PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg megy a PSN?😄
Playstation Network: ON

Frostbite 2

lwb
Vagy SOE-re gondolsz? Akkor a válasz: eléggé. Szerintem keresd fel a számlavezetõ bankot és kérj új kártyát, új számmal stb. Kb 10 millió ember adata került ki, ezek pedig kiterjednek a hitelkártyákra is.

lwb
Be tudtál magyar bankkártyával regisztrálni? Mert elvileg Magyarországról a PS Store nem elérhetõ, mindenki angol (pl) címmel használja, az viszont nem fogad el magyar hitelkártyát. Az én AmExemet simán visszadobta pl, hogy nem megfelelõ a szám (nem én csesztem el, PayPalnak ugyanez okés volt). Ennek mondjuk most már örülök, de akkor azért baszta a csõrömet rendesen.

baggins
Ez igen... <#wilting>

Na most nem nagyon követtem ezt a Sony-féle galibát, csak egy gyors kérdés: mennyire aggódjak az itthoni banki adataim miatt? Vagy errõl senki nem tud semmi biztosat?
Thx.

pointer4
DanielT
Nem lesz teljes képernyõn, mert a 4:3 képarány nem támogatott.
Ironmask
nem tudom,hogy a tv-m mit bírhat a 720-as már teljes képernyõt jelent?vagy 1080 a teljes??

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

warass
http://manuals.playstation.net/document/hu/ps3/current/settings/videooutput.html

Ironmask
Egy kérdés a PS3 menü-je teljes képernyõn van,de viszont a játék,csak szélesvásznúba 16:9-be jön ,mit és hol kell állítani,hogy a játék is teljes képernyõn legyen?

amúgy Heavy Rain hogy tetszett nektek ? szerintem eléggé meghatározó élmény volt a konzol birtoklása alatt, fõleg hogy így utólag most újra néztem pár jelenetet.

Szeretem a cicákat

LeventeV
akkor jól emlékeztem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Csabesz100
ITT szerintem pont errõl írnak. Nekem is a bal analóggal és az R1-el van problémám!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Nem mondod?! Kezdek bizakodó lenni! Rákeresek, hátha írják valahol!

Csabesz100
Megnézem más játéknál, hátha nem a gép vagy a joy a hibás.

LeventeV
mintha olvastam volna egy tesztet a gow3-ról ahol ezt játékhibának írják le, de már nem emlékszem pontosan.

Gideon Wieth
((esetleg próbálj ki más játékot is 😊 Demót hasonlót :-) Lehet az is még a baj :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Csabesz100
Teljesen fel van töltve, úgyhogy ez nem lehet! :-( Holnap kipróbálom másik joy-jal, ha azzal is ilyen, akkor lehet a gépnek lesz valami baja! :-(

Gideon Wieth
Nem lehet, hogy merül a Joy véletlen (( mondjuk észrevennéd mert üvöltene a jobb felsõ sarokban a cucc))... ha nem megy okésan a Joy kérd meg a boltot, ahol vetted, hogy cserélje ki... Mond el a hibát, valszeg megnézik, h náluk is jelentkezik-e aztán eldõl mi lesz :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Csabesz100
Mitõl lehet az, hogy mikor játszok olyan, mint ha nem érzékelné a gép rendesen a joy-t?! Épp a God of War 3-al játszok, és mikor a ládákat nyitnám ki mindig megszakad a nyitás, olyan mintha elengedném az R1-et. Közben nem, folyamatosan nyomom! Most meg már mászkálás közben is ezt csinálja, darabos Kratos mozgása.

Elõször azt hittem, hogy a joy-jal lesz baj (kb. 3 hete vettem, úgyhogy kétlem), de kipróbáltam úgy, hogy összedugom a gépet a kontrollerrel. Úgy hibátlanul mûködik!

Lehet olyan, hogy a gépben lévõ bluetooth-nak van valami baja? Hallott már valaki ilyenrõl?

Playstation 3 40 GB FAT 3.55 fw eladó.
1 Joy, HDMI cable, PES 2008 Blu Ray
GTA 4 telepítve.

Ár: 38000 ft

Érdeklõdni priviben vagy 20/3684538

Köszönöm a figyelmet, ha valakit zavar akkor elnézést kérek.

Szeretem a cicákat

Ironmask
köszi szépen még új vagyok ebbe a témába😄

MikX
Hát egész egyszerüen letesztelheted, nem robban semmilyen kombinációra, de elég egyszer röviden megnyomni. De bekapcsolhatod a gépen lévö kapcsolóval is... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ironmask
na most nekem egy vicces kérdésem lenne😄
megjött a gép nagyon király toltam a gow3-mat,kikapcsoltam a kérdésem
a következõ bekapcsolás annyi,hogy megnyomom a kontroller-en hosszan a középsõ kerek gombot?vagy csak egyszer nyomjam meg??

DanielT
Ha egy avi-val van gond, akkor nyilván nem a rendszerhez nyúlnék hozzá. Olyan beállítás meg nincs, hogy "legyen hang és ne siessen".

Hibás a kódolás.
remélem a Sony odateszi magát, ahogy hozzá méltó

Frostbite 2

pointer4
Szerintem be van az az ON gomb nyomva, csak nincs bé-dugva a hálókábel 😄
Tesztelik 😊
dzsedi
Ha felmásolom a PS-re akkor sincs hang.

dzsedi
Sziasztok! Media Player-en keresztül játszok le egy avi-t de nincs hangja. Ha a Transcode mappából futtatom akkor van hangja de siet a képhez képest. Ilyen esetben csak a konvertálás segít? Elõre is köszi a válaszokat.

mikorra várható h megnyonják az ON gombot?

Frostbite 2

Ja így már más a helyzet. De attól még az egy hónap az egy hónap. 😊
Gideon Wieth
Igen, mert csak addig használhatod, amíg megvan a plus elõfizud :-)

DanielT
Ja, egészen 1 hónapig élvezheted, utána nem tudod õket elindítani.
De ha jól rémlik a PS pluss-ban vannak egész letölthetõ ( ingyen ) játékok is nem? Ez elég nagy kárpótlás azt meg kell hagyni.
Gideon Wieth
Mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, (vmely szinten), csak akkor nem, ha nincs mögötte épeszû magyarázat :-). Az nem vélemény, hogy a sony szar . (pont). Az vélemény, hogy a Sony szar, mert ... :-) A mert részt hiányolja mindenki :-)

MikX
Arra spec. Énis kiváncsi volnék, mert ez igy böffentésszagú 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Semmit, megyek is.
Seth
Mitõl olyan borzasztó rossz dolog, megmagyaráznád?

PSN ID.: Beegabor

Old Ps Fanboy! te mit akarsz itt ha ilyeneket írkálsz? grat

Frostbite 2

warass
Az a baj alapvetõen, hogy az emberek úgy gondolják; "Áhh csak egy játékkonzol". Pedig bizony ezek is komoly online felületek, és ahogy a bankodnak sem fals mail címet adsz meg itt is ez lett volna a helyénvaló. Ugyanis ez az azonosítód , ha bármi gebasz van-mint most ugye- ezen keresztül kommunikálnak veled, illetve veszik fel veled a kapcsolatot. Egyébként ha az a PS3 van még a birtokodban amirõl az accot készítetted nincs baj, mert vagy a géped kulcsa az azonosító vagy a mail cím lenne. Ha a géped is más, buktad a régit, újat kell kreálnod sajna.

Egy szóval sem mondtam, hogy a PS3 mindenkinek rossz, az Xbox nevet meg te vizionáltad a mondandóm mögé.
Nekem személy szerint a PS3 egy borzasztó rossz dolog, de ha te szereted nem foglak lenézni miatta.
A magánvéleményt pedig tessék tiszteletben tartani.
cloud.strife
Mi a faxért nem valós emailcímet adtál meg? Ezt nem is értem.....

Írsz egy levelet a Sony-nak, hogy elrontottad a regisztrációd és szeretnéd javítani, cserélni.
Megoldják. Én is elkértem a jelszavamat. Mer én meg voltam olyan marha, hogy a születési dátumomat csesztem el. 😊

www.digimomentsvideography.com

na jövõ héten lesz PSN hajrá Sony

Frostbite 2

stcal
de kár volt válaszolnod...
aludj még egy kicsit

deep
Ha ennyi eszed van, meg is érdemled 😊
De hogy válaszoljak is: sehogy.
stcal
Ezzel a hírrel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
"A PS3 rendszerét kötelezõen kell frissíteni, és a felhasználóknak kötelezõ lesz megváltoztatni a jelszavukat. MInden változtatást visszaigazoló email keretében lehet érvényesíteni."

Mi van akkor, ha nem egy valós e-mail címet adtam meg? Ebben az esetben, hogy tudom a visszaigazóló e-mailt érvényesíteni?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Gideon Wieth
Hivatalos, a mai sajtótájékoztatón mondták :-)

,, Természetesen Kaz Hirai hatalmas nagy bocsánatkéréssel kezdte a sajtótájékoztatót.

A visszatérés nem teljes, de a következõ szolgáltatások mûködni fognak:

Játékok online ellenõrzése és letöltött címek.
Elérés a Music Unlimited szolgáltatáshoz a Qriocity for PS3/PSP-on keresztül már létezõ elõfizetõknek.
Hozzáférés az accounthoz és jelszóhoz - ez utóbbi változtatásának lehetõsége.
Hozzáférés le nem járt kölcsönzött mozikhoz PS3, PSP és MediaGo szlgáltatásban.
PlayStationŸHome
Barátok Listája
Chat Funkció

Minden létezõ PSN felhasználónak kötelezõen jelszót kell választani és egy kötelezõ update-et kell futtatnia - a sajtótájékoztatón a Sony azt s bejelentette, milyen új intézkedéseket tette a biztonság növelése érdekében - új adatcenterbe költözés, több tûzfal, automatikus szoftver-futtatás érzékelés és felügyelet stb...

Emellett a Sony kompenzációt ajánlott fel minden PSN felhasználónak az elszenvedett károkért és kellemetlenségekért. Egy "egyelõre meg nem határozott tartalom" ingyenes letöltése (ennek bejelentése hamarosan várható), 30 nap ingyenes PlayStation Network PLus szolgáltatás létezõ PSN felhasználóknak, 30 nap ingyenes Quriocity szolgáltatás." by Gamestar :-)

Amúgy Totti lehet h igazad van, de dolgoznak vele, azért hogy jobb legyen, neked is, nekem is, nekik is... Gondolhatod, hogy nem hiányzott nekik ez a dolog... nem azt kérem hogy istenítsd õket, de azért egy minimális tiszteletet megérdemelnek, mintahogy mindenki más is aki ilyen téren dolgozik... :-)

LeventeV
igen. a reggeli konferencián mondták.
a psn-t lépésenként fogják visszaállítani, elõször a multiplayer részét és a home-ot majd késõbb a store-t is.

ez hivatalos?