PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Nemtudom mire a siránkozás, infémüszre nyomtam, fele lennvan, kb anno sem volt ennél gyorsabb nálam, dehát jószokás szerint mindig kell rinyálni valamiért. Most, hogy már lehet tölteni, az a baj, hogy nemjön le 1perc alatt, meg még jöhetnének az olyan irányú rinyák is, hogy miét nem lehet modernvórfért meg krájziszkettöt, és mért nem ingyenes minden a storeon.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ide bejön az ember,semmi másat nem lát,csak PSN meg Store.... Másról nem tudtok irni ??? Ha benézek a x360 topikba ott legalább értelmes dolgok vannak. Szégyen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Most komolyan....
Ez az összetákolt,szedett-vedett rendszer lépten nyomon összerogy.
Ki hiszi el,hogy ez mind a hackerek mûve?
Sony hívõk kerüljenek a véleményükkel.... 😊

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Ironmask
Nekem most nem jött be a store error-t írt ki,majd holnap megpróbálom újra.Egyébként melyik menüpontba vannak az ingyen letölthetõ játékok honnan lehet le szedni õket???Nekem az Infamous kellene,hogy hétvégén ne unatkozzak😄

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

köszee!!!

cloud.strife
Oks, köszi, majd késõbb ha lemegy a roham elpöcsölök vele... 😊

InFamous-ra tippek? 😊

www.digimomentsvideography.com

ViniSoundz
Ki van írva ps twitterre mit kell csinálni ha nem tudod visszahozni a cuccost:

go to XMB > account management > transaction management > services list and you can access it again from there.

tehát XMB-bõl kell ott ki tudod listázni mit akartál leszedni és visszadob storeba és már töltheted is.
SD456
Én is ugyan így jártam. Remélem javítva lesz.

PS3 ID: SDani456

köszee!!

lwb
Ha 0 pénzért kaptad (ingyen), akkor nem. Ha csak kedvezményesen, de vetted (pénzért), akkor igen. Egyébként a hivatalos blogon van egy FAQ ami pont ezt taglalja.

cloud.strife
USA acc-ról nekem is lejött az Abe plusszos, meg a Dead Nations is, viszont a 2-ra csak rányomtam, majd meggondoltam magam és gondoltam majd késõbb eldöntöm, hogy melyik másik legyen. Erre eltûnt a game2 ikon. Remélem javítják.

Szerintetek honnan szedjem az Infamous-t? Magyar kiadásos verzióval kitoltam jóként, viszont megcsinálnám a mentésemmel rosszként is. Német verzás mûködhet a mentésemmel? Vagy az angol is jó?

ha PSN Plusal töltök le ADD-on okat azok megmaradnak??

lwb
Nekem jön rendesen, 1MB/s-el az infamous. 10-20 perc és lent is lesz. Plust aktiváltam, ha tetszik, akkor meghosszabbítom pénzért jövõ hónapban. Egyelõre nem nyûgözött le.

Remélem ez csak valami átmeneti dolog.... és javítják. Mert ha nem, akkor lesz á felháborodás a felhasználók körében.. 😄

Én még csak rápillantottam PSN ben a játékokra, de nem mentem egyik játékra sem.
Majd talán holnap...

PS3 Slim 250 PC

ugyan ez... és csak 1 gamét választottam azt beakadt

Csibe001
Köszönöm!

cloud.strife
Én erroroztam egyet az UK accommal és eltûnt a kis ikonok közül a játékválasztó, csak a plus aktiválódott, viszont játékot nem sikerül választanum. Zsír.....

A játékokról szeretnék érdeklõdni, van valamelyikben értékelhetõ multi esetleg?

Wipe Outról nem tudok sokat, közte és a Dead Nations között vacilálok a 2. számú játéknak.
Infamous az fix.

Van USA és UK accom is. szval akk 4 et tudok leszedni ezek szerint... ez tök fasza.
USA accon nekem vmi tök más van a Rachet and Clank helyett... ( stardust vagy ilyesmi) miért?
Viszont remélem ezeket majd 30 nap után is el tudom majd inditani.. 😊

PS3 Slim 250 PC

TDC Geronimo
Én a helyetekben megtartanám jövõ hónapra. Júliusban lesz 1 éves ez a szolgáltatás és állítólag valami durva ingyen játék lesz majd.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Q: When does the 30 days of my PlayStation Plus access expire?
A: Your PlayStation Plus 30 day access will expire 30 days from the date you activated it in PlayStation Store.

Csibe001
Nem tudjátok véletlenül, hogy a psn+ 1 hónap ingyen, az az aktiválástól számítva 1 hónap? Mert nekem még két hétig vizsgaidõszak van így felesleges lenne most aktiválnom... Válaszotok elõre is köszönöm!

tomi890125
tök zsír 😄
LBP megvan szóval a maradék 4 jöhet is 😄

The Only One!

tomi890125
1 hónapig elérhetõek ezek az ingyenes játékok, tök fölöslegesnek érzem egybõl rácuppani, mert úgy is mindenki ezt teszi ezért is hal be 😄

The Only One!

Ezért várok vele holnapig. <#vigyor> Úgyis ilyenkor USA mozdul rá.

TDC Geronimo
Jól le is halt picsába store annyian cuppantak rá 😄

Ráadásul accountonként(!) választható a 2 játék! <#taps>

TDC Geronimo

Tikal
Megint betörtek a Sony-hoz... Sony Pictures, 1 millio jelszó ellopva...................

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zsolt515
Üdv!
Szeretnék a nyár folyamán TV-t venni...egy Sony Bravia tv-t néztem ki magamnak 82 vagy 94cm-es de nem tudom melyiknek mennyi az ára...neten körül néztem de mindenhol mást írnak 120-180eFt-ig már mindent láttam! Van aki tudja h mennyi az ára egy átlagos TV boltban?
Mi a véleményetek a tv-rõl?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

And5
Miért ?

Seth
Leginkább semmilyet

PSN ID.: Beegabor

Csabesz100
Köszi!

PS3 ID: Csabesz82

And5
Melyik Linux verziót érdemes felrakni PS3ra ?

LeventeV
igen. az infamous 1-be és 2-be is két befejezés van.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Akey:Köszi a választ, azt nem tudod esetleg hogy akkor mikor fogom tudni megváltoztatni a jelszavamat...? Mert azóta "javítják" a szervert amióta ez az egész visszaállítás "mûködik"és soha nem tudok jelszót cserélni, ergó elérhetetlen az accom .😞
MikX
Most tényleg minden 2. hsz ugyanez lesz? Olvass kicsit legalább légyszíves.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz100
inFamous-ban van különbség a végét illetõen, hogy jóként vagy gonoszként játszom a játékot?

PS3 ID: Csabesz82

kirol
Nem.

tomi890125
az ingyen játékokat lehet már tölteni?

The Only One!

kirol
Értem, köszi.

Az a gáz, hogy angol Store-on még mindig behal a L.A. Noire ha DLC-t keresek. 😞

Most olvastam a gamekapcson, hogy ingyen lehet tölteni ezt meg azt meg amazt. Én megnéztem usa store-on egybõl....de nekem ugyan úgy pénzért kell. meg az ingyen psn plusz szolgáltatás az mikor lesz? mert akkor valóban ingyenes lenne sok minden. üdv!
Nem kell új acc-ot csinálni. A régivel belépsz és küld egy e-mailt. Angolnál meg csak simán megkérdezi, hogy mire szeretnéd módosítani a jelszót. Az elõfordulhat, hogy ez a szolgáltatás jelenleg nem mûködik.
LeventeV
csak késõbb lesz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

kirol
Na most felment, de hol és milyen menüt kell keresni, hogy megtaláljam az a listát, amibõl kiválaszthatom a 2 ingyenes játékot?

Mert a fõmenüben sehol se látom.
Vagy ez csak késõbb lesz még?

kirol
Nektek van PSN Store?

Nekem ezt írja:
PSN is undergoing maintenance.

Akkor kérdezem úgy hogy volt aki tudott jelszót változtatni, vagy muszáj új accot csinálni különben egyáltalán nem lehet játszani magyar accounttal?

Ha valaki válaszolna nagyon megköszönném !
Üdv!

Valaki légyszi világositson fel hogy hogy fog mûködni ez az egész?
Ügye most kaptunk egy ötös listát amirõl 2 játékot letölthetünk majd, és azokkal addig játszunk ameddig akarunk.

Viszont Infamousnál és Little big planetnél volt egy csillag. Ez mit jelent? Vmi korlátozás?

A PSN+ pedig ugy fog mûködni hogy 1 hónapig 6 db játék ingyen letölthetõ és játszható lesz, utánna pedig már nem?

Mitõl számítjuk az egy hónapot?

Köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

TDC Geronimo
Kipróbáltam infamous 2 demot. nagyon állat. Majdnem 1 órás a demo, jó hosszú.

Üdv

Beléptem a storera és most mi igaz abból hoyg letölhetek 5 játék közül kettõt? vagy mi az ajándék valaki segítene ?😊 elöre is köszi
...na jó az amerikai acc-al miért tudom megváltoztatni a jelszavamat, a saját magyarommal meg miért jön a 80.....hibaüzenet?!
Most ezért kell új accot csinálnom mert ebbe a *** országba élek?...
Na elmegy a Sony a **ába.
Valaki segítsen hogy tudom meg csinálni(ha meglehet) könyörgöm mert belebetegszem !😞