89387
PlayStation3
  • zsolt515
    Üdv!
    Fifa 12-nél amikor a játékos felfedezőm ajánl egy játékost 14-15éves kb, akkor ott van 2 kis négyzet amiben számok vannak...pl: 48-55 és 80-91...akkor ott melyik jelzi a játékos fejlettségét?
  • arty
    még ha új is kell:
    jatekaim.hu
    gamer365 vonatkozó topikja
    thehut.co.uk
    zavvi.co.uk
    stb

kizárt, hogy nincs valahol a psn nél olcsóban. ráadásul a dobozost el is tudod adni, ha mégse kell...
  • unrealnoise
    meg persze még ezeken kívül is van pár jó vétel, nyilván azt kell venni ami jobb árban van. így is lenne mindig mire költeni. :)
  • unrealnoise
    uncharted 1-2 6 ezer darabonként (mindenkinek, nem csak a plusszosoknak), boltban nem találtam ennyiért, csak kicsit többért (6500+)

Fáj még pár játékra a fogam, főleg a shadow of the colossus-ra, meg az ICO-ra, ezekről nagyon jókat olvastam, remélem szépen jönnek majd PSN-re. Blu Ray azért is macera, mert ha mittomén egy klasszikus játékot elő szeretnék venni egy-két vagy három+ év múlva, és véletlen nem megy a lemez, akkor szoptam. mert a lemezekre egy év gari van csak.
  • n000rbi
    ebben teljesen igazad van :)
  • arty
    1-2 akció persze jó, de amikor 1-1 8-10k-s cím psn-en 50font, az fájdalmas látvány :)
  • n000rbi
    Aktuális summer sale-ben a Hydrophobia 2,49$, Trine 2 7,49$. Psn-hez képest ezek azért nem rossz árak.
  • arty
    psn baromi drága, ott max kis árkád cuccokat veszek

psn+ TALÁN indok, igen
  • unrealnoise
    emberfüggő. én PSN-en próbálom venni a játékokat, (már ha normális áron adják őket.., mostanság javul a helyzet ilyen téren), szóval azért kell a nagy HDD, nekem nincs kedvem szarakodni lemezekkel, egy két játék meg simán 10+ GB, így hamar elmehet ám az a tárhely. mondjuk én PSN plus-os is vagyok, 15 ropi egy évre, de kapok érte nem egy játékot ingyen (mindig leszedem őket, mert csak egy hónapig elérhetőek így, szóval inkább meglegyen, mint később kelljen perkálnom érte.), az akciókról nem beszélve. Bár mondom ha valaki csak megszállottan FIFA-zik, annak felesleges.
  • arty
    (mármint a szabad hely nem volt kevesebb, mint 120 giga)
  • arty
    a minél nagyobb hdd miért fontos? 160ason még sose mentem 120 giga alá :(
  • Neoncsoves
    hát keresem a jó ajánlatokat, minél nagyobb HDD, lehetőleg még pár hónap garival, és lehetőleg legújabb széria... remélem majd találok valamit, meg remélem lesz pénzem is rá :DD
  • n000rbi
    Ezek nagyjából reális árak. (persze konkrétan az eladókról nem tudom megbízhatóak-e) Manapság egy legújabb szériás használt 320-as slimet tudsz kb. 50ért venni. Persze pont tegnap láttam egy hirdetést, ahol a 160-as Slim-hez írta a tulaj, hogy "50-60ezres ajánlatokkal kíméljenek" :PP, de ez a másik véglet.
  • Neoncsoves
    Üdv! megtudja valaki mondani, hogy ezeket a használt gépeket miért adják ilyen olcsón? Lehet valami hátulütője a dolognak?

Link1
    Link2
    Link3
  • LeventeV
    Kösz a választ.
  • Papesz
    utánaolvastam (csak a dagadt PS3-nál működik): kapcsold ki a géped a hátsó kapcsolóval, majd tartsd le az eject gombot (és hagyd nyomva) miközben bekapcsolod a gépet, ez elvileg átfújja a PS3-adat

És akkor mi lesz? Csökken odakinn a kánikula és nem lesz meleg a szobában?
  • Yoda001
    én alapból állítva használom, de köszi a babkonzerves tippet! :D

lehet megpróbálom ezt az öntisztítós dolgot, régebben is láttam már, csak aztán nehogy mégnagyobb gond legyen belőle :) nem feltétlenül próbálkoznék ilyesmivel :)
  • bpeti72
    Én ezt használom
  • bpeti72
    "tegyél konzervet a PS3 alá, így nem melegszik át az alja"
    Ja és a babkonzerv is felmelegszik
  • bpeti72
    Mi a sz.r ez valami fénymásoló?
  • eightmiles
    nekem is épp most kezdte el csinálni.. elindítom, játszom valamit és 5 percen belül elkezd iszonyat hangosan zúgni

utánaolvastam (csak a dagadt PS3-nál működik): kapcsold ki a géped a hátsó kapcsolóval, majd tartsd le az eject gombot (és hagyd nyomva) miközben bekapcsolod a gépet, ez elvileg átfújja a PS3-adat

nekem megcsinálta, aztán azóta nem volt időm játszani, szóval nem tudom, működik-e, de talán egy próbát megér

a másik megoldás pedig nem túl esztétikus, de segíthet: tegyél konzervet a PS3 alá, így nem melegszik át az alja
  • n000rbi
    ~2:05-től...
  • n000rbi
  • R3TR0
    De ennél nemtudom hogy most mit hova rijak

1679 Clement Street
    Atlanta, GA 30303
  • n000rbi
    Nem otthonról írok és nem tudom fejből. (annyi tuti, hogy miután csináltál egy user-t a ps3-on és beléptél XMB-be, lesz egy "Sign up on Playstation Network" menüpont, azt kiválasztva már mindennek egyértelműnek kellene lennie)
  • R3TR0
    Nem tudnad leirni h mit hova kellene irnom?

• n000rbi
    Ajánlom a PS3 FAQ tanulmányozását ;)
  • R3TR0
    Segitsen vki

ezzel a cim generaloval hiaba generalo, a cimet nmtom h mit hova kell irni és nmtok regelni
  • masoma
    ha középső PS gombra kattintassz akkor nem állítja le és közben csinálhatsz mást
  • Tikal #81302
    de még zenelejatszonak is fapados... Elinditok egy zenét és nem tudok visszalépni pl képeket nézegetni, mert leállítja a zenét azonnal:)
  • Festéknotajcs
    tudja valaki mi a rakot csinal a sony kb 6 eve,hogy nincs zenelejatszas game kozbe?!viccbox tudja... medialejatszo?akkormeg WTF?
  • arty
    pedig az újrapaszta sanszos, hogy segítene...
  • n000rbi
    Külső hőmérséklet magas -> odabent sincs hűvösebb :) Én nem aggódom emiatt, ha meg kicsit hangosabban is megy (így 40 fokban az enyém is jobban felpörög), úgyse hallom, a z906 elnyomja
  • Yoda001
    amíg bírja a 60GB-os első szériás FAT gépem, addig szintén nem aggódok semmi miatt :)

egyébként mostanában (de lehet, hogy csak a nagy meleg miatt, nem tudom mennyire befolyásol) elindítom a GT5-öt, és a menün kívül amikor játszok normálisan, a leghangosabban és legnagyobb fokozaton pörög(nek) a ventillátor... nem tudom, ez esetleg lehet valami előjel, vagy normális hogy inkább legnagyobb fordulatszámon pörög, hogy ne melegedjen túl?
    újrapasztázás kellene, de sajnos nem értek hozzá, és most 5e sincs rá...
  • n000rbi
    Amíg bírja a 80gb Fat-em, addig semmit se veszek :) (kopp-kopp)
  • Bogdogege
    ja , de olcsó lesz
  • n000rbi
    Na ne hogy ez lesz a "Superslim"? :P :D Vissza a kőkorszakba :D
  • Bogdogege
  • ViniSoundz
    Naná, hatalmas játék az RDR. Nekem csak a sima van meg, de mindig rengeteg emberrel találkozom.
  • LeventeV
    Játszik most valaki a Red Dead Redemptionnel online?
    Milyen a forgalom? Sokan játszák még?