PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
de ha lejár a plus-od még jövõ kedd elõtt akkor elméletileg nem használhatod majd a bétát csak jövõ kedd után.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Na ja, csak már tegnap óta elérhetõ a beta.

Papesz

LeventeV
de van akinek lejár a héten.

Tulajdonképpen most is hozzáférhet bárki, mert ingyen van a Plus szolgáltatás.

Papesz

LeventeV
de errõl nem tudok konkrét infóval szolgálni. ez csak feltételezés abból a ténybõl kiindulva, hogy a plus megszûnésével bukod az ingyen játékot. csak itt ugye jövõhét keddtõl bárki hozzáférhet majd a bétához.

LeventeV
elméletileg ha jövõhét keddig lejár a plus akkor nem lesz lehetõséged használni majd csak kedd után amikor a normál userek is hozzáférhetnek.

Gideon Wieth
Én is már alig várom a bétát... kérdésem viszont, h ha lejár a plus akkor játszhatok tovább, mert asszem pont úgy áll majd le h a free userek is megkapják az UC3-at :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

UC3 Beta holnap biztosan ki lesz próbálva.. 😊

PS3 Slim 250 PC

LeventeV
leszedheted a Burnout Paradise-t és játszhatsz vele 1 hónapig ingyen. emellett kapsz pár avatart és kedvezményt témákra. de szerintem a most megjelenõ Uncharted 3 Beta a legjobb dolog amit megkapsz. ezenfelül ha találsz valami játékot ami tetszik neked és van rá kedvezmény akkor olcsóbban megveheted és a plus lejárta után is szabadon használhatod.

Különben jelenleg mi olyan van amit a plus segítségével érdemes letölteni és kihasználni hogy 30 nap free van?

Nem vártam tovább mivel úgy hallottam hogy 3.-a fele már nem lehet majd aktiválni.

PS3 Slim 250 PC

köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

LeventeV
ma éjjel vagy holnap délelõtt. amikor frissítik a store-t.

Üdv!

Most aktiváltam a PSN Plus-t és érdeklõdni szeretnék hogy az Uncharted 3 beta hol és mikortól elérhetõ? mert USa store-n nem találtam...

PS3 Slim 250 PC

Szia! Akkor megnyugodtam hogy egyenlõre nem kell másik tv.-t vennem! Amúgy köszi a választ! De mit értessz SD alatt? Mert nem értem!
Üdv: Gabesz
Hali én 2 évig egy sima JVC SD televízión játszottam vele. Tökéletesen megfelelt! Igaz mostmár van egy full HD-s tv-nk amin meg kell hagyni, hogy gyönyörû a kép. De néha felesleges, hiszen a játékok nagy részét nem 1080 képpontba írják, hanem csak 720-ba. A ps3 vagy akár a box, igazán hd tv.n az igazi. De ezért külön felesleges új tvt vásárolnod. De ha van egy HDCP-s monitorod akkor arra nyugodtan rákötheted a ps-t.

u.i.: a sárga valószínüleg sima videó ki/bemenet, a fehér....az meg lehet hangkimenet egy pirossal együtt😊
Üdv!
Sziasztok! Most szeretnék venni egy Ps3-at! Csak gondoltam ogy elõtte kérdezek valamit tõletek! Muszáj a ps 3-hoz egy jobb tv.-re szert tennem? Nekem egy régebbi Sony tv.-m van ami 50-60 Hz.-re képes mert rajta van! És hátul tudok beledugni sárga meg fehér csatlakozót! ocs de nem vagyok egy mûszaki zseni!<#nevetes1> Kérlek írjatok valami bíztatót!
Üdv: Gabesz
Szevasztok!
Hejj de rég jártam erre, biztos sok új tag van már 😊
Egy olyan kérdésem lenne h még mindig a PS3 mediaserver a legjobb szerver progi?

Gideon Wieth
CFW de garancia még él ? hogy is van ez ? 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Lenne egy eladó 160Gb-os Playstation 3-am Kmeaw CFW-vel kihasználatlanság miatt.(viszi a másolt játékokat)
A gépet tavaly novemberben vásároltam, tehát még van rá gari.
Amik hozzá vannak:
-eredeti doboz, papírok, tápkábel, videókábel + ajándék hdmi kábel
-2 db eredeti kontroller
-2 db eredeti játék: Resistance 1, LittleBigPlanet + pár játék a merevlemezen
Csere is érdekel hasonló értékû mûszaki cuccra!
Szekszárdi vagyok, de posta játszik!
Irányár: 67ezer HuF
Érdeklõdni: [email protected]
Nálam a pc-s Logitech gamepad is mûködött.

Szeretem a cicákat

Gideon Wieth
Nem tudja valaki véletlen, hogy vezetékes PS2 BIGBEN kontroller mûködik-e ps3al ? Ha nem USB-s a csati vége akkor bocsi a hülye kérdésért, csak van egy fölös raktáron nálunk, és ha mûködik akkor nekem tök ideális lenne ha multizni akarok valakivel 😊

DanielT
Lehetett, de ott is bõven volt korlátozás, hogy milyen erõforrásokat érhetett el a Linux. Egy fos volt lényegében.
Gideon Wieth
Csak kíváncsiságból, amikor Linux volt lehetett egyéni programokat telepíteni a Linux rendszerre??? Kimaradtam abból a mókából, azért kérdezem :-)

DanielT
Felháborítóan hülye kérdés valóban. SEMMI egyénit nem tudsz rátenni. Ez nem pécé.
Lehet megint hülye kérdés de az érdekelne hogy Veetle lejátszót lehet telepíteni ps3-ra? Mert megyek balaton-ra és jó lenne meccset nézni rajta.
Ja, király! Akkor nem ver a víz...<#nevetes1>
Seth
De, a letöltött cuccok mindegyik account-on jók

PSN ID.: Beegabor

Mondjuk annyira nem fontos, csak mondjuk pl.:a Mortalhoz jönnek az új dolgok és ha letöltöm a másik accountra, akkor a magyar accounton nem adja be a dolgokat...<#confused>
Vagyis kis trükközéssel le lehet cserélni a jelszót. Aki még nem esett túl a dolgon annak itt a link .
És miért nem jó neked a magyar account? A jelszócsere már mûködik, szóval az nem lehet akadály.
DanielT
Na azt speciel szintén buktad, direkt nem engedi másolni.
Mondjuk amihez nagyon kellene az a GT5! De azt valamiért nem engedi átmásolni. <#conf><#confused> Mert már benne van egy 400óra játékom...
DanielT
Mentéseket pendrivera kirakva vissza tudod tenni a új accounthoz, de csak bizonyos játékoknál, amik ezt engedik. A trófeákat buktad.
hmm...<#confused> semmilyen megoldás nem létezik rá? Mert csináltam egy új Accuntot, mert az elõzõ magyar címre lett!
DanielT
Sehogy.
Sziasztok!

Valaki tud abban segíteni, hogy egy új felhasználói névre hogyan tudnám átmásolni a trófeáimat, mentéseimet, stb? Elõre is köszönöm!
Gideon Wieth
Hát a játékok alapból nem HD-ban futnak (csak igen kevés hanem 1280 as felbontás körül) de ha jól értem a te képed eennél is rosszabb. Nem lehet monitor/kábellel valami ? Esetleg még azt is megpróbálhatnád, hogy nyomsz alaphelyzetbe állítod a ps3-at és az elsõ bekapcsolásnál akkor felismeri majd a tv-t és beállítja magát 😊

Sziasztok. Full HD TV-n HDMI kábellal bekapcsolom a ps3-at, a menüben szép tükörtiszta ,látni hogy full HD felbontás. Az is van beállitva egyébként. Játékon belül viszont (crysis 2 , Fifa 11, Tekken 6) elég ronda,mintha leesne teljesen a felbontás legkisebbre. Megnyomom a középsõ gombot bejön a menü,és elég kockás,szóval látni,hogy teljesen más felbontás van olyankor. Mit lehetne tenni ??? Eddig nem volt ilyen,most pár napja vettem észre ezt csak. Ha játk közbe be akarom állitani a felbontást,akkor ki kell lépni a játékból szóval nemtudok mit csinálni. Bevan állitva egyébként a Full hd felbontás

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

n000rbi
Meg a Dead Space Extraction és a Time Crisis 4... bár ezeknél a navi kontrollert nem használod szerintem, mert railshooter-ek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LeventeV
meg a socom 4

bertino
lehet laikus kerdes kovetkezik:

ezzel perpill meg csak a killzone3 jatszhato... ?
koszi, aki valaszol.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeventeV
kb annyi kell a rdr-hez mint a gta-hoz. ha a gta-t megértetted akkor a rdr-el se lesz semmi problémád.

zsolt515
Üdv!
Red Dead Redemption-hoz mennyire kell az angol nyelv? Annyira mint a GTA IV-hez vay jobban...mert GTA-val játszottam és nem volt akadáj a nyelv...Red Dead meg nagyon jó játéknak tûnik és megszeretném venni...😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

5c0rp330n
tv-n mute gomb?

Nivea
hello! lenne még egy kérdésem azokhoz akik letöltötték a paradise city -t. HOGYAN KELL KIKAPCSOLNI A ZENÉT? kicsit már uncsi

LeventeV
kösz a válaszokat <#eljen>

DanielT
Annyit azért még segítsünk a kollégának, hogy magyar bankkártyával tud fizetni és forintban vonják le.
Ps2- Persona 3-4. Sztem a 4- jobb.

Ps3 - Walkyria Cronicles. Nem az klasszikus rpg-inkább ilyen klaszikus UFO-t idézõ csapatalapú körökre osztott játék de nem fogod megbánni az tuti.
Ingyenes, Európában bárhová.

Angol webshopok, tehát a Gazdálkodj okosan bankjegyei vélhetõen nem jók.

Papesz

Sziasztok, lenne egy eléggé láma kérdésem. 😄
Melyek a must have játékok (föleg nyugati és jrpg, de akármilyes stilusu) játék ps2re és ps3ra? (ps2nél csak az rpg érdekel 😊

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."