PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudtam hogy kijön az EU-ban de sztem tuti megveszem.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk 2 napig tart már csak sajna
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mortal miatt kellenének a dolgok. Ott fontban vannak megadva az árak, de az is hallottam, hogyha letöltesz egy dolgot vagy Dlc-t, akkor az igaz, hogy jó a többi accunthoz is?!
vigyázz, hogy olyan kártyát vegyé amelyik passzol ahhoz a store-hoz amire regisztráltál, illetve a vásárolt terméknél ha az dlc akkor vigyázz, hogy passzoljon a játékhoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ha veszek egy Network Cardot és ha veszek valamit a Storról, akkor a fizetésnél a kártyáról levonja a zsetont, vagy elötte fel kell tölteni valahová az összeget?
Szeretem a cicákat
Egyszóval Melegen ajánlott a 320Gb, kevés lesz a 160Gb.!!!
Túl sokat nem pörgettem a gépet, eddig talán az uncharted 1-2 vittem végig rajta, a többi csak belenyáladzás volt
<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Papesz
Jó is,h felhoztad ezt a több tárhely témát,én azért gondoltam a 160GB változatot,mert van egy 1Terabyte-os külsõ vinyóm,azt elvileg tudja kezelni usb-rõl a slim,nem?
ugye sorra próbálom én is a Címeket Slimre, és elég sok helyet foglal a mûvelet,
Egyszóval Melegen ajánlott a 320Gb, kevés lesz a 160Gb.!!!
Túl sokat nem pörgettem a gépet, eddig talán az uncharted 1-2 vittem végig rajta, a többi csak belenyáladzás volt,..
De semmi hangja nincs nálam, a pc-n hangosabb a venti mint itt,
Semmi probléma nem merült fel hál' istennek, kopp-kopp-kopp,
Blue-Ray filmek közül eddig az Avatart próbáltam, A hd hangsávokat szépen lejátszotta,(TrueHd/DtsMaster- Audio), Pioneer Vsx 820-al meghajtva, szóval ez a rész is hibátlan, Igaz csak monitoron tolom, De minden rendben van a képpel is.
Most szeretnék váltani box-ról ps-re és lenne pár kérdésem felétek 😊
A kiszemeltem egy új 2010-10-01 megjelenésû PS3 Slim 160GB 3.40fw-vel
Érdekelne,h mennyire megbízható a slim gépek hûtése mostanában? mindig azt hallottam,h sokkal megbízhatóbb,mint a boxoké(bár nekem 3év alatt 1x sem lett 3ledes a régi fat jasper alaplapos gépem,igaz próbáltam vigyázni rá,így pl. csak játékokat futtattam rajta,filmeket nem néztem rajta és soha nem pörgettem halálra) most viszont ps3-nál szeretném kihasználni a bluray által nyújtott elõnyöket és játék mellett filmeket is szeretnék rajta nézni szép számmal. Ha jól tudom,az új box slimeknél van vmi védelem,h ha túlmelegedne a gép,akkor automatikusan kikapcsol,a ps-nél van vmi hasonló vagy ennél szükségtelen az ilyen óvintézkedések? 😊
más:
a ps multija a box multival ellentétben ingyenes,ugye?
esetleg,ha vkinek hasonló gépe van,mint az én választottam,az megírhatná nekem a pozitív illetve negatív(ha van olyan) tapasztalatait a géppel kapcsolatban!
elõre is köszönöm a válaszokat! 😊
Papesz
Papesz
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Azt szeretném kérdezni hoyg van otthon egy LCD monitorom most vettem, van rajta HDMI csatlakozás. Ezen keresztül használni tudnám a PS3-at ? Valamint nincs hangszóró a monitorba építve. Ha AV-n keresztül rárakok egy hangfalat aminek van audio bemenete akkor mûködhet ez a megoldás?
Köszi
Valóban.
Papesz
A
A TheHut-os (Zawwi) rendelésekkel milyen tapasztalatotok van?
Amazonról szoktam rendelni ezt azt (nem csak játékot), de itt azért a nulla posta ktg miatt jobban ki lehet jönni. Rendben/gyorsan megjönnek a cuccok? Valóban nincs extra költség?
Köszi!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
az ilyen hozzáállás miatt ha ki is jön angolul a ni no kuni, sem lesz érdemes magyar boltokban keresni a játékot...
A
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szeretem a cicákat
Ha érdekel a történet, ami ajánlott azért ha már játszol vele, akkor közepes szintû angol tudás bõven elég hozzá sztem.
PS3 Slim 250 PC
Idén sztem nálam ezek lesznek a befutók...
F1 2011 Megjelenés: 2011.09.23.
Assassin's Creed: Revelations Megjelenés: 2011.11.15. ehhez is kell az elõzõ rész?
Need for Speed The Run Megjelenés: 2011.11.17.
Uncharted 3: Drake's Deception Megjelenés: 2011.11.04. ehhez az angol mennyire kell?
esetleg még RDR amit már rég meg akarok venni...😄
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
ha van itt aki nyomja a brutal legend-et, kuldjon egy priviatot
koszi
De nem foglalkoztam vele,mert töröltem is a demot,elég volt 1 menet belöle.
Nekem rendszerint kilépéskor csipog hármat és újra indul.
PS3 Slim 250 PC
Papesz