PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mit tesznek át ha fejből már azt se tudom mik azok a játékok-.-
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Na most ez náluk mit jelent?Csak mert kb 1 hét telt el mire is kijukadtunk oda,hogy foglakoznak majd velem
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I met God. She's black
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.15. 14:40:56
Forza.
szerk.:
A PS+ az mennyibe kerül? Ez az? 😄
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.08.15. 14:35:00
I met God. She's black
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szóval miért ne raknál játékot a HDD-re ha már ingyen van?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Adversus solem ne loquitor
Vennénk egy PS3at, de szüleim nem akarnak 500 gigásat venni, szerintük a 12 giga is elég, mivel az üzletben azt mondták neki, hogy ha nem raknánk rá a játékot a hdd-re, akkor nem telepít fel semmit..
Tehát...ha folyton a cd-vel baszakodnánk (lol, tiszta 2005), akkor a 12 gigára csak a mentések mennének, vagy hogy működik ez?
I met God. She's black
Nem kellene túl bonyolítani SW játékot csak lennének benne jó csaták,űrharc(2 fagyival lehetne irányítani),lenne Trooper move gun-hoz aztán csempész a pisztolyhoz és ugye a fagyi fénykard😊
Arénák és full Multiplayer vagy CooP.
Dead Space extraction - óriási élmény imádtam. Letoltam vagy 3x.
Heavy Rain - semmivel nem jobb, mint kontrollerrel, sőt, talán kicsit rosszabb
Killzone3 - egynek elmegy, nem sokat tett hozzá a move
Socom4 - annyira rossz játék, hogy nem bírtam végigjátszani, pedig ehhez vettem a sharpshootert 😄
Forza.
én house of the dead overkillt nyomtam le haverral (2 fagyi, 2 pisztoly-forma-müanyagbaszás) és hatalmas buli volt
utána párszor lepörgött a Time Crisis: Razing Storm kampány mindenféle módokban, utána pedig ugyanezen játék másik módjában "partijátékszerűen" lehetett egymás ellen akár négyen versengeni (hány ellent lősz le adott pályákon, adott kombókkal, ésatöbbi) - nekem az egész move buliból ez tetszett a legjobban egyébként, ezért agyalok mai napig egy ujravásárláson....
Forza.
Bár ha ugyanolyan online is mint simán akkor nem lehet gond.
Reggel néztem random meccseket,80ezer emberből volt online 4000.Nem is rossz.Persze nem mertem indítani egyet sem pedig már jó sok éve focizok de nem online aztán kifogok egy full profit aki rommá ver😄D
Szóval pontatlan mint a k.élet egy egérhez képest(vagy egy kontrollerhez képest).
Amúgy szerintem rohadtul nem éri meg. Letolod azt a 4-5 játékot, ami tényleg okés, és többet nem veszed elő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.15. 10:30:41
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.15. 10:06:24
totti: azt nem tudtam, h ennyire leestek az árak 😊 régen ez a horror kategória volt...
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.14. 18:54:54
Navi sztem felesleges, plane a draga puskaval.
Forza.
Én UK store-ban vettem régebben csak az accountom már sehol nincs😞Nem tudom az adatokat(emlékeztető meg ilyen szarságok) már és nem is deaktiváltam anno így ment a levesbe a 15 játékos acc
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.14. 16:49:00
Egyébként még az elején, amikor a PS3-at vettem, megmondtam a haveroknak, öcséimnek, hogyha akarnak valamit együtt játszani, akkor szépen mindenki vesz magának egy kontrollert. Nem fogok csak most azért plusz pénzt költeni, hogy pár hetente, havonta eljöjjenek pár órát játszani. 😛 Persze senki se hajlandó venni, de aztán meg mindig megy a sírás részükről, amikor itt vannak, hogy nem tudunk co-op játékokat játszani, mert csak egy kontrollerem van. 😄
Tehát egy puskát lehet bevállalok..
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A Thrustmaster Scuderia kontroller egész jó.Kicsit tartottam tőle de kényelmes nekem sokkal kényelmesebb mint a DS3 és az analog karok iszonyat precízek rajta és az alsó ravaszok is.Crysis-t próbáltam vele nagyon komoly.Azért meglátszik,hogy drágább is..
Fifa '14 akinek van majd szóljon,mehetnek a meccsek😊
Sőt, utána jönne még az, hogy, akkor kéne még egy nav kontroller, hogy a szerencsétlen másik játékosnak ne a dualshockkal kelljen szenvednie, de akkor kéne még egy puska is. Pénz, pénz, pénz. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.14. 16:38:20
És ha felmegy hozzád valaki?Biztos játszana ő is de egyel nem tudtok ketten