89387
PlayStation3
-
#80851 dunno, vedd meg az Oblivion-t ha annyi snigle játékidőre vágysz.. :D -
Speedy86 #80850 Lehet buta kérdés de tudna valaki írni róla, hogy játékidőre (és élményre) mennyi lehet egy skyrim és egy FFXIII? Ezek vásárlásán gondolkozok, de pár óra tömör gyönyörért nem szeretnék ennyit kiadni :) -
#80849 hát igen... :)
mondjuk tényleg nem rossz ahogy kinéz, de ennyi... -
#80848 Sokkot kaptam annyira jó. -
Béka Benő #80847 Elképesztő tech demó Playstation 3-on a Heavy Rain alkotóitól ! -
Prof William #80846 Ahogy látom kúsznak fel az anyagok a Magyar Storera lassan, de sajna még nem sok mindent lehet venni.
Ugyanolyan felszereltsége lesz majd vajon mint a többi sotrenak?
Mert akkor jó pár PS1-PS2-PS3 game azonnali vétel lesz nálam. Kezdve mondjuk a FFX -el de jöhet a Catherine meg az Ar tonelico is amint felrakják. -
Pat10 #80845 nah m1 :/ -
#80844 Most nem tudok Offos a PSN nálam :o... -
Pat10 #80843 nah nem tolunk egy partit? :D
akk megbeszéljük privátba, majd felveszlek friend-nak :) -
#80842 Én eléggé. -
Pat10 #80841 Valaki játszik BF3-on? -
aticska #80840 Hi. kb 1éve cseréltem le újra a ps3-at. 320gb slim. Újjabban a Call of Duty WaW miatt lefagy a gépem. A lemez sértetlen karcmentes. Beteszem, indul a kis filmecske az elején és egyszer csak megfagy a gép, a joyra sem reagál. Újra kell indítanom a gépet minden alkalommal. De csak ennél a játéknál csinálja ezt. Mi lehet a gáz? -
Prof William #80839 Magyar acc kell a magyar kártyás vásárláshoz.
Kár hogy még elég kevés dolog van feltöltve rá. De pl egy FFX -et vagy pár PS 2 -1 -es játékot minden további nélkül azonnal beszereznék rá. Remélem idővel felkerülnek a komolyabb nevek is. -
#80838 ha uk regem van csak simán tudok már a kártyámmal vásárolni vagy kell magyar reg? -
icf #80837 thx!!! -
PayaV87 #80836 Killzone 3, Resistance 3, MAG és hamarosan jön a Bioshock Infinite.
Emellett TPS-ek közül még az Infamous 2(DLC-vel) és a SOCOM 4 kezeli. -
icf #80835 Sziasztok! Move-ra van COD-hoz hasonló katonás játék? -
PayaV87 #80834 PS3-on igen. Viszont Vitán egyszerre egy ACC lehet, ezért gondolkodom, hogy a Magyar ACC lenne a fő, a többi csak ilyen nézelődős, bevásárlós stb. -
Prof William #80833 De ugye bármelyik ACC-ról veszek játékot ugyanúgy lehet játszani mindegyik accounton rajta? -
PayaV87 #80832 Úgy gondoltam, hogy elkezdem gyűjteni a magyaron, ha meg van valami a USA vagy UK storeban ami megéri, azt ott veszem meg. -
#80831 US accountot szerintem lődd ki és UK ot tartsd meg, és eleve arra kellett volna gyűjteni mindent. Szerintem. -
PayaV87 #80830 Lenne egy kérdésem srácok. Eddig 2 accountom volt. 1 US és 1 UK. Most, hogy elindult a magyar store, van értelme váltani? Eddig az US-en gyüjtöttem a Trophy-kat. Mivel a Vita csak egy accountot fog kezelni, és szeretnék venni egyet majd, ezért trophy-k, vásárlás és crossplatform miatt is muszáj leszek használni a magyar accountot a ps3-omon is, igaz?
Tehát jobban teszem lényegében ha elkezdek a magyar accounton játszani, és a US accountot már csak vásárlásra használom majd? -
Prof William #80829 Mármint a magyar? Akkor ha hazaértem ki is próbálom. -
#80828 Megy a Store. -
vegytek #80827 Eladó: Assassin's Creed 2 és Mirror's Edge -
Prof William #80826 Éppen hogy az volt a nagy hír hogy lesz nem? -
#80825 Inkább csak késik, nem? -
darkmore #80824 Oh, no, Sony did it again! :)
(remélem nem...) -
#80823 Nem lesz magyar store. -
Prof William #80822 Megy már a magyar Store? -
ironhorses #80821 Lehet elfáradt a paszta gépedben. Vidd el szervízbe mert hamarosn jönni fog a sárga led! -
#80820 Enyémnek ezelőtt is volt baja. De szerintem ez játékfüggő hogy lefagy nálam spec csak Lemezes játékoknál fagy le, amit Store ről vettem az nem fagy. -
misztic #80819 szóval nincs baja ? azóta csinálja hogy frissítettem a ps-t. -
#80818 nekem akkor ha lefagy és kikapcsolom. vagy ha befagy egy játék de megy az XMB és találomra kitudok lépni(látatlanban.) -
misztic #80817 Az mitől van ha pittyeg 3-at mikor kilépek egy játékból és utána újraindul? Csak a Darksiders-nél csinál ilyet. -
skazi #80816 Pedig kivan takarítva meg ki is lett fújva a por belőle !!! -
Angyisz #80815 Szerintem, melegszik. Ki kéne takarítani, gondolom nyakig poros. -
#80814 Nincs dátum. Azt kaptam tőlük emailben hogy dolgoznak a hibán. Hamarosan... :/ -
Pat10 #80813 Mennyit késik? Nem tudod mikor jön végülis? -
#80812 Metal Gear Solid 4 5 ezerért kéne valakinek? vagy talán 4 ért? :s