PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Mindenesetre örülök h legalább javítani javítanak, csak sokkal jobb lenne egy olyan termék amit egyszer összeraknak, és helósziajátsz vele életed végéig boldogan :-) (((de legalább egy 10 évig)))
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Lehet hogy hülye kérdés de ps3-mon lehet frissíteni az adobe flash player-t?
És bonyolultságukat tekitve sem összehasonlíthatóak.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
160ezerért kaptam egy 3.5évig mûködõ gépet <#heureka>#heureka>
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PSN ID.: Beegabor
Ha vki Gyõri ezen a forumon az segíthetne h 576-ban van HDMI és mennyiért...nem akarok rendelni ha jó árban van...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ma vettem egy Sharp Full HD Led tv-t...az a bajom h nincs itthon HDMI kábelem, és így nem tudom kipróbálni..😄 Scart csatlakozó is csak 1 van a tv-n...most LED tv abban lesz vmi hátrányom vagy vmi elõnyöm ps-en?
Sima piros, fehér, sárga kombinációval ahogy eddig volt nem tudom megcsinálni mert a tv-n nincs sárga bemenet..:S
Ugye HDMI kábelt kell vennem?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
LOL, kérdezni akartam, ki-mi van a képen és vattafakk az KK, de az xboxfail2.jpg és xboxfail1.jpg megtekintése után az elsõ rész tárgytalan...
Vattafakk az a KK?....
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
level 18 playstation gamer.
Egy olyan kérdésem lenne, h mindegy mikor aktiválom a 30 nap plus-t? Vagy mindenképpen ugyanazok lesznek rajta mert ez grátisz?
A probléma nagyjából annyi hogy most hogy volt ez a sony gebasz, meg kellett változtatni a jelszavakat, nincs is ezzel semmi gond uk,japo,usa accomat simán meg is változtattam, mükdödik flottúl, viszont a magyart nem tudom.
Elfelejtett jelszóra küld egy linket, email megjön klikkelek (pc) megváltoztatom utánna meg sorry a szolgáltatás nem elérhetõ a régiómba.... még ezen is átlendûlnék, mert kit érdekel, viszont így nem tudok bejelentkezni , nem tudok GT-ben vásárólni, online játszani GT5-tel stb.
Ezért hagy ne kezdjem elõrõl a játékot, más accounton...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A kamu cím meg annyira nem izgatja õket, mert legrosszabb esetben vásárolnak vele, az meg a Sonynak nem kifejezetten árt 😊
Ez így mûködik. Deaktiválni kell a nem használós gépeken és akkor 34769+1 gépen is használható. És bár nem túl elegáns, de mégis megjegyzem, hogy ez csak az én állításaimat igazolja, tekintettel, hogy tisztában voltam a dolog mûködésével. <#miaz>#miaz>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Új Tv-t szeretnék venni a napokban a PS3-hoz...eddig egy 94cm-es Sony Bravia Tv-t néztem hozzá ami nekem teljesen megfelelne...az lenne a kérdésem h ugye ez nem túl ngy és mire kell nagyon oda figyelni tv vételkor?
Válaszokat köszönöm!
Számomra azért fontos ez a kérdés, mert amikor megveszem nem szeretnék rosszul lenni, huszonévesen nem szeretnék égni, de ez számomra olyan mint a másoknak a lego. Szomorú hogy ma már csak a Mario maradt meg igazi platform játéknak a régi játék közül, kivéve raymant. Újakra természetesen nem gondolok, pl. ratchet and clank nem olyan régi viszonylag új sorozat, az lbp-rõl nem is beszélve. Szerintetek jak and daxter ps3-on lesz? mert valahol ezt olvastam.
Szerintetek az új sonic, sonic generations milyen lesz? sonic 4-et leszámítva, az új generációs sonic játékok nekem csalódások voltak. Sonic unleashed nem volt rosz, de a vérsüni hát nem az igazi. Sonic colours-t ha jól tudom nagyon sokan dicsérik, szép pontokat is kap, meg sokan szeretik is ha jól tudom, a játékmenettel nincs is gond, de néhol zene és az irányítás nekem idegesítõ, mint majdnem sonic játéknál. Szóval én a sonic generations kapcsán is szkeptikus vagyok, nagyon szépek a trailer-ek és a gameplay videók, de ugyanez volt a sonic colours kapcsán is, számomra még se olyan volt, mint amilyennek mutatták, mint ahogyan a többi sonic-nál is elõfordult, annak ellenére h. nagyon vártam, szóval emiatt gondolom azt hogy a sonic szerintem halott, sonic 4 se volt az igazi ha belegondolunk. Azért kérdezem mert wii-re nem jelenik meg és wii u-ra sem, csak 3ds-re állítólag. Ps3-on viszont nem tudom hogy érdemes lesz-e megvenni. Wii u helyett ps3 megvételét tervezem, mert nem hallottam róla túl jókat. Szerintetek most megéri megvenni egy ps3-at, vagy hamarosan jön a ps4 és inkább várjak azzal, mert mást mondanak fórumon és a hivatalos közleményeken. Wii u nekem csak olyan szempontból érné meg, mert most jelenleg wii-n van nagyon sok kiegészítõvel és azokat is tudnám használni a wii u-hoz, a gc kivételével. Csak ezért wii u-t venni hülyeség gondolom, szóljatok ha tévedek.
Szerintetek az új spyro nagyon gáz lesz? Most mutatták be 2011-es e3-on (spyro skylanders). Korábban is láttam róla videokat, hát nem olyan mint az eredeti, de a mostani trailer, rosszabb mint gondoltam. Azért kérdezem, mert annak idején nagyon nagy játék volt, még amikor ps1-en megjelent, még szerintem aminek még spyro hangulata van az spyro enter dragonfly és hero's tail ps2-en, xbox-on és gc-n. Tudom hogy ma már ez gázosabb téma mint sok kauzális játék, de nekem a spyro olyan mint másoknak a lego. Ezért kérdezem, szerintetek nagyot csalódnék ha az új részt megvenném, mert a ps network-on ha jól tudom spyro nincs fönnt. Most tervezem megvenni az elsõ ps-emet, eddigi részeket a hero's tail-t és dragonfly-t aminek még spyro hangulata van, azt wii-n toltam, meg volt szerencsém kipróbálni annak idején ps1-es részeket is.
És bár eszembe nem jutna megkérdõjelezni a barátod, vagy a te szavahihetõséged, igencsak érdekes, hogy a hetedik gépre aktiválja ugyanazt az accountot, tekintve, hogy aktiváláskor a Szotyi meglehetõsen egyszerûen tudja ellenõrizni a gép egyedi azonosítóját és azt, hogy hány van már ugyanazon az accon.
Kicsit nézz utána, köszi!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Töltheted, 5x, tehát a gép halála után még 4 másikra." - Erre írtam, hogy ez nem igaz, mivel új gép vásárlása esetén se csökken ez az 5x (most már tudjuk, hogy 3x). Tegyük fel, hogy ha egy év alatt 10x is tönkremenne a PS3-ad és vennél egy újat, attól még a 10. gépen is tudod használni a PSN-en vásárol cuccaid.