89387
PlayStation3
  • Montly
    Sziasztok!

Kezdő Ps3-as vagyok és lenne néhány kérdésem ami felmerült használat közben. :)

- Meg lehet oldani valahogy, hogy ne kelljen játéknál betenni a lemezt hanem felmásolja HDD-re?
    - Nem tudjátok mitől lehet, hogy nem fogadja el egy játék Online Pass kódját? Hiába írom be a Redeem Code mezőbe azt írja, hogy ilyen kód nem létezik, pedig a játék zsír új dobozos. :(
  • TDC Geronimo
    Tuti, hogy megy.
  • samsung123
    köszi, a választ!

3d akkor tuti megy? nem ugy van hogy csak 1.4 hdmin? vagy a fateket is azzal szerelték már? köszi még 1xer
  • Yoda001
    hali, nekem 60GB-os FAT van, és igencsak hely szűkében vagyok
    igaz, kb. csak olyan játékom van, ami telepít, nem is 1-2GB-ot, de ez kikerülhető, választható

megy a 3D, eredeti játékokkal természetesen ingyen játszhatsz majd a neten :)
    lehet gond a venti, de ha még megy, nem lehet gond, újrapasztázni bármikor lehet 1-2, max 3-5 ezerért "szakikkal"
    joy akksija lehet gyenge, de egyáltalán nem számottevően, emiatt ne aggódj

slim valamivel kevesebbet fogyaszt, matt felülete van, én kb. ennyit tudok, nem foglalkoztam a dologgal, de semmi bajuk a slimeknek sem
  • samsung123
    szia, aha ha nem gond, rákérdezhetsz, ksözi
  • cloud.strife
    Tesómnak van egy eladó Fat 80GB-osa eladó.
    Megkérdezzem mennyit kér érte?
  • samsung123
    HAli!

Segítenétek nekem?

Vásárolnék egy PS3 fat 40gb-et kb 30k-ért használtan. (plusz egy joy)
    NAmost, mikre figyeljek?
    -40 giga elég?
    -eredeti játékokkal szeretnék játszani neten. megvalósíható e?
    -3D megy e vele, vagy ebben még hdmi 1.3 van?
    -azt írja kicsit hangos a ventije már, gond lehet?
    -joy aksia lehet gyenge már?

Miben van még külömbség egy slimtől? Köszönöm előre is, fontos lenne, nem értek a PS3 hoz
  • sure
    Ha meg drótnélkülit, akkor Bluetoothosat. Remélem sokat segített e két HSZ, htx nincs mit
  • sure
    Elsősorban olyat, amit rá lehet dugni... (tipp: csak RCA-s vonalkimenete van, nincs dedikált füles kimenet rajta). Ha meg erősítőbe megy, akkor ugyanolyat, amit PC-hez is vennél.
  • zsolt515
    Üdv!
    Ps3-hoz milyen fejhallgatót érdemes venni?
  • Johnny23
    Sziasztok!

Eladó az alábbi termékcsokor:

- PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával, kitűnő állapotban. Garis!
    - 4db PS3 játék: FIFA 12, FIFA Street (2012), RAGE (Anarchy edition)+DLC, Battlefield 3
    - Hivatalos Sony PS3 "all-in-one" SURROUND hangfalrendszer; minden tartozékával

érdeklődni priviben
  • n000rbi
    Nem hinném, hogy a 4 folytatódna, az alcím elvileg Solid Snake ;) Még az is lehet kapunk egy első részt Fox Engine-nel :)
  • Vadnokedli
    négy az szerintem bőven jó befejezésnek, bár kétséges hogy az legyen.
  • n000rbi
    Az MGS5 készültét erősítette meg Kojima-san. Bár őt ismerve ez még egy rossz poén is lehet. :) Mindenesetre jöhet ez a sokadik "utolsó MGS".
  • Vadnokedli
    ezt a raidenes cuccra? vagy annál is lesz egy újabb? :D
  • Bogdogege

• Tikal #81195
    szerinted küldenek neked levelet hogy most akkor pénzt veszünk le a kártyádról vagy mii? Lehuzzák a zsét, aztán küldik a játékot, POSTÁN. De általában leírják a honlapjukon hogy megy ez, READ THE FAQ.
  • Vadnokedli
    nézd át az oldalt, nem hiszed hogy majd mi fogjuk helyetted? :D

T&C
    Contact
    Help

Ezek között talán, vagy ha nincs Contact Us részen írsz nekik ha lehet.
  • zsolt515
    ja..és futár fogja hozni vagy a postán kell átvenni?
  • zsolt515
    Üdv!
    game.com.uk oldalról szeretnék rendelni...megadok mindent címet azt a Bank kártya számot és típust amelyről fizetni szeretnék...ha mindez megvan akkor a kártyáról leveszik a pénzt maguktól?
    Vagy kapok vmi levelet vagy vmit?
    Légyszi segítsetek mert sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a jáékokhoz!
  • gyualmighty
    Crysis 2 nagyon jo,es gyonyoru a grafika is...a multija is elvezheto
  • masoma
    sziasztok, fifa 12 online pass-t lehet még vásárolni? a gép rajta van a neten, van ea regem, viszont nem enged kódot venni
  • Vadnokedli
    ja, hát sokat BF3 azok. :D Bár most már GTA zok, mert szotirzatok
  • Yoda001
    nincs, sőt nekem a megjelenés utáni héten lett véve, még régi FAT gépes stílusos a tokja is!! :)
    majd játszunk akkor, mondjuk még GT5-ben sem mentünk egy kört sem
  • Tikal #81187
    Az nincs, de sokat toltam vele..
  • Vadnokedli
    Na én meg vetttem a GTA4 et online, 11 GB azt írja 440 perc wi-fi-n :D Valakinek platinum már megvan belőle?
  • bpeti72
    Gyűjtögess még cuncika
  • Tikal #81184
    Szűkös :)
  • The Protector
    hááát.Érdekes kérdés,pénzem az van,de nem erre most.

Amúgy 30 ból jó lenne megúszni.De ha lehet minél olcsóbban(tudom h a 30 az max 22" monitor lehet) de most sajnos csak ennyit tudok feláldozni.
  • Tikal #81182
    Mennyid van rá??
  • The Protector
    Hali.Szeretnék váltani megjelenítést a ps3-hoz(h szépen fogalmazzam azt h elbaszódott a tv-m,vagy az igazat írjam új albérletbe költözök és saját tv-m nincs csak a főbérlőé).Tudtok ajánlani valami olcsóbb de jó monitort,esetleg egy szép tv-t a ps3-hoz?Hasznáét cuccok is érdekelnek.A bmw logós balfasz erre ne válaszoljon.
  • TDC Geronimo
    Magyar storehoz magyar regisztráció kell. A menü marad angol nyelvű, de az árak forintban lesznek és tudsz fizetni bankkártyával is, nem kell venned PSN feltöltőkártyát. Normális árú teljes játékot meg nem nagyon kapsz storeból, mert minden túl van árazva. Pl minden most megjelenő játék digitálisan 21k huf, ami elég durva.
  • Yoda001
    regisztrációkor tudsz országot választan, tudod :) na, annyi, hogy ott kell magyarországot kiválasztani uk/us helyett, és így lesz magyar store-os az account
  • unrealnoise
    múlt héten lettem PS3 tulaj, ez az első konzolom. a kérdésem az lenne, hogy egy bolt oldalán ezt olvastam:

"A Playstation 3 tulajdonosok számára már elérhető a játék a magyar PSN Store-ból 6.070 Ft-ért (az áron dolgoznak a Sony Magyarország emberei), amit kettő 6000 Ft-os kártya megvásárlása után már le is tudnak tölteni. Az ár szinte megegyezik a külföldi árakkal, ezért előnyös a magyarországi PSN Store-ból megvenni a kiegészítőt, ezúton is erősítve az eladási adatokat, melyek a lokalizáció szempontjából fontosak lehetnek számunkra."

mi az a magyar PSN Store? pl. nekem most angol nyelvű a menü, és a PSN store is csak angol nyelven hajlandó "lefutni" a PS3 alatt, mert csak úgy elérhető. PS3-ban viszont így a Store alatt, csak Euro-val ellátott FIFA van, az is 18200 pénzért. Köszi ebből így nem kérek. :)

Valaki felvilágosítana, hogy hol találom a szűz FIFA 12-őt "jó", azaz normális áron a Store-ban? vagy valamit én cseszek el? a magyar store-hoz valamit be kell állítani? Előre is köszönöm a válaszokat!
  • sanyiute
    na ma megpróbálom hogy beenged-e az accommal
  • Vadnokedli
    Mit érdemes megvenni a Storeből most ami 20 font alatt van? Crysis 2? Játszható? multija élvezhető?
  • Vadnokedli
    Kb 10 ismerősöm játszott ez idő alatt bf3-at. Nem globális probléma volt ez.
  • TDC Geronimo
    Na acc már beenged, de store még nem megy
  • TDC Geronimo
    Most írták twitteren...

"We are aware that some of you are having issues accessing PSN, and we're working to restore service to all. Thank you for your patience."

azért az a "some of you" igen durva megfogalmazás, amikor SENKI se tud most belogolni -.-
  • sanyiute
    oksa akkor nem én vok a hülye :) hiba üzi ha a netet állítom:
    The attempt obtain an IP adress timed out
    gondolom IP cím ellenörzés idő túllépés?:S