89387
PlayStation3
  • TDC Geronimo
    Globális a probléma nem nálad van...
  • sanyiute
    nálam most Signing in megy vagy 2perce és semmi ,kábellel csatlakozik routere esetleg tudnék ott valamit állítani ha ott a gond??!
  • TDC Geronimo
    lol van akit állítólag egy pillanatra beengedett és pass változtatást kért tőle a rendszer. Most ne szopassanak, hogy megint feltörték, mert akkor nem tudom mit csinálok...
  • sanyiute
    hoppácska nálam se működik valami!:S:Snem enged bejelentkezni:S
  • Tikal #81167
    amikor ellopták a jelszavakat, én arra gondoltam akkor zárolhatták az accomat, de csak feltételezem... ugyanis tuti jó születési évet adtam meg és most meg azt mondja nem jo...
  • Vadnokedli
    Volt ilyen? Szét is baszna az ideg, mert nem kevés Font van az accountomon ^^
  • TDC Geronimo
    Az idegesít, hogy megint hallgatnak. Nehéz akár twitterre is beírni, hogy karbantartás van? Nemhiszem, hogy nem tudják azt, hogy nem megy a szolgáltatás...
  • Tikal #81164
    amikor volt ez az ügy, akkor minden akkori account-ot zároltak?? Én abban az időszakban nem játszottam, aztán pár hónapja megint elkezdtem, és beakartam lépni PSN-re, de azt irja nem jó a jelszavam.. mondjuk a születésnapom se jó, ezt sem értem, szóval nem tudtam uj jelszot kérni, plusz az az email cim amit regisztráciokor megadtam, nem használtam azt sem, az is megszünt, most inditottam ujra, yahoo :D
  • unrealnoise
    ha elérhető lett írjátok már meg, mert nálam is szar természetesen. :/
  • Vadnokedli
    most részlegesen elérhető,
  • TDC Geronimo
    playstation.com ott van felül jobb oldalt
  • Vadnokedli
    te hol csekkolod a státuszát? mert én kerestem régebben is, de nem találtam.
  • TDC Geronimo
    nagy a kuss, remélem nem törték fel megint...
  • Vadnokedli
    én meg már újra írtam a DNS címeket és bazd
  • TDC Geronimo
    Másnál se megy PSN login?

Ahogy nézem oldalon is offlinet ír. Már megijedtem, hogy a most visszakapott javított psem megint beszart -.-
  • bpeti72
    Egy óra az biztos. De én nem szartam be tőle.
  • Tikal #81155
    már leírták...
  • Tessitore22
    Akkor most leírná nekem valaki rendesen h mit is kell csinálni?
  • The Protector
    drop offokat nézegess
  • Bogdogege
    A Journey egy óra , de olyan hogy beszarsz , a vége pedig felejthetetlen .
  • Yoda001
    elég sok játék jó áron van most a Storeban, szerintetek 20 font körül (alatt) melyiket érdemes venni? pl. egy Just Cause 2? Journey?
    az a baj, hogy nagyon a leárazott dolgokat sem tudom merrelehetne keresni, így most végig kell nézni mindent, és ez kicsit sok idő :D
  • The Protector
    igenn.jó dolgot mondtál.Tessi ezt csináld és működni fog!
  • Vadnokedli
    Jelentkezz be a storeba, nézd meg a history-t vagy mit és onnan kell letölteni őket a korábban letöltötteknél(azt hiszem.)
  • Tessitore22
    *régebbi játékoknál bocs a dupláért
  • Tessitore22
    Sziasztok. Most üzemeltem be a wifi-t és online szerettem volna játszani de a régebbi(FIFA12,BF3,F1 2011 stb.) nem fogadja el a reedem kódot, ellenben amit most vettem játékot (FIFA street) minden gond nélkül sikerült. Még egy dolog: a chat-et nem lehet valahogyan engedélyezni mert így 18 év alatt nem enged játszani? köszi
  • Fehercsoki
    Szerintem egy PS3 több mint egy kg, de mind1 még nem aktuális úgy sem, még azért szétnézek, még nem tudom milyet akarok.(CFW-st vagy simát)
  • Bogdogege
    Nem ez? Nem tudom már 1éve hívd fel őket és megmondják , gondolom .

Újabb opcióval bővült webáruházunk:
    Amennyiben 1kg alatti csomagot rendel, a vásárlás utolsó lépéseként, a fizetési módnál már lehetőség van a kiszállítás előre utalással menüpontot választani.
    A szállítási költség így a legkedvezőbb: 787Ft.
    A visszaigazoló e-mailen megtalálja OTP bankszámlaszámunkat. Átutalással vagy OTP bankfiókban személyes befizetéssel is kifizethető a vásárlás.
    A befizetéstől számított legkésőbb következő munkanapon postázzuk rendelését, és még egy munkanapba telik, hogy a Magyar Posta Logisztika kézbesítse küldeményét.
    Azaz a fizetéstől számított 2. munkanapon megkapja csomagját.
  • Fehercsoki
    Mennyi volt a szállítás?Semmi konkrétat nem írnak a honlapon.
  • Bogdogege
    Innét vettem az enyémet is használtan semmi gikszer nem volt.
  • Fehercsoki
    Köszi ez jó hely, csak magyar posta szállítja ki a gépeket, nem kell tőlük félni? Gondolom azért annyira nem gondosak mint egy futárszolgálat...
  • Bogdogege
    konzolstudio.hu +3hónap gari
  • Fehercsoki
    Használt PS3at hol érdemes keresni?(prohardvert és vaterát próbáltam már)
  • gyualmighty
    vicces volt :D
  • bpeti72
    Nagyon le vagy maradva, már rég megjelent.
  • gyualmighty
    csocsi! vki esetleg hallotta mar, h mikorra tervezik a PS4-et??
  • bpeti72
    Én csak a proci hűtő pasztázásra gondoltam.
  • Ombika
    5 e ft ,ne viccelj mar, barmikor szetkapod es ujrapasztazod sajat magad.... Kismillioszor szedtem mar szet.pedig nem ertek hozza, sot regi fatemet holegfuvoztam is...
  • Yoda001
    bocs, ezt ennyiért hol csinálják? én 5e-ért tudok ilyen nagygenerált+pasztázást... meg teljes kitakarítás, de szerintem az benne van a nagygenerálban, nem?
  • The Protector
    bocsi.1500ért is már megcsinálják.
  • The Protector
    Szerintem megéri ha 3ezerért csináltatsz rajta nagygenerált,és ha kéred pasztáznak is.