PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagy volt! 😄 😄
laslandes
szerintem vegyél mindkettõt, de a flasseltetést mindenképpen vele csináltasd, mert õ a legjobb a szakmában:

Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni ,Ps3 vagy Xbox360 vásárlásán gondolkodom,de nettezni is szeretnék rajta kérdésem bármelyik oldal elérhetõ rajta vagy csak a frissítéseket és a demokat tudom elérni,a késõbbiekben flassaltetni szeretném,de azt halottam hogy mivel állandóan frissít a nettrõl így a flassalés után bajok lehetnek,ha valaki tudna segíteni azt megköszönném,thx
sure
...aki pedig már 4x letöltött egy játékot, annak -1 aktivációja van,és a Sony egy tetszõleges játékot letöröl az adott PS3-ról 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
Hát te biztos érted amit mondasz 😊

És nem tévedtem semmiben, ezt bátran ki merem jelenteni.
Nem is arra válaszoltam. Az egy dolog, de nem errõl volt szó. Azóta módosították 5-rõl 3-ra, de ez most jelen pillanatban mellékes. Ha új gépet vesz, akkor nem fog csökkenni és ez volt a lényeges, ebben tévedtél, amit én helyesbítettem.

Sziasztok! Van valaki aki TDU2-vel csapatja? Ha igen, PSN iD: zakkant
DanielT
"mivel account-hoz van kötve, nem géphez"

Ez nem magyarázat arra, hogy a Sony nem csökkenthette 5-rõl 3-ra az egyidejû aktiválások számát.

És akkor beidézem a szerzõdési feltétel módosítást is, amirõl beszéltem:

"In-game items or content that you have purchased may be downloaded from PlayStationŸStore. Pursuant to the particular terms of use that govern a specific in-game item or content you have purchased, you may use that item or content on up to three (3) different PlayStationŸ3 systems that have been activated for your account. You may deactivate or activate specific PlayStationŸ3 systems, as long as the maximum activated number of PlayStationŸ3 systems for your account at any given time is three (3)."

A PSN+ indulásakor szó volt róla, hogy az éves elõfizetéssel rendelkezõk kapnak "árengedményt" a lejárt garanciájú gépek javíttatásakor. Ez a kedvezmény idehaza is él?
Ertem,koszi a valaszt!
Dehogy is. Ugyan úgy 5x, mivel account-hoz van kötve, nem géphez. Az új gépen is ugyan azt az accot használod, ahogy eddig is.

DanielT
Töltheted, 5x, tehát a gép halála után még 4 másikra. (Bár mintha csökkentették volna 3 -ra valamikor, de ezt most nem mondom biztosra)
Egy amator kerdes, de nem vagyok tul regi PS3 tulaj. Mondjuk teli van a gepem a store-on vasarolt jatekokkal, de 1xcsak tonkremegy a masinam es vennem kell egy masikat. Ilyenkor buktam a jatekokat vagy az id-m alapjan ujbol letolthetem oket?
Bingo! Koszi!
laslandes
Bogdogege
köszi

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

deep
Természetesen.
Bogdogege
Sziasztok

Érdeklõdnék ,van egy logitech formula force ex kormányom a GT5 meg a ps3 támogatja-e ?

köszipuszi<#love11>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Tudna valaki olyasmi jatekot mint anno pc-re a Dyna Blaster? Valami franko kis egyszeru jatekot keresek amivel jol el lehet ket jatekosnak szorakozni egy vagy ket gepen. Varom az otleteket, de inkabb valami kis mini jatek legyen, koszi!
Aktiválástól kezdve 30 nap. Forrás:
Q: When does the 30 days of my PlayStation Plus access expire?
A: Your PlayStation Plus 30-day access will expire 30 days from the date you activated it in PlayStation Store.
Sziasztok!
Szerintetek ha kb 2 hónap múlva aktiválom a ps plust akkor onnantól kezdve 30nap vagy a helyreállástól kezdve? A lényeg hogy nem vagyok otthon és nem tudom hogy késõbb is lesz-e lehetõség rá!
bertino
mi ebben a durva ? manapsag teljesen normalis, hogy rendszereket tornek fel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

na ez azért már durva!!!

http://4gamers.postr.hu/hacker-tamadas-a-codemasters-ellen

Pff... Mekkora pofátlanság. A Resistance 3 demó fent van a singapúri PSN-en, máshol meg a szar BA:Los Angeles Blu-Ray film-re teszik csak rá. <#falbav> Kár, hogy nincs singapúri accom, és sajnos csinálni se lehet még. <#shakehead>

Valaki nyomja a Portal 2-t (eredetiben)? Írjon már rám egy üzit.😊 Kössziii
Csibe001
Nekem 3-4 munkanap alatt szokott megérkezni Zavviról.

Srácok a zavvi-rõl megrendeltem a Black Ops-t hétfõn küldtek üzit hogy feltették az kb mikorra fog megérkezni??
Épp akkor ment, amikor linkeltem!

Sziasztok. Psn bejelenkezéssel lenne gondom: jelszócsere megvolt, egy ideig be is tudtam jelentkezni de most sajna valamiért nem. A böngészõ simán mûködik psen de networkre nem akar fellépni. Átvittem haverhoz..ott be tudtam jelentkezni. Kikötöttem a routert és közvetlenül a modembe dugtam be a pst de így sem megy. Valaki légyszi segítswn
Köszi
cloud.strife
thx, megpróbálom.

www.digimomentsvideography.com

shaddam
Hánytól lesz itteni idõ szerint?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
A mailben kapott linkben át kell írni a "security"-t "reset"-re, csak akkor mûködik 😛
Tehát https://store.playstation.com/accounts/RESET/resetPassword.action....

Legalábbis nekem csak így mûködött magyar account esetén.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LeventeV
valami jó side scrolling játékokat ps3-ra tudtok mondani (store-ról)?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

cloud.strife
Skacok, egy analfabéta ismerõs áthívott, hogy nézzem meg a gépét ugye password change. Egy magyar meg egy angol van neki.
Angolt a PS3-on szépen jelszócseréltem, megy is, viszont a magyar email-t küldött a címre. Oks, belép, linkre klikk, biztonsági kód oks, új jelszó kéccer begéel, elfogadja. Kiírja, hogy your country...., nemérdekes. Majd PS3-hoz oda, beír, majd hiba, email, password páros nem megfelelõ....
Ejjha, mondom akkor weben belépek, ott is. Weben forgot password, Server Maintenance..... brrrr....
PS3-on forgot password, ott szülinap oks, majd küldi a password reset dolgot. Az egész elölrõl, majd a végén ugyanaz a hiba.

Épp nem megy a szerver? Akkormeg minek küld reset mail-t? :/

Valaki?

www.digimomentsvideography.com

Gideon Wieth
Annyi kérdésem lenne, hogy az 5 választható játékból mit ajánlotok ??, Infamous már megvan, LittleBigPlanet még nincs (ez lesz az egyik). WhipeOut annyira nem jött be, szóval a maradék kettõn gondolkodok, melyiket érdemesebb szerintetek? Egyiket sem ismerem ((illetve Rachetet csak hírbõl ) :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Igen a készülék nekem is bejön, már én is gyûjtögetek rá 😄 Csak hát valszeg Novemberben majd kicsit megcsappan a kassza 😄 Uncharted 3, Assassin's Creed Revelations 😄 Hogy csak a két legjobban vártat említsem 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

dzsedi
Nekem se, de a PSV már egész jó. Maga a készülék viszont nagyon tetszik. Egy Wifi-s változatot biztos beszerzek.

Gideon Wieth
Nem tudom hogy vagytok vele emberek, de nekem ez az NGP átnevezés VITA-ra nem nagyon jön be 😄

Győri Devi
"No warranty is given about the quality, functionality, availability or performance of Sony Online Services, or any content or service offered on or through Sony Online Services."
Mielõtt jogi kérdésekrõl beszélnél olvasd el az EULA-t.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Killzone 3, Mortal Kombat, GT5 ezeket érdemes megvenni midnenképp.

PS3 Slim 250 PC

ha szereted az autós játékot, akkor GT5 (vigyázni, ez nem arcade stílusú)
csak a demot próbáltam, de az MK-t is megvenném

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

MikX
Te járatod magad, a cinizmusod meg nevetséges, mint ahogyan az érveléseid (már ha annak nevezhetö a próbálkozás) kicsi troll...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

79165, 79166 hsz.eknek nincs egy napja és azokat nem én írtam, úgyhogy ennyit arról hogy mindenki túllépett rajta.
Ez egy jogi kérdés, ha majd meglesz a kis érettségi talán te is többet megértesz belõle.
Téma részemrõl lezár.

MikX
Nyavajgás a semmiért. Addel, vegyél boxot, azt kész. Többek megvannak elégedve a dologgal, söt el is felejtették és játszanak, te meg nyavajogsz...
Ezeket az érveket amiket felhoztál meg remélem te magad sem hiszed el.
Inkább kibirok némi állást, minthogy fizessek egy online szolgáltatásért microsoftnak. És igenis hálásak is lehetnek az emberek, hogy a sony kiáll továbbra is az ingyen szolgáltatás mellett, holott az egyetlen konkurencia mellett megtehetné, hogy havidijas legyen, és pont. Úgyhogy ha továbbra is problémáid vannak ezzel ne itt trollkodj. Mindenki túllépett már rajta, ember!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nem azt akartam én sem csak szerintem ez a Welcome Back akció rendes tõlük. Éppen a múlt hónapban terveztem megvenni a LittleBig 1-et szóval örültem amikor halottam hogy az lesz az egyik.
Szerintem ha valamit a playstation hivatalos magyar weboldalán (http://hu.playstation.com/ps3/key-features/index.html) így reklámoznak, hogy :
A PLAYSTATION 3 fõbb jellemzõi:
.
.
PLAYSTATION Hálózat
Az ingyenes PLAYSTATION Network hálózatra feliratkozva (szélessávú kapcsolat szükséges hozzá) olyan szolgáltatások sora válik elérhetõvé, amelyek még a PS3 élményét is képesek magasabb szintre emelni. Társaságra vágyik? Próbálja ki kedvenc játékait online - külön költségek nélkül -, vagy cseteljen írásban vagy szóban a barátaival"
És ezt a funkciót nem látja el, azt úgy szerzõdésszegésnek (ami az adás-vétellel létrejön) hívják. Ezt felróni nem látom be miért lenne butaság. A sony is tudja ezt és nem szívjóságból "próbál" kárpótlásként adni valamit.

"Ha ez így lenne akkor MMORPGkkel ingyen leehetne játszani mert hát a 10-11 -ezer forintba csak benne van kapcsolódó szolgáltatás ára is. Pedig nem..."- HA egy MMORPG-t azzal reklámoznak, hogy ingyen játszatsz vele a program megvásárlásával pedig nem az, akkor ugyanaz mint a fenti eset.

És nem a sonyt bántom ezzel, csak azért nehogy már szentéavatás legyen a végén.

Csibe001
MvC3 mindenképpen és SSF4, ezt a kettõt választanám ebbõl a listából, ezek meg is vannak, szóval akár játszatunk is, én se vagyok pro csak szeretek mókázni verekedõs játékokkal. 😄
MvC3 lehet a te játékod, mert ott nagyon sok múlik a szerencsén, szerintem SSF4 inkább tudásalapú, én haverral tolom mindkettõt, szóval max akkor megyünk online, ha épp úgy tartja kedvünk, s mai napig sokat játszunk SSF-be van vagy 50-60 órám s megunhatatlan. MvC3-ba még ennyi nincs, mert közbejött egy vizsgaidõszak. 😄
Remélem ez segít. 😄

romeozor
Nekem ezek közül van MvC3, MK meg SSF4. Én elég amatõr vagyok ilyenekben, de ettõl függetlenül szeretem a verekedõsöket. MK-ban volt a legtöbb sikerem, egyelõre pozitív a statom, de a másik kettõben nagyon bucira vernek online így nem is élveztem õket sokáig.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Alábbi játékokon gondolkoztam, de nem tudom melyiket vegyem meg (tudom hogy pár játék teljesen más stílus, de azért érdekel a vélemény).
- Marvel vs capcom 3
- Gran Turismo 5
- Mortal Kombat
- Super Street fighter 4
- Tekken 6
- Killzone 3
- Crysis 2

Inkább a multi érdekelne. Ha valaki tudna mondani pár dolgot ezekrõl a játékokról, hogy melyiknek a legélvezetesebb a multija, melyik éri meg a legjobban, stb. nagyon megköszönném.