PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frostbite 2
Thx.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Szeretem a cicákat
PS3 ID: Csabesz82
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Elõször azt hittem, hogy a joy-jal lesz baj (kb. 3 hete vettem, úgyhogy kétlem), de kipróbáltam úgy, hogy összedugom a gépet a kontrollerrel. Úgy hibátlanul mûködik!
Lehet olyan, hogy a gépben lévõ bluetooth-nak van valami baja? Hallott már valaki ilyenrõl?
1 Joy, HDMI cable, PES 2008 Blu Ray
GTA 4 telepítve.
Ár: 38000 ft
Érdeklõdni priviben vagy 20/3684538
Köszönöm a figyelmet, ha valakit zavar akkor elnézést kérek.
Szeretem a cicákat
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
megjött a gép nagyon király toltam a gow3-mat,kikapcsoltam a kérdésem
a következõ bekapcsolás annyi,hogy megnyomom a kontroller-en hosszan a középsõ kerek gombot?vagy csak egyszer nyomjam meg??
Hibás a kódolás.
Frostbite 2
Frostbite 2
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Frostbite 2
Nekem személy szerint a PS3 egy borzasztó rossz dolog, de ha te szereted nem foglak lenézni miatta.
A magánvéleményt pedig tessék tiszteletben tartani.
Írsz egy levelet a Sony-nak, hogy elrontottad a regisztrációd és szeretnéd javítani, cserélni.
Megoldják. Én is elkértem a jelszavamat. Mer én meg voltam olyan marha, hogy a születési dátumomat csesztem el. 😊
www.digimomentsvideography.com
Frostbite 2
"A PS3 rendszerét kötelezõen kell frissíteni, és a felhasználóknak kötelezõ lesz megváltoztatni a jelszavukat. MInden változtatást visszaigazoló email keretében lehet érvényesíteni."
Mi van akkor, ha nem egy valós e-mail címet adtam meg? Ebben az esetben, hogy tudom a visszaigazóló e-mailt érvényesíteni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
,, Természetesen Kaz Hirai hatalmas nagy bocsánatkéréssel kezdte a sajtótájékoztatót.
A visszatérés nem teljes, de a következõ szolgáltatások mûködni fognak:
Játékok online ellenõrzése és letöltött címek.
Elérés a Music Unlimited szolgáltatáshoz a Qriocity for PS3/PSP-on keresztül már létezõ elõfizetõknek.
Hozzáférés az accounthoz és jelszóhoz - ez utóbbi változtatásának lehetõsége.
Hozzáférés le nem járt kölcsönzött mozikhoz PS3, PSP és MediaGo szlgáltatásban.
PlayStationŸHome
Barátok Listája
Chat Funkció
Minden létezõ PSN felhasználónak kötelezõen jelszót kell választani és egy kötelezõ update-et kell futtatnia - a sajtótájékoztatón a Sony azt s bejelentette, milyen új intézkedéseket tette a biztonság növelése érdekében - új adatcenterbe költözés, több tûzfal, automatikus szoftver-futtatás érzékelés és felügyelet stb...
Emellett a Sony kompenzációt ajánlott fel minden PSN felhasználónak az elszenvedett károkért és kellemetlenségekért. Egy "egyelõre meg nem határozott tartalom" ingyenes letöltése (ennek bejelentése hamarosan várható), 30 nap ingyenes PlayStation Network PLus szolgáltatás létezõ PSN felhasználóknak, 30 nap ingyenes Quriocity szolgáltatás." by Gamestar :-)
Amúgy Totti lehet h igazad van, de dolgoznak vele, azért hogy jobb legyen, neked is, nekem is, nekik is... Gondolhatod, hogy nem hiányzott nekik ez a dolog... nem azt kérem hogy istenítsd õket, de azért egy minimális tiszteletet megérdemelnek, mintahogy mindenki más is aki ilyen téren dolgozik... :-)
a psn-t lépésenként fogják visszaállítani, elõször a multiplayer részét és a home-ot majd késõbb a store-t is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0