PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A küldemény továbbítás-, szállítás alatt"
Mondtam,hogy beszerzek egyet 25-ért😊)és még fifa'14+Thrustmaster Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition is benne van:o
pl:
Igen a hozzá járó összes játéknál kérdezte,hogy 1 vagy 2 fagyira kalibrálja
Szerk: Hova tűnt TomStorm hozzászólása? 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.12. 15:25:13
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1. Vannak-e esetleg olyan játékok, amihez két világítós fagyi kell, vagy mindegyik működik eggyel normálisan?
2. A navigation controller mennyire szükséges? Egy sima kontroller is tudja teljesíteni a feladatát?
// literes korsó elég stabilan áll rajta. 😛
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.11. 20:01:30
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elcseréltem egy nagyon szép 17"-os DELL Notebook-ra.Egyszerüen kihagyhatatlan volt ez az üzlet.Egy az egybe😊
Aztán még majd lehet behúzok egy PS-t megint ha lesz jó ajánlat a héten.Mondjuk 25ezer annyit kapásból..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg elkezdtem Move-al Heavy Rain-t,durva:-)remélem elkapok egy jó story line-t és lesz egy szép kis befejezés(mert régen sikerült elcsesznem..)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.10. 22:12:02
Voltam már Gladiátorral,ping-pong,Íjászat.Ezeket próbáltam eddig.Gladiátor viszi a pálmát eddig.Online még persze nem mentem mert a gép is elvert😄
Nem gondoltam volna,hogy ilyen jól működik.Tényleg úgy lendíti a kardot ahogy te csinálod és abba az irányba blokkol pajzsal amerre te akarod.
Maga az irányító kényelmes,súlya teljesen jó.Kamerát teheted TV mellé,ugyanúgy fog érzékelni.
Most nézek játékokat mi van hozzá.Remélem Star Wars van
Pár játékot update-elni is sikerült már de valami borzasztó sokszor próbáltam,egyszer gondolt egyet és frissítette.
A Multiplayer megy frankón,azzal nincs gond csak amelyik játéknál ugye nem enged update-et ott nem is indul el a Multi-.-
Mocskos bugos az egész az egyszer biztos😄
"Error 800233ec" ezt kapom.El se kezdi az update-t vagy a letöltést.
Próbáltam router reset aztán router nélkül,ugyanaz.Vezetékes a net.Csináltam rendszer visszaállítást az se segített.
Ez mitöl lehet?Szar a PSN vagy nálam van probléma?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nemértem én ezt az egészet,először is hogy a francba tudtam 2 account-ra tenni ugyanazt a kódot.De nem is ez a fő probléma hanem az,hogy a régi egyszerüen resetelt és félig jó félig nem.
Ebből support lesz,csak a Magyar support hétvégén nincs😞
Megkértem Kongy-t nézze meg barátlistán neki se mutat már se trophyt-t semmit😞
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.08. 21:05:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10