89387
PlayStation3
-
#81371 ugyan azt a kábelt használod mindkettőnél?? hogy néz ki a cuccod kábelezése? -
Louis Cyphre #81370 Most ilyen halványak, fakók lettek a színek a ps3-on pár napja. Azt még hozzáteszem, hogy bekapcsolás után teljesen elmegy a kép(sötét lesz magyarán), majd olyan 10 perc után jön csak vissza. Az Xbox-nál ugyanez van.
Mi lehet ez? Kezd meghalni a HDMI kábel? -
#81369 igen, a leírás szerint eszi a HDCP védelmet a monitorod, ergo lesz kép HDMI-n :) -
#81368 Nem tudom milyen hangcuccon akarod használni. Egy hifire, vagy sok hangfalra simán rá tudod dugni az RCA kábelt. Max jack-et csinálsz belőle egy 200ft-os átalakítóval. -
ashtray88 #81367 Ez lenne a legjobb. Ha jól értem egy átalakító kell majd az arc kábelekből egy sztereóba összevonáshoz.
vegytek a tv elvileg hd ready lcd szintén samsung. Arra számítottam h 720 p mellett futtatom a játékokat de 400 v 500 p körül van. Nem tudom h hdmi kábelé javítana-é rajta, jövő héten kideül. Illetve nem akarom nagyon lefoglalni a családi szórakoztató központot :P
+ tökre szellemképes néhol.
Arty mit jelent a hdcp? Úgy látom van rajta. (http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-b2230-lcd/4507-3174_7-34046948.html)
Egyenlőre egy játékra futotta killzone 2-ről meg azt hallottam h nem olyan jó a single. Továbbá olyat akartam aminek kiforrot a multija és sokáig ellehetek vele.
-
#81366 Kösz a választ. -
#81365 Csak ha a játkék, amihez letöltöd, megegyező régiójú. -
#81364 Ha megveszek egy DLC-t a magyar accounttal a magyar Store-on, azt használhatom az angol accounton? -
#81363 Littlebigplanetkarting béta kódok -
#81362 Vagy simán kitolja a stereo hangot az AV out-on... -
#81361 Egy kérdés most be raktam a Skate 3-mat a gépem sokáig vagy 5 percig,csak tölötte,aztán meg nyomtam a PS Button gombot ki írta, hogy please wat, majd sípolt és újra indult,és most működik,ez komoly gond,vagy pedig nem? -
globalwarning #81360 Sziasztok!
Van egy eladó slim PS3-am,250gb.
Kiváló állapotban van.Soha nem volt szervízben,és nem volt buherálva.
Kizárólag eredeti játékokat futtattam rajta.
4.2-es fw van a gépen.
Merevlemezen Wipeout HD és Little Big Planet teljes játékok,valamint pár demo van.
A gép 2010-ben lett vásárolva.
Én inkább csak az exkluzív címeket játszottam ki,tehát nem volt agyonhajtva.
Miért adom el?
Egyszerű.Mivel használati tárgy,és nem dísznek vettem,viszont nekem mostanában nem lesz rá szükségem.Ennyi!
1 db Dualshock 3 sixaxis wireless kontroller jár hozzá,plusz ennek az usb-s töltője.
Ezen kívül még egy audio-video kábel van hozzá,és egy scart átalakító.Meg persze a tápkábel.
Ára: 42.000 + posta (standard csomi:1115Ft)
/személyesen Kaposváron lehetséges/
Érdeklődni:
[email protected] -
Neoncsoves #81359 lehet azért mert nincs mindenkinek 200 ezer forintja nagy tv-re, vagy esetleg még 80ezre se egy kisebb lcd tévére... ilyen kurva egyszerű -
#81358 - ha hdcp képes a monitorod, menni fog
- hangot kevés monitor fogad, arra erősítő+optikai kábel lehet megoldás
- killzone2-t játszd mielőtt a kz3-nak nekiállsz - az is jó és az van "előbb" ;)
---
vegytek: mert az van kéznél? mert a hádétévén a család tévézik általában? stb... ;) -
vegytek #81357 a sok "marha" miért monitoron akar játszani TV helyett?
amúgy ha van erősítőd, akkor optikai kábellel át tudod küldeni a hangot. -
ashtray88 #81356 Sziasztok! 2 napja én is boldog tulaj vagyok. 160 gigás vékony változat. Van hozzá killzone 3 is. Döbbenetes játék. A kérdésem azonban az lenne, h elég egy hdmi kábel ahhoz h monitorra kössem? A hangot hogyan fogja leadni, mit kell tenni a színes kábelekkel? -
#81355 Az éves előfizetésre nem elég. Oda 40 font kell. Értelemszerűen akkor kell vegyél még egy 25 fontost. Angol accountod van? -
#81354 PSN feltöltőkártya (35 font) ha ilyet veszek akkor az jó PSN+ előfizetésre.? -
#81353 esetleg wadarr-t (xmedia360.hu) meg lehetne kérdezni, hátha elvállalja... -
#81352 konzolokszervize 19 ezerért javít sárga ledet... nemtudom érdemes-e ennyit rákölteni :/ mi van ha megcsináltatod, fél év mulva pedig behal az olvasó? :(
részvétem :( -
#81351 Szerintem várd meg mostmár mi lesz a Super Slimből. Ha jön akkor valószínű, hogy lesz árcsökkentés. -
#81350 lényeg a lényeg, hogy 2-3 év után nagyjából már csodának mondható, ha valamilyen mai cucc működik még... ezt a rakás évet a PS3-nak nem is említem, örülök is neki nagyon, hogy eddig bírta... csak most pont ez a kiadás nem kellene..:( -
#81349 Valamiért a 60 gigások hajlamosabbak bedögleni. Eddig csak 1 20 gigásról hallottam még, hogy megadta magát, a többi mind 60 gigás volt. -
#81348 jaja, első szériás, 60GB-os, szervizt még sosem látott :) -
#81347 Milyen gép volt? Első szériás Fat? -
#81346 úgy néz ki 5 (6?) év után ma percre pontosan 17:50kor bemondta az unalmast a PS3...:(
GT5-öt játszottam, a zene megakadt-akadozott, és rá 2-3 másodpercre szónélkül hármat csipogva kikapcsolt a PS3...
ha standyból kapcsolom be, akkor kb 2 másodpercre zöld lesz, majd a zöld helyett sárgás-zöld, és utána szintén három pittyegés után elkezd a piros villogni... utána ha mégegyszer megnyomom a bekapcsológombot visszaáll standby-ba
mi történt vele, mire számíthatok árban szerintetek? -
#81345 "vagy a kiskereskedőknél kapható PlayStation Network kártya használatával." -
#81344 Igen. Psn store -
#81343 Hmmm ezt hol lehet megvásárolni ? Tudtok valami megbízható boltot ? -
unrealnoise #81342 Te nem érted.
Ezt írta: "Amit meg letoltesz es akkor meg ingyen volt de keskbb mar pluson is fizetos akkor fizetni kell."
Ebben pedig téved. Ő vagy a másik srác.
Elvileg a PSN megjegyzi, hogy te leszedted valamikor - ingyen vagy nem, tök mindegy - egy listában, aztán ha törlöd, attól ugyanúgy ott marad ingyen, a bármikor újra letölthetők tartalmak között. -
#81341 Ő , arról beszélt ha lejárt már. -
unrealnoise #81340 playstationcommunity-n ezt írták: Ha benne van a Download Listben és PS+os vagy akkor bármikor le tudod szedni. Még akkor ha már nincsen kirakva ingyenes játékok közé.
szóval akkor ezek szerint még sem kell érte fizetni, ha plusos vagyok folyamatosan. ez jó, mert 320 GB nem olyan rohadt sok. :) -
unrealnoise #81339 vágom, tehát ha helyhiány miatt törlök valamit, hiába vagyok folyamatosan plus-os, akkor fizetnem kell a cuccért, ha nincs a kínálatban. köszke -
#81338 Ha lejar a plusod nincs semmi fele jogosultsagod megtartani az ingyen letoltott jatekot. Amit meg letoltesz es akkor meg ingyen volt de keskbb mar pluson is fizetos akkor fizetni kell. -
unrealnoise #81337 kérdés, ha leszedtem valamit a plus-os accal ingyen, de törlöm mondjuk helyhiány miatt, akkor azt újra le tudom majd szedni később? (amikor már lehet abban a hónapban nincs is a plusos ingyenes játékok közt) azaz olyan, mint egy igazi megvásárolt játék, azzal a különbséggel, ha nincs előfizetésem, akkor már nem tudok vele játszani?
előre is köszöntem a választ -
unrealnoise #81336 egy évre 15ezer, és egy csomó játékot kapsz érte, szvsz mindenképpen megéri. :) az a havi kicsit több mint 1000 Ft bőven visszahozza az árát :) -
#81335 Magyarországon is elérhető a ps+, 4500Ft/3hó áron -
#81334 Üdv
Valakinek van egy megunt használt és már kihasználatlan Dark Sector-ja PS3-ra?
Eladó? -
Old PS Fanboy #81333 4000-res model.
http://tecnoblog.net/107348/novo-ps3-anatel/
-
sanyiute #81332 az a várhato overalllt jelzi melyik közé fog esni amikor "kifejlett játékos lesz" tutommal