PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ez az összetákolt,szedett-vedett rendszer lépten nyomon összerogy.
Ki hiszi el,hogy ez mind a hackerek mûve?
Sony hívõk kerüljenek a véleményükkel.... 😊
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
InFamous-ra tippek? 😊
www.digimomentsvideography.com
go to XMB > account management > transaction management > services list and you can access it again from there.
tehát XMB-bõl kell ott ki tudod listázni mit akartál leszedni és visszadob storeba és már töltheted is.
Szerintetek honnan szedjem az Infamous-t? Magyar kiadásos verzióval kitoltam jóként, viszont megcsinálnám a mentésemmel rosszként is. Német verzás mûködhet a mentésemmel? Vagy az angol is jó?
Én még csak rápillantottam PSN ben a játékokra, de nem mentem egyik játékra sem.
Majd talán holnap...
PS3 Slim 250 PC
Wipe Outról nem tudok sokat, közte és a Dead Nations között vacilálok a 2. számú játéknak.
Infamous az fix.
Van USA és UK accom is. szval akk 4 et tudok leszedni ezek szerint... ez tök fasza.
USA accon nekem vmi tök más van a Rachet and Clank helyett... ( stardust vagy ilyesmi) miért?
Viszont remélem ezeket majd 30 nap után is el tudom majd inditani.. 😊
PS3 Slim 250 PC
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A: Your PlayStation Plus 30 day access will expire 30 days from the date you activated it in PlayStation Store.
The Only One!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szeretnék a nyár folyamán TV-t venni...egy Sony Bravia tv-t néztem ki magamnak 82 vagy 94cm-es de nem tudom melyiknek mennyi az ára...neten körül néztem de mindenhol mást írnak 120-180eFt-ig már mindent láttam! Van aki tudja h mennyi az ára egy átlagos TV boltban?
Mi a véleményetek a tv-rõl?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PS3 ID: Csabesz82
Mert a fõmenüben sehol se látom.
Vagy ez csak késõbb lesz még?
Ha valaki válaszolna nagyon megköszönném !
Valaki légyszi világositson fel hogy hogy fog mûködni ez az egész?
Ügye most kaptunk egy ötös listát amirõl 2 játékot letölthetünk majd, és azokkal addig játszunk ameddig akarunk.
Viszont Infamousnál és Little big planetnél volt egy csillag. Ez mit jelent? Vmi korlátozás?
A PSN+ pedig ugy fog mûködni hogy 1 hónapig 6 db játék ingyen letölthetõ és játszható lesz, utánna pedig már nem?
Mitõl számítjuk az egy hónapot?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Beléptem a storera és most mi igaz abból hoyg letölhetek 5 játék közül kettõt? vagy mi az ajándék valaki segítene ?😊 elöre is köszi
Most ezért kell új accot csinálnom mert ebbe a *** országba élek?...
Na elmegy a Sony a **ába.
Valaki segítsen hogy tudom meg csinálni(ha meglehet) könyörgöm mert belebetegszem !😞