89387
PlayStation3
-
#81251 HAli, vettem egy PS3-mat fat 80-a és system update kel neki hogy hogy netre tudjak menni stb. NA most érdemes megcsinálni? Elivleg nem volt buherálva a gép. De van egy olyan problémám hogy g25-öt használok mert a joyt a akitől vettem, nem adta ide...és g25 ről irányítgatom, amin hiányzik a home gomb és a start működtető gombpk a kormányról(ezeket kiszereltem annó. Azaz csak a váltón lévő gombok jók. Namost belekezdhetek a upgradbe a home és start gomb nélkül, kell valamikor majd nyomni?
HElp THX -
#81250 Nekem tökéletesen működik ez -
#81249 Én azt használom -
Doo wa! Doobeedoobee wa!
-
#81247 Valai játszik Borderlandsot? Online? Esetleg megvan neki az 1245688342672345633542 pontos shield? Corrupted lett a save gamem esetleg nem dobna valaki nekem egy pajzsot? :D -
#81246 Persze,persze... -
#81245 Meglehet a másik ilyen gyöngyszem a syndicate az 2 perc volt -
#81244 -
#81243 EU -
#81242 Ezazzzz :) Várj...ugye USA accon? -
#81241 Akkor nem neked való -
#81240 percig* -
#81239 Pc-n 5 perig volt a gépemen -
#81238 -
Akey #81237 PSN Plus-osok holnaptól ingyé' szedhetik a Deus Ex: Human Revolutiont. -
#81236 az is gagyi lesz, mivel nem nativ bill-egér :) -
#81235 Ez gagyi lehet venni pshez ilyen usb portolot belehet programozni es billentyuzet + sajat eger 4 ezer vagy mennyibe faj. -
Festéknotajcs #81234 én bf miatt vettem :) persze gt5 gow
pc költséges+csíterek
engem nem érdekel ki mit s miért vesz, ő pénze pont pont pont -
#81233 -
#81232 Azért arra lehet fogni ha valaki ezt az Eagle USB-s valami szart használja. :D Egérrel. :D -
#81231 Konzolon nem lehet a cheaterekre fognom ha béna vagyok:) -
#81230 ráadásul konzolon a cheater is minimális :(( azok nélkül pláne nem az igazi... :( -
#81229 Elég zakkant lehet aki ilyet követ el. Rezgés+Fotel >Minden más. Ha egeret akarsz tologatni ott a pécé.
Nokedli ne tetézd!
A végén még a magamfajta lesz a kisebbség aki az exkluzívak miatt veszi... -
#81228 Én is a BF miatt vettem. :D BF BC2 őt vettem először iszonyat szar voltam.. most BF3 ban, hát khm kicsit jobban megy. tophán De aki csak fps re veszi a konzolt az nem normal. :D -
#81227 az elvetemültek gondolom ps3-on is egér billentyű komboval nyomják, nem? -
#81226 mindezt egy hét után? :)
miket próbáltál? egyáltalán, mennyire akartad te "megszokni" a kontrollert? -
#81225 Nem akartam én itt senkit megsérteni :P Szóval tehát ÉN is béna vagyok kontrollerrel FPS-ekben (de legalább nem is játszom ilyesmivel)
Egyébként meg: "BF miatt vette", "FPS akarsz játszani konzolon" - a lényeg ugyanaz, hogy nem konzolra való játékkal próbálkozik. -
#81224 Csak a magad nevében...Azt baszta el hogy béef miatt vette.Én is ismerek ilyeneket, vittem nekik az unchartedet meg a god of wart, de nem nekik béef kell. Az ilyen vegyen vasat a pécébe aztán hagyja békén a ps3-mat -
#81223 Ott nyúltál mellé, hogy FPS-t akarsz játszani konzolon kontrollerrel, ez másnak se megy igazán. :) -
#81222 Adok érte egy tizest. -
#81221 Skacok ez a PS3 nem nekem való. Az irányítás kontrollerrel iszonyat szokatlan.
Úgyhogy ha valakit érdekel:
ELADÓ: a kb 1 hetes PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával és kábelével. Mivel 1 hetes a cucc 1 év garancia is van rajta. Továbbá Battlefield 3 játék is eladó vele amit hozzá vettem. Részletek priviben. -
#81220 Köszönöm a segítséget Uk akkal elfogadta a kódot! :)
Márcsak egyetlen problémám, hogy vettem egy Ozone Strato Evo 5.1 usb-s fejhallgatót és valamiért nem ismeri fel. A mikrofonját azt érzékeli de hangot nem ad vissza. :( Lenne valami ötletetek erre? -
#81219 Csinálj egy új felhasználót UK-ra, ne a régit próbáld megváltoztatni -
#81218 Store-ba írom be a kódot és ott nem fogadja el. :( Hívtam a boltot ahol a játékot vettem azt mondták regeljek Angol címmel accot mert ahhoz jó a kód. Ez megtörtént de PS-en nem tudom megváltoztatni a bejelentkezést az újra mert hiába tiltottam le az előző címet akkor is azt írja ki, hogy még él. :( -
#81217 Szia.külön másolni nem lehet játékot a vinyóra,a játék annyit feltelepít amennyit szeretne.Mindenképpen kell a lemez.
Az online passt ne a játék menüjébe írd be.Belépsz store-ra,felül kiválasztod a redeem kódot,beírod a kódodat és letölt egy filet amit feltelepít és onnantól él a multi. -
#81216 30 pénznél többet nem ér egyetlen FAT gép sem,hacsak nem vadonat új bontatlan (ehhehe)... -
#81215 NE hangsúlyozom NE vegyél FAT gépet,főleg ne 35k-ért,mert 40-45 körül SLIM gépek mennek nagyobb vinyóval. Nem a vinyó a lényeg, a SLIM gépek jóval megbízhatóbbak,fiatalabbak. A FAT gépek sorra fossák össze magukat mert öregek,sokat futottak. -
#81214 Battlefield tudtommal csak angol verzióban van így olyanom van. Viszont magyar lakcímmel regeltem a profilom. Neten regeltem UK profilt, de amikor PS3-al be akarok az újjal jelentkezni akkor nem enged be mondván addig nem lehet amíg az előző még él. Ilyenkor mi a teendő? -
Akey #81213 A lemez mindenképpen kell a játékok indításához.
Az Online pass szerintem régiófüggő. Magyar verziót vettél? Magyar lakcímmel regisztráltad a PS3 profilodat? -
#81212 Történetesen az Online Pass kód A Battlefieldhez lenne de hiába írom be a 3x4-es kódot ezt írja ki: "The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid". Pedig tegnap vettem dobozosan... Nincs valami ötletetek?
A netes játékért egyébként kell külön fizetni, vagy elég hogy megvan a játék?