89387
PlayStation3
  • samsung123
    HAli, vettem egy PS3-mat fat 80-a és system update kel neki hogy hogy netre tudjak menni stb. NA most érdemes megcsinálni? Elivleg nem volt buherálva a gép. De van egy olyan problémám hogy g25-öt használok mert a joyt a akitől vettem, nem adta ide...és g25 ről irányítgatom, amin hiányzik a home gomb és a start működtető gombpk a kormányról(ezeket kiszereltem annó. Azaz csak a váltón lévő gombok jók. Namost belekezdhetek a upgradbe a home és start gomb nélkül, kell valamikor majd nyomni?

HElp THX
  • bpeti72
    Nekem tökéletesen működik ez
  • bpeti72
    Én azt használom
  • Bogdogege

Doo wa! Doobeedoobee wa!
  • Vadnokedli
    Valai játszik Borderlandsot? Online? Esetleg megvan neki az 1245688342672345633542 pontos shield? Corrupted lett a save gamem esetleg nem dobna valaki nekem egy pajzsot? :D
  • Seth
    Persze,persze...
  • Bogdogege
    Meglehet a másik ilyen gyöngyszem a syndicate az 2 perc volt
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    EU
  • n000rbi
    Ezazzzz :) Várj...ugye USA accon?
  • Seth
    Akkor nem neked való
  • Bogdogege
    percig*
  • Bogdogege
    Pc-n 5 perig volt a gépemen
  • TDC Geronimo
  • Akey
    PSN Plus-osok holnaptól ingyé' szedhetik a Deus Ex: Human Revolutiont.
  • arty
    az is gagyi lesz, mivel nem nativ bill-egér :)
  • Vadnokedli
    Ez gagyi lehet venni pshez ilyen usb portolot belehet programozni es billentyuzet + sajat eger 4 ezer vagy mennyibe faj.
  • Festéknotajcs
    én bf miatt vettem :) persze gt5 gow
    pc költséges+csíterek
    engem nem érdekel ki mit s miért vesz, ő pénze pont pont pont
  • Bogdogege
  • Vadnokedli
    Azért arra lehet fogni ha valaki ezt az Eagle USB-s valami szart használja. :D Egérrel. :D
  • Tikal #81231
    Konzolon nem lehet a cheaterekre fognom ha béna vagyok:)
  • arty
    ráadásul konzolon a cheater is minimális :(( azok nélkül pláne nem az igazi... :(
  • shaddam
    Elég zakkant lehet aki ilyet követ el. Rezgés+Fotel >Minden más. Ha egeret akarsz tologatni ott a pécé.
    Nokedli ne tetézd!
    A végén még a magamfajta lesz a kisebbség aki az exkluzívak miatt veszi...
  • Vadnokedli
    Én is a BF miatt vettem. :D BF BC2 őt vettem először iszonyat szar voltam.. most BF3 ban, hát khm kicsit jobban megy. tophán De aki csak fps re veszi a konzolt az nem normal. :D
  • Tikal #81227
    az elvetemültek gondolom ps3-on is egér billentyű komboval nyomják, nem?
  • arty
    mindezt egy hét után? :)

miket próbáltál? egyáltalán, mennyire akartad te "megszokni" a kontrollert?
  • n000rbi
    Nem akartam én itt senkit megsérteni :P Szóval tehát ÉN is béna vagyok kontrollerrel FPS-ekben (de legalább nem is játszom ilyesmivel)
    Egyébként meg: "BF miatt vette", "FPS akarsz játszani konzolon" - a lényeg ugyanaz, hogy nem konzolra való játékkal próbálkozik.
  • shaddam
    Csak a magad nevében...Azt baszta el hogy béef miatt vette.Én is ismerek ilyeneket, vittem nekik az unchartedet meg a god of wart, de nem nekik béef kell. Az ilyen vegyen vasat a pécébe aztán hagyja békén a ps3-mat
  • n000rbi
    Ott nyúltál mellé, hogy FPS-t akarsz játszani konzolon kontrollerrel, ez másnak se megy igazán. :)
  • shaddam
    Adok érte egy tizest.
  • Montly
    Skacok ez a PS3 nem nekem való. Az irányítás kontrollerrel iszonyat szokatlan.

Úgyhogy ha valakit érdekel:

ELADÓ: a kb 1 hetes PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával és kábelével. Mivel 1 hetes a cucc 1 év garancia is van rajta. Továbbá Battlefield 3 játék is eladó vele amit hozzá vettem. Részletek priviben.
  • Montly
    Köszönöm a segítséget Uk akkal elfogadta a kódot! :)

Márcsak egyetlen problémám, hogy vettem egy Ozone Strato Evo 5.1 usb-s fejhallgatót és valamiért nem ismeri fel. A mikrofonját azt érzékeli de hangot nem ad vissza. :( Lenne valami ötletetek erre?
  • Seth
    Csinálj egy új felhasználót UK-ra, ne a régit próbáld megváltoztatni
  • Montly
    Store-ba írom be a kódot és ott nem fogadja el. :( Hívtam a boltot ahol a játékot vettem azt mondták regeljek Angol címmel accot mert ahhoz jó a kód. Ez megtörtént de PS-en nem tudom megváltoztatni a bejelentkezést az újra mert hiába tiltottam le az előző címet akkor is azt írja ki, hogy még él. :(
  • The Protector
    Szia.külön másolni nem lehet játékot a vinyóra,a játék annyit feltelepít amennyit szeretne.Mindenképpen kell a lemez.
    Az online passt ne a játék menüjébe írd be.Belépsz store-ra,felül kiválasztod a redeem kódot,beírod a kódodat és letölt egy filet amit feltelepít és onnantól él a multi.
  • Skynet
    30 pénznél többet nem ér egyetlen FAT gép sem,hacsak nem vadonat új bontatlan (ehhehe)...
  • Skynet
    NE hangsúlyozom NE vegyél FAT gépet,főleg ne 35k-ért,mert 40-45 körül SLIM gépek mennek nagyobb vinyóval. Nem a vinyó a lényeg, a SLIM gépek jóval megbízhatóbbak,fiatalabbak. A FAT gépek sorra fossák össze magukat mert öregek,sokat futottak.
  • Montly
    Battlefield tudtommal csak angol verzióban van így olyanom van. Viszont magyar lakcímmel regeltem a profilom. Neten regeltem UK profilt, de amikor PS3-al be akarok az újjal jelentkezni akkor nem enged be mondván addig nem lehet amíg az előző még él. Ilyenkor mi a teendő?
  • Akey
    A lemez mindenképpen kell a játékok indításához.

Az Online pass szerintem régiófüggő. Magyar verziót vettél? Magyar lakcímmel regisztráltad a PS3 profilodat?
  • Montly
    Történetesen az Online Pass kód A Battlefieldhez lenne de hiába írom be a 3x4-es kódot ezt írja ki: "The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid". Pedig tegnap vettem dobozosan... Nincs valami ötletetek?
    A netes játékért egyébként kell külön fizetni, vagy elég hogy megvan a játék?