89387
PlayStation3
-
#81291 HÚ van náluk fehér -
#81290 Konzol Doktor
konzol vilag
Progame
En ezeket kaptam tippnek -
#81289 konzolstudio.hu -
#81288 Hol vegyem meg a 320 GB slimet Bp en? -
#81287 Cím generátor azért van itt felül, mert ha te pl. Amerikai vagy Angol Store-ra akarsz beregisztrálni, akkor kamu lakcím adatokat is elfogad a rendszer.
Persze már pár hónapja létezik a Magyar Playstation Store is, de olyan siralmasan kevés cucc van rajta, hogy egyszerűen nem éri meg. Maximum játszó profilnak és trófea feltöltéshez tökéletes.
Ellenben ha régebbi játékokhoz akarsz DLC-t letölteni, akkor egy másodlagos Angol profil mindenképp kell. Semmi pánik, a játékok régiófüggetlenek, ellenben a hozzájuk kijött DLC-k már nem.
Amerikai store pedig a legnagyobb választékot kínálja, egész kedvező áron. De itt DLC-t ne nagyon töltsél le, mert nem fog működni nálad. -
#81286 Mindenképp megveszem jovo héten mert most van idom h játszak xD
Am kérdésekre vki? -
#81285 Szerintem várj a vásárlással gamescomig (augusztus eleje)
Pletykák szerint jön egy olcsóbb és extra slim ps3 modell -
#81284 Hali
Jovo héten veszek PS3 Slimet valszeg a Pro Game nevü boltba, de még nmtudom hogy az mennyire jo hely....
Elso lépésként mit kell csinalni miutan osszekotom a HDTV mel?
Ez a Cim generator minek kell?
-
zpp0663 #81283 Köszi, sikerült :) -
#81282 A képek menüben nyomj háromszöget és "Show all" vagy vmi ilyesmi. (a pendrive fat32re legyen formázva) -
zpp0663 #81281 Srácok! Hogyan lehet PS3-ra pendrivon képet feltenni? Amit aztán háttérképnek beállítok? A kép milyen méretű legyen? Mert próbálgatom de nem jön össze... Felismeri a gép magát az USB Device ot de azon belül: There are no images.... Pedig van rajta kép. SOS és köszi előre is a segítséget -
#81280 Próbáld ki, addig meg ne járkálj baromságokat olyanról amit nem is használtál. -
#81279 consolecorner blahán? -
#81278 Hogy megy jobban megy? próbáltad kontrollerrel előtte a gameket? Mondjuk statisztikák szerint lett 3 K/D ből egy 5ös kd?vagy a pontosságod megnőtt 5% al? :D -
#81277 konzolvilág talán, meg van egy társ haver boltja, vagy hogy is hívjam valami gameshop? vagy mi az. Jó áron vannak ott a cuccok amúgy is, meg ha jól tudom vesznek, adnak használtakat. -
masoma #81276 valaki tud ajánlani egy budapesti boltot ahol jó áron tudok használt illetve új ps3-as játékokat vásárolni? köszi előre a segítséget -
#81275 Ezzel nagyon meg vagyok elégedve. -
#81274 én pl az uncharted3-am kódját az első szembejövőnek odaadnám 2k-ért :D sose multiznék vele, de sajna ujonnan olcsobb volt, mint a használtak itthon ... -
#81273 köszönöm -
#81272 6-7 font körül ha jól emlékszem. Viszont elvileg azokat a játékokat amiknek felhasználták a kódját olcsóbban is megkaphatod. -
#81271 Értem nagyjából, aza a kb 1-2évvel ezelőtti használ játékokat még bárki tolhatja online, az újabbakhoz viszont kell, online kód ha már felhasználták.
Ezek ára kb hogy mozog? -
#81270 PSN-en, mint egy DLC-t. Megveszed, letöltöd és utána játszhatsz online. Az újabb játékok már mind kóddal jönnek. Tulajdonképpen ha a kódot beírod akkor is csak azt a DLC-t tudod ingyen letölteni. -
#81269 És azt honnan tudom, hogy melyik játékhoz kel online kód? És hol tudom megvenni, ha kelli? -
#81268 igen, pontosan így van!
a legtöbb játékhoz ilyenkor tudsz persze venni új kódot PSN-en, ha az előző tulaj elhasználta -
#81267 Hlaihó!
Ez az online kód, a játékokhoz hogy van?
MErt pl használtan van egy GT5-öm és működik online.
Akkor vannak olyan játékok is amikhez van online kód és ha azt felhasználták és ugy veszem meg a játékot akkor nem fog menni online?
Köszi előre is
-
Dave0092 #81266 Lenne egy eladó PS3-am (FAT 80GB +3 játék 3.55cfw), nincs időm vele játszani, és kár volt anno megvenni, mert aligha futott 20-30 órát :/ Érdekel valakit? -
#81265 asszem az volt amit én is néztem!
mezei bill+egérrel -
#81264 Nekem xfps volt boxhoz szánalom volt. -
#81263 Milyen egérrel próbáltad? Nekem ez van és tökéletes vele. -
#81262 próbáltam ilyet 360on, nemolyan -
#81261 Joy kell hozzá, különben nem tudsz kilépni a játékból. Ha most még kell hozzá venned egy joy-t akkor nem jártál valami jól. -
#81260 Igen, és? Ugyanolyan, mint mikor PC-n játszottam bill és egérrel. -
Akey #81259 Miért nem regisztráltál egy nappal hamarabb? Akkor már be tudnál jelentkezni. -
#81258 mi ez a hülyeség hogy csak 24 óra elteltével tudok bejelentkezni PSC-re ha regisztráltam HÁ MELYIK AZ A HÜLYE AKI EZT KITALÁLTA! háttt MEGHALOOOKKKKK -
#81257 Help, b.land -
#81256 Ja és igy is csak ugy tudtam csatlakozni a netre hogy bekapcsoltam a DMZ-t, fix IP. De mar igy sem megy... -
#81255 A DNS error a router hibája, a szolgáltató hibája vagy a psn hibája?? Vagy egyik sem ?:)
A router-t nem tudom cserélni, nem az enyem, nem nyulhatok hozza, allotgatni tudom csak. Esetleg megoldás e ha veszek egy masik routert köze és a ps3 köze agy ez hülyeség? -
#81254 36k..volt hozzá gt5, de elvileg járt hozzá kar is..de azóta nem adta ide...azóta terel, hogy majd hozza
drága volt, de személyesen vettem át..mondom csak nem basz át, és hozza késöbb akart... -
#81253 ez is csak egy kontroller emulátor... :) -
#81252 belekezdhetsz!
(mennyiért kaptad ezt a hiányos ps3-at? nagyon olcsón remélem :) )