úgyis lesz majd PS4 vagy X1 akkor meg még inkább felesleges lenne a PC
  • Totti5
    Tekken, Street Fighter, Virtua Fighter, Doa. Ezeknek a legújabb része. Ha már harcrendszer akkor ezek közül a Mortal és az Injustice a gyengébb.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.23. 15:55:46
  • arty
    ezeket ps3on felejtsd el... (hiszen van pécéd is, ha jól tudom)
  • Freedy23
    Sziasztok!

Mennyi most a reális ára egy 40 vagy 80gb-os fat ps3-nak? Lehet, hozzá tudnék jutni jó áron egy olyanhoz, ami évek óta csak szekrényben áll, újrapasztazás után meg továbbadnám esetleg. Simán lehet, hogy még 3.55 vagy azelőtti szoftver van rajta, bár ez már az új tulajon múlna, hogy ezt kihasználja-e vagy nem...
  • davidka003
    Az egy fos. Iszonyú gagyi szar a harcrendszer a mortal-hoz képest.
  • TomStorm
    Az valami 7-8 ezer.Most MK van akcióban már a kosárban is csak reggel óta gondolkozok mi legyen mellé.Vagy RDR GOTY vagy Bioshock Infi+MP3?
    RDR 3K meg a másik 2 játék is együtt 3K.Nehéz dönteni:)
  • arty
    nemtom soul calibur 5 még ócsó-e, asszem 4 font körül mérték multhéten
  • DarkSector
    :D én x360 és ps3-ra is meg akarom venni ha olcsó lesz.
  • Kongy
    Jólvan :D Le kéne már porolni a PS3-at, mert csak PS4/X360 megy :D
  • DarkSector
    jo most nem tudnám annyiért venni per pillanat de az még elmenne, de inkább 1000-2000 max ha lesz akcióban...
    Utána játszhatunk...nagyon erős ellenfél leszek. :D
  • Kongy
    Én 1 éve vettem Store-on valami akcióban 3000 Ft volt :) Maximálisan megérte.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.23. 00:50:02
  • DarkSector
    Szívesen játszanék ellenetek, de egyelőre csak steam-en van meg....
  • Kongy
    Nekem Baraka, Sub Zero, Noob a kedvencem.. :D
  • DarkSector
    Pontosan ez a 2 legjobb emberem, 3 geci kari létezik, akiket utálok:

Milena+Nobb+Jade, haverom mikor velük van
  • The Protector
    Talán Tier 4-es Scorpion.Kabal az mk legjobb karaktere,brutális frame-el megáldva.
  • bluesfool
    Sziasztok , aki szokott multizni vitán vagy ps3-on és van kedve az vegye fel , előre is köszönöm ,. psn név : sgfoolgs
  • Kongy
    Mortal meg Injustice jelenleg a legjobb szerintem.
  • DarkSector
    Nm MK kibaszott jó.
    Scorpio a legerősebb szerintem.
    Mondju sajna nekem csak steam-en van meg ott tudnánk nyomatni.
  • TomStorm
    Meg is néztem,2600Ft PS+ az semmi simán megveszem annyiért.Néztem még Dead or Alive 5 de az 14e.ft hát annyiért nem.
    Kösz a tippet!
  • DarkSector
    Egyértelműen Mortal Kombat!
  • TomStorm
    Elég tartalmas és sok játékom van jelenleg ám mégis hiányzik valami.Ez pedig egy verekedős játék.
    Tudnátok ajánlani ilyen stílusu játékot?Multiplayer is játszható legyen.
  • DarkSector
    PSN.
  • Tinman #88554
    Mióta törve van a gép, egy centet nem nyerhetnek ezzel ez 100%.

Sőt, a warezmatyik jártak megint jól, mert azok lazán futtatják HDD-ről a cuccot, mi meg szopunk a lemezekkel... bmegsony. -.-

320GB-os HDD van gyárilag a gépembe, lassan 4 éves, összesen van rajta 2GB adat, pedig a polcomon cirka 40 db. PS3-as játék sorakozik. Parasztok. Azok.

Nehogy valaki félreértse, nekem nem tört a PS3, be is baxna.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.21. 13:10:05
  • davidka003
    Az a vicc szerintem, hogy csak egy frissítést kéne kiadniuk, hogy a játékokat telepíteni lehessen.
    Nem hiszem el, hogy ezzel nyernek, hogy nem lehet telepíteni.
  • Tinman #88552
    Holt tölt le a PS3 több GB-ot? Max a PSN plus esetén, de azt meg mind minek letölteni?
    A lemezes játékok meg nyekegnek heteken át a meghajtóba. Atomgáz.
  • DarkSector
    Azért, mert egy 250 Gb letöltéshez 500Gb hely kell. :D
    Egy idióta találta ezt ki PS3-on, meg frissités, meg adattörléskor 1-1.5 órákat képes zakatolni a gép.
  • Tinman #88550
    Igen, azért kapott átlag 8.5/10 feletti értékeléseket.
  • Kongy
    Mondjuk az a játék alapjába véve egy vicc, meg az is, hogy képesek volták egy ilyen szarral kiszúrni az ember szemét 2013-ban
  • Tinman #88548
    Minek bele 500 GB? Amíg 2014-ben még mindig ott tartunk, hogy nyekteti az optikai meghajtót játék alatt, addig rakják fel maguknak a HDD-t. Ennyire amatőrök nem lehetnek!

Most toltam le éppen PS3-on platinára a Dark Souls 2-öt. A legszarabb verzió. Rengetegszer volt az, hogy nem szólt az NPC-k szinkronja, mert nem töltötte be még optikáról, de pop-up is volt rendesen és hiába ingyenes a multi, a Steam-es és a fizetős Live-os multi probléma és zökkenőmentes volt, ez meg néha mocsok mód belaggolt. A felbontásról (720p) és a mentések betöltéséről már nem is beszélve. Vicc.