PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor hétvégére semmiképpen se várható?<#confused><#bdead>
az király, talán jövõre lesz. mondjuk ez várható volt ilyen kijelentések után hogy, "ezen a héten" elindul a rendszer. a játékosok felé az információközlés Sony sajnos egy NAGY 1es!

Frostbite 2

TDC Geronimo
As you may know, we’ve begun the process of restoring the service through internal testing of the new system. We’re still working to confirm the security of the network infrastructure, as well as working with a variety of outside entities to confirm with them of the security of the system. Verifying the system security is vital for the process of restoration. Additional comprehensive system checks and testing are still required, and we must complete that process before bringing the systems online.

As you’ve heard us say, our utmost priorities are the security of the network and ensuring your data is safe. We won’t restore the services until we can test the system’s strength in these respects.

When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system. We know many of you are wanting to play games online, chat with your friends and enjoy all of the services PlayStation Network and Qriocity services have to offer, and trust me when I say we’re doing everything we can to make it happen. We will update you with more information as soon as we have it. We apologize for the delay and inconvenience of this network outage.

magyarul fingjuk sincs, hogy mikor lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
ok, megjavult 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Most a PS3 media server sem müködik nálam.. van ennek valami köze a sony bajához? <#idiota>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mi a retek van már Sony? ez már szégyen...

Frostbite 2

"We will be offering PSN users the opportunity to select two PS3 games from a list of five, as well as offering PSP users the opportunity to choose two games from a list of four."

Hoopika puppika

bpeti72
Ha izraeli vagy cigány cég lenne a Sony, pont az ellenkezõét írnák.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
<#eljen>

shaddam
Az index tech rovatánál már csak a politikai hírei szánalmasabbak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Christian88
Majd letöltik netrõl a büntit

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
"Move szánalmasan elhasalt a Kinecttel szemben"

Kinectból elment 10m Múvból elment 6-7m, tényleg hasalt😊 ezért sem kell zsindexet olvasni, olyan mint a gémszar...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
"a toronymagas piacvezetõ Playstation 1 és 2 után a harmadik generációs gépet csúnyán megverte a Nintendo Wii, a nyakára nõtt az Xbox360, a mozgásérzékelõs próbálkozás Move szánalmasan elhasalt a Kinecttel szemben, és most a játékosok személyes adataival együtt a bizalmukat is elveszítették."
😊

egyébként remélem elkapják a hekkereket, és jol meghekkelik õket... majd a börtönben..

http://index.hu/tech/2011/05/06/kinyirhatjak_a_hekkerek_a_sonyt/

én is csak még feltelepítettem az Uncharted 1-et meg már végig pörgettem és már elcseréltem😊
legalább ugyan annyit várok a kettõtõl is

???

Frostbite 2

Gideon Wieth
Qriocity amúgy micsoda? :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Bírom az ilyen kultúrált tartalommal rendelkezõ hozzászólásokat :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

baggins
Mi történt? Az utolsó három órában nem jött tõled "jajajajmikorleszmárpéesen" hozzászólás...

http://www.konzolcenter.hu/ps3/1058-psn-leallas-az-utolso-simitasok.html
és tényleg. mostmár nemártana beizzítani a cuccot

Frostbite 2

mivan ezzel a szájbavert Networkel? gondolom tesztelik...röhej

Frostbite 2

és milyen ? én most toltam végig az elsõ részét. tetszett.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Ironmask
én is be akarom szerezni biztos jó,de elõtte még az elsõ részét vagy együtt a kettõt.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

És meg van Uncharted 2😄

Nem értem én a Sonyt h ennyi idõ után sem tudnak pontos izzítási dátumot mondani... HIHETETLEN

Frostbite 2

Totti5
Nem hiszem, de le kell tölteni az ingyenes kiegészítõt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok. Fifa 11-el,hogy tudok ULTIMATE TEAM módban játszani ?? mindenképpen kell hozzá nternet kapcsolat ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csabesz100
Köszi! Ettõl tartottam!

PS3 ID: Csabesz82

DanielT
Igen.
Csabesz100
Zavvi-ról rendeltem 3 játékot. A rendelés véglegesítése után kiírta, hogy 10 fontot visszakapok. Ki is töltöttem amit kellett, de az irányítószámot nem akarja elfogadni! Lehetséges, hogy csak angoloknak van ez?

PS3 ID: Csabesz82

Gideon Wieth
Igen nekem is a Red Dead meg az Uncharted hiányzik már nagyon 😞 Hétvégére ha visszajön minden tolhatnánk :-)

5c0rp330n
fejlemeny
erdekes, lehet h tenyleg anon volt..

ViniSoundz
Énmeg már nagyon akarok Uncharted-ozni meg Red Dead-ezni multiban. Fõleg Red Dead-ezni, most vettem meg tegnap a cuccot! Mennyei!
lwb
Sony Online Entertainment. A Sony MMORPG meg egyéb nem feltétlen PS3-alapú multi játékokat üzemeltetõ és kiadó cége. Pl DC Universe, EverQuest, SW Galaxies stb. Ez sem megy most és innen is kimehettek credit card adatok.

Christian88
Én pedig úgy készültem, hogy ma este BL után lehet FIFA-zni neten 😞

http://www.twitch.tv/hegii

Valami friss hír mikor lessz online a PSN?
Tikal
SOE?

bpeti72
Tudod, mérd le.

deep
Az nyilván nekem sem egyezik 😊
lwb
Ha jól emlékszem az volt a bánata, hogy nem egyezett (értelemszerûen) a PSN regnél megadott címem (mert az ott ugye angol) meg a kártyán szereplõ valós (magyar).

deep
El kellene fogadnia, tudtommal az AmEx az egyetlen kártya amit elfogad itthonról, szóval próbálkozz.
lwb
Mármint most nem teszed, mert nem megy a PSN. Viszont érdekes, hogy nekem mi a fenéért nem fogadta el. Ennek most azért nem kicsit örülök, de eddig k.rvára kényelmetlen volt a hülye kaparós kártyákat venni.

Ha helyre áll a PSN teszek még egy próbát.

deep
Így van, OTP-s és angol ,valamint amerikai accal is vásároltam, teszem most is. Épp a GOW collectiont vettem meg 1 hete angol PSN-rõl.
lwb
OTP-sel és angol címmel? Nekem nem fogadta el a kártyát.

nyaSGem
Túlontúl optimista vagy....

Ironmask
ha lemerül a kontroller tudom tölteni simán a pc-m USB portjában is?és mennyi ideig kell tölteni,hogy fel töltödjön???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

deep
Az érdekes mert én AmEx-el vásárolok rajta évek óta.
semmi XD... viszont a héten már lesz Network srácok végre. gondolom a Sony odateszi magát az új biztonsági megoldásaival. nem lesz csíter jó lesz

Frostbite 2

Akkor festéknotajcs mieza PSN: ON? ....
TDC Geronimo
PlayStation®Network Offline

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx