PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isten nem bottal, hanem VMware.
Ez nem magyarázat arra, hogy a Sony nem csökkenthette 5-rõl 3-ra az egyidejû aktiválások számát.
És akkor beidézem a szerzõdési feltétel módosítást is, amirõl beszéltem:
"In-game items or content that you have purchased may be downloaded from PlayStationŸStore. Pursuant to the particular terms of use that govern a specific in-game item or content you have purchased, you may use that item or content on up to three (3) different PlayStationŸ3 systems that have been activated for your account. You may deactivate or activate specific PlayStationŸ3 systems, as long as the maximum activated number of PlayStationŸ3 systems for your account at any given time is three (3)."
Érdeklõdnék ,van egy logitech formula force ex kormányom a GT5 meg a ps3 támogatja-e ?
köszipuszi<#love11>#love11>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Q: When does the 30 days of my PlayStation Plus access expire?
A: Your PlayStation Plus 30-day access will expire 30 days from the date you activated it in PlayStation Store.
Szerintetek ha kb 2 hónap múlva aktiválom a ps plust akkor onnantól kezdve 30nap vagy a helyreállástól kezdve? A lényeg hogy nem vagyok otthon és nem tudom hogy késõbb is lesz-e lehetõség rá!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://4gamers.postr.hu/hacker-tamadas-a-codemasters-ellen
Köszi
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tehát https://store.playstation.com/accounts/RESET/resetPassword.action....
Legalábbis nekem csak így mûködött magyar account esetén.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Angolt a PS3-on szépen jelszócseréltem, megy is, viszont a magyar email-t küldött a címre. Oks, belép, linkre klikk, biztonsági kód oks, új jelszó kéccer begéel, elfogadja. Kiírja, hogy your country...., nemérdekes. Majd PS3-hoz oda, beír, majd hiba, email, password páros nem megfelelõ....
Ejjha, mondom akkor weben belépek, ott is. Weben forgot password, Server Maintenance..... brrrr....
PS3-on forgot password, ott szülinap oks, majd küldi a password reset dolgot. Az egész elölrõl, majd a végén ugyanaz a hiba.
Épp nem megy a szerver? Akkormeg minek küld reset mail-t? :/
Valaki?
www.digimomentsvideography.com
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mielõtt jogi kérdésekrõl beszélnél olvasd el az EULA-t.
やられたらやり返す。倍返しだ!
PS3 Slim 250 PC
csak a demot próbáltam, de az MK-t is megvenném
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez egy jogi kérdés, ha majd meglesz a kis érettségi talán te is többet megértesz belõle.
Téma részemrõl lezár.
Ezeket az érveket amiket felhoztál meg remélem te magad sem hiszed el.
Inkább kibirok némi állást, minthogy fizessek egy online szolgáltatásért microsoftnak. És igenis hálásak is lehetnek az emberek, hogy a sony kiáll továbbra is az ingyen szolgáltatás mellett, holott az egyetlen konkurencia mellett megtehetné, hogy havidijas legyen, és pont. Úgyhogy ha továbbra is problémáid vannak ezzel ne itt trollkodj. Mindenki túllépett már rajta, ember!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A PLAYSTATION 3 fõbb jellemzõi:
.
.
PLAYSTATION Hálózat
Az ingyenes PLAYSTATION Network hálózatra feliratkozva (szélessávú kapcsolat szükséges hozzá) olyan szolgáltatások sora válik elérhetõvé, amelyek még a PS3 élményét is képesek magasabb szintre emelni. Társaságra vágyik? Próbálja ki kedvenc játékait online - külön költségek nélkül -, vagy cseteljen írásban vagy szóban a barátaival"
És ezt a funkciót nem látja el, azt úgy szerzõdésszegésnek (ami az adás-vétellel létrejön) hívják. Ezt felróni nem látom be miért lenne butaság. A sony is tudja ezt és nem szívjóságból "próbál" kárpótlásként adni valamit.
"Ha ez így lenne akkor MMORPGkkel ingyen leehetne játszani mert hát a 10-11 -ezer forintba csak benne van kapcsolódó szolgáltatás ára is. Pedig nem..."- HA egy MMORPG-t azzal reklámoznak, hogy ingyen játszatsz vele a program megvásárlásával pedig nem az, akkor ugyanaz mint a fenti eset.
És nem a sonyt bántom ezzel, csak azért nehogy már szentéavatás legyen a végén.
MvC3 lehet a te játékod, mert ott nagyon sok múlik a szerencsén, szerintem SSF4 inkább tudásalapú, én haverral tolom mindkettõt, szóval max akkor megyünk online, ha épp úgy tartja kedvünk, s mai napig sokat játszunk SSF-be van vagy 50-60 órám s megunhatatlan. MvC3-ba még ennyi nincs, mert közbejött egy vizsgaidõszak. 😄
Remélem ez segít. 😄
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
- Marvel vs capcom 3
- Gran Turismo 5
- Mortal Kombat
- Super Street fighter 4
- Tekken 6
- Killzone 3
- Crysis 2
Inkább a multi érdekelne. Ha valaki tudna mondani pár dolgot ezekrõl a játékokról, hogy melyiknek a legélvezetesebb a multija, melyik éri meg a legjobban, stb. nagyon megköszönném.