89387
PlayStation3
  • The Protector
    Szia.

Hatalmas előnye a konzoloknak,hogy a multik amik kedveltek nem nagyon halnak ki.Én kb két hónapja MW2-tem és tömve volt.
    Amit ajánlhatok azok a COD-ok(ezekkel nagyon ritkán játszok,ha játszok akkor is csak a réi részekkel).Battlefield 3is jó,4et hanyagold.De ha már ps3-ad van akkor ajánlanék egy Killzone 3 multit mert baromira jó kis játék.
    Lehetőségeid eléggé jól ezen szempontból.Ami tuti,hogy a Resistance 3.al ne próbálkozz sem a GT5el,ezeknek már nincsen multijuk.

A személyes megjegyzésem a BF3-lenne mert nagyon jó multiban.Nincs nagy hit-reg probléma mint pc-n.
  • james69holden
    Sziasztok,

Kaptam hosszabb ideig kölcsönbe egy PS3-at, szeretném kihasználni az online játék adta lehetőségeket is. Milyen multi FPS-t ajánlotok amit sokan játszanak és eléggé felkapott? Valamelyik Battlefield esetleg CoD? Ezek közül is melyik kiadás? Más játék esetleg?
    Van esetleg olyan oldal ami monitorozza a szervereket és meg tudom nézni mivel játszanak a legtöbben?

Köszi

Köszi
  • Evoluti0N
    De most komolyan azt mondod, hogy a Sony a hibás azért, mert azok, akik a nem eredeti kontrollereket gyártják képesek olyanokat készíteni, amiben nincs meg minden funkció és gomb, aminek egy PS kontrolleren lennie kéne?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.27. 20:51:51
  • arty
    ha nem tiltották volna ki őket, akkor lenne ps gomb az utángyártott kontidon?

semmi köze a kettőnek egymáshoz.... mármint nekem is utángyártott az egyik kontrollerem, de azon van ps gomb
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.27. 20:50:12
  • DarkSector
    Hát bazze gondold el, ha kiadnál egy ps3-at ami amugy nem biztos hogy sok nyereséget hoz önnmagában és a kiegészítőket meg valami 3. fél adja el a kuncsaftjaidnak, te beletörődnél? :D
  • Evoluti0N
    Most komolyan úgy vettél PS3-at, hogy nem kaptál hozzá alap kontrollert?
  • TomStorm
    Na úgy 20X újraindítás után meg 5 reset után végre elindult a régi HDD-vel.Az újat bepattintom notiba ezen a szaron meg végigjátszom exlu-kat aztán kuka
  • TomStorm
    Nem kellett volna letiltani,miért zavarta őket?Bunkó banda de nem érdekel ezentúl mindent Xbox-ra veszek.Másik,hogy napok óta szar a PSN meg letölteni se tudok
  • DarkSector
    Én is ezt akartam kérdezni, hol az alap DS3 joy?
  • arty
    köcsög a sony, h nem számított rá, h nem lesz egy ds3-ad se a géphez? bakker, ez egy konzol, fixhardver, miért ne indulhatna ki belőle, h az ALAPGÉPED az ALAPTARTOZÉKKAL rendelkezésedre áll?
  • TomStorm
    De ez most minden újraindításnál meg kell nyomni a PS gombot?Vagy csak ha resetel-ed a gépet?Mikortól van ez mert eddig ilyen nem volt nálam
  • TomStorm
    nincs ezen usb,semmi
  • TomStorm
    Visszaraktam és nem indul már azzal se.Rohadt köcsög sony biztos nem veszek ps4-et se semmit tőlük ezentúl ezt a szart meg eladom így ahogy van
  • bluesfool
    De állitólag ha usb kábelen keresztül használod a kontrollert lehet hogy akkor működik .
  • bluesfool
    Ne is mond , én akkor széttörtem az utángyártott kontrollert , egész nap szórakoztam vele , aztán olvasom hogy a sony letiltotta őket ,
  • TomStorm
    Hát ennek rohadtul örülök.Még jó,hogy vettem több100gb-os HDD-t most vegyek kontrollert is?
    Visszarakom a régi HDD-t de ha most azzal se indul akkor azon nyomban széttöröm az egészet.12-13ezer egy nyamvadt szar kontroller is.
  • bluesfool
    Nekem is volt ilyen , kiadtak egy olyan ps3 update-ot azt hiszem ami letiltja az utángyártott kontrollereket , csak eredeti kontroller tudod használni a konzolt
  • TomStorm
    Kicseréltem nagyobbra HDD-t de indításnál kéri,hogy nyomjam meg a PS gombot.Csak az a gond,hogy nekem nincs eredeti kontroller.
    Most ilyenkor mi van?Ez ugyan nem megy tovább még meg nem nyomom azt amit kér:)
  • davidka003
    Risen 3 kb 500 Ft-ot sem ér meg.
    Okádék irányítás, ratyi sztori.
  • Kongy
    Hát az egy vicc. Az 1. rész is elég szar volt, de az még vállalható szar... de a 2. meg a 3... én kajak nem értem miért gondolták, hogy szüksége van erre a játékra az emberiségnek...
  • bluesfool
    Megmondom őszintén már én is azért szorítok hogy még jobb címek legyenek a jövőhónapban :) még egyszer köszönöm
  • TomStorm
    nincs mit:)
    Reméljük valami jó címet kapunk ismét jövő hónapra PS+ra
  • TomStorm
    Megnéztem havernál Risen 3-at.Most úgy őszintén mi a fészkes fene kerül ezen 17ezer ft-ba??Micsoda képesség kellett ahoz,hogy a 2.részt feltupírozzák és kiadják ismét ennyi pénzért.

A Dragon Age3 digitális kiadás árát néztétek?20K a sima,az eszem megáll komolyan ilyenek láttán..
  • bluesfool
    Nagyon szépen köszönöm
  • TomStorm
    Ok,ment PM
  • bluesfool
    Én nagyon megköszönném azt a ps plus accountot , még soha nem volt ps tagságom , egy csomó jó játékról lemaradtam.
  • TomStorm
    Ajándékba tudok adni valakinek 3 hónapos PS+ beregisztrált account-ot.Persze eddig csak a Crysis 3 van rajta de még 2 hónapig szedheti le vele a játékokat.
    Én visszakaptam a régit és arra is be kellett fizetnem így az egyik teljesen felesleges.
  • DarkSector
    Nekem:

Ghosthunter + Primal + Cold Fear
  • DarkSector
    Yakuza Zero? :D
  • arty
    Sajna ezek joresze szubjektiv lesz... jelet sose veszitett, rezges nem eros, mivel uj meg minden porcikaja hibatlan. Persze bizonyos gombok kattogosabbak, mint a gyari ps es boxkonti...
  • Tinman #88597
    Yakuza HD kéne...
  • Renjike
    Ja ez bejön , már néztem hamarabb de egy csomó játék nem támogatja : Uncharted , Gravity Rush (csak hogy két nagyobb , ismertebb címet említsek.
  • DarkSector
    Nem lenne rossz. :D

• TomStorm
    Ja és nem kényelmetlen hosszú órák múlva?Ugyanaz a kialakítás mint x360 kontroller?
  • TomStorm
    Meg lehet szokni annyira mondjuk nem probléma.
    Rezgés milyen rajta?Nem annyira erős,hogy szinte kimászik a kezedből?Illetve jelet nálad még egyszer se vesztett?Nem fordul elő néha,hogy tovább funkcionál a gomb és közben nem is nyomod?
    Ezekre ha válaszolnál megköszönném
  • arty
    a hangos gomb mennyiben probléma? :) azé' annyira nem hangos, h a szomszéd átkopogjon... ;)

ejj, elkótyavetyélted a frankó kontit - se te se én nem használtuk bakker :D
    de ha ez vigasztal: a gta5öd is már mást boldogít :DD
  • TomStorm
    Hangos az összes gomb rajta és állítólag bal stick lenyomásra futásra nem igazán alkalmas:)Meg ugye ki tudja meddig bírja a gyűrődést és Xbox360-ra van nekem 2 kontroller ami ilyen.
    Én nagyon kedvelem az eredeti DS3-at és eddig csak használtan volt(a tied mondjuk ami volt még mint ha új lett volna de hát hol van az már:) ezért szerzek be egy új fehéret.

Ezt a thrustmaster 430 Scuderia-t vagy mi a jó fene ez,eladom vagy megtartom haveroknak.
  • arty
    második kontrollernek jóez

bár nemtom h a 9k-ban a posta benne foglaltatik-e még, ha paypallal veszed (anno bennevolt)
  • TomStorm
    Van valami olcsó megoldás,hogy beszerezzek új,bontatlan kontrollert?Fehéret szeretnék de ha tényleg olcsó és csak fekete van az se gond.
    olyan 8e.ft-ra gondoltam
  • arty
    még1 konzol, juhé.

NEM. KELL.